Starity

Horváth Éva

Horváth Éva Horváth Éva nemzetisége 329. 1513rajongó 95vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 62%
  • stílus: 61%
  • szimpátia: 61%

Horváth Éva életrajza

Horváth Éva 
Budapest, 1978. november 23.

Iskolái: 
- Gyakorló utcai Közgazdasági Szakközépiskola  
- ÁVF (2003)
- Corvinus Egyetemen (2006)

Modellkarrierje:
- 1997-ben elindult első versenyén a Miss Universe Hungary-n ahol a 4. helyezést érte el.
- 1998-ban Magyarország szépségkirálynője lett.
- 2004-ben Görögországban megnyerte a Miss Tourism Planet szépségversenyt.

Több alkalommal is szerepelt hazai férfimagazinok címlapján: CKM (2009), Playboy (2001, 2011), FHM (2004, 2006, 2007). A 2005-ben az FHM olvasói az év legjobb nőjének választották. A 2010-es évben ő nyerte el a Glamour Women Of The Year legszebb hajú Nő kategóriájának díját.

Televíziós sikerek:
Az elmúlt években több televíziós produkcióban is szerepelt. Ilyen volt: Szerencsekerék, Szombat esti láz, Barátok közt, valamint sok embernek hozott  szerencsét a Kenó és Skandináv Lottó sorsolások alkalmával.

- 2007-től Cool tv munkatársa.
- 2008-ban az RTL Klub által készített "Celeb vagyok ments ki innen" című műsorában 2. helyezést ért el.
- 2009-től a Reggeli csapatát erősítette majd egy évig az RTL-en.

A 2010-es év fontosnak bizonyult az életében, mivel a Cool TV-n véget ért a Cool Live. A műsor megszűnése után ő kapta meg az RTL Klubon régóta futó Menetrend c. utazási magazinműsort. Szeptembertől viszont már egy másik csatornánál láthatjuk, ugyanis a Viasat3 elcsábítja a legnagyobb költségvetésű műsorának az Éden Hotelnek a háziasszonyi feladataira...  A műsor eddig 2 évadot élt meg, az elsőt Kolumbiában, a másodikat pedig Mexikóban vették fel. A forgatások több mint két hónapot vettek igénybe, és az eredmény a várakozásokon felül alakult. Imádták az emberek és szinte köveletelik a 3. évadot, amire van is esély, hiszen már keresik a szereplőket.

2012-ben újabb sikeres műsort jegyez, a Fátylat rá! 1. évada óriási sikert hozott, amelyet Müller Attilával közösen forgattak. Rövid ideig dolgozott az Utazóna csapatával is, amelyet remélhetőleg hamarosan folytatnak. Jelenleg a Sztárkoktél című műsorral jelentkezik heti váltásban Müller Attilával, illetve április 9-től minden kedden este láthatják a Viasat3 legújabb showját, A címlaplányt, ahol szintén Éva a műsorvezető, a zsűriben pedig Nánási Pál, Illés Csaba, Holdampf Linda és Hujber Ferenc foglal helyet. A címlaplány nem egy átlagos modellválogató műsor, jóval több annál!

2013. szeptemberében a Tv2-n futó Édes Élet című műsorban szerepel.

2014-ben egy viszonylag hosszú képernyős szünet után a Viasat3 saját fejlesztésű műsorával a Megruházlak c. realityvel tér vissza, ahol mint a műsor háziasszonya vesz részt Makány Márta oldalán, aki a szakmai zsűrit képviseli. A valóságshow-ban amatőr tervezők átlagemberek ruhatárát alakítják át, de minden héten lesz sztárvendég is, a versenyzők őt is átöltöztetik. 

A Süel, a Guess - Debrecen, és a Zena Beauty + med center arca.

Saját szépségblogját több százan követik, ahol praktikákat, tippeket és ötleteket oszt meg az olvasókkal.

Szabadidejében fut, boxol, bikram jógára jár. Szeret búvárkodni, valamint utazni a nagyvilágban. Szívén viseli a beteg gyerekek és az állatok sorsát.

2016-ban jelentette be, hogy első gyermekével várandós, az apa (jelenlegi párja) kilétéről azonban egyenlőre nem kíván nyilatkozni. 

Utolsó frissítés: 2017.04.16. 19:07 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace