Starity

Jung Nicole

Jung Nicole Jung Nicole nemzetisége 2619. 163rajongó 15vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 94%
 • szimpátia: 97%
 • Születési név
 • Jung Yong Joo (정용주) /Nicole
 • Becenév
 • Yongjoo, Cole Tweety, Nikori
 • Születési idő
 • 1991. október 07.
 • Születési hely
 • Los Angeles, California, USA
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Táncosnő, Rapper, Színésznő, Műsorvezető
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 165 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Ki Bum (II) Goo Ha Ra Park Gyu Ri Kang Ji Young Han Seung Yeon Lee Ji Eun Kim Sung Hee

Jung Nicole életrajza

정용주

Korai évek
Nicole, 1991. október 7.-én látta meg a napvilágot Los-Angeles városában, az Egyesült Államokban. Szüleivel egészen középiskolás koráig Glendale-ben élt, ahol elvégezte általános iskolás tanulmányait.
Nicole rendkívül sokoldalú tehetségnek bizonyult, hisz tagja volt az iskolai kórusnak, táncórákra járt és négy évig hegedült.
2010. januárjában pedig sikeresen befejezte a főiskolát.

A fiatal előadó 16 éves korában határozta el, hogy énekesnő lesz. Ennek érdekében készített egy videót, melyen egy Ivy, valamint egy Black Eyed Peas dalt is elénekelt. A felvételt elküldte a DSP Entertaiment néven ismert, dél-koreai vállalatnak.
Édesanyja mindenben támogatta és mikor a DSP sikeresen felvette gyakornoknak a fiatal tehetség családjával együtt, Dél-Koreába költözött. Kezdetben elég nehézkesen illeszkedett be, hisz eddig nem beszélte anyanyelvét, amivel problémái is akadtak. Azonban makacsságának és elszántságának köszönhetően mára már teljesen elsajátította a nyelvet, így csak nagyon ritkán hibázik.
Családja élete is megváltozott kiköltözésük után, ugyanis édesanyja éttermet nyitott, ami főként a KARA-nak köszönheti népszerűségét.

Egyéni tevékenységei
2008. december 20-tól állandó vendége lett a Star Golden Bell show második szezonjának, amiben volt alkalma gyakorolnia anyanyelvét. Ám végül 2009. október 17-én elhagyta a műsort.

2012. augusztus 18.-án csapattársával Ha Ra-val együtt jelentették be,hogy távoznak a műsortól, ugyanis kizárólag csak a csapatukkal való promóciózásukra szeretnének összpontosítani.
Ám még ez évben részt vett az SBS által megrendezett Gayo Daejun koncerten, azonban nem a KARA egyik tagjaként, hanem egy különleges formáció részeként, kik Dazzling Red névvel léptek fel. Az együttesben olyan hírességek is szerepeltek, mint Jeon Hyo Sung (Secret), Kim Hyun Ah(4Minute), Im Jin Ah (After School), valamint Kim Hyo Jung (Sistar).
A csoport a The Color of K-Pop project keretében alapult. Rajtuk kívül még öt lány és tíz férfi előadó részesült, ebben a megtiszteltetésben (Mystic White, Dramatic Blu és Dynamic Black).
2013-ban az énekesnő meghívást kapott a 2013 MTV Video Music Awards Japan díjátadóra, ahol Lost névre keresztelt szerzeményének köszönhetően, még egy trófeát is sikerült bezsebelnie.

Saját üzlet
2011 augusztusában elindította saját sütőipari termékeit (Nicole’s Kuki six).  Az énekesnő szinte mindenből kiveszi a részét a receptektől kezdve a marketingen át egészen a promóciós tevékenységekig. Tervei közt szerepel, hogy 2012-ben Kínában illetve Japánban is szeretné elterjeszteni.

Szóló Karrier

2014: First Romance - MaMa
Pár hónap hallgatás után 2014 októberében egy új hír terjedt el az egykori KARA tagról, miszerint aláírt egy szerződést a B2M Entertainment csapatánál. Később az ügynökség megerősítette a hírt és ezzel bejelentették, hogy november 19.-re tervezik Nicole első önálló mini-albumát, melyet First Romance névre kereszteltek. Egy hónap elteltével 11.-én feltöltötték a MaMa első előzetesét, valamint néhány képet a közelgő kislemezről. November 14.-én a videó második teasere jelent meg, majd 19.-én már a teljes klip látott napvilágot, valamint a bejelentéshez hűen a mini-album is kikerült a koreai boltok polcaira.

2015-2016: Something Special,Don't Stop és Bliss
2015. februárjában a B2M Entertainment egyik szóvívője bejelentette, hogy Nicole gőzerővel hajt, hogy kiadhassa első japán szóló lemezét. (A tervek szerint ez az album áprilisban került volna kiadásra, ám a kiadó mégis elhalasztotta júniusra.) A májusi hónapban pedig feltöltődtek a kislemez előzetes képei, melyből kiderült, hogy a szerzemény, a Something Special nevet hordozza. Június 17.-én már az előzetes kisfilm is napvilágot látott. A teljes videó június 24.-től vált megtekinthetővé.

2015 Decemberében újabb hír került nyilvánosságra az énekesnő részéről, miszerint hamarosan megjelenik második Japán kislemeze, Don't Stop néven. A vállalat menetrendje szerint, a szerzemény január 17.-től lesz megvásárólható. Egy hónappal később az ügynökség bejelentette, hogy a lemez névadó dalához egy videó is készül, melynek előzetese január 16.-án látott napvilágot. A bejelentéshez híven, a következő nap már a teljes kislemez is elérhetővé vált, valamint a hozzá tartozó kisfilm is felkerült a világhálóra.

Március 2.-án a fiatal énekesnő egy Instagram posztban jelentette be az örömhírt, miszerint április 27.-én kiadja első japán stúdióalbumát, melyet Bliss névre kereszteltek. Ezt követően 31.-én már az első előzetes kisvideó is felkerült a világhálóra, majd az albumhoz készített kisfilm is napvilágot látott HAPPY néven, Két nappal később Nicole mgkezdte koncert sorozatait, 2016 Nicole The 1st Live címmel, melynek utolsó előadása május 1.-én zajlott,

Érdekességek
~ Oktatás: Global Christian School, Laurel Springs School
~ Kedvenc színe a narancssárga és a kék
~ Kedvenc előadója a Shinhwa csapat.
~ Remekül hegedül.
~ Koreai neve: Jung Yong Joo
~ Nicole elmondása szerint ha nem lenne a Kara tagja éttermet nyitna. Szabad idejében pedig szeret a barátainak főzni.

Díjai
/2009/ 3rd Mnet 20's Choice Award Hot New Variety Star
/2012/ Miss and Mister Idol Korea 2012

KARA

2007: Kezdetek
A csapat egy görög szóból, a „chara”-ból kapta nevét, melynek jelentése „Édes Dallam”. A lányok a DSP Entertainment alatt debütáltak 2007-ben, ám eleinte csak négy taggal. Az akkori felállás szerint Park Gyu Ri, Han Seung Yeon, Jung Nicole és Kim Sung Hee alkotta az együttest.
Nem sokkal később ki is adták első mini albumukat, mely The First Blooming néven látott napvilágot.A lemez műfaja főként az R&B stílus felé hajlott. Bár a kritikusok nagy elismerésben részesítették, kereskedelmileg nem kapott nagy jelentőséget.
Ebben az évben a KARA-n kívűl rengeteg lánycsapat mutatkozott be, így a csapat némileg háttérbe szorult, valamint az emberektől sem kaptak nagy figyelmet. Akik mégis mutattak valamilyen érdeklődést irántuk, leginkább a Fin.KL néven ismert lánycsoporthoz hasonlították, ami érthető, hisz nemcsak stílusuk egyezett, de szintén annál az ügynökségnél dolgoznak, mint egykor a Fin-KL.
Az év augusztusában, KARA Self Camera címmel, egy dokumentum fiilm is megjelent a lányokról, ami összesen 15 epizódból állt és amit az Mnet sugárzott.A műsor utolsó részét december 12.-én adták le.


2008: Felállásváltozás és áttörés
2008. márciusában Sung Hee elhagyta a csapatot tanulmányai folytatásának érdekében. A DSP ezek után kiadott egy nyilatkozatot, melyben tájékoztatták a rajongókat, hogy a májusra tervezett album helyet csak egy mini-album fog megjelenni, valamint két új taggal bővül a csoport. A közlemény után, hamar kiderült a két új tag kiléte is, így már mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy Kim Sung Hee távozásával, Goo Ha Ra és Kang Ji Young kerül a formációba.
Az immár öttagú lánycsapat 2008.július 24.-én tért vissza az M!Countdown című showban. Visszatérésük után nem sokkal megjelent a várt mini-album is, mely a Rock U nevet kapta, ami azért is volt különleges mivel nemcsak műfajilag, de kinézetileg is teljesen eltér az egykori KARA stílusától. 2008.augusztus 18.-án adták le a KARA Self Camera második évadát, mely főként a két új tag, csapathoz való alkalmazkodásáról szólt.
November 29.-én új teaser látott napvilágot az együttes részéről. Az előzetest fél nap elteltével több mint 40 000-en láttak. Öt nap elteltével, már a teljes videoklip is felkerült a világhálóra, Pretty Girl címmel. Az új klipet és a hozzá tartozó dalt a nézők és a rajongók is igazán jól fogadták.
A KARA lassan már mindenhol megtette visszatérését, ám sajnálatos módon a Music Bank-es visszatérésük közepette történt egy kisebb baleset, ugyanis mikor a színpad melletti konfetti ágyuk beindultak, Ha Ra-nak elakadt a lélegzete. Az énekesnőt annyira megviselte az esett, hogy állítólag sírva is fakadt. A történtek eredményeként a fiatal lány rengeteg rossz kritikát kapott és sok rajongója is elpártolt tőle.
Ettől függetlenül a csapat népszerűsége egyre inkább csak nőtt és nemsokára az együttes egy egységes stílust is kapott. A KARA-nak egyre-több rajongója lett és nem csak a fiatalok köréből, de még a kicsit idősebb korosztálytól is bőven részesült elismerésből.
Azonban mivel a csoport kezdett egyre ismertebbé válni, a menetrendjükbe is változtatásokat kellett bevezetni. Decemberben, a lányok egyik fellépése után, néhány tagot kórházba is szállítottak, mivel a hírtelen felgyorsított tempót szervezetük nem bírta követni.


2009: Hazai Sikerek, Honey és Revolution
2009. február 2.-án értek véget a Pretty Girl promóciói, február 13.-án pedig már új dalukkal, a Honey-val tértek vissza a KBS Music Bank színpadán. Három nap elteltével már a slágerhez tarozó videó is napvilágot látott. 19.-én Pretty Girl névre keresztelt mini –albumuk is újra megjelent, Honey című szerzeményükkel kiegészítve.
Egy hónap elteltével, március 15.-én a lányok, Honey néven ismert dalukkal elnyerték az M! Countdown díjat, az Inkigayo zenés műsor Mutizen díját, valamint a legjobb koreográfiáért járó díjat, a 2009-es Mnet Asian Music Awards-on . Március végén a csoport főként valóság showkban vett részt, mint az Idol Show 4.szezonja és az MTV által sugárzott Meta friends, melyben néhány szerencsés rajongó testközelből ismerhette meg a formáció tagjait. Emellett a csapat debütálása óta, a lányok itt tartották első koncertjüket.
Két hónap hallgatás után az ügynökség egyik szóvivője jelentette be, hogy júliusra tervezik a csoport visszatérését, majd e hónap közepén már az első teaser fotók is feltöltődtek a KARA hivatalos oldalára. Ezeken a képeken is észrevehető volt, hogy a formáció tagjai teljes stílus váltáson vettek részt. Nem sokkal később, 28.-án Wanna című kislemezüket dobták piacra, következő nap a hozzá tartozó klip is napvilágot látott, 30.-án pedig már elérhetővé vált Revolution névre keresztelt teljes albumuk is.
Július 31.-én hivatalosan is visszatértek a Music Bank színpadán, Wanna szerzeményük mellett a lemez vezető dala, a MR. is előadásra került. Az utóbbi sláger főként, az érdekes táncának köszönheti hírnevét, azonban Wanna névre hallgató daluk sem okozott csalódást, hisz agusztus 30.-án ismét hazavihették az Inkigyao Show, Mutizen díját.
November 25.-én a lányok egy saját valóság showt indítottak KARA Bakery címmel, melyet az Mnet közvetített. A nézők nyolc napon át követhették, ahogy a tagok megterveznek, megnyitnak és reklámoznak egy pékséget. Az üzem addigi bevételeit jótékonysági célokra fordították.


2010: Debütálás Japánban, Lupin, Jumping
Kisebb szünet után 2010.február 9.-én a DSP két előzetes kisfilmet is közzé tett a lányokról, evvel jelezve visszatérésüket. Néhány nap elteltével egy fotósorozatot is bemutattak, mely egy sokkal érettebb és szexisebb stílust képvisel, ami leginkább az erős sminkeknek és sötét ruháknak köszönhető. Február 22.-én már a hivatalos klip is napvilágot látott Lupin névvel. A videó hamar nagy sikereknek örvendezhetett, hisz megjelenésétől számítva két órán belül összesen 90.000-en tekintették meg. Azonban a videokliphez tartozó dal már előbb nyilvánosságra került, ami számos toplista élére küzdötte fel magát. Hivatalosan Lupin névre hallgató slágerükkel , először az M!Countdown című showban tértek vissza, 25.-én.
Március 4.-én szintén ebben a műsorban nyerték el az elsőnek járó díjat, legújabb szerzeményükkel, majd a következő héten is ők vihették haza a trófeát. 12.-én immár a Music Bank színpadán is taroltak, ami azért bírt nagy jelentőséggel, mert az együttes debütálása óta ez volt az első alkalom, hogy díjjal távoztak a showból. Két nap elteltével újabb trófeával távoztak, ezúttal az Inkigayo műsorból.
Még ebben a hónapban jelentették be, hogy a KARA is részt vesz, a már nyolc éve megrendezett Los Angelesi koreai fesztiválon, a Hollywood Bowl színpadán.
Míg hazai népszerűségük egyre csak növekedett, addig a lányok aktívan végezték japán tevékenységeiket. Különböző rendezvényeket szerveztek, amin természetesen részt is vettek, evvel előkészítve visszatérésüket.
Nem sokkal később a formáció készített egy videó üzenetet, melyet az Arashi no Shukudai showban vetítettek le, majd a Grand Prince hotelban megtartották első fan találkozójukat, amin 8000 lelkes rajongó vett részt. Május 9.-én a Yokohama-i Minato Mirai csarnokban szervezték meg a hivatalos KARA rajongói klub találkozót. Ezt követően a lányok aláírták szerződésüket a Universal Sigmaval, ami a Universal Japan leányvállalata.
Augusztus 11.-én dobták piacra, első japán kislemezüket, MR. címmel. A csoport bemutatkozása, nagy siker volt, ugyanis még az Oricon lista 5.-ik helyezéséig is eljutottak. (2012.máricusáig a dal letöltése a 2 milliót is meghaladta)
November 10.-én következő kislemezükkel tértek vissza, melyet Jumping névre kereszteltek. A sláger az Oricon lista 2.-helyezetje lett, ám az együttesnek mégsem sikerült felülmúlnia az Arashit.
2010. szeptember 29.-én a lányok kiadtak egy válogatás albumot , mely Kara Best 2007-2010 néven vált ismerté. A lemez már az első nap 2.-ik helyezet lett az értékesítési listákon, november 3.-án pedig bejelentették, hogy az album elérte az aranylemeznek mefelelő eladási rekordot (amire 1990 óta nem volt példa koreai előadóknál) végül az album elérte a 250.000 példányt és ezzel platina lemez lett.
Október 23.-án a KARA képviselte Dél-Koreát a hetedik Asia Song Festivalon , ami a szöuli Olimpiai Stadionban került megrendezésre.
November 24.-én napvilágot látott a csapat első japán albuma, Girl’s Talk névvel, mely csaknem két hét alatt 100.000 példányszámban kelt el, 2011-ig pedig fél millió darab került eladásra, ennek köszönhetően a szerzemény megkapta a dupla platina minősítést.
Kilenc hónap hallgatás után a formáció tagjai visszatértek Dél-Koreába, ahol Jumping című kislemezüket adták ki, majd ugyan ezen a néven 4.-ik mini albumuk is kikerült a boltok polcaira.


2011: Növekvő népszerűség Japánban,STEP
2011. február 13.-án a KARA kiadott egy DVD-t KARA Best Clips címmel, mely az elmúlt évek legjobb klipjeit tartalmazza. A lányok ezzel újabb rekordot döntöttek hazájukban, ugyanis két héten keresztül uralták az eladási listák élét.
Április 6.-án megjelent a csapat harmadik japán kislemeze is, mely a Jet Coaster Love elnevezést kapta (azonban ez a szerzeményük a vártnál később került kiadásra, a tohokui földrengés és szökőár miatt). A dal ismét nagy sikert ért el, azonban a katasztrófa teljesen tönkretette a promóciós tevékenységeiket. Végül a mini album összes eladási bevételét felajánlották a természeti katasztrófa károsította vidéknek.
Két hónap elteltével, 22.-én 4. kislemezük is napvilágot látott, Go Go Summer! néven, ami szintén nagy elismerést kapott. Az újabb szerzemény csaknem már az első héten 100.000 példányszámban kelt el.
2011.augusztus 4.-én a csapat több mint fél év hallgatás után visszatért Dél-Korea területére, hogy kiadhassák 3. stúdióalbumukat, melyet STEP névre kereszteltek. Az album szeptember 6.-án került ki a koreai piacokra, valamint ezen a napon pontban éjfélkor töltötték fel a névadó dal klipjét. A sláger hetekig uralta több lejátszási lista élét, valamint szinte az összes élő műsor trófeáit is elnyerte (ezt bizonyítja Music Bank-es fellépésük, ahol két egymást követő héten is első lett a dal).
Év végére az album eladási értékelése bőven túlszárnyalta a 100.000 példányszámot.
Miután a KARA befejezte a hazai promóciózásokat visszautaztak Japánba, ahol részt vettek több rangos díjátadón. Nem sokkal később a DSP Entertainment bejelentette, hogy 2012 elején a formáció elindul első nagyszabású japán turnéjára, melynek a KARASIA nevet adták.


2012: KARASIA, hazai visszatérés – PANDORA
Az év elején egymást érték a díjátadók, ahol a KARA is feltűnt és egyikről sem távoztak üres kézzel, ugyanis volt ahol több kategóriában is elsők lettek.
Február 18.-án ahogy a DSP is megerősítette, a lányok elindultak első ázsiai koncertturnéjukra a KARASIA-ra, melyet egy Szöulban megrendezett koncerttel nyitották. A turné nagy siker volt, Koreában és Japánban is egyaránt, mivel minden koncertjükön teltház volt. Azonban még a koncertturné közepén a csapat kiadta 6. dupla A oldalas lemezüket, március 21.-én. Az album a Speed Up/ Girl’s Power nevet kapta. Ennek köszönhetően pedig számos eladási csúcsot is megdöntöttek.
2012. augusztus 3.-án a csoport vállalata kiadott egy nyilatkozatott, melyből kiderült, hogy a KARA hamarosan haza utazik, hogy kiadhassák 5. mini albumukat. Három nap elteltével a kislemez címe is napvilágot látott, így már mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy az új szerzemény a PANDORA lesz. Csak úgy, mint a formáció neve, az 5.-ik mini album is a görög mitológiából kapta nevét. Ezt követően egymást követve töltődtek fel előzetesek, majd 22.-én az album mellett a névadó dal is megjelent. A dal akkora siker volt, hogy már a megjelenéstől számított egy órán belül uralta, az összes lejátszási listát, így a PANDORA lett augusztusban a legnépszerűbb sláger. Ám az album is nagy figyelmet kapott, ugyanis szeptember végére mindössze 700.000 példány kelt el.
Eközben Japán karrierjüket sem hanyagolták és szeptember 5.-én kiadták különleges albumukat KARA Solo Collection névvel. Ezt követte az október 17.-én megjelenő 7. kislemezük, mely az Electric Boy nevet kapta, ami szintén nagy elismerést eredményezett. November 14.-én piacra dobták harmadik japán mini albumukat is, a Girl’s Forever-t. December 14.én újabb slágerükkel jelentkeztek, melyet Orion névre kereszteltek.


2013: Újévi koncertturné, Full Bloom és szerződés problémák
Január 6.-án a KARA tartott egy különleges újévi koncertet a japán Tokyo Dome-ban, melynek a KARASIA 2013 Happy New Years in Tokyo Dome nevet adták. Az előadás nagy siker volt, ugyanis mind a 45.000 jegy elkelt kevesebb, mint öt perc alatt.
Március 1.-én a csoport kiadott egy anime sorozatot, melynek célja, hogy külön-külön is bemutassa a tagok karrierjét. Az anime összesen öt részből áll.
27.-én megjelent 8. hazai kislemezük, Bye Bye Happy Days néven, ami elődeihez híven nagy sikert aratott. Három hónappal később, 23.-án a lányok megtartották második rajongói találkozójukat, ami a Yokohama Arénában került megrendezésre. Az alkalomra több mint 24.000 rajongó vett részt. Július 24.-én az együttes kiadta immár 9. japán kislemezüket, mely Thanks You Summer Love néven látott napvilágot. A megjelenéssel egy időben azt is bejelentették, hogy valószínűleg augusztus 28.-án adják ki 4. japán stúdióalbumukat, Fantastic Girl’s címmel.
Augusztus 16.-án a DSP egyik szóvivője bejelentette, hogy hamarosan érkezik a csapat 4. koreai stúdióalbuma. Ezt követően 21.-én megjelent egy előzetes, melyet Runaway névre kereszteltek, majd egyre több kisfilmet töltöttek fel a KARA hivatalos weboldalára, míg szeptember 2.-án kiadták 4. hazai stúdió albumukat, Full Bloom néven. A lemez vezető dalához egy videó is készült, mely a Damaged Lady címet kapta.
Októberben sajnálatos hírt osztott meg a DSP a lányok rajongóival, miszerint eddig csak három tag írta alá a szerződéshosszabbítást (Park Gyu Ri, Han Seung Yeon és Goo Ha Ra). A másik két lány (Jung Nicole és Kang Ji Young) azonban még nem biztos, hogy a formáció tagjaként folytatják tovább karrierjüket. Később kiderült, hogy Ji Young mégis arra az elhatározásra jutott, hogy egy rövid ideig, de az együttesben marad, ám Nicole-nál még mindig kétségek merültek fel. Az énekesnő twitter oldalán árulta el rajongóinak, hogy szereti a csoportot és távozni sem szeretne, viszont az ügynökségükkel már nem ápol jó viszonyt, ezért merül fel a kilépés lehetősége is. Végül a DSP megnyugtatta a rajongókat, hogy ez a „probléma” nem hátráltatja a KARA ez évi munkálatait.
Október 8.-án a lányok megkezdték második japán koncert turnéjukat. A turnét egy yokohamai fellépéssel nyitották meg, a Yokohama Arénában, ami ismét nagy sikert aratott, ugyanis az egész aréna tele volt nézőkkel, akik izgatottan várták az előadást. Csaknem négy koncerthelyszín után, végül hazájukban léptek fel utoljára, a Kobe Wold Hall színpadán.
2013. november 12.-én megjelent legújabb japán slágerüknek előzetese, melyből kiderült, hogy a szerzemény ezúttal a French Kiss elnevezést kapta. Három nappal később, már a teljes videó is napvilágot látott. November 27.-én kiadták 5. japán stúdió albumukat, melynek a Best Girl’s nevet adták. A lemezen összesen hét dal található, melynek egyike a néhány nappal megjelenő sláger. Nem sokkal új szerzeményük bemutatása után Nicole kijelentette, hogy mégis januárban befejezi a csapattal való tevékenységeit és nekilát szóló karrierje építéséhez, majd Ji Young is elárulta döntését és bár Ő aláírta a szerződés meghosszabbítást áprilistól Ő sem lesz tovább az együttesben, ugyanis színésznőként folytatja tovább pályafutását.

Írta: LightLady

Sorozatok
/2009/ Hero (vendég szerep)

Filmek
/2011/ My Way
/2013/ KARA The Animation (önmaga)

Drámák
/2008/ The Person Is Coming (Park Gyu Ri, Goo Ha Ra és Kang Ji Young)
/2011/ URAKARA (önmaga)
/2014/ Secret Love (Mary)

Show műsorok
/2008/ Kara Self Camera 2
/2008/ Strange Casting 2
/2008-2009/ Star Golden Bell (MC)
/2009/ Bonanza (노다지) (1.-2. epizód)
/2009/ "Republic of Korea Star Rankings"
/2009/ Nicole the Entertainer's Introduction to Veterinary Science2
/2009/ Star King (145. epizód)
/2009/ Strong Heart (2. 23. 24. 96. 97. epizód)
/2009/ Sunday Sunday Night
/2009/ Nicole Jolly's Veterinary Introduction
/2009/ Kara Bakery
/2010/ Heroes/Good Sunday
/2010/ Let's Go Dream Team! Season 2 (18. 19. 29.32. epizód)
/2010/ Invincible Youth Season 1 (18. epizód)
/2010/ Family Outing Season 1 (81.-82. epizód)
/2010/ Family Outing Season 2 (14.-15. epizód)
/2013/ We Got Married (Season 4)
/2014/ Everybody (2014. december 18.)
/2014/ A Song for You 3 (21. epizód)
/2015/ Hello Counselor (2015. január 19.)
/2015/ Match Made in Heaven/Soulmates Returns (Season 2)
/2015/ Let's Go Dream Team! Season 2 (2015. február 19.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videó klipekben való megjelenései
/2009/ "Happy...And" (feat. Kang Kyun Sung)
/2012/ A-jax - Hot Game
/2012/ Puretty - Cheki☆Love

KARA Diszkográfia

Koreai megjelenések

Mini albumok
/2008.07.25./ Rock U
/2008.12.04./ Pretty Girl
/2010.02.17./ Lupin
/2010.11.10./ Jumping
/2012.08.22./ Pandora

Stúdió albumok
/2009.07.30./ Revolution
/2011.09.06./ Step
/2013.09.02./ Full Bloom

Újra csomagolt albumok
/2009.02.12./ Honey

Válogatás albumok
/2010.09.29./ Kara best 2007-2010
/2012.03.30./ Hits! Hits!
/2012.12.04./ Kara Collection

Kislemezek
/2007/ The First Blooming
/2008/ Rock U
/2008/ Good Day: Season 2
/2008/ Pretty Girl
/2009/ Honey
/2009/ Same Heart
/2009/ Wanna
/2009/ Mister
/2010/ Lupin
/2010/ We're With You
/2010/ 2Me
/2010/ Jumping
/2011/ Step
/2012/ Pandora
/2013/ Runaway
/2013/ Damaged Lady

Sorozat/film dalok
/2007/ Fighting (Keeping Up with gangnam Mother OST)
/2008/ Butterfly (Naruto Shippuden -koreai ver.-)
/2009/ Love is Fire (Boys Over Flowers OST)
/2010/ Stars Falling From the Sky (Star Falling From the Sky OST)
/2010/ Lonely (My Mother OST)
/2012/ My Prayer (Strangers6)
/2013/ Runaway (Secret Love OST)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Japán megjelenések

Stúdió albumok
/2010.11.24./ Girl's Talk
/2011.11.23./ Super Girl
/2012.11.14./ Girls Forever
/2013.08.28./ Fantastic Girls
/2013.11.27./ Best Girls

Válogatás albumok
/2010.04.28./ Kara Special Premium Box for Japan
/2012.09.05./ Kara Solo Collection

Kislemezek
/2010/ Mister
/2010/ Jumping
/2011/ Jet Coaster Love
/2011/ Go Go Summer
/2011/ Winter Magic
/2012/ Speed Up/ Girl's Power
/2012/ Electric Boy
/2013/ Bye Bye happy Days
/2013/ Thank You Summer Love

Sorozat/film dalok
/2011/ Ima, Okuridai Arigatou (URAKARA)
/2011/ SOS (ARUKARA)
/2013/ Beautiful Night (KARA The Animation)
/2013/ Love Letter (KARA The Animation)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szóló Kiadások

Koreai megjelenések

Mini-albumok
/2014.11.19./ First Romance

Kislemezek
/2014/ MaMa

Japán megjelenések

Stúdióalbum
/2016/ BLISS

Kislemezek
/2015.06.24./ Something Special
/2016/ Don't Stop

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyéni megjelenései

Együttműködések/ Egyéb
/2008/ String (feat. Sun Ha)
/2009/ Happy And (feat. Kang Kyun Sung)
/2009/ Heartbeat (Han Seung Yeon, HyunAh, UEE és Kahi)
/2009/ Love Class (feat. Mighty Mouth)
/2009/ Secret (Solo)
/2009/ Ben (Ryeowook)
/2010/ Gil (Road) (feat. No Brain, Han Seung Yeon és Park Gyu Ri)
/2010/ Bingeul Bingeul (feat. No Brain & KARA)
/2010/ Gorae (Park Myung Soo)
/2010/ Like A Virgin (IU)
/2011/ White Winter (Trio feat. Kang Ji Young & Han Seung Yeon)
/2012/ Lost (feat. Jung Jin Woon)
/2012/ Lost (Japanese ver.) (feat. Jung Jin Woon)
/2012/ Beat it (Solo)
/2012/ This is Person (Dazzling Red - HyunAh, Hyo Rin, Hyo Sung, Nana)
/2013/ Humping Around (Solo)
/2013/ We Found Love (Solo)
/2014/ Rather In Tears of Rain" (차라리 비눈물에) (feat. Jung II Woo)

Utolsó frissítés: 2021.11.15. 10:10 LightLady által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace