Starity

Halsey

Halsey Halsey nemzetisége 1152. 353rajongó 38vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 94%
 • szimpátia: 93%
 • Születési név
 • Ashley Nicolette Frangipane
 • Becenév
 • Ash, Halsey
 • Születési idő
 • 1994. szeptember 29.
 • Születési hely
 • Clark, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
 • Foglalkozás
 • énekesnő, dalszerző, zenész
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Partner
 • Evan Peters
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • zöldes-barna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jared Leto Alanis Morissette Justin Bieber Travis Barker Oli Sykes Big Sean Lauren Jauregui Luke Hemmings Calum Hood Ashton Irwin Michael Clifford Kim Nam Joon Park Ji Min Jung Ho Seok Min Yoon Gi Jeon Jeong Guk Kim Seok Jin Kim Tae Hyung Future Jordan Fish Kelsea Ballerini Alex Pall Andrew Taggart Jade Chynoweth Post Malone Khalid Stefflon Don Yungblud

Halsey életrajza


  Ashley Nicolette Frangipane néven látta meg a napvilágot, 1994. szeptember 29-én, egy csütörtöki napon, Clark-ban, New Jersey-ben. Édesanyja Nicole Frangipane, aki jelenleg is mentősként dolgozik a rendőrségen; édesapja Chris Frangipane, autókereskedő. Ashley kétrasszú – édesanyja fehér bőrű, édesapja pedig afroamerikai; előbbi ágáról olasz és magyar, utóbbiról pedig ír és afro felmenőkkel rendelkezik. Két fiatalabb fiútestvére van, Sevian (ő az idősebb), valamint Dante. Fiatalkorában sokat költöztek annak fényében, hogy szülei a megélhetés érdekében sokszor váltottak munkahelyet – így Halsey 10 éves korára hat iskolába járt már. Iskoláiban szurkolólány volt, és nagyon szeretett táncolni. 14 éves korában váltott át akusztikus gitárra, miután korábban már játszott csellón, brácsán és hegedűn. 16 évesen bipoláris személyiségzavart diagnosztizáltak nála (édesanyja szintén ezzel a mentális problémával küzd), miután öngyilkosságot kísérelt meg az iskolában elszenvedett bántalmazások miatt; ennek következtében 17 napos kórházi kezelésnek vetették alá, melyről a következőképpen nyilatkozott: 

„Megpróbáltam megölni magam. Tinédzser voltam, azt sem tudtam, mit csinálok. Tizenhat évesen egy gyerekekkel tömött kórterembe kerültem. Félelmetes volt. Csupa kilencévesekkel voltam körülvéve, akiket azért kezeltek, mert megpróbálták megölni magukat.”

15 éves korában írta meg az első önálló dalát, viszont ez még nem a művésznevén íródott. A dalt nem sokkal a megírása után feltöltötte akkori YouTube-csatornájára, ahová már korábban is töltött fel videókat, többek között Taylor Swift „I Know You Were Trouble” című számának feldolgozását, és a „Haylor Song”-ot. Az énekesnő akkoriban nagyon odavolt Harry Styles-ért, ezért ilyen dalokon keresztül fejezte ki vonzalmát. 18 éves korában, miután befejezte a Warren Hills Regional High School-t és sikeres érettségit tett, felvételizett a Rhode Island School of Design nevű művészeti főiskolára, viszont az akkori pénzügyi helyzetük mellett nem engedhették volna meg, hogy odajárjon, így úgy döntött, hogy inkább egy közeli közösségi főiskolán tanul tovább, ám nem sokkal később ezt abbahagyta  – ennek következménye az volt, hogy a szülei kirúgták otthonról. A sokk után, melyet az otthonról való elköltözés okozott, Ashley pár barátjával közösen egy ex-pasija által ismeretségbe került drogos társaság pincéjében élt Manhattanben, ha pedig nem itt, akkor egy New York állam-béli hajléktalanszállón hajtotta álomra fejét. Ebben az időben még az is megfordult a fejében, hogy prostituáltként keresse a kenyerét. Életének ezen szakaszáról így beszélt: 

„Emlékszem, egyszer mindössze 9 dollár volt a bankszámlámon. Megvettem négy csomag Red Bull-t, és mindig ezt ittam, hogy egyik napról a másikra fent tudjak maradni. Jobb volt ez, mint félni a veszélytől, és attól, hogy olyan helyen alszom el, ahol megerőszakolhatnak, vagy elrabolhatnak.”

Hosszú, utcákon töltött hónapok után kezdett talpra állni, és nagymamájával együtt elköltöztek a városból, igaz, csak rövid időre. Távolléte alatt verseket költött és dalokat írt, utóbbikat pedig meg is zenésítette. Nem sokkal később az egyik barátja meghívta egy buliba, ahová először nem akart elmenni, de rövid ideig tartó unszolás után beleegyezett. A partin találkozott egy producerrel, akivel közös megegyezés alapján arra jutottak, hogy ha a lány ír egy dalt a közreműködésével, nagy az esélye annak, hogy kiadják.  Ashley így is tett – ennek a találkozásnak a következménye lett a lány első komolyabb, hivatalos dala, a Ghost, melyet miután a producer és annak főnökei is elfogadtak, közzétehettek SoundCloud-on. A dal rövid idő alatt hatalmas hallgatóságot vont maga után, amire öt különböző lemezkiadó is felfigyelt, s mindegyik le akarta magához szerződtetni a fiatal tehetséget. Ashley végül az Astralwerks Records-szal kötött szerződést (erre az Empire State Building tetején került sor), mondván, hogy úgy érezte, sokkal több művészi szabadságot és teret adtak neki, mintha egy másik cégnél kötött volna ki. 

Debütálása előtt szórakozóhelyek és bárok színpadjain adott akusztikus koncerteket, ezalatt több művésznevet használva. Ezek közül a legnépszerűbb, és egyben legtöbbször használt a Halsey volt, amely 17 éves korában, egy Ed Sheeran koncert után vált a sajátjává. A fellépés után vonatra ült egy tőle idősebb férfi miatt, és egészen a Halsey Street-ig követte őt – a nagyszerű hangulatú este, és a hely neve inspirálta őt arra, hogy dalszövegírással és zenealkotással foglalkozzon. Elmondása szerint ekkor egy új ember született, és Halsey „személyisége túlzó részeinek manifesztációjává vált”, amolyan alteregóvá. Továbbá, ezért szerepel a merchandise nagy részén a 17-es szám. Minderről élete egyik, ha nem a legfontosabb koncertjén mesélt.

 

 


Egy, a debütáláskor készített kép az énekesnőről.

 

Miközben a bemutatkozó EP-jén dolgozott, Halsey a The Kooks nevű zenekarral turnézott országszerte, 2014-ben. Ugyanebben az időben kapcsolatba lépett a norvég producerrel, Lido-val, akivel huzamosabb ideig folytattak se-veled-se-nélküled párkapcsolatot; többször is szétmentek, majd újra összejöttek. A férfival azóta is jó kapcsolatot ápol, s ezt mi sem mutatja jobban, hogy az énekesnő minden albumján közreműködött. Az év vége felé közelítve, pontosan 2014. október 27-én, megjelent az énekesnő debütáló középlemeze, melyet Room 93-ra keresztelt, s amelyen összesen öt dal foglalt helyet – többek között az is, amely korábban világszerte népszerűséget szerzett neki. A lemez bár alacsonyan indított a Billboard 200-as listáján, harmadik helyen nyitott a Top Heatseekers által felállított ranglistán. Lemeze, és készülőben lévő albumja első megírt dalait nem sokkal később előadta a South By Southwest-en, 2015-ben; ezen apró és rövid ideig tartó fellépéssorozatnak köszönhetően ő volt az egyik olyan feltörekvő híresség, akiről a legtöbbet posztoltak a Twitter-en, így növelve népszerűségét. Ezek után márciusban csatlakozott a Young Rising Sons együtteshez egy közös turné keretein belül, majd lehetősége adódott arra, hogy nyitóelőadóként lépjen fel az Imagine Dragons „Smoke + Mirrors Tour” névre keresztelt turnéjának észak-amerikai fellépésein. Ez többek között azért is jelent sokat az énekesnőnek a mai napig, mert miután kikerült a kórházból öngyilkossági kísérlete után, az ő dalaik voltak azok, amelyek ráébresztették a zene iránti szeretetére. Azóta is ez az elkötelezettsége az egyetlen dolog, amely visszatartja saját élete kioltásától.

Bemutatkozó dalainak összességét még nem koncepció alapján írta és szerkesztette meg, viszont tény és való, hogy a korongon szereplő összes szám valamilyen módon kötődik az énekesnő közeli és kevésbé közeli barátaihoz, korábbi szerelmeihez és hajléktalansága idején megismert zűrös alakokhoz, valamint az ő oldalukon megélt eseményekhez, hozzájuk fűződő emlékekhez. Videóklipek tekintetében mindegyikben található egy utalás a lány múltjára, szenvedélyeire, traumájára, ezen kívül a szemfüles rajongók pedig utalásokat is kiszúrhattak a készülő album hangulatára, mondanivalójára, történetére vonatkozóan. Igaz, ezek akkor még csak spekulációknak számítottak rajongói körében. Noha az eredeti terv szerint a lemez minden dala kapott volna egy, a történetet előre vivő kisfilmet, ezek munkálatai kettő után hirtelen abbamaradtak, s így csak a Ghost, valamint a sztorit elindító Hurricane rendelkezik ezzel. Két további dala, a Trouble és az Empty Gold csak az előzetesig jutottak el – ezek a mai napig megtekinthetőek az énekesnő hivatalos csatornáján.

Első stúdióalbumjának végső munkálatai közben Halsey teherbe esett akkori barátjától, Lido-tól, azonban a nagylemezt bemutató hivatalos Vevo LIFT előadás előtt kiderült, hogy elvesztette a szíve alatt növekvő magzatot. A lány erősködött, hogy mondják le a koncertet, mert úgy érezte, hogy nem lesz képes kitartani az akár 2 óráig elhúzódó eseményen, de a show rendezői nem engedték neki, hogy így tegyen. Végül színpadra állt, mintha mi sem történt volna, és hónapokkal később így nyilatkozott először az esetről a Rolling Stone magazin riporterének:

 „Ez volt életem legdühösebb koncertje. Ekkor jött el az a pillanat is, amikor úgy éreztem, többé már nem vagyok ember. […] Anya akartam lenni. Sokkal inkább vágytam erre, minthogy popsztár legyek. Semmit nem akartam még ennyire a világon.”

 


A BADLANDS-hez készített fotósorozatból az egyik leghíresebb kép.

 

Halsey debütáló stúdióalbumja, a Badlands 2015. augusztus 28-án került hivatalosan a boltok polcaira, valamint a streaming-szolgáltatók platformjaira, két formában: a standard változat öttel kevesebb dalt tartalmaz, mint a többek között hatalmas népszerűségnek örvendő track-eket magáénak tudó deluxe kiadás. Az énekesnő bár korábbi koncertjein számos, az albumról ismert dalt előadott, a rajongók nagy része így is nagy örömmel fogadta a hivatalos hanganyagokat. Halsey munkáját egy fiktív disztópikus társadalom, a The Badlands köré dolgozta ki, amely akkori mentális állapotának megformálói. Mindent dalt személyes tapasztalat alapján írt, s emellé csempészte az olyan posztapokaliptikus mozifilmek által ihletett koncepcióit, mint a The Fifth Element (Ötödik elem). Az alapkoncepció egy repülőútja során pattant ki a fejéből, miután Las Vegas fölött haladtak el. Elméjében a társadalom központját hosszú mérföldeken át sivatagi pusztaság övezi, ezzel fogságban tartva az ottélő embereket – ez a legjelentősebb metafora az énekesnő lelki állapotára tekintettel. A korong megalkotása menekülőutat biztosított fájdalmas, hosszú és számára végeláthatatlan küzdelméből, s annak érdekében, hogy ez előbb valósulhasson meg, démonjait bizakodó optimizmussal, és mérgező gondolatai dalba foglalásával kívánta legyőzni.

A lemezen számos producer dolgozott együtt, ám közülük talán legfontosabb Lido, aki többek között segített a Castle és a Drive track-ek megírásában és elkészítésében, ezen kívül zeneileg is hozzájárult az album elkészüléséhez, és a tizenhat dalból alig van olyan, amelyhez ne kapcsolódna valamilyen formában a neve. Zeneileg az album főként elektropop, dark pop, alternatív pop és szintipop, de az indusztriális stílus jegyei is felütik benne a fejét. Elsőként a világsikert meghozó dalához, a Ghost-hoz forgatott egy második videoklipet, amelynek munkálatai Tokióban és Los Angelesben történtek – az énekesnő a Japán forgatási helyszínen nem tudott személyesen részt venni időbeosztása miatt. Másodjára a New Americana c. számhoz forgatott, Hawaii szigetén, helyi lakosokkal, s bár a dalt magát mostanra már nem igazán tartja kedvencének, elmondása szerint talán ennek a videoklipje reprezentálja legjobban azt, amit az albummal át akart adni hallgatóságának. Harmadjára következett a Colors, amelyt az American Horror Story-ból ismert Gyilkos házban forgattak, s amelyben a Teen Wolf egykori sztárja, Tyler Posey játssza az egyik főszerepet. Utoljára következett a Castle, amelyhez a The Huntsman: Winter’s War (Hófehér és a Vadász) betétdalaként forgattak kisfilmet. Ennek során Halsey a film eredeti kellékeit használhatta.

Az album második helyen nyitott a Billboard 200-as listáján az államokban 115 ezer eladott példánnyal, amelyek közül 97 ezer tekinthető albummal egyenértékű egységnek. Több országban is nagy népszerűségre lelt, többek között Új-Zélandon, Ausztráliában és Kanadában, amely helyek mindegyikén az első három között debütált. A lemezt népszerűsítő turné 2015. szeptember 30-án indult el a kaliforniai San Diegóból, és Szingapúrban ért véget közel egy évvel később, szeptember 18-án, ezen kívül a The Weeknd „The Madness: Fall Tour” turnéján is előadhatta dalait nyitóelőadóként. A Badlands-et platinaként hitelesítette a RIAA egymillió, az USA-ban eladott darabszám után. A négy promóciós kislemez mindegyike platina, valamint a csak bővített változaton helyet kapó Gasoline is elérte a minősítést, s egyben az album harmadik legtöbbet stream-elt dala a Spotify-on. 

Halsey közreműködött Justin Bieber negyedik albumjának egyik dalán, a The Feeling-en. A számot nem adták ki hivatalosan, és még így is bejutott a Billboard Hot 100-as listáján az első negyvenbe, ezen felül arany, valamint ezüst minősítésben is részesült. 2016 februárjában egyike volt azon négy női előadónak, aki partnerként lépett fel a MAC kozmetikai cég egyik különleges kampányában, a Future Forward-ban: önmagáról elnevezett, ezüstös-kék rúzst adott ki a nevük alatt. A cég alelnöke úgy fogalmazott: „Jó érzés olyan művészeket támogatni, akik éppen utat törnek maguknak, de nem feltétlenül a legnagyobbak között vannak, így előre segíthetjük őket.” Májusban megjelent a Tokyo Narita (Freestyle), Lido támogatásával. Júliusban egyike volt azon 27 előadónak, aki jótékonysági célból hangját adta a Hands című dalhoz, amely emléket állít a Pulse-i éjszakai klub lövöldözése során elhunytaknak

Július 29-én megjelent az énekesnő és a The Chainsmokers dala, a Closer, amelyen Halsey mint társ-szövegíró is dolgozott. A dal hatalmas sikert hozott a két előadónak világszerte, számtalan nézettségi és hallgatottsági rekordot megdöntött (12 egymást követő hét az Billboard Hot 100 első helyén; 12 országban uralta a ranglistákat; több, mint 15 millió eladott darab világszerte, és az egyik legtöbbet stream-elt dal a Spotify-on). A Billboard leginkább Halsey solo-részét emelte ki a számból, amely meg is hozta számára a Grammy-jelölést a „Legjobb Pop Duo/Csoport előadása” kategóriában.
 

 A Wonderland magazin címlapján: egyre többen figyelnek fel az énekesnő különleges szépségére.

 

A Badlands kiadása és elért sikerei után Halsey bejelentette, hogy elkezdett második albumján dolgozni, melynek munkálatai három évet vettek igénybe. A Madison Square Garden-ben tartott koncertje után levetített egy rövid előzetest, amely bár nem árult el sokat, azért feltárta a lemez egyik szimbólumát, a méhet, majd megjelent a „You can find me in the kingdom” felirat, amely utalás az album címére és koncepciójára. 2017 januárjában kiadta Not Afraid Anymore c. számát, amely a Fifty Shades Darker (A sötét ötven árnyalata) hivatalos soundtrack-jén foglal helyet. A dalt két nő kapcsolata ihlette, az énekesnő egy leszbikus pár alapján írta és formálta a zenét. Márciusban az énekesnő mozgósította rajongóit: világszerte borítékokat hagyott, bennük apró műanyag-fegyverekkel – ezek egyenként felfedtek egy részletet a borító 9 részletre szelt képéből, valamint utalás volt az első kislemez megjelenésére is. Április 4-én megjelent a várva várt dal, a Now Or Never és a hozzátartozó videoklip, s melynek debütálásával együtt megkezdődött az album előrendelése is. A hónap 28-án ismét egy interaktív játék vette kezdetét: ezúttal a művésznő csapata újságokat hagyott Amerika-szerte a hallgatók küszöbén, bennük cikkekkel, érdekességekkel, inspirációkkal az albumot tekintve; az egyikben pedig el volt rejtve a dallista, amelyet aznap Halsey is posztolt közösségi oldalain. Május 4-én debütált a második single, az Eyes Closed, majd 26-án a harmadik és utolsó, a Strangers, amely Lauren Jauregui kollaborálásával egy leszbikus szerelmes dal. Június 2-án pedig kikerült az egész album a nagyvilág elé, s olyan előadók közreműködése található rajta, mint Quavo, Jauregui, Cashmere Cat, Stefflon Don és Big Sean. 

Halsey fő inspirációja William Shakespeare szerelmi drámája, a Rómeó és Júlia. A mű alapján alkotta meg a történet két fő alakját, az Aureum házból származó Lunát (ő helyettesíti Rómeót – Halsey alakítja), valamint a Angelus ház gyermekét, Solis-t (a Júliát jelképező karakter, megszemélyesítője Don Lee). A színdarabot alapul véve a két ház ellensége egymásnak, és bár látszólag békében élnek, mégis vérontás lesz a vége – s eközben a két fiatal egymásra talál. A történet az ő szerelmüket követi nyomon, megismerkedéstől a túllépésig egymáson, s az út végén megismerkedhetünk Luna egykori szerelmével, Rosa-val, akit Jauregui alakít – így a korong egyik legfontosabb aspektusává Halsey biszexualitása vált. A videoklipek művészi formában festik elénk a történéseket, ám debütálásuk sorrendje nem egyezik meg a sztori sorrendjével. A helyes kronológia szerint a Strangers indítja útnak a szálakat, miután egy házak közötti bokszmérkőzés során Luna és Rosa útjai elválnak, majd a főszereplő találkozik Solis-szal. Ezután jön a Now Or Never, később a szomorú szerelmi ballada, a Sorry, következik a Bad At Love, amely a teljes felejtésé, majd az Alone, amely megmutatja, hogy Luna továbblépett régi szerelmén. 

Az album másodikként nyitott a Billboards listáján, elsőként pedig az iTunes-on és a Canadian Albums Chart-on. Az első héten 106 ezer példányban kelt el az album, amelyből 76 ezer tekinthető albummal egyenértékű egységnek. Ő volt az első női előadó az évben, aki ilyen magasan tudott nyitni a BB listáján. A kritikusok elismerően nyilatkoztak a korongról, kiemelték az énekesnő különleges hangi adottságait és külön dicsérettel méltatták a koncepciót. Volt, aki az év egyik legjobbjaként emlegette. Akárcsak debütáló albumja, ez is platina minősítést kapott a RIAA által, akárcsak 3 single-je: a Now Or Never kétszeresen, a Bad At Love négyszeresen, az Alone pedig egyszeresen nyerte el a fokozatot. Hogy népszerűsítse az albumot, születésnapján, azaz szeptember 29-én elindult Connecticutból, és majd egy évvel később, szeptember 26-án hazatért Berlinből, miután befejezte a lemez címét viselő turnéját a világ körül. Ez idő alatt a Bad At Love vált addigi legnépszerűbb dalává, és több mint 300 ezer darabban kelt el az államokban.

2017 közepe táján kollaborált a híres amerikai együttessel, a Thirty Seconds to Mars-szal America című albumjukon: a Love Is Madness c. dalhoz adta nevét és hangját az énekesnő. Decemberben kiadta akkori barátjával közös dalukat, a Him & I-t, amely szerves részévé vált a mainstream médiának, kétszeres platina hitelesítést nyert el a RIAA-tól, és hetekig tartotta a listák vezetőszerepét. 2018. január 13-án először szerepelt a Saturday Night Live-ban, mint előadő: ekkor két dalát, a Bad At Love-ot és a Him & I-t adta elő, a másodikat partnerével. 18-án nemcsak mint tüntető, de mint szónok is felszólalt a New Yorkban megrendezett Women’s March-on, ahol egy ötperces beszédben olvasta fel saját idézetét. Az előadás („A Story Like Mine”) az énekesnő és barátai életét kíséri végig, és olyan témákat érint, amelyek mindennaposnak számítanak egy nő életében, s mégsem tesz ellenük senki. A tüntetés után egy interjús elkapta az énekesnőt, és megkérdezte, hogy mit üzen az USA elnökének, amire Halsey válasza az volt, hogy „Remélem, megnézi a kib*szott beszédemet.” Július 12-én megjelent Benny Blanco debütáló kislemeze, az Eastside, amelyen Halsey-val és Khaliddal dolgozott együtt: a videoklip többek között a művésznő életének bizonyos szakaszait boncolgatja. A dal hetekig uralta a listák élét, kétszeresen platina lett, és egyben a harmadik legtöbbet stream-elt dalává vált az énekesnőnek.

Ugyanebben az évben hangját kölcsönözte Wonder Woman-nek a Teen Titans Go! To the Movies c. animációs filmben, valamint önmagát alakította a Bradley Cooper rendezte hatalmas sikerű filmben, az A Star Is Born-ban (Csillag születik). Mint tanácsadó, szerepelt a The Voice amerikai változatának tizenötödik szezonjában. Márciusban az Endometriosis Foundation of America rendezte Blossom Hall-on mondott beszédet személyes tapasztalata alapján az ebben és más termékenységi betegségekkel rendelkező nők javára, novemberben pedig a Glamour szervezte Women of the Year Summit-on olvashatta fel érzelmes és megindító idézetét.
 

 

 

Október 4-én jelent meg Halsey első önálló kislemeze 2017 óta, ekkor már a Capitol Records gondozásában, Without Me cím alatt. A dalt a G-Eazy-vel való hullámvölgyes, mérgező kapcsolata, és több olyan barátsága ihlette, amelyek során úgy érezte, hogy kettejük terhét cipeli egyedül, és csak ő harcol azért, hogy minden a régi maradjon. Az október 29-én megjelent videoklipben, amelyet Colin Tilley rendezett, feltárulkozik a rapperrel való zűrös párkapcsolatának számos részlete, a február 9-én az SNL-ben előadott verzióban pedig még több is: kiderül többek között, hogy a rapper abuzív volt az énekesnővel szemben, számtalanszor megcsalta őt, pénzt követelt tőle, ismét rábírta a kokain használatára, és erőszakosan lépett fel vele szemben. A dal több ízben történelmet írt és több évtizedes rekordokat döntött meg, ezek mellett két hétig pihent a Billboard 100-as listájának első helyén, majd 22 azt követő hetet az öt legnépszerűbb között; az első három között volt az Egyesült Királyság, Malajzia, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland és Írország ranglistáin; platinaként van hitelesítve háromszorosan az USA-ban, egyszeresen az UK-ban, ötszörösen Kanadában és Ausztráliában. A szám BB-os helyzete miatt Halsey lett a nyolcadik énekesnő az évtizedben, akinek több dala is szerepelt az első helyen. A dalhoz ILLENIUM készített egy akusztikusabb, tovább hangszerelt remix-et, valamint egy kollaboráció is született Halsey és Juice WRLD között, aki a Justin Timberlake ihlette bridge-rész helyett rappet adott elő. 

A hatalmasat arató slágert pár hónapos csend követte, amely az önálló diszkográfiáját illeti. Februárban megjelent Yungbluddal közös dala, az 11 Minutes, amely egy szomorú szerelmi dal, s amelynek videoklipje szinte filmszerűen mutatja be a gyász öt fázisát: a tagadást, a haragot, az alkudozást, a depressziót és az elfogadást. Utána áprilisban érkezett a hatalmas világsikert jelentő közreműködés a Bangtan Boys (BTS) Boy with Luv című dalán. A szám a koreai fiúbanda Map of the Soul: Persona középlemezén található. A videoklip megdöntötte többek között a legmagasabb nézettség rekordját 24 órán belül, továbbá megszerezte a leggyorsabban elért 100 milliós megtekintés "díját" is. Április 19-én (3 nappal a Föld napja előtt) megjelent Lil Dicky jótékonysági dala, az Earth, amelyen az énekesnő további 29 énekessel és színésszel működött együtt, többek között Ariana Grande-val, Sia-val és Leonardo DiCaprio-val.

Halsey ezután kiadta feminista himnuszát, a Nightmare-t. Ezt a dalt is egy kreatív, a rajongókat megmozgató dalszöveg-keresőtúra előzte meg, mely a szám és a hozzá forgatott vidoeklip május 17-ei megjelenéséhez vezetett. Ebben az énekesnő több szerepbe is belebújik: láthatjuk őt háziasszonyként, punk rocker-ként, dominaként, üzletasszoyként és címlaplányként. A videóban, melyet Hannah Lux David rendezett, feltűnik továbbá Cara Delevingne, Debbie Harry, Ryan Destiny és Suki Waterhouse. Noha a dal a top 15-ben nyitott, és pár televízióban is leadott élőszereplésen túl nem értékelte és figyelt fel rá az ipar, az énekesnő és rajongói ettől függetlenül torkaszakadtukból szokták énekelni a dalszöveget, és a nyitódalként szerepel turnéjának track list-jén, annak ellenére, hogy nem foglal helyet a harmadik, Manic-re keresztelt albumon. 

A dalt ezután szintén rádiócsend követte, amelyet az énekesnő pihenéssel, és rengeteg stúdióban eltelt órával töltött, fáradhatatlanul és megállás nélkül dolgozva harmadik lemezén, amely a spekulációkhoz képest később érkezett; ennek oka minden bizonnyal valamilyen félreértés vagy csúszás lehetett. Szeptember 13-án megjelent következő slágere, a Graveyard, melyhez videoklipet csak egy hónappal adott ki, majd 25. születésnapján a clementine. Előbbihez először egy 8 órás videó time-lapse-je jelent meg, amelyen a művésznőt láthatjuk, ahogy megfesti albumja borítóképét, később pedig a hivatalos videoklip is napvilágot látott, október 8-án, amelyben romantikus kapcsolatainak megtestesítőjét, és önmagának kitalált pótcselekvését az Everything Sucks! és az Euphoria színésznője, Sydney Sweeney alakítja. A videót Anton Tammi rendezte, akárcsak a korábbit, amelyben Halsey nem mint alteregója, hanem önmaga, azaz Ashley szerepel, és testvérével, Seviannal táncol egy akvárium közepén.

December 5-én kiadott két dalt: az elsőt, a Yungbluddal közös kapcsolata ihlette Finally // beautiful stranger-t, amely elmondása szerint az első, tisztán a szívéből jövő szerelmes dal; továbbá a másodikat, a SUGA's Interlude-ot, a BTS-ből ismert Suga közreműködésével. Január 8-án megjelent You should be sad c. country dala, amelyhez olyan női előadók adták az inspirációt, mint Christina Aguilera, Lana Del Rey, Shania Twain és Lady Gaga. 9 nappal később, 17-én megjelent az énekesnő legőszintébb és legfájdalmasabb albuma, a Manic, rajta 16 dallal, 2 deluxe számmal és egy plusz hanganyaggal. 27-én az énekesnő harmadjára is szerepelt az SNL-ben, ismét előadott két dalt (Finally // beautiful stranger, You should be sad), és a sketch-ekben is jelentős szerepe volt Adam Driver oldalán. Február 7-én megjelent a Birds of Prey-hez komponált dala, az Experiment On Me, amely egy erős punk-rock-metál szám, és amelyen a Bring Me The Horizon tagjaival dolgozott együtt; ugyanezen a napon kezdetét vette harmadik turnéja Madridban.

 

 

―   2017. február 18-án örökbefogadott egy pitbullkeveréket, akinek a Jagger nevet adta. A kutyus december 16-án ünnepli a születésnapját.
―   Nem szereti, ha a rajongói „Mom”-nak hívják, és azt sem, ha magukat együttesen nevezik a rajongóinak, így nincsen semmiféle neve a fandom-jának.
―   Egyszer evett aligátort úgy, hogy nem is tudta, mi az.
―   Az első dal, amit megtanult eljátszani gitáron, Taylor Swift „Fifteen”-je volt.
―   2009 óta tagja a Twitternek, azóta több mint 14 ezerszer posztolt az oldalon.
―   Jobban szereti a hableányokat, mint az unikornisokat.
―   Gyerekkorában utálta a ketchupöt.
―   Több tweet-jében is kifejezte már, mennyire szereti a Brie Larson által alakított szuperhősnőt, Carol Danvers-t és önálló filmjét (x ; x ; x ; x ; x), valamint a színésznőt is aktívan támogatja, és elmondása szerint nagyon kedveli - az érzés pedig kölcsönös (x ; x).
―   Imádja a medúzákat.
―   Tud játszani hegedűn, zongorán, gitáron, brácsán, csellón, mandolinon és klarinéten.
―   Egyszer ráírt az egyik rajongója, hogy rendel-e neki pizzát, és Halsey meg is tette.
―   Nem tud, és nem is szeret mini golfozni.
―   Legnagyobb álmai közé tartozik, hogy megrajzolhasson egy Marvel-képregényt, hogy szerepet kapjon egy Star Wars-filmben, és hogy önálló márkát indíthasson.
―   A főiskolájában ő szerkesztette és tervezte meg az évkönyveket – egyszer pedig elnyerte a legjobb művész díjat. Egyébként gyönyörűen rajzol és fest, az Eastside egyik élő előadásán fejjel lefelé festette meg önarcképét.
―  Jó barátságot ápol Tyler Posey-val, Charli XCX-el, The Weeknddel, Bella Hadiddel, Lauren Jaureguivel, Taylor Swifttel, Yungbluddal, Matt Healy-vel, a 5 Seconds Of Summer tagjaival, Kelsea Ballerinivel, PartyNextDoorral, a Bangtan Boys tagjaival, Cara Delevingne-vel, Jade Chynoweth-el, Brendon Urie-val, Troye Sivannal, Josh Dunnal, Tyler Joseph-fel, Ruby Rose-zal, Benny Blanco-val valamint Olly Years-szel.
―   7 évesen csókolózott először, Felelsz vagy mersz? közben.
―   11 és 13 éves kora közt tizennégy alkalommal látta a Panic! At The Disco-t.
―   Első stúdióalbumáról, a Badlands-ről 3 dalt Walesben írt meg, egy vörösborral teli kádban.
―   Kedvenc ...
          … étele: ramen, sushi, müzli, sültkrumpli, brie sajt
          … bora: vörös
          … színe: menta, kék, levendula
          … sorozata: Skins, Euphoria, American Horror Story
          … filmje: Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Star Wars
          … animéje: Sailor Moon, Fullmetal
          … meséje: Pindúr Pandúrok, Mulan, Hős6os
          … országa: Kanada, Franciaország, Brazília
          … Marvel-hőse: Deadpool, Mystique, Captain Marvel
 
 

 

Saját turnék:

―   2015-2016  –  BADLANDS Tour
―   2017-2018  –  hopeless fountain kingdom World Tour
―   2020-  –  Manic World Tour

Közös turnék:

―   2015  –  The American Youth Tour (with Young Rising Sons)

Nyitó előadóként:

―   2015  –  Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Tour
―   2015  –  The Weeknd : The Madness Fall Tour
―   2017  –  Justin Bieber: Purpose Tour

 

 

 

⊱   INSPIRÁCIÓ

Gyerekkorában édesapja The Notorius B.I.G., Slick Rick, Thugs-N-Harmony, és 2Pac zenéjét hallgatta, míg édesanyja The Cure-t, Alanis Morissette-t, és Nirvana-t. Elmondása szerint, a szülei zenei ízlése nagy hatást gyakorolt rá, viszont az a banda, amely megváltoztatta az életét, a Panic! At The Disco volt. Továbbá azt nyilatkozta, hogy Lady Gaga-nak köszönheti az erejét és azt, hogy felmeri vállalni önmagát. Halsey egyszer megváltoztatta Instagram-on a bemutatkozását egy idézetre: „The Devil and God raging inside me”, amely egy utalás az egyik kedvenc bandájára, a Long Island-i rock zenekarra, a Brand New-ra. Továbbá megemlítette a Taking Back Sunday frontemberét, Adam Lazzara-t, mint egyik legnagyobb inspirációforrását: „Az egyik leginspirálóbb dolog, amit valaha láttam az volt, ahogy élőben néztem, ahogy Adam úgy használja azt a mikrofont, mint egy támasztékot, és azt gondoltam, hogy én is ezt akarom majd csinálni.” Megemlítette még Kanye West-et, The Weeknd-t, Amy Winehouse-t és Bright Eyes-t, valamint Quentin Tarantino, Harmony Corine és Larry Clark filmrendezőket. Egyszer azt mondta, „Rengeteg zenész motivált és motivál folyamatosan, de legnagyobb hatással mégis a mozi világa volt rám.”. Egyik New York-i koncertjén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy gyermekkora egyik hősével, Brendon Urie-val énekelhette el a lázadásról és az inspirációiról szóló dalát, a New Americana-t. A legkedvencebb bandájaként a Kings Of Leon-t tartja számon. Az egyik további, őt inspiráló személy az életében jó barátja, a The 1975 nevű zenekar frontembere, Matt Healy, valamint The Neighbourhood, és Ed Sheeran. A dalszövegírás iránti szenvedélyét Taylor Swift-től kapta, amelyet egy Twitter-en közzétett, nyílt levélben említett meg az énekesnőhöz köthető egy súlyos és minden zenészre elmondható helyzet kapcsán. Harmadik stúdióalbumán együtt dolgozhatott talán egyik legnagyobb inspirációjával, Alanis Morissette-tel, aki már kisgyerek kora óta hatalmas kedvence.


Halsey inspirálói (balról jobbra): Brendon Urie, Dolores O'Riordan, The Weeknd, Kurt Cobain, Ed Sheeran és Chester Bennington.

 

 

  Az énekesnő egy interjú alkalmával mesélte el 12 tetoválásának történetét, viszont ez nem az összes, amely a testét díszíti.

1   horgony tetoválás a jobb lábfején benne édesanyja nevének kezdőbetűivel: édesanyjának van egy ugyanilyen mintája ugyanott, csak a lánya nevének kezdőbetűivel.
2   rózsa tetoválás a bal vállán.
3   tőr tetoválás a jobb combján: a minta az énekesnő egyik elhunyt barátjának emlékére készült. A rózsaszín és türkiz színek azt jelképezik, hogy Halsey barátnőjének rengeteg ideig volt ilyen színű a haja, és ez volt az, ami szerinte igazán jellemezte őt. A 13 a barátnő születésnapját (január 3., 1/3) jelzi, valamint az, hogy péntek 13-án készült a minta.
4   „Mythosaur” koponya tetoválás a bal karján: a minta a Mandaloriak jelképe, s ezzel együtt egy Star Wars utalás. A jelvény Boba Fett sisakján is visszaköszön – ez a fejvadászok szimbóluma. Az énekesnő úgy nyilatkozott, ez az egyik kedvenc tetoválása.
5   „511” tetoválás a jobb könyökén: a szám nagyobbik öccsének születésnapját (május 11., 5/11) jelzi.
6   Shakespeare idézet a jobb alkarján; „These violent delights have violent ends.” A minta nagy jelentőséggel bír az énekesnő szemében, és ez az egyik mondat, amely aféle emlékeztetőként szolgál számára ahhoz, hogy lassan és mértékletesen élje életét, valamint tisztán tartsa a fejét; ez az egyik kedvence.
 fejjel lefelé álló lópatkó: a minta mindenki szerint balszerencsét hoz, és Halsey pontosan ezért varratta magára. Ez az emlékeztetője annak, hogy nincsen szüksége szerencsére, csakis önmagára.
8   „Serendipity” szöveg a bal melle alatt. A szó jelentése boldog baleset. Halsey számára több jelentéssel bír: egyrészt önmagára vonatkozik, hiszen a szülei számára véletlenként érkezett, nem volt tervezett gyerek, mégis, elmondásuk szerint ő az egyik legjobb dolog, ami valaha történt velük. A minta továbbá utalás annak a véletlenjére, hogy amíg az utcán lakott, és nem volt hol aludnia, pont akkor hívták meg arra a bulira, ahol találkozott a menedzserével, Anthony-val.
9   „XXX” a jobb kézfején. A minta triplaságot jelent. A nagymamája három x-et rajzolt mindig neki, és az öccseinek, ezért a minta számára önmagát, és két testvérét jelenti.
10   „17”-es szám a jobb mutató- és középsőujján. Az énekesnő szerencseszáma, az ő és a rajongói fandom-száma, amely ott van majdnem minden merch-ön és terméken, amely hozzá kötődik. Ashley-ből 17 éves korában lett Halsey.
11   Mars tetoválás a bal alkarján. Az egyik legközelebbi barátjával varratta, ám ő a Vénuszt viseli a testén. Az asztrológiában a Mars a kos és a skorpió jegyében dominál, míg a Vénusz a mérlegében és a bikájéban. Halsey mérleg csillagjegyű. Ő és az említett barátja teljesen ellentétes személyiségekkel rendelkeznek, hiszen fél év közöttük és horoszkópjuk között a különbség, mégis legjobb barátok lettek. Ezért van az, hogy Halsey-n a Mars, a barátján pedig a Vénusz van.
12   gyufa tetoválás a bal alkarján. A minta eredetileg nem csak az énekesnőn, de 3 további másik lányon is szerepel, ám már mindnyájan elpártoltak az énekesnőtől, és lefedették a tetkót egy másikkal. Eredetileg nem volt rajta láng, mert azt mondta a lányoknak, hogy csak akkor varrassák fel azt, ha elértek egy olyan pontra az életükben, amely szerintük sorsfordító; ő is így tett, s miután koncertet adott a BADLANDS Tour keretein belül a Madison Square Garden falai között, láng került a gyufára. Ez volt élete álma azután, hogy látta Ed Sheeran-t énekelni évekkel korábban, ugyanazon a helyen.


További tetoválásai:
13   „FEROX” tetoválás a combján: a szó latin, jelentése vad, bátor, vakmerő.
14   „OM” tetoválás az alkarján: a kis minta a hinduizmushoz köthető, leegyszerűsített jelentése öröklét, egyfajta időn kívüliség.
15   a 4 elem a bal combján: az apró mintákat az énekesnő egyik kedvenc könyve, a Kis Herceg inspirálta. Felvarrása után egy idézet kíséretében tudatta a nagyvilággal.
16   kotta a bal hátsó felkarján: a négy hangjegyet egykori barátja, Lido rengeteg dala tartalmazza, többek között a Castle is. Mivel ez a dal az egyik legfontosabb az énekesnőnek, ezért felvarratta magára az apróságnak tűnő, mégis igencsak nagy jelentőséggel bíró részletet.
17   „Everything” felirat és minta a bal felkarján: a mintát egykori barátja, Lido tiszteletére csinálta, aki 2016-ban adott ki Everything címen albumot. 
18   „Hopeless” felirat a fenekén.
19   két, csókot formáló száj a bal térde fölött.
20   két dobókocka a bal alkarján: a LANY nevű együttes egyik tagjával közös tetoválása. Azután varratta, hogy váratlanul felbukkant az egyik koncertjükön.
21   „BRAT” felirat a jobb csuklója felett.
22   „Heaven In Hiding” felirat a bal alkarján.

23   egy farmernadrág, hátsó zsebén egy Playboy-nyuszival, a jobb felkarján: az énekesnő a kétszeres címlaplányságért és annak emlékeként varratta magára a mintát, valamint a tetoválás elkészülte előtt nem sokkal egy Instagram-os troll kétszínűséggel vádolta meg az énekesnőt, amiért elméletileg feministaként 2 magazinnal is készített félmeztelen címlapokat, amelyre Halsey válasza egy közepesen hosszú, mindenre kitérő üzenet volt, melynek lényege, hogy ő a véleménye szerint több-dimenziós, és ezt az utálóinak el kéne fogadnia. Egyik interjújában azt mondta, hogy ez a tetoválás ennek is a jelképe, a motívuma.
24   „the crazy kind” felirat a bal csuklóján: a volt párjával közös dalából, a Him & I-ból egy részlet.
25   „i’m a loser baby” felirat a nyaka bal felén: egyidejűleg csináltatta a volt barátjával, aki egy angyalt és egy ördögöt kapott a két kezére – a mintákat Halsey rajzolta neki.
26    „NIGHTMARE” felirat a két lapockája között.
27    pillangó tetoválás a bal alkarján: a rajongók szerint ez utalás Halsey 2017-es albumára, amelynek egyik főbb motívuma a méh mellett a pillangó.
28    "BABY" tetoválás az alhasán, intim területei fölött.
29    Queen of Diamonds jelkép a bal halántékán: a tetkó utalás Castle című, feminista dalára.
30    egy pár Nike sportcipőt ábrázoló láb tetoválás a bal felkarján.
31    tőr, mely mintha oda lenne szíjazva a bal bokájához.
32    Sins és Forgiveness feliratok, közöttük egy mérleggel a jobb karján.

33    N és f betűk a bal, és a jobb alkarján.
34    Marilyn Manson arcképe a jobboldali bordáin.
35    két, egymás feletti ragtapasz, a felsőn "poor thing" felirat a jobb térdén.

 

 

 

Az életrajzot fordította és írta: Fylia. Másolása tilos!

 

   SOROZAT

―   2016 ... Roadies  –  önmaga ("Carpet Season")
―   2017 ... American Dad! / Amerikai fater – Cindy (szinkronhang) ("A Nice Night for a Drive")
―   2019 ... Scooby-Doo and Guess Who? – önmaga ("The New York Underground!")

⊱   FILM

―   2018 ... A Star Is Born / Csillag születik – önmaga
―   2018 ... Teen Titans Go! To The Movie – Wonder Woman (szinkronhang)
 

⊱   TELEVÍZIÓ

―   2018 ... The Voice – tanácsadóként

 

 

⊱   VIDEOKLIP

 ―   2014. október 16. – Hurricane (Room 93 verzió) x
 ―   2014. október 27. – Ghost (Room 93 verzió) x
 ―   2015. június 11. – Ghost (BADLANDS verzió) x
 ―   2015. szeptember 25. – New Americana x
 ―   2015. november 14. – The Feeling (with Justin Bieber) x
 ―   2016. február 25. – Colors x
 ―   2016. április 13. – Castle (The Huntsman: Winter’s War) x
 ―   2016. október 24. – Closer (with The Chainsmokers) x
 ―   2017. április 4. – Now Or Never x
 ―   2017. augusztus 30. – Bad At Love x
 ―   2017. szeptember 15. – Bad At Love (Angelus Cut) x
 ―   2017. december 1. – Him & I (with G-Eazy) x
 ―   2018. február 2. – Sorry x
 ―   2018. április 6. – Alone (with Big Sean, Stefflon Don) x
 ―   2018. június 20. – Strangers (with Lauren Jauregui) x
 ―   2018. július 12. – Eastside (with Benny Blanco & Khalid) x
 ―   2018. október 29. – Without Me x
 ―   2019. február 21. – 11 Minutes (with YUNGBLUD & Travis Barker) x
 ―   2019. április 12. – Boy With Luv (with BTS) x
 ―   2019. május 16. – Nightmare x
 ―   2019. szeptember 29. – clementine x
 ―   2019. október 8. – Graveyard x
 ―   2019. december 6. – Finally // beautiful stranger x
 ―   2020. január 10. – You should be sad x

 

 ⊱   REKLÁMFILM

M·A·C | Future Forward featuring Halsey

Az énekesnő nevét adta a MAC kozmetikai cég kampányához, amelyben a zeneipart formáló énekes-, dalszövegíró- valamint zenésznők vettek részt, így Halsey mellett Tinashe, Jillian Hervey és Dey Loaf. Ezek a nők smink-termékeket terveztek a cégnek, Halsey például egy, a képen látható, szürkéskék árnyalatú rúzst. A film a Colors szímű dalát is promózza.

Reklámfilm: MAC Campaign

 

 Jeep®Release Your Renegade featuring Halsey

A 2017-es évben Halsey közreműködött a Jeep egyik kampányában, amely az autógyártó cég egyik típusát, a Renegade-et reklámozta. Olyan nevek dolgoztak még velük a filmekben, mint Molly Kate Kestner, Uri Grey (Shameka Dwight). A reklámfilm az abban az évben kiadott legnagyobb dalának, a Bad at Love-nak a promója.

Reklámfilm: Jeep Commercial

 

Beats by Dre | Music The Way Halsey Intended

2018 októberében az énekesnő beleegyezett, hogy leforgat egy reklámot a Beats fejhallgató-gyártó céggel, amely éppen akkor adta ki kezei közül a Studio3 Wireless modelljét. A kisfilmben az is látható továbbá, hogy Halsey az akkortájt kiadott újdonságát, a Without Me-t veszi fel a stúdióban - a reklám így a legújabb dalának promója is.

Reklámfilm: Beats by Dre Commercial

 

ModCloth | Against The Current featuring Halsey

A ModCloth ruhatervező és gyártó cég kampánya a saját ruháik egyediségére hívta fel a figyelmet, valamint arra ösztökélt minden embert, aki csak látta az egyik filmet, hogy merjenek úgy öltözködni, ahogy szeretnének. Többek között Halsey is nevét adta a reklámhoz, olyan emberek mellett, mint Awkwafina, Dascha, valamint Hari.

Reklámfilm: ModCloth Campaign

 

DKNY | #IAMDKNY Campaign featuring Halsey

A divatcég a 30 éves születésnapjuk alkalmából hívta meg az énekesnőt a kampányukhoz, amely a fotózáson kívül egy különleges interjút is magába foglalt, ahol a résztvevő a korábbi életéről és szép emlékeiről, valamint rajongóihoz fűződő viszonyáról beszélt. A kampányban rész vettek mellette a Martinez testvérek is.

Reklámfilm: #IAMDKNY Campaign

 

Beats by Dre | #Powerbeats Pro featuring Halsey

Az énekesnőnek ismét lehetősége nyílt a céget reklámozni, méghozzá a legújabb terméküket, a képen is látható Bluetooth-os fülhallgatót. A kisfilm mindennapi emberekkel szeretné bemutatni a fülhallgató korszerűségét és egyszerűségét, miközben a háttérben Halsey legújabb dalát, a Graveyard-ot is promótálja.

Reklámfilm: #Powerbeats Pro Commercial

 

EP

 

Room 93
(2014. október 27.)

01. Is There Somewhere
02. Ghost
03. Hurricane
04. Empty Gold
05. Trouble (egyszerűsített verzió)


 

STÚDIÓALBUM

 

BADLANDS
(2015. augusztus 28.)

01. Castle
02. Hold Me Down
 03. New Americana
04. Drive
05. Hurricane
06. Roman Holiday
07. Ghost
08. Colors
09. Colors pt. II
10. Strange Love
11. Coming Down
12. Haunting
13. Gasoline
14. Control
15. Young God
16. I Walk The Line

 

hopeless fountain kingdom
(2017. június 2.)

 01. The Prologue
02. 100 Letters
03. Eyes Closed
04. Heaven In Hiding
05. Alone
06. Now Or Never
07. Sorry
08. Good Mourning
09. Lie ft. Quavo
10. Walls Could Talk
11. Bad At Love
12. Don’t Play
13. Strangers ft. Lauren Jauregui
14. Angel On Fire
15. Devil In Me
16. Hopeless ft. Cashmere Cat

 

Manic
(2020. január 17.)

01. Ashley
02.
clementine
03.
Graveyard
04. You should be sad
05. Forever ... (is a long time)
06. Dominic's Interlude ft. Dominic Fike
07. I HATE EVERYBODY
08. 3am
09. Without Me
10. Finally // beautiful stranger
11. Alanis' Interlude ft. Alanis Morissette
12. killing boys
13. SUGA's Interlude ft. SUGA
14. More
15. Still Learning
16. 929
Bonus Tracks:
17. I'm Not Mad
18. Wipe Your Tears


 

REMIX

 

Room 93 - The Remixes
(2014)

 01. Hurricane – Arty Remix
02. Ghost – Lost Kings Remix
03. Trouble – Slander Kleinenberg Remix

 

Complementary Colors
(2015)

 01. Colors – Stripped
02. Colors – Audien Remix
03. Colors – Sam Feldt Remix
04. Colors – Blonde Remix
05. Colors – Joel Fletcher & Nathan Thomson Remix

 

Now Or Never (R3hab Remix)
(2017)

 

Bad At Love Remixes
(2017)

01. Bad At Love – Dillon Francis Remix
02. Bad At Love – Hook N Sling Remix
03. Bad At Love – Klangkarussell Remix
04. Bad At Love – Autograf Remix
05. Bad At Love – Generik Remix

 

Alone Remixes
(2018)

01. Alone  –  Stefflon Don & Calvin Harris Remix
02. Alone  –  Stefflon Don & Big Sean & CID Remix
03. Alone  –  Stefflon Don & Big Sean & Clean Bandit MFF Remix

 

Without Me (Illenium Remix)
(2018)


 

KISLEMEZEK

2017 ... Halsey  –  Not Afraid Anymore
2018 ... Halsey  –  Alone ft. Big Sean, Stefflon Don
2019 ... Halsey  –  Without Me ft. Juice WRLD
2019 ... Halsey  –  Nightmare 

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

2015 ... Justin Bieber  –  The Feeling ft. Halsey (Purpose)
2016 ... The Chainsmokers  –  Closer ft. Halsey (Collage EP)
2016 ... Vic Mensa  –  Free Love ft. Halsey, Le1F, Lil B, Malik Yusef
2017 ... PARTYNEXTDOOR  –  Damage ft. Halsey (Seven Days)
2017 ... G-Eazy & Halsey  –  Him & I (The Beautiful & Damned)
2018 ... Thirty Seconds To Mars  –  Love Is Madness ft. Halsey (AMERICA)
2018 ... Benny Blanco  –  Eastside ft. Halsey & Khalid (FRIENDS KEEP SECRETS)
2019 ... YUNGBLUD, Halsey  –  11 Minutes ft. Travis Barker
2019 ... BTS  –  Boy With Luv ft. Halsey (Map of the Soul: Persona)
2019 ... Post Malone  –  Die For Me ft. Future, Halsey (Hollywood's Bleeding)
2019 ... Bring Me The Horizon  –  ¿ ft. Halsey (Music to listen to~dance to~blaze to~pray to~feed to~sleep to~talk to~grind to~trip to~breathe to~help to~hurt to~scroll to~roll to~love to~hate to~learn Too~plot to~play to~be to~feel to~breed to~sweat to~dream to~hide to~live to~die to~GO TO )
2020 ... Kelsea Ballerini  –  The Other Girl ft. Halsey (Kelsea)


 

FÜGGETLEN, KIADATLAN, EGYÉB DALAI

? ... Ashley Frangipane – 27
? ... Ashley Frangipane – Reckless Youth
? ... Ashley Frangipane – Irresistible
2009 ...
 Ashley Frangipane – Borrowing
2012 ... Ashley Frangipane – For Ruby.
2013 ... Ashley Frangipane – S.O.S.
2014 ... Ashley Frangipane – Tilt You Back
2014 ... Halsey – Honesty
2015 ... Halsey – Garden
2015 ... Halsey – You(th)
2016 ... Lido & Halsey – Tokyo Narita (Freestyle)
2016 ... Lido & Halsey – Slow

Utolsó frissítés: 2020.03.27. 21:09 Fylia által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace