Starity

Han Gyu Jin

Han Gyu Jin Han Gyu Jin nemzetisége 9048. 24rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Han Gyu Jin (한규진)
 • Becenév
 • Gyujin (규진), Shinchan
 • Születési idő
 • 1997. november 21.
 • Születési hely
 • Jeollanam-tartomány, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 181 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Skorpió
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Chang Hyun Lee Hwanhee Kim Woo Seok Lee Dong Yeol Lee Sungjoon No Soo Il Kim Jin Wook Go Min Soo Seon Ye In

Han Gyu Jin életrajza

HAN GYU JIN

Születési név: Han Gyu Jin (한규진)
Művésznév: Gyujin (규진)
Születési idő: 1997. november 21.
Születési hely: Incheon, Dél-Korea
Magasság: 181 cm
Súly: 67 kg
Vércsoport: AB
Csillagjegy: skorpió
Pozíció: vezetővokalista
Gyakornoki idő: -

Élete, kezdetek:
Han Gyujin 1997. november 21-én született Incheonban, Dél-Koreában. Tanulmányait a Hyoyang nevű középiskolában végezte. Ezek után a T.O.P Média gyakornoka lett, majd az UP10TION nevezetű fiúbandában kapott helyet, akikkel 2015-ben végül sikeresen debütáltak. A bandában mint fővokalista van jelen.

Érdekességek:
- Van két öccse.
- Jelenlegi kedvenc dala Adele énekesnőtől a Hello.
- Szerinte a legszebb részei az arcán az orra és az ajkai.
- Habár Xiao őt szekálja a legtöbbet, mégis Gyujin Weit szívatja, de van úgy, hogy Xiaoval is ezt csinálja.
- Számára a legboldogabb pillanat az, amikor a tagok alszanak.
- Sunyoullal osztozkodik egy szobán.
- Ideálja a csillogó szemű lányok.
- A tagok szerint ő a legfélénkebb és a "legtisztább” tag.
- Kedvenc itala a zöld tea.
- Példaképe az apukája.
- Szerinte a személyisége nagylelkű.
- Nem szereti a csípős ételeket.
- Legfőbb ismertetőjegye a szemöldöke.

UP10TION / 업텐션 

(tagok balról jobbra fent: Gyujin, Kogyeol, Kuhn, középen: Hwanhee, Xiao, Jinhoo, Bitto és lent: Sunyoul)

Tagok
Jinhoo (vezető, vezetővokalista)
Kuhn (másodlagos vezető, vokalista, rapper)
Kogyeol (vokalista)
Wei (főrapper - high, vokalista)
Bitto (főrapper - low, főtáncos)
Wooshin (fővokalista, visual)
Sunyoul (fővokalista)
Gyujin (vezetővokalista)
Hwanhee (fővokalista, maknae)
Xiao (vokalista, maknae)

Pre-Debut:
Az UP10TION egy 10 tagot számláló fiú csapat, amely a T.O.P Media vezetése alatt tevékenykedik. Vezetője a Shinhwából ismert Andy. A kiadó jelenleg 3 csapatot tudhat magáénak: Teen Top, 100%, UP10TION. Egyes feltevések szerint a csapat már 2012/2013 környékén is debütálására készült, viszont ez az információ nincs megerősítve. Nevük a következőkből tevődik össze: Unbelievable Perfect 10 members Teenagers Idol Open Now.

2015 júliusában az UP10TION tagjai egyenként megtették debütálásukat és bemutatkozásukat saját műsoruk által, melynek neve Masked Rookie King, vagy más néven King of Masked Rookie UP10TION, amely egy paródiája az MBC által futó King of Mask Singer sikeres műsorának. A tagoknak egymással kellett versenyezniük, valamint megmutathatták tehetségüket, erősségeiket, miközben maszkot viseltek, hogy eltakarják személyazonosságukat az előttük álló zsűritagok elől. Amely tagokat a zsűri kimagaslónak talált, jutalomként levehették díszes maszkjaikat és felfedhették arcukat. A zsűritagok a következő hírességekből tevődtek össze: a Shinhwából ismert Andy, Chunji a Teen Topból és a 100%-ból ismert Rokhyun és Chanyong. A tagok a következő sorrend alapján lettek kiválasztva: Wooshin, Jinhoo, Hwanhee, Bit-to, Kogyeol, Kuhn, Sunyoul, Wei, Gyujin és Xiao. Ez mellett egy TV show-t is kapott a csapat 'RISING ! UP10TION' névvel, amely követte a fiúk felkészülését a közelgő kínai debütálásra is.

Debütálás és a csapat első visszatérése:
Végül szeptember 11-én megtörtént a csapat hivatalos debütálása. A dal a So, Dangerous címet kapta, amelyhez M/V is készült. Valamint az újdonsült csapat egy bemutatkozó showcaset is tartott a potenciális rajongóknak. A rendezvény az AX Concert Hallban került megtartásra. Top Secretre keresztelt albumuk pedig egészen a 7. helyezést érte el a Gaon Album listáján. Szeptember 22-én már Pekingben is túlestek kínai debütálásukon, amely szerencsére zökkenőmentesen történt meg, albumukat pedig már kínai verzióban is kiadták. So, Dangerous mvj-uk olyannyira elnyerte az amerikai kpop rajongók szívét, hogy a klip a 9. helyezést érte el a Billboard 2015. szeptemberében /Amerikában/ a legtöbbet nézett k-pop videó kategóriában.

2015. szeptember 19-én került fel a csapat hivatalos Youtube csatornájára első teaser videójuk, amely egy közelgő visszatérésre engedett következtetni. A dal a Catch Me! címet viseli, amely november 26-án került bemutatásra. A dal Bravo! albumukon foglal helyet. A korong meleg fogadtatásban részesült, hiszen egészen az 5. helyezést érte el a Gaon Album listán.

2016:
Spotlight
A 2015-ös sikerek után a tagok a következő évet egy kisebb szünettel kezdték meg, majd rövidesen nekiálltak következő mini albumuk munkálatainak. A rajongók legnagyobb örömére nem kellett sokáig hiányolni a 10 fős csapatot, hiszen április 18-án megjelentették ezúttal már a 3. mini albumukat, amely a Spotlight címen vált elérhetővé. Attention névre keresztelt dalukhoz pedig klipet is forgattak. Májusban a T.O.P Media hivatalossá tette azt a hírt, hogy a csapat újabb országban való debütálásra készül, ezúttal Japánban. A debütáló showcase Tokióban lett megtartva június 4-én, Oszakában pedig a rákövetkező napon.

Summer Go
A tavaszi visszatérésüket követően a tizes fogat gőzerővel nekikezdett a következő korongjuk munkálatainak. Július 25-én bejelentették visszatérésüket, majd sorra kerültek fel a közösségi oldalaikra előzetes képek a tagokról. A képek alapján pedig nyilvánvalóvá vált, hogy ezúttal egy igazán nyárias dallal és klippel örvendeztetik meg a rájuk kiváncsi közönséget. Augusztus 5-én hivatalosan is visszatértek 4. albumukkal, amely a Summer Go címen elérhető. Tonight dalukhoz egy színes és nyárias koncepcióban gazdag mv készült.

Burst
A csapat pár hónapnyi szünet után visszatért 5. mini albumukkal, amely a BURST címet viseli. Az albummal karöltve White Night dalukhoz is megjelent a hivatalos klip. Még a korong megjelenése előtt sejteni lehetett az előzetes képek témájából kifolyólag, hogy az aranyos koncepciót a csapat eztúttal inkább férfiasabbra cseréli le. November 21-én, 30 perces késéssel jelentették meg végül a mini albumot.

2017:
Japán debütálás - ID

Február 28-án megtörtént a csapat várva várt japán debütálása. Ugyanis ekkor jelent meg első japán single daluk, cím szerint az ID, amelyhez egy energikus MV-t is forgattak. A single album azonban csak március 8-án startolt hivatalosan. Japán kiadójuknak a Kiss Entertainmentet választották. A szerzemény igencsak sikeresnek tudható be, ugyanis 167,000 kópiát adtak el belőle, ezzel pedig ez lett minden idők legjobban fogyó debütáló japán lemeze a kpop előadók körében. Az újdonság egészen a 3. helyezést érte el az Oricon listán, megjelenésének napján. Ezzel a rekordjukkal olyan elismert csapatot is sikerült megelőzniük, mint az EXO, akik 2015-ben döntöttek rekordot Love me Right debütáló japán korongjukkal. Az album továbbá felkerült a Tower Records listájára is, ahol rögtön az első helyezést zsebelhették be. Debütáló show rendezvényüket Tokióban kezdték meg március 8-án, majd Oszakába is ellátogattak 10-én.

Stardom
Június 12-én érkezett a hír a csapat ügynöksége, a T.O.P Media által, hogy a srácok visszatérésüket tervezik egy újabb koreai mini albummal, ami immár a hatodik.
Kogyeol 11-én egy Vappos liveban beszélt a csapat következő koncepciójáról, mely állítása szerint nagyon szexi, majd az is kiderült, hogy Sunyoulnak végre több része lesz az MV-ben. A teaser képek folyamatosan kerültek ki június 13-a és 15-e között, majd 23-án az első, 27-én pedig az MV második teaserjével is megajándékoztak minket. Végül 29-én került nyílvánosságra a dal Runner címen, és az album is a hozzátartozó számokkal, mely a Stardom nevet kapta.
A rajongók legnagyobb sajnálatára azonban csak kilencen tudtak részt venni a nyári visszatérésben. Wooshint mentális egészségügyi problémák és a soványsága miatt már a comeback előkészületei előtt ideiglenes "szabadságra" küldte az ügynökség, hogy kipihenhesse magát lelkileg és testileg is. Wooshin egy Honey10-eknek szánt levélben fejezte ki sajnálatát és köszönte meg az eddigi támogatást és szeretetet, amit a rajongóktól kapott. Ezzel együtt elnézést kért a fiúktól is és megígérte, hogy bár nem lehet ott velük, támogatni fogja őket és szentül hiszi, hogy a többiek ki fogják tölteni az üres helyét anélkül, hogy mi azt érzékelnénk. Majd arra kért minket, hogy adjunk a srácoknak sok szeretetett és szeressük az Up10tion új albumát. A többiek ezek után megígérték, hogy még keményebben fognak dolgozni Wooshinért, sőt az MV-ben még utaltak is rá, hiszen Hwanhee az ő születési dátumával ellátott szekrényben helyezi el a trófeát.

Variety Show - Up10tion, Please
Az albummal karöltve az ügynökség újabb remek hírrel lepte meg a rajongókat. Az Up10tion készíteni fog egy saját valóság showt Up10tion, Please címen, amit majd a viki.com-on fognak közvetíteni.

Going Crazy
Szeptember 28-án jelentették be a fiúk az ügynökségükkel, a T.O.P Mediával együtt, hogy a következő hónapban szándékoznak újra visszatérni egy Single Albummal. Még aznap az album borítóját is nyílvánosságra hozták, ami véglegesen is megerősítette a hírt. Október 2-án került ki a Cover Teaser, 5-én pedig a Cover Shoot Film, melyek felvételéről megtudhattuk, hogy ismét csak 9 tag fog promotálni Wooshin hiányában. A fotóalbumhoz kapcsolódó képeket, Ausztráliában, azon belül is Sydneyben készítették el, mely készítéséről később több videót is megosztottak A srácokat alkalmi ráhakba öltöztették, amiből már következtettni lehetett az új koncepcióra, mely igen elegánsnak ígérkezett. Ezek után sem kímélték a rajongkat, 6-án az MV hivatalos teaserével, 9-én a Behind the Scenes in Sydney fotósorozattal, 11-én pedig már a tagok önálló teaserével is megajándékoztak minket. Az albumot 12-én hozták nyílvánossra Special Photo Edition néven, mely összesen három számot tartalmaz, az instrumentált, a Come Back To Me-t és a vezetőszámot, a Going Crazy-t. Az utóbbihoz kisfilm is készült, melynek tánc verziója 17-én került fel a 1theK youtube csatornájára.
Bár mint tudjuk, Wooshin nem vett részt a mostani comebackben sem, nem rég életjelet adott magáról és küldött egy rövid videót a fanoknak, melynek köszönhetően ennyi idő után végre megtudhattuk, hogy jól van. Október 27-én, a születésnapja alkalmából pedig fel is köszöntötték őt az Up10tion hivatalos közösségi oldalain, pár tag még személyesen is üzent neki.

2018:
Wild Love

Már az újévet is eseménydúsan kezdték a srácok, hiszen majdnem egy évvel a japánban történő debütálásuk után ez év januárban visszatértek a második japán single-jükkel, a Wild Love-val és a rajta helyet kapó öt számmal, melyek pontosan 24-én kerültek fel a világhálóra. A vezetőszám, mely címe megegyezik az album nevével 20-án került kiadásra a hozzátartozó videóklippel együtt.
Ezután Japánba utaztak, hogy 26-án és 28-án showcaseken vegyenek részt Tokyoban és Osakában.

Invitation
A srácok közösségi oldalaira február 15-én került fel egy videó, amin az egyik tag egy meghívó levelet ír a rajongóiknak címezve, amely márciusra szól. Február 22-e és 24-e között két időpontban, pontban 10 órakkor, illetve 10 óra 10 perckor Wooshinon kívül mind a kilenc tagról felkerült egy-egy kép twitterre, melyekhez számokat csatoltak. A Honey10-ek hamar rájöttek, hogy a számjegyeknek az angol ábécéhez van közük, amiből az Invitation, mint később megtudtuk, az új album címe vált kiolvasottá. Az utolsó kép egy különös táblázatot jelenített meg, ami rejtett szavakat tartalmazott. A fanok egyből elkezdtek teóriákat gyártani. A táblázat több helyen és nyelven is megjelenítette a bűvős 10-es számot, sőt egyik sora a tagok kezdőbetűiből állt, így sokak figyelmét felkelltette az is, hogy két "W" betű szerepel benne. Legtöbben már ekkor reménykedni kezdtek, hogy ezúttal teljes létszámmal fognak visszatérni a fiúk, azonban még nem nyugodhattunk meg, hiszen semmi sem volt megerősítve ezzel kapcsolatban. Végül március 2-án derült ki, hogy az első teljes albumukkal készülnek, s ekkor tették közzé a comeback menetét is. Az előzetes képek 3-a és 8-a között kerültek ki, mikor is az utolsó nap, az utolsó kép örömünkre Wooshint mutatta be, majd a teaser videó végén és a a csoportos teaser képen is szerepelt. Az újabb fotókhoz írt kódokból kiderült, hogy az album címadódala Candy Land lesz, mely 15-én fog napvilágot látni a hozzá tartozó videoklippel és az Invitation névre keresztelt albummal együtt.

Chaser
Júliusban érkezett a hír, miszerint az Up10tion a második japán visszatérésére készül az évben. A csapat közös teaser képei 23-án kerültek ki, majd 25-e és 27-e között kiadták a 10 tag egyéni képét is. A harmadik, Chaser címre keresztelt japán single albumukat augusztus 6-án adták ki a rajta szereplő négy számmal. Az albummal megegyező nevet viselő title dal szokás szerint MV-t is kapot, melynek 9-én a tánc verzióját is feltöltötték.

Special 2018 Photo Edition - So Beautiful
Augusztus 8-án posztoltak egy csoportképet a banda közösségi fiokjaira, ami egyben az új album bejelentéseként is szolgált. Egy új single album kiadását tervezik a tavaly megjelent Special Photo Edition-höz hasonlóan. Az MV és a teaserek készítésének ideje alatt a tagokról rengeteg kép került feltöltésre, melyekből már sejthettük, hogy egy igazán színes koncepciót várhatunk. Kevesebb, mint egy hét múlva, 13-án már meg is kezdték a teaser képek első felének a megosztását, melyek az Individual Photo nevet képviselték. Másnap Unit Photo néven kikerült 3 csoportos kép, melyeken a tagok 4-es, illetve 3-as felállásokban szerepeltek. A teaserek második felét 18-án tették fel, ez a verzió a Favorite Photo nevet kapta. Az album 20-án jelent meg, Special 2018 Photo Edition néven, mely összesen négy számot tartalmaz, a So Beautifult, az All Night Longot és a két szám instrumentálját. A vezetődal a So Beautiful lett, így kisfilm is társult hozzá, amit szintén az album kiadásának napján tettek közzé.

Augusztus vége felé, 21-én hivatalosan bejelentették a 3. évfordulós fanmeetingjüket, mely szeptember 15-én, szombaton kerül megrendezésre So HoneyFul néven.

Laberinto
December 6-án megjelent a csapat hatodik mini albuma Laberinto címen, melyről a Blue Rose című dalhoz készítettek videoklipet. A lemez hét dalt tartalmaz, ebből hat szám szövegének megírásában az Up10tion rapperei, Wei és Bitto, ötben pedig Kuhn is kivette a részét. Bitto ezen kívül a With You komponálásában is közreműködött.

2019:
Produce X 101
Március 15-én a TOP Media bejelentette, hogy Wei és Wooshin részt fognak venni a Produce X 101 című műsorban. Wei végül a 14. helyezést érte el, Wooshin pedig második lett, így ő bekerült a végleges csapatba, aminek a neve X1 lett.

The Moment of Illusion
Augusztus 8-án a fiúk Twitter oldalára felkerült a menetrend a visszatérésükhöz, az új mini albumukkal, a The Moment of Illusionnal. Augusztus 12-től 16-ig a tagok teaser fotóit tették közzé, 20-án pedig megtudhattuk az albumon található hat szám címét. 21-én egy kis betekentést kaptunk az albumhoz, rövid részleteket mutattak a zenékből. A vezetődal, a Your Gravity klipje és a teljes mini album 22-én jelent meg. Jinhyuk nem vesz részt ebben a comebackben szólós tevékenységei végett.

exoverdose
  2019.01.03 || Blissful
2019.10.02 || Natsu-chan

Videoklipek:
2015
So, Dangerous
Come as you are
Catch me!
2016
Attention
Stay
Tonight
White Night
2017
ID
Runner
Everything
Going Crazy
2018
Wild Love
Candy Land
Chaser
So Beautiful
Blue Rose
2019
Your Gravity

Valóság Showk:
2015
Masked Rookie Competition
RISING! UP10TION
Running Man
After School Club
2016
King of Mask Singer (Sunyoul) /01.10.-17./
Weekly Idol
Safety First
Idol Star Athletics Championships
Fan Heart Attack Idol TV
What Are You Doing Today?
2017
Idol Star Athletics Championships
Up10tion, Please
2018
Idol Star Athletics Championship

Mini albumok:
2015
Top Secret
BRAVO!
2016
Spotlight
Summer Go
BURST
2017
STAR;DOM
2018
Laberinto
2019
The Moment of Illusion

Single albumok:
• Japán
2017

ID
2018
Wild Love
Chaser
• Koreai
2017
Special Photo Edition
2018
Special Photo Edition

Full albumok:
2018
Invitation

Utolsó frissítés: 2020.09.15. 17:05 Natsu-chan által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace