Starity

Hitomi Yoshizawa

Hitomi Yoshizawa Hitomi Yoshizawa nemzetisége 6617. 35rajongó 4vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 97%
 • Születési név
 • Hitomi Yoshizawa
 • Becenév
 • Yossie
 • Születési idő
 • 1985. április 12.
 • Születési hely
 • Miyoshi, Saitama, Japán
 • Foglalkozás
 • énekesnő
 • Családi állapot
 • férjezett, 1 gyermek
 • Magasság
 • 164 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • fekete
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Maki Goto Takahashi Ai Kusumi Koharu Risa Niigaki Eri Kamei Michishige Sayumi Abe Natsumi Tanaka Reina Aika Mitsui Fujimoto Miki Li Chún Qian Lin Konno Asami Yaguchi Mari Mano Erina Ishida Ayumi Kuraki Mai Yasuda Kei Satoda Mai Tsuji Nozomi Kago Ai

Hitomi Yoshizawa életrajza

Hitomi Yoshizawa

Yoshizawa Hitomi (吉澤 ひ と み) egykori japán pop énekes. Ő a Morning Musume egykori tagja, valamint a csoport egykori vezetője. Ugyancsak tagja volt a Hangra és Dühös duónak, a Hello! A futsal csapat projektje Gatas Brilhantes HP és a bálványcsoport az Ongaku Gatas felállásából származik.

Név: Yoshizawa Hitomi 吉澤 ひ と み
Becenév: Yossie (よ っ す ぃ), Yossy, Yossui, Yossi, Yocchan
Születési idő: 1985. április 12. 
Születési hely: Miyoshi, Saitama, Japán 
Magasság: 164 cm
Vér típusa: O
Nyugati Zodiákus: Kos
Keleti Zodiákus: Ox
Szia! Projekt állapota:
 2000-04-16: Csatlakozott Morning Musume és Hello! program
 2007-05-06: A Morning Musume-ban végzett
 2009-03-31: Hello! program
 Évek a reggeli muzsikában: 7 év
Korábbi Morning Musume Szín: 
lila
Korábbi Sakura Gumi Szín: 
lila
Dream Morning Musume Szín: 
Sky Blue
 Szia! Projektcsoportok :
 Morning Musume (2000-2007)
 Sub-csoportok:
 Petitmoni (2000-2003)
 Reggel Musume Sakura Gumi (2003-2004)
 Ongaku Gatas (2007-2009)
 Véletlen egységek:
 10-nin Matsuri (2001)
 Szexi 8 (2002)
 11WATER (2003)
 HP All Stars (2004)
 Más:
 Hangry & Angry (2008-2011)
 Venus Mousse
 Dream Morning Musume (2011-2012)
 ABCHO (2012)

aktív évek: 2000-2018

Q & A

Kedvenc étel: Udon, soba, paradicsom
Kedvenc hely: Saitama
Kedvenc szezon: Ősz
Kedvenc dal: Happy Summer Wedding
Hobbi: E-mailezés és vásárlás
Speciális képességek: Labdajátékok
Charm pontok: a keze és a hangja, testének legszexisebb része a felső ajka és kedvenc része az arcának a többszörös szépségpontja
Erős Tárgy: japán
Gyenge Tárgy: Szociális Tanulmányok
Záró Barátok: Satoda Mai és Ayaka Kimura, valamint Ishikawa Rika, Yasuda Kei, Goto Maki, Fujimoto Miki, Ogawa Makoto, Kago Ai és Mitsui Aika.
Miért örül a Morning Musume- ban? Sok helyre járt. Emellett koncerteken is élvezi
2. legnépszerűbb dal: Tsugaku Ressha
Kedvenc gyerek dal: Hana
Kedvenc Matsuri Memória: A siker a lövés tartományában
Kedvenc szezon: őszi hőmérséklet miatt - nem túl meleg vagy túl hideg
Gyermekkori játék: Befogás a közeli erdőben
Családja: Beszélhet velük valamitől. Emellett pihenhet, amikor velük van
Ha nem csatlakozott a Morning Musume-hoz: Röplabdázni fog
Japán képe szerint: múlt és hagyományok
A japán személy, akit csodál: Császár, Tsunku és az apja
Tervek 20 évig: Gyermekek
Mit gondol a japán jövőről: a tenger tiszta lesz. A városok is szebbek lesznek. Ezenkívül a forgalom simább lesz. Ráadásul az UV sugárzás nem jelent problémát
Mit kell tenni Japánban: Mindenkinek meg kell próbálnia és jobban meg kell haladnia

2000
Yoshizawa tagja lett a Hello! 2000-ben, a negyedik generáció tagjaként, a Ishikawa Rika, a Tsuji Nozomi és a Kago Ai együttes munkatársa a Morning Musume projektcsoportban debütált a csoport kilencedik singje " Happy Summer Wedding " -vel. Ő is szerepelt a csoport színházi kiadása Pinch Runner.
2001
A múltban a csoport hangulata, szokásai és hobbijai miatt a csoport téves tagja volt. Ennek a férfias oldalnak a felismerésében Yoshizawa első vezetője 2001-ben jött létre az egyetlen Mr.Moonlight ~ Ai no Big Band ~ kiadásával, amelyben egy lendületes playboy karaktert játszott. Azóta sikerült leginkább legyőznie ezt, hiszen sokan úgy nézték, mintha ő lett volna a korábban rettenetes karaktere, miután 2005-ben a Morning Musume- t vezette
2003
Yoshizawa lett a Hello kapitánya! Project futsal csapat, Gatas Brilhantes HP,amikor szeptemberben alakult. Az 5'5 "(165cm) középpályás azóta sikeresen vezette a győzelmet a csapatnak, Yoshizawa pedig meggyőzte csapattársa, Tsuji Nozomi-t, hogy maradjon a csapat kapusaként, annak ellenére, hogy 2004-ben befejezte a Morning Musume- t.
2005
Áprilisban, a Morning Musume akkori Yaguchi Mari hirtelen és váratlan távozása után Yoshizawa, a jelenlegi al-vezető lett a csoport új vezetője. Miután Ishikawa Rika májusban végzett, Yoshizawa lett generációjának utolsó tagja.
2007
Január 10-én Yoshizawa testvére, Kota biciklizni kezdte a munkát a Tokió Kagurazaka negyedében, 10: 50-kor, mikor egy 20 éves részeges vezető ütközött. Kardiáliában kórházba került, és 16 éves korában január 12-én 12.15-kor kinyilvánította halálát.
Május 6-án Yoshizawa a Morning Musume-ból a zenekar utolsó előadása után végzett a "Sexy 8 Beat ~ Spring Tour" -on, amelyet a Hitomi szülővárosában a Saitama Super Arena-ban rendeztek. Számos hírforrás szerint Tsunku producer és Yoshizawa maga kezdetét vette egyéni karrierjének. A diploma megszerzésének idején volt a második leghosszabb birtokosa bármelyik Morning Musume tagnak, aki 7 év és 21 nap volt (bár őt 2008 őszén Takahashi Ai és Niigaki Risa is felülkerekedett ). Néhány rajongó úgy vélte, hogy ez a legutóbbi nyom a Morning Musume"aranykorának" .
A diploma megszerzése után elkezdte összpontosítani az idejét a Gatas Brilhantes HP-re , valamint egy olyan csoport vezetőjeként, aki az Ongaku Gatas nevű futsal csapat tagjaival alakult .
Október 3-tól október 11-ig Yoshizawa megjelent a "Heisei Forradalom ~ Vissza a Byakkotai" színpadi színpadra Shibata Ayumi , Satoda Mai, Inaba Atsuko, Korenaga Miki és Fukuda Kanon mellett .
November 28-tól december 2-ig Yoshizawa megjelent a színpadon játszó "Olivia wo ki Kinagara" longside Kimura Ayaka és Maeda Yuki .
2008
Október 12-én kiderült, hogy jelenleg az ex-Morning Musume-tag Rika Ishikawa társalgójával, az Hangry & Angry új egységben Hangry- ként társalog egy hasonló Harajuku divatbolttal.
2009
Februárban Yoshizawa a Yokohama-i csoportképző koncertjén végzett és végezte el az Elder Club többi tagját.
Áprilisban ő volt az első amerikai fellépése Sakura-Con-ban Seattle-ben, Ishkawa Rikával együtt, a HANGRY & ANGRY duójukban. Első európai produkciójuk október 31-én Montreuilban (egy párizsi külvárosban) volt a "Chibi Japan expo" -on.
Május 8-tól május 17-ig a "Tokió Alice" színpadi játékban szerepelt a korábbi Morning Musume tagokkal, Ishikawa Rikával és Ogawa Makoto-val együtt.
2010
Yoshizawa először jelent meg Hello-vel! A projekt az Elder Club diplomájának a 2010-es nyári turnéján, a Sharam Q tag Makoto mellett.
Augusztusban bejelentették, hogy Ishikawa Rika és Yoshizawa Hitomi a Yokohama BLITZ-től az október 27-től 27-ig tartó Ishikawa Rika & Yoshizawa Hitomi FC rendezvényt tartja.
2011
Január 28-án bejelentette, hogy Yoshizawa az OG tagság tagja Dream Morning Musumetagja , és április 20-án kiadják a csoport első albumát, Dorimusu ① címet.
2013
Március 2-án és 3-án Yoshizawa részt vett Forest For Rest ~ SATOYAMA és Ikou ~ SATOYAMA mozgalmában a YOKOHAMA-ban együtt más Hello! Projekt és UP-FRONT PROMOTION tagjai. Március 2-án a MUSIC FESTA Vol.0 MC- je is volt.
2013 végén, Yoshizawa átkerült a JP ROOM ügynökségbe.
2014
Májusban Yoshizawa részt vett a Hello Pro Kenshuusei Happyoukai 2014-ben Haru no Koukai Jitsuryoku Shindan Testben.
November 3-án Yoshizawa nevezték ki a szülővárosában Miyoshi kétéves közönségkapcsolati nagykövete.
2015
Szeptember 5-én Yoshizawa bejelentette az elkötelezettségét egy olyan embernek, akivel egy év és fél évvel ezelőtt találkozott ismerősével. Jövője Kawamae Takeshi, kilenc éves vezetője és egy informatikai cég vezetője, a FutureCustom Inc. November 22-én házasodtak meg, más néven Ii Fuufu no Hi ( Good Couples Day ) Japánban és azóta Yoshizawa a férje nevét "Kawamae" -nek nevezte el, de úgy döntött, hogy megtartja születési nevét a munkája során.
Október 26-án, Josizava hívták játszani a Takano Yuri CUP 38. Hirao Masaaki Jótékonysági Golf a Morning Musume '15 tagja Ikuta Erina.
2016
Március 14-én Yoshizawa bejelentette, hogy terhes az első gyermekével, és a nyár végén született.
Március 25-én Yoshizawa és férje tartották esküvőjüket. A Morning Musume OG, a Morning Musume '16 és a ℃ -out vendégek voltak, és Yoshizawa a " Happy Summer Wedding " -ot énekelte az OG-tagokkal együtt.
Július 29-én született egy fiú.
2017
Szeptember 29-én jelentették, hogy Yoshizawa egy autóbalesetet okozott egy Itabushi kereszteződésben, amikor jobbra fordult, és egy olyan közeledő mini vállat csapott le, amely egyenesen vezetett. Yoshizawa nem sérült meg, de a másik gépjármű vezetője kiskorú sérülést kapott. Yoshizawa október 5-én bocsánatot kért a blogjáról, amelyben megjegyezte, hogy ő maradt a baleset helyszínén, és teljes mértékben együttműködött a rendőrségi nyomozással.
2018
A szeptember 6-án Yoshizawa Hitomiot a Tokiói Metropolitan Rendőrkapitányság letartóztatta egy alkoholos állapotban vezetet gépjárművet. A jelentések szerint, a Nakano környékén a JST körülbelül 7:00 órakor, Yoshizawa a Toyota Alphard McDonald's promóciós rendezvényen, amikor piros lámpánál áthajtva el ütőt egy biciklist aki a kerékpárjával " több méter repült , és eltalálta a gyalogosokat a közelben, így két kisebb sérülést szenvedett. 15 perccel elmenekült a helyszínről, mielőtt felhívta a rendőrséget, és végül nem sikerült azonban a tesztet, 0,58 milligrammos értéket mutatott, a legalacsonyabb 0,15 milligrammos határértékkel ellentétben. Yoshizawa ügynöksége, JP ROOM, bocsánatot kért aznap este, és bejelentette, hogy szigorúan foglalkoznak, majd ezzel az ügyel, amint megerősítik az összes tényt a jelenleg bejelentett tényekről.
Yoshizawa azt állította, hogy a balesetet megelőző éjszaka (körülbelül 7 órával korábban) ivott férjével, és csak 3 doboz Chuhai-t kapott . A Shinjuku-i egészségügyi intézmény igazgatója kiderült, hogy kétségbe vonja Yoshizawa állításait, kijelentve, hogy az állítólagos idő és a mennyiség között, amit ivott, alkoholszintje nem lehet olyan magas, mint 7: 00-kor. lány később bevallotta, hogy többet iszik, mint korábban.
A letartóztatása közepette megszüntette az összes rendezett megjelenését, és lemondott a szülővárosában, Miyoshi-ban lévő nyilvánosság nagyköveteiről. Több jelenlegi és korábbi Hello! A projekt tagjai kifejezték sokkukat, csalódottságukat és bűntudatukat az esemény miatt.
Szeptember 12-én jelentették, hogy anyósa túlélte az öngyilkossági kísérletet, miután lenyelte az alvó tabletták "közel letális adagját", és rákényszerült a kórházba. Az öngyilkossági kísérletet egy heti magazin riporterével való közvetlen interjúra készült amelyről azt feltételezik, hogy a bulvárlap Shukan Bunshun, aki szeptember 13-án közzétette az interjút részletesen Yoshizawa házas életéről.
A Tokyo District Public Prosecutor Office szeptember 26-án Yoshizawa-t vádolta azzal a váddal, hogy megsértette a közúti közlekedési törvényt. A vádirat új információkat is feltárt arról, hogy 60 km / órás zónában 86 km / h sebességet vezetett. Másnap délután 5.30-kor a Harajuku Rendőrkapitányságon három millió jen óvadékot kaptak. Az újságírókat mélyen meghajolt az állomáson, és bocsánatot kért az áldozatoktól. Aznap este egy kórházba látogatott Saitama prefektúrában.
A JP ROOM szeptember 28-án közös nyilatkozatot adott Yoshizawa-val, közölve, hogy kölcsönös megállapodást kötöttek szerződésének megszüntetéséről, és úgy döntött, hogy visszavonul a szórakoztatóiparból. Yoshizawa azt mondta, hogy észrevette gyengeségét és éretlenségét az elmúlt 21 nap során, és saját cselekedeteit megbocsáthatatlanul nevezte ki. Sokkal többet, mélyen sajnálja azokat, akiket megsérült, és reméli, hogy gyors gyógyulást és visszatérést kaphatnak normális életükhöz. Egyszerre lépéseket tesz, hogy megbecsülje a bűnözését, és képes legyen szégyen nélkül élni, mint anya és a társadalom tagja. Végül is, Yoshizawa bocsánatot kért a kellemetlenségekért, amelyet személyzetének és kollégáinak okozott, és elárulta azokat a rajongók elvárásait, akik az elmúlt 18 évben támogatták.
A szerződés megszűnését követően minden JP ROOM tehetségét, Hello! A projekt OG tagjai az UP-FRONT CREATE alatt és az aktív Hello! A projekt tagjai az UP-FRONT PROMOTION alatt tartózkodtak a blogok és egyéb SNS-fiókok naprakésszé tételéért szeptember utolsó három napján annak érdekében, hogy megszüntessék az incidensekkel kapcsolatos késői érzéseiket, és október elején folytathassák a munkájukat.

A Tokiói Kerületi Bíróság az első tárgyalásán november 29-én idézi.

érdekességek  

 Yoshizawa legnépszerűbb és leggyakrabban használt beceneve 「よ っ す ぃ, amelyet Yossy, Yossui, Yossie vagy Yossi romanizálhat, a személyes preferenciától függően. Az Ongaku Gatas 2007. október 22-i epizódja alatt Guts10 ☆ Gatas azt mondta válaszolva a hallgató e-mailjére, hogy saját preferenciája a "Yossy". Yaguchi Marieredetileg megadta neki a becenevet, amikor belépett a Morning Musume-ba.
 Csak az ő szeniorjai és közeli barátai hívják "Yocchan" -nek (amit Abe Natsumi adott neki ) vagy "Yoshiko" -nak (amit Satoda Mai és Kimura Ayaka adott neki ).
 Fujimoto Miki az egyetlen, akinek "Kabutomushi" -nak (az orrszarvú bogárnak) nevezik a becenevet, amelyet egy olyan buta játék miatt nyertek el, amelyet egymással játszottak a Ribbon no Kishi színpadi musical alatt.
 A Morning Musume mentora Yaguchi Mari volt. Együtt voltak Team Expressive Power.
 Tsunku kezdetben "intelligens szépség" -nek tartotta a negyedik generációs meghallgatás során, és az első másfél év alatt először népszerűsödött, ám Tomboy karaktere megerősítette a fiúk kedves középső szerepét a " Mr.Moonlight ~ Ai no Big Band ~ . " Még így is, a többi tag többször is azt mondta, hogy valójában sokkal lányosabb és finomabb, mint a nyilvános képen.
 A Yoshizawa egyik tagjának legszemélyesebb sorozata volt a Morning Musume egyetlen dalában: 31 sor Mr. Moonlight ~ Ai no Big Bandben .
 Után esik ki a forma 2003-ban jött nagyon közel nevezték a kusojo (szar lány) a Mechaike Okajo Taiikusai (sport fesztivál). Elhatározta, hogy újra alakul, és hamarosan Gatas Brilhantes HP kapitányává vált
 Szinte neve "Sayaka", de amikor született, olyan nagy szemmel volt, hogy az apja "Hitomi" -nak ("szemének") nevezte.
 Ő kapcsolódik a marathon futó Takahashi Naoko.
 Az apja kezdetben nagyon ellenezte, hogy csatlakozott a Morning Musume-hoz, annyira, hogy családi találkozót hívott rá, miután kiválasztásra került a csoporthoz. Azonban, mióta elindult debütáló singleja, a Happy Summer Wedding , azt állítólag zúgta a ház körül.
 Rendkívül gyakorlott a sportban, különösen a röplabda, még ajánlásban is részesül a középiskolában.
 Diplomáját Risshisha High School egy levelező tagozaton.
 Egy 2004-es interjúban azt mondta, hogy a leginkább kedvelt állat egy tigris.
 Ő az utolsó, aki elhagyja a Morning Musume-ot a generációjában.
 Egy labdarúgó edzőt ábrázol Kitahara Sayaka Yappa Seishun zenei videójához .
 A Music Fighterben a többi tag egyetért abban, hogy megkérdezték, vajon alkalmas-e a vezetőnek.
 A Utaban, mondta Ishikawa Rika az utolsó tagja a lány valaha szeretné, hogy egy egységet. Ironikusan később alakította ki az Hangry & Angry (2008) és az ABCHO (2012) az Ishikawa Rikát .
 Ő a tizedik korábbi Morning Musume tagja, aki csak a Morning Musume- tól végzett, és nem Hello! Projekt .
 Úgy tűnik, a film Ousama Game, mint a tanár.


Morning Musume (モーニング娘., Reggel Girls ), a jelenleg ismert Morning Musume '18 (モーニング娘. a vezető csoport Hello! Projekt. A csoport 1997-ben alakult az ASAYAN nevű tehetségkutatón. Gyorsan vált, és jelenleg Japán egyik leg ismertebb lánycsoportja, számos hitlemezzel és albummal.
A csoport az állandóan változó felállásról ismert, a "graduations" és a meghallgatások szinte minden évben. A Tsunku korábban a dalok és szövegek többségének összetételéért, a CD-hüvelyek borítóinak elkészítéséért, a jelmeztervezésért és sminkelésért és az élő műsorok elkészítéséért 2014 végéig, amikor lemondott a Hello pozíciójáról! A projekt általános gyártója. A Morning Musume-val folytatja a munkáját, de csak, mint a hangos producer.
Jelenleg az egyik legsikeresebb japán pop-idol lánycsoport, amely 2012 januárjában a második legmagasabb összértékesítést (egy női csoportban) tartja az Oricon- listán, valamint a legerősebb tíz A 65 éves korosztályban 2018 júniusa óta egyedülálló. Morning Musume a japán női csoport kategóriában a legnagyobb DVD eladó. Kombinált CD- és DVD-eladása meghaladja a 22 millió példányt Japánban.
Az elmúlt években a csoport összehangolt kísérletet tett arra, hogy új ázsiai, európai és amerikai piacokra szakosodjon, világszerte fellépve.

Korábbi nevek Morning Musume (1997-2013)
Morning Musume '14 (2014)
Morning Musume '15 (2015)
Morning Musume '16 (2016)
Reggel Musume '17 (2017)
Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Évforduló Szeptember 14 (képzés)
Csoport Szín Piros (2010 januárja)
Aktív évek 1997-től napjainkig

Tagok

A jelenlegi tagok
9. generáció (2011)
 Fukumura Mizuki (譜 久 村 聖; Deep Pink ) Leader
 Ikuta Erina (生 田 衣 梨 奈; Sárga-Zöld ) Alelnök
10. generáció (2011)
 Iikubo Haruna (飯窪春菜; Honey ) Sub-vezetője
 Ishida Ayumi (石田 亜 佑 美, Kék )
 Sato Masaki (佐藤 優樹; Emerald Green )
11. generáció (2012)
 Oda Sakura (小田 さ く ら; Levendula )
12. generáció (2014)
 Nonaka Miki (野 中美 希; Purple )
 Makino Maria (牧野 真 莉 愛, Rózsaszín )
 Haga Akane (羽 賀 朱 音, világos narancssárga )
13. generáció (2016)
 Kaga Kaede (加 賀 楓; olasz vörös )
 Yokoyama Reina (横山 玲奈, arany sárga )
14. generáció (2017)
 Morito Chisaki (森戸知沙希; White ) Egyidejű Ország lányok tagja 

Történelem  

1997-1998
1997 áprilisában a japán producer, Tsunku úgy döntött, hogy egy meghallgatást tart a Sharam Q zenekarának egy női rock énekes számára az ASAYAN tehetségkutatón keresztül. Augusztus végén Heike Michiyo győztesnek nyilvánították de szeptember 7-én úgy döntött, hogy bálványcsoportot hoz létre, a tíz fő közül ötből: Nakazawa Yuko, Abe Natsumi, Iida Kaori, Fukuda Asuka és Ishiguro Aya. azonban ahhoz, hogy bemutathassák a Tsunku-t, mint producerüket, el kellett adni az " Ai no Tanedemo" 50 000 példányát"mindössze öt napos promóciós eseményekkel. Egy héttel később, szeptember 14-én a csoport neve Morning Musume-nak nyilvánult.
A Morning Musume kampánya, hogy eladja az "Ai no Tane" 50 ezer példányt, amelyet kézzel kell készíteni, 1997. november 3-án kezdődött Oszaka-ban, és a tervek szerint a hónap folyamán négy másik nagyvárosban, az utolsó napon December 7-én Tokióban. November 30-ig csak négy nap alatt sikerült elérni az értékesítési célt.
1998. január 28-án debütált az első hivatalos single- dalukkal , a " Morning Coffee " -mel . Az egyszemélyes sikere, amely az első héten elérte a # 6 -ot az Oricon egyéni grafikonon , eredményezte a Morning Musume Tsuika Audition új tagok megtartására vonatkozó döntését . Yasuda Kei , Yaguchi Mari és Ichii Sayaka három győztesként jelentették be őket, és második generációként csatlakoztak a csoporthoz, így összesen nyolc tagot számláltak.
1998. december 31-én a Morning Musume a 40. japán lemezbemutató díját nyerte el a legjobb új művészi díjat . Évente megjelentek a szilveszteri előadásokon a Kohaku Uta Gassen , a vörös csapat tagjaként.
1999-2000
1999 márciusában a Morning Musume megkapta az Év új művészének díját a The Japan Gold Disc Award 1999-ben .
1999. április 18-án Fukuda Asuka lett az első olyan tag, aki elhagyta a csoportot, a csoport első koncert turné végén, a Morning Musume '99 Memória Seishun no Hikari Touron .
1999 júniusában Tsunku bejelentette második meghallgatását a Morning Musume harmadik generációjának. Két lányt vártak be, de végső soron csak Goto Maki adta hozzá.
1999. szeptember 9-én a csoport kiadta hetedik single " LOVE Machine " -ját . Országos hit, rangsorolású volt az Oricon heti 1-es heti számában, három egymást követő héten és értékesített összesen 1.646.630 példányt.
2000-ben, " Koi no Dance Site" ", és a # 2-et érte el, több mint egymillió példányban értékesített - 400.000 példányban eljutott a "LOVE Machine" sikeréhez. Ishiguro Aya elhagyta a csoportot, mielőtt kiadta volna az egységet.
2000 januárjában megkezdődött a negyedik generációs meghallgatás . A nyertesek Ishikawa Rika, Yoshizawa Hitomi , Tsuji Nozomi és Kago Ai. A debütáló " Happy Summer Wedding " után Ichii Sayaka végzett saját zenei karrierjét.
2001-2003
Január végén a legkedvezőbb Hello! A projekt albuma eddig 2,259,510 példányban jelent meg: A legjobb! Reggel Musume 1 .
Az év végén négy új tag csatlakozott az 5. generációhoz a LOVE Audition 21 : Takahashi Ai, a Konno Asami , az Ogawa Makoto és a Niigaki Risa révén, akik 13 leányt hoztak be. Első kislemezük " Mr.Moonlight ~ Ai no Big Band ~ " több mint fél millió példányban értékesítette.
2002. februárjában megjelent a " Souda! We're ALIVE ", egy másik hit, megjelent.
Goto Maki végzett az év végén, utolsó együttesével a csoport " Do it! Now ".
2003- ban februárban megjelent az egyedülálló gyermekszerű dallam, a " Morning Musume no Hyokkori Hyoutanze ", mint a csoport tizenhetedik singje. Április hozta meg a sikeres " AS FOR ONE DAY " című dalt, egy szintetizátor-vezérelt dalt az elveszett szerelemről, amely 129.893 példányt adott el és az Oricon listáján az első helyet szerezte meg. Ez volt Yasuda Kei utolsó kislemeze.
A hatodik generációs meghallgatások előtt a csoport kiadta a No.5 albumot.
A hatodik generáció négy új lányt hozott fel: Fujimoto Miki , Kamei Eri, Michishige Sayumiés Tanaka Reina . A hatodik generáció első kislemeze volt a " Shabondama ".
A Morning Musume-ot két alcsoportra osztották fel, hogy több várost tudjon felfedezni. A reggel Musume Sakura Gumi Abe Natsumi, Yaguchi Mari, Yoshizawa Hitomi, Kago Ai, Takahashi Ai, Niigaki Risa, Konno Asami és Kamei Eri voltak. Morning Musume Otome Gumi szerepelt Iida Kaori, Ishikawa Rika, Tsuji Nozomi, Ogawa Makoto, Fujimoto Miki, Michishige Sayumi és Tanaka Reina.
2004
A hetedik nemzedék meghallgatását különböző városokban tartották, így hat döntőst kapott. 2005. január 9-én azonban Tsunku meglepte mindenkit azzal, hogy bejelentette, hogy a Lucky 7-es meghallgatásban senki sem kerül hozzá a Morning Musume-hoz, hivatkozva arra, hogy ebben az évben az ásza megtalálásában reménykedett. Ez volt az első alkalom, hogy egy meghallgatás nem érkezett új tagokkal.
Novemberben a Morning Musume kiadta a " Namida ga Tomaranai Houkago " -t. Ezt követően a Morning Musume EARLY SINGLE BOX- ot kiadták.
A hatodik stúdióalbumuk, az Ai no Dai 6kan nevű album, decemberben vásárolta meg a boltokat. Ez volt Kago Ai, Tsuji Nozomi, Iida Kaori, Yaguchi Mari és Ishikawa Rika legutóbb jóváírt stúdióalbuma.
2005
Január 30-án Iida Kaori önálló karriert folytat, ahol Yaguchi Mari veszi át a vezető szerepet. Yoshizawa Hitomi lett az alelnök. Iida utolsó kislemeze: " A Manpower! ".
Februárban Tsunku ismét meghallgatta a Morning Musume hetedik generációját. Ez a meghallgatás eredménye egy új tag, Kusumi Koharu.
Április 27-én megjelent a csoport 26. singje, az Osaka Koi no Uta . Ez az egyetlen volt Yaguchi Mari és Ishikawa Rika utolsó.
Júliusban a Morning Musume kiadta " Iroppoi Jirettai ", Kusumi Koharu első együttesét a csoporttal. Az egyetlen volt az év legnagyobb sikertörténete, amely mintegy 20 ezer példányt adott el, mint bármelyik, amit az elmúlt évben kiadtak.
2006
Január 16-án bejelentette, hogy a Morning Musume nyerte a Kanagawa Image Up Award-t elismeréssel Hello-t! A projekt támogatja a szennyezés elleni kampányt.
Április 28-án a Tsunku bejelentette hivatalos weboldaláról, hogy az ötödik generációs tagok Konno Asami és Ogawa Makoto végződnek. Az utolsó kislemezük " Ambiciózus! Yashinteki de Ii Jan " volt.
Tsunku is meghirdette a nyolcadik generációnak szóló meghallgatást, a Morning Musume Happy 8ki Audition-nak . December 10-én Hello! Reggel , bejelentette, hogy a legújabb tag Mitsui Aika volt
Az év utolsó kiadása az " Aruiteru " volt, ami óriási sikert aratott. Ez volt az első kislemez, aki 3 és fél éven belül elérte az első helyet. Az első mini-albumuk, a 7.5 Fuyu Fuyu Morning Musume Mini!, decemberben jelent meg.
2007
Februárban megjelent a Mitsui Aika nyolcadik tagjának első kislemeze , " Egao YES Nude".
Március 15-én Tsunku bejelentette, hogy két másik nyolcadik nemzedék tag csatlakozik a csoporthoz: Li Chun és Qian Lin , mindkét kínai állampolgár, "cserediákként" csatlakoztak. Tsunku kijelentette, hogy a két új tag kulcsfontosságú szerepet töltene be csoportjuk tervezett kiterjesztése Ázsiába, és megadta nekik a "Junjun" és a "Linlin" színpadneveket.
Yoshizawa Hitomi és Fujimoto Miki utolsó " Kanashimi Twilight " című lemezével a Morning Musume lett a "legjobb egyetlen eladási csoport Japánban", 11,085 ezer példányban, az ötödik Oricon rekordot. A teljesítmény meghaladja az előző rekordot, amelyet a Pink Lady 11.037.000 példányban értékesített. 

Csoport neve Származás

A "Morning Musume" név különbözõ fogalmakból áll, mint például a bõség, a sokaság, mint például a reggeli készlet, amelyet sok elemzel fogadhatunk.
A csoport nevének létrehozásakor a többi Tsunku nevet is figyelembe vették:
 87 - az eredeti tagok életkorának összege.
 Todoufu (都 道 府) - az eredeti tagok otthoni prefektúráinak (Tokió [東京 都], Hokkaido [北海道] és Kyoto [京都 府] utolsó kanjijától .
 Takoyaki Sisters (た こ 焼 き シ ス タ ー ズ)
 Tabehoudai ( 食べ放 題 ) - jelentése "minden-te-lehet-eat büfé"
 Viking (バ イ キ ン グ) - egy másik szó a "svédasztalos"
 Reggel (モ ー ニ ン グ)
 Reggeli szolgáltatás (ázsiai őrség)
A "." ( Amit句点 , mint ) neveztek, az ASAYAN szokása szerint a képernyőn megjelenő szövegek vége felé. Kilencvenkilenc Okamura Takashi, aki a műsorban volt, megkérdezte a személyzetet, hogy szükség van-e a név után. A komikus partnere, Yabe Hiroyuki azonban úgy vélte, hogy a névnek szüksége van rá. Így a "." A Morning Musume nevének hivatalos részeként maradt további érvek nélkül. Amikor megkérdezték, hogy a J-pop jelenet kicsit más lenne-e, anélkül, hogy "" a névben, Tsunku válaszolt: "Teljesen megváltozott volna." Ez nyilvánvalóvá vált, hogy a felhasználás forrón téma és az 1990-es évekbeli csillogás után a Morning Musume alakult.
2007-ben a kínai piacra való kiterjesztése óta a csoport hivatalosan elfogadta a Jou An Sao Nu Jou nevet ( Zǎo Ân Shào Nǚ Zǔ pinyin, 早安 少女 組., Good Morning Girl Group ). Ami a médiát és a tabloidokat illeti, néha Momusu-nak (モ ー娘 .) Ismertek.

Élet a csoportban

A meghallgatást Takahashi Ai írta három napos és két éjszakai edzőtáborban, ahol a résztvevők egy új dalt, egy táncrendszert és egy forgatókönyvet tanultak. 25 000 pályázó közül kilencet választottak ki a táborba, amelyben Takahashi átment.
A lányok három szabadnapot kapnak öt napra, télen, nyáron és újévre.
A csoport mindig vezető szerepet és alelnököt tartalmaz, bár semmilyen valódi felelősséggel nem jár. Takahashi Aielmondta, hogy ez a szerep csupán arra bátorít másokat, hogy mindent megtegyenek, miközben Niigaki Risa azt mondta, hogy alelnökként "nincs mit tenni, de támogatni akarom a vezetőt".
A lányok együtt tölti az együtt töltött időt, valamint a munkaidőt, és azt mondják, hogy bátorítják őket arra, hogy megvitassák a problémákat, ha valamilyen küzdelem történik.
A csoport ritka eset, amikor a producer, a Tsunku, irányítja a csoport minden aspektusát, nem pedig a menedzsert. A vezetés szerint a Tsunku felelős a dalok, koncepciók, jelmezek, smink, élő műsorok, CD-hüvelyek tervezése és egyebek előállításáért.
Vonalelosztás az élő előadásokhoz (például, ha egy aktuális tag örökli a beosztott tagból származó sorokat), és az új felvételekről a vezetés úgy dönt, hogy meghallgatja a csoport tagjai hangját, és kiválasztja az egyiket, amely megfelel a vonalnak. 

Tevékenységek Japánon kívül

Amellett, hogy már hongkongi, dél-koreai és hawaii hivatalos szurkolói klubokkal rendelkeznek, Hello! A Project és a Morning Musume aktívan kiterjesztette rajongói alapjait Japánon kívül, elsősorban az Ázsia többi részében, 2007 közepétől és 2008-ig.
2007 márciusában a Morning Musume indította első két nem japán tagját Kínából, Li Chun ( Junjun ) Hunan és Qian Lin ( Linlin ) Hangzhou-ból. A duó 2010-ben maradt, miután a csoport nem tudott betörni Kínába a kalózkodás szintje miatt, ami az európai és amerikai rajongókra koncentráló és az anime-egyezményekben játszott csoportra vezetett.
Amellett, hogy bemutatták a Hello! A projekt tajvani honlapja 2007-ben, Hello! A projekt elindította a tajvani HP New Star Auditionot is. A meghallgatás új tagok toborzását célozta, hogy csatlakozzanak a Hello! Projektet a Hello Pro Egg tagoknak. Ezen a meghallgatáson a Morning Musume is fellépett. 

Hangry & Angry

A HANGRY & ANGRY egy japán popcsoport, amelyet Hello készítette ! Projekt. Az egység a korábbi Morning Musume negyedik generációs tagokból származik, Ishikawa Rika és Yoshizawa Hitomi. Bár az egység nevét eredetileg "HANGRY & ANGRY" -nak írták, most már "HANGRY & ANGRY" -ként stilizált.

Tagok 

Yoshizawa Hitomi mint HANGRY

Nem: Nő macska
Magasság: 164 cm (a haj nélkül)
Születési hely : H44 Star Nebula
Személyiség : Nagyon punk lány. Annak ellenére, hogy vad és tiszteletlenül néz ki, ő tényleg finom, és gyűlöli a rendezetlen dolgokat.

Ishikawa Rika, mint ANGRY

Nem: Nő macska
Magasság: 156 cm (a haj nélkül)
Születési hely : H44 Star Nebula
Személyiség : Egy lány, aki szereti a gótot és nagyon aranyosnak tűnik, de a valóságban titkos ördögi oldala van. Úgy véli, hogy az emberek érezni fogják a zenéjének valódi erejét.

Történelem

2008
A HANGRY & ANGRY a korábbi Morning Musume negyedik generációs tagjai, Ishikawa Rika és Yoshizawa Hitomi alkotják . A duó azért jött létre, hogy elősegítse h.Naoto "HANGRY & ANGRY" divatvonalát. Amikor előadást vagy megjelenést tesz, a tagok felveszik a márka sportruházatát, és felveszik a márka kabala karaktereinek szerepét. Azt mondják, hogy megérkeztek a földre a H44 Star Nebula-ból a "LOVE MACHINE" nevű időgépében, hogy megmentsék a világot a globális felmelegedésből.
Bár mind Yoshizawa, mind Ishikawa hosszú ideje tagja a Hello! Project, ez a csoport nem része a H! P családnak, bár még mindig az Up-Front Works esernyője alá tartozik. Röviddel a csoport megalakulásának bejelentését követően bejelentették, hogy az Elder Club valamennyi tagja (köztük Yoshizawa és Ishikawa) tagjainak tömeges érettsége lesz. Ez a diploma nem zavarja a csoportot.
November 22-én megnyílt az új HANGRY & ANGRY áruház.
November 19-én kiadtak egy mini albumot, a Kill Me Kiss Me címet . az ugyanazon név egyetlen azonosítója megjelent a MySpace oldalán. A mini-album az UP-FRON WORKS címke alatt jelent meg. Egyidejűleg Japánban és az Egyesült Államokban (Japánban kizárólag JapanFiles), valamint Koreában és Tajvanon bocsátottak rendelkezésre. Ez az első alkalom, hogy a Hello minden tagja! Project hivatalosan kiadott valamit Ázsián kívül.
December 16-án bejelentette, hogy a HANGRY & ANGRY 2009. április 10. és 12. között a Sakura-Con 2009-es amerikai premierjét a Seattle-i Washington Convention Centerben rendezi el. Volt egy élő előadás, valamint egy autogram és egy Q & A session.
2009
Áprilisban a HANGRY & ANGRY a tengerentúli debütálást a SakuraCon-ban végezte. Április 10-től április 12-ig a washingtoni Kongresszusi Központban, Seattle-ben. Áprilisban turnéztak Európában, az első tengerentúli túrán.
November 18-án kiadták első teljes hosszúságú albumukat, a Sadistic Dance-t.
2011
Május 7-én jelentették be, hogy a HANGRY & ANGRY a japán Expo 2011-ben Párizsban jelent meg, a hír az egyezmény helyén kiderült. Beszéltek arról, hogy július végén Szingapúrba megyek.
Valamikor 2011-ben a HANGRY & ANGRY megnyitotta a YouTube-csatornát.
A HANGRY & ANGRY 2011 végéig megszüntette tevékenységét. Yoshizawa és Ishikawa 2012-ben új ABCHO nevű egységet alkotott .
  

Ongaku Gatas

Ongaku Gatas (音 楽 ガ ッ タ ス, Music Cats ) egy UP-FRONT PROMOTION által irányított japán pop-lánycsoport, amely korábban a Hello! Projekt.

Tagok
A jelenlegi tagok
 Yoshizawa Hitomi (吉澤 ひ と み; kapitány )
 Ishikawa Rika (石川 梨 華)
 Korenaga Miki (是 永 美 記)
Végzett tagok
 Mano Erina (真 野 恵 里 菜) (2008 márciusában végzett)
 Muto Mika (武 藤 水 華) (2008 áprilisában végzett)
 Sawada Jurij (澤 田 由 梨) (2009 augusztusában végzett)
 Konno Asami (紺 野 あ さ 美) (balra 2011. április 4-én)
 Noto Arisa (能 登 有 沙) (balra 2011. július 13-án)
 Satoda Mai (里 田 ま い) ( fokozatban március 2012)
 Sengoku Minami (仙 石 み な み) (2017 szeptemberében végzett)

Történelem 

A csoport 2007-ben alakult. A csoport neve egyesíti a japán japán "ongaku" szót a portugál gatas szóval, amelyet a Hello! Project futsal csapat, Gatas Brilhantes (ez azt jelenti, világos női macskák). Egyszóval a két szó szó szerint "zenei macskákat" jelent (a gatát a gatos (macskák) szó feminista formája), bár a gaták szintén szleng a "csinos lányok" számára.

2008 elején Erina Mano és Mika Mutō (mindkettő Hello! Pro Eggs) végzett a csoporttól. Mano elhagyta a csoportot, de folytatta szóló szólóként a Hello-t! Project, míg Mutō mind a csoportot, mind a Hello! A projekt teljes egészében vissza kell térnie az élethez, mint normális hallgató, és a tanulmányaira összpontosít.

2009 augusztusában bejelentették, hogy Arisa Noto és Yuri Sawada, még két tojás, mindketten a Hello-ból készülnek! Project. Sawada végzett mind a Hello! Project és Ongaku Gatas, az egyetemre összpontosítva. Noto azonban a csoportban maradt, még ha a Hello-t is elvégezte! Project.

Bár hamarosan a 2009 elején befejezett téli turnéjuk után Hitomi Yoshizawa, Rika Ishikawa, Asami Konno és Mai Satoda mind hivatalosan diplomáztak a Hello! A projekt 2009 márciusában együtt maradt, bár átirányították az irányítást az Up Front Ügynökségre (maga a Hello! Project "szülői menedzsmentje"). A csoport a diploma megszerzése után hiatus ment. Azonban 2010 márciusában újra elindultak, összesen három helyszínen (Osaka, Aichi prefektúra és Tokió) játszottak, hogy elősegítsék új "Ready! Kick Off !!" megjelent március 3-án.  

A jogi problémákat követően 2018. szeptember 28-án visszavonult a szórakoztatóiparból.

Filmek
 [2000] PinchRunner (ピ ン チ ラ ン ナ ー) ()
 [2002] Tokkaekko (と っ か え っ 娘.)
 [2003] Koinu Dan no Monogatari (仔犬 ダ ン の 物語)
 [2011] Ousama játék
 [2012] Atsuhime száma 1
A tévéműsorok
 [2002] Haikara-san ga Tooru (は い か ら さ ん が 通 る)
 [2002] Érdekes Aitsu de Aitsu ga Ore de (お れ が あ い つ で あ い つ が お れ で)
 [2004] Mottó Koi Seyo Otome (も っ と 恋 セ ヨ 乙 女)
 [2004] Futarigoto (二人 ゴ ト)
 [2007] Shinkansen lány 新 幹線 ガ ー ル)
 [2008-2009] Wao ~ n! (わ お ー ん!)
 [2010-2012] Digista Teens (デ ジ ス タ ン テ ィ ー ン ズ)
 [2010-2013] Yoshizawa hitomi nincs Trend + Yossy Navi (吉澤 ひ と み の 「ト レ ン ド + よ っ す ぃ ー ナ ビ」)
 [2012] U! Stílus (遊! Stílus)
 [2013] Little Charo 4 Eigo de aruku New York (Egyesült Királyság) 4 Angol nyelvű változat
TV Dramas
 [2002] Érdekességek Aitsu de Aitsu ga Ore de
 [2002] Haikara-san ga Tooru
 [2004] Motto Koiseyo Otome
 [2007] Shinkansen lány
 [2009] Uso ka honto ka wakara nai yarisugi toshi densetsu SP
 [2010] Hagane no Onna
 [2011] Hagane no Onna 2. évad
Reklámok
 [2000] Glico Mousse Pocky
 [2008] Hatachi no kenketsu kampány (は た ち の キ キ キ キ キ キ ペ ペ ペ))))))
Radio
 [2000] Petitmoni Diver (プ ッ チ モ ニ ア ニ ア バ イ バ ー バ ー)
 [2001-2002] Hecchara Heike Yoroshiku Yossy (ヘ ッ チ ャ ラ ン 家 ★ ヨ ロ シ ク よ っ す ぃ ~)
 [2003-2004] Ikinari Inaba Yoroshiku Yossy (い き な り イ ナ バ の よ ろ し く な い)
 [2007] Ongaku Gatas no Guts10 Gatas (音 楽 ガ ッ タ ス の GUTS10 ☆ ガ ッ タ ス)
 [2010-2011] JOGLIS +
 [2012] Yoshizawa Hitomi Suite Suite Soleil (吉澤 ひ と み の ス ウ ィ ー シ ー ト • ソ レ イ users)

Színház 
[2007] Olivia wo ki Kinagara (オ リ ビ ア を 聴 き な が ら)
[2009] Tokió Alice (東京 ア リ ス)  

Színház
[2001] LOVE Század ~ Yume wa Minakerya Hajimaranai ~
[2002] Reggeli város
[2003] Morning Musume Shuen Musical Edokko Chuushingura
[2004] SEGÍTSÉG! Acchii Chikyuu wo Samasunda.
[2006] Szalag nem Kishi The Musical

film
[2001.02.21] Csipke futó (ピ ン チ ラ ン ナ ー)
[2002.03.15] Nama Tamago (ナ マ タ マ ゴ)
[2002.07.17] Tokkaekko (と っ か え っ 娘)
[2002/12/31] Hamtaro a Movie 2 (劇場版 と っ と こ ハ ム 太郎 ハ ム ハ ム ハ ム ー ジ ャ! 幻 の プ リ ン セ ス, Gekijo-ban Tottoko Hamutaro Ham-Ham Hamuja Maboroshi nincs Princess)
[2003.06.21] Koinu Dan nincs Monogatari (仔犬 ダ ン の 物語) 

Dráma
[2002.12.28] Óri ga Aitsu de Aitsu ga Ore de (お れ が あ い つ で あ い つ が お れ で) - Yoshizawa Hitomi , Konno Asami , Takahashi Ai , Niigaki Risa , Ogawa Makoto , Ishikawa Rika
[2002. ??. ??] Angel Hearts - Abe Natsumi , Tsuji Nozomi , Kago Ai , Konno Asami , Takahashi Ai , Niigaki Risa , Ogawa Makoto 

Ongaku Gatas

Média

Radio
[2007-2009] Ongaku Gatas nincs Guts10 ☆ Gatas (音 楽 ガ ッ タ ス の Guts10 ☆ ガ ッ タ ス)

Singles részt vett

Morning Musume
 Boldog nyári esküvő
 KÍVÁNOM
 Ren'ai forradalom 21
 A ☆ Béke!
 Mr.Moonlight ~ Ai nem Big Band ~
 Souda! ÉLŐ
 Morning Musume Egyetlen Medley ~ Hawaiian ~ (Takagi Boo Morning Musume, Coconuts              Musume, Fujimoto Miki, Ishii Rika)
 Csináld! Most
 Koko ni Iruzee!
 Reggel Musume nem Hyokkori Hyoutanju
 EGY EGY NAPON
 Shabondama
 Menj lány ~ Koi no Victory ~
 Ai Araba MINDEN JOG
 Roman ~ Kedves Barátaim
 Joshi Kashimashi Monogatari
 Namida ga Tomaranai Houkago
 A Manpower !!!
 Osaka Koi nem Uta
 Iroppoi Jirettai
 Chokkan 2 ~ Nogashita Sakana wa Ookiizo! ~
 SEXY BOY ~ Soyokaze ni Yorisotte ~
 Ambiciózus! Yashinteki de Ii jan
 Aruiteru
 Egao IGEN Nude
 Kanashimi Twilight
Ongaku Gatas
 Narihajimeta Koi no BELL
 Yattarouze!
 Összejön
 KÉSZ! LERÚG!!
Petitmoni
 Seishun Jidai 1.2.3! Kerékpár Daiseikou!
 BABA! Koi ni KNOCK OUT!
 Pittari Shitai X'mas!
Reggel Musume Sakura Gumi
 Hare Ame Nochi Suki ♥
 Sakura Mankai
10nin Matsuri
 Tánc! Natsu Matsuri
Szexi 8
 Shiawase Desu ka?
11WATER
 MINDEN RENDBEN!
HP ALL STARS
 MINDENKI EGYÉRT EGY MINDENKIÉRT!
Ganbarou Nippon Ai wa Katsu énekesek
 Ai wa Katsu
Hangry & Angry
 Reconquista
Dream Morning Musume
 Ragyogó Pillangó
ABCHO
 Me wo Tojite Gyusshiyo

Eredeti dalok
 [2013] Hitomi ni Utsuru Michi (瞳 に 映 る 道)
Solo dalok 
 [2001] Yoshite, Yoshite ...
 [2007.03.27] Sono Deai no Tame ni
Csoport dalok
 [2002.03.27] Densha no Futari ( Abe Natsumi , Ishikawa Rika , Kago Ai , Takahashi Ai , Konno         Asami , Niigaki Risa )
 [2003.03.26] Megami ~ Mousse na Yasashisa ~ ( Venus Mousse-vel )
 [2003.03.26] "Sugoku Suki na no ni ... ne" ( Iida Kaori , Abe Natsumi, Yasuda Kei , Yaguchi              Mari,  Ishikawa Rika)
 [2004.05.28] DANCE Suru no da! ( Morning Musume borító, Iida Kaori)
 [2004.09.14] Mirai no Tobira (Morning Musume borító, Ogawa Makoto , Kamei Eri )
 [2004.12.04] Csináld! Most (Morning Musume, Takahashi Ai, Konno Asami)
 [2004.12.08] Haru no Uta (Iida Kaori, Yaguchi Mari, Ishikawa Rika)
 [2006.02.15] Mushoku Toumei na Mama de (Ogawa Makoto, Takahashi Ai, Konno                           Asami,Fujimoto Miki )
 [2006.12.13] Kotatsu no Uta ~ jyuken történet ~ (Niigaki Risa, Kamei Eri)
 [2008.02.06] Seishun no Custard (a Satoda Mai-val )
 [2008.02.06] Kara Genki (Ishikawa Rika, Satoda Mai, Konno Asami)
 [2011.04.20] Roman ~ MY DEAR BOY ~ (Morning Musume borító, Abe Natsumi, Yasuda Kei,          Yaguchi Mari, Ogawa Makoto)
 [2011.04.20] Ame no Furanai Hoshi de wa Aisenai Darou? (Morning Musume borító, Ishikawa          Rika, Ogawa Makoto, Fujimoto Miki, Kusumi Koharu )
 [2018.02.07] VEZETHETNEK ! ~ Leader tte no mo Tsurai Mono ~ ( Nakazawa Yuko , Iida Kaori,     Yaguchi Mari, Fujimoto Miki, Takahashi Ai, Niigaki Risa, Michishige Sayumi , Fukumura Mizuki )

Solo DVD   

[2007.04.28] Morning Musume Yoshizawa Hitomi Diplomamunka emlékmű (ázsiai ázsiai ázsiai)

Más DVD

 [2010.02.xx] M-line Memory Vol.2
 [2011.02.xx] M-line Memory Vol.6
 [2011.10.xx] M-line Memory Vol.7
 [2012.10.xx] M-line Memory Vol.8
 [2014.06.xx] M-Line Club élő esemény a STB139-ben ~ Hinamatsuri ni Kansha wo Komete ~
 [2014.xx.xx] ~ Ikinari Ikuta ☆ Yoroshiku Yossie ~ (い き な り イ ク タ) よ よ よ ヨ ヨ ー ー ー ー ー ー)
 [2014.08.xx] M-vonalbeli memória Vol.15 - Ishikawa Rika, Yoshizawa Hitomi és Ogawa Makoto FC esemény

Kiadványok

Solo fotobookok

 [2001.10.06] Yossy (よ っ す ぃ)
 [2004.03.20] 8
 [2007.04.20] Helló! Yossy

Képcsoportok

 [2001.01.18] Hamilton-sziget Morning Musume Shashinshuu
 [2002.03.28] Morning Musume Gonagoto Photobook
 [2003.09] Pocket Morning Musume Kt. 1 (ポ ッ ト モ ー ニ ン グ 娘. )
 [2004.06.04] Lánc! Lánc! Lánc!
 [2004.11.17] Alo-Hello! Morning Musume (ア ロ ハ ロ! モ ー ニ ン グ. 写真 集)

Albumok

1. [1998.07.08] Első alkalommal
2. [1999.07.28] Második reggel
3. [2000.03.23] 3. -LOVE Paradise-
4. [2002.03.27] 4. "Ikimasshoi!"
5. [2003.03.26] No.5
6. [2004.12.08] Ai no Dai 6kan
7. [2006.02.15] Szivárvány 7
8. [2007.03.21] SEXY 8 BEAT

Mini Albumok
 [2006.12.13] 7.5 Fuyu Fuyu Morning Musume Mini!

Legjobb albumok
 [2001.01.31] Legjobb! Reggel Musume 1
 [2004.03.31] Legjobb! Morning Musume 2
 [2004.12.15] Morning Musume korai egydoboz
 [2007.10.24] Reggelizmusa MINDEN EGY JELENLEG ~ 10

Soundtrack albumok
 [1998.09.30] Reggel Cop ~ Daite HOLD ON ME! ~ OST
 [2000.07.05] Pinch Runner eredeti hangzása
 [2001.08.01] Morning Musume nem zenei "LOVE Century-Yume wa Minakerya Hajimaranai-"
 [2002.07.17] Morning Musume nincs zenei "Morning Town"
 [2003.02.14] Koinu Dan nincs Monogatari eredeti hangzása
 [2003.07.02] Morning Musume Shuen Zenei Edokko Chuushingura
 [2006.07.26] Szalag nem Kishi A zenei dal kiválasztása

Egyéb albumok
 [2002.07.10] Hawaii de Kiku Morning Musume egykollekció

Singles

9. [2000.01.26] Koi nincs táncterem
10. [2000.05.17] Boldog nyári esküvő
11. [2000.09.06] Azt akarom
12. [2000.12.13] Ren'ai forradalom 21
13. [2001.07.25] A ☆ béke!
14. [2001.10.31] Mr.Moonlight ~ Ai nem Big Band ~
15. [2002.02.20] Souda! ÉLŐ
16. [2002.07.24] Csináld! Most
17. [2002.10.30] Koko ni Iruzee!
18. [2003.02.19] Morning Musume nem Hyokkori Hyoutanju
19. [2003.04.23] AZ EGY NAP EGYEN
20. [2003.07.30] Shabondama
21. [2003.11.06] Menj lány ~ Koi no Victory ~
22. [2004.01.21] Ai Araba MINDEN JOBB
23. [2004.05.12] Roman ~ MY DEAR BOY ~
24. [2004.07.22] Joshi Kashimashi Monogatari
25. [2004.11.03] Namida ga Tomaranai Houkago
26. [2005.01.19] A Manpower!
27. [2005.04.27] Osaka Koi nincs Uta
28. [2005.07.27] Iroppoi Jirettai
29. [2005.11.09] Chokkan 2 ~ Nogashita Sakana wa Ookiizo! ~
30. [2006.03.15] SEXY BOY ~ Soyokaze ni Yorisotte ~
31. [2006.06.21] Ambiciózus! Yashinteki de Ii jan
32. [2006.11.08] Aruiteru
33. [2007.02.14] Egao IGEN Nude
34. [2007.04.25] Kanashimi Twilight
35. [2007.07.25] Onna ni Sachi Are
36. [2007.11.21] Mikan

Együttműködés Singles
 [2003.01.29] Ganbacchae! / HÉ! Mirai ( Morning Musume to Hello! Project Kids + Goto Maki ) (Single V)
 [2004.12.01] MINDEN EGY ÉS EGYRE ÖSSZESEN ! ( HP All Stars )

Egyéb Singles
 [2003.09.15] Hare Ame Nochi Suki ♡ ( Reggel Musume Sakura Gumi )
 [2003.09.15] Ai no Sono ~ Érintse meg a szívem! ~ ( Morning Musume Otome Gumi )
 [2004.02.25] Sakura Mankai (Morning Musume Sakura Gumi)
 [2004.02.25] Yuujou ~ Kokoro nem Busu ni wa Naranee! ~ (Morning Musume Otome Gumi)
 [2007.01.24] Bokura ga Ikiru AZ ÁZSIA ( Morning Musume Tanjou 10nen Kinentai )
 [2007.08.08] Itoshiki Tomo e (Morning Musume Tanjou 10én Kinentai)

Válogatások

 [2000.04.26] Helló! Projekt - Petit Best ~ Ki Ao Aka ~ (# 8 LOVE Gép (analóg remix) , # 9 Koi no Dance Site (PANDART SASANOOOHA Remix) )
 [2001.12.19] Helló! Projekt - Petit Best 2 ~ 3 • 7 • 10 ~ (# 8 Ren'ai Revolution 21 (Chou Chou Chou cool remix )
 [2002.10.30] Helló! Projekt - CLUB Hello! TRANCE REMIX (# 1 A ☆ Béke! (TRANCE REMIX) , # 5 DANCE suru no da! (TRANCE REMIX) , # 7 Furusato (TRANCE REMIX) , # 8 Ikimasshoi! (TRANCE REMIX) , # 10 Love Machine (TRANCE REMIX ) , # 11Ren'ai Revolution 21 (TRANCE REMIX) , # 13 Daite HOLD ON ME (TRANCE REMIX) , # 14 Megcsinálta most (TRANCE REMIX )
 [2002.12.18] Helló! Projekt - Petit Best 3 (# 4 Csináld! Now (CRAZY SODA REMIX) )
 [2003.12.17] Helló! Projekt - Petit Best 4 (# 17 Shabondama (asia mix) )
 [2004.12.22] Helló! Projekt - Petit Best 5 (# 2 Roman ~ Kedves Boy ~ (Let's Have a Dance Remix) )
 [2005.12.21] Szia! Projekt - Petit Best 6 (# 2 Iroppoi Jirettai , # 15 Chokkan ~ Toki eladni Koi wa ~ (LIVE Ver.) , # 16 HELP! ~ Ecomoni nem Acchii Chikyuu wo Samasunda. ~ 2005 - Ecomoni & Morning Musume )
 [2006.12.20] Helló! Project - Petit Legjobb 7 (# 1 Morning Musume Mega Mix 30 (Radio E dit) , # 17 Ready Go! - Morning Musume , DEF.DIVA, Berryz Koubou )
 [2007.12.12] Helló! Projekt - Petit Best 8 (# 2 Kanashimi Twilight )

DVD

[1999.04.18] Morning Musume memória ~ Seishun no Hikari ~ 1999.4.18
[2000.06.14] Eizou The Morning Musume Legjobb 10
[2000.08.30] A Morning Musume első él a Budokanban ~ Dancing Love Site 2000 Haru ~
[2001.06.27] Morning Musume élő forradalom 21 Haru ~ Osaka Jou Hall Saishuu Bi ~
[2001.08.29] ZÖLD ÉLET
[2001.10.17] A reggel muzsika nem zenei "LOVE Century-Yume wa Minakerya Hajimaranai-"
[2002.07.31] Morning Musume koncertút 2002 Haru "A SZERETET ÉLŐ!" a Saitama Super Arénában
[2002/09/19] Morning Musume nem zenei "Morning Town"
[2002/11/20] reggeli muzsika A SZERETET ÉLŐ! 2002 Natsu a Yokohama Arena-ban
[2002/12/04] Eizou The Morning Musume 2 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2003/06/25] Morning Musume CONCERT TOUR 2003 Haru "NEM STOP!"
[2003/08/27] Morning Musume Shuen Zenei Edokko Chuushingura
[2003/12/26] Morning Musume CONCERT TOUR 2003 15nm NEM STOP!
[2004/02/18] Morning Musume Legjobb lövés Vol.1
[2004.05.28] Morning Musume legjobb lövés Vol.2
[2004/07/14] Morning Musume CONCERT TOUR 2004 Haru A japán BEST
[2004/08/25] SEGÍTSÉG! Acchii Chikyuu wo Samasunda.
[2004/09/14] Morning Musume legjobb lövés vol.3
[2004.11.17] Alo-Hello! Morning Musume DVD
[2004.12.04] Morning Musume legjobb lövés vol.4
[2004.12.08] Morning Musume koncertverseny "A japán Natsu ~ Aki '04 legjobbja"
[2005.03.24] Eizou The Morning Musume 3 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2005/07/05] Morning Musume koncertverseny 2005 Haru ~ Dai 6 Kan Hit Mankai! ~
[2005/12/14] Morning Musume koncertverseny 2005 Natsu Aki "Baribari Kyoushitsu ~ Koharu-chan Irasshai! ~"
[2006/07/19] Morning Musume koncertverseny 2006 Haru ~ Rainbow Seven ~
[2006/11/29] Szalag nem Kishi The Musical
[2006/12/27] Morning Musume koncertverseny 2006 Aki ~ Odore! Reggeli Curry ~
[2007.07.04] Morning Musume koncert túra 2007 Haru ~ SEXY 8 Beat ~
[2007.05.02] Eizou The Morning Musume 4 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2007.07.11] Alo-Hello! 2 Morning Musume DVD
[2007.12.19] DVD Eizou A reggeli muzulma ÖSSZES SINGOLK TELJES Zen 35 Kyoku ~ 10. évforduló ~

Tagok színei
Minden egyes Morning Musume tag saját színével rendelkezik a ruhák és áruk számára, hogy megkülönböztesse az egyes tagokat. Idővel, mivel minden tag elhagyja a csoportot, a jelenlegi vagy az új tagoknak lehetőségük van arra, hogy az aktuális színüket egy másikra változtassák. Egyik tag sem ugyanazzal a színnel rendelkezik, de némelyiknek lehetnek olyan színek, amelyek meglehetősen hasonlítanak egy másik taghoz.
Az örökség tagjai színek
A hivatalos tagszíneket 2005 tavaszán vezették be.

Szín Tag Korábbi tulajdonos
Piros / olasz vörös Kaga Kaede
(2016-tól)
Fujimoto Miki (2005-2007), Kusumi Koharu (2007-2009),  Sayashi Riho (2011-2015)
narancs Nem használt Kamei Eri (2005-2010), Kudo Haruka (2011-2017)
Világos narancs Haga Akane
(2015-től)
Egyik sem
Arany sárga /
arany
Yokoyama Reina
(2016-tól)
Takahashi Ai (2005-2006)
Sárga /
Méz
Nem használt Michishige Sayumi (2005-2006), Takahashi Ai (2006-2011), Iikubo Haruna(2012-2018)
Sárga zöld Ikuta Erina
(2012-től)
Niigaki Risa (2005-2012)
Smaragd zöld Sato Masaki
(2011-től)
Linlin (2007-2010)
Zöld Nem használt Suzuki Kanon (2011-2016)
Kék /
Királyi Kék
Ishida Ayumi
(2011-től)
Ogawa Makoto (2005-2006), Junjun (2007-2010)
Világos kék /
tenger kék
Nem használt Tanaka Reina (2005-2013), Ogata Haruna (2015-2018)
Világos lila /
levendula
Oda Sakura
(2012-es)
Yaguchi Mari (2005), Mitsui Aika (2006-2012)
Lila Nonaka Miki
(2015-től)
Yoshizawa Hitomi (2005-2007), Ikuta Erina (2011-2012)
Hot Pink /
Deep Pink
Fukumura Mizuki
(2011-től)
Ishikawa Rika (2005)
Rózsaszín Nem használt Konno Asami (2005-2006), Michishige Sayumi (2006-2014)
Világos rózsaszín Makino Maria
(2015-től)
Egyik sem
Szürke Nem használt Kusumi Koharu (2005-2007)
fehér Morito Chisaki
(2017-től)
Egyik sem
Csokoládé Nem használt Iikubo Haruna (2011-2012)


Hangry & Angry

Singles
 [2011.08.10] Reconquista (HANGRY & ANGRY-f)
Albumok
 [2009.11.11] Szadista tánc
Mini-albumok
 [2008.11.19] Ölj meg csókot
Digitális kiadások
 [2009.04.11] Szadista tánc
 [2011.07.02] Reconquista (HANGRY & ANGRY-f)
DVD-k
 [2011.08.10] HANGRY & ANGRY-f LIVE CIRCUIT 2010 "Szadista tánc"
Összeállítások
 [2014.01.01.] Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 2 (ハ ロ ー! プ ロ ジ ェ ク ト の 全 曲 か ら 集 め ち ゃ い ま し た! Vol.2 吉田 豪 編) (# 1 A ☆ béke! (H & A Death Tracks) )

  Ongaku Gatas

Albumok
 [2008.02.06] 1. ÁRUHÁZ
Singles
 [2007.09.12] Naruajimeta Koi nincs BELL (鳴 り 始 め た 恋 の BELL)
 [2007.12.05] Yattarouze! (やったろうぜ!)
 [2008.09.10] Gyere együtt
 [2010.03.06] KÉSZ! LERÚG!!
Összeállítások / egyéb
 [2007.12.12] Helló! Projekt - Petit Best 8 (# 12 Narihajimeta Koi no BELL )
 [2008.12.10] Helló! Projekt - Petit Best 9 (# 11 Come Together )
 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 1 (ハロー!プロジェクトの全曲から集めちゃいました! Vol.1アイドル三十六房編(南波一海×嶺脇育夫)) (# 5 Aisaretai Aisaretai ) (Limited Release)
DVD-k
 [2008.05.28] Ongaku Gatas első koncertverseny 2008 Haru ~ Mi Zaru Shuku Zaru GOODSAL! ~
 [2009.03.11] Ongaku Gatas Live Tour 2008 Fuyu ~ Gyere együtt! ~
 [2010.06.23] Ongaku Gatas Live Tour 2010 Haru ~ Gatas Ryuu ~ (Fanclub kiadás)

  

Utolsó frissítés: 2020.06.01. 22:10 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace