Starity

Jessica Gomes

Jessica Gomes Jessica Gomes nemzetisége 8281. 39rajongó 1vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 100%
  • stílus: 90%
  • szimpátia: 100%

Jessica Gomes életrajza

Jessica Gomes egy ausztrál modell, akinek anyja szingapúri és kínai felmenőkkel rendelkezik, apja pedig portugál származású. A Swimsuit Issue reklámarcaként lett csak igazán ismert az Egyesült Államokban 2008 óta, de 2009-ben,2010-ben és 2011-ben is reklámozta a Sports Illustrated magazinban. Valamint ugyanehhez a reklámhoz Jessica pózol még a híres testfestő, Joanne Gair „műveiben” is. Tagja a hét legújjab modellnek is a cégnél, Quiana Grant,Melissa Haro, Yasmin Brunet, Melissa Baker, Jeisa Chiminazzo és Jarah Mariano mellett.


Korai évek:
Jessica Gomes egzotikus megjelenése annak köszönhető, hogy apja portugál, anyja pedig szingapúri-kínai származású. Jessica 1985. Szeptember 25.-én született Perth-ben, egy nyugat ausztráliai városban a legfiatalabbként a családban, mivel van két nővére és egy bátyja. 13 éves volt, amikor anyja küldött neki egy üzenetet, amiben az állt, hogy neki most be kell fejezni az iskolát, mert hogy szerepet kapott egy tv show-ban, a Bush Patrol-ban, ahol felfedezték modelles kiállását, így innen indult be a karrierje. Ezek után sorra jelent meg a Vogue, Teen Vogue, Glamour, American Glamour, Italian GQ és a Victoria’s Secret magazinokban, valamint reklámarca lett a DKNY Jeans, Garnier, Levi's, Motorola, Urban Outfitters, LG Electronics és Victoria's Secret márkáknak, emellett még szerződést kötött a Biba-val is. P.Diddy Diddy's Unforgivable parfümjének a reklámjának is az arca volt Estee Lauder-rel együtt. Azóta Jessica (2007) New York-ban él.

2008-ban ismét elvállalt egy ráklámozást: a Hyundai és az LG Cyon Bikini Phone-ét. Az LG Twins promociójában baseballozik egy koreai baseball csapattal, ezzel nagy hírnevet szerzett magának dél-koreában is. Itt 2009-ben indult is vele egy valóságshow „My Name Is Jessica Gomes” címmel az On-Media-ban. Ezek után Gomes arca lett még az Enprani Cosmetics-nek, ahol saját szájfényét is piacra dobta Gomes Pink néven. Legutolsó munkálatai egy jóga videón voltak, ami a Body Art címet viseli, mellette táncolt a koreai változatában a Dancing With The Stars-ban Június 10.-én.

Utolsó frissítés: 2012.06.17. 15:03 Domcsika01 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace