Starity

Gong Chan Shik "Gongchan"

Gong Chan Shik Gong Chan Shik nemzetisége 2226. 249rajongó 11vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 99%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Gong Chan Shik
 • Becenév
 • GongChan
 • Születési idő
 • 1993. augusztus 14.
 • Születési hely
 • Suncheon, Jeollanam tartomány, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos, Modell
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 181 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Jung Hwan Jung Jin Young Shin Dong Woo Cha Sun Woo Bae Sue Ji

Gong Chan Shik életrajza

Gong Chan Sik "Gongchan"

Gong Chan Shik vagy művésznevén Gong Chan 1993. augusztus 14-én született a Jeollanam tartományban található Suncheon-ban. Ő a legidősebb gyerek a családban ám nem az egyedüli ugyanis van egy öccse, akit Min Woo-nak hívnak.

Gongchan részben a Cyworld-nek köszönheti helyét a WM Ent.-nél ugyanis középiskolásként itt megnyert egy úgynevezett "Eoljjang kihívást", valamint második helyezést ért el egy Cross-dressing versenyen, ahol egy Ivy számra adta elő táncát. Ezt követően kapott gyakornoki helyet a cégnél, majd helyet kapott a cég készülő fiú csapatában is. Két éves képzést követően pedig 2011. április 11-én ő volt a harmadik tag akit felfedtek, 20-án pedig első mini albumuk a Let's Fly és vezető kislemezük az OK is megjelent, így Gongchan hivatalosan is debütált, mint a B1A4 énekese, táncosa és legfiatalabbként ő a csapat maknae-ja is.

Érdekességek

~ A csapattagok szerint nehezen bontakozott ki a kezdetekben. Először merevnek, ridegnek és kicsit sikkesnek hitték, de kiderült hogy nagyon aranyos és vidám személy, akiben sok aegyo rejtőzik.
~ A tagok szerint nagyon aranyos, tele van aegyoval, de van férfias oldala is.
~ Számára az ideális lány "kétoldalú". Eleinte rideg és ellenszenves, aki idővel kibontakozik és megmutatja aranyos oldalát.
~ Szerinte Baro a legviccesebb tag.
~ Kezdetekben kicsit nehéz volt neki, mert hiányoztak neki a szülei és a szerettei.
~ Nagyon hálás hyungjainak, amiért sokat segítenek neki és szeretik őt.
~ Főbb hobbijai az úszás és a matematika.
~ Példaképének édesapját tartja.
~ A többiek mindig azt mondják rá, hogy "Channie" azaz kölyökkutya, mert nagyon engedelmes és mindent megszagol amit meglát.
~ Imádja a Pororo mesét.
~ A fiúk tanították meg GongChan-t, hogy kell rendesen borotválkozni.
~ A saját dalaik közül az Only One a kedvence, ami a debütáló albumukon a Let's Fly-on szerepel.
~ Van egy anyajegy a jobb fülén, így néha úgy tűnik, mintha fülbevalója lenne.
~ A Sleep well, Good Night promóciói alatt fájdalomra panaszkodott, majd a teljes orvosi kivizsgálás után kiderült, hogy a veséje nem működik megfelelően. Akkor GongChan kért mindenkit, hogy kezeljék ezt diszkréten, mert nem szeretne a rajongóknak okot adni, hogy feleslegesen aggódjanak érte. Persze azóta már helyre állt az egészségi állapota. :)
~ Elmondása szerint Baro ideális fia lenne.
~ Az első Weekly Idol-os szereplésénél Yoona-t választotta, mint tökéletes lányt.
~ A Gurupo műsorban elárulta, hogy ha lesz barátnője szeretné meglepni azzal, hogy a születésnapjára alga levest főz, majd utána együtt megeszik.
~ Az All The K-Pop-ban elárulta, hogy még nincs túl az első csókján.
~ Mikor biciklit kapott a többiektől Sandeul-el elnevezték "David"-nek. :D
~ A Beatles Code-ban kiderült, hogy 4 oktávot se probléma neki kiénekelni, valamint, hogy remekül tudja utánozni az orángután hangját.
~ A Weekly Idol-ban kijelentette, hogy nem csiklandós, amire az egyik MC bizonyságot szeretett volna, majd végül Gongchan elnevette magát és úgy korrigált, hogy persze azért vannak olyan testrészei amik csiklandósak.

B1A4

2011 - Debütálás, Let'S Fly és It B1A4

A csapatot a WM Entertainment rakta össze és debütáltatta két éves képzés után. 2011. április 11-én a tagokról kikerültek ilyen animált képregényszerű képek. Kezdetben azt hitték az emberek, hogy ez egy vegyes csoport lesz, ugyanis a csapat nevében lévő "A"-ról azt gondolták, hogy egy női nevet az Annát rejti, ám később ez a hibás találgatás zátonyra futott.
Ugyan ezen a napon mikor kikerültek azok a fotók a cég felfedte a csapat vezetőjét Jin Young-ot, majd 12-15. között a többi tag kilétére is fény derült.
Debütáló kislemezük teaser-je pedig április 19-én látott napvilágot "OK" címmel, majd 21-én megjelent a teljes videó és első mini albumuk is mely a Let's Fly címet kapta. 23-án pedig megtartották első élő showss fellépésüket a Music Core-ban.
Két hónappal később pedig megjelentették második Only Learned the Bad Things címre hallgató kislemezüket, majd a június 22-től vetített Match Up show műsorban is feltűntek a Block B mellett.

Augusztus 31-én bejelntetták, hogy a csapat hamarosan kiadja 2. mini albumát, majd egjelent több teaser kép is és a vezető kislemezről a Beautiful Target-ről is bemutattak egy kisebb részletet, majd végül szeptember 15-én megjelent a teljes videó, valamint az It B1A4-ra keresztelt mini albumukat is kiadták. Később november 18-án az album egyik másik dalát a My Love-ot is elkezdték népszerűsíteni.

Még októberben pedig bejelentette a cég, hogy jövő év elején a Pony Canyon alatt a srácok végre debütálnak a japán piacon is. Ehhez mérten pedig elkezdték az előkészületeket, ugyanis december 9-én megtartották első koncertjüket B1A4 - Japan Showcase Live 2011 címmel. A koncertre a jegyek rekord időn belül elkeltek, hiszen 1 percen belül vették meg az összeset, ami egy újonnan debütált csapattól igen csak nagy bravúr. A koncertet végül több mint ezer ember előtt tartották meg, majd a Japan's K-Pop Lovers! 2011-es díjátadón nekik ítélték a Rookie of the Year díjat.

2012 - Japán debütálás és hazai megjelenések

Mielőtt a japán munkálatokba bele kezdtek volna rögtön év elején január 25-én kiadtak egy válogatás az albumot az országban, mely az eddig kiadott két albumukat foglalta magában. Ám ezek után a hazai munkálatokra figyeltek, ugyanis március 5-én kiadták This Time Is Over címre keresztelt kislemezüket, mely a csapat első stúdió albumának előfutáraként jelent meg. Majd 14-én a vezető kislemez a Baby I'm Sorry megjelenésével első stúdió albumuk is megjelent Ignition címmel. Az album később újra csomagolt változatban Ignition: Special Edition címmel május 23-án újra kiadták, valamint az albummal együtt következő Baby Good Night címre keresztelt kislemezük is megjelent.

Június 27-én pedig végre japán rajongóik örülhettek ugyanis megjelent első kislemezük a Beautiful Target japán verziója, mely az Oricon heti lejátszási listáján mindjárt a 4. helyen nyitott, valamint a kislemez több, mint 32 ezer példányban kelt el csak az első héten.
Ezt követően a fiúk nem sokkal később hazájukban újra láthatóak voltak ugyanis július 25-én velük indult a Hello Baby 6. évada, ahol is most rajtuk volt a sor, hogy megmutassák milyen apák is tudnak lenni.
Viszont nem hagyták japán rajongóikat sokáig magukra, hisz augusztus 29-én megjelent a Baby Good Night japán verziója, mely szintén a 4. helyen nyitott az Oricon heti lejátszási listáján, ám ezt a kislemezt már több, mint 35 ezer példányban kelt el. Október 24-én pedig kiadták első japán stúdió albumukat 1 címmel, ami szintén igen nagy népszerűségre tett szert, hisz 5. helyen debütált az Oricon heti album listáján, valamint több mint 20 ezer példányban kelt el.

November 12-én újra a hazai rajongóké volt a terep, ugyanis ezen a napon kiadták a srácok In The Wind névre hallgató 33. mini albumukat, melynek vezető kislemezeként a Tride to Walk jelent meg.
Ám az albumot megelőzően már jó hírrel szolgált a WM Ent. ugyanis még október 12-én közölték a rajongókkal, hogy a csapat hamarosan megtartja első önálló koncertjét BABA B1A4 címmel. A koncert partnerei a CJ E & M és az M-live volt, valamint október 18-án a jegyeket is elkezdték árusítani, ami nem kis kereslet volt, hisz 8000 jegyet adtak el 5 perc leforgása alatt. A koncertre végül december 8-9-én volt aminek a SK Olimpiai Kézilabda Gimnázium adott otthont.

2013 - What's Happening? & AMAZING STORE

A 2013-as év jól indult a srácoknak ugyanis január 7-én mindjárt két díjjal is jutalmazták őket a 27. Golden Disk Awards-on Japánban.
Április 20-án a csoport hivatalos oldalára kikerült egy sejtelmes teaser fotó, amit követően elindult a találgatás, hogy a fiúk esetleg hamarosan visszatérnek. Végül a hazai visszatérést a három nappal később JinYoung-ról megjelent teaser képpel erősítették meg, majd május 8-án megjelent 4. mini albumuk "What's Happening?" névvel valamint a címadó dal videója is. A dalnak nagy sikere lett, hisz a csapat debütálása óta először május 18-án vehetett át díjat zenei showból, ugyanis a Music Core-ban egészen az első helyig tornázta fel magát a daluk.

Június 19-én jelentette be, hogy a csapat hamarosan megtartja második szóló koncertjét AMAZING STORE címmel, ahol új koncepcióval és élő zenekarral várják a rajongókat. A jegyeket június 26-án kezdték el árusítani, de mintegy 5 perc alatt el is fogyott mind a 10 ezer jegy, így augusztus 7-től 11-ig tartó koncert rendezvény teltházzal zajlott.

2014 - Who Am I

A csapat 7 hónapos pihenő után mindjárt az év elején megörvendeztette rajongóit ugyanis Lonely címmel január 11-én kiadták legújabb kislemezüket, melyet 13-án 2. stúdió albumuk is követett Who Am I címmel. Valamint elindult a Road Trip túrné, ami különböző helyszíneken volt megtartva. A túrné alapját az egyik legújabb daluk a Solo Day adta, ami úgyebár teljesen nyárias hangulatú dal.

2015 - Sweet Girl

Nyár közepére végre erről a csapatról is lehetett hallani. Július végén jelent meg a Sweet Girl minialbumuk, amit már a rajongók nagyon vártak. A 2015. év inkább a sólózás éve volt a csapatban. Míg Jinyoung színészi karrierjét építgette a Warm and Cozy szereplőjeként, addig CNU musicalben lépett fel, olyen más énekesekkel, mint Shinee Key, 2Am Jo Kwon és VIXX Ken. Sandeul különböző showmüsorokban vett részt, Baro pedig szerepet kapott az Angry Mom című sorozatban, Gongchan pedig műsorvezetőként próbálhatta ki magát.

Szeptember végén elindultak újabb túrnéjukra is, az út során útbaejtették Mexicot, Dallast, Texast, Hong Kongot és Berlint is.  Decemberben pedig egy karácsonyi különkiadással kedveskedtek a rajongóknak. Ez lett It's Christmas kisalbum.

2016 - 2017 "Rollin & A Lie"

2016 március 16-án jelent meg a csapat legújabb japán stúdió albuma "3" néven. 2016 novemberében jelent meg a 3. legnagyobb koreai lemezük Good Timing címen. A listavezető dal a A Lie lett, amihez videóklipp is készült. A videóban Jinyoung kapta a főszerepet és természetesen a videó a hazugságokról szól. Ezek után, számos műsorban jelentek meg és jó pár díjat is bezsebeltek. Év végén saját koncertet is tartottak, ahol az új album dalai csendültek fel főként. 2017. szeptember végén, egy évvel a másik lemez kiadása után, ismét előrukkoltak a fiúk egy újdonsággal. Ez lett a Rollin, ami 7. kislabumként ismételten népszerű lett. Tovább folytatódtak a japán megjelenések is és megjelet a "4" japán kisalbum.

2018 "Do You Remember"

A fiúk első megjelenése egy japán dal és egy videóklipp volt, ami a Do You Remember címet kapta és szerepel, a nem rég kiadott japán albumon is. A megjelenéshez egyébként teaser képek is készültek.

SZERKESZTÉS ALATT

Sorozatok

2013: Can't Take it Anymore

Videóklip szereplések

2014: Mamamoo: Piano Man

Albumok

2012 - Ignition

2014 - Who Am I

2016 - Good Timing

Kislemezek

2011 - Let's Fly

2011 - It B1A4

2012 - In the Wind

2013 - What's Happening?

2014 - Solo Day

2015 - Sweet Girl

2017 - Rollin'

Japán albumok

2018 - Do You Remember

Kislemezek

2012 - 1

2014 - 2

2016 - 3

2017 - 4

Videoklippek

2011

 - "O.K"

 - "Only Learned the Bad Things"

 - "Beautiful Target"

 - "Beautiful Target" (ZOOM ZOOM Version)

2012

 - "BABY I'M SORRY"

 - "Sleep Well, Good Night"

 - "Tried to Walk"

2013

 - What's Happening?"

 - "With You" (Reply 1994 OST)

2014

 - "Lonely"

 - "Solo Day"

2015

 - "White Miracle"

 - "Sweet Girl"

2016

 - "A Lie"

2017

 - "Rollin'"

Japán

2012

 - "Beautiful Target"

 - "Sleep Well, Good Night"

2013

 - What's Happening? What - Why?"

2014

 - "Solo Day"

2018

 - "Do You Remember"

Közreműködések

2012 - "Win The Day" - B1A4 with Nickhun & Miss A & 4minuta & Dal Shabet & Junho & Ze:A & Nine Muses @ MBLAQ

2012 - SBS Take Care of Us, Captain OST - "Sky"

2012 - MBC The Thousandth Man OST - "Hey Girl"

2013 - "You Are A Miracle" - B1A4

2013 - MBC We Got Married Global Edition OST - "Sunshine"

2013 - tvN Reply 1994 OST - "With You"

Utolsó frissítés: 2018.05.16. 04:04 Sellőgirl által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace