Starity

Heo Chan

Heo Chan Heo Chan nemzetisége 12031. 14rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Heo Chan (허찬)
 • Becenév
 • Heochan (허찬), Chan (찬), Agumon, Dinosaur
 • Születési idő
 • 1995. december 14.
 • Születési hely
 • Seongnam, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 177 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Heo Jun Lim Se Jun Do Han Se Jung Su Bin Kang Seung Sik Choi Byung Chan Han Seung Woo

Heo Chan életrajza

HEO CHAN

Születési név: Heo Chan (허찬)
Művésznév: Heochan (허찬)

Születési idő: 1995. december 14
Születési hely: Seongnam, Dél-Korea
Magasság: 177 cm
Súly:
62 kg

Vércsoport: 0
Csillagjegye: nyilas
Pozíció: vokalista, főtáncos
Gyakornoki idő: 4 év

Élete, kezdetek:
1995. december 14-én született Seongnamban, Dél-Koreában. Chan már 16 éves korában gyakornokoskodni kezdett a ​Plan A Entertainment alatt, bár akkor még leginkább csak háttértáncosi munkákat végzett. 2016. november 9-én debütált az ügynökség legelső fiúcsapata, a VICTON tagjaként hat másik fiúval együtt.

Érdekességek:
- Bátyja, Heo Jun a MADTOWN fiúcsapat tagja.

- Kínai csillagjegye: disznó
- Imád cipőket gyújteni, jelenleg 35 párja van.
- Nagyon jól tud úszni, általános iskolában részese volt az ottani úszócsapatnak is.
- Úgy gondolja, hogy a szája igazán egyedi.
- Vannak gödröcskéi.
- Szereti a hip-hopot és a városi koreográfiát.
- Sokat beszél.
- Ő a hangulatteremtő a csapatban.
- Hírességek, akikkel együtt akar dolgozni: Highlight Yong Junhyung és B1A4 Jinyoung.
- Utálja a fecskendezőtűt.
- Erõssége és gyengesége: "Erõm az, hogy ha valamit eldöntök, akkor végig ragaszkodom hozzá. A gyengeségem, hogy ha folytatom, megszállott leszek."
Közeli barátok az Up10tionos Kuhnnal.
- Példaképe a Beast, míg kedvenc előadója Lee Gikwang.
- Kedvenc számai: Justin Bieber - What do You Mean, Beast - 12:30
- Nagyon izzadós, leginkább egy megnyitott csaphoz hasonlítja olyankor magát (2018 weekly idol with dreamcatcher).
- Így vallja be egy személynek, hogy tetszik neki: "Túlságosan zavarban lennék, ha látnám közben a személy arcát, ezért telefonálni fogok."


VICTON / 빅톤


tagok balról jobbra: Byungchan, Seungsik, Sejun, Hanse, Chan, Subin, Seungwoo

Általánosságban:
A VICTON egy hét tagból álló dél-koreai fiúcsapat, akik 2016 novemberében debütáltak a Plan A Entertainment alatt.  A nevük egy mozaikszó, ami a VoIC
e TO The New World-ből tevődik öszze. Fanclubjuk az Alice nevet viseli.

Tagok
Seungwoo (leader, főrapper, vokalista)
Seungsik (fővokalista)
Heochan (vokalista, főtáncos)
Sejun (fővokalista, visual)
Hanse (főrapper)
Byungchan (vokalista)
Subin (maknae, rapper, vokalista)

A debütálásuk előtt:
2016. augusztus 24-én az ügynökség bejelentette, hogy új fiúcsapat várható az idén. Augusztus 29-én a Plan A közzétette a csapat első dalát és videóklipjét Begin Again címmel, de ez még nem a hivatalos debütálásuk volt, ugyanis ekkor még annak dátuma ismeretlen volt. A videóban mind a hét tag szerepel, de ennek ellenére csak hárman énekelnek benne, Huh Gak mellett. Augusztus 30-án elindult a Me&7Men valóságshowjuk, amely által közelebbről megismerhetjük a tagok személyiségét és mindennapi életét. 

2016: Voice To New World
2016. október 31-én a Plan A Entertainment ismertette az első fiú formációja debütálásának dátumát egy fotón keresztül, ami mint megtudhattuk 2016. november 9-ére lett kitűzve. A fiúkat ekkor még csak Plan A Boys-ként emlegettük, de november 1-jén a cég nyílvánosságra hozta a csapat hivatalos nevét, mely végül VICTON lett.
November 4-én kitettek a YouTubera egy teaser videót a What Time Is It Now című dalukhoz. A videoklip igazán karizmatikusra, a dal pedig pörgősre és fülbemászóra sikeredett. Bár nem ezzel a dallal debütáltak, és a mai napig nem láthattuk a dalhoz készült klip teljes változatát sem, szerencsére a november 9-én megjelent Voice New to World mini albumukra felkerült a szám teljes változata.
A mini albumuk mellett 9-én a debütáló daluk, illetve a hozzátartozó videoklipjük is megjelent I'm Fine címmel. A klipben az ügynükség alatt lévő
lánycsapat, az Apink Naeunja is látható. 

2017:
Ready

Február 9-én a Plan A bejelentette, hogy a VICTON teljes erővel dolgozik az új albumán, amivel hamarosan vissza fognak térni. Február 21-én a cég felfedte a tagokról készült teaser fotókat, valamint visszatérésük hivatalos dátumát is megtudhattuk, ami március 2-ára esett. Február 22-én újabb teaser fotókat tekinthettünk meg, a képek feltárták, hogy a album öt dalt fog tartalmazni, valamint, hogy a második mini albumuk címe Ready lesz. 23-án és 25-én újabb és újabb karizmatikus képek jelentek meg a tagokról, illetve mindenkiről közzétett a cég teaser videót is. Az információkból kiderült, hogy a címadó daluk az Eyez Eyez lesz, amihez videoklip is készült. A szám és a videó annyira fantasztikus lett, hogy lassan már meg van a srácoknak az egy milliós nézettsége.

Oasis
Júliusban a Plan A Entertainment bejelentette, hogy az ügynökség alatt lévő idolok egy különleges, közös nyári projekten dolgoznak. A kiadott teaser képekből kiderült, hogy a Plan A 3rd Episode keretein belűl fog kiadni az Apink, HuhGak és a Victon egy együttes számot, melynek címe Oasis lesz. A videó teserje augusztus 1-én, míg a teljes verzió szintén e hónap 3-án látott napvilágot. A klip hihetetlenül édes lett, mind kitettek magukért, egy igazán kellemes nyári slágert hoztak össze a rajongók örömére.

Bár a srácok már hónapok óta nem adtak ki saját dalt, ennek ellenére nem tűntek el. A rajongók hetente kapnak videó naplókat a srácoktól, amit Youtube-on lehet megtekinteni.

Identity
Augusztus 13-án jelentette be a Plan A Entertainment a srácok új albumával való visszatérésének pontos dátumát, mely Augusztus 23-ára esett. A harmadik album dalainak címeit már két nap múlva közé is tették, melyből megtudhattuk, hogy öt teljes számot fog tartalmazni. A tagokról készült teaser képekből és a csoportos verzióból is szintén 2-2 kép került ki 16-a és 18-a között. Az ügynökségnek köszönhetően 17-én azt is megtudhattuk, hogy a mostani comeback az előzőkhöz hasonlóan szintén két koncpcióból fog állni. A fehér ing és farmer összepárosítása egy lágyabb, visszafogottabb koncepciót sejtet, míg a sportos öltözet egy vidám, frissítő koncepció megmutatkozása. Az MV-hez két teasert is készítettek, az elsőt 20-án, a másodikat pedig 22-én tették közé, amelyből már érezni lehetett, hogy egy nagyon aranyos, nyárias dalt fogunk kapni. A klip két teaserje között 21-én megajándékoztak minket az album előzetesével is, melynek köszönhetően belehallgathattunk a rajta helyet kapott számokba. Az igértekhez híven nálunk augusztus 23-án hajnali öt órakkor került ki a srácok vezetődala, az Unbelievable a hozzátartozó kisfilmmel és az albummal együtt. Az album lényege az, hogy a fiúk hogyan is találják meg a saját "identity"-jüket, avagy személyiségüket. Erről egyébként egy sorozat is indult, ami a Born Identity nevet kapta, melyből eddig 16 rész látott napvilágot.
Érdekesség, hogy 24-én a fiúk hivatalos csatornájára ismét feltöltötték az MV-t. Hivatalosan nem tudni az okát, de a fanok észrevenni véltek néhány változást a klipben, elméletileg Hanse részénél is, míg mások azt állítják, hogy azért történt, mivel Seungwoo részét elfelejtették az elején összekeverni, összekötni. Bár nem tudni, hogy ebből mi igaz, ennek ellenére 1theK csatornáján még mindig az eredeti verzió van kint.

From. VICTON & Első évforduló
Okóber 23-án érkezett a hír, hogy a Victon újabb viszatérésre készül, immár a negyedik mini albumukkal. A comeback előzetese 27-én, míg az albumon szereplő dalok listája 29-én került fel a fiúk hivatalos közösségi oldalaira. Október 30-a és november 7-e között kerültek ki az egyéni és a közös teaser fotók és teaser videók is. A Rolling Music Teaser 8-án jelent meg, melyből megtudhattuk az album címét, mely From. VICTON lett, és a rajta helyet kapott számokba is belehallgathattunk. A teljes album a fiúk évfordulója napján, 11-én jelent meg a vezetődal, a Remember Me MV-jével együtt. Az albumon lévő számok létrehozásában Yong Yunhyung is részt vett, mely hatalmas megtiszteltetés volt a tagok számára, ugyanis nagy Beast/Highlight rajongók, ezúttal nagyon tisztelik a munkásságukat.
A Victon első évfordulójának alkalmából Seungwoo megajándékozta a rajongóikat egy általa, teljesen egyedül készített számmal, mely az Alice nevet kapta.

2018: Time of Sorrow
Majdnem fél év után, május 10-én a srácok ügynöksége, a Plan A Entertainment végre beharangozta a banda visszatérését. Május 14-e és 22-e között folyamatosan kerültek ki a fiúk első single albumával kapcsolatos tudnivalók és teaserek. A dalt hivatalosan 23-án adták ki, Time of Sorrow címen a hozzátartozó kisfilmmel együtt. A tagok egy számunkra új, eddig nem igen megmutatott oldalukkal tértek vissza, ami a szomorú érzelmekkel és eleganciával teli előadásukban is megmutatkozik. A videóklipet leginkább a drámai, romantikus iskolai jelenetek jellemzik, míg a fókusz ezúttal a szám érzékletes koreográfiáján van. A címadódalon NANO (ex History Jaeho) és HSND dolgozott, mint producer.

blindie
  2019.01.05 || Blissful

Videoklipek:
2016
Plan a Boys - Begin Again
What time is it now
I'm Fine
2017
EYEZ EYEZ
Oasis
Unbelievable
Remember Me
2018
Time of Sorrow

Valóság Show:
2016
Me&7Men
VICTON diary
TVICTON
Pops inSeoul
After School Club
The Immigration
2017
MBC Idol Star Athletics Championships
MBC Weekly Idol ep.288, 323
2018
Weekly Idol ep.356

Mini albumok:
2016
Voice To New World
2017
Ready
Identity
From. VICTON

Single Albumok:
2018
Time of Sorrow

Egyéb:
2016
Plan a Boys - Begin Again
2017
HuhGak, Apink, VICTON - Oasis

Utolsó frissítés: 2020.05.17. 15:03 mucika01 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace