Starity

Jang Woo Young

Jang Woo Young Jang Woo Young nemzetisége 948. 685rajongó 13vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 98%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Jang WooYoung
 • Becenév
 • Boo-Uhngee, Udong, Woodong, Jjang
 • Születési idő
 • 1989. április 30.
 • Születési hely
 • Busan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 178 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Jun Ho Nichkhun Horvejkul Kim Junsu (II) Hwang Chan Sung Ok Taec Yeon Jay Park

Jang Woo Young életrajza

Valódi név: Jang WooYoung (장우영)
Becenevek:
Boo-Uhngee
Születésnap:
1989. Április 30.
Születési hely:
Dél-Korea, Busan
Magasság:
178 cm
Súly:
65 kg
Vércsoport:
B
Vallás:
Buddhista
Iskola:
Seoul School For The Arts
Hobbik:
zenehallgatás, internetezés
Specialitás:
tánc
Kedvenc étel:
"A világ összes ételét szeretem"
Ideális nő:
"Valaki olyan, akiben mindent szeretek"
Ügynökség:
JYP
Pozíció a csapatban:
vokál
Egyéb becenevek:
Udong,Woodong, Jjang, WooYoung

Jang WooYoung a 2PM nevű dél-koreai fiúcsapatból lehet leginkább ismert az embereknek, ahol vokalista és táncos szerepet tölt be.

1989 április 30-án született Busan-ban, Dél-Koreában

 

2008: Debütálás

2008-ban az Mnet "Hot Blood" műsorában a nézők nyomon követhették 13 gyakornok extrém kiképzését, ami nagyban hasonlított a rendes katonai kiképzéshez és amit azért kellett teljesíteni, hogy később tagjai lehessenek a One Day nevű formációnak. Az ügynökség az utolsó percekben azonban mégis úgy határozott, hogy a csapatot két részre bontja: a 2AM-re és a 2PM-re.

Míg a 2AM a lassabb hangvételű balladákat részesíti előnyben, addig a 2PM inkább az R&B és a dance pop világában mozog. Wooyoung a műsor teljesítése után a 2PM csapat tagja lett.

Hat hónappal a "Hot Blood" műsora után a 2PM debütált első singlejükkel, ami a „10 Points Out Of 10 Points” nevet kapta. Az ehez készített videóklippben a híres énekesnő G.Na is szerepelt, továbbá ez a dal később a „Hottest Time Of The Day” és a „2:00PM” albumjaikra is felkerült.

A csapatot a JYP büszkeségének harangozták be, mivel a 2PM 10 éven belül a JYP első idol fiúbandája a G.O.D után. Nagy reménységeket fűztek hozzájuk és ezért a fiúknak kétszer annyira kellett bizonyítaniuk.

A hivatalos debütálás szeptember 4.-én volt. Október 17-én, az „Only You”-t, azaz az album második dalát kezdték a fiúk promotálni, majd a karácsonyhoz közeledve az „Only You” téli mix verziójával léptek fel, amihez kiadtak egy digitális singlet is.

2008 December 24-én átvették a műsorvezetést az egyik leghíresebb sztárműsorban, az "Every 1 Idol Show"-ban, amelyet március végéig vettek.

 

2009: 2:00PM: Time For Change, Jaebum kilépése és The First Album: 1:59PM

2009. április 23-án megjelent a második kislemezük, amely a „2:00PM: Time For Change” címet kapta. Az „Again & Again” című dalukkal mégjobban felkeltették a rajongók figyelmét és ezáltal rengeteg díjat is nyertek, emellett egyre több műsorban is feltűntek.

Az „Again & Again” című daluk után az „I Hate You” dalukat kezdték promotálni. Miután lezárták a második kisalbumuk népszerűsítését, visszavonultak a stúdióba és az első teljes albumukat kezdték el készíteni, aminek megjelenése október közepére volt várható.

2009 szeptember 4- én a vezetőnek, Jaebum-nak 4 évvel ezelőtti Myspace üzenetei bejárták a világhálót, amiben a sajátos ellenszenvét fejezte ki Korea iránt és ha ez önmagában nem lett volna még elég, eközben javában még a JYP ügynökségnél tartózkodott. Szeptember 8-án Jaebum kilépett a csapatból, akkor még ideiglenesen és visszautazott Amerikába. Szeptember 17-én a JYP ügynökség bejelentette, hogy a 2PM hat taggal folytatja tovább, így a fiúknak újra fel kellett venniük a következő promotáló dalukat a „Heartbeat”-et, Jaebum nélkül.

Jaebum kilépése nagyon kihatott az egész csapat hírnevére, így nem nagyon hívták őket szerepelni.
Miután Jaebum kénytelen volt elhagyni az ügynökséget, rövidesen elkezdtek terjedni a pletykák, hogy új leadere lesz a csapatnak. Azért hogy eldöntsék hogy ki lesz megrendezték a "Wild Bunny" műsoron belül a Leader Olympics-et, vagyis a vezetők "olimpiáját", de így sem sikerült eldönteni.

Később az egyik rádióműsorban Chansung elárulta, hogy a csapatnak a jövőben nem lesz leadere és ez abból adódik, hogy mindegyik tagnak sok a hiányossága ilyen téren és nem elég felkészültek arra hogy leaderek legyenek. Továbbá ezzel is kimutatták, hogy mennyire szerették és tisztelték Jaebum-ot mint vezetőt.

Az első teljes albumuk 2009 november 13-án jelenet meg „The First Album: 1:59PM” névvel. Mivel az albumon már nem hét hanem csak hat tag szerepelt, az album címe ezért kapta a „1:59PM” nevet. A fanok nevezték el így a 2PM-et, miután Jaebum kilépett tekintve, hogy "1 perc hiányzik a csapatból, így nem teljes".

A fiúk a „Heartbeat” című számukat kezdték el promotálni.

 

2010: Still 2:00PM 

2010 elején új dalt adtak ki, mely a „Tired Of Waiting”-et címet kapta, ám a dal promotálása igen rövid volt, ugyanis január 17-én lezárták az első teljes album reklámozását.

A visszatérő videóklip bemutatója április 16-án jelent meg, maga a dal pedig 19-én, míg az új single album, a „Don't Stop Can't Stop” április 22-én. Az első élő visszatérésük még aznap megtörtént az M!Countdown zenei műsorban.

Június elején a Wonder Girls lánycsapat koncertturnéján szerepeltek a fiúk, mint előzenekar.

2010 októberében megjelent a 2PM első mini albuma „Still 2:00PM” címmel, amelyről az „I'll Be Back” dalt kezdték el promotálni. A dal védjegyévé vált a "shuffling tánc", amelyet sokan csak a "rohanó ember" táncnak neveznek.

A fiúk rádió műsorokban többször is előadták az „I Can't” című dalukat is.

Az év lezárásaként készültek a Japán piac meghódítására.

 

2011: Take Off, I'm Your Man, Hands Up és Even When We’re Apart

2011 május 18-án megjelent az első japán kislemezük, a „Take Off”. A szám az áprilisban induló anime, az "Ao No Exorcist" endingjeként vált ismerté, illetve az album tartalmazta a „Heartbeat” japán verzióját is. A második japán kislemezük 2011 augusztus 17-én jelent meg „I'm Your Man” címmel.

Az év végi "MBC Bouquet" eseményen a fiúk előadták az „Ain’t No Sunshine” és a „Notting Hill” című dalaikat.

A második koreai nyelvű teljes albumuk 2011 június 21-én jelent meg „Hands Up” címmel.

Ez volt az első olyan albumuk, amelyen már tagok által írt és szerekesztett dalok megtalálhatóak voltak. Mint például a „Give It To Me” dal, amit Junho vagy a  „HOT” című dal, amit Junsu készített.

A „Give It To Me” dal olyan megtiszteltetésben is részesült, hogy a "Blind" című film egyik betétdala lett. Az első élő fellépésük június 24-én volt, azaz Nichkhun szülinapján, a KBS Music Bank zenei műsorban. 

A "Hands Up Asia Tour" nevezetű koncert turné alatt Junho Wooyoung egyik speciális szerzeményével, a „Move On” című dallal lépett fel, s ezáltal nagyon sok elismerést szerzett a szakmában.

2011. november 30-án kiadták első japán nyelvű stúdióalbumukat, amely tartalmazta a „Take Off”, az „I’m Your Man”, az „Ultra Lover” és a „Hands Up” japán nyelvű verzióját, valamint egy teljesen új dalt is készítettek külön az új albumnak „Even When We’re Apart” néven.

 

2012: Beautiful és Masquerade

2012 áprilisában a csapat azt tervezte, hogy a 2AM csapattal közösen kiadnak egy japán dokumentumfilmet, "Beyond The One Day" címen, aminek az előzetese meg is jelent április 13-án.

A csapat hatalmas népszerűségnek örvendett Japánban, így ennek örömére folytattás a japán dalok készítését és két új japán albumot is kiadtak „Beautiful” és „Masquerade” címen.

 

2013: Legend Of 2PM és Grown

2013-ban sem hagyták abba a Japán piac hódítását, ezért  február 13-án kiadták második japán nagylemezüket „Legend Of 2PM” néven.

Majdnem 2 év kihagyás után 2013 májusában visszatértek a koreai piacra és kiadták a harmadik albumukat „Grown” címmel. A visszatérő dalokhoz melyek a „Comeback When You Hear This Song” és az „A.D.T.O.Y” voltak, videóklipet is készítettek. 

2013 május 2-tól július 31-ig folyamatosan részt vettek a 2PM G+Star Zone nevezetű kiállítás különböző programjain, továbbá a  G+Dream projectben is kivették a részüket.

Emellett május 16-tól elkezdték promotálni legújabb albumukat. Az első zenei műsor ahol felléptek az új albumról ismert „Comeback When You Hear This Song” és „A.D.T.O.Y” nevezetű dalokkal az M! Countdown volt.

 

2014: Go Crazy

A 2014-es év elején Wooyoung, Nichkhun és Taecyeon után szerepet kapott a We Got Married című műsorban, ahol a felesége nem más mint, Park Se Young.

A zene melett továbbá folytatja a modellkedést és a reklámokban való részvételt.

A JYP bejelentette hogy június 26-án a JYP előadói terveznek egy közös munkát a Swizz Beatz-vel.

A 2PM hosszas kimaradás után végre visszatért a koreai piacra, és kiadták "Go Crazy" című mini albumukat. Az album vezető dalához a "Go Crazy"-hez készített videóklip szeptember 10-én jelent meg, míg szeptember 15-én kiadtak egy újabb, úgynevezett party verziót.

A 2014-es évet újabb nagy koncertekkel és turnékkal fejezték be. Majd a 2015-ös évet újabb Japán turnéval kezdték.

 

2015: Szóló album és No.5 

2015 március 4-én megjelent Wooyoung első japán single albuma "R.O.S.E" címmel. 

Június 15-én megjelent legújabb albumuk "No.5" címen, melyen a 12 dalból 9-et a fiúk készítettek. Az album címadó dalához, a "My House"-hoz klipet is készítettek.

 

2016: Koncert turnék, Galaxy of 2PM és Gentlemen's Game

A 2016-os évben a fiúk leginkább a turnéjukkal voltak elfoglalva, azonban emellett április 27-én kiadták legújabb japán albumukat "Galaxy of 2PM" néven. 

Szeptember 12-én megjelent a "Promise (I'll Be)" dalukhoz készült videoklipjük, majd egy nappal később a teljes albumuk "Gentlemen's Game" címen.

Október  26-27-én megtartották legújabb koncertjüket "The 2PM in Tokyo Dome" címen.

 

2017: Party Shot

Február 24-én megkezdődött   "2PM CONCERT '6Nights" nevezetű koncert turnéjuk.

Április 19-én megjelent "Party Shot" című japán mini albuma.

 

Szóló tevékenységek:

# 2009 Július 26-tól egészen 2010 júliusáig műsorvezető volt (azaz MC), TaecYeon-val együtt az SBS Inkigayo nevezetű zenei műsorban. (Mikor Jaebum kilépett a csapatból a héten még ők voltak, de azután ideiglenesen kiléptek, majd a csapat visszatérése előtt nem sokkal, ismét ők lettek a műsorvezetők).

#  2010 februárjában mellék műsorvezető volt a KBS Win Win nevezetű műsorban.

# Szerepelt a 2011-es "JYP céges sorozatban" a Dream High-ban, ahol egy amerikából érkező tanulót, Jasont alakított.

# Nagyon sok reklámban vett részt, továbbá rengeteg felkérést kapott hogy promotáljon ruhákat. Ő volt az egyik arca az Evisu és a Swizz Beatz for Reebok márkáknak is.

# 2011 Júliusában ő volt az aki felkészítette Kim Gyuri-t az MBC's Dancing With the Stars műsorra.

# 2011 szeptemberében szerepelt, Suzy-val egy vendégszerep erejéig a KBS Drama Special Human Casino nevezetű drámában.

#  2012 július 8-án kiadta első szóló lemezét "23, Male, Single" címen. A "Sexy Lady" című dalához egy videóklippet is készített.

#  2012 júliusában együtt énekelt a "Classic" nevezetű dalban JYP-val, Taecyeon-val és a MISS A lánycsapatból ismert. Suzy-val, amit a Reebok ruhagyártó cég reklámozásaként írtak és amihez videóklipp is készült 

 

Érdekességek/tudnivalók:

•  Tud beszélni koreaiul, japánul és angolul.

•  Az anyukája mindenben segítette, hogy az álmai teljesüljenek, azonban az édesapja azt szerette volna hogy fiának normális élete legyen.

• 2007-ben elnyerte az első helyezést 1000 jelentkező közül a Mgoon Audition-on.

• Csak a JYP-hez jelentkezett, de körülbelül négyszer mire végre sikerült bekerülnie.

• 2007-es "évzáró fellépéseken" a WGs lányok előadták a Big Bang-vel a Grease-t, de T.O.P hiányzott, ezért WooYoung szált be a tánc végére és Yoobin-nal táncolt.

• Kinevezték a ssanti dance (cheap dance= olcsó tánc) királynak, mikor megmutatta az egyik Star King-ben hogy mit tud. Azóta ha van rá alkalma akkor ssanti dancel.

• Mivel Busanból jött, ő is tud akcentussal beszélni, akárcsak Junsu aki Daeguból származik. Néha együtt kérik meg őket, hogy beszéljenek úgy.

• Jang Gestures az egyik beceneve, mert sokat gesztikulál a kezével.

• A csapattagok állítása szerint ő a legviccesebb a csapatban, és ő az aki legjobban kijön a gyerekekkel.

• Kedveli Bobby Kim-et, Ra.D-t és Yoon Dohyun-t.

• Az egyik kedvenc étele a csirke, ezért kapta a 'Dakdokhu' becenevet ami azt jelenti 'csirke szerető'.

• A leghajlékonyabb a csapatban.

• Sokan mondják, hogy a hangja hasonlít JYP-ére.

• A tagok között a csapatban ő az 'umma', vagyis az 'anyuka', mivel szereti a rendet.

 

Díjai:

- 2nd SBS MTV Best of the Best - Best Male Soloist (2012)

- 1st YinYueTai V-Chart Awards - Best Korean New Solo Artist (2013)

By Brigicyy

Drámákban és más műsorokban:

- Hot Blood Men (2007) 

- Idol Show (2008)

- SBS Star King (2008 – Jelenleg is)

- Wild Bunny (2009)

- Style (2009)

- KBS2 Dream High (2010)

- KBS Human Casino (2011)

- Boss 2 cameo Japanese drama (2011)

- 2PM Show! (2011)

- 2PM  Dreamlike Invitation (2011) 

- Boom The Kpop (2011)  

- Dreamlike Invitation from Wooyoung (2011)

- Drama Special "Human Casino (2011) 

- Beyond the ONEDAY - Story of 2PM & 2AM (2012) 

- One Point Korean (2012)  

- Wander Trip (2012)  

- Running Man (2013)  

- A Song For You From 2PM (2013)  

- Barefooted Friends Episode 13, 14 (2013)   

- Hello Counselor Episode 123 (2013) 

- Human Condition (2013) 

- Radio Star (2013) 

- Cool Kidz On The Block (2013)  

- We Got Married (2014)

- Running Man (2014)

- Happy Camp (2014)

- After School Club (2014)

- Running Man (2015)

- I Can See Your Voice Season 3 (2016)

- Have You Eaten (2016)

-  2pm Wild Beat (2016)

 

Reklámokban:

- 2PM Open Happiness CF 2011 March 15 

- 2PM Open Happiness CF 2011 March 15 

- 2PM Open Happiness MV 2011 March 16

- 2PM Open Happiness 2011 March 16 

- 2PM Open Happiness CF 2011 March 27 

- 2PM Open Happiness CF 2011 March 27 

- 2PM Everland's Horror Maze: Wooyoung 2011

 

Koncertek/Turnék:

- 1st Concert: Don't Stop Can't Stop (2010)

- First Japan Tour: Take Off (2011)

- Japan Arena Tour: REPUBLIC OF 2PM (2011)

- 2nd Concert: HANDS UP ASIA TOUR (2012)

- Six Beautiful Days (2012) 

- "What Time Is It?" - Asia Tour (2012-2013) 

- Japan Arena Tour: LEGEND OF 2PM (2013)

- Legend Of 2PM in Tokyo Dome (2013)

- Japan Arena Tour: GENESIS OF 2PM (2014)

- 2PM World Tour "GO CRAZY!" (2014-2015)

- Japan Arena Tour: 2PM OF 2PM (2015)

- 2PM CONCERT ‘House Party’ (2015-2016) 

- 2PM Six “HIGHER” Days  (2015) 

-  Japan Arena Tour: GALAXY OF 2PM (2016)

- The 2PM in Tokyo Dome (2016)

 - 2PM CONCERT '6Nights' (2017)

 

Más előadók koncertjein:

-  JYP Tour (2009)

- Wonder Girls World Tour (in USA as Opening Act) (2010)

- JYP Nation Team Play Concert (2010)

- JYP Nation Concert in Japan (2011)

-  JYP Nation Concert in Seoul (2012) 

- JYP Nation Concert in Japan (2012) 

- JYP Nation ONE MIC in Seoul (2014)

- JYP Nation ONE MIC in Hong Kong (2014)

- JYP Nation ONE MIC in Tokyo (2014)

- JYP Nation ONE MIC in Bangkok (2014)

- Powerhouse Go Crazy in Los Angeles (2014)

- JYP Nation Hologram Concert (2016)

- JYP Nation Mix&Match Concert (2016)

Koreai stúdió albumok:

2PM - 1:59PM

Megjelenése: 2009 november 10

1. "My Heart"
2. "Heartbeat" 
3. "Tired of Waiting" 
4. "I Was Crazy About You" 
5. "Gimme the Light" 
6. "Back 2U" 
7. "All Night Long" 
8. "Heartbeat" 
9. "10 Out of 10" 
10. "Only You"
11. "Again & Again" 
12. "I Hate You" 
13. "Maybe She'll Come Back"

 

2PM - Hands Up

Megjelenése: 2011 június 20

1. "Hands Up" 
2. "Electricity" 
3. "Give It to Me" 
4. "Like a Movie" 
5. "Don't You Know" 
6. "Hot" 
7. "Without U"
8. "I'll Be Back"
10. "Hands Up" (East4A Mix) 
11. "Electricity"
12. "Thank You"
13. "Don't Stop Can't Stop"   

 

2PM - Grown 

Megjelenése: 2013 május 6

1. "A.D.T.O.Y." 
2. "Comeback When You Hear This Song" 
3. "Zero Point" 
4. "I’m Sorry" 
5. "The First Date" 
6. "Dangerous" 
7. "One More Day"
8. "Game Over" 
9. "Coming Down" 
10. "Go Back" 
11. "Love Song" 
12. "Suddenly"

 

Japán stúdió albumok: 

2PM - Republic Of 2PM 

Megjelenése: 2011 november 30

1. "I'm Your Man"
2. "Ultra Lover" 
3. "I'll Be Back" (Japanese version) 
4. "Stay With Me"
5. "Without U" (Japanese version) 
6. "Crazy in Love"
7. "100th Day Anniversary" 
8. "Take Off" 
9. "Hands Up" (Japanese version) 
10. "Fate" 
11. "Heartbeat" (Japanese version) 
12. "Even When We're Apart" 

 

2PM - Legend Of 2PM 

Megjelenése: 2013 február 13

1. "The Legend"
2. "Masquerade" 
3. "Beautiful" 
4. "So Bad"
6. "Missing You" 
7. "Want You Back" 
8. "This Is Love" 
9. "Kimi ga Ireba" 
10. "I'll Be OK" 
11. "SOS Man" J
12. "Breakthrough" 
13. "Forever"   
 

Kiterjesztett lemez:

2PM - Still 2:00PM 

Megjelenése: 2010 október 11

1. "Still" 
2. "I'll Be Back"
3. "Even If You Leave Me" 
4. "I Can't" 
5. "I Know"
6. "Dance2Night" 
7. "I'll Be Back" (Club Mix) 

 

Szóló album:

Jang Wooyoung - 23, Male, Single 

Megjelenése:  2012 július 8

1. 2NITE 
2. Sexy Lady 
3. DJ Got Me Going Crazy 
4. Be With You 
5. Falling Down 
6. 시작도 없던 것처럼 
7. Only Girl 


Jang Wooyoung - Party Shot

Megjelenése: 2017 április 19

1. Where is She
2. Party Shots
3. Going Going
4. Chill OUT
5. Formula
6. wave
7. Try Your Imagination (Wooyoung ver.)
8. Party Shots Remix

 

Válogatás albumok: 

2PM - All About 2PM 

Megjelenése: 2011 március 9

A következő albumok válogatása:

1. Hottest Time of the Day
2. 2:00PM Time for Change
3. 01:59PM
4. Don't Stop Can't Stop
5. Still 2:00PM 

 

2PM - 2PM Best (2008-2011 In Korea) 

Megjelenése: 2012 március 14

1. "Don't Stop Can't Stop"
2. "I'll Be Back"
3. "Tired of Waiting" 
4. "I Was Crazy About You" 
5. "Heartbeat" 
6. "I Hate You" 
7. "Again & Again"
8. "Without U"
9. "Maja"
10. "10 out of 10" 
11. "Hands Up"
12. "Only You" 
13. "I Will Give You My Life" 
14. "I Can't" 
15. "Thank You"   

 

2PM - 2PM Member's Selection 

Megjelenése: 2012 május 21

1. "10 out of 10" 
2. "Only You" (New version) 
3. "Again & Again"
4. "I Hate You"
5. "Maybe She'll Come Back" 
6. "Heartbeat" 
7. "Tired of Waiting"
8. "Gimme the Light"
9. "Don't Stop Can't Stop"
10. "Without You"
11. "I'll Be Back"
12. "I Can't"
13. "Hands Up"
14. "Give It to Me"
15. "Hot"
16. "Thank You" J.Y. Park "
17. "Alive" 
18. "Move On" 

 

2PM - Go Crazy

Megjelenése: 2014 szeptember 15

 1. "Go Crazy!" 
2. "Like Tonight" 
3. "She's Ma Girl" 
4. "Mine"
5. "Awesome!"
6. "Rain Is Falling"
7. "Boyfriend"
8. "Pull&Pull"
9. "Goodbye Trip"
10. "Beautiful (Kor ver.)" 
11. "I'm Your Man (Kor ver.)"  

 

Jang Wooyoung -  1st Japanese Solo Single "R.O.S.E"

Megjelenése: 2015 március 4

1. R.O.S.E
2. COCKTAIL
3. Happy Birthday
4. R.O.S.E (Instrumental)
5. COCKTAIL (Instrumental)
6. Happy Birthday (Instrumental) 

 

2PM - 2PM of 2PM 

Megjelenése: 2015 április 15 

1. "Intro"
2. "ミダレテミナ (Midaretemina / GO CRAZY)"
3. "Guilty Love"
4. "Sexy Ladies"
5. "Everybody"
6. "Fight"
7. "THROUGH THE FIRE"
8. "Jam Session"
9. "Slender Man"
10. "Shiny Girl"
11. "365"
12. "Burning Love"
13. "春風 ~Good-bye Again~ (Harukaze / Spring Breeze)"  

 

2PM - No.5  

Megjelenése: 2015 június 15  

1. "My House"
2. "Nobody Else"
3. "Hallucination"
4. "Not The Only One"
5. "Hotter Than July"
6. "About To Go Insane"
7. "Red"
8. "Wanna Love You Again"
9. "Know Your Mind"
10. "Magic"
11. "Jump"
12. "Good Man"  

 

2PM -  Galaxy of 2PM

Megjelenése: 2016 április 27 

1. THE GALAXY
2. 想像してみて
3. Party Monster
4. Talk about your love
5. My House -Japanese ver.
6. Freeze
7. 忘れないで
8. HIGHER
9. TEASER
10. Shining Star
11. SET ME FREE
12. 緒に過ごした時間 

 

2PM -  Gentlemen's Game

Megjelenése: 2016 szeptember 13

 1. Promise (I'll be)
2. Uneasy
3. Giv u Class.
4. Make Love
5. 시도때도없이 (Without trying)
6. Never
7. 콧노래 (Humming)
8. 어때? (How is it?)
9. 향수 (Perfume)
10. My Last
11. Can't Stop Feeling

 

Koreai single-k:

2008

- Hottest Time Of The Day

2009

- 2:00PM Time For Change

- Heartbeat

2010

- Don't Stop Can't Stop

- Thank You

- I'll Be Back

2011

- Hands Up

2013

- Comeback When You Hear This Song

- A.D.T.O.Y.

2014

- Go Crazy

2015

- My House

2016

-  Promise (I'll Be)

 

Japán single-k: 

2011

- Take Off

- I'm Your Man

- Ultra Lover

2012

- Beautiful

- One Day - feat. 2AM

- Masquerade

2013

- Give Me Love

- Winter Games

2014

- Midaretemina

2015

- Guilty Love 

- Higher 

2016

- Promise (I'll be)

 

Promóciós single-k:

2008

- Only You (Winter Special)

2009

- My Color

2010

- Crazy4S

- Open Happiness

- What's Your Celebration?

- Follow Your Soul

- Fly To Seoul (Boom Boom Boom)

- Nori For U

2012

- Share The Beat

- Classic

 

Együttműködések:

- Cabi Song (feat Girls' Generation) (2009) 

- This Christmas - JYP Nation (2010)

- Tik Tok (feat Yoon Eun-hye) (2010) 

 

Betétdalok:

- Tired of Waiting (2009)

- Dream High (2011)

- My Valentine (2011)  

- Give It To Me (2011)  

- Hot  (2011)

- Give Me Love (2013) 

 

DVD-k:

- Hottest: 2PM 1st Music Video Collection & The History (2010)

- 2PM 1st Concert in Seoul "Don't Stop Can't Stop" (2011) 

- 1st JAPAN TOUR 2011 "Take off" In MAKUHARI MESSE (2011)  

- ARENA TOUR 2011 "REPUBLIC OF 2PM" (2012)  

- 2PM LIVE 2012 "Six Beautiful Days" In Budokan (2012)

- Legend Of 2PM In Tokyo Dome (2013)

- 2PM Arena Tour 2014 Genesis Of 2PM (2014)

- 2PM World Tour "Go Crazy" in Seoul DVD (2015) 

Utolsó frissítés: 2017.11.02. 02:02 brigicyy által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace