Starity

Jake Hays

Jake Hays Jake Hays nemzetisége 18235. 4rajongó 0vélemény

Jake Hays életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

KEZDETEK

Jake Hays 1991 február 8-án látta meg a napvilágot a The Runaways egykori tagjának, Cherie Currie-nek, és Robert Hays-nek a fiaként a Kalifornia állambeli angyalok városában, Los Angelesben. 2009-ben végzett az Agoura High School-ban.

ZENEI KARRIER

A Maudlin Strangers egy rockzenekar, mely egészen újkeletű, hiszen 2010 májusában alakult. Tagjai Jake, aki az énekes, és a gitáros, Mac Sinise, Sam Porcaro és Blues Williams – avagy négy jóbarát. A fiúk a Felix Vinyl Records kiadóhoz szerződtettek le. A bandának eddig két kislemeze jelent meg: 2011. június 23-án a Suffer, Kate, 2012 július 3-án pedig a Long Way Down című számuk, amely 2013 február 2-án megjelenő CSI: New York-i helyszínelők sorozat akkori epizódjában lehetett hallani a laborjelenet alatt. Emellett természetesen több daluk is van a repertoárjukban, amit a hivatalos oldalukon lehet meghallgatni. A banda legelső koncertje az amerikai Roxy klubban volt, ahol egy egész nagy tömeg előtt játszhattak.

2013. február 21-én megjelent a Violette LP lemezük, amely 8 dalt tartalmaz: Femme Fatale, Suffer, Kate, The Cards You've Dealt, The Getaway, I Should've Known, Adeline, Dance in the Fire, Long Way Dow. Az együttest azt eszelték ki, hogy az interneten is letölthetővé teszik a dalt, és a letöltők maguk dönthetik el, hogy mennyit fizetnek az album online megvásárlásáért - azaz ingyen is le lehetett tölteni a dalokat.

2013. május 21-én megjelent a zenekar Penny című legújabb dala, amit ingyenesen le lehet tölteni a srácok jóvoltából a SoundCloud oldalról.

TETOVÁLÓMŰVÉSZ

2009. decembere óta tetoválóművészként is dolgozik. Van egy kisebb szalonnak megfelelő helye az édesanyjának, Cherie Currie-nek a lakásában, Los Angeles városában "Felix Vinyl Tattoo" néven. A vendégei mind elégedettek voltak, és mi pedig biztosak lehetünk benne, hogy Jake egy nagyon művészi lélek, és nagyon szépen bán a tűvel.

ÉRDEKESSÉGEK

... Kedvenc idézete Henry David Thoreau egyik aranyköpése: "Ha valaki nem tart lépést társaival, ennek talán az az oka, hogy más dobosra hallgat".
... Szereti önmagát adni mindig, bármilyen helyzetben.
... A mottója az, hogy "szeretni a családot, és utálni a drogokat".
... Ha éppen nem iskolában van, vagy nem tanul, akkor szeret a családjával és a barátaival lenni, és gitározni.
... Van több tetoválása is.
... Van egy kutyája, Kaylee.

Maudlin Strangers – kislemezek:

2011: Suffer, Kate
2012: Long Way Down

Utolsó frissítés: 2013.07.07. 17:05 Vegas által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace