Starity

Jeon Hyo Sung

Jeon Hyo Sung Jeon Hyo Sung nemzetisége 805. 536rajongó 66vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Jun Hyo Seong (전효성)
 • Becenév
 • Hyoseong (효성), Gummy Smile
 • Születési idő
 • 1989. október 13.
 • Születési hely
 • Cheongju, Chungcheongbuk, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Színésznő, Modell, Táncosnő
 • Magasság
 • 160 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Yang Yo Seob Kim Hyun Ah Kim Yoo Bin Lee Gi Kwang Bang Cheol Yong Goo Ha Ra Park Gyu Ri Jung Nicole G.NA Song Ji Eun Jung Ha Na Han Sun Hwa Jang Woo Young Ok Taec Yeon Kim Yu Jin Bang Yong Guk Yoon Bora Shin Dong Ho Kim Hyo Jung Kang Ji Hyun Im Jin Ah Choi Jun Hong Kim Him Chan Jung Eun Ji Moon Jong Up Jung Dae Hyun Yoo Young Jae Yang Ji Won

Jeon Hyo Sung életrajza

Születési név: Jun Hyo Seong (전효성; Jeon Hyo Sung)
Becenév: Gummy, Hyoseong (효성; Hyosung), Gummy Smile
Születési idő: 1989. október 13.
Születési hely: Cheongju, Chungcheongbuk, Dél-Korea
Csillagjegy: mérleg
Foglalkozása: énekesnő, színésznő, modell, műsorvezető
Aktív: 2007 – napjainkig
Együttes: Secret (시크릿) 
Pozíció: vezető énekes, vezető táncos, leader (a lány-együttes „vezetője”)
Magassága: 160cm
Súly: 50kg 
Vércsoportja: A
Kedvenc előadó(i): Shinhwa, Beyoncé
Család: anya, egy nővér és egy húg

ÉRDEKESSÉGEK:

- Középső gyerek a családban, van egy idősebb és egy fiatalabb lánytestvére.
- Az általános iskolában újságkihordó volt, a szülei gyakran kértek tőle kölcsön, hogy ki tudják fizetni az adót.
- A Daejeoni meghallgatáson a legjobb táncosként választották ki.
- Eredetileg egy öttagú lánybandában debütált volna, a Five Girls-ben.
- Csodálja Beyoncet, olyan szeretne lenni, mint ő.
- Sokan „Gummy Smile'”-nak nevezik, mosolya miatt.
- Hírbe hozták a Beastes Lee Gi Kwang-gal, de igazából nincs köztük semmi.
- Ő az állandó műsorvezetője az MTV ’The Show’ című műsorának.
- Szoros baráti kapcsolatot ápol G.NA-val.
- Megvádolták, hogy mellplasztikát csináltatott.
- Férfi ideálja Kang Dong Won.
- Olyan idolok ideálja, mint a Beastes Lee Gi Kwang-nak, vagy az MBLAQ-es Mir-nek.
- Szerepelt a ’Ta-Dah!: It's B.A.P’ című műsorban is.
- Édesapja 2008.-ban elhunyt, tüdőrákban.
- A csapat koreográfiáit ő saját maga szokta koreografálni.
- Ő a legismertebb tagja a Secretnek.
- 30-32 éves korára szeretne megházasodni.
- Amikor a B.A.P-s Daehyun gyakornoki idejét töltötte ő és a Secret meglepték az egyik próba után ebéddel.
- Egy olyan férfit szeretne maga mellé, akivel ha sétáltnak az utcán nem néz meg más nőket, és csak vele törődik.
- Sunye (Wonder Girls) házasságát mikor meg tudta teljesen meg volt lepődve.
- A 2013.-as Szingapúri konferencián elárulta, hogy Jongup a férfi ideálja a B.A.P-ből, mert szerinte remek táncos.
- Nem szeretné, hogy ha a Secret al-egységekre bomlana föl, inkább szóló munkában szeretné, ha tevékenykednének majdan a tagok.
- Secret hivatalos rajongói klubjának neve: SECRET TIME.
- 2013.-ban beindította színésznői karrierjét mikoris’Detective Cheoyong Who Sees Ghosts’ című drámában főszerepet kapott.

1989-2008: KORAI ÉVEK, KARRIERJÉNEK KEZDETE
Jun Hyo Seong 1989 oktüber 13-án látott napvilágot Dél-Korea Cheongju városában. Hyoseong neve a meteor szóból származik. A név választásának oka, hogy a szülei a születése napján hullú csillagot láttag az égen. Családja mindig is anyagi gondjai voltak, így nem volt kérdés, hogy Hyosung is segít a pénz szerzésben. Általános iskolás korában újságíróként dolgozott, mely sokat segített rajtuk. Már nagyon fiatal korában látta mindenki rajta, hogy ő egy tehetséges énekes és táncos, de soha nem gondolt arra, hogy ezt a pályát is válassza. Hatodikos korában döntött úgy, hogy ezt szeretné csinálni élete végéig, így rengeteget gyakorolt.
Középiskolájában őt választották az iskolai tánccsapat vezetőjévé. Ekkor is keresgélt részmunkaidős állásokért, hogy félre tudjon tenni a Szöuli meghallgatásokra, melyek valóra váltják énekesi álmát.
Hyosung számos meghallgatáson részt vett, de mind sikertelenül végződött. 2005 májusában próbát tett egy szülővárosában megrendezett meghallgatáson, melyben győzelmet aratott. Az utolsó fordulóban BoA "Valenti" című dalát adta elő, ami miatt nagyobb figyelmet kapott. Ezt követően jelentezett a Battle Shinwa tehetségkutatóba , amelyben eljutott a döntőig. A műsornak köszönhetően a Good Entertainment felfigyelt a fiatal tehetségre, majd 2006-ban csatlakozott is a cég gyakornokai közé.
A lemezkiadó szeretett volna egy öt lányból álló együttest létrehozni, melynek tagjai között szerepelt volna Hyosung, Kim Yoo Bin (Wonder Girls), UEE (After School), G.NA és Yang Jiwon (Spica). A csapatnak a Five Girls nevet adták, debütálásukat pedig 2007-re tervezték.
A vállalat pénzügyi problémái miatt a debütálás elmaradt, így a lányok is külön utakon folytatták.
Végül a TS Entertainment karolta fel Hyosungot, ahol 2009-ben sikeresen debütált a Secret lánycsapat tagjaként.

EGYÉNI ÉNEKESI KARRIER
Hyosung belevágott szóló karrierjének egyengetésébe így 2014 május 12-én hivatalosan is debütált énekesnőként a "Top Secret" kislemezével. Az lemezen a világhírű Double Sidekick producer segédkezett. Egy évre rá az énekesnő megjelentette a "Fantasia" névre hallgató első minialbumát, melyen összesen öt dal található. 2016 március 28-án kiadta második mini albumát is Colored címmel, amiben szintén hat dalra lelhetünk.
2017-ben a Ms. Perfect sorozatban hallható volt a Dangerous című dala.


SZÍNÉSZI KARRIER
Első megjelenése a képernyőn színészként a "Salamander Guru and the Shadows" című sorozatban volt, melyben még csak cameo szerepet adtak neki. Később a "Cheo Yong" drámában csillogtathatta meg tehetségét, immár főszereplőként. Ennek a drámának 2015-ben megjelent a második része is, melyben Hyosung szintén szerepel. 2014-ben Han Su Ri szerepében láthattuk őt a "My Dear Cat" sorozatban, majd 2016-ban a "Wanted"-ben is látható volt, mint Park Bo Yeon. Jelenleg a Sensitive Boss sorozat beli Kim Gyu Ri karakterén dolgozik.

BALESET
A lányok szeptemberben sikeresen visszatértek új albumukkal a „Poison”-nal, majd december elején kiadták új single albumukat a „Talk That”-et. 2012. december 10.-én a lányok a szöuli Olimpia Highway-ről tarottak haza hajnali kettőkor mikor megtörtént a szörnyű baleset, a gépjármű amelyben a négy lány ült felborult. A sofőr elmondása szerint az időjárási okok következtében történt meg a szörnyűség. Hyosung súlyos sérüléseket szenvedett, Jieun és Sunhwa könnyebb karcolásokkal megúszták, azonban a későbbiekben kiderült, hogy Zinger sebesült meg a legjobban. Több bordája is eltört. December 28.-ig nem léphettek színpadra, de Zinger-nek még mindig pihennie kellett egészen január végéig. Az ügyet a rendőrség is vizsgálta. Elméletileg az a hír is felcseppent, hogy a sofőr is hibás a történtek miatt.

MAGÁNÉLETE
Hyosung a középső gyerek a családban, a két testvére otthon született míg Hyosungot a kórházban hozta világra az édesanyja. Mivel szülei fiatalok voltak igencsak sok pénzügyi gondjaik voltak. Édesapja építőipari munkás volt.

ELISMERÉSEK, EGYÉB TEVÉKENYSÉGEK
Több márka, cég felajánlott neki modell szerződést is. Olyan márkák modellje lett, mint a Nike, Nene Chicken, Good Day Soju, Parkga. Sunhwaval, Bang Yong Gukkal és Himchannal közösen modell szerződést kaptak a Kellan-tól, a téli kollekció bemutatására. A Secret és a KNIA összeállt egy kereskedelmi dokumentum film érdekében, az ittas vezetés elleni akcióban.

 

SECRET / 시크릿 /

Csapat nevének jelentése: A zenéd nem lehet titok (secret=titok), éppen ellenkezőleg. Meg kell ismertetned a világgal tehetségedet
Debütálás Koreában: 2009.10.13.
Debütálás Japánban: 2011.08.03.
Fanclubjuk neve: Secrettime
Ügynökségek:

Koreában: TS Entertainment
Japánban: Universal D és KISS Entertainment 

 

TAGOK
Hyosung (leader, vezető táncos, fővokalista, a csapat arca)
Hana (vezető rapper, főtáncos, vokalista)
Jieun (vezető vokalista)

VOLT TAGOK
Sunhwa (vokalista, visual és maknae)

*leader = a csapat vezetője*
*visual = a csapat legszebb tagja*
*maknae = a csapat legfiatalabb tagja*
*csapat arca = legnépszerűbb tag*

KONCERTEK/TURNÉK
2012: Secret 1st Japan Tour "Secret Time"
2013: Secret Live in SINGAPORE
2015: Secret 1st Fan Meeting in Asia

 

 2009-2011: DEBÜTÁLÁS AZ "I WANT YOU BACK"-EL

2009- DEBÜTÁLÁS: Október 13-án a négy fős csapat végre debütálhatott az első digitális kislemezével, amelynek az "I Want You Back" címet adták, illetve közzétették az ehhez forgatott zenei videót is. Első fellépésük az M! Countdown-on zajlott október 15-én. Nagy népszerűségre tett szert a csapat köszönhetően a négy lány ragyogó hangjának és magabiztos színpadi jelenlétének.

2010: 2010 március 31-én a Secret közzétette a "Magic" videóklipjét, mely a címadó dal az első mini albumukról, a "Secret Time"-ról.A mini album április 1-jén vált elérhetővé számunkra, és visszatérésüket szintén az M! Countdown-on keresztül tették meg április 8-án. A daluk listavezető 5-dik lett a K-Chart Music Bank listáján, illetve a videóklipje gyorsan eérte az egy millió véleményt különböző videó megosztó oldalo, mint a YouTube, Cyworld és a Dance Leauge. A "Secret Time" mini album tizenharmadik lett az Oricon Charts legkelendőbb albumok listáján..
A Secret 2010 augusztus 12-én kiadta a második mini albumát "Madonna" címmel, és mihez máshoz nem készíthettek volna zenei videót, mint a címadó dalhoz, a "Madonna"-hoz, amit egy nappal az album megjelenése előtt tettek elérhetővé. Kang Ji Won és Kim Kibum volt a "Madonna" zeneszerzői.

2011: Az egyre csak népszerű lánycsapat 2011 január 6-án visszatért a "Shy Boy" második kislemezével, 13-án ezzel meg is nyerték első díjukat az M! Countdown-on, ezt követően pedig az Inkigayo-n. A TS bejelentette, hogy a Secret-et debütáltatni fogja augusztus 3-án a "Madonna" japán nyelvű kislemezzel.

2012: Februárjában a lányok kiadták a második japán kislemezüket "So Musch for Goodbye" címmel. Február 22-én a Gaon Chart Swardson elnyerték a "Az Év Énekesei" díjat a "Shy Boy" és a "Starlight Moonlight" daluknak köszönhetően. Márciusban újra a japán fanoknak kedveztek, hiszen megrendezésre került "Secret 1st Japan Tour" címmel az első japán turnéjuk. Június 13-án megjelent a harmadik japán kislemezük "Twinkle Twinkle" címmel, majd augusztus 22-én első stúdió albumukat is a boltok polcaira dobták, melynek címe "Welceome to Secret Time"

2013: április 30-án a formáció kiadta negyedik mini albumát, melyet "Letter From Secret" címre kereszteltek, vezető dala pedig a "YooHoo". Két hónapra rá szerződést írtak alá a Kiss Entertainmenttel, így a továbbiakban ennél a kiadónál fogják kiadni japán szerzeményeiket. December 9-én a Secretnek megjelent a harmadik albuma "Gift From Secret" címmel, ennek vezető dalának pedig az "I Do I Do"-t választották.
2014: Január közepén a lánycsoport a japán rajongók örömére kiadták első szerzeményüket a Kiss Entertainment keze alatt , az"I Do I Do" korábban megjelent koreai daluk madnarin nyelvű változatát, valamint YouTube-ra felkerült a hozzá forgatott videoklip is. Május 29-én az a hír járta be az érdeklődöket, miszerint 2014 július 23-án a boltok polcaira bocsátják első japán albumukat.
Augusztusban a csoport megjelentette ötödik minialbumát, melynek a "Secret Summer" címet adták. A minialbum vezető dala az "I'm in Love", mely megjelent kislemez formájában is.

A 2015-ös évről nincs hír.

2016: Szeptember 26-án a TS Entertainment bejelentette, hogy Sunhwa nem újította meg szerződését a lemezkiadóval, mert külön úton szeretné folytatni karrierjét. 

2017: Január 28-án a cég megerősítette, hogy a csapat nem oszlik fel, illetve az év második felében vissza fognak térni trióként

balesetét, magánéletét, elismeréseket és az érdekességeket Minmi írta, a többit blindie.

Sorozatok
2017
~ My Shy Boss
– Kim Gyo Ri
2016
~ Wanted
– Park Bo Yeon
2015
~ Cheo Yong 2
– Han Na Young
2014
~ My Dear Cat
– Han Soo Ri
~ Cheo Yong
– Han Na Young
2012
~ Salamander Gurur and The Shadow Operation Team
– cameo (ep. 4.)


Műsorvezetői munkái
2016
~ Video Star
2015
~ Saturday Night Live Korea (ep. 123.)
2011
~ The Show Season 1 (with Luna)
2009
~ Gom TV Music Chart
~ Sonyeon Sonyeo Gayo Baekso

Hyo Sung

Mini albumok
~ Fantasia /2015.05.07./
~ Colored /2016.03.28./

Egységes digitális kislemezek
~ Top Secret /2014.05.12./

Együtt működések
~ This Person (feat. Nicole Jung, Hyorin, HyunA & Nana –Dazzling Red-) /2012/
~ My Boo (feat. Untouchable & Sunhwa) /2009/

Sorozat, film dalok
~ Dangerous (Ms. Perfect OST) /2017/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SECRET

 KOREAI

ALBUMOK
2011.10.18: Moving in Secret

MINIALBUMOK
2010.04.01: Secret Time
2010.08.16: Madonna
2012.09.15: Poison
2013.04.30: Letter from Secret
2014.08.11: Secret Summer

KISLEMEZEK
2009.10.13: I Want You Back
2011.01.05: Shy Boy
2011.06.01: Starlight Moonlight
2012.12.04: Talk That
2013.12.09: Gift From Secret

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2013.07.25: TalesWeaver Episode 3. - Resonance Part.1

JAPÁN

ALBUMOK
2012.08.22: Welcome To Secret Time

MINIALBUMOK
2011.11.16: Shy Boy

KISLEMEZEK
2011.08.10: Madonna
2012.02.29: So Much For Goodbye
2012.06.13: Twinkle Twinkle
2014.02.05: I Do I Do
2014.07.23: YooHoo

Utolsó frissítés: 2018.04.26. 23:11 Niki0718 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace