Starity

Isabel Lucas

Isabel Lucas Isabel Lucas nemzetisége 4076. 119rajongó 3vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 95%
 • stílus: 85%
 • szimpátia: 95%
 • Születési név
 • Isabel Jane Lucas
 • Becenév
 • Izzy
 • Születési idő
 • 1985. január 29.
 • Születési hely
 • Melbourne, Ausztrália
 • Foglalkozás
 • Színésznő, Modell
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Partner
 • Angus Stone
 • Magasság
 • 168 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Zöld
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Megan Fox Josh Duhamel Shia LaBeouf Mickey Rourke Kellan Lutz Freida Pinto Henry Cavill Luke Evans Joseph Morgan

Isabel Lucas életrajza

KEZDETEK
Isabel Lucas Melbourne-ben, Victoriában, Ausztráliában született 1985. január 29-én. Van egy nővére Nini. Édesanyja Beatrice, svájci származású, gyógypedagógusként dolgozik, édesapja Andrew, ausztrál származású pilóta. Néhány évet a gyermekkorából Cairns-ben, Queensland-ben töltött, majd 6 éves volt, mikor a család Svájcba költözött. Később visszatértek Ausztráliába, Melbourne-ben is éltek egy rövid ideig, majd Ausztrália  Északi Területére költöztek, a Kakadu nevű bányászfaluban is laktak.Itt lánytestvérével együtt a Jabiru Area School növendékei voltak .A St. Monica's College-re is járt Cairns-ben, Queenslandben.

KORAI ÉVEK
Egészen sok drámában volt része iskolai évei alatt és számos dráma szakkörön is részt vett a Victorian College of Arts és Queensland University of Technology iskolákban. Menedzsere, Sharron Meissner azt állítja, Isabelt Port Douglas partján fedezte fel, de a találkozó már jóval előtte egyeztetve volt.

KARRIER
2003-ban az Otthonunk / Home and Away című ausztrál sorozatban Kit Hunter szerepére jelentkezett, de a rendezõ, Julie McGauran úgy érezte ez nem Isabelhez való szerep. Végül Tasha Andrews-t alakította,akit csak az ő kedvéért írtak, Kit Hunter szerepét pedig Amy Mizzi kapta meg. Ez volt élete első nagyobb szerepe, melyért a Logie Award-on a New Popular Talent kategóriában díjat nyert. Elõtte több reklámban is szerepelt, többek között a Crest fogkrémnek is õ volt a reklámarca.

2007-ben delfinek megmententésére fókuszált Japánban, amit később októberben az ausztrál Today Show-ban meg is osztott mindenkivel. 2008-ban karrierje érdekében Los Angelesbe költözött. Gwenként feltűnt A hős alakulat / The Pacific  című minisorozatban, melynek munkálatai alatt Steven Spielberg Isabelt ajánlotta az új Transformers filmbe, ahol Spielbert executive producer. Később a szerepet ténylegesen megkapta a Transformers: A bukottak / Transformers: Revenge of the Fallen bosszúja című filmben, ahol Alice-t alakította. A szerep későb igazi debütálás lett a számára a karrierjében, a 2009-es Scream Awardson hazavihette a Legjobb Breakout Performance - N sci-fi és akció kategóriában a díjat.Később egy ROVE interjú során elárulta, a szerepre a meghallgatás nagyon érdekes és drasztikusan más volt, mint a korábbi szerepeinél. Továbbá azt is megosztotta, hogy teljesen más a forgatás is az Otthonunk / Home and Away szappanoperához képest, ahol órák alatt akár több epizódot is sikeresen felvettek.

2009-ben Alison Bromley szerepét a Daybreakers - A vámpírok kora / Daybreakers című filmben. Josh Lucas oldalán tűnik fel a The Wedding Party-ban, és ő alakítja Erica Martin karakterét a Vörös hajnal / Red Dawn című akciófilmben Chris Hemsworth, Josh Hutcherson, és Adrianne Palicki mellett, mely az 1984-es film remakeje Emellett látható volt még a The Waiting City című romantikus filmben Scarlett bőrében.. A 2011-ben vetített Halhatatlanok / Immortals című filmben olyan nevek mellett alakítja Athena istennőt, mint Mickey Rourke, Kellan Lutz vagy Freida Pinto. 2012 novemberében jelent meg Ed Sheeran új videóklipje, a Give Me Love, melyben a fő karakterként tűnt fel.

2014-ben igazán sok filmet láthattunk tőle. Az amerikai gyártású Kéjlak / The Loft thrillerben olyan sztárok szerepeltek, mint Karl Urban, Wentworth Miller, James Marsden, Rhona Mitra, Rachael Taylor, és Elaine Cassidy. Játszott még az Akihez beszél a föld / The Water Diviner, és az Electric Slide filmekben. 

2015-ben két filmes szereplése volt: a Vigyázz, mit kívánsz! / Careful What You Wish For, ahol Lena Harpert alkította, melyet még 2013 márciusában jelentettek be A 18 éves Doug (Nick Jonas) egy tóparti házba megy nyaralni szüleivel, közben pedig a környékbeli kocsmában pincérkedik. A szomszéd házba új lakók költöznek: egy befutott vállalkozó és gyönyörű felesége, Léna. A fiúnak rögtön megtetszik a fiatal nő, aki rámenősen kikezd vele. A kapcsolat szenvedélyessé válik, ám a férj hazajön. Léna feldúltan elmondja Dougnak, hogy önvédelemből fejbe vágta férjét, aki meghalt. A szerelmes fiú segítségét kéri. Doug érzi, hogy szorul körülötte a hurok, de csak sokára jön rá, hogy mi is történt valójában. 

Emellett látható volt a Knight of Cups filmben. is, melybe még 2011-ben válogatták be. 2016-ban elkészült a The Osiris Child: Science Fiction Volume One című film, mely valamikor a távoli jövőben a bolygók kolonizálásának idején játszódik. A történet szerint egy furcsa páros a közelgő globális krízissel versenyzik, miközben meg kell küzdeniük a lelkül mélyén szunnyadó szörnyeteggel is. Később az Emerald City című sorozatban tűnt fel, mint Anna. A széria az Óz, a csodák csodájának egy modern képekbe öltöztetett újragondolása, mely egy évad után kaszát kapott. 

2017 és 2018 között Samantha Cage-ként volt látható az új, 2016-ban indult MacGyver című sorozatban, ahol a húszas éveiben járó főszereplőt (Lucas Till)  követhetjük nyomon, akit beszerveznek egy titkos szervezetbe, ahol kamatoztatni tudja különleges problémamegoldó képességeit. Emellett feltűnt még a That's Not Me című ausztrál vígjáték-dráma filmben, Alice Foulcher, Richard Davies és Rowan Davie mellett. Jared Januscka által rendezett Shooting in Vain című ausztrál dráma-thriller filmben is látható volt, melynek főszereplői Alexandra Park, Diana Hopper és Sebastian Gregory voltak. 

2018-ban volt látható Chasing Comets című filmben mint az egyik főszereplő. Chase (Dan Ewing) az NRL csapatának törekvő rögbi játékosa, aki számos, életét teljesen megváltoztató pillanatot élt már át, amióta együtt van Brooke (Isabel) Apja emlékére úgy dönt, hogy folytatja álmát. Útközben Chase rájön, hogy csapattársai Munsey (John Batchelor), Rhys Stewart (Stan Walker), Tom (Beau Ryan) és Rev (George Houvardas) azt akarják, hogy elérje céljait, mivel a játék első bajnoki mérkőzésééig már csak hetek vannak hátra. Végül abban a helyzetben találja magát, hogy Brooke dobja őt, és a csapat listáról is lekerül. 

Még 2017 febuárjában elkezdte forgatni az In Like Flynn című filmet, majd 2018. október 11-én mutatták be. A film a kalandos életet élő Errol Flynn (Thomas Cocquerel) mindennapjairól szól Ausztráliában, még mielőtt híres színész lett volna Hollywoodban. Olyan brit és ausztrál színészekkel dolgozhatott még együtt, mint például William Moseley, Clive Standen, Corey William Large, David Wenham vagy Nathalie Kelley. A film Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban is sikeresnek bizonyult. A következő évben, január 25-én világszerte is bemutatták.

Bosch & Rockit filmjében együtt fog szerepelni a szintén ausztrál Luke Hemsworth színésszel. Nyár végén az ausztrál tengerpart mentén, Bosch (Luke) a fiatal apa szörfözõ bandájával együtt kábítószer-ügyletbe megy. Vele tart a 13 éves fia, Rockit (Rasmus King) is, aki azt hiszi egy varázslatos kiránduláson van apjával. 

2018 májusában a The Ogilvy Fortune című ausztrál életrajzon kezdett el dolgozni, ami eleinte 2019 elejére volt tervezve, de egyelőre nem tudni, mikor kerül bemutatásra. 1986-ban Marvin 21 millió nemrégiben felfedezett kalóz aranyat lopott el a Karib-szigeteki Ogilvy Hotelből, ahol komornyikként dolgozik. Nem megfelelő a kommunikáció a partnere és közte, aki menekülés közben meghal, mielőtt elmondhatná Marvinnak, hogy rejtette el a pénz felét, valahol a hotelen belül. A kis harminc évig elveszett marad. A narráció a jelenbe vált, amikor is Marvin még mindig a szállodában dolgozik, melyről tudja, néhány napon belül végleg bezár. Többen is tudomást szereznek a kincsről, és azon vannak, hogy Marvin előtt találják meg.

2021-ben indul Eden című sorozata, melyről egyelőre nem sokat tudni.

MAGÁNÉLET
Gyermekkora óta igazi állatbarát, Észak-Queenslandben a családi területen voltak madaraik, tengeri malacaik, lovak, kutyak és macskák is. Ennek köszönhetően vegetáriánus is. 10 éves korától lelkes lovas volt, díjlovaglásban és díjugratásban is versenyzett.  

2006 júniusában kezdett randizni Chris Hemsworth színésszel, akit az Otthonunk / Home and Away című ausztrál szappanopera forgatásán ismert meg, és kerültek közel egymáshoz. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, hiszen 2008-ban már Adrian Grenier színésszel alkotott egy párt, március és augusztus között.

Karrierje érdekében otthagyta Ausztráliát és Los Angelesbe helyezte át székhelyét. Még ebben az évben, júliusban a Transformers: A bukottak / Transformers: Revenge of the Fallen bosszúja című filmbeni kollégájával, Shia LaBeouffal együtt autóbalesetet szenvedtek, amikor is Shia autójába ütközött 70 mérfölddel közlekedő piros lámpán áthajtó másik jármű. Szerencsére Isabel könnyebb sérülésekkel megúszta, Shia azonban nem volt ilyen szerencsés, hosszabb műtétre volt szükség, hogy törött kezét helyrehozzák. Ekkortájt több volt köztük, mint barátság és munkakapcsolat.

2010 novemberétől alkotott egy párt Angus Stone ausztrál énekessel, kapcsolatuknak két évvel később, 2012 áprilisában vetettek véget. 

2016-ban Ausztráliába költözött az Egyesült Államokból, hogy ausztrál filmeken tudjon dolgozni, melyeken éppen ebben az időben zajlottak munkálatok. Cikk is megjelent erről, melyben azt nyilatkozta, a költözés hátterében az áll, hogy több időt szeretne családjával tölteni, valamint így előnyösebb a szülőföldje filmein is dolgozni. Később arról is beszámolt, hogy gyakran repül Ausztrália és Los Angeles között filmek miatt, de Ausztráliát tekinti állandó lakhelyének.

2020-ban a Bosch & Rockit forgatása során lemondott a COVID-19 tesztekről, annak ellenére, hogy kötelező volt a forgatáson való részvételhez. 

Támogatta az 5G-ellenes elméleteket az ausztrál bevezetéssel kapcsolatosan is, és 2020 októóberében meghívott előadója volt az 5G-ellenes tüntetésnek is  Byron Bay-ben. Kifejtette véleményét, mely szerint az 5G potenciálisan bevezetheti a teljes megfigyelési rendszert.

2021 februárjában támogatta Pete Evans ausztrál séfet, akit az Instagramról kitiltottak a COVID-19 és az oltások ellen foglalt álláspontja, és téves információk terjesztése miatt. Bizonyos forrás ugyanezt állítja a színésznőről is. 

JÓTÉKONYSÁG
2004-ben szóvivője volt az ausztrál National Breast Cancer Foundationnek, és több szervezetet is támogatott, ilyenek például 2004-ben a The Humour Foundation, 2006-ban az Oxfam Community Aid Abroad, 2009-ben a World Vision és Global Green Plan, 2010-ben Save the Whales Again, valamint 2012-ben a Sea Shepherd.

2007 októberében, egy 30 emberből álló szörfös csoport tagjaként Japánba utazott Hayden Panettiere színésznővel, valamint David Rastovich és Vaya Phrachanh szörfösökkel, hogy részt vegyenek Japánban, Wakayamában, Taljiban egy, a delvinek selejtezése elleni tiltakozáson. A csapat szörfdeszkákon eveztek ki, céljük pedig az volt, hogy a vadászatokat megállítsák, ám halászhajók visszafordították őket. Ezt követően egyenesen a Kansai Nemzetközi Repülőtérre tartottak és elhagyták az országot, hogy elkerüljék a letartóztatást szabálysértés elkövetése miatt. A színésznő ellen azóta is elfogatóparancs van érvényben az országban.

2010-ben csatlakozott a Summit on the Summit csapathoz, és megmászta a Mount Kilimanjarot, hogy felhívják a figyelmet a globális tiszta víz krízisre. 2020-ban megkérdőjelezte a 5G hálózatot és az ezzel kapcsolatos bármilyen esetleges egészségügyi hatást.

2020 áprilisában elvesztette nagyköveti szerepét a Plan International Australia-nál az alternatív gyógymódokhoz és vakcinákhoz való hozzáállása miatt.

10 éves kislányt szponzorál Zambaiból, szülei pedig többet is Afrikából, Latin-Amerikából és Ázsiából is.

írta: kia08

FILM
202?: Brokers - Tanya ... előkészületek 
202?: The Ogilvy Fortune ... előkészületek
202?: Bosch & Rockit - Deb ... befejezve
2018: In Like Flynn - Rose
2018: Chasing Comets - Brooke
2018: Shooting in Vain - Kali Stewart
2017: That's Not Me -  Zoe Cooper
2016: Science Fiction Volume One: The Osiris Child - Gyp
2015: Vigyázz, mit kívánsz! / Careful What You Wish For - Lena Harper
2015: Knight of Cups - Isabel
2014: Akihez beszél a föld / The Water Diviner - Natalia
2014: Kéjlak / The Loft - Sarah Deakins
2014: Electric Slide - Pauline
2012: Vörös hajnal / Red Dawn - Erica Martin
2011: Halhatatlanok / Immortals - Athena
2011: A Heartbeat Away - Mandy Riddick
2010: The Wedding Party - Anna Petrov
2009: The Waiting City - Scarlett
2009: Daybreakers - A vámpírok kora / Daybreakers - Alison Bromley
2009: Transformers: A bukottak / Transformers: Revenge of the Fallen - Alice 

SOROZAT
2021: Eden ... utómunkálatok
2017-2018: MacGyver - Samantha Cage - 12 epizód
2017: Emerald City - Anna - 9 epizód
2003-2006: Otthonunk / Home and Away - Tasha Andrews / Tasha Hunter / Tasha / Jane Doe - 259 epizód

MINI-SOROZAT
2010: A hős alakulat / The Pacific - Gwen - 1 epizód

RÖVIDFILM
2019: In the Night - Marie 
2014: Engram

 2018 The Ogilvy Fortune (pre-production)
2018 In Like Flynn (post-production) ... Rose
2018 Chasing Comets ... Brooke
2018 Shooting in Vain ... Kali Stewart
2017-2018 MacGyver (TV sorozat, 12 epizód) ... Samantha Cage
2017 Emerald City (TV sorozat, 9 epizód) ... Anna
2017 That's Not Me ... Zoe Cooper
2016 Science Fiction Volume One: The Osiris Child ... Gyp
2015 Vigyázz, mit kívánsz! ... Lena Harper
2015 Knight of Cups ... Isabel
2014 Engram (Short)
2014 Akihez beszél a föld ... Natalia
2014 Kéjlak ... Sarah Deakins
2014 Electric Slide ... Pauline
2012 Ed Sheeran: Give Me Love (Video short)
2012 Vörös hajnal ... Erica Martin
2011 Halhatatlanok ... Athena
2011 A Heartbeat Away ... Mandy Riddick
2010 The Wedding Party ... Anna Petrov
2010 The Pacific - A hős alakulat (TV minisorozat, 1 epizód) ... Gwen
2009 The Waiting City ... Scarlett
2009 Daybreakers - A vámpírok kora ... Alison Bromley
2009 Transformers: A bukottak bosszúja ... Alice
2003-2006 Otthonunk (TV sorozat, 256 epizód) ... Tasha Andrews / Tasha Hunter 

Utolsó frissítés: 2021.10.13. 10:10 kia08 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace