Starity

Jordan Carver

Jordan Carver Jordan Carver nemzetisége 4625. 61rajongó 5vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 82%
 • stílus: 82%
 • szimpátia: 82%
 • Születési név
 • Ina-Maria Schnitzer
 • Becenév
 • JC, JOCA
 • Születési idő
 • 1986. január 30.
 • Születési hely
 • Trier, Németország
 • Foglalkozás
 • Modell, Tv Sztár
 • Családi állapot
 • hajadon, 1 gyermek
 • Magasság
 • 168 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • kékes szürke
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Denise Milani Marco Reus Rachel Burr Inessa Chimato Rachel Aldana

Jordan Carver életrajza

Ina-Maria Schnitzer 1986 január 30-án látta meg a napvilágot. Olasz származása ellenére Németországban született, így  Olaszországot tartja második otthonának. Egy kis faluban nőtt fel, majd később költözött Münchenbe. Jordan személyiségét nagy mértékben befolyásolta apja valamint idősebb fiútestvére így érdeklődése is hasonló a férfiakéhoz. Saját maga mentalitását is inkább fiúsnak tartja. Szereti a focit az autókat és még a nőket is. Egyik szenvedélye a nagy mellek. Ennek hatására sokszor el is terjedt az a pletyka, hogy Jordan leszbikus. Egy 2012 júniusi interjú alkalmával meg is kérdezték tőle ő azonban se nem megerősítette se nem cáfolta. Saját maga szerint fiatalon csúnya kiscsirkére hasoníltott.

A diploma megszerzése után szakmai gyakorlatát szállodavezetőként végezte, de ezt a munkát nem találta kellően inspirálónak a maga számára, ezért döntött egy sokkal kreatívabb munka mellett és helyezkedett el a modell szakmában. Első munkakörét kozmetikusként töltötte be egy nagy francia cégnél, majd úgy döntött, hogy elindítja saját vállalkozását sminkesként.

Hamarosan kapcsolatba került egy fotóssal, aki rögtön meglátta benne a lehetőséget a kamera előtt is. Készítettek néhány próbafotót Pin Up stílusban, ami elképesztő eredményeket hozott. Ekkor vette fel a Jordan Carver művésznevet. Ezért további képeket készítettek, és 2010 februárjában el tudta indítani a saját honlapját. Pozitív viszhangot kapott a honlap és aláirta első modellszerződését Haute Shop LA céggel és ezzel megkezdődött  hihetetlenül sikeres karrierje. Nem kellett sokat várni első TV-s szereplésére sem. Legelőször a WGN Morning News műsorban tűnt fel a képernyőn. Még 2010-ben az év Internetes modellje választáson a második helyet érte el. 2011 elején több mint 10000 Facebook rajongója volt valamit egyre gyakrabban kapott felkéréseket fotózásokra köztük az Egyesült Államoban lévő Blueprint cégtől. 2011-ben hazájában (ahol kezdetben nem sikerült népszerűségre szert tennie)tengeren túli sikerei miatt megnőtt az érdeklődés iránta. Különösen a Bild című napilap foglalkozott vele. A vele készült képsorozatra több mint 12 millióan voltak kíváncsiak. Aláírt egy szerződést a német Company AZ Media-val is. 2011 végére több mint 40000 Facebook követője volt és több mint 7milliószor kerestek rág a Google-n.

  Védjegyének számító melleinek a mérete egyszerűen elképesztő! 2010 májusában méreteit 34G-nek hitték ám még abban a hónapban ezt cáfolta a brit Bravissimo fehrénemű gyártó cég mérése miszerint sokkal nagyobb 32HH. Később a mérések alapján a kosármérete még nagyobb lett. 30JJ méretet állapítottak meg nála. Órási sikert hozott neki mikor 2011 februárjában levetkőzött a brit Zoo magazinnak és egyből  kétszeresen is beírta magát a brit férfimagazinok történelmébe mert ő volt a valaha fotózott legnagyobb mellű modell aki a magazinban címlapon szerepelt valamint ő volt az első német modell is aki  a magazinnak ledobta a ruháit. Bár az abszolút rekorder az akkor 30M-es mellmérettel rendelkező Rachel Aldana ő azonban nem kapott címlapot. Ezt a címet azóta is magasan Jordan tartja és még háromszor vetkőzött a Zoo-nak valamint 2012-től a Zoo ausztrál kiadásának is. Utóbbiban a 2013-as évben négyszer is címlapot kapott ami egyedülálló. A rendkívül népszerű brit glamour modell Melissa Debling szerint is Jordan mellei annyira nagyok, hogy az ő 32F méretű keblei egyszerűen eltörpülnek mellette. Jordan a bild.de oldalnak egy interjúban elárulta, hogy mikor E méretű mellei voltak kapott sebészeti beavatkozást ezért lett neki a kosármérete HH mellbősége pedig 109 centiméter. Mérete hivatalosan 32I volt egészen 2012 novemberéig amikor is Angliában újra megmérték a mellméretét és kiderült, hogy a modell mellei újra felülmúlták az elképzeléseket! Mellei akkor hivatalosan 30K méretűek mellbősége pedig több mint 1 méter volt. Mikor a spanyol Maxim 2012 októberében a címlapjára tette szimpán "boobzilla" névvel illette a németek csodamodelljét!

  

Igazából a német modellt fotózhatták akárhonnan egész alakos képeknél méretüknél fogva a melleit sose lehetett 100%-ig kitakarni. Még ha teljesen háttal is áltt a kamerának a gigászi kebleit akkor is gond nélül lehetett látni pedig nőhöz képest a háta sem számított éppen keskenynek!

Jordan elsősorban fehérneműs, bikinis és topless képeket készít ám az olasz Alula magazinnak meztelen képeket is elvállalt természetesen úgy, hogy nem mutatott meg magából semmi intimet. Ez volt az első alkalom, hogy Jordant évakosztümben lehetett látni!  Amikor egy riport alkalmával megkérdezték, hogy teljesen meztelenül is elvállalna e egy fotózást azt mondta, hogy: "sose lehet tudni". Az Alulás szereplése után Jordant rengetegszer lehetett teljesen meztelenül látni fotósorozataiban és videóiban is ám a német modell tartotta magát ahhoz, hogy intim testrészt nem mutat meg! Jordan sok fotóját meghamisították úgy mint ha látszana a mellbimbója, de Jordan hivatalosan sosem tárta fel őket. Azonan sok rajongó örömére néha történtek "balesetek". Egyik ilyen volt mikor Jordan a Zoo 2011 júniusi számában domborított és a 33-ik oldalon lév képén mivel a jobb keze nem volt elég magasan egyértelműen kivillan a bal mellbimbója. Videókban is előfordultak bakik. Mikor Jordan melléről gipszlenyomatot készítettek az előkészületek alatt Jordan a zuhany alatt volt és fedetlen kebleit csupán retussal takarták ki, de a retus nem volt elég nagy és a bal mellbimbó újra kivillant. Vagy a "Midas Touch" fotósorozatáról készült videóban mikor egy üvegasztalon ül egy szál tangában és aranyport fúj a kamera irányába a jobb lába és a jobb keze között kivillant a jobb mellbimbó.

Az egyik "baleset" a Zoo magazinban!

Jelenleg Kaliforniában él, és glamour modellként tevékenykedik, amivel minden álma valóra vált. A PinupFiles.com egyik legnépszerűbb modellje és bár rekordnagyságúak a mellei a honlapon sok modell tesz túl még az Ő méretein is. Rengeteg helyre utazik a világon, és az elkészített anyagokat a honlapján keresztül juttatja el a rajongóinak. Készült fotósorozata a homokos olasz tengerparton, Thaiföldön és a Mojave sivatagban is. Jógázni is szeret és 2012 végén adott ki erről egy DVD-t. A német Redcoon elektronikai szaküzlet egyik reklámarca. 2013-tól saját Youtube csatornáján különböző (legtöbbször humoros) témájú videókat tesz közzé. 2014 augusztusában pedig a világszerte népeszerű kihívássorozatban az Ice Bucket Challenge-en is részt vett amiben Wendy Fiorét hívta ki erre a versenyre aki nem sokkal később meg is csinálta a kihívást.

Jordan legendás melleiről még gipszelonymat is készült valamint az alapján fém torzókat is gyártott egy német "acél művész" Harald Hertel ezzel örökítve meg a gyönyörű idomokat az utókornak! Ezeket az életnagysággú torzókat Jordan honlapjáról lehetett megrendelni korlátozott számban! Aki vett ilyen ledöbbent azon, hogy egy ember feje kényelmesen elfér bármelyik mellrészben úgy, hogy még hely is marad mellette!

Jordan népszerűsége pár év alatt hihetetlenül megnőtt pedig pályája elején azért hagyta el Németországot és ment az Egyesült Államokba mert nem tartották elég jónak a német modellügynökségek. Ez később bebizonyosodott, hogy elbaltázott döntés volt az ügynökségek részéről. Gyorsan elsajátította az angolt anyanyelvi szinten bár némi akcentussal beszéli. 2010-ben indult Facebookos oldala amihez 4 év alatt több mint 3,2 millióan csatlakoztak. Ez azt jelenti, hogy hetente 75 ezerrel nőtt a rajongóinak a száma. Ezzel olyan híres modelleket közelített meg népszerűségben mint Heidi Klum, Gisele Bundchen és Irina Shayk. 2016 elején követőinek száma már a 4,8 milliót is elérte ami év végére már 5,7 millióra duzzadt. Jordan így nem sokkal volt lemaradva a hihetetlen Denise Milani-tól aki ebben a körben egy igazi legenda és a világ egyik legismertebb, legszebb és legsikeresebb nagy mellű modellje. Ő 2016 végén 6,3 millió facebook rajongót tudhatott a soraiban.

 

Denise Milani maradandót alkotott a nagy mellű modellek világában. Annak ellenére, hogy bikininél és fehérneműnél tovább jóformán soha nem vetkőzött mégis milliós rajongótábort szerzett magának! Egyesek szerint pont ezért ő a legjobb mert ő úgy is el tudta varázsolni a rajongókat, hogy nem volt szüksége arra, hogy teljesen levetkőzzön. Denise egyetlen valódi kihívója Jordan ezzel szemben a "biztosabb" utat választotta. A német modellnél alap dolog volt, hogy a melltartóját levegye, de a meztelen fotók sem jelentettek számára soha kihívást! Sokak szerint pont ezért jobb mert megadta a rajongóknak azt amit a cseh modell csak nagyon ritkán: fedetlen kebleket! Ráadásul bár mind a ketten a nagyon nagy mellű modellek táborát erősítették ám Deniset mégsem lehetett Jordanel egy lapon említeni! Amíg a cseh modell hivatalos legnagyobb kosármérete F-es volt addig ezt Jordan K-s csúcsmérete öt kosárszámmal múlta felül és ezzel a német modell a szó legszorosabb értelmében egy jóval nagyobb szintet képviselt! Az sem elhanyagolható tény, hogy Jordan sokkal merészebb és bevállalósabb volt ezért olyan stílusú fotósorozatokat és videókat is lehetett róla készíteni amit a másikról sosem! Ezáltal a német kebelcsoda sokoldalúságban is túltett a csehek híres modelljén, de képek és videók mennyiségében is lekörözte vagyis kijelenthető, hogy Jordan jóval túlnőtt Denisen ezáltal a saját kategóriájában Jordan az abszolút királynő! Ettől függetlenül persze mind a két modell milliók rajongását szerezte meg nem véletlenül!

 Ezen felül Jordan egyedül nagyobb követői számmal rendelkezik mint sok férfimagazin köztük a Zoo, FHM vagy a Maxim facebook oldalai és vetekszik már az SI Swimsuit népszerűségével is. Sokak szerint Jordan hozta vissza a hatalmas mellű és vékony modellek iránti érdeklődést szembemenve az ideálnak tartott csontsovány modellekkel. Aktív éveiben, de még napjainkban is a világ egyik egyik ha nem a leghíresebb nagy mellű modelljének tartják!

 

Bár kétségtelen tény, hogy extrém méretű melleinek nagyon sokat köszönhet, de ez még önmagában kevés lett volna ahhoz, hogy a legjobbak közül is a legjobb legyen! Jordan profi szintű modellé vált az évek során és ezt javarészt a mellméretén és szépségén túl a tehetségének, munkabírásának és kitartásának köszönhette!

Renkdívül sokoldalú modell! Az erotikikus fotózásokon jóval túlmtat a munkássága mert fotói között megtalálható nem kis számban elegáns, divatos, extrém, humoros és bánatos hangvételű képsorozat is! Jordant viszont nem részegítette el a gyorsan jött nagy siker hanem saját bevallása szerint továbbra is megmaradt annak a közvetlen, jókedvű, hétköznapi lánynak aki mindig is volt és sosem veszi magát túl komolyan. A rajongóival is rendkívül közvetlen és kedves valamint szívesen dedikál nekik valamint készít velük közös selfiet. Akik voltak olyan szerencsések és láthatták élőben azt mondták a képeken képtelenség visszaadni azt, hogy Jordan mellei a valóságban milyen óriásiak!

Jordan fiatal nagy mellű modelleknek is segít, hogy a karrierjük elinduljon. Honlapján lehetett jelentkezni. Feltétel, hogy a mellméret minimum E kosaras legyen és 18 éves kort be kellet tölteni az illetőnek. Modellek közt szerepel a német Zelina Mai(38E) és Helen De Muro(34F) az olasz felmenőkkel bíró brit Lana DeAlessi(32H) a mexikói Ana Rica(34H) az amerikai Katie-Jo(32G), Keylee Parker (34G) és Destiny Danger(34F) a kanadai Veronika Black (32J) a moldáv Venera Isabella(32H) valamint a cseh Rena Thorne(32H).

  

Jordan honlapján több fiatal kezdő vagy már egy ideje a szakmában lévő, de nem annyira közismert modell feltűnt mint pl: Katie-Jo, Lana Dealessi vagy Rena Thorne akik ennek köszönhetően el tudták indítani a karrierjüket. Feltétel volt a minimum E kosaras mell, de ezt a kritériumot mindegyik hölgy aki a honlapon felbukkant játszi könnyedséggel teljesítette túl!

  

Jordan természetesen nem csak szerepeltette a modelleket a honlapján hanem olykor "beugrott" hozzájuk, hogy közös fotósorozatokkal örvendeztessék meg a rajongókat!

2013 áprilisában a Nuts magazin "Világ legjobb mellei" szavazásán 100 versenyző közül a 25-ik helyet szerezte meg. 2015 márciusában a Zoo magazin szavazásán ahol a világ 100 legjobb szőke hajú nőjét válogatták őssze Jordan a 74-ik lett.

Szereti a lövöldözős játékokat valamint kedvenc sportjai közé tartozik a foci, szörf és a tenisz amiket kevés szabadidejében hobbi szinten is szívesen űz. Kedvenc focicsapata a Bayern München! Még MMA tréningekre is eljárt.

 

2014-ben részt vett a német sztárbox című műsorban ahol Melanie Müllerel mérkőzött meg szeptember 27-én. Az összecsapást végül pontozással Melanie nyerte.

2015 májusában részt vett a "VitalyzdTvSecond" nevű youtube csatorna egyik átverős videójában ahol még toplessre is levetkőzött igaz az intim részét kitakarták. Az utóbbi időkben sokat foglalkozik testépítéssel és fitnessel. Még külön letölthető  aplikációt is csináltak a közreműködésével "Jordan Carver Workout App" néven. Többször is szerepelt a ClipCritics nevű youtube csatorna videóiban.

 

A ClipCritics csatornán Wendy Fiore után a második legnagyobb mellű modell! A két modell egyébként a valóságban nagyon jó barátnő.

Saját youtube csatornája is van ahova sokszor töltött fel videókat! A videók tartalma természetesen sokszor erotikus vagy humoros, de aki azt hiszi csak ez a kettő szerepel Jordan repertoárjában az téved ugyanis sok videója komoly témákat is feszeget mint mondjuk a testmozgás, egészséges étkezés vagy a női önvédelem! Több videója is milliós nézettség felett jár már!

Aktív modellkarrierje során azt mondta: "Az extra méreteim miatt rengetegen környékeznek meg. Nincs az a férfi, aki ezt el tudná viselni. A munkám és a kiegyensúlyozott párkapcsolat jelenleg nem összeegyeztethető dolgok. Egy nap majd megtalálom a társamat, és akkor ő lesz a legfontosabb számomra."

Jordan egyik állítólagos szerelme a német focista Marco Reus! Ez onnan derült ki, hogy mikor Marco-t megbüntették majdnem félmillió euróra azért mert jogosítvány nélkül vezetett és Jordan erre egy olyan ajánlatot tett a focistának 2014 végén, hogy:

"Marco, szerelmem. Nemcsak napi huszonnégy órában lennék a sofőröd, még segítenék visszaszerezni a jogsidat is. Csak teljesítsd a következő feltételt: szeress engem vagy igazolj a Dortmundból a Bayernbe. Mohó vagyok, de mindkét opció fantasztikus lenne!".  A kebelcsoda ezen nyilatkozatát a vietnámi Bondgaplus honlap közölte!

Instagram oldala itt található és követőinek a száma meghaladja a 2 milliót!

2016 szeptember 12-én jelentette be, hogy áldott állapotban van és két hétre rá elárulta, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt. 2017 január 1-én adott életet gyermekének.

2017 június 15-én egy fontos videót töltött fel youtube csatornájára amivel mondhatni egy korszakot zárt le. Ugyanis ebben jelentette be, hogy világhírű idomait mellméret csökkentő műtétnek veti alá. A videóban a modell elmeséli miért döntött így. Röviden úgy gondolja, hogy anyaként már közel sem olyan fontos, hogy olyan nagy mellei legyenek mint modellkarrierje alatt valamint a szülés után a teste is oly mértékben változott, hogy nem indokolt a gigantikusnál is nagyobb kebelméret mert a szoptatás során mellei kicsit megereszkedtek a hatalmas súlytól. Az óriási 30H méretű melleiben lévő 1000 köbcentiméteres implantátumokat kicseréltette kissebb 550-es implantokra és ezzel a természetes mellméreténél valamivel nagyobb 40D-s kebleket kapott. A videó második felében pedig a végeredményt láthatjuk. Jordan a műtéte előtt készített egy biknifelsős képet magáról majd a műtét után ugyan abban a felsőben pózol így szemléltetve a méretbeli válltozást. Saját bevallása szerint ezzel egy új fejezet kezdődik az életében ahol elsősorban már anya lesz!

 

Méretei:

Mell: Szilikon (mellméret csökkentve)

Mellbőség: 109 cm

Kosárméret: D

Derék: 60 cm

Csípő: 89 cm

Súly: 55 kg

Jordan filmszínészként is próbálgatja képességeit.

- Who Killed Johnny (2013) - Gudrun

- Wild Girls - Auf High Heels durch Afrika (2013) - Herself

- Das große ProSieben Promiboxen (2014)

- Muck: Feast of Saint Patrick (2016) - Alex Dotz

Utolsó frissítés: 2019.06.27. 10:10 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace