Starity

George Ragan "Johnny 3 Tears"

George Ragan George Ragan nemzetisége 2295. 191rajongó 8vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • George Arthur Ragan
 • Becenév
 • Johnny 3 Tears, J3T, The Server
 • Születési idő
 • 1981. június 24.
 • Születési hely
 • Los Angeles, Kalifornia, USA
 • Foglalkozás
 • énekes, basszusgitáros
 • Családi állapot
 • nős, 1 gyermek
 • Partner
 • Asia Borden
 • Eredeti hajszín
 • szőkésbarna
 • Szemszín
 • zöld
 • Csillagjegy
 • Rák
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Matthew St. Claire Dylan Alvarez Jordon Terrell Danny Murillo Jorel Decker Aron Erlichman

George Ragan életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.─ CSALÁDI HÁTTÉR ÉS MAGÁNÉLET

George Arthur Ragan - előadó nevén Johnny 3 Tears -, 1981. június 24.-én született az Amerikai Egyesült Államok Kaliforniájában, azon belül pedig Los Angelesben. J-Dog-ot, a jelenlegi előadó társát már fiatal korában is ismerte, de elsőre nem kedvelték egymást. Ennek ellenére évekkel később mégis egy zenekarban végezték.

Régebben több lánnyal is randizott mielőtt megismerte mostani nejét, Asia-t, akivel már van is egy közös lányuk, Ava Ragan, illetve házasok 2018 január 19.-e óta.

Eddigi életét szinte Kaliforniában élte le. Legutóbb a Huntington Beach-en lakott mielőtt véglegesen Nashville-be, azon belül pedig Tennessee-be költözött volna a családjával.

A Hollywood Undead rappere és énekese az együttes létrejötte, 2005 óta. A banda megalakulásakor még "Tha Serva" néven volt ismert, de később megváltoztatta művésznevét Johnny 3 Tears-re.

 Charlie Scene, Johnny 3 Tears, J-Dog, Funny Man, Danny

 

─ HOLLYWOOD UNDEAD

A Hollywood Undead egy Los Angeles, Kaliforniában megalakult amerikai rap-rock együttes. Debütáló albumukat 2008. szeptember 2.-án adták ki Swan Songs néven, amit aztán 2009. November 10.-én követett az első élőadásos CD/DVD, a Desperate Measures. A banda felállása jelenleg öt tagból áll, egyetlen alapítóval, J-Dog személyében. Egyik különös ismertetőjegyük, hogy maszkokat hordanak sajátos és egyedi tervezések alapján.


MEGALAKULÁS

A banda 2005-ben alakult meg egy The Kids című dalból következően, amit Jorel, Jeff és Aron posztolt az akkori bandájuk MySpace profiljára. Az ötlet, hogy készítsenek egy inkább heavy metalosabb Beastie Boys típusú együttest eredetileg Jeff ötlete volt. A rengeteg pozitív visszajelzés következtében jutottak végül arra, hogy zenekart alapítsanak. A felállás nem sokkal később pedig bővült Matthew, George, Jordon és Dylan személyében. A The Kids eredetileg Hollywood-nak volt keresztelve és a zenekar pedig megkapta volna az Undead nevet. A srácok dobták a The Kids nevet és váltottak Undead-re. A Hollywood daluk címét és a bandájuk nevét, az Undead-et egy CD-re írták és adták át Jorel egyik szomszédjának, aki azt hitte, hogy a bandájuk neve Hollywood Undead. Mindenkinek tetszett a név, szóval ismét váltottak, de ezúttal végleg.

A Shave Magazine-nal való egyik interjújukban, Jorel elmagyarázta, hogy amikor megalapították a bandát, bárki, aki a szobában volt és játszott valami hangszeren az tagnak számított. Jeff később ki is lépett egy közte és Aron közötti konfliktus miatt. Ezt azzal magyarázták, hogy Jeff túl idős volt a zenekarba és nem tudott volna jól beilleszkedni.


SWAN SONGS, DEPERATE MEASURES ÉS A LESZERZŐDÉS (2007-2009)

A Hollywood Undead egy évet dolgozott a debüt albumukon, a Swan Songs-on. A maradék két évben azon dolgoztak, hogy találjanak egy olyan kiadót, ami nem próbálná cenzúrázni az dalaikat. Először 2005-ben leszerződtek a MySpace Records-szal, de ott is hagyták őket miután a kiadó cenzúrát próbált alkalmazni az albumjukon. Szintén megpróbáltak leszerződni az Interscope Records-szal, de ők szintén nem akarták publikálni a dalaikat a cenzúra hiányában. Végül sikerrel jártak és leszerződtek az A&M/Octone Records-szal és a Swan Songs 2008. szeptember 2.-án ki lett adva. Az album már az első hét keretében elérte a 22. helyezést a Billboard 200 listáján, elkelt belőle 21 ezer másolat, ami aztán 2009. május 18.-án megjelent két bónusz dallal az Egyesült Királyságban.

2009. június 23.-án megjelent a Swan Songs B-Sides EP-je iTunes-on keresztül, amit aztán ugyanazon év november 10.-én követett a Desperate Measures koncertalbum. Az utóbbi tartalmazott egy CD-t, amin meg nem jelent hat új dal, egy Everywhere I Go remix, három feldolgozás és hat élő felvétel található a Swan Songs-ról. Illetve még egy DVD, amin teljes koncertfelvételek találhatóak a zenekarról. A Billboard 200-on a 29. helyet érte el.

2009. decemberében a Hollywood Undead megnyerte a Best Crunk/Rock Rap Artist díjat a Request Awards-on.


DEUCE KILÉPÉSE

A banda 2010 elején bejelentette, hogy az énekes, Deuce elhagyta a Hollywood Undead-et a muzikális különbségek miatt. A jelek Deuce távozásával kapcsolatosan már előtte észrevehetőek voltak. Példa erre a Vatos Locos turné, amin nem vett részt. Pár héttel később a banda az egyik régi barátjukhoz, Daniel Murillo-hoz fordult, hogy betöltené-e a Deuce által hagyott űrt. Ez nem sokkal azután volt, hogy Danny meghallgatáson vett részt az American Idol 9. évadjába. Végül úgy döntött, hogy dobja a műsort és belép a bandába.

Később Deuce kidobott egy számot Story of a Snitch címen a bandával szemben, hogy ha Őt kidobták, akkor a dalszövegek részeit is, amiket Ő írt. A tagok úgy döntöttek nem alacsonyodnak le a szintjére és szimplán ignorálták. Január közepén pedig miután látták, hogy Danny ugyanolyan jól teljesít a stúdióban, mint a fellépéseken, bejelentették, hogy most már hivatalosan is Hollywood Undead taggá vált Danny néven. A név egyszerűségét azzal magyarázták, hogy minden tag neve a múltból származik és nem tudták volna Őt nem Danny-nek hívni.

Nem sokat lehetett tudni az esetről, amíg végül a tagok különböző interjúkban nyilatkoztak arról Deuce mennyire elviselhetetlen volt turnékon, illetve mennyi mindenben eltért a véleményük a flúgos viselkedése miatt.

Miután Deuce kilépett, a banda megjelentette a második EP lemezüket, a Swan Songs Rarities-t, illetve újravettek néhány dalt a Swan Songs albumról Danny vokáljaival Deuce-é helyett. Az utóbbiakat nem adtál ki jogi okok miatt, viszont a koncerteken ezek a hangfájlok mennek a háttérben.


AMERICAN TRAGEDY (2011–2013)

A banda hamar el is kezdte írni az anyagot a második stúdió albumjukhoz, az American Tragedy-hez. 2010. április 1.-jén elindították a saját iheartradio állomásukat horror és thriller történetekkel. Interjúkban azt nyilatkozták, hogy a második album felvételét nyárra, a megjelenését pedig őszre tervezik, annak reményben, hogy így jobban belefolynak majd a mainstream médiába és elérik a következő nagy “állomásukat”. A felvétel végül november közepére lett készen. A zenekar ezután elkezdte a marketingjét az albumuknak és elő fellépőnek mentek a Nightmare After Christmas Tour-ra az Avenged Sevenfold-dal és a Stone Sour-ral.

2010. december 8.-án a banda megjelentette az illusztrációkat az album első single-jéhez, a Hear Me Now-hoz. A szám december 13.-án jelent meg a rádióban és a Hollywood Undead YouTube csatornáján. Online elérhetővé pedig december 21.-én vált. A dalszöveg egy történetet mond el egy személyről, aki depressziós és reménytelen, adva egy komorabb tételt az albumra. Ezzel szemben a dal alapja pörgősebb. A megjelenése után pár nap alatt elfoglalta a 2. helyet az iTunes Rock Chart-ján.

2011. január 11.-én az együttes bejelentette a közelgő albumot, ami az American Tragedy nevet kapta. Az azt követő nap pedig megjelentettek egy album bemutatót a YouTube csatornájukon. Január 21.-én kidobtak egy új dalt, a Comin' in Hot-ot, ami ingyen letölthető volt. Ugyanennek a számnak a bemutatójában szerepelt a dátum, miszerint az album 2011. márciusában fog megjelenni. Egy interjúban azt nyilatkozták a hivatalos dátum 2011. március 8., azonban február 22.-én bejelentették, hogy a megjelenést eltolták április 5.-re. Február 6.-án megjelentettek még egy dalt Been to Hell címen, ami szintén ingyen letölthető volt.

Az American Tragedy sokkal kedveltebb lett, mint az első albumjuk, a Swan Songs. Míg az American Tragedy-ből közel 70 ezer másolat került eladásra, addig a Swan Songs-ból 21 ezer. Az American Tragedy emellett elfoglalta a 4. helyet a Billboard 200-on, míg a Swan Songs a 22. helyre volt csak alkalmas. Rengeteg más listán elérte a 2. helyet, a Billboard's Top Hard Rock Album Chart-on még az 1. helyet is. Az album más országokban is nagyon sikeres volt. Kanadában 5. helyen, az Egyesült Királyságban a 43. helyen szerepelt. A promózás folytatásának érdekében a Hollywood Undead volt a főfellépő a Revolt Tour-on, a 10 Years-szel, a Drive A-jel és a New Medicine-nel egyetemben. A nagyon sikeres turné 2011. április 6. és május 27. között helyezkedett el. A turné után a banda több fellépést is elvállalt Európában, Kanadában és Ausztráliában. Szintén főfellépőként vettek részt az Endless Summer Tour-on az All That Remains-szel és a Hyro da Hero-val, ami 2011. július 18 és augusztus 7. között foglalt helyet.

A Hollywood Undead 2011. augusztusában bejelentette az American Tragedy egyes számaiból készült remixek albumának megjelenését. Az album olyan feldolgozásokat tartalmazott, mint pl.: a Bullet és a Le Deux, amiket rajongók készítettek. A nyertesek pénzt, merchandise-t és a helyet az EP lemezen kaphattak jutalmul. A Levitate remixhez készült egy videoklip, illetve az album címe és annak megjelenése is be lett jelentve. Így 2011 november 21.-én megjelent az American Tragedy Redux és felállították a következő turnéjukat is, ami a World War III nevet kapta. Illetve a Hollywood Undead ismételten csatlakozott az Avenged Sevenfold-hoz a Buried Alive Tour-on a Black Veil Brides-szal és az Asking Alexandria-val együtt. Ezek a koncertek november 11.-től december 14.-ig helyezkedtek el.


NOTES FROM THE UNDERGROUND (2013-2014)

A nagy kiterjedésű turné és az album promótálása tette ki a 2011-es évüket. Még ez évben, Charlie Scene jelentette be, hogy már tervben van a harmadik album is, aminek elkezdése 2011 november végére esik. A banda már a Avenged Sevenfold-dal való Buried Alive turnéjukon elkezdtek A dalszövegeiket írni, illetve egyszer még felvenni is. Azt is mondta, hogy a harmadik album inkább olyan lesz, mint a Swan Songs, de mégis egy keveréke az American Tragedy-vel.

A The Daily Blam interjúbán, szintén Charlie Scene osztott meg több információt az új albummal kapcsolatosan. Említette, hogy mivel a harmadik albumról van szó, talán lesznek rajta kollaborációk is. Amikor a maszkokról kérdeztek pedig azt válaszolta, hogy ezúttal is újítani fognak rajtuk, mint ahogyan azt az előző kettő alkalommal is tették. Azt is említette, hogy ezt az albumot hamarabb fogják kiadni, mint az American Tragedy-t és ha minden a terv szerint alakul, akkor már 2012 nyarán elérhető lesz. Mivel úton vannak sok szöveget megírtak már és tovább írnak ugyanúgy. Még stúdióeszközöket is vittek magukkal, hogy tudjanak dolgozni. Miután hazaértek a turné után, végre tudtak producerekkel is dolgozni.


DAY OF THE DEAD (2014-2016)

2014. április 12.-én Johnny 3 Tears posztolt egy fotót az Instagram profiljára, ezzel felfedve a banda terveit, miszerint a nyárra várható lesz egy új album. Ugyanez év október 17.-én a Hollywood Undead Vevo csatornája kiszivárogtatott egy audio videót az egyik új dalról, ami a Day of the Dead címet kapta. A videót azonban nem sokkal később eltávolították. A szám később elérhetővé vált iTunes-on és hivatalosan is be lett mutatva a Revolver Magazine-on keresztül is. Az az információ is kikerült, miszerint az album is a Day of the Dead címet kapta.

2015. február 17.-én kikerült a második single, Usual Suspects címen. Az azutáni volt a Gravity, ami 2015. február 24.-én lett megosztva a közönséggel. 2015. március 31.-én pedig végre megjelent a teljes album.

2015. novemberjében egy interjú keretein belül Johnny 3 Tears említette, hogy a banda tervezett még egy EP-t is, amin nem megjelent dalok lettek volna találhatóak, azonban ez azóta nem került említésre.


V (FIVE) (2017-NAPJAINKIG)

2017. július 19.-én kiszivárgott egy dal, California Dreaming címen. Hivatalosan július 24.-én jelent meg, mint a vezető single az új albumhoz, a V (Five)-hoz. Augusztus 25.-én a banda hivatalos YouTube csatornájára feltöltésre került a Whatever It Takes, amit aztán szeptember 29.-én a Renegade követett. Október 10.-én kiderült, hogy Da Kurlzz és a banda útjai barátságosan elváltak. A negyedik single a We Own the Night címet kapta és október 13.-án jelent meg. December 2.-án pedig megjelent egy videó a Black Cadillac című számhoz, amiben B-Real is szerepelt.

A DEAD PRESS! interjújában J-Dog és Danny megerősítették, hogy a jövőben megosztanak egy nemrégiben felvett "nehezebb" stílusú számot Bloody Nose címen. Ugyanebben az interjúban szintén megosztották a terveiket, miszerint 2019-ben tervezik elkezdeni felvenni, majd kiadni a hatodik albumot.

2018. október 30.-án a Hollywood Undead bejelentette, hogy november 2.-án meg fog jelenni egy új EP, Psalms néven. A lemez tartalmaz majd két előtte megjelent dalt, a Gotta Let Go-t és az Another Level-t, illetve az említett Bloody Nose-t.

 Hollywood Undead, Hollywood Undead, Swan Songs, American Tragedy, Notes from the Underground, Day of the Dead, V (Fekete, Piros, Kék) 

 

─ MASZKOK

✖ Kezdet (2005 – 2006): Johnny maszkja fehér alapszínű volt, amelyen fekete foltok voltak láthatóak a szeme alatt részen. A szája ezüst színű szalaggal volt leragasztva.

✖ Swan Songs (2007 – 2008): Johnny álarca világoskék színt kapott. A maszk bal oldalára fehér színnel egy 3-as lett felfestve, a jobb oldalon pedig fekete és narancssárga pillangók jelentek meg a szeme körül.

✖ American Tragedy (2010 – 2012): A maszk hasonlított az előzőhöz annyi eltéréssel, hogy a bal oldalon lévő hármas nagyobb méretben lett felfestve és több pillangó kapott helyet a jobb szeme körül. A szemeknek és szájnak kialakított rések mérete csökkent az eddigiekhez képest.

✖ Notes from the Underground (2012 – 2013): A maszk továbbra is kék színű, a hármas még mindig szerepel a bal oldalán az álarcnak, illetve a jobb részét is egy hatalmas narancssárga pillangó fedi. A nagy különbség viszont az az eddigiekhez képest, hogy az egész maszkon repedés-szerű festés van.

✖ Day of the Dead (2014 – 2016): alatt egy egyszerűbb és letisztultabb maszkot hordott az énekes. A pillangók átkerültek a maszk bal oldalára. A repedéseket egyszerű karcolások váltották fel. A hármas a bal oldalon ezüst színben tűnt fel.

✖ V (Five)  (2017 - napjainkig): A plasztikból készült álarc egy egységes fekete – arany színkombinációt kapott. Az álarc mindkét oldalán egy – egy hármas látható fekete színnel, ekörül pedig arany színű pillangók tucatja tűnik fel. Ez az első alkalom, hogy banda tagjainak egyszerre 3 színváltozatban (ugyanazzal a felirattal, képekkel és mintákkal) vannak maszkjaik. ohnny esetében ez a következők szerint látható: kék alapon ezüst minta, piros alapon fehér minta, illetve a már említett fekete alapon arany minta.

 ─ ÉRDEKESSÉGEK

◦ 2008 és 2009 között börtönben volt, mivel verekedett egy paparazzival.
◦ Eredetileg Ava énekelte volna a Bullet című daluk végén a gyermek részét, de végül nem így alakult.
◦ Tériszonya van.
◦ Eléggé versengő típus.
◦ Ő a legidősebb tag a bandában.
◦ A Yale-re járt.
◦ Kedvenc étele a pizza.
◦ Ő és J-Dog ismerték egymást mielőtt még iskolások lettek volna.
◦ Kedvenc előadói közt ott van a Creedence Clearwater Revival, Neil Young és Bob Dylan.
◦ Kedvenc filmjei az Apokalipszis most, A remény rabjai és a Magnólia.
◦ Közreműködött a Kisses for Kings "The Only Ones" és az OhYeRabbleRouser
"Freak Nasty" című dalánál.
◦ Inkább komolyabb, szomorúbb és dühösebb dalokban vokálozik, mint éretlenekben.
◦ Kedvenc HU dala az Outside, a Day of the Dead albumról az I'll Be There és a Does Everybody in the World Have to Die, a V albumról a Your Life,a  Renegade és a Pray (Put 'Em in the Dirt).

írta: painkiller.

STÚDIÓ ALBUMOK


Swan Songs
[2008. 09. 02.]American Tragedy
[2011. 04. 04.]Notes from the Underground
[2013. 01. 08.]Day of the Dead
[2015. 03. 31.]V (Five)
[2017. 10. 27.]


 

New Empire, Vol. 1
[2020. 02. 14.]ÉLŐ ALBUMOK


Desperate Measures
[2009. 11. 10.]
REMIX ALBUMOK


American Tragedy Redux
[2011. 11. 21.]

 

Utolsó frissítés: 2020.03.16. 15:03 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace