Starity

Jang Hyuk Jin "Hyukjin"

Jang Hyuk Jin Jang Hyuk Jin nemzetisége 7998. 69rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Jang Hyuk Jin (장혁진)
 • Becenév
 • Piggy, Hyukjinnie.
 • Születési idő
 • 1993. december 20.
 • Születési hely
 • Dél-Korea, Szöul
 • Foglalkozás
 • énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 176 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Woo Chang-bum Kim Chan-yong Seo Min-woo Jo Jong Hwan Kim Rok Hyun Lee Sang Hoon

Jang Hyuk Jin életrajza

 Alapadatok

Teljesnév: Jang Hyuk Jin (장혁진)
Művésznév: Hyukjin (혁진)
Születési idő: 1993. december 20.
Születési hely: Busa, Dél-Korea
Csillagjegy: Nyilas
Kínai horoszkóp: Kakas
Magasság: 176 cm
Súly: 62 kg
Vércsoport: B
Hobbik: tévénézés
Ügynökség: TOP Media

100% (백퍼센트)

A 100% 2012. szeptember 21-én debütált hivatalosan. A csapat a Shinhwa-s Andy Lee szárnyai alatt bontakozhatott ki, és mutatkozott be akárcsak a Teen Top. A 100% először 7 taggal indult neki a karrier építésnek, azonban hamarosan lemorzsolódtak. Az eredeti hét tagos felállásban Seo Minwoo, Kim Rokhyun, Jo Jonghwan, Kim Chanyong, Jang Hyukjin Lee Sanghoon, és Woo Changbum alkották a csapatot. Azonban Changbum kilépett a csapatból, Sanghoon pedig egyelőre szünetelteti a csapatbeli tevékenységeit szóló karrierje miatt.


2012 - Debütálás, és a Guy Like Me

Hivatalos debütálásuk előtt a Teen Top-al közösen szerepeltek a Teen Top Rising 100% című MTV-s reality show-ban, amely június 16, és szeptember 18-a között volt műsoron. Az utolsó adás során, szeptember 18-án pedig a 7 tagú banda hivatalosan is debütált első egységes kislemezükkel, amely a 'We 100%' címet viseli, majd szeptember 21-én a Music Bank-ben túlestek első élő fellépésükön is. Az MBC október 23-án sajtótájékoztatót tartott ugyanis a Teen Top és a 100% újabb műsorral jelentkezett ezúttal 'Teen Top & 100% Rising Brothers' címmel. December 4-én megjelent második kislemezük a 'Guy Like Me' teaser-je, melyet december 7-én a teljes videó és második lemezük követett.


2013 - Want U Back és az első sub-unit: 100% V

Május közepén jelentették meg az első teaser képeket a csapat visszatérésének jóvoltából, és az is kiderült, hogy május 23-án viszont láthatjuk a fiúkat. Végül megjelent a csapat első mini albuma 'Real 100%' címmel, igaz csak digitálisan, de az albumhoz tartozó kislemez, amely a 'Want U Back' címet viseli 28-án már a boltok polcaira is kikerültek. Július 17-én a T.O.P Media hivatalosan megerősítette a fiúk fanklub nevét, amely a 'Perfection' nevet kapta, ezzel is szimbolizálva a fiúk és rajongóik tökéletes kombinációját. November 14-én a banda első alegységét is bejelentették, amelyet Rokhyun, Hyukjin, Jonghwan, és Chanyong alkotnak. November 20-án megjelent az egység első kislemeze 'Missing You' címmel, valamint egy 3 dalt tartalmazó albumot is kiadatak.


2014 - Minwoo bevonulása, Sanghoon szünetelése, és a Bang The Bush

Az év elején robbant a hír, hogy a csapat 7 tagjából mindössze 5-en folytatják egyelőre a csapatbeli tevékenységüket, ugyanis a csapat leader-e Min Woo március 4-én hivatalosan is megkezdte kötelező katonai szolgálatát, ahonnan 2015. december 3-án szerelt le. Ezt követte Sang Hoon bejelentése, aki személyes okok miatt kért szabadságot, hogy eldöntse jövőbeli terveit. Március 5-én az 5 tag azonban folytatta a munkát, és március 17-én vissza is tértek egy újabb kislemezzel, amely a 'Beat' címet viseli, és még aznap jelent meg a csapat 2. mini albuma is 'BANG the BUSH' címmel. Július 7-én a csapat kiadott egy egységes kislemezt '100% Cool Summer Album "Sunkiss" címmel, melyen 3 szám kapott helyet, és vezető kislemezként a 'U Beauty'-t adták ki.

2016 - Time Leap

A TOP Media szeptemberben jelentette be, hogy a csapat hamarosan visszatér, de mindössze 5 taggal. A tagok és Changbum között vita keveredett, végül még a visszatérés előtt kilépett a csapatból. Október 5-én a hivatalos twitter fiókjukban jelent meg az első csoport teaser, majd egy nappal később az egyéni teaser képek is kikerültek. A csapat 2016. október 13-án a harmadik extended play albumát adta ki a 'Time Leap'-et, amelyről a 'Better Day' egy zenei videót is  kapott.

2017 - Japán debütálás, Sketchbook, és japán comeback

2017. januárjában a csapat végül Japánban is bemutatkozott: kiadták első japán nyelvű albumukat, amely a How To Cry címet viseli. Röviddel a japán promóciók befejezése után egy meglepetés-comeback-kel rukkoltak elő a koreai rajongók számára. A visszatérést a hivatalos honlapjukon tették közzé. Végül február 22-én meg is jelent a negyedik mini albumuk a Sketchbook, amelyről a Sketch U-hoz videó is készült. Majd' 4 hónapos kihagyás után egy újabb japán albummal érkeztek a fiúk, amely a 'Warrior' címet kapta, ill. a címadó dalhoz videó is készült.


Fanklub

A hivatalos fanklub szavazást 2013. július 17-én zárták le, és a TOP Media bejelentette a csapat fanklubjának nevét is, amely a Perfection lett, amely szimbolizálja a csapat és a rajongóik tökéletes kombinációját.


Érdekességek

► Kedvenc étel: csirke
► Szereti a történelmi dokumentumfilmeket, és szeret főzni is.
► Általában csendes, félénk, de nagyon vidám szokott lenni.
► Példaképe Kim Tae Woo.
► Ő a legnassolósabb a 100%-ből.
► Nagyon jól énekel. A magas hangok kiéneklésében különösen jó.
► Mindig az volt az álma, hogy énekes legyen, de mivel félénk gyerek volt, nem igen hitte, hogy valaha sztár lesz.
► Női ideála olyan aki kicsit butuska, kedves és nem árt ha szép a mosolya.
► A stresszt evéssel és énekléssel vezeti le.
► Egyszer mikor nagyon ideges volt 4 órán keresztül énekelt.
► Női ideáljának Park Ha Sun-t mondta.
► Szeretne szerepelni musical-ekben.
► Kiszeretné próbálni a színészkedést.

Írta: Angel 

100% (백퍼센트)

Koreai megjelenések

Mini albumok

Real 100% (2013)
Bang the Bush (2014)
Time Leap (2016)
Sketchbook (2017)

Single-k

We, 100% (2012)
Guy Like Me (2012)
Sunkiss (2014)

Kislemezek

Badboy (2012)
Guy Like Me (2012)
Want U Back (2013)
Beat (2014)
U Beauty (2014)

Digital single-k

Na Gateun Nom (2012)
 

Japán megjelenések

Single-k

How To Cry (2017)
Warrior (2017)


100% V

Single-k

Missing You (2013)

Utolsó frissítés: 2017.06.28. 17:05 Angel által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace