Starity

Haga Akane

Haga Akane Haga Akane nemzetisége 12977. 8rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Haga Akane
 • Becenév
 • Akanechin
 • Születési idő
 • 2002. március 07.
 • Születési hely
 • Nagano, Japán
 • Foglalkozás
 • énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 153 cm
 • Eredeti hajszín
 • sötétbarna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Michishige Sayumi Fukumura Mizuki Ikuta Erina Suzuki Kanon Sayashi Riho Ishida Ayumi Kudo Haruka Iikubo Haruna Sato Masaki Oda Sakura Makino Maria Nonaka Miki

Haga Akane életrajza

Haga Akane

Haga Akane japán pop énekes a Hello! A projekt a Morning Musume 12. generációs tagja.  Kezdetben csatlakozott a Hello! A projekt 2013. szeptember 22-én, a Hello Pro Kenshuusei tagjaként,  az első Morning Musume 12. generációs meghallgatása után.

Név: Haga Akane (
Hivatalos becenév: Akane-chin 
Születésnap: 2002. március 7.
Születési hely: Nagano, Nagano, Japán 
Vércsoport: O
Western Zodiac: Halak
Keleti állatöv:
Magasság: 158 cm
Szia! Projekt állapota:
 2013-09-22: Hello Pro Kenshuusei tag
 2014-09-30: Morning Musume tag
 Év a reggeli zenében: 4 év
 Morning Musume tag színe: 
Világos narancs (2015–2019)

                                                 Narancs (2019 – jelenleg)
Szia! Projektcsoportok:
 Hello Pro Kenshuusei (2013–2014)
 Morning Musume (2014-)
Egyképes egységek:
 Hagatamu (2015)
 AAAa (2016)
 Hagi-King (2017)

Q & A   

Különlegesség: kalligráfia; jelenleg 7 dan a kalligráfia
Hobbi: Éneklés, alvás, manga olvasása, mint Asari-chan
Kedvenc zenei műfajok: tetszik minden kedves! Projekt dal
Kedvenc sport: Golf
Mottó: Kiwametai ongaku no sekai ( szeretném elérni a zenei világ tetejét ) a " The Matenrou Show " -ból
Kedvenc szín: lila
Kedvenc étel: Anya sajtburgerje, paradicsom
Legkedveltebb étel: tej, tenger gyümölcsei (garnélarák, tintahal, polip stb.)
Kedvenc Tárgy: Art
Legkedveltebb téma: Testnevelés
Kedvenc Manga: Asari-chan
Kedvenc TV műsorok: The Thundermans,  Sesame Street
Kedvenc Morning Musume Songs: " Pyocopyoco Ultra ", " Tokimeku Tokimeke ", " Be Alive ", " Egao no Kimi wa Taiyou sa "
Felnéz: Fukuda Kanon , Miyamoto Karin, Kudo Haruka, Tanaka Reina, Takagi Sayuki, Oda Sakura

Személyes élet 

család:

Hagának 2 testvére van: egy fiatalabb testvér, Ryosei és egy fiatalabb nővér, Mitsuki. A három résztvevő részt vett az 58. éves Shinshuu / Matsushiro tartományban, a Sanada 100 000 kőfesztiválon, amely 2013. október 13-án került megrendezésre. Haga hercegnő szerepe volt.

oktatás:

Amikor Haga 2013 szeptemberében csatlakozott a Hello Pro Kenshuuseihoz, hatodik általános iskolai tanuló volt, aki részt vett Nagano Municipos Toyosaka Általános Iskolában. Ugyanebben az évben Haga részt vett a 36. Nagano prefektúra könyvvizsgáló versenyen.  Ezüstöt kapott az 5.-6. Osztályú osztályban, első osztályban. 

Amikor 2014 szeptemberében csatlakozott a Morning Musume -hoz, ő volt az első középiskolás diák. 2017. március 17-én végzett középiskolában. 2018 áprilisától kezdve a második középiskolai évében jár.

barátságok:

A következő lista figyelemre méltó barátságok Haga Akane szerzett:
Makino Maria: Nem sokkal később csatlakozott, ő jó kapcsolatot alakított fiú 12. generációs tagja Makino Maria,  kit egyaránt ritkán beszéltek egymással során gyakornokként napokban, és most úgy véli, a vetélytársa.
Ogata Haruna: A közelmúltban a 12. generációs Ogata Haruna tagjával a legjobban eljut. 
Yokoyama Reina: Jól megy Yokoyama Reinával a Morning Musume-ban.
Morito Chisaki: Morito Chisaki , akit testvérnek tart. Mindketten mindketten fiatalabb nővérnek tekintik egymást, annak ellenére, hogy Akane fiatalabb.
Ogata Risa: Ő jó barátok a Tsubaki Factory Ogata Risa tagjával. Ő nevezi Marunee-nak, a Risa beceneve Risamaru és onee-san kombinációját,ami nagy testvérnekszámít.
Funaki Musubu: Haga a Hello Pro Kenshuusei-ban töltött idejében jól ment a Funaki Musubu-val. Mindketten a Mirai Shoujo meghallgatása során találkoztak,és ugyanazon a napon csatlakoztak a gyakornoki programhoz. Abban az időben Haga úgy vélte Funaki-t, mint a legközelebbi személyt a riválisának. A kettős neve Hamster, rövid Haga + Musubu Star.
Ogawa Rena: Ogawa Rena, akit testvérnek tart. 
Ishida Ayumi: Akane úgy véli, Ishida Ayumi, mint egy igazi idősebb nővér. Ő is az Ayumi és Kudo Haruka közötti IshiDuu páros rajongója.
Kudo Haruka: Akane Kudo Haruka hivatalos stalkerje

Név jelentése:

Haga neve, Akane, a "piros" ( aka) a "hang" ( ne) kombinációját jelenti. A szülei akarták használni a kanzit a "ne" számára, de nem voltak biztosak abban, hogy nevezzék-e "Akane" -nak vagy "Aoi-nak".

becenevek:

Haga Akane több becenevet kapott, amely magában foglalja:
 Akane-chin: Hivatalos becenév, amelyet a Hello Pro Kenshuusei-hoz való csatlakozás óta adtak neki.
 Haga-chan: A felső osztályok, tagok és rajongók használják.
 Hagaa: A Tsunku által a Morning Musume '14-es koncertútján adta neki Aki szerelmesebbé tette ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Speciális ~ show a Nippon Budokanon 2014. október 1-én.
 Hime, Hime-sama  és Akane-hime: A rajongók használják. A becenevet a 2013-as Shinshuu / Matsushiro tartomány "Sanada 100.000 kőfesztivál" című videóinak és blogjainak a megjelenése után hozták létre. Haga részt vett a fesztiválon, amelyben hercegnő szerepet játszott.
 Akane: A legtöbb ember használja.
 Aka-chan: Aikawa Maho használta .
  

2012-ben Haga meghallgatta a Morning Musume 11ki tagot "Suppin Utahime" meghallgatást, de nem csatlakozott a csoporthoz A meghallgatás elmaradása után a szülővárosában tanulságokat fejlesztett. 
2013 
2013-ban Haga meghallgatta a Morning Musume 12ki tagot "Mirai Shoujo" meghallgatását a második alkalomra, hogy csatlakozzon a Morning Musume-hoz. Az utolsó fordulóba tette, de augusztus 24-én a Tsunku a YouTube-on keresztül bejelentette, hogy nem érdekelnek új tagok felvétele a csoportba, ami miatt Haga nem tud csatlakozni a csoporthoz a 6 másik tagjával együtt. döntős.
Szeptember 22-én Haga csatlakozott a Hello Pro Kenshuusei- hoz a többi Mirai Shoujo döntőjével együtt. Ugyanezen a napon Haga bevezetése feltöltődött a Hello Pro Kenshuusei YouTube csatornába. 
December 7-én, Haga hivatalosan is bevezették a napot Pro Kenshuusei a napot Pro Kenshuusei Happyoukai 2013 ~ 12gatsu nem Nama Tamago Show! ~ Mellett Yamaki Risa, Yokogawa Yumei, Niinuma Kisora, Oura Hirona, Dambara Ruru és Funaki Musubu . Mind a hét lány a Juice = Juicedebütáló kislemezének " Watashi ga Iu Mae ni Dakishimenakya ne " című tánc előadását végezte.
2014
Szeptember 30-án, a Morning Musume '14 koncertkörútján Aki szerettem többet szeretni ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Speciális ~ a Nippon Budokanon , azt jelentették, hogy Hagát választották a Morning Musume-hoz, mint 12. generációs tagjává, Ogata Harunával, Nonakával együtt Mikiés a Hello Pro Kenshuusei tagja Makino Maria, később elhagyta a Hello Pro Kenshuuseit.

2015 
Január 4-én Haga és társai 12. generációs tagjai rádiós show-t kezdtek az FM FUJI-n, a Morning Musume '15 12ki Nikki címmel.  Március 5-én, a 12ki Relay címmel, a fanclub tagjai számára exkluzív webes beszélgetést is indítottak.

2015: Morning Musume '15
 Haga Akane, Ogata Haruna, Nonaka Miki és Makino Maria megkezdték promócióikat a banda részeként.
Január 1-től a Morning Musume '15 nevet veszi fel a banda. 4-től a 12. generáció saját rádióműsort kezdett, a Morning Musume. ’15 12ki Nikki-t.
Februárban Oda Sakura, Ishida Ayumi és Iikubo Haruna szinkronizáltak a Pretty Cure animéből készült filmben, illetve a banda fogja énekelni a film főcímdalát az Ima Koko Karát.
A hónap 14. napján Iikubo Harunát jelölték ki a 12. generáció mentoraként.
Április 15-én jelenik meg az év első kislemeze Seishun Kozou ga Naiteiru / Yuugure wa Ameagari / Ima Koko Kara címmel, majd augusztus 19-én a Oh my wish! / Sukatto My Heart / Imasugu Tobikomu Yuuki. Október végén Sayashi Riho bejelentette graduálását a bandából, december 31-én távozik. 

2016
Március 30-án Haga ünnepelte a 14. születésnapját a Morning Musume '16 Haga Akane születésnapi rendezvényén , amelyen a TOKYO FM HALL két kiállításán szerepelt.
Augusztus 18-án Haga kiadta az első e-Hello! Blu-ray, üdvözlés ~ Haga Akane ~ .
2017
Február 16-án a 12. generációs fanclub-exkluzív webes talk show 12ki Relay összesen 100 epizóddal zárult.
Március 2-án, Haga ben szerepelt együtt Sasaki Rikako a Graduation2017 Chuugaku Sotsugyou által közzétett TOKYONEWS magazin & Báb , gyűjteménye interjúk és mélynyomó fotók emlékezve rá, és más bálványok diplomázott középiskolás.
Március 26-án véget ért a 12. generációs Morning Musume '17 12ki Nikki rádióműsor.
Március 28-án Haga ünnepelte a 15. születésnapját a Morning Musume '17 Haga Akane születésnapi rendezvényén, amelyen a TOKYO FM HALL két kiállításán szerepelt.
Április 6-án a Morning Musume '17 12. generációs és a 13. generációs tagjai rádiós műsort indítottak az FM FUJI-n, a Morning Musume '17-et, nem reggelnaplót .
2018
Március 27-én Haga ünnepelte 16. születésnapját a Morning Musume '18 Haga Akane születésnapi rendezvényén, amelyen két koncertet mutattak be a TOKYO FM HALL-ban.
Június 4-én a 12. generációs tagok megtartották a Morning Musume '18 12ki tagját, Ogata Haruna ・ Nonaka Miki ・ Makino Maria aga Haga Akane FC-t, a Event Ariake versenyen.
2019
Március 22-én megünnepelte a 17. születésnapját a Morning Musume '19 Haga Akane születésnapi rendezvényén.

Június 14-én Haga bejelentette az Instagramon, hogy tagja színe narancsszínűre változott.

2020
Március 7-én Haga kiadta első szóló fotókönyvéjét, Akane-t.
Március 18-án a Morning Musume '20 Haga Akane születésnapjának rendezvényén , a LANDMARK HALL-ban két show-val egy rajongói klub rendezvényén ünnepelte 18. születésnapját. Ezt azonban a kormány által a Koronavírus elterjedésének megakadályozása érdekében kidolgozott új politika figyelembevételével törölték, de a jövőben is tervezik annak átalakítását.
Május 14-én hivatalos Instagram-fiókot nyitott meg

érdekességek  

 Rossz a sportban.  A kedvenc sportja azonban a golf. 
 Kedvenc arcvonása a hosszú szempillák. 
 A " Morning Musume" dal, amely úgy érezte, hogy "együtt akarok táncolni" volt, a " Jelszó 0 ". 
 Számára a Morning Musume nagyon jó, ami egy csodálatos jelenlét. 
 Egy bálvány akar lenni, amit mindenki tisztel.
 Olyan művészré akar válni, akit mindenki szerte a világon tud, és az emberek, akik ismerik őt, azt akarják, hogy mások is megismerjék őt.
 A Hello Pro Kenshuusei-ban töltött idejében úgy gondolta, hogy nem veszít el más kalligráfiai Kenshuusei tagot. 
 Egy évig akart tovább javítani az énekét és táncát Kenshuusei-ként, aztán az év vagy két év múlva, amikor csatlakozni akart a Morning Musume-hoz, majd 24-én diplomázott, majd Konno Asami-ra vált.
 2018-tól kijelentette, hogy a bejelentővé válása az anyja álma volt, nem pedig sajátja, és azt akarja, hogy a lehető leghosszabb ideig szentelje magát a Morning Musume-nak. 
 Haga azt mondta, bízik abban, hogy megváltoztathatja a Morning Musume jövőjét.
 A Morning Musume rajongója lett a " Maji Desu ka Ska! " 
 Még miután csatlakozott a Morning Musume-hoz, még mindig beszélt Makino Maria-val, egy ideig tisztelettel. 
 Hasonlóképpen, amikor Kaga Kaede csatlakozott, egy ideig tisztelettel beszélt vele, mert ő volt a Hello Pro Kenshuusei vezetője. Most már mindkettővel beszélhet véletlenül.
 Megemlítette, hogy szeretne Ikuta Erina-hoz hasonlóan lenni, mert még ha nem is központos, nagyszerű aurája van, és csak meg kell néznie.
 Azt hiszi, hogy a fiatal korában nem fogja elveszíteni a többi tagot.
 Ő a harmadik tag, aki továbbra is a legfiatalabb tag, miután egy másik generáció csatlakozott; Fukuda Asuka volt az első és Kudo Haruka a második.
 Ő a Morning Musume történetének első tagja, még mindig a legfiatalabb, miután 2 generáció csatlakozott (fiatalabb, mint a 13. és 14. generációs tagoknál).
 Azt mondta, hogy Takagi Sayukira néz, mert a tánc és az ének nagyszerű, és nagyon szép.
 Azt hiszi, hogy egy korábbi életben lassú ló volt. 
 A családját egy elhagyatott szigetre vitte. 
 Úgy gondolja, hogy az összes Hello! A projekt tagjai csodálatosak és tehetségesek.
 Ha Isten egy dolgot tudna adni neki, azt szeretné, ha valaki nagyszerű stílusérzékkel lenne. 
 Csatlakozni akart a Hello Pro Kenshuusei-hoz, mert azt gondolta, hogy rosszul énekel, és fel tudja venni a készségeit.
 A Hello Pro Kenshuusei-nál a legjobb dolog, hogy találkozott mindenkivel a Hello! Project.
 A Hello Pro Kenshuusei-nál a legnehezebb dolog az volt, hogy nem tudott táncokat csinálni, amit mindenki más megtehetett volna.
 Ideges volt, látva, hogy milyen nagy volt a Nama Tamago helyszín, és hány ember figyelne. Ugyanakkor a Kenshuusei generációjában a legjobb teljesítményt akarta, hogy kitűnjön, és mindenkit megnézhessen.
 A 2014-es tesztesemény során az idegességből kioltott orrvérzés volt, és összehasonlították hasonló tapasztalattal rendelkező Tsuji Nozomi-val .
 Iikubo Haruna említette, hogy Haga úgy néz ki, mint Michishige Sayumi. Különösen szemei és ajkai. Amikor Michishige közvetlenül megkérdezte Hagát, ha valaki ezt mondja neki, azt mondta igen.
 Ő és Makino Maria a Morning Musume első tagjai, akik a 21. században születnek.
 A Morning Musume első tagja a Nagano prefektúrából.
 Haga 143 gratuláló e-mailt kapott a Morning Musume tagjává vált.
 Mielőtt alszik, ő ellenőrzi a Hello-t! Projekt idősek blogjai. Kudo Harukával és Takagi Sayukival kezdődik, majd ellenőrzi a többi tagot. 
 Jövőbeli ambíciója az, hogy még ha hátul is van, azt akarja, hogy jelen legyen, ami mindenki szemét húzza.
 Ő hisz a Mikulásban.
 Jó a sült sajt és a paradicsom főzésére.
 Rossz látása van, ezért kontaktusokat, néha szemüveget kell viselni.
 Szereti a "dasho" ( jobb? ), A "darou" és a "deshou" kombinációját.
 Azt hiszi, hogy mindkettő boke és tsukkomi.
 Büszke arra, hogy gyorsan elfelejtheti a rossz dolgokat.
 Azt akarja, hogy képes legyen táncolni, mint Ishida Ayumi .
 Ő az egyetlen 12. generációs tag, aki nem rendelkezik A vércsoportjával.
 Ő a gyermek színészek rajongója. A 14. születésnapi rendezvényén két gyermek színésznő, Sato Kotoha és Ozasa Mana meglepő vendégként jelent meg. 
 Ha valaki másként újjáéledhetne, Tanaka Reina lett, mert Haga szeretni akarja magát, és Kudo Haruka azt mondta, hogy Tanaka a legrégebbi tagja. Ezért Haga azt akarja, hogy Kudo mondja, hogy szereti őt. Gyakran meghatározza, hogy Kudo a legmagasabb, akit szereti, nem pedig azt, amit csodál.
 Úgy véli, ő a Hello! A projekt tagja, aki a legtöbb helyi szeretettel rendelkezik Nagano-val.
 Ha nem lett volna bálvány, ő szeretne egy híres tortaüzletben dolgozni Nagano prefektúrában. Ennek az az oka, hogy nem szereti a tejszínhabot, kivéve az ebből az üzletből származó tejszínt, úgyhogy úgy véli, jó lenne, ha pontosan meghozza ezt a tejszínt.
 Ő egy válogatós evő. Ételek, amelyeket nem szeretnek, az avokádó, a mangó, a garnélarák, a vaj, a margarin, a tej, a tintahal, a polip, a sashimi, a tenger gyümölcsei, a steak, a yakiniku, a friss krém és a keserű dinnye.
 Szereti a csokoládé menta ízét, olyannyira, hogy néha személyes bűncselekményt követ, amikor mások nem tetszik.

Morning Musume ( Reggel Girls ), a jelenleg ismert Morning Musume '18 ( a vezető csoport Hello! Projekt. A csoport 1997-ben alakult az ASAYAN nevű tehetségkutatón. Gyorsan vált, és jelenleg Japán egyik leg ismertebb lánycsoportja, számos hitlemezzel és albummal.
A csoport az állandóan változó felállásról ismert, a "graduations" és a meghallgatások szinte minden évben. A Tsunku korábban a dalok és szövegek többségének összetételéért, a CD-hüvelyek borítóinak elkészítéséért, a jelmeztervezésért és sminkelésért és az élő műsorok elkészítéséért 2014 végéig, amikor lemondott a Hello pozíciójáról! A projekt általános gyártója. A Morning Musume-val folytatja a munkáját, de csak, mint a hangos producer.
Jelenleg az egyik legsikeresebb japán pop-idol lánycsoport, amely 2012 januárjában a második legmagasabb összértékesítést (egy női csoportban) tartja az Oricon- listán, valamint a legerősebb tíz A 65 éves korosztályban 2018 júniusa óta egyedülálló. Morning Musume a japán női csoport kategóriában a legnagyobb DVD eladó. Kombinált CD- és DVD-eladása meghaladja a 22 millió példányt Japánban.
Az elmúlt években a csoport összehangolt kísérletet tett arra, hogy új ázsiai, európai és amerikai piacokra szakosodjon, világszerte fellépve.

Korábbi nevek Morning Musume (1997-2013)
Morning Musume '14 (2014)
Morning Musume '15 (2015)
Morning Musume '16 (2016)
Reggel Musume '17 (2017)
Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Évforduló Szeptember 14 (képzés)
Csoport Szín Piros (2010 januárja)
Aktív évek 1997-től napjainkig

Tagok 

A jelenlegi tagok
9. generáció (2011)

 Fukumura Mizuki ( Deep Pink ) Leader
 Ikuta Erina ( Sárga-Zöld ) Alelnök
10. generáció (2011)
 Iikubo Haruna ( Honey ) Sub-vezetője
 Ishida Ayumi ( Kék )
 Sato Masaki ( Emerald Green )
11. generáció (2012)
 Oda Sakura (Levendula )
12. generáció (2014)
 Nonaka Miki ( Purple )
 Makino Maria ( Rózsaszín )
 Haga Akane ( világos narancssárga )
13. generáció (2016)
 Kaga Kaede ( olasz vörös )
 Yokoyama Reina ( arany sárga )
14. generáció (2017)
 Morito Chisaki ( White ) Egyidejű Ország lányok tagja

Történelem  

2014 
Január 1-én a Morning Musume új évet kezdte az új csoportnevével, a Morning Musume '14-vel.
Január 21-én Tsunku bejelentette az au, egy mobiltelefon-társaság által tartott sajtótájékoztatón, hogy a Morning Musume '14 a Morisanchuu komikusokkal folytatott kereskedelmi kampányban fog szerepelni, és egy különleges egységet alkot Morimusu-nak.
Január 29-én a Morning Musume '14 kiadta 55. szinglijüket, " Egao no Kimi wa Taiyou sa / Kimi no Kawari wa Iyashinai / Mi a LOVE? ". "A Kimi no Kawari wa Iyashinai" volt a 2014-es Sochi Olimpián a Japán Csapat hivatalos ünnepi zenéje és "Mi a LOVE?" a J-MELO végső témája volt . Az első a # 1-es helyen állt az Oricon- listán, így a negyedik # 1-es egysoros sorozata lett, amely a csoport leghosszabb számú sorozata.
Március 15-én a 12. generációs meghallgatásokat a Morning Musume '14 Audition!.
Március 30-án az NHK BS Premium 4 órás különleges eseményt adott a Morning Musume történelmére és az elmúlt 55 kislemezre .
A Morning Musume április 14-én kiadta a 56. single-et, a Toki wo Koe Sora wo Koe / Password 0-t, amely szintén az Oricon heti chartjának első helyén volt.
Április 29-én a Yamaguchi-ban tartott Morning Musume '14 Concert Tour Haru ~ Evolution ~ koncertjén Michishige Sayumi bejelentette, hogy őszi koncert turné végén érettségizett. Augusztus 16-án bejelentették, hogy a túra utolsó időpontja november 26-án kerül megrendezésre a Yokohama Arena-ban.
Május 29-én egy második csoportos egység, a Zenryoku Yasai Musume alakult, hogy elősegítse a KAGOME zöldséglevet.
A 12. generációs tagokat hivatalosan szeptember 30-án kiderült, hogy Ogata Haruna, Nonaka Miki , Makino Maria és Haga Akane . 2004-től a Morning Musume legnagyobb válogatottja lett.
Október 15-én a Morning Musume '14 kiadta 57. egyedik " TIKI BUN / Shabadaba Doo ~ / Mikaeri Bijin " -et. A tizennegyedik stúdióalbumuk 14- szeresét ~ Az üzenetet később, október 29-én adták ki. Mindkettő az utolsó Michishige Sayumi-t, valamint az utolsó, aki egy 6. generációs tagja volt.
November 14-én a Morning Musume '14 bejelentette, hogy meghallgatják a zenés videó rendezőjét egy jövőbeli dalukra. A meghallgatás eredményeit december 29-én jelentették be a BIG CHANCE meghallgatáson , az Fuji TV egyik év végi akcióján. A meghallgatáshoz három perces videót kellett benyújtani. A meghallgatás minden állampolgárságra nyitva állt, és mindkét amatőr és szakember is részt vehetett. [45]Shibue Shuhei rendező nyerte meg a nyilvános szavazást CGI animációs zenéjével.
November 26-án Michishige Sayumi végzett, hivatalosan kinevezte Fukumura Mizukit a Morning Musume kilencedik vezetőjeként, és Ikuta Erina új alelnököt vezetett Iikubo Haruna mellett.
2015 
Január 1-jén a Morning Musume '14 nevét Morning Musume-ra változtatta.
Február 9-én bejelentették, hogy a Morning Musume '15 egy dalt ad ki a közelgő Pretty Cure filmnek, amelyben Iikubo Haruna, Ishida Ayumi és Oda Sakura három szellemüket adják át hangjuknak, akiknek a műveit maguk tervezték.
Április 15-én megjelent a Morning Musume '15-es 58. és a 12. generációs debütáló " Seishun Kozou ga Naiteiru / Yuugure wa Ameagari / Ima Koko Kara ". Shibue Shuhei, aki megnyerte a BIG CHANCE zenei videóversenyt, a "Seishun Kozou ga Naiteiru" zenei videójának egy másik változatát irányította, amely csak a YouTube-on jelent meg. Az "Ima Koko Kara" szintén a PreCure All Stars főszereplője volt: Haru no Carnival, mely a Morning Musume 15-ben szerepel a záró kreditekben.
Június 24-én a Morning Musume '15 a TV Tokyo Music Festival-ban végzett . Ezenkívül azt is bejelentették, hogy a Morning Musume eredeti tagjai összegyűltek egy 4-dalos keverésre.
Augusztus 19-én a Morning Musume megjelentette a 59. szingart , " Ó, az én kívánságom! / Sukatto My Heart / Imasugu Tobikomu Yuuki ".
Október 29-én a kilencedik generációs Sayashi Riho bejelentette, hogy december 31-én végzett a Morning Musume '15 -ről a Heaven első részének végén ! Project COUNTDOWN PARTY 2015 ~ JÓ BYE & HELLO! ~ A Nakano Sun Plaza-ban.
December 16-án megjelent a Morning Musume '15 a Fuji TV 2015 - ben, a FNS Kayousai THE LIVE-ban . Egy nagy bálványos együttműködésben játszottak együtt ℃ -ute , ANGERME és non-Hello! Olyan projektcsoportok, mint az AKB48, Nogizaka46 és Momoiro Clover Z
December 29-én a Morning Musume '15 elengedte a 60. egyest és Sayashi utolsó " Tsumetai Kaze-t Kataomoi / ENDLESS SKY / One and Only " -hoz . A "One and Only", amely a Morning Musume első dalának, teljes egészében angolul, a J-MELO nyitó téma volt. Az egyén hetente érte el az 1. helyet az Oricon héten.
2016 
Január 1-én a Morning Musume 15 nevet változtatta a Morning Musume néven.
Január 2-én a Hello! A 2016-os TANÚSÍTÁSI TERV! ÉNEKLÉS! EXCITING! ~ Koncert, a Morning Musume '16 Shinseiki Audition a 13. generációs tagokra bejelentették.
Február 7-én a kilencedik generációs Suzuki Kanon bejelentette, hogy a Morning Musume '16-ban végzett és Hello! A projekt a Morning Musume '16 Concert Tour Haru ~ EMOTION IN MOTION ~ -on .
Május 11-én a Morning Musume '16 kiadta az " Utakata Saturday Night! / The Vision / Tokió Iu Katasumi " -hoz , a 61. egyest és a Suzuki Kanon utolsóit .
A Suzuki május 31-én végzett a Nippon Budokan-n. Ugyanazon a napon jelentették be a Morning Musume '16 Shinseiki Audition honlapján, hogy nem találtak megfelelő jelölteket, de a meghallgatás újra június 15-én kezdődik.
A nyár folyamán a Morning Musume '16 számos élő TV zenés fesztiválon jelent meg. Meghívták őket, hogy június 29-én a TV Tokiói Zenei Fesztiválon tevékenykedjenek NTV A MUSIKUS NAP Natsu no Hajimari-ban , július 2-án, [56]TBS TV Ongaki No Hi x CDTV Asamade Natsu Fes! 2016 július 16-án, és a Fuji TV 2016 - os FNS Uta nem Natsu Matsuri július 18-án ℃ -ute és ANGERME
November 23-án a Morning Musume '16 kiadta a 62. egyszemélyes " Sexy Cat no Enzetsu / Mukidashi de Mukiatte / Sou ja nai " című albumot.
December 12-én a Morning Musume '16 koncert turnéján Aki ~ MY VISION ~ fináléja a Nippon Budokanban, a második Morning Musume '16 Shinseiki Audition nyertesei és a 13. generációs tagok Hello Pro Kenshuusei tagokként Kaga Kaede és Yokoyama Reina lettek meghirdetve.
A Morning Musume 16- án megjelent a Fuji TV 2016. évi FNS Kayousai második napján , december 14-én, egy bálványos keverés közben más bálványcsoportokkal, beleértve a ℃ -ut.
December 31-én először a TV-ben tevékenykedett a Morning Musume '17 sorozatban a CDTV Special alatt! Toshikoshi Premier Live 2016 → 2017 . A teljesítményt december 30-án előre rögzítették, amely Sato Masaki nem tudott részt venni a hátsó sérülés miatt.
2017
Január 1-én a Morning Musume 16 nevet változtatott a Morning Musume-ról17.
Januárban bejelentették, hogy a Morning Musume '17 együttműködik a marukómával azáltal, hogy énekel egy reggeli kávé remakejét, a " Morning Misoshiru " néven, hogy elősegítse a vállalat új azonos nevű miso leves termékét. Morning Musume '17 együtt alakította a Sashining Musume együttes munkatársát a HKT48 taggal, Sashihara Rino-val a " Get you! " Dalra , amelyet az A típusú AKB48 8. albumának Thumbnail - jában jelentett be január 25-én. Mindkét dal később B-oldalaként szerepelt a Morning Musume 17-es 63. singén.
Február 21-én bejelentették, hogy a Morning Musume '17 egy egyszeri show-t mutat be Tokióban, Tokugi ☆ Saikenshou Momusu DE Gozaru-ban! Március 8-án. A program bemutatta és ellenőrizte az egyes tagok különleges képességeit a hivatalos profiljukon.
Március 8-án a Morning Musume '17 kiadta a 63. egyszemélyes " BRAND NEW MORNING / Féltékenység féltékenységét ". Az A-oldalak nem tartalmazták Sato Masaki-ot, aki a termelési időszak alatt még mindig kigyógyult a sérüléséből.
Március 12-én a Morning Musume '17 a SKY PerfecTV-ben játszott ! Ongakusai 2017 .
Március 25-én jelentették be, hogy a Morning Musume '17 és az ANGERME egy Idol Nama Gassen webszolgálati játékban szerepeltek az Asobista által, Hello! Projekt Hina fest idol Nama Gassen Kunitori Tenka Touitsu Hen . Az "élő csata" eseményt április 16-án tartották. A második esemény csak a Morning Musume '17 címet viselte Idol Nama Gassen Kunitori Tenka Touitsu Hen ~ 2017 Natsu no Jin ~ címmel júliusban és augusztusban.
Április 10-én a Nihon Seimei Ce-Pa Koryusen (a Nippon Professional Baseball interleague), amely május 30-án kezdődik, április 10-én a Morning Musume '17-et nevezték ki a "Ceka Paka PLAY DREAM KAMPÁNY" hivatalos Ouen Taishi-nek vagy vidám nagyköveteinek . Fukumura Mizuki volt az egész kampány vezetője, míg a másik 12 tag mindegyike támogatta a 12 csapat egyikét, és saját táncfilmje volt, amelyet a csapat otthoni stadionjában mutatott be.
Április 28-án a 10. generációs tag, Kudo Haruka bejelentette, hogy a Morning Musume '17 -től lesz diplomázva, és Hello! A projekt az őszi 2017-es turné végén.
Június 26-án bejelentették egy különleges epizód a Hello! Project Station, amely Morito Chisaki csatlakozott a csoporthoz, mint egy új 14. generációs tag és egyúttal a Country Girls-től . A csoport tagjaival a Hello! Project 2017 SUMMER koncert turné és a közelgő őszi túra.
A Morning Musume 17- én a Tokyo Ongakusai 2017-es TV-ben , június 28-án és a Nippon TV THE MUSIC DAY-n Negai ga Kanau Natsuban július 1-jén szerepelt.
A marokómával való együttműködésük részeként a Morning Musume '17 heti 5 perces sugárzási programot indított a marokóm reggel Misoshiru Koeru yo néven! július 1-jén 38 állomáson.
Július 15-én a Morning Musume '17 megjelent új taggal, Morito Chisaki-val a TBS Ongaku no Hi 2017-en , két előre felvett előadáson. Első előadásuk egyéni volt, a második pedig különleges Hello volt! Projektegység tagjai közül az ANGERME, a Kobushi Factory és a Tsubaki Factory .
Október 4-én megjelentek Morito Chisaki bemutatkozó előadása és Kudo Haruka utolsó " Jama Shinai de Here We Go! / Dokyuu no Go Sign / Wakain da shi! " Című dal .
November 3-án, a Morning Musume demo egyetlen remakeje, az " Ai no Tane (20. évforduló) " címet, digitálisan megjelent, pontosan 20 évvel az eredeti után. A remake az eredeti öt tag és a Morning Musume '17, mint egy különleges évforduló egység nevű Morning Musume 20. énekel .
20. évfordulója alkalmából a Morning Musume 17-ben nyitotta meg kapuit a "20 Nenme No Morning Coffee ~ Morning Musume 20. ÉVES CAFE ~" néven, a Tokyo-i Harajuku-ban, Tokióban, november 3-tól december 10-ig. Ezenkívül a csoport együttműködik a HMV & BOOKS SHIBUYA-val a "Morning Musume múzeum - Morning Musume Tanjou 20 Shuunen Kinen" megnyitására november 24-24. Között a bolt 6. emeletén. A múzeum később megnyílik HMV Sakae Aichiban, Nagoyában, december 30-tól 2018. január 28-ig.
A Morning Musume "17 évesen november 28-án előadta a" Jealousy Jealousy "szólót és a" LOVE Machine "-ot Johnny Boy Zenekarával az NTV BEST ARTIST 2017 -ben.
November 30-án a Morning Musume '17 kiadta a digitális kislemezt " Gosenfu no Tasuki " évfordulójuk tiszteletére.
December 6-án kiadták 15. eredeti albumukat, ⑮ köszönjük .
December 10-én a Dai 7kai AKB48 Kouhaku Taikou Utagassen meglepő vendégei voltak, és " One • Two • Three " -ként szerepeltek. HKT48 Sashihara Rino csatlakozott hozzájuk a színpadon az " Utakata Saturday Night! " És a Sashining Musume dalukhoz "Get you!".
December 11-én Kudo Haruka végzett a Nippon Budokan-n.
A Fuji TV 2017 - es FNS Kayousai-jának második napján a Morning Musume 17 - es évfordulóján "Jealousy Jealousy" -ot rendezett, és együttműködött Kato Hifumival, egy nyugdíjas proshogi játékos, akit "Hifumin" néven ismertek el. Az öt eredeti tag is "Ai no Tane (20. évforduló)" él együtt 18 éve.
2018 
Január 1-én a Morning Musume '17 lett a Morning Musume '18.
Január 28-án a Morning Musume '18 kiadta a " Hana ga Saku Taiyou Abite " digitális dalt .
Február 3-tól március 4-ig a "Morning Musume múzeum - Morning Musume Tanjou 20 Shuunen Kinen" nyitott a HMV & BOOKS HAKATA-n Fukuokában. Ezután március 11-től április 15-ig nyitott a Miyagi HMV Sendai-ban.
Február 12-én a TV Tokyo sugározta a Morning Musume 20 Shuunen Kinen Special-t, melyben a Morning Musume jelenlegi és korábbi tagjai szerepeltek: mind a tizenhárom Morning Musume '18 tagja, Nakazawa Yuko, Iida Kaori, Ishiguro Aya, Abe Natsumi, Fukuda Asuka, Yaguchi Mari, Ishikawa Rika, Yoshizawa Hitomi, Tsuji Nozomi, Takahashi Ai, Niigaki Risa és Michishige Sayumi. A show tartalmazott egy beszélgető sarok a csoporttörténetről, egy pillantást a Hello-ra! Reggel, és számos stúdió előadás.
Március 14-én a csoport sajtótájékoztatón vett részt, aki bejelentette az au és a Hello együttműködését ! Az "Oto no VR" címet viselő projekt , amely 360 ° -os video- és hangtartalmat biztosít az okostelefonok számára, a Morning Musume '18 éneklésével " I WISH " című videón kezdve. A következő estén a Morning Musume '18 a SKY PerfecTV második részében játszott ! Ongakusai 2018 a Tsubaki Factory mellett .
Március 27-én jelentették be, hogy a 12. generációs Ogata Haruna a Morning Musume '18-ban végzett és Hello! A projekt tavaszi túra végén.
Június 13-án a Morning Musume 18-as kiadta 65. sztárját és Ogata Haruna utolsó szerepét: " Boldog vagy? "
Június 20-án Ogata a Nippon Budokan-n végzett.
Június 27-én a Morning Musume 18-as fellépése "Boldog vagy?" és a nyolc Morning Musume OG tagjai egy csoportot készítettek a TV Tokyo Music Festival 2018-ban . Reggel Musume '18 is fellépett TBS féle Ongaku nincs Hi 2018július 14-én, és a 2018 FNS Uta nincs Natsu Matsuri július 25.
Augusztus 12-én a Rockin'on bemutatja a ROCK IN JAPAN FES 2018-at a Lake Stage-ban.
Augusztus 17-én a 10. generációs tag és alelnök Iikubo Haruna jelentette be a Morning Musume '18 -as érettségi és a Hello! Projekt a Morning Musume '18 koncert turné végén Aki ~ GET SET, GO! ~ .
Szeptember 14-én bejelentették együttműködésüket a Caribadix-szal , a Sanrio által készített anime rövid sorozat és a rockin'on egy olyan csoportról, amely egy rock zenekart alkot. A Morning Musume '18 "Gaokkii" néven emlegetett karakterek lesznek, akik a 12 tag színeiben jelképes motívumukkal jelennek meg. A karakterek a Morning Musume '18 Concert Tour Aki ~ GET SET, GO! ~ És a boltokban értékesített termékekben szerepelnek.
Október 24-én a Morning Musume '18 elengedte a 66. egyest és Iikubo utolsó " Furari Ginza / Jiyuu na Kuni Dakara " -jét 

Csoport neve Származás

A "Morning Musume" név különbözõ fogalmakból áll, mint például a bõség, a sokaság, mint például a reggeli készlet, amelyet sok elemzel fogadhatunk.
A csoport nevének létrehozásakor a többi Tsunku nevet is figyelembe vették:
 87 - az eredeti tagok életkorának összege.
 Todoufu  - az eredeti tagok otthoni prefektúráinak (Tokió Hokkaido és Kyoto utolsó kanjijától.
 Takoyaki Sisters 
 Tabehoudai  - jelentése "minden-te-lehet-eat büfé"
 Viking  - egy másik szó a "svédasztalos"
 Reggel 
 Reggeli szolgáltatás (ázsiai őrség)
A "." ( Amit
, mint ) neveztek, az ASAYAN szokása szerint a képernyőn megjelenő szövegek vége felé. Kilencvenkilenc Okamura Takashi, aki a műsorban volt, megkérdezte a személyzetet, hogy szükség van-e a név után. A komikus partnere, Yabe Hiroyuki azonban úgy vélte, hogy a névnek szüksége van rá. Így a "." A Morning Musume nevének hivatalos részeként maradt további érvek nélkül. Amikor megkérdezték, hogy a J-pop jelenet kicsit más lenne-e, anélkül, hogy "" a névben, Tsunku válaszolt: "Teljesen megváltozott volna." Ez nyilvánvalóvá vált, hogy a felhasználás forrón téma és az 1990-es évekbeli csillogás után a Morning Musume alakult.

2007-ben a kínai piacra való kiterjesztése óta a csoport hivatalosan elfogadta a Jou An Sao Nu Jou nevet ( Zǎo Ân Shào Nǚ Zǔ pinyin, Good Morning Girl Group ). Ami a médiát és a tabloidokat illeti, néha Momusu-nak Ismertek.

Élet a csoportban

A meghallgatást Takahashi Ai írta három napos és két éjszakai edzőtáborban, ahol a résztvevők egy új dalt, egy táncrendszert és egy forgatókönyvet tanultak. 25 000 pályázó közül kilencet választottak ki a táborba, amelyben Takahashi átment.
A lányok három szabadnapot kapnak öt napra, télen, nyáron és újévre.
A csoport mindig vezető szerepet és alelnököt tartalmaz, bár semmilyen valódi felelősséggel nem jár. Takahashi Aielmondta, hogy ez a szerep csupán arra bátorít másokat, hogy mindent megtegyenek, miközben Niigaki Risa azt mondta, hogy alelnökként "nincs mit tenni, de támogatni akarom a vezetőt".
A lányok együtt tölti az együtt töltött időt, valamint a munkaidőt, és azt mondják, hogy bátorítják őket arra, hogy megvitassák a problémákat, ha valamilyen küzdelem történik.
A csoport ritka eset, amikor a producer, a Tsunku, irányítja a csoport minden aspektusát, nem pedig a menedzsert. A vezetés szerint a Tsunku felelős a dalok, koncepciók, jelmezek, smink, élő műsorok, CD-hüvelyek tervezése és egyebek előállításáért.
Vonalelosztás az élő előadásokhoz (például, ha egy aktuális tag örökli a beosztott tagból származó sorokat), és az új felvételekről a vezetés úgy dönt, hogy meghallgatja a csoport tagjai hangját, és kiválasztja az egyiket, amely megfelel a vonalnak.

Tevékenységek Japánon kívül

Amellett, hogy már hongkongi, dél-koreai és hawaii hivatalos szurkolói klubokkal rendelkeznek, Hello! A Project és a Morning Musume aktívan kiterjesztette rajongói alapjait Japánon kívül, elsősorban az Ázsia többi részében, 2007 közepétől és 2008-ig.
2007 márciusában a Morning Musume indította első két nem japán tagját Kínából, Li Chun ( Junjun ) Hunan és Qian Lin ( Linlin ) Hangzhou-ból. A duó 2010-ben maradt, miután a csoport nem tudott betörni Kínába a kalózkodás szintje miatt, ami az európai és amerikai rajongókra koncentráló és az anime-egyezményekben játszott csoportra vezetett.
Amellett, hogy bemutatták a Hello! A projekt tajvani honlapja 2007-ben, Hello! A projekt elindította a tajvani HP New Star Auditionot is. A meghallgatás új tagok toborzását célozta, hogy csatlakozzanak a Hello! Projektet a Hello Pro Egg tagoknak. Ezen a meghallgatáson a Morning Musume is fellépett.
A Morning Musume New Star televíziós műsorát minden szombaton és vasárnap 6: 30-kor sugározzák a tajvani TTV hálózaton, hétfőtől csütörtökig 10: 15-kor. 2008. augusztus közepén fejeződött be újra.
2008. május 24-én a Morning Musume első koncertet tartott tengerentúlon Tajvanon, Tajvanon . Ezt követte két koncert Szöulban, Korea június 1-én, és egy koncert Shanghaiban, június 28-án, mint Expo 2010 előtti esemény.
Franciaországban a Morning Musume zenei videói a Nolife nevű televíziós csatornán kerülnek közvetítésre, egy olyan csatorna, amely videojátékokat és japán zenét tartalmaz.
2009. február 12-én bejelentette, hogy a Morning Musume az Egyesült Államokban részt vesz az Anime Expo-nál , a nemzet legnagyobb anime-egyezményén, a 2009-es egyezmény során, mint az első tiszteletbeli hivatalos vendégek egyikét. Azt is bejelentették, hogy a " Shouganai Yume Oibito ", a közeljövőben megjelenő " 3, 2, 1 BREAKIN'OUT! ", Az Anime Expo 2009 hivatalos témacíme lenne. Los Angeles-i Convention Center-ben Los Angelesben, Kaliforniában,

Mérföldkövek

 Kohaku Uta Gassen legfiatalabb résztvevője - a 12 éves Kago Ai 2000 december 31-től és 2007. december 31-ig, amikor Hagiwara Mai a ℃ -ut 11 éves korában eltörte a 7 éves rekordot.
 A kilencedik generációs tagok, Sayashi Riho és Suzuki Kanon az első tagok, akik 1997 
  

Színház

   

[2015] TRIANGLE
[2016] Zoku 11nin Iru! Higashi nem Chihei, Nishi nem Towa
[2017] A fáraó nem Haka
[2018] A fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~

TV-programok
 [2014–] 
A lányok élnek

[2019] AI ・ DOL PROJEKT (AI ・ DOL プ ジ ジ ェ ク)

Internet 

 

§  [2014–] Helló! Projekt állomás

 

§  [2014–2016] ZENE +

 

§  [2015-2017] 12ki relé (12 év (exkluzív rajongói klub)

 

§  [2015–2016] ZÖLD SZOBÁK

 

§  [2016–] Közelgő

 

§  [2016–2017] Girls Night Out

 

§  [2017–] apró apró

 

§  [2018–] OMAKE CHANNEL

 

§  [2018] Hello Pro no Monohon!

 

§  [2019–2020] Hello Pro no Oshigoto Challenge

 

§  [2019] Hello Hello Kouhaku Taiko A AT BATTLE 2019

 

§  [2019] Hello Pro ONE × ONE

 

Rádió
 [2015–2017] Morning Musume '17 12ki Nikki! (モ ー ニ ン グ 娘 17'17 12 期 日記!)
 [2017–] Morning Musume '17 nincs reggeli napló (モ ー ニ ン グ 娘 17'17 の モ ー ニ ン グ ダ イ ア リ ー)
 [2018-] Morning Musume '18 no Morning Jogakuin ~ Houkago találkozó ~
 [2018-] HELLO! HAJTÁS! (Szerda házigazdája)

Színház

[2014] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki- ( Ikuta Erina és Iikubo Haruna nélkül )
[2015] TRIANGLE
[2016] Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa
[2017] A fáraó nem Haka
[2018] A fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~

Dráma 

[2016.04.08] Sono "Okodawari", Watashi ni mo Kure yo! - Morning Musume '16 
  

Solo Blu-sugarak

[2016.08.18] Haga Akane ~ üdvözlés

Kiadványok 

Solo fotókönyvek

[2017.03.07] Haga Akane Mini Fotókönyv "Üdvözlet -Photobook-"

[2020.03.07] Akane

Hello Pro All Stars 
YEAH YEAH / Akogare nincs stresszmentes / Hana, Takenawa no Toki
Hello Pro Kenshuusei 
Oheso no Kuni Kara Konnichiwa / Ten Made Nobore!

Zenevideók 
[2019] 
ANGERME - Koi wa Accha Accha ("Koushiki Accha Accha Ouentai" PV)

Albumok

14. [2014.10.29] 14shou ~ Az üzenet ~
15. [2017.12.06] ⑮ Köszönöm

Mini Albumok

 [2018.02.07] Hatachi nincs reggel muzsma ( Morning Musume 20. )

Legjobb albumok

 [2014.03.12] Morning Musume '14 párosító kollekció 2
 [2014.10.05] Egy • Két • Három-nulla

Soundtrack albumok

 [2014.08.06] Engeki Joshibu "LILIUM -Lilum Shoujo Junketsu Kageki-" Eredeti hangzás ( S / kilométerrel )
 [2015.07.15] Engeki Joshibu "TRIANGLE" Eredeti hangzása
 [2016.07.13] Engeki Joshibu "Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa" Eredeti hangzása
 [2017.07.12] Engeki Joshibu "Fáraó nincs Haka" Eredeti Soundtrack
 [2018.07.11] Engeki Joshibu "Fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~" Eredeti hangzás

Singles

56. [2014.01.29] Egao nem Kimi wa Taiyou sa / Kimi nincs Kawari wa Iyashinai / Mi a LOVE?
57. [2014.04.16] A Toki wo Koe Sora wo Koe / jelszó 0
58. [2014.10.15] TIKI BUN / Shabadaba Doo ~ / Mikaeri Bijin
59. [2015.04.15] Seishun Kozou ga Naiteiru / Yuugure wa Ameagari / Ima Koko Kara
60. [2015.08.19] Ó, az én kívánságaim! / Sukatto A szívem / Imasugu Tobikomu Yuuki
61. [2015.12.29] Tsumetai Kaze a Kataomoi-hoz / ENDLESS SKY / Egyetlen
62. [2016.05.11] Utakata szombat éjszaka! / A Vision / Tokió Iu Katasumihoz
63. [2016.11.23] Szexi macska nincs Enzetsu / Mukidashi de Mukiatte / Szia és nai
64. [2017.03.08] BRAND NEW MORNING / Féltékenység Féltékenység
65. [2017.10.04] Jama Shinai de itt megyünk! / Dokyuu nincs Go Sign / Wakain da shi!
66. [2018.06.13] Boldog vagy? / Egy gonna
67. [2018.10.24] Furni Ginza / Jiyuu na Kuni Dakara

Digitális Singles
 [2017.11.30] Gosenfu nem Tasuki
 [2018.01.28] Hana ga Saku Taiyou Abite

Együttműködés Singles

 [2018.09.26] YEAH YEAH YEAH / Akogare nem Stresszmentes / Hana, Takenawa no Toki ( Hello Pro All Stars )

Válogatások

 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 1 (# 1 Egao YES Nude (Album Mix) , # 6 Popcorn Love ! , # 8 Aki Urara , # 11 Nebou desu Dátum na no ni ... , # 17 A Matenrou Show (TYPE 0) ) (korlátozott kiadás)
 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 2 (# 4 Rikaishite> Onna no Ko , # 14 Lalala no Pipipi , # 19 Kimagure Zetsubou Arigatou ) (korlátozott kiadás)
 [2014.12.10] Helló! Projekt - Petit Best 15 (# 1 Kimi nincs Kawari wa Iyashinai , # 2 Jelszó 0 , # 11 Shabadaba Doo ~ - Michishige Sayumi , # 16 Eli, Eli, Lema szabaktáni? (Kanzenban) - Reggel Musume '14 x S / futásteljesítmény )
 [2015.12.16] Helló! Projekt - Petit Best 16 (# 5 Yuugure wa Ameagari , # 6 Sukatto a szívem , # 16 Triangle Alpha )
 [2016.12.14] Helló! Projekt - Petit Best 17 (# 2 Utakata szombat éjszaka ! , # 11 Utakata szombat éjszaka (Kawanabe Hiroshi REMIX) , # 14 Higashi no Chihei, Nishi no Towa )
 [2017.12.13] Helló! Projekt - Petit Best 18 (# 3 BRAND NEW MORNING , # 13 Fáraó nincs Haka )

DVD

[2014.03.26] Morning Musume koncertverseny 2013 Aki ~ CHANCE! ~
[2014.09.10] Morning Musume '14 Koncertverseny Haru ~ Evolution ~
[2014.09.24] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki-
[2014.12.10] Eizou The Morning Musume 8 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2015.01.07] Alo-Hello! 7 Morning Musume DVD
[2015.02.11] Morning Musume '14 koncert túra Aki ad nekem nagyobb szeretetet ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Special ~
[2015.09.02] Morning Musume '15 koncertverseny Haru ~ GRADATION ~
[2016.03.23] Morning Musume '15 koncertverseny Aki ~ PRISM ~
[2016.08.10] Morning Musume '16 élő koncert Houstonban
[2016.09.07] Morning Musume '16 Koncertverseny Haru ~ EMOTION IN MOTION ~ Suzuki Kanon Sotsugyou Különleges
[2016.10.05] Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa
[2017.03.29] Morning Musume '16 koncertverseny Aki ~ MY VISION ~
[2017.05.17] Morning Musume '16 élő koncert Taipeiben
[2017.09.20] Morning Musume '17 Concert Tour Haru ~ AZ INSPIRÁCIÓ! ~
[2017.10.04] Fáraó nem Haka
[2017.11.15] Morning Musume '17 élő koncert Hongkongban

Tagok színei
Minden egyes Morning Musume tag saját színével rendelkezik a ruhák és áruk számára, hogy megkülönböztesse az egyes tagokat. Idővel, mivel minden tag elhagyja a csoportot, a jelenlegi vagy az új tagoknak lehetőségük van arra, hogy az aktuális színüket egy másikra változtassák. Egyik tag sem ugyanazzal a színnel rendelkezik, de némelyiknek lehetnek olyan színek, amelyek meglehetősen hasonlítanak egy másik taghoz.
Az örökség tagjai színek
A hivatalos tagszíneket 2005 tavaszán vezették be.

Szín Tag Korábbi tulajdonos
Piros / olasz vörös Kaga Kaede
(2016-tól)
Fujimoto Miki (2005-2007), Kusumi Koharu (2007-2009),  Sayashi Riho (2011-2015)
narancs Nem használt Kamei Eri (2005-2010), Kudo Haruka (2011-2017)
Világos narancs Haga Akane
(2015-től)
Egyik sem
Arany sárga /
arany
Yokoyama Reina
(2016-tól)
Takahashi Ai (2005-2006)
Sárga /
Méz
Nem használt Michishige Sayumi (2005-2006), Takahashi Ai (2006-2011), Iikubo Haruna(2012-2018)
Sárga zöld Ikuta Erina
(2012-től)
Niigaki Risa (2005-2012)
Smaragd zöld Sato Masaki
(2011-től)
Linlin (2007-2010)
Zöld Nem használt Suzuki Kanon (2011-2016)
Kék /
Királyi Kék
Ishida Ayumi
(2011-től)
Ogawa Makoto (2005-2006), Junjun (2007-2010)
Világos kék /
tenger kék
Nem használt Tanaka Reina (2005-2013), Ogata Haruna (2015-2018)
Világos lila /
levendula
Oda Sakura
(2012-es)
Yaguchi Mari (2005), Mitsui Aika (2006-2012)
Lila Nonaka Miki
(2015-től)
Yoshizawa Hitomi (2005-2007), Ikuta Erina (2011-2012)
Hot Pink /
Deep Pink
Fukumura Mizuki
(2011-től)
Ishikawa Rika (2005)
Rózsaszín Nem használt Konno Asami (2005-2006), Michishige Sayumi (2006-2014)
Világos rózsaszín Makino Maria
(2015-től)
Egyik sem
Szürke Nem használt Kusumi Koharu (2005-2007)
fehér Morito Chisaki
(2017-től)
Egyik sem
Csokoládé Nem használt Iikubo Haruna (2011-2012)


 

Utolsó frissítés: 2021.11.20. 22:10 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace