Starity

Jacob Bae

Jacob Bae Jacob Bae nemzetisége 10734. 18rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Jacob Bae (배제이콥)
 • Becenév
 • Jacob (제이콥), Joonyoung (준영), Baecop (belly button)
 • Születési idő
 • 1997. május 30.
 • Születési hely
 • Toronto, Kanada
 • Foglalkozás
 • Énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Ikrek
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Moon Hyung Seo Choi Chan Hee Ji Chang Min Kim Young Hoon (II) Joo Hak Nyeon Lee Sang Yeon Lee Jae Hyun Lee Ju Yeon Kim Sun Woo Son Young Jae

Jacob Bae életrajza

JACOB BAE

Születési név: Jacob Bae (배제이콥)
Koreai név: Bae Joon Young (배준영)
Becenév:
Baecop (köldök)
Pozíció: 
vokalista
Születési idő: 
1997. május 30.
Vértípus:
B
Magasság:
175 cm
Súly:
60 kg
Csillagjegy:
ikrek
Specialitás:
kosárlabdázás, gitározás, beatboxolás
Kedvenc szín:
burgundi, olíva
Idol:
Sam Kim

 

Érdekességek

- Ő a csapat anyukája és angyala.
- Folyékonyan beszél angolul.
- Nagy Sam Kim rajongó.
- Nagyon szereti a gabonapelyhet.
- Kedvenc színe az oliva és a burgundi.
- Jacob saját maga írta, komponálta és énekelte is el a dalt a DAZED profil videójában.
- Tudja utánozni Elmo hangját.
- Szeret kosárlabdázni és röplabdázni.
- Négy évig volt benne egy kosárlabda csapatban, hat évig pedig egy röplabda csapatban, amiért díjat is nyert 11. osztályban.
- Wolverine a kedvenc szuperhőse.
- Kedvenc állata a kutya.
- Kiskorában zongorázott, de végül gitározni és dobolni kezdett el tanulni.
- Ha lenne egy húga, nem mutatná be őt a többi tagnak.
- Nem szereti a horrorfilmeket. Míg a többiek azt nézik, ő inkább emegy aludni, miközben zenét hallgat.
- Sangyeonnal szobatársak.
- Van egy fiútestvére, akit Jeffnek hívnak.
- A gitárját Ray-nek nevezte el.
- Kedvenc Disney meséje a Mulan.

THE BOYZ


(tagok balról jobbra fent: Sunwoo, Hwall, Juyeon, Kevin, Sangyeon, Jacob, lent: Haknyeon, Q, Younghoon, Hyunjae, Eric és New)

Debütálás: The First
A Cre.Ker Entertainment 2017 júliusában jelentette be, hogy hamarosan debütáltatni fogja első fiúcsapatát. A Cre.Ker különböző média oldalakon közvetítette a tagok mindennapi életét Trainee-Paparazzi címmel. Hivatalos nevüket július 18-án jelentették be és ekkor mutatták be a tagokat is. Debütjük előtt volt egy saját műsoruk Flower Boy Snack Shop címmel, amit augusztus 23-án kezdtek el vetíteni. A srácok végül 2017. december 6-án debütáltak a THE FIRST nevezetű debüt albumukkal, ami összesen négy dalt tartalmazott a Boy nevű vezetőszámmal együtt, amihez videoklip is készült. Az albumon szintén helyet kapó I'm Your Boy már 2017. október 11-én megjelent egy speciális kisfilm keretein belül.

2018: The Start, KeePer, The Sphere, The Only
Pár hónappal a debüt album kiadása után március 20-a és április 2-a között kikerültek a új albumot beharangozó információk, képek és előzetes videók a srácok közösségi oldalaira. Az ígértekhez hűen április 3-án visszatértek az első hivatalos mini albumukkal, a The Starttal és a rajta szereplő 6 számmal együtt. Az album vezetődala a Giddy Up lett, amihez egy pörgős, sokszínű videoklipet is forgattak. Sajnos Hwall az ezt követő promotálásban már nem tudott részt venni a lába egészségügyi problémái miatt, így csak a maradék 11 tag népszerűsítette az új szerzeményüket.

A The Boyz július 4-én bejelentette, hogy visszatérésre készülnek egy különleges single-lel, melynek címe a KeePer lett. Aznap feltettek egy előzetes képet Protect Image 1 névvel, majd 5-én a Protect Image 2-t. 9-én a került fel a videoklip teasere, 11-én pedig napvilágot látott a single borítója. 12-én végül megjelent a teljes hosszúságú videó, a dal producere Park Kyung (Block B) volt.

Augusztus 20-án hozták nyilvánosságra, hogy a banda az első igazi single albumával készül visszatérni. Két nappal később már az ütemtervet is megosztották velünk, majd 23-án feltették a srácok együttes teaser képeit is "Dream", illetve "Real" verzióban. Innentől kezdve folyamatosan kerültek fel az egyéni fotók is a srácok rövid videóikkal együtt, majd augusztus 31-én az első, szeptember 3-án pedig a videoklip második előzetesét is közzétették. A három számot tartalmazó The Sphere nevezetű album 5-én jelent meg a vezetőszám, a Right Here teljes MV-jével karöltve.

Az év lezárásaként, november 13-án megkezdték a The Only elnevezést kapó harmadik mini albumuk megjelenítésének az első lépéseit a comeback beharangozásával és a csapat első teaser fotójának megosztásával. A tagokról négy különféle kép és három rövidebb előzetes videó is készült, melyeket elsőnek 14-e és 17-e között tekinthettünk meg "No Air" néven. Ezután 18-án a klippbe is betekintést nyerhettünk egy kisfilmnek köszönhetően, amit újabb egyéni fotók követtek "In The Air" megnevezéssel. A szokásostól eltérően az albumon helyet kapó számok címe mellett még a posztolt képek készítéséről is közzé tettek több kisebb videót is. November 25-én a teasert, majd 29-én a teljes MV-t is feltöltötték a világhálóra, mely a No Air címet kapta.

2019: Bloom Bloom, Dreamlike
Megkezdve az évet, április 10-én tudomásunkra hozta a Cre.Ker Entertainment, hogy a srácok a hónap végén készülnek visszatérni a második single albumukkal, melyet Bloom Bloom névre kereszteltek. A koncepciós fotók első verzióját 11-e és 15-e között osztották meg, a srácokról készült egyéni képek mellett két csoport kép is feltöltésre került. Az elkövetkezendő két napban megtudhattuk az albumon helyet kapó számok címét, illetve az előzeteseket is meghallgathattuk. A teaser képek második verziója 18-a és 21-e között került megosztásra, azonban itt csak egyéni képekről beszélhetünk. A vezetődal kisfilmjéről 3 előzetes videót is megtekinthettünk különböző napokon, 23-án, 25-én, majd végül 27-én. A teljes albumot 29-én hallhattuk először a rajta szereplő 3 számmal együtt, ami névszerint a Bloom Bloom, a Butterfly és a Clover. A vezetődalhoz, a Bloom Bloomhoz forgatott videoklip is ezen a napon jelent meg.

Az album, illetve az MV is teljes mértékben tükrözi az évszakkal kapcsolatos érzéseket, az egészből árad a megújult, vidám, felszabadulással teli tavaszi hangulat, amely bárkit képes magával ragadni röpke 4 percre. Az album plusz különlegessége, hogy a title tracket két tag, Sunwoo és Eric írta, míg a Butterfly egy része Eric nevéhez köthető, illetve a Clover munkálataiban az egész banda segédkezett.

Augusztus 9-én került fel Twitterre a menetrend a csapat visszatéréséhez, a Dreamlike-hoz, ami a fiúk negyedik mini albuma. 10-én és 11-én teaser képek jelentek meg a tagokról, 12-én a comeback trailer, 13-án pedig a számlista látott napvilágot. 14-én kis részleteket hallhattunk a dalokból a Highlight Medley videó jóvoltából. 16-án és 18-án a vezető dal, a D.D.D klipjéhez adtak ki előzetes videókat, majd a teljes videó és az album 19-én vált elérhetővé.

2020-2021: Reveal, Kingdom, első japán studio album

2020. február 10-én a csapat kiadta első studio albumát Reveal címmel, melynek vezető dala ugyanezt a nevet kapta. Márciusban bejelentették, hogy a The Boyz belépik a Road to Kingdom nevű televíziós műsorba, melynek fináléjában bemutatták új dalukat a Checkmate-et is. Végül pedig első helyen végeztek a műsorban, ezután 2021. áprilisában kezdődött el a Kingdom: Legendary War, amelyben 2. helyen végeztek.

2020. szeptember 21-én jelent meg egy új albumuk Check címmel, amelynek fő dalához a The Stealer-höz videoklipp is készült. Majd december 7-én kijött egy speciális karácsonyi daluk a Christmassy!, ezzel is promotálták a 3. évfordulójukat.

2021. januárjában bejelentették, hogy március 17-én érkezik első japán studio albumuk Breaking down címmel.

2021. augusztus 9-én jelent meg Thrill Ride című daluk, majd szeptember 17-én a Kakao Enertainment bejelentette, hogy a Cre.ker Entertainment és a PlayM Entertainment egyesülni fognak és a The Boyz az új egyesült cég alá fog tartozni.

2021. október 2-án a The Boyz lett az év előadója a The Fact Music Award-on, majd november 1-én jelent meg új single albumuk Maverick címmel. Ezután december 6-án jött ki Candles című daluk.

2022-jelen: Be Aware és Be Awake

2022. május 27-én jelent meg a fiuk új japán dala a She's the Boss.

A The Boyz 2022. augusztus 16-án jelentkezett új albummal, mely a Be Aware címet kapta. Ezután augusztus 30-án bejelentették, hogy Sunwoo szünetelteti aktivitásait egészségügyi gondjai miatt.

A csapat 2023. február 20-án jelentkezett új albummal, melynek címe Be Awake lett. Az album hat dalt tartalmaz vezető dala pedig a Roar.


2023 óta szerkeszti: Beáta2002

Mini albumok

2017: The First

2018: The Start

2018: The Only

2019: Dreamlike

2019: Tatoo (japán)

2020: Chase

2021: Thill-ing

2022: She's the Boss (japán)

2022: Be Aware

2023: Be Awake

Single albumok

2018: The Sphere

2019: Bloom Bloom

2021: Maverick

Studio albumok

2020: Reveal

2021: Breaking Down (japán)

Utolsó frissítés: 2023.03.11. 18:06 Beáta2002 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace