Starity

Jung Hee Chul

Jung Hee Chul Jung Hee Chul nemzetisége 6479. 72rajongó 1vélemény
 • Születési név
 • Jung Hee Chul (정희철)
 • Becenév
 • HeeChul (희철)
 • Születési idő
 • 1989. december 09.
 • Születési hely
 • Jeju-szigetek, Dél- Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Énekes, Táncos, Színész, Modell
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 178 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jessica Jung Kim Heechul Hwang Kwang Hee Park Hyung Sik Moon Jun Young Kim Tae Heon Ha Min Woo Im Si Wan Kim Ji Yeop Kim Dong Jun Pyo Hye Mi Park Kyung Ri Ryu Sae Ra Park Min Ha Moon Hyun Ah Lee Hyun Joo Park Eun Ji Lee Hye Min Son Sung Ah

Jung Hee Chul életrajza

Alapadatok

Teljesnév: Jung Hee Chul (정희철)
Születési dátum: 1989. december 9.
Születési hely: Jeju, Dél-Korea
Nemzetiség: Koreai
Csillagjegy: Nyilas
Kínai horoszkóp: Kígyó
Magasság: 185 cm
Súly: 63 kg
Vércsoport: B+
Pozíció a csapatban: rapper, énekes, táncos
Hobbik: foci, számítógépes játékok


A kezdetek

Jung Hee Chul 1989. december 9-én született a Dél-Koreában található Jeju szigeten. Diplomáját pedig a Szöuli National University of Art-on szerezte. Zenei karrierje 2010-ben kezdődött mikor is debütált a 9 tagú ZE:A tagjaként. A csapatban, mint rapper, énekes és táncos is jelen van, valamint tagja a ZE:A 4U-nak, mely 2013. júniusában jött létre, mint a csapat 2. alegysége. Ebbe a csapatba tartozik Hee Chul mellett még KwangHee, Tae Heon és JunYoung.

A zenei élet mellett már a színészet és a musical világába is belekóstolt, de eddig egyikben sem kapott túl nagy teret. Színészi törekvései viszont lehet végre jutalommal szolgál ugyanis, mint lehetséges szereplőnek szerepel a neve A Secret to Voices sorozat listáján, ám még semmi más nem derült ki a sorozattal kapcsolatban.Debütálás előtt és után

A csapat neve a Child of Empire szó koreai megfelelőjének a rövidítéséből jött létre. A csapat 9 tagja első megjelenését még 2009-ben tette a Star Empire nevet viselő showval, majd később már saját showjukkal tértek vissza mely a Empire Kids Returns címet kapta, ahol a rajongók bepillantást nyerhettek a csapat gyakornoki időszakába és az első fellépésekbe.
De nem sokkal később decemberben némi problémája adódott a csapatnak ugyanis a ZE:A-nak hasonló kiejtése volt, mint a Brown Eyed Girls énekesének Jea-nak a neve, így a csoport, hogy elkerülje a következményeket változtatott a név kiejtésén.

A show műsorokat követően pedig 2010. január 7-én debütáltak első Nativity címet viselő mini albumukkal és annak vezető kislemezével a Mazeltov-al.
A csoport ezt követően március 25-én jelentette meg második mini albumát Leap for Detonation címmel, aminek producere Brave Brothers volt, majd az album vezető kislemezként az All Day Long jelent meg. Maga a dal klipje pedig ez kisebb történetet tárt a néző elé, ahol Dong Jun kapta az egyik fő szerepet, de a Nine Muse egyik tagja Park Min Ah is fellelhető a klipben. Stílusilag pedig ez egy sokkal lágyabb vonalat képviselt már.
Júniusban a csapat legnagyobb gondja a megfelelő fanklub név kiválasztása volt, amit végül a cég oldalán 10 lehetséges név közül szavaztatták meg, így végül a csapat hivatalos fanklub neve a ZE:A Style lett, melyet rövidítve ZE:A’s-ként is használnak. Július 8-án pedig csapat megjelentette harmadik kislemezét Level Up címmel.


Ázsiai kitérő, japán debütálás és további hazai megjelenések

2010 végén a csoport elindult egy ázsiai promóciós turnéra, melynek kezdő állomásaként Thaiföldre látogattak el, majd megjelenésüket tették még Tajvanon, Szingapúrban és Malajziában is.,

2010. szeptember 22-én pedig kiadták debütáló japán válogatás albumukat ZE:A! címmel, melyet december 21-én egy kislemez is követett Love Letter címmel.
Hosszabb kihagyás után pedig 2011-ben a hazai médiába is visszatértek mikor március 17-én kiadták első stúdió albumukat, mely a Lovability címet kapta. De már az album megjelenése előtt egy nappal a Star Empire egyik képviselője bejelentette, hogy az album promócióiból befolyó összeg egy részét a 2011 elején történt japán földrengés és szökőár károsultjainak megsegítésére fogják fordítani. Ám végül a promóció némileg rövidebbre sikerült a tervezettnél ugyanis időközben az albumon szereplő Be My Girl-t betiltották annak nem megfelelő tartalma miatt.
Júniusban a csapat kiadott egy speciális videót „Exciting!” címmel, majd július 8-án a csapat hivatalosan is visszatért Watch Out dalukkal. Július 29-től pedig már Heart 2 daluk promócióit is elkezdték.

Októberben a cég újabb közleményt adott ki melyben a hamarosan várható japán promóciókról írtak. Többek között terveztek új mini albumot, melyen több daluk japán változatán kívül egy új dal is lesz Daily Daily címmel, valamint az albumhoz két DVD-s változatot is terveztek. Az album végül a tervezett időben Here I Am címmel kikerült a boltok polcaira.


2012 - 2. stúdió és 4. mini album

2012. májusában a Star Empire akkor ég június 21-re ígérte a fiúk visszatérését, ám később újabb közleményt adtak ki, melyben közölték a rajongókkal, hogy a visszatérést későbbre halasztják Jun Young boka sérülése miatt.
Később június 14-én viszont kikerült a csapat hivatalos oldalára négy, egyenként 10 másodperces videó, így a rajongók bele hallgathattak már pár új dalba, valamint ezen a napon derült ki, hogy az album a Spectacular címet kapta és, hogy 11 dalt fog tartalmazni. Hamarosan pedig a comeback újabb dátuma is kiderült ugyanis a cég megerősítette, hogy július 4-én már tényleg visszatér a csapat. Végül július 3-án kiadták második stúdió albumukat, valamint a vezér dalhoz készített videót is megjelentették, mely az Aftemath címet kapta. A stúdió album késése miatt viszont nem kellett olyan sokat várni a fiúk következő visszatérésére ugyanis augusztus 26-án kiadták Phoenix-re keresztelt negyedik mini albumukat és az albummal azonos néven egy videót is kibocsátottak.


2013 - A csapat ketté szakadása és újra egyesülése

Sok k-pop csapathoz hasonlóan márciusban megalakult a ZE:A első alegysége is ZE:A-five néven, melyet Kevin, Minwo, Siwan, DongJun és HyungSik alkottak. Az alegység debütáló számaként a The day We Broke Up jelent meg március 24-én, majd egy nappal később kiadták a csapat első mini albumát Voulez-vous címmel. Később májusban pedig megjelentek az első teaser képek a csapat másik alegységéről, ugyanis a maradék négy taggal a cég megalkotta a ZE:A 4U-t, melyet KwangHee, JunYoung, HeeChul és TaeHoon alkotott. A négy fiú első mini albumaként június 17-én az Oops! jelent meg, ám ők nem Dél-Koreában, hanem Japánban tették debütálásukat.

Több hónapnyi külön promóciók után viszont a csapat újra összeállt és augusztus 8-án visszatértek The Ghost Of Wind című dalukkal valamint ugyan ezen a napon megjelent legújabb mini albumuk is Illusion címmel. Majdnem három hónap után november 1-én pedig a Step by Step dalukhoz is kiadtak egy klipet, rajongóik legnagyobb örömére. Valamint november 23-án megtartják első nagy koncertjüket is Szöulban Illusionist címmel. November 27-én pedig Illusion mini albumuk japán változatát is piacra dobták.


2014 - First Home

Közel egy éves szünet után a 9 fiú június 2-án jelentette meg legújabb, a sorban 3. mini albumát First Home címmel. Az albummal pedig tovább vitték az Illusion-al kialakított komolyabb, férfiasabb képet. Ugyan pedig az album június 2-án már elérhető volt, a vezető kislemezként megválasztott Breathe-hez csak 6-án tették közzé a teljes videót. Az élő promóciók során viszont rendszerint csak 8-an tűntek fel az élő showkban, ugyanis Si Wan-t lefoglalta a Triangle sorozata és annak a promóciózása. Így csak nagy ritkán tudott a fiúkkal együtt fellépni. A First Homme promóciókat követve júliusban Junyoung különböző képeket tett fel a ZE:A tagjairól a stúdióbeli munkálatok során. Később instagramon is megerősítette a ZE:A új alegységét, amelyet Kevin, Heecheol, Junyoung, Dong-jun, és Taeheon alkot. Az új alegység azonnal egy japán albummal jelentkezett, és egy rendkívüli fanmeeting-et is szerveztek. Augusztus 22-én a ZE:A leader-e Junyoung bejelentette az újabb fanmeeting-et, amely a ZE:A's Day nevet viselte. A fanmeeting során kijelentette, hogy ezentúl Lee Hoo néven fog tevékenykedni a csapaton belül, amelyre azért volt szükség, mert rengeteg negatív visszajelzést kapott a nevével kapcsolatban. A csapaton belül ő a második tag, aki 'új nevet' kapott. A Star Empire Entertainment augusztus 22-én elkezdte az első teaser képeket közzé tenni az első projekt-egységről, amelyet a cég ügynöksége alá tartozó Nine Muses-ből ismert Kyungri, a cég gyakornoka Sojin, és a ZE:A csapatából Kevin alkotnak, és 2014. szeptember 3-án Nasty Nasty néven debütáltak a Knock című dallal.

2015-2017 - Minwoo besorozása, ZE:A Best Album

Minwoo 2015. augusztus 26-án bejelentette, hogy elkezdi a kötelező két éves katonai szolgálatát, amelyre szeptember 15.-én kerül sor. Taeheon december 7-én kezdte meg katonaságát. A csapat első válogatás albuma Continue néven jelent meg 2015. szeptember 19-én összesen 28 számmal. 2016. április 18-án Kwanghee hivatalosan is csatlakozott az Infinite Challange c. népszerű koreai show-hoz. 2017. február 9-én elkezdett terjedni a hír, miszerint a csapat feloszlik. Azonban hamar az ügy végére került az a bizonyos pont: a tagok cáfolták, hogy a feloszlást tervezték. Jelenleg azonban mindegyikük a szóló karrierjükre, és különböző cégekhez szerződtek le. Április 12-én a Star Empire hivatalos nyilatkozatot adott ki, miszerint egyelőre külön utakon folytatják a tagok a karrierépítést, de amint eljön az ideje, visszatérnek.

 

 

Érdekességek

► Debütálása előtt fogszabályzót is kellett hordania, hogy fogai szépek legyenek.
► Lány ideálja az SNSD-s Jessica
► Imádja a macskákat
► Szereti eltáncolni a lánycsapatok koreográfiáját
► Az a terve, hogy miután lejár a szerződése a céggel, megházasodik
► Sokak szerint a Super Junior-os Ryeowook-ra hasonlít.
► Jó viszonyt ápol "név rokonával" a SuJu-s Kim Hee Chul-al.
► A róluk szóló Empire Kids Returns-ban HyungSik-el házzasságot imitáltak, ahol Hee Chul volt a menyasszony, HyungSik pedig a vőlegény szerepét töltötte be.
► Csapaton belüli megnevezése: "The Thespian"
► Arrogáns rappernek mutatja magát.
► A csoportban az ő nevetése a legerősebb.

Írta: Angel

Sorozatok
2012
~ Reckless Family 2
2010
~ Glorita
~ Prosecutor Princess


Filmek
2011
~ Ronin Pop


Show műsorok
2012
~ Arirang TV – Star Road
~ Gurupop (7. ep.)
2011
~ Ment Moon Nigt 90
2010
~ Joy Idol League (május 4)
~ 1dol Cam (június 21)
~ School of Rock – ZE:A (augusztus 3)
~ Idol League
2009
~ Empire Kids Returns
~ Office Reality – Child of Empire


Musicalek
2010
~ Lunatic Dream Team


DVD-k
~ ZE:A History Empire of ZE:A 2012-2013 in Japan /2013.07.18./
~ Spectacular: Album Showcase, Fighting Project in Korea /2013.01.23./
~ Yokohama Concert /2012.07.26./
~ ZE:A's World and Super Live /2012.02.29./
~ Happy ZE:A'S Day 2011: ZE:A 1st Fan Meeting /2011.10.28./
~ ZE:A Special Live -Love Letter for you- in Tokyo DVD /2011.05.25./
~ First Event & Live DVD in Yokohama & Osaka /2010.08.30./
~ Seoul Train with ZE:A /2010.06.02./ 

ZE:A

Stúdió albumok

Korea

Lovability (2011)
Spectacular (2012)
ZE:A Best Album (2015) 

Japán

ZE:A! (2010)
Phoenix (2012)


Mini albumok

Korea

Illusion (2013)
First Homme (2014)

Thaiföld

Thailand Thank You (2011)


Kis lemezek

Korea

Nativity (2010)
Mazeltov (2010)
All Day Long (2010)
R2 + AllDay Long (2010)
Level Up (2010)
My Only Wish (2010)
Leap For Detonation (2010)
Exciting (2011)
Here I Am (2011)
Watch Out (2011)
Heart For 2 (2011)
PHOENIX (2012)
Aftermath (2012)
Beautiful Lady (2012)
Ghost Of The Wind (2013)
Step By Step (2013)

Japán

Love☆Letter (2010)
Here I Am (2011)
Watch Out ~ Netsuai Chuuihou (2011)
Daily Daily (2011)
Illusion (2013)


Taiwan megjelenések

Válogatás album - Empire Hits - Do Gou Jing Yuan (2010)
Speciális mini album - My Only Wish (2011)


ZE:A 4U

Mini albumok

Japán

Oops! (2013)

Utolsó frissítés: 2017.07.04. 09:09 Angel által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace