Starity

Joo Hak Nyeon

Joo Hak Nyeon Joo Hak Nyeon nemzetisége 11954. 14rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Joo Hak Nyeon (주학년)
 • Becenév
 • Juhaknyeon, Haknyeon (학년), Jeju boy
 • Születési idő
 • 1999. március 09.
 • Születési hely
 • Jeju, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Moon Hyung Seo Heo Hyun Joon Choi Chan Hee Ji Chang Min Kim Young Hoon (II) Jacob Bae Lee Sang Yeon Lee Jae Hyun Lee Ju Yeon Kim Sun Woo Son Young Jae

Joo Hak Nyeon életrajza

JOO HAK NYEON

Születési név: Ju Hak Nyeon (주학년)
Becenév:
Jeju boy
Pozíció: 
vezető táncos, vokalista, rapper
Születési idő: 
1999. március 9.
Vértípus:
B
Magasság: 
175 cm
Súly: 
58 kg
Csillagjegy:
halak
Kedvenc szín:
fehér
Tanulmányok:
Hanlim Művészeti Középiskola

 

Érdekességek

- Félig kínai és félig koreai származású.
- Egy ideig Hong Kongban éltek.
- Van egy nővére és egy húga.
- A Hanlim Art Középiskolában tanult.
- Két évig és egy hónapig gyakornokoskodott.
- Tud angolul, mandarinul és kantoniul.
- A hobbijai közé tartozik a síelés és a tollaslabdázás.
- Van egy malaca, a neve Ggul.
- Szereti a mangós gyümölcslét.
- A neve jelentése; Joo: körül, Hak: tanul, Nyeon: év.
- A legközelebb Sunwoo-hoz áll, Kevinnel tartott a legtovább közel kerülni.
- Utálja a horrorfilmeket.
- Szereti a makaronokat, kedvence a matchás.
- Totoro kezeslábas pizsamát hord alváshoz.
- A kedvenc Baskin-Robbins fagylaltja 'az eper, ami szerelembe esett'.
- Kedvenc tárgya egy kamera, amit az apukája adott neki.
- Kedvenc színe a fehér.
- Sokat eszik. Amikor főznek, mindent ki kell próbálnia, ám a sertéshúst annyira nem szereti.
- Haknyeon dönti el, hogy mit fognak enni a tagokkal a dormban.
- Az álma, hogy 50 évesen Európába menjen.
- Az anyukája adott neki egy 'Etető Díjat', amiért mindig megetette a malacokat.
- Eui Woong a legjobb barátja.
- Osztálytársak voltak az Up10tionös Xiao-val, együtt éretsségiztek le 2018. február 9-én.
- Jung Jihoon az énekes példaképe, de Raint is nagyon szereti.
- Haknyeon és Hyunjae szerepeltek a Melody Day You Seem Busy című klipjében.
- Hyunjae a szobatársa.
- Szerepelt a Produce 101 második évadában, a 11. epizódban esett ki.

THE BOYZ


(tagok balról jobbra fent: Sunwoo, Hwall, Juyeon, Kevin, Sangyeon, Jacob, lent: Haknyeon, Q, Younghoon, Hyunjae, Eric és New)

Debütálás: The First
A Cre.Ker Entertainment 2017 júliusában jelentette be, hogy hamarosan debütáltatni fogja első fiúcsapatát. A Cre.Ker különböző média oldalakon közvetítette a tagok mindennapi életét Trainee-Paparazzi címmel. Hivatalos nevüket július 18-án jelentették be és ekkor mutatták be a tagokat is. Debütjük előtt volt egy saját műsoruk Flower Boy Snack Shop címmel, amit augusztus 23-án kezdtek el vetíteni. A srácok végül 2017. december 6-án debütáltak a THE FIRST nevezetű debüt albumukkal, ami összesen négy dalt tartalmazott a Boy nevű vezetőszámmal együtt, amihez videoklip is készült. Az albumon szintén helyet kapó I'm Your Boy már 2017. október 11-én megjelent egy speciális kisfilm keretein belül.

2018: The Start, KeePer, The Sphere, The Only
Pár hónappal a debüt album kiadása után március 20-a és április 2-a között kikerültek a új albumot beharangozó információk, képek és előzetes videók a srácok közösségi oldalaira. Az ígértekhez hűen április 3-án visszatértek az első hivatalos mini albumukkal, a The Starttal és a rajta szereplő 6 számmal együtt. Az album vezetődala a Giddy Up lett, amihez egy pörgős, sokszínű videoklipet is forgattak. Sajnos Hwall az ezt követő promotálásban már nem tudott részt venni a lába egészségügyi problémái miatt, így csak a maradék 11 tag népszerűsítette az új szerzeményüket.

A The Boyz július 4-én bejelentette, hogy visszatérésre készülnek egy különleges single-lel, melynek címe a KeePer lett. Aznap feltettek egy előzetes képet Protect Image 1 névvel, majd 5-én a Protect Image 2-t. 9-én a került fel a videoklip teasere, 11-én pedig napvilágot látott a single borítója. 12-én végül megjelent a teljes hosszúságú videó, a dal producere Park Kyung (Block B) volt.

Augusztus 20-án hozták nyilvánosságra, hogy a banda az első igazi single albumával készül visszatérni. Két nappal később már az ütemtervet is megosztották velünk, majd 23-án feltették a srácok együttes teaser képeit is "Dream", illetve "Real" verzióban. Innentől kezdve folyamatosan kerültek fel az egyéni fotók is a srácok rövid videóikkal együtt, majd augusztus 31-én az első, szeptember 3-án pedig a videoklip második előzetesét is közzétették. A három számot tartalmazó The Sphere nevezetű album 5-én jelent meg a vezetőszám, a Right Here teljes MV-jével karöltve.

Az év lezárásaként, november 13-án megkezdték a The Only elnevezést kapó harmadik mini albumuk megjelenítésének az első lépéseit a comeback beharangozásával és a csapat első teaser fotójának megosztásával. A tagokról négy különféle kép és három rövidebb előzetes videó is készült, melyeket elsőnek 14-e és 17-e között tekinthettünk meg "No Air" néven. Ezután 18-án a klippbe is betekintést nyerhettünk egy kisfilmnek köszönhetően, amit újabb egyéni fotók követtek "In The Air" megnevezéssel. A szokásostól eltérően az albumon helyet kapó számok címe mellett még a posztolt képek készítéséről is közzé tettek több kisebb videót is. November 25-én a teasert, majd 29-én a teljes MV-t is feltöltötték a világhálóra, mely a No Air címet kapta.

2019: Bloom Bloom, Dreamlike
Megkezdve az évet, április 10-én tudomásunkra hozta a Cre.Ker Entertainment, hogy a srácok a hónap végén készülnek visszatérni a második single albumukkal, melyet Bloom Bloom névre kereszteltek. A koncepciós fotók első verzióját 11-e és 15-e között osztották meg, a srácokról készült egyéni képek mellett két csoport kép is feltöltésre került. Az elkövetkezendő két napban megtudhattuk az albumon helyet kapó számok címét, illetve az előzeteseket is meghallgathattuk. A teaser képek második verziója 18-a és 21-e között került megosztásra, azonban itt csak egyéni képekről beszélhetünk. A vezetődal kisfilmjéről 3 előzetes videót is megtekinthettünk különböző napokon, 23-án, 25-én, majd végül 27-én. A teljes albumot 29-én hallhattuk először a rajta szereplő 3 számmal együtt, ami névszerint a Bloom Bloom, a Butterfly és a Clover. A vezetődalhoz, a Bloom Bloomhoz forgatott videoklip is ezen a napon jelent meg.

Az album, illetve az MV is teljes mértékben tükrözi az évszakkal kapcsolatos érzéseket, az egészből árad a megújult, vidám, felszabadulással teli tavaszi hangulat, amely bárkit képes magával ragadni röpke 4 percre. Az album plusz különlegessége, hogy a title tracket két tag, Sunwoo és Eric írta, míg a Butterfly egy része Eric nevéhez köthető, illetve a Clover munkálataiban az egész banda segédkezett.

Augusztus 9-én került fel Twitterre a menetrend a csapat visszatéréséhez, a Dreamlike-hoz, ami a fiúk negyedik mini albuma. 10-én és 11-én teaser képek jelentek meg a tagokról, 12-én a comeback trailer, 13-án pedig a számlista látott napvilágot. 14-én kis részleteket hallhattunk a dalokból a Highlight Medley videó jóvoltából. 16-án és 18-án a vezető dal, a D.D.D klipjéhez adtak ki előzetes videókat, majd a teljes videó és az album 19-én vált elérhetővé.

írta: Blissful, mucika01

Videóklipek

2017: I'm Your Boy
Boy

2018: Giddy Up
KeePer
Right Here
No Air

2019: Bloom Bloom
D.D.D

 

Valóság show

2017: Flower Boy Snack Shop

2018: Come On! The Boyz
Mission The Boyz

Mini albumok

2017: The First
2018: The Start
2018: The Only
2019: Dreamike

 

Single albumok

2018: The Sphere
2019: Bloom Bloom

Utolsó frissítés: 2020.10.24. 09:09 byunnie által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace