Starity

John Laurinaitis "Johnny Ace"

John Laurinaitis John Laurinaitis nemzetisége 9525. 13rajongó 14vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 31%
 • stílus: 31%
 • szimpátia: 25%
 • Születési név
 • John Joseph Laurinaitis
 • Becenév
 • Johhny Ace, Mr. Excitement
 • Születési idő
 • 1965. július 31.
 • Születési hely
 • Philadelphia, Pennsylvania
 • Foglalkozás
 • -
 • Partner
 • nem publikus
 • Magasság
 • 193 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • John Cena Paul Michael Levesque Steve Austin David Otunga Vince McMahon

John Laurinaitis életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

National Wrestling Alliance/World Championship Wrestling (1985–1990)

John Laurinaitis elkezdett Johnny Ace-ként 1986-ban birkózni. Először, amíg pankráció Florida Championship Wrestlingben, Ace gyakran befogott a testvérével, The Terminatorrel. Később amikor NWA Jim Crockett Promotionsének birkózott, alakított egy címkét a csapat Shane Douglasszel hívta The Dynamic Dudest.Őket vezette Jim Cornette, amíg Cornette bekapcsolta őket Bobby Eaton és Stan Lane verziójáért The Midnight Express. Házfőnök belépő a verseny egyként The Dynamic Dudes a NWánál, The Sheepherders csapatának flagbearerként megjelent. Az utoljára közvetített WCW mérkőzésében Ace veszített Mean Mark Callousnek, akit később 1990. május 19-én The Undertakerként ismertek Capital Combatnél.

All Japan Pro Wrestling (1988–2000)

Ahogy All Japan Pro Wrestling vágta az 1990-es kapcsolatait a NWával, Laurinaitis úgy döntött, hogy marad ebben miközben így állandó külföldi szerelvénnyé válik a névsoron. AJPW sok sikert talált meg, Kenta Kobashival, Dr. Death Steve Williamszel és Bart Gunnnal befogó.

Laurinaitis a kinevezése alatt élvezte a jelentős bajnoki sikert és tetszésnyilvánítást miközben kétszeres AJPW All Asia Tag Team Champion lett, egy négyszeres AJPW Unified World Tag Team Champion, és az újév nyertese január 2-án Heavyweight Battle Royal, 1991 éves Korakuen Hallnál. Kettőt nyert, amit 5 Star Match díj és a Year egy Matche ítélnek oda a Wrestling Observerből, és besorolták  77 Pro Wrestling Illustratedben (PWI) 1997-en keresztül felülmúl 500 birkózót.1998. február 28-án Laurinaitis elérné legmagasabb pontját a hajadonok vágtatnak, ahogy az AJPW Triple Crown Heavyweight Championshipnek kihívta Mitsuharu Misawát. Ez csak Laurinaitis volna lőtt annál a három tekintélyes övnél. Miközben 2000-ben követte a nyugdíjazását, őt helyezték  03 PWI-ban a tető 500 minden ranglistákat időzít.

World Championship Wrestling (2000–2001)

Laurinaitis a hasadás után visszavonult a 2000-es gyűrűből All Japan Pro Wrestling és Pro Wrestling Noah között. Hamarosan visszatért World Championship Wrestlinghez, ahol fejügyintézőként váltotta fel Vince Russót.Az rövidtávú, egy közvetlen pozitív változást észre tudtak venni a WCW termékben ahogy a júliuson 18, 2000 Nitro epizódja, Laurinaitis felelős volt helyfoglalásért, amit a magas-lelkesen fogadott egy éjszakás egyetlen kiküszöbölésverseny a WCW United States Heavyweight Championshipnek tartott, azt nyerte a debütáló Lance Storm.

World Wrestling Federation/Entertainment / WWE

Backstage roles and Senior Vice President of Talent Operations (2001–2012)

Laurinaitist bérelték országúti útonállóként WWE után WCW bizonyos vagyonainak a megszerzése van 2001 márciusában és júniusban ugyanazon év, Laurinaitist előléptették Talent Relations igazgatója. 2004 júniusában Laurinaitis Talent Relations alelnökeként felváltotta Jim Rosst, azután előléptetni 2007 februári Senior alelnök és végül végrehajtó hatalom 2009 márciusi alelnök.Mindazonáltal, amikor Stephanie McMahon átadta a gyeplőket Paul Levesque-nek és fordította Talent Relationsre őket, Laurinaitis mozgott lent a végrehajtási szolgálatából lény Talent Operations Senior alelnöke. Szintén megjelent, amikor Vincét megrúgta Randy Orton RAW-N és őt szintén látták, ahogy feldarabolt egy dulakodást Big Show és Kane között.Laurinaitis kinevezése ebben a szerepben azoktól, akik nála, tartalmazó Jim Cornette-nél, dolgoztak kapott kritikát ki a Kayfabe Commentarieszel való megbeszélésein leírt hogyan mikor az irány, amit Laurinaitis dolgokra mozdítottak el Jim Rossból, vett egy kanyart az legrosszabbul.Laurinaitis képtelen volt, hogy OVW, WWE fejlődési területével, ugyanabban a kapacitásban dolgozzon (szintén Cornette iránya alatt), Rossként gyakran romló hogy figyelmeztesse az előléptetést, mikor birkózók OVW akkor használó volt ment lenni kiáltott a fő névsorig vagy amikor a birkózók a fő névsorból képviselni fogják OVW de soha.Figyelemre méltó incidensek tartalmaz amikor Randy Ortont beütemezték, hogy jelenjen meg egy OVW eseménynél de soha értesített volt, hogy megjelent miközben arra késztette Ortont, hogy vegyen egy nem visszatéríthető vakációt, a hét őt beütemezték, hogy jelenjen meg. Egy másik jött akkor Cornette OVW legfelső sarkaként használta Doug Bashamöt. Akkor Bashamnek hosszú haja volt és sehol egy OVW felvevő Basham megmutatkozott kopasz, az oka, ami WWE, kreatív látni akart hogyan kopasznak tűnt.Cornette dühös volt, hogy őt legalább nem értesítették két hetet előre (Rossként tett) annyira annyira jövőbeli cselekményekért készülhetett volna Basham átalakítására. Egykori 2000-ben, amiért Laurinaitis elküldött olyan WWF gyűrűket, amiket OVW nem kért. OVW csak egyet használt, amit a gyűrű, ami kábelt használt, összekötöz, mióta azt csak nem használták eseményekre de tréningre szintén.Cornette megtagadta, hogy vegye a gyűrűket, ahogy a gyengébb igazi kötelek véget érhettek volna fent tevő több árt mint jó. Ezt a félelmet csak néhány héten valósították meg, miután a WWE gyűrűket elkezdték Mark Henryként használni (ki volt OVW akkor) eltörné a köteleket amíg futtatja őket miközben megsebzi őt az eljárásban.végül WWE véget érne a kapcsolatuk OVW Florida Championship Wrestlinggel 2008-tól WWE fejlődési területe.

On-air authority figure (2005–2006; 2011)

Működtetett 5 éven keresztül a színhelyek mögött Laurinaitis 2005 folyamán WWE programozáson kapta meg az első említését mikor Matt Hardy (ki nem volt szerződés alatt akkor) kulissza mögött egy működtetett lövés alatt hívta őt kint dulakodik éllel.A második említése volt 2006 folyamán mikor D generációs X (DX) tréfásan utánozta a hangját The Spirit Squadnek, ez az utolsó idő volt 5 éven keresztül őt tévén említenék, 5 év a június folyamán egy későbbi időpont 27, 2011 Raw epizódja, melyik őt leírta CM punk egy működtetett lövés alatt kardvirágként-átadó, zagyva, geciláda igen-ember ki mondana el bármit Vince McMahonnek hallani akar.Laurinaitis azután a Money fő eseménye alatt vállalati strómanként csinálna egy megjelenést McMahon mentén a Bank fizetségben-nézetenkénti a következő hónap. A WWE Championship mérkőzés tetőpontjánál McMahon rendjei alatt Laurinaitis megpróbálta megkétszerezni a Montreal Screwjobot, de védekező WWE Champion John Cena akkor hozzáfogott, hogy kiüsse Laurinaitist miközben nem akarja úgy nyerni a mérkőzést.Ez a beavatkozás CM engedett meg punk nyerni a mérkőzést és a bajnokságot. Másnap éjszaka Raw-n Laurinaitis hosszában megjelent McMahon McMahonként bejelentett egy 8 személyes versenyt hogy döntsön el egy új WWE Championt. Raw augusztus 1-ji epizódján Laurinaitis félbeszakítaná Triple H-et miközben azt mondja neki, hogy vetkőztesse le Cenát, a WWE Championshipje, ami arra késztette Cenát, hogy félbeszakítsa őt és azzal fenyegessen, hogy Laurinaitis előtt megint üti őt, elmenekült a gyűrű elől.A következő héten Raw-n Laurinaitis segítene Triple H-nek elvégezni a szerződést, ami CM között ír alá, punk és John Cena a SummerSlamnél levő mérkőzésükért. Miután aláírta a szerződést, Cena megfordítaná az asztalt és punkkal menne szemtől szembe, de leállította Laurinaitis. Ahogy Laurinaitis beszélt Cenával, punk a fej hátsó részén megrúgná Laurinaitist miközben azt okozza, hogy Cena véletlenül Punk helyett üsse Triple H-et.

Summerslam-et követően Laurinaitis elkezdett WWE programozáson csinálni rendszeres megjelenéseket egy olyan szögnek a részeként, amiben Triple H megpróbálta megtudni ki küldött egy szöveges üzenetet annak, hogy a visszatérő Kevin Nash azt mondta neki, hogy támadjon meg CM Punk a Summerslam-nél aratott győzelme után, okozó ő elveszteni a WWE Championshipet Alberto Del Rio-nak ki gazdagodott meg a Money in the Bank szerződésben közvetlenül később.Raw augusztus 15-i epizódján, Laurinaitis elvárná Nasht egy közlegénynek, aki találkozik az irodájában, és a szeptember 5-i epizódon, Raw-tól, miután Triple H kirúgta Nasht, Laurinaitist látnák, ahogy vele belépett Nash limuzinjába miközben elhagyta az arénát. Miután Nash azt állította, hogy a szöveges üzenetet küldte magának, erre utaltak az Laurinaitis azért fáradozott, hogy feltehetően aláássa Triple H-et és kipróbálja őt a Chief Operating Officerként betöltött új szerepében, mert akarta a munkát magának.A bajnokok éjszakáján, Laurinaitis beavatkozott a fő esemény egy kísérletben, hogy legyen Triple H-ük, hatalomról költözött ki de leállították The Miz és R-Truth, akik megtámadnának Triple H-et és CM is, punk, hívő ott egy összeesküvésnek lenni. Nash szintén beleavatkozna a mérkőzésbe, miután Laurinaitis elküldött egy szöveget ringside.

Return to road agent (2012–present)

Július 30-án azt jelentették be a WWE.com-on az Laurinaitis Talent Operations Senior alelnökeként lemondott és visszatért ahhoz, hogy egy országúti útonálló legyen. Laurinaitis csinált egy egy éjszakás-csak 2013 februárjában visszatér egy élő eseménynél Dohában.Laurinaitis visszatért a márciuson 29, 2013 SmackDownnak, a felajánlásnak, a kiadása The Rock a szolgáltatásai a WrestleMania 29 levő mérkőzése menedzsereként John Cena ellen. Rock úgy reagálna, hogy Laurinaitisnek adott egy Spinebustert, azután egy People Elbow. Laurinaitis csinálna egy kicsi megjelenést egy kulissza mögött oszolj szelvényekre Survivor Series Los Matadores mentén R-Truth, Santino Marella, és Fandango.

Utolsó frissítés: 2014.01.19. 16:04 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace