Starity

Heidi Klum

Heidi Klum Heidi Klum nemzetisége 693. 818rajongó 41vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 82%
 • stílus: 78%
 • szimpátia: 76%
 • Születési név
 • Heidi Klum
 • Születési idő
 • 1973. június 01.
 • Születési hely
 • Bergisch-Gladbach, North Rhine-Westphalia, Németország
 • Foglalkozás
 • modell, műsorvezető
 • Családi állapot
 • férjezett, 4 gyermek
 • Partner
 • Tom Kaulitz
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Ikrek
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Seal Tom Kaulitz

Heidi Klum életrajza

Heidi Klum (született 1973. június 1-én) német topmodell, televíziós személyiség.

 

Kezdetek

1973. június 1-én született a Köln mellett lévő kis Bergisch Gladbach városkában, Németországban. Édesapja,  Günther Klum egy kozmetikai márka igazgatója volt, édesanyja, Erna Klum pedig fodrászként dolgozott. 6 éves korától kezdve profi szinten táncolt klasszikus táncokat (ballett, jazz, hastánc stb.) ám a modellkedést miatt abbahagyta a szenvedélyét.

Soha nem gondolt rá, hogy modell legyen, ám végül 1992-ben, 18 éves korában egy divattervező iskolában kötött ki. Barátnője, Karen itt talált egy modellkereső hirdetést, amin mindketten elindultak. 1992. április 29-én, 25 000 jelentkező közül a TV nézők voksa alapján választották Heidi-t nyertesek - a díja egy 300 000 $-t érő modellszerződés volt, amit Thomas Zeumer, a new york-i Metropolitan Models vezetője adott át neki.  A verseny másnapján Heidi lett a díszvendége a Thomas Gottschalk 'Late Night ' nevű német TV shownak, amely egy csapásra ismertté tette. Ezek után elvégezte az érettségit, és úgy döntött, hogy kipróbálja a modellkedést -  a divattervezői tanulmányait pedig bizonytalan ideig szüneteltetni akarta.

 

Modellkarrier

1992-ben a német Journal für die Frau újság decemberi kiadásának címlapján pózolt először.

1993-ban a német Roman Revue és a francie Salute borítján is pózolt.

1994-ben a német Freundin és az amerikai Brides címlapján szerepelt.

1995-ben a Zeki arca lett, később pedig a Hamptons, a Brides, a New Woman, a Self és a Bergische Illustrierte címlapján láthattuk.

1996-ban a Freundin, a Fitness és a Vital magazinok borítóján szerepelt.

1997-ben az Ellen Tracy és a Victoria's Secret arca lett, majd a Structure Underwear showján lépett fel. Ezek után olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Self, a német Brigitte, az Inside Sport, a Freundin, a Fitness és a Foto magazin.

1998-ban a Caress Soap szappan arca lett, majd a Sports Illustrated Swimsuit címlapján pózolt - a fotókat a Maldív-szigeteken készítette Robert Erdmann, később pedig a Stuff borítóján is láthattuk. Az 1999-es tavaszi/nyári divatheteken többek között az Escada kifutóján vonult végig, míg az őszi/téli divatheteken Elena Nazaroff stb. showján is láthattuk.

1999-ben a Nine West arca lett, majd ismét szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit kiadványában, valamint a francia L'Officiel, az amerikai GQ és az i-D címlapján is pózolt. Később aa Victoria's Secret és az INC katalógusában is találkozhattunk vele, majd a Randolph Duke, a Victor Alfaro kifutóján vonult végig.

2000-ben pózolt először a Vogue címlapján: a francia kiadás októberi borítóját kapta meg. Később szerepelt a német Wurth kalendáriumban, valamint a Tatler és a Max címlapján is.

2001-ben a Madden arca lett. Később a német FHM címlapján szerepelt. Az év végén a Victoria's Secret Fashion Show ő viselte a 'Heavenly Star' nevű Fantasy Bra-t.

2002-ben a Thomas Brown kifutóján láthattuk, valamint megalapította első realityshowját, a Project Runway-t. Ebben az évben az amerikai ELLE, az amerikai és a német InStyle, a német Cosmopolitan, valamint az olasz és a brit GQ címlapján pózolt. Az év végi Victoria's Secret Fashion Shown-n nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként is részt vett.

2003-ban a Pringle, a Katjes Werbung és a H&M arca lett. A James Bond: Everything or Nothing videojátékában Dr. Katya Nadanova alakját róla mintázták, sőt, még a hangját is adta a játékhoz.  A 2004-es tavaszi/nyári divatheteken olyan kifutókon láthattuk, mint a Zac Posen, az Imitation Of Christ, a Catherine Malandrino stb. Ebben az évben a DT magazin, a spanyol és a német Vogue, a norvég ELLE, az amerikai és az olasz GQ, valamint az amerikai és a német ELLE borítóján pózolt.

2004-ben a Braun és a Comma arca lett. Ezek után kiadta első könyvét a 'Body of Knowledge'-t, amit az amerikai ELLE egyik szerkesztőjével, Alexandra Postman-nal írt meg. Később ismét láthattuk a  német Wurth kalendáriumban. Ezek után útjára indította a 'Project Runway' c. tehetségkutatő műsorát, melynek a mai napig ő a háziasszonya, a producere valamint az egyik zsűritagja is. Ebben az évben biztosította be a lábaiat: 1.2 millió $-ra a jobb lábát, míg a másikat 1 millió $-ra. A bal lába azért "ér" kevesebbet, mert gyerekkorában egy üvegkarcolás heget ejtett rajta. Később szerepelt az ELLE (pl. kanadai, legyel stb.) több nemzetközi kiadásának borítóján is pózolt.

2005-ben az EPS Belleza, a magyar Cosmopolitan, a magyar JOY, valamint a GQ (török, német, olasz stb.) több nemzetközi kiadásának borítóján is láthattuk. A 2006-os tavaszi/nyári Liverpool Fashion Fest arca lett és a  renzedvény kifutóján is felvonult.

2006-ban a Project Runway sikerén felbuzdulva elindított a német Topmodell leszek! realityshowt, melynek a mai napig ő a háziasszonya, a producere, valamint az egyik zsűritagja is. A Douglas parfüméria arcaként első saját dalát is kiadta - a 'Wonderland' a parfüméria karácsonyi reklámjának betétdala lett.  Saját, 16 darabos ékszerkollekciót tervezett a Mouawad-nak: a QVC webáruházban 36 perc alatt eladták az ékszereket. Később szerepelt a City, a C magazin, a Self, a német Gal és az Entertainment Weekly címlapján, valamint 'Az örög Pradát visel' c. moziban is pár másodperc erejéig. Az év végi Victoria's Secret Fashion Shown-n nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként is részt vett.

2007-ben a McDonalds és Volkswagen arca lett, valamint a Vanity Fair, a mexikói GQ,  a Men's Style és az ARENA címlapján szerepelt. Később a new york-i divathéten megrendezett jótékonysági Heart Truth Red Dress Collection bemutatóján is fellépett. Az év végi Victoria's Secret Fashion Shown-n nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként is részt vett, sőt! A bemutatón még egy szerelmes duettet is elénekelt férjével, Seallal együtt. A 'Wedding Day' című szám egyébként Seal 'System' című albumán is helyet kapott.  A Forbes szerint a világ 3. leggazdagabb topmodellje lett az évi 8 millió $-os keresetével.

2008-ban ügynökséget váltott: az IMG Models-hez igazolt át. A Volkswagen és a McDonalds arca lett, saját ruhakollekciót tervezett a Jordache-nek, valamint az US Open számára is tervezett egy exkluzív teniszfelsőt, amit a hivatalos US Open boltokban árultak. Később az amerikai InStyle, a mexikói és az olasz GQ, a norvég ELLE, az olasz Cosmopolitan és a Citizen K címlapján pózolt, valamint  a Sports Illustrated Swimsuit kiadványában is szerepelt - Will Ferrell színésszel készített egy fotósorozatot.  Ez év novemberében a Guitar Hero kétféle reklámjában is szerepet kapott.  

Az év végi Victoria's Secret Fashion Shown-n nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként is részt vett. A Peabody Awards-on díjat nyert a saját műsorűval, a Project Runway-el - a világon ez volt az első alkalom, hogy egy realityshow-t kitünttéssel jutalmaztak, valamint az Emmy-n is elölték, mint a legjobb műsorvezetőt. A Forbes szerint a világ leggazdagabb topmodellje lett az évi 16 millió $-os keresetével, férjével, Seal-lal pedig a világ 15. leggazdagabb párjai lettek.

2009-ben a Coca-Cola Diet és a Schwarzkopft TAFT arca lett. Később a brit She, a Los Angeles Confidencional, a portugál és a német Vogue címlapján, valamint Rankin 'Heidelicious' fotókönyvében is láthattuk. Ebben az évben a Barbie babák 50. évfordulója alkalmából ő lett a márka nagykövete.  A kinevezése alkalmából saját babát készítettek róla a Barbie 'The Blonde Ambition' kollekciójába - Heidi (2007-es Victoria's Secret Fashion Shown viselt) lila flitteres Emanuel Ungaro ruháját és hullámos szőke haját is megörökítették a baba készítői.  Az év végi Victoria's Secret Fashion Shown-n nemcsak modellként, hanem műsorvezetőként is részt vett. 

2010-ben az ASTOR szépségnagykövete (2010-) és kreatív igazgatója lett, valamint a Danone-t is reklámozta.  Ebben az évben a lengyel ELLE, a német GQ, a Tatler, a DT magazin, az amerikai InStyle, valamint a Cosmopolitan (pl. thai, orosz, amerikai stb.) több nemzetközi kiadásának borítóján is szerepelt. Januárban két kismamakollekciót is piacra -dobott: a Lavish by Heidi Klum for A Pea in the Pod-ot, valamint a Loved by Heidi Klum for Motherhood Maternity-t , míg októberben a New Balance-szal tervezett egy közös ruhakollekciót HKNB néven - a termékeket az Amazon.com árusította.

2011-ben a New Balance-nak, valamint az Amazon.com-nak nagy is saját kollekciót tervezett, valamint a Lifetimes csatornán elindított a 20 epizódos gyermekműsorát, a 'Seriously Funny Kids'-et. Ebben az évben az orosz GQ, a román Glamour, a holland Marie Claire,a litván Cosmopolitan, az orosz Harper's Bazaar, a német InStyle és a Mujer Hoy borítóján tündökölt. A Forbes szerint a világ 2. legazdagabb topmodellje lett évi 20 millió dolláros bevétellel.

2012-ben a Targer arca lett. Ebben az évbe a bolgár Glamour,  az orosz és a spanyol Cosmopolitan, a Hunger magazin, az Amica és a brit InStyle címlapján pózolt.

2013-ban a Carl's Jr. és a Jorache arca lett. Márciusban jelentették be, hogy ő lett az America's Got Talent (Amerika csillagai) c. tehetségkutatú új zsűritagjaSzerepelt az Ocean Drive, a Parent magazin, a szingapúri Women's Weekly, a német Cosmopolitan, a The Times Magazine, a Mujer Hoy, az Interview, a Telva, az indonéz ELLE és az amerikai Marie Claire címlapján.

2014-ben a New Balance, a Clear samponmárka, a Dr. School Dream Walk  talpbetétek, a Schwarzkopft Taft, a Sharper Image és a Maserati arca lett, valamint a Sports Illustrated 'Swimsuit' kiadványának 'Legends' összeállításában és Russell James 'Angels' fotókönyvében is láthattuk. Februárban ő vezette Sports Illustrated Swimsuit: 50 Years of Beautiful című TV showját. Később szerepelt az S Moda el Pais, a UsWeekly,a Woman, a Boston Common, a német InStyle, a Fairlady, a New Beauty a brit és az amerikai Women's Health és a mexikói Marie Claire címlapján. Ebben az évbe a Babies 'R Us márkának is saját gyermekruha - és gyermekbútor kollekciót tervezett, mely a Truly Scrumptious címet viseli.

2015-ben a Macy's és a Clear hajápolási márka arca lett. Mindezek mellett a Germany's Next Top Model 15. évadjának háziasszonya, valamint az America's Got Talent 10. évadjának zsűritagja lett. Januárban bemutatta a HK Intimates fehérneműmárkjáját. Később a Macy's INC International Concepts 30. évfordulós reklámjában láthattuk énekelni, majd a hangját adta a Littlest Pet Shop c. televíziós sorzat egyik szereplőjének, Heidi-nek. Szerepelt a The Sunday Times Style, a Fashion Week Dialy, a német Cosmopolitan, a Good Housekeeping, a Mujer Hoy, a Woman és az olasz Vogue Special Beauty Edition kiadásának címlapján.

2016-ban az America's Got Talent 11. évadjának zsűritagja volt. A show karácsonyi adásában az egyik versenyzővel, San Valentinetti-vel közösen adta elő a 'Santa Baby' c. dalt. Saját fürdőruhakollekciót tervezett a Bloomingdale's áruháznak 'Heidi Klum Swim' néven, valamint piacra dobta a Heidi Klum emoji applikációját, ami az általa tervezett smiley-kat tartalmazza.

Mindezek mellett a Pirelli kalendárium '50 Years of Retrospecktive' könyvében, Michael Kors 'Watch Hunger Stop' jótékonysági kampányában, valamint a LOVE videós adventi kalendáriumában (DAY 10 by Rankin)is láthattuk. Ebben az évben a német Cosmopolitan, az amerikai Shape, az ausztrál Harper's Bazaar, a Hamptons, az Ocean Drive, és a The Dialy címlapján pózolt.

2017-ben az America's Got Talent 12. évadjának egyik zsűritagja, valamint a Project Runway 16. évadjának műsorvezetője. Májusban új viaszfigurát kapott a berlini Madame Tussauds-ban, valamint részt vett a cannes-i Fashion for Relief jótékonysági divatbemutatón, amire 2010 óta nem volt példa.

Nyáron jelent meg a Rankin-nal közösen kiadott fotóalbuma, a 'Heidi', valamint a német Lidl szupermarket-hálózatnak tervezett ruhakollekciója, a 'Wow!' is - már tervezik a második kollaborációt is.  Szeptemberben új viaszfigurát kapott a New York-i Madame Tussauds-ban. Ebben az évben az amerikai Harper's Bazaar, a bolgár ELLE, valamint az orosz, a filipino, a szingapúri, a görög és a malajziai Shape címlapján szerepelt. 

2018-ban az America's Got Talent 13. évadjának egyik zsűritagja, a Németország következő topmodellje 18. évadának mentora és műsorvezetője, valamint saját fehérneműmárkájűnak, a Heidi Klum Intimatesnek az arca. Októberben díjat adott át az American Music Awards-on. Ebben az évben a német Harper's Bazaar, a francia ELLE, az osztrák Women, a júliusi Ocean's Drive és a Maxim címlapján szerepelt.

2019-ben az America's Got Talent 14. évadjáak egyik zsűritagja. Ebben az évben az orosz InStyle címlapján pózolt.

2020-ban az America's Got Talent 15. évadjának egyik zsűritagja, valamint a Németország következő topmodellje 19. évadjának mentora és műsorvezetője. Később a Christian Cowan S/S 21 lookbookjában pózolt. Ebben az évben a csehszlovák Harper's Bazaar és RED magazin címlapján szerepelt.

2021-ben Ebben az évben a német Vogue januári/februári kiadásának címlapján szerepelt lányával, Lenivel együtt.

 

Victoria's Secret

1999-ben ő viselhette a márka történetének negyedik, 'Millenium Fantasy Bra-ját, amit 2000 db kék zafírt és gyémánt díszített. Az akkori biztonsági lehetőségek még tették lehetővé, hogy a 10 milió $-os melltartót élőben is bemutassák a shown-n.

2001-ben az év végi Victoria's Secret Fashion Show-n ő viselhette az első Fantasy Bra-t, amit a kifuón mutattak be. A 'Heavenly Star Bra'-t 1200 db Sri Lanka-i pink zafír, valamint 90 darab téglalap alakú gyémántkő borította - a melltartó 12.5 millió $-ba került.

2003-ban megkapta a harmadik Fantasy Bra-ját, a 11 millió $ értékű 'Very Sexy Fantasy Bra'-t, mely akkoriban a világ második legnagyobb ékkövét, egy 70 karátos gyémántot is tartalmazott. A New York-i Lexinton Avenue Armory-ban lévő VSFS-n három szegmensben kapott helyett: a Rock Chicks Rockin' Out, a Glaaaaamaaazons és a  Razor Sharp Latex Ladies-ben - az utóbbit a Fantasy Bra melltartójával nyitotta meg.

2005  A New York-i Lexinton Avenue Armory-ban lévő VSFS-n két szettet kapott, melyeket a  Sexy Crystal Princesses és a Sexy Russian Babes című szegmensekben viselt.

2006-ban a Victoria's Secret-tel együtt tervezte meg a "Body by Victoria" kollekciót. (A Body becenevet az első VSFS-n való szereplése után kapta). A 2006-os VSFS-t kiagyta a szülési szabadsága miatt - a márka karácsonyi reklámjában viszont szerepelt: a 'Santy Baby' c. dalt énekelte el. 

2007-ben saját sminkkollekciót dobott a piacra a márkával: a "Very Sexy Makeup - The Heidi Klum Collection" első darabjait ősszel jelentették meg, majd egy év múlva új szériát terveztek a VS-sel.  A Los Angeles-i Kodak Theatre-ben lévő VSFS-n harom szettet kapott a Blade Runner, a Sureally Sexy és a  Deck the Halls nevű szegmensekben - az utolsón ráadásul akkori szerelme, Seal énekelte el az Angels c. dalt. A műsor folyamán Heidi és Seal a 'Wedding Day' c. duettjüket is előadták.

2008-ban a Miami-ban lévő Fontainebleau Hotel-ben megrendezésre kerülő VSFS-n három szettet is kapott a Glamour Godness, a Ballet de Fleurs és Black Tie Holiday c. szegmensekben. Később a 'Very Sexy Christmas' karácsonyi reklámban is szerepelt.

2009-ben lépett fel utoljára a Victoria's Secret showján öt héttel a negyedik gyermeke, Lou megszületése után. A shown csak egy outfitet kapott - az  Enchanted Forest szegmensben - mely szinte teljesen takarta az alakját.

2010. október 1-én a New York Post 'Page Six' oldalán került nyilvánosságra, hogy otthagyja a Victoria's Secretet - ezt később maga Heidi is megerősítette. A hivatalos közleménye szerint azért döntött úgy, hogy otthagyja a márkát, mert "egy négy gyermekes anyukának már nem illik fehérneműben vonulnia a kifutón"  - ezt az állítását azonban megcáfolja az a tény, hogy 2017-ben megalapította saját fehérneműmárkáját, a Heidi Klum Intimatest.

 

Jelenlegi kampányai

    

 Heidi a HK Intimates, a HK Swimwear és a Lidl arca. Mindezek mellett saját parfümjeinek, a 'Shine Blue'-nak, a 'Shine Rose'-nak, és a 'Summer Sunshine'-nak a plakátlánya.

 

Címlapjai

 

Magánélet

1997-ben házasodott össze Ric Pipino színésszel, egykori stylisttal, ám 2002-ben elvátak egymástól. 2003 márciusában Flavio Briatore-vel kezdett el randizni (aki az olasz Forma1 autóverseny igazgatója volt), decemberben pedig Heidi bejelentette a terhességét. 

2004 elején a pár szakított egymással, Heidi pedig még terhesen jött össze az énekes Seal-lel. Ez év májusában, New York-ban megszületett Heidi kislánya, Helene Klum (Leni), akinek születésénél Seal is jelen volt. A modell később egy interjúban vallotta be, hogy kislánya igazi apja, Fabio, már Leni születése óta nem vesz részt a kislány életében. Ezek után Seal örökbe fogadta Leni-t, aki őt tekinti az apukájának. 

2004 decemberében történt a lánykérés a kanadiai Brit Columbiaban, Whistler-ben egy gleccseren. A pár 2005 május 10-én házasodott össze egy mexikói tengerparton. Két közös kisfiuk (Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, született 2005. szeptember 12. és Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel, született 2006. november 22.), valamint egy közös kislányuk (Lou Sulola Samuel, 2009. október 9) van.

2009 novemberében a modell hivatalosan is felvette férje vezetéknevét, és Heidi Samuel-kéntszerepelt a papírokon. A házasságuk folyamán minden évben megújították esküjüket a közeli barátok és a családtagok jelenléte előtt. 2012. január 22-én - 7 év együttélés után - jelentették be, hogy barátoként elválnak egymástól. A válást 2015. október 14-én véglegesítették. Heidi ezek után kérvényezte, hogy a vezetéknévként imét a lánykori nevét (Klum) viselhesse, valamint azt is többször hangoztatta, hogy a jövőben nem kíván házasságot kötni.

2012 szeptemberében jött össze testőrével, Martin Kristen-nel, akivel több, mint 10 évnyi munkakapcsolat kötötte össze - a gyermekei ismerték és jó barátságot ápoltak a férfival. A kapcsolatnak 2014elején lett vége. 

Heidi ekkor döntött úgy, hogy eladja a mediterrán stílusú, Los Angeles-ban lévő Brentwood-i otthonát, amit még 2010-ben vásároltak együtt Seal-lal. A modell végleg le akarta zárni életének ezt a szakaszát, ami hamar sikerült is neki: egy hónap alatt elkelt a 8 hálószobás ingatlan 24 millió $-ért.  2014 nyarán új otthont talált magának és a négy kisgyermekének: egy Los Angeles Bel Air részén lévő, szintén  8 szobás villába ruházott be, melyet  9 millió $-ért vett meg.

2014 februárjában ismerkedett össze a nála 14 évvel fiatalabb Vito Schnabel kurátorral, műgyűjtővel, aki régebben Demi Moore partnere is volt. A pár 2017 szeptemberében szakított egymással Vito megcsalási botrányai miatt.

Heidi-t és a Tokio Hotel frontemberét, a nála 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitz-t 2018 márciusában kapták együtt lencsevégre a paparazzi. Pár hónappal később, májusban, a 71. Cannes Film Fesztivál egyik jótékonysági gála vörös szőnyegén már együtt vonultak be a vörös szőnyegre. A pár 2018 karácsonyán jegyezte el egymást - Heidi az Instagramon jelentette be a hírt a rajongóinak.

Heidi és Tom 2019 februárjában egy titkos ceremónián belül hivatalosan is összekötötte az életét Kaliforniában, ám pár hónappal később mégis úgy döntöttek, hogy szerveznek egy olyan esküvőt is, melyen minden szerettük velük együtt ünnepelhet. A nyilvánosság kizárásával zajló esküvő és az azt követő lagzi Capri szigetén, Aristotle Onassis egykori jachtján zajlott, Heidi pedig egy A-vonalú, nyitott vállú, hatalmas ujjrésszel ellátott Pierpaolo Piccioli for Valentino menyasszonyi ruhát viselt, melyet egyedileg terveztek neki.

 

 Díjai

 

2013  Primetime Emmy Awards 'Legjobb reality műsorvezető' (Project Runway) - Nyertes

          Fashion Media Awards 'Legjobb televíziós személyiség' (Project Runway) - Nyertes

2015  Bambi Awards 'Legkiemelkedőbb német divatnagykövet' - Nyertes

 

Jótékonyság

2002-ben saját képet festett a 'Dog With Butterflies' (Kutyák pillangókkal) címmel, melyet elárvereztek: a bevételt a 2011. szeptember 11-én súlyosan megsérült kutyák kórházi ellátására ajánlotta fel.

2008-ban az US Open számára tervezett egy pillangómintás teniszfelsőt, melynek teljes bevétele az US Open otthonának,  az USTA Billie Jean King National Tennis Center számára lett felajánlva.

2011 áprilisában a 'Walk of Kids' nevet viselő, 5 km hosszú jótékonysági sétát Heidi vezette - az akció keretén belül a Los Angeles-i Gyermekkórházat kívánták támogatni. Heidi azóta is támogatja a kórházat, az évek folyamán több reklámjukban is szerepelt.

2013-ben a StanUp2Cancer jótékonysági kampány arca lett.  Decemberben a Los Angeles-i Gyermekkórház kis betegeinek egy-egy iPad mini-vel kedveskedett Heidi.

2014-ben a Nemzetközi Vöröskereszt (Red Cross) Washington-ban Crystal Cross díjjal jutalmazta a 10 éves önzetlen munkájáért, adományaiért, és a 2012-es Sandy hurrikán súlytotta áldozatok megsegítéséért. A díjat eddig olyan sztárok kapták meg, mint Will Smith, Sean Penn vagy Josh Duhamel.

Az UNICEF nagyköveteként Haitira utazott, ahol a  Port-au-Prince-ben lévő Hospital of the State University-t látogatta meg. Az ott lévő nyomorúságos körülmények még jobban arra sarkallták Heidi-t, hogy minél több jótékony akcióban részt vegyen.

Júniusban, Jean Paul Gaultier divattervező limitált példányszámú amfAR táskakampányában szerepelt, melynek bevétele az AIDS elleni küzdelmet támogatta. Ősszel a Breast Cancer Research mellrák megelőzést támogató alapítvány arca lett.

2015-ben a Red Nose Day kampány arca lett.

2016-ban Michael Kors 'Watch Hunger Stop' kampányában vett részt. 

2017-ben a Red Nose Day kampány arca lett.

 

Stílusa

Hétköznapokon a lágy esésű, kényelmes darabokat részesíti előnyben, míg a vörös szőnyegen a merész és nőiesen bevállalós stílus jellemzi. Nagy kedvelője a szaggatott farmereknek, a bőrkabátoknak, az Hermés 'Birkin' táskáknak (melyből a szivárvány minden színében tart egyet), valamint a magassarkú cipőknek, amiből több, mint 2000 párat őriz a villájában. 

A red carpetes megjelenéseit a válrozatosság jellemzi: bátran kísérletezik a színekkel, formákkal és anyagokkal, nem riad vissza az extrarövid, a csillogó, a flitteres és a fodros daraboktól sem - éppen ezért, mindig nagy figyelem kíséri a ruhaválasztásait.

Kedvenc tervezői közé tartozik a Versace, Michael Kors és Roberto Cavalli, de a feltörekvő dizájnerek alkotásait is szívesen viseli.

 

Érdekességek

Ő volt a Victoria's Secret első német angyala

A vezetéknevét "Kloom"-ként kell ejteni

Imádja az állatmintás ruhákat

Kedvenc helyei közé tartozik Turks & Caicos és a Maldív-szigetek

Kedvenc vörös szőnyeges szereplése a 2008-as Oscar-gálán volt - John Galliano divattervező személyre szabottan neki készítette el azt a tűzpiros Christian Dior estélyit, amit a díjátadón viselt

A tökéletes alakjának a titka az étkezésében rejlik: kevés szénhidrátot eszik, sok gyümöcsös és zöldséget fogyaszt

Minden reggel készít magának egy gyümölcsös-zöldséges napindító turmixot

Napszenüveget és egy fénylő ajakrúzst mindig tart a táskájában 

A szemhangsúlyos sminkeket részesíti előnyben: a kedvenc sminktermékei a szempillagöndörítő mellett az Armani Eyes To Kill szempillaspirálja, valamint az YSL Pure Chromatics No.8 szemfesték palettája.

Kedvenc körömlakkja a Shellac-tól a Clearly Pink árnyalat

Kedvenc bőrápolási terméke Mario Badescu Buttermilk illatmentes  hidratálókrémje 

Három kutyája van: Max, a németjuhász, valamint a pomerániai kutyusok, Simba és Freddy

Imádja a cipőket: több, mint 2000 darabot tart az alagsorában lefotózva, bebozolva - a két kislányának őrzi őket!

A véleménye szerint minden nőnek kell, hogy legyen egy fekete lapos talpú és egy fekete magas sarkú bokacsizmája, valamint egy szép fekete magassarkúja - ezeket mindenhez fel lehet venni

Karrierje fénypontjának az első Vogue címlapját ( Vogue France, October 2000), az 1998-as Sports Illustrated Swimsuit borítóját, a Victoria's Secret-nél töltött éveket, valamint a televíziós és műsorvezetős eredményeit tartja

 

Közösségi oldalai

Hivatalos honlap - www.heidiklum.de; www.heidiklumintimates.com

Facebook - www.facebook.com/HeidiKlum

Instagram - @heidiklum

Twitter - @heidiklum

Autogramm címe

 Heidi Klum
Heidi Klum GmbH & Co. KG
Postfach 1272
51517 Odenthal
Germany

 Filmográfia

TV Showk

2015 America's Got Talent - zsűritag

         Germany's Next Top Model (Season 15) - műsorvezető, zsűritag

2016 America's Got Talent - zsűritag

2017 America's Got Talent - zsűritag

        Germany's Next Top Model - műsorvezető, zsűritag

Filmek

1998 54

2001 Zoolander/Zoolander, a trendkívüli

2006 Devil Wear Prada/Az ördög Pradát visel

 

Sorozatok

2015 Littlest Pet Shop (Heidi) - szinkronszínész

Videoklipek

2001 Jamiroquai - 'Love Foolosophy' 

         Kelis - 'Young, Fresh n' New'

2008 Seal - 'Secret'

2015 Sia - 'Fire Meet Gasoline' 

Project Runway (Leendő divatdiktátorok)

2002-ben kérte fel Eli Holzman a Project Runway című, divattervezős tehetségkutató műsorvezetésére (majd később zsűrizésére), két évvel később, 2004. december 1-én a LifeTime csatornán pedig debütált a műsor első évadja. A zsűriben olyan divatszakértők foglalnak helyet, mint Nina Garcia (az amerikai Marie Claire divatszerkesztője), Tim Gunn (divatkritikus, TV személyiség), valamint Michael Kors és Zac Posen divattervezők, de vendégzsűritag is gyakran érkezik a showba egy-egy sztár vagy topmodell személyében.  

2008-ban a Peabody Awards-on elnyerték a legjobb műsornak járó díjat - a világon ekkor nyert elsőként kitüntetést egy valóságshow.  2013-ban Heidi Klum és Tim Gunn megnyerték Primetime Emmy 'Legjobb reality műsorvezető' díját. A show immár 182 epizódot és 15 évadot élt meg, de jelenleg is folynak az előkészületek a 16. évadra, amelyet 2017 nyarán fognak forgatni, New York-ban.

Germany's Next Top Model (Németország következő topmodellje)

Az eredetileg Tyra Banks által népszerűvé tett America's Next Top Model alapjaira készült német tehetségkutató verseny, melynek Heidi Klum a háziasszonya és az egyik zsűritagja. A show 2006. január 25-én debütált a ProSieben csatornán. Megannyi csere után jelenleg Thomas Hayo ,űvészeti vezető és Michael Michalsky divattervező foglalnak helyet a zsűriben. A show 162 epizóddal és 11 évaddal büszkélkedik. 2018 februárjában kezdik el vetíteni a show következő évadát. 

America's Got Talent (Amerikai csillagai)

2013 márciusában jelentették be, hogy Heidi lesz az AGT új, negyedik zsűritagja Simon Cowell, Howie Mandel és Mel B mellett. Heidi három évadon át, egészen 2017-ig volt a műsor szereplője.

 

Seriously Funny Kids (Nézd csak, ki beszél!)

2011 feburárjában a LifeTime csatorna mutatta be a 10 év alatt gyermekekről szóló műsort, melyben Heidi kérdéseket tesz fel nekik. A műsor nem hozott nagy népszerűséget a csatornának, ezért csak egy évadot és 20 epizódot élt meg.

Utolsó frissítés: 2021.01.04. 20:08 LaTasha által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace