Starity

Hwang Min Hyun

Hwang Min Hyun Hwang Min Hyun nemzetisége 992. 553rajongó 29vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 99%
 • stílus: 99%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Hwang Min Hyun
 • Becenév
 • Minhyun, Busan boy
 • Születési idő
 • 1995. augusztus 09.
 • Születési hely
 • Busan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos, modell
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 183 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Park Kahi Kim Yu Jin Oh Hye Rin Im Jin Ah Kim Jung Ah Park Soo Young Kang Dong Ho Aron Kwak Choi Min Ki Kim Jong Hyeon Lee Joo Yeon Noh Yi Young Yoo Ah Ra Shin Yoon Jo Kim Hye Lim Song Ju Hee Kwon Nara Lee Yoo Young Ha Sung Woon Kang Daniel Yoon Ji Sung Lai Guan Lin Lee Dae Hwi Park Woo Jin Ong Seong Woo Kim Jae Hwan Park Ji Hoon Bae Jin Young

Hwang Min Hyun életrajza

 Érdekességek

Eleinte Minhyun szülei nem tartották jó ötletnek, hogy meghallgatásra ment.

Elég naiv személyiség
Mindig van egy testápoló a hátizsákjában
Azt akarja, hogy egy szerethető és alázatos énekes legyen és, hogy a szeressék a rajongók,
Amikor Ren azt mondta, hogy úgy gondolja,hogy a legszebb tag a bandábsn Baekho és Minhyun, ő ezt teljes mértékben ellenezte
Debütálása előtt nem tudott aludni, mert egész végig azon agyalt, hogy milyen lehet a színpadi debütálás
“Busan boy"-nak is szokták nevezni.
Szereti utánozni az "Optimus Prime" fimbeli karakterjét.
Azt állítja magáról, hogy "éles eszű, laza fiatal ember"
A mobiltelefonja nélkül soha nem megy el sehova
Beszél japánul és angolul is.
Általában fejhallgatóval alszik
A fotósa azt mondta, hogy Minhyun képein nem kell Photoshopot használni, mivel már így is tökéletesek.
♦ Fel akarja hívni magára a figyelmet, nem csak mint énekes és táncos, hanem mint színész és mc is
 ♦Minhyun a legokosabb a tagok között,
Ő adja a legkevesebb figyelmet Ren felé
Nagyon lassan tud gépelni
A kedvenc dala a "Szerelmes vagyok"
♦ Eléggé féltékeny Renre és Baekhora
Baekho egysszer megkérdezte tőle, hogy mit gondol Renről és ő erre csak ezt válaszolta: "Úgy néz ki, mint azok a hátborzongató porcelánbabák, akik ott ülnek a polcon és csak néznek téged, arra várva, hogy megölhessenek.
A kedvenc KPOP dala a BIGBANG-től a "Haru Haru",
Ideális lány típúsa: "Egy lány, aki tud főzni, és érdekli a divat!",
Hobbija: film nézés, zenehallgatás, éneklés


Nu'est

2011 debütálás

Mielőtt megjelentek volna JR szerepelt az After School egyik tagjának UEE-nak a solo dalában a Sok Sok Sok-ban. Ezután nevezték el JR-t a Bangkok Boy-nak miután szerepelt az Orange Caramel Bangkok City klipben. MinHyun pedig felkérést kapott, hogy szerepeljen szintén az Orange Caramel klipjében a Shanghai Romance-ben. Baekho pedig az After School Play Ur Love klipben.

2012 Igazi megjelenés

2012. január 16-án jelent meg az első tag JR aztán a többi tagot is bemutatták. A debütáló dal végül a Face lett. Végül a csapat két minialbuma a Face és a I'm Sorry lett.  Július 1-jén elindult a Nu'est saját valóságshowja. A valógságshow célja az volt, hogy a csapat még több rajongót szerezzen. Júlis 1-jén visszatértek a Action dallal. 2012-ben a csapat több helyszínre is ellátogatott és koncertezett. A csapat vezetője JR lett és ilyenkor lett bemutatva a két új tag Aron és MinHyun.

2013 visszatérés

2013-as visszatérésről először csak JR és Baekho képei jelentek meg majd szép lassan MinHyun, Ren és Aron képei is napvilágot láttak. Az album hivatalos neve a The Moments lett, melynek vezető dala a Sleep Talking lett, amihez klip is jelenet meg, de megjelent a Fine Girl klipje is. Ekkor jelent meg a Hello dal is, ami ballada szerű.

2014 Re: Birth

2014-ben a fiúk egy új albummal térnek vissza, még pedig ez az első teljes albumuk, a Re: Birth. Ren teaser képe, már jun. 22-én megjelent és sorra a többiek képei is napvilágot láttak. Legújabb kisebb visszatérésük a Shalala Ring, ami szintén nem megszokott dal a csapattol. Ez egy kicsit lasúbb dal, aminek videója is hasonló

2015 I'm Bad Japán verzió, Koreai visszatérés

2015 február 27-én (fizikai megjelenés:március 15) kiadták az I'm Bad című albumukat, hogy megünnepeljék a harmadik évfordulóját a csapatnak. Baekho sajnos nem jelent meg a dal neki szánt részénél mivel a sok kilabálás miatt  hangszalag műtéten esett át. Végül Aron vette át a neki járó díjat a DJ- Arirang Music Access-en . Május 20-án kiadták második Japán számukat ami a Na.Na.Na címet kapta 

Augusztus 14-én Aron állást vállalt , mint egy DJ a SBS PopAsia-nal és saját show t indított ami az Aron Hangout nevet kapta . November 18-án  megjelent az első japán albumuk a "Bridge the World".

Októberben  Aron egy rádióműsorban bejelentette, hogy a csoport már dolgozik a második teljes hosszúságú koreai stúdióalbumukon amit valószínüleg 2016-ban fogunk hallani.

2016: Q Is és a Canvas

2016 február 17-én visszatértek a negyedik mini albumukkal és a címadó dalukkal, vagyis a Q Is-el és az Overcome-al. Később megjelent az ötödik mini-albumuk is, ami a "Canvas" nevet kapta.
Augusztus 19-én jelentek meg az előzetes képek és még aznap derült ki az album neve. 
Augusztus 29-én, megjelent a Love Paint (Every Afternoon) nevű slágerük, ami egy lassabb hatást kölcsönöz a nézőknek.  A szelíd, de energikus témája ötvözi a változásokat és megmutatja a tagok tehetségét.

 

Nu'est M

2013-ban érkezett meg a NU'est kínai változata, vagyis a Nu'est M. Így a csapattagok hivatalosan is megkezdték a kínai debütálást. A csapat tartalmazza az eredeti tagokat, valamint egy új tagot is, Jason-t. Jason csak a kínai daloknál lesz látható, az eredeti csapatnak nem lesz a tagja. Végül 2013 novemberében kiadták a "Face" és a "Sleep Talking" kínai változatát. Azóta pedig nem történt nagyobb változás az al csapattal.

 

Fent: Minhyun, Jihoon, Guanlin, Sungwoon, Baejin
Lent: Seongwoo, Woojin, Daniel, Daehwi Jisung, Jaehwan

Wanna One

A Wanna One a CJ E&M által létrehozott, produce 101 második évadának a nyertes csapata. A csapatot, csak úgy mint a lányoknál 11 tag alkotja. (Kang Daniel, Park Ji Hoon Kim Jae Hwan, Yoon Ji Sung, Lee Dae Hwi, Park Woo Jin, Ha Sung Woon, Hwang Min Hyun, Ong Seong Woo, Bae Jin Young és Lai Kuan Lin.) Előreláthatólag a csoport egészen 2018 decemberéig működni fog a YMC Entertainment alatt.. A debütálást 2017 agusztusára tervezik.

2017: Debütálás, 1x1=1 (To Be One), 1-1=0 (Nothing Without You)

Július 28-án, jelent meg a Burn It Up címú számuk első előzetese. Maga az album összesen hét számot foglal magába, amelyből három, már hallható volt a Produce 101-ben is, eredeti változatban. (Always, Never, és a Pick Me) Agusztus 3-án megjelent a csapat első önálló netes sorozatjának, a Wanna Go!-nak az első fejezete, ahol betekintést engedtek az "Energetic" című számukba. A dal augusztus 7-én jelent meg, teljes formátumban. November 13-án jelent meg a következő nagy sikeres korongjuk, a 1-1=0 Nothing Without You , és a hozzá tartozó ballada a Beautiful, ami ezúttal egy szívhez szóló szám lett.

2018: Golden Age Begins , unit project és világtúrné

2018 februárja jól indúlt a fiúk számára, úgyanis egy újabb visszatérésrükre esett sor. Az albúm ezúttal a Golden Age Begins nevű címet kapta Az album vezető dala, az "I Promise You (I.P.U.)" , klipel együtt március 5-én látott napvilágot. A kiadvány eladásainak száma meghaladta a közel 700 000 példányt, ezzel is megdöntve a csapat által felállított ezelőtti rekordot.Nem kellett sokat várni, úgyanis március 19-én, már meg is jelent a következő legújabb szerzeményük, "Boomerang" névvel. Áprilisban bejelentették, hogy ezúttal nem közös visszatérésre készűlnek a srácok, hanem kisebb alcsapatokban mutatják be a tehetségeiket, és a rajongók legnagyobb örömére olyan híres előadókkal fognak együtt dolgozni, mint például a Dynamic Duo, Zico, Nell és Heize. Később kiderűlt, hogy az album a 1 ÷ x = 1 (Undivided) címmel fogmegjelenni. június 4-én kikerűlt a hozzá tartozó dal is, Light címen,

A fiúk nem álltak le egy percre sem pihenni, hiszen kitartóan készűltek az első világtúrnéjukra, a "One. The World"-re. A túrné június 1-jétől kezdődött, és összesen 13 országon keresztül tartott.
A csapat szerződése az YMC Entertainment-vel május 31-én lejárt. Június 1-től a Swing Entertainment vette át őket. Érdekesség, hogy a cég csak is kizárólag a számukra jött létre.
2018. október 30-án megjelent pár előzetes kép és videó az első stúdióalbumukhoz a 1¹1 = 1 (Power of Destiny-hez. Az albumot 2018. november 19-én adták ki. 

2019: Végső koncert és feloszlás

2018. december 18-án a Swing Entertainment megerősítette, hogy a csoport szerződése az eredeti tervezett időpontban, 2018. december 31-én lejár. Azt is kijelentették, hogy a fiúk egy utolsó koncert kíséretében fognak elköszönni a fanjaiktól. Az utolsó daluk november 19-én jelent meg Spring Breeze néven. A cég felajánlotta nekik háa képpen, hogy azok a tagok akik náluk maradnak, abból csinálnak egy csapatot, hogyha bele mennek,

 

írta: TokyoGhoullel

Tv Programme

2012: Making of a Star: NU'EST, Landing Operation

2012: Weekly Idol con Hello Venus

2012: Programa de radio visual LOVE STORY

2012: MTVKpop20 como Mc's

2012: Kiss de radio : Sukira

2012: Study C

2013: LOVE STORY Temporada 2

2013: MTV Diary

2013: LOVE Story 3er temprada

2013: NU'EST in LOVE 

2013: Show Champion  with Amber Liu

Videó Klipek

2012 - Face

2012 - Action

2012 - Not Over You

2012 - Sandy

2012 - Dashing Through the Snow in High Heels 

2013 - Hello

2013 - Sleep Talking

2013 - Fine Girl

2014 - Good Bye Bye

2014 - Shalala Ring

2015 - I'm Bad

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wanna One

Tv's szereplések

- Taxi (2017)
- Happy Together (2017)
- SNL Korea (2017)
- Weekly Idol (MBCevery 1/2017)
- Produce 101 (Seaason 2) (Mnet,2017)

Reality Shows
- WannaOne Go! (2017)

Albumok

2012: Face

2012: Action

2013: Hello

2013: Sleep Talking

2014: Re: Birth

Díjak és Elismerések

Golden Disk Awards:

-Best Single ["Face"] (2013)
-Most Popular Artist [NU'EST] (2013)
-New Rising Star [NU'EST] (2013)

Seoul Music Awards:

-Best Rookie Award [NU'EST] (2013)
-Popularity Award [NU'EST] (2013)

International K-Music Awards:

-Best EU Performance [NU'EST] (2015)
-Best Japako Discovery [NU'EST] (2015)
-Best Digital Single [NU'EST] (2015)

Migu Music Awards:

-Best Talented Group [NU'EST] (2015)

Other awards - South Korea- :

-Arirang's Simply K-Pop Awards [Super Rookie Idol] (2012)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wanna One

Mini Album:
x 1×1=1 (To Be One)

Singles
x "Energetic" (에너제틱)
x "Burn It Up" (활할)

Utolsó frissítés: 2019.01.07. 23:11 TokyoGhoullel által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace