Starity

Ji Chang Min "Q"

Ji Chang Min Ji Chang Min nemzetisége 10600. 19rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Ji Chang Min (지창민)
 • Becenév
 • Changmin (창민), Q (큐), Cheese
 • Születési idő
 • 1998. november 05.
 • Születési hely
 • Cheongju, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Skorpió
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Moon Hyung Seo Choi Chan Hee Kim Young Hoon (II) Jacob Bae Joo Hak Nyeon Lee Sang Yeon Lee Jae Hyun Lee Ju Yeon Kim Sun Woo Son Young Jae

Ji Chang Min életrajza

JI CHANG MIN "Q"

Születési név: Ji Chang Min (지창민)
Művésznév: Q (큐)
Születési idő:
1998. november 05.
Születési hely: Cheongju, Dél-Korea
Magasság: 175 cm
Súly: 56 kg
Vércsoport: AB
Csillagjegy: skorpió
Pozíció: énekes, főtáncos
Gyakornoki idő: -

Élete, kezdetek:
Ji Chang Min, ismertebb nevén Q 1998. november 5-én született Cheongjuban, Dél-Koreában. Tanulmányait a Cheongju Sanghwa Junior és a Korea Arts nevezetű középiskolában végezte. 2017 decembere óta hivatalosan is a The Boyz nevezetű 12 tagú koreai fiúegyüttes énekese és főtáncosa a Cre.Ker Entertainment alatt.

Érdekességek:
- Van két idősebb nővére.
- Hobbija közé tartozik a Spongyabob és a horror filmek nézése.
- Speciálítása a B-boying.
- Szereti a horror filmeket.
- Q a hosszú nyakáról ismert (Open The Boyz).
- Állítása szerint a gödröcskéi, az aranyossága és az energikus tánca a legkiemelkedőbbek magán.
- Részt vett egy táncos akadémia meghallgatásán, ahova be is került (NCT's Night Night radio).
- Jacob szerint, mikor Q sétál valahova, szeret ragaszkodni a többi taghoz, legyen az a vállukon vagy kezükön kersztül (Flower Snack).
- Kedvenc színe a  kék és az égszínkék.
- Balkezes (VLive).
- Színpadi neve: "Amikor azt mondjuk, hogy Q, az olyan érzés, mikor minden elkezdődik. Q -nak neveztem el magam, mert tetszett, és úgy érzem, hogy én vagyok a középpontban a kezdésnél. "
- Díjat nyert egy általános iskolai zongoraversenyen (Pops in Seoul).
- Különleges tehetségei a zsiráf és a galamb utánzások (Pops in Seoul).
- Hwall és Kevin a szobatársa (THE100).
- Mikor a legjobb divatikonról kérdezték, akkor a SHINee-s Keyt választotta.
- Legboldogabb emlék: "Mikor hazatértem a szülővárosomba, korán reggel azon gondolkoztam, hogy a családom biztosan alszik, azonban mikor kinyitottam az ajtót, a kutyánk, Gana és a családom is üdvözölve vártak."
- Mikor megkérdezték, hogy mi számára a fiatalság, ezt válaszolta: álom, szenvedély, gondok.
- A családja az a dolog, amit sosem adna fel.
- Szerinte a The Boyz: "Sok különböző és menő személy által összegyűjtött szinergia."
- A kérdésre, hogy szerinte mi lesz a The Boyzzal egy év múlva, ezt mondta: "Alázatosak leszünk
, elfoglaltak és keményen fogunk dolgozni a menetrendünkön. Remélem, hogy a látványunk, a teljesítményünk, az előadásunk és a vokálunk is tökéletesebb lesz, hogy a legjobb újonc csapat leszünk, amit mindenki szeretni fog."
- A kávézókban általában jeges teát iszik.
-Mikor szabadnapja van, általában csak fekszik és nem csinál semmit.
- Szerinte Jacob dolgozik a legkeményebben a bandából.
- A matematika volt a kedvenc tantárgya az iskolában, bár állítása szerint nem nagyon tudott válaszolni a feladatokra.
- Egy szám, amit lefekvés előtt hallgatni szokott: IU - Knee.
- Sunwoo-t nevezte meg a legfélősebbnek, Hyunjae-t pedig a legkevésbé félős tagnak.
- Mikor választania kellett, hogy kkit visz magával egy elhagyatott szigetre, nem mondott senkit.
- A Chicken Cf-et választotta annak a reklámnak, amiben szeretne szerepelni.
- A feketebab tészta és a fűszeres tengergyümölcsei tészta közül a feketebab tésztát, míg a fűszerezett csirke és a sült csirke közül a fűszerezett csirkét
választotta.

 

THE BOYZ / 더보이즈

(tagok balról jobbra fent: Sunwoo, Hwall, Juyeon, Kevin, Sangyeon, Jacob, lent: Haknyeon, Q, Younghoon, Hyunjae, Eric és New)

Tagok
Sangyeon (vezető énekes, leader)
Jacob (vokalista)
Younghoon (vokalista, visual)
Hyunjae (vezető énekes, vezető táncos, visual)
Juyeon (vezető táncos, visual)
Kevin (fővokalista)
New (fővokalista)
Q (főtáncos, vokalista)
Juhaknyeon (vezető táncos, vokalista, rapper)
Hwall (vezető táncos, vezető rapper, vokalista)
Sunwoo (főrapper, vokalista)
Eric (vezező táncos, vokalista, rapper, maknae)

Debütálás előtt:
A Cre.Ker Entertainment 2017 júliusában jelentette be, hogy hamarosan debütáltatni fogja első fiúcsapatát. A Cre.Ker különböző média oldalakon közvetítette a tagok mindennapi életét Trainee-Paparazzi címmel. Hivatalos nevüket július 18-án jelentették be és ekkor mutatták be a tagokat is. Debütjük előtt volt egy saját műsoruk Flower Boy Snack Shop címmel, amit augusztus 23-án kezdtek el vetíteni. A srácok végül 2017. december 6-án debütáltak a The First nevezetű debüt albumukkal, ami összesen négy dalt tartalmazott a Boy nevű vezetőszámmal együtt, amihez videoklip is készült. Az albumon szintén helyet kapó I'm Your Boy már 2017. október 11-én megjelent egy speciális kisfilm keretein belül.

2018:
The Start
Pár hónappal a debüt album kiadása után március 20-a és április 2-a között kikerültek a új albumot beharangozó információk, képek és előzetes videók a srácok közösségi oldalaira. Az ígértekhez hűen április 3-án visszatértek az első hivatalos mini albumukkal, a The Starttal és a rajta szereplő 6 számmal együtt. Az album vezetődala a Giddy Up lett, amihez egy pörgős, sokszínű videoklipet is forgattak. Sajnos Hwall az ezt követő promotálásban már nem tudott részt venni a lába egészségügyi problémái miatt, így csak a maradék 11 tag népszerűsítette az új szerzeményüket.

KeePer
A The Boyz július 4-én bejelentette, hogy visszatérésre készülnek egy különleges single-lel, melynek címe a KeePer lett. Aznap feltettek egy előzetes képet Protect Image 1 névvel, majd 5-én a Protect Image 2-t. Nem sokkal később, 9-én került fel a videoklip teasere, 11-én pedig napvilágot látott a single borítója. Ahogy ígérték, 12-én végül megjelent a teljes hosszúságú videó, a dal producere Park Kyung (Block B) volt.

TheSphere
Augusztus 20-án hozták nyilvánosságra, hogy a banda az első igazi single albumával készül visszatérni. Két nappal később már az ütemtervet is megosztották velünk, majd 23-án feltették a srácok együttes teaser képeit is "Dream", illetve "Real" verzióban. Innentől kezdve folyamatosan kerültek fel az egyéni fotók is a srácok rövid videóikkal együtt, majd augusztus 31-én az első, szeptember 3-án pedig a videoklip második előzetesét is közzétették. A három számot tartalmazó The Sphere nevezetű album 5-én jelent meg a vezetőszám, a Right Here teljes MV-jével karöltve.

The Only
Az év lezárásaként, november 13-án megkezdték a The Only elnevezést kapó harmadik mini albumuk megjelenítésének az első lépéseit a comeback beharangozásával és a csapat első teaser fotójának megosztásával. A tagokról négy különféle kép és három rövidebb előzetes videó is készült, melyeket elsőnek 14-e és 17-e között tekinthettünk meg "No Air" néven. Ezután 18-án a klippbe is betekintést nyerhettünk egy kisfilmnek köszönhetően, amit újabb egyéni fotók követtek "In The Air" megnevezéssel. A szokásostól eltérően az albumon helyett kapó számok címe mellett még a posztolt képek készítéséről is közzé tettek több kisebb videót is. November 25-én a teasert, majd 29-én a teljes MV-t is feltöltötték a világhálóra, mely a No Air címet kapta.

2019
Bloom Bloom
Megkezdve az évet, április 10-én tudomásunkra hozta a Cre.Ker Entertainment, hogy a srácok a hónap végén készülnek visszatérni a második single albumukkal, melyet Bloom Bloom névre kereszteltek. A koncepciós fotók első verzióját 11-e és 15-e között osztották meg, a srácokról készült egyéni képek mellett két csoport kép is feltöltésre került. Az elkövetkezendő két napban megtudhattuk az albumon helyet kapó számok címét, illetve az előzeteseket is meghallgathattuk. A teaser képek második verziója 18-a és 21-e között került megosztásra, azonban itt csak egyéni képekről beszélhetünk. A vezetődal kisfilmjéről 3 előzetes videót is megtekinthettünk különböző napokon, 23-án, 25-én, majd végül 27-én. A teljes albumot 29-én hallhattuk először a rajta szereplő 3 számmal együtt, ami névszerint a Bloom Bloom, a Butterfly és a Clover. A vezetődalhoz, a Bloom Bloom-hoz forgatott videoklip is ezen a napon jelent meg.
Az album, illetve az MV is teljes mértékben tükrözi az évszakkal kapcsolatos érzéseket, az egészből árad a megújult, vidám, felszabadulással teli tavaszi hangulat, amely bárkit képes magával ragadni röpke 4 percre. Az album plusz különlegessége, hogy a title tracket két tag, Sunwoo és Eric írta, míg a Butterfly egy része Eric nevéhez köthető, illetve a Clover munkálataiban az egész banda segédkezett.

Dreamlike
Augusztus 9-én került fel Twitterre a menetrend a csapat visszatéréséhez, a Dreamlike-hoz, ami a fiúk negyedik mini albuma. 10-én és 11-én teaser képek jelentek meg a tagokról, 12-én a comeback trailer, 13-án pedig a számlista látott napvilágot. 14-én kis részleteket hallhattunk a dalokból a Highlight Medley videó jóvoltából. 16-án és 18-án a vezető dal, a D.D.D klipjéhez adtak ki előzetes videókat, majd a teljes videó és az album 19-én vált elérhetővé.

  2019.05.16 || Blissful

Videoklipek:
2017
I'm Your Boy
Boy
2018
Giddy Up
KeePer
Right Here
No Air
2019
Bloom Bloom
D.D.D

Valóság Show-k:
2017
Flower Boy Snack Shop
2018
Come On! The Boyz

Mission The Boyz

Debut Album:
2017
The First

Mini Albumok:
2018
The Start
The Only
2019
Dreamlike

Single Albumok:
2018
The Sphere
2019
Bloom Bloom

Special Single:
2018
KeePer

Utolsó frissítés: 2020.10.20. 19:07 StrayGirl által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace