Starity

Greer Grammer

Greer Grammer Greer Grammer nemzetisége 3152. 177rajongó 5vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 98%
 • stílus: 98%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kandace Greer Grammer
 • Becenév
 • Gree
 • Születési idő
 • 1992. február 15.
 • Születési hely
 • Los Angeles, California, USA
 • Foglalkozás
 • Színésznő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 165 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna

Greer Grammer életrajza

KEZDETEK
Kandace Greer Grammer Los Angelesben, Kaliforniában született 1992. február 15-én.  Édesapja Kelsey Grammer, az ötszörös Emmy-díjas producer és színész, édesanyja Barrie Buckner sminkmester. Szülei soha nem házasodtak össze. Nevét a híres színésznő, Greer Garson után kapta.

Édestestvére nincsen, viszont édesapja oldaláról több féltestvére is van. Spencer Grammer 1983-ban született és szintén színésznőként dolgozik. 2001-ben született Mason Olivia Grammer, 2004-ben Jude Gordon Grammer, majd 2013-ben Faith Evangeline Elise Grammer látta meg a napvilágot, akinek fiú ikertestvére még méhen belül meghalt. Ötödik féltestvére pedig 2014-ben született.

KORAI ÉVEK
Már egészen fiatal korában érdeklődni kezdett a színészet iránt, Színészi képzésben részesült Idyllwild Arts Academy-n, ahova két éven keresztül járt. Később az University of Southern California (USC) növendéke volt és színjátszás szakon szerezte meg diplomáját.  

Kétszer is megválasztották Miss Teen Malibu-nak, 2008-ban és 2009-ben is. 2011-ben ő kapta meg a Miss Regional California Teen USA kitüntetést is. Háromszor is indult  és a TOP 10-be került a Miss California Teen USA versenyen 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is. 

KARRIER
2010-ben kapta meg első szerepét, amikor egy epizód erejéig látható volt a iCarly című sorozatban, mint Tancy, majd pedig az Almost Kings drámában tűnt fel kisebb szerepben. Következő évben kapta meg a Kínos / Awkward egyik főszerepét. Lissa Miller a Palos Hill Középiskola egyik diákja, akinek a legjobb barátnője Sadie, aki mégis kegyetlenül bánik a lánnyal. Istenfélő keresztély, aki szüzességi fogadalmat tett. Személyisége elég bizonytalan, lánytársai könnyedén tudják befolyásolni. A széria 5 évad után 2016-ban ért véget.

2013-ban kisebb szerepben látható volt a Chastity Bites filmben, melynek főszereplője Allison Scagliotti és Louise Griffiths. Egy évvel később jelent meg a Life Partners filmje, amelyben ismét kisebb szerepben tűnik fel Leighton Meester, Gillian Jacobs és Adam Brody mellett. A Kínos / Awkward sorozathoz készült egy mini-sorozat is, a Awkward. Webisodes, amely összesen 21 részből áll, Greer ebből mindössze egyben szerepel.

Első nagyobb filmszerepét az An Evergreen Christmas című filmben kapta meg, amelyben Charleene Closshey karaktere, Evie Lee látszólag csillogó hollywoodi életet él, amikor kénytelen hazautaznia Balsam Fallsba, Tennessee -be édesapja hirtelen bekövetkezett halála miatt és az azt követő temetés miatt. A filmben még olyan színészek tűnnek fel, mint Naomi Judd és Booboo Stewart. 

2015-ben visszatérő szerepet kapott a Melissa és Joey / Melissa & Joey című sorozatban, ahol három epizód erejéig McKenna Cederstrom bőrében. A három rész alatt Lennox felfedezi Zander és McKenna titokban egymással randevúznak. A következő évben látható volt a Manson's Lost Girls című filmben, amelyben Mackenzie Mauzy által formált Linda Kasabian csabdába esik Charles Manson hipnotikus varázsának 1969 nyarán. 

Ekkor kapta meg első főszerepét is, az Emma's Chance című filmben a címszereplő lányt keltette életre. Emma egy lómentő farmon tölti a közhasznú munkáját, és közben egy bántalmazott műsori ló és a lány között egy kötelék alakul ki. A lovon nem engedtek senkin sem lovagolni, az új ismeretek és a bizalom megszerzése után, azt a tervét próbálja megvalósítani, mellyel meg tudná menteni az egész farmot amit az ott töltött idő alatt megszeretett.

Következő szerepe már 2017-ben a Deadly Sorority című filmben volt Samantha Blake. A thrillerben Samantha és Kristina legjobb barátok és első alkalommal várnak útjaik külön, amikor Kristina bejut a legdögösebb lányszövetségbe az egyetemen. Az igazi különválás akkor jön, amikor Kristinát meggyilkolják, és az elsőszámú gyanúsított Sam lesz, akinek meg kell találni a valódi gyilkost, hogy meg tudja menteni a saját életét.

Ebben az évben kapta meg April szerepét A semmi közepén / The Middle sorozatban, amelyben visszatérő karakterként már 7 epizódon keresztül formálja a lányt. 2017 áprilisában került bemutatásra az Atitude című filmje, amely egy női FBI ügynökről szól, akinek milliókat ajánlanak fel, csak azért, hogy segítsen egy tolvajnak menekülni egy eltérített repülőgépen. A filmben együtt dolgozhatott Denise Richards, Jonathan Lipnicki és Dolph Lundgren színészekkel. 

2019-ben került bemutatásra The Last Summer című filmje, melyben néhány fiatal Chicagoban együtt tölti a nyarat mielőtt elmennének egyetemre. Főszerepben látható  K.J. Apa és Maia Mitchell, mellettük pedig még feltűnik Tyler Posey is. Sarah Weddingtont alakítja a Roe v. Wade című filmjében, melynek főszereplője Jon Voight. 

Story Game című filmjét 2020-ban mutatták be, melyben három barát egy kemping túra során azt próbálja kitalálni, ki tudja a legijesztőbb történetet elmesélni. Csak egy nyerheti meg ezt a játékot.

A 2021-ben bemutatott Halálos illúziók / Deadly Illusions című dráma-thrillerjét sokáig Grace-ként említették, a címszereplőként tűnik fel. Egy bestseller női regényíró éppen írói válságban szenved. Egy ártatlan fiatal nőt vesz fel, hogy vigyázzon ikek gyermekeire. Amint a regényíró igazán belemerül új bestsellerébe, elmosódik a határ az általa írt élet és a valóság között.  

Látható a Ted Bundy: American Boogeyman című filmben mint Cheryl Thomas. A rettenthetetlen FBI ügynökök, Kathleen McChesney (Holland Roden) és Robert Ressler (Jake Hays) megszervezik a történelem egyik legnagyobb vadászatát, hogy elfogják Amerika leghírhedtebb sorozatgyilkosát, Ted Bundyt (Chad Michael Murray). 

A Burning at Both Ends című filmjében Julietként lesz látható. A disszidens túlélők egy kis csoportja, akiknek az ellenséges vonalak mögé kerülve rádió segítségével reménytadó üzenetet kell sugároznia túlélő társainak. 

A Deltopia filmje 24 órát mutat be. A dél-kaliforniai barátok egy csoportja befejezi utolsó középiskolai napját, és Santa Barbarába utazik életük legnagyobb bulijára. 

írta: kia08

FILM
202?: Deltopia - Allie ... utómunkálatok
202?: Burning at Both Ends - Juliet ... befejezve
2021: Ted Bundy: American Boogeyman - Cheryl Thomas 
2021: Halálos illúziók / Deadly Illusions - Grace
2020: Story Game - Nicole
2019: Roe v. Wade - Sarah Weddington
2019: The Last Summer - Christine Purdy
2017: Deadly Sorority - Samantha Blake 
2017: Altitude - Sadie 
2016: Emma's Chance - Emma Bailey 
2016: Manson's Lost Girls - Leslie Van Houten 
2014: An Evergreen Christmas - Annabelle 
2014: Life Partners - Mia
2013: Chastity Bites - Nicole
2010: Almost Kings - Sasha  

SOROZAT
2021: A Goldberg család / The Goldbergs - Mandy - 1 epizód
2017: Foursome - Marge - 1 epizód
2016: Confessions of a Hollywood Bartender - Katie - 1 epizód ... utómunkálatok
2016-2017: A semmi közepén / The Middle - April - 7 epizód
2016: Csúcsformában / Rush Hour - Destiny Lamb - 1 epizód
2011-2016: Kínos / Awkward- Lissa / Lissa Miller - 65 epizód
2015: Melissa és Joey / Melissa & Joey - McKenna Cederstrom - 3 epizód
2010: iCarly - Tancy - 1 epizód

RÖVIDFILM
2020: Second Team

MINI-SOROZAT
2014: Awkward. Webisodes - Lissa - 1 epizód

PRODUCER
2021: Grace

Utolsó frissítés: 2022.06.05. 11:11 kia08 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace