Starity

Jung Woo Young

Jung Woo Young Jung Woo Young nemzetisége 6747. 38rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Jung Woo Young (정우영)
 • Becenév
 • Wooyoung, Shiba
 • Születési idő
 • 1999. november 26.
 • Születési hely
 • Ilsan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Táncos, énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 173 cm
 • Eredeti hajszín
 • sötétbarna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Hong Joong Park Seong Hwa Kang Yeo Sang Jeong Yun Ho Choi San Song Min Gi Choi Jong Ho

Jung Woo Young életrajza

JUNG WOO YOUNG / 정우영

Születési név: Jung Woo Young (정우영)
Művésznév: Wooyoung (우영)
Becenevek: Soprano Laugh, Woo
Születési idő: 1999. november 26.
Születési hely: Ilsan, Dél-Korea
Ügynökség: KQ Entertainment
Pozíció: főtáncos, énekes
Magasság: 172 cm
Vércsoport: A
Csillagjegy: Nyilas
Kínai csillagjegy: Nyúl
MBTI személyiségtípus: ENFJ-T
Család: anya, apa, egy fiatalabb és egy idősebb fiútestvér
Tanulmányok: Hanlim Multi Arts High School
(elvégezve)

 

KORAI ÉVEK
Jung Woo Young 1999. november 26-án látta meg a napvilágot Dél-Korea Ilsan városában a szülei második fiúgyermekeként. Pár évvel később egy újabb fiúnak örvendhetett a család.

2014-ben a BigHit gyakornoka lett, 2017-ben pedig a KQ Entertainment-nél folytatta trainee éveit. Egy évvel később meg is lett a gyümölcse a kemény munkájának: az ATEEZ nevű nyolctagú fiúcsapat táncosa és énekeseként debütált 2018. október 24-én a Treasure EP.1: All to Zero kislemezükkel.


ÉRDEKESSÉGEK
– Hátproblémái vannak, mint Minginek.
– Kedvenc snackje a mézes-vajas chips.
– Példaképe Shawn Mendes, akivel szívesen együttműködne egybekötve Justin Bieberrel.
– Hatalmas BTS fan, a rajongók sokszor mondják neki, hogy hasonlít Jiminre.
– Mielőtt a KQ Entertainment-hez csatlakozott, BigHit trainee volt.
– Jó barátok Changbinnal a Stray Kids-ből.
– Nagyon hangos.
– A fanok sokszor hasonlítják nevetését Elmo nevetéséhez.
– Megtudja érinteni az orrát a nyelvével.
– Ha nem idol lenne, szívesen állna katonaságba.
– Jelenleg Yeosang szobatársa.
– Egészen iskolás kora óta idol szeretett volna lenni, mert imádott színpadon előadni.
– A Hanlim Multi Arts Középiskolában végzett, ahova a Golden Child-ból Tag is járt.
– Mingivel, Hongjoonggal és Jonghoval együtt versenyeztek a 'MIXNINE'-ban, de a végső formációba már nem jutottak be.

 

Wooyoung aláírása

 

ATEEZ / 에이티즈 / 2018–
Tagok balról-jobbra: Seonghwa, Yunho, Wooyoung, San, Hongjoong, Mingi, Jongho & Yeosang

Koreai név: 에이티즈 (eitijeu)
Japán név: エイティーズ (eitizu)

Tagok száma: 8 (8 koreai)
Hivatalos fanclub név: ATINY (ATEEZ+Destiny)
Ügynökségük: KQ Entertainment
Csapatkiáltás: "8 Makes 1 Team!"
Debütálás Koreában: 2018. október 24.
Debütálás Japánban: 2019. december 04.

 

TAGOK
Hongjoong
 – leader, vezér rapper, énekes, zeneszerző
Seonghwa – énekes, táncos, visual
Yunho – főtáncos, énekes
Yeosang – vezér táncos, énekes, visual
San – vezér énekes, táncos
Mingi – főrapper, vezér táncos
Wooyoung – főtáncos, énekes
Jongho – főénekes, maknae

 

DEBÜTÁLÁS ELŐTTI ÉVEK
A fiúkat együtt 2017-ben láthattuk a ’MIXNINE’ című műsorban, ami október 29-től kezdődött a JTBC-n. A csapat tagjai mind megmutatták tehetségeiket, viszont a meghallgatásokon csak 4-en, Hongjoong, Mingi, Wooyoung és Jongho jutottak tovább. A végső formációig sajnos nem jutottak el, de az odajutók álma sem valósult, mivel törölték a projektet.

2018-ban visszaköszöntek KQ Fellaz néven. Május 22-én Youtube-on és V Live-on elkezdték sugározni a ’KQ Fellaz American Training’-et, amelyben feltűnt plusz egy személy, Lee Joonyoung. A 2001-ben született fiú nem debütálhatott a már mostani néven ismert ATEEZ-el, mert csak egy hónapig volt gyakornok. Jelenleg 2 másik fiúval gyakornokoskodik, Kim Youngseokkal és Lee Yechannal. A műsor záró részeként tekinthetjük a 9 fiú legelső közös dalát a ’From’-ot, amit július 2-án raktak ki a világhálóra.

Az ATEEZ csapatnév az ’A TEEnager Z’ rövidítése, amiből arra következtetünk, hogy azt akarják hogy ’A-tól Z-ig’ az összes tinédzser megőrüljön értük.

Ezek után július 20-án az egyik legnagyobb koreai közvetítő médián, az MNET-en, megjelent az első része a ’Code Name is ATEEZ’-nek. Ez a valóság sorozat szeptember 7-én végződött. Az utolsó részekben láthattuk a csapat első közös fellépését, amire a fiúk már nagyon vártak. Annak ellenére, hogy rendkívül idegesek voltak, a tökéletesnél is hibátlanabb műsort adtak elő. A rajongói találkozójuk is hatalmas sikert aratott, miután végeztek vele, érzelmekkel tele ültek le beszélgetni. Jongho szabadnak eresztette könnyeit, miközben visszaemlékezett az elmúlt 2 hónapra, majd egy záróbeszéddel elköszöntek a showtól.

 

2018: DEBÜTÁLÁS A ‘’TREASURE EP.1: ALL TO ZERO’’ KISLEMEZZEL
A KQ Entertainment október 2-án megerősítette, hogy az ATEEZ október 24-én fog debütálni. Debütáló mini albumuk címe ’Treasure EP.1: All to Zero’. Az album 6 zeneszámot tartalmaz, amiből a 2 fő szám a ’Treasure’ és a ’Pirate King’.

A teaser képeket október 8-tól kezdték megmutatni, majd a fiúk egyéni képeit és videóit október 10-től töltötték fel. Október 19-én a KQ Entertainment által kikerült az intro, ami a ’Long Journey’ címet kapta, gyönyörűen narrált angol szöveggel, mi arról szól, hogy mi fiatalok hogyan készülünk megkeresni a nagy kincset, ami bármi lehet. Végül a ’Pirate King’ teasere 22-én, a ’Treasure’-é és az albumba betenkintésé pedig 23-án került ki. A nagy napot a fanok és a tagok is nagyon várták, hiszen egy igazán nagy fordulópont ez az időszak.

A ’Pirate King’ egy koreográfiás videó lett, hiszen ezzel a számmal fognak legtöbbször fellépni a jövőben. A dalszöveg jelentése annyi, hogy kövessük a fiúkat és együtt mindenre képesek leszünk. Az úticélunk elérésében, csak az ő segítségükre van szükségünk, sőt még a végén barátok is lehetünk. A ’Treasure’ egy rendes zenei videó, tánccal és történettel egybekötve. A történet arról szól, hogy a féltett kincset együtt kell megkeresnünk, minden nap és minden éjjel, de óvnunk kell másoktól. Nem lesz esély arra, hogy megálljunk, de nem is akarunk soha, fogjuk a kezeiket és végig kísérjük őket, míg meg nem találjuk a szívünkben rejtőző kincset. A két videoklippet október 24-én tették közzé, és minkettőt Marokkóban forgatták.

A megjelenéseiket elemezve látható a klippekben a hétköznapibb viselet is, ahol a barnás kékes színek dominálnak inkább, ami tökéletesen passzol a hátterekhez, persze a színesebb ruhák is megjelennek később. Viszont fontosabb a szakadt fekete-fehér viselet, amiből következtethetünk arra is, hogy a 8 ’kalóz’ a szigeten és sivatagban már több ideje keresi a nagy kincset, amit a magukénak akarnak. A promótálást október 25-től kezdték el, majd az utolsó fan találkozójuk vége december 9-én volt.

 

2019: TREASURE LEMEZEK
Beleesve az új évbe, a fiúk nem restelve már január 2-án kiadtak egy képet egy trombitáról, a nevükkel ellátott piros, szakadt zászlóval. A kép felé egy morze kóddal ellátott szöveg volt írva, ami lefordítva 'Say My Name'-et jelent. Egy nappal később kaptunk egy közös képet, majd kikerültek az egyéni teaser képek is, amelyekből fejenként 6 darabot kaptunk (3X2 szett). Január 9-én a KQ Entertainment hivatalos youtube oldalára feltöltötték a 'Hala Hala (Hearts Awakened, Live Alive)' performance videót. Ezt követően 13-án kijött a 'Say My Name' teaser videója is, 15-én meg a hivatalos videoklipp is megjelent. Az albumba való betekintést 14-én hallgathattuk meg.

A 'Hala Hala' az albumra megkapta a teljes verzióját, minek a fanok is nagyon örültek. A szöveg elmondja, hogy a fiúk a szívük és lelkük mélyén még mindig vissza tudnak emlékezni a kiinduló helyzetekre, mikor elsőnek léptek rá a homokra a sivatagban, és ez a villanófény egyre csak növekszik bennük. Ennek az emléknek köszönhetően nem kell félniük. A 'Say My Name' vidóklippjében feltűnik, hogy a bandával valami történni fog. Láthatjuk a 'normál' és bandita formájukat is, melyek általában egy tükör visszaverődésében, vagy egy átlátszó üveg mögött rejtőznek meg. Vannak tagok akik nehezen küzdenek meg a másik énjükkel, például Yeosang és San, és vannak akik kódot akarnak fejteni abból az okból, hogy kiszabaduljanak, például Yunho és Wooyoung. Viszont a dal jelentése elmondja, hogyha együtt maradnak, a magasból nem tudnak lecsúszni. Ha túlnyomónak tartjuk az estéinket csak hívjuk őket, fogjuk meg a kezeiket és nézzünk a szemeikbe, majd együtt elszállhatunk egy jobb helyre. Az útjaikat mi határoztuk el, és bíznak abban, hogy ezért szólítottuk meg őket. Szerintük, csak mi adhatunk meg nekik mindent. A dal végén felcseng egy ismerős dallam, méghozzá a 'Treasure'-ből, amivel arra következtetünk, hogy a 'Say My Name' az előzménye. Az említett banditák fekete szettben, kalappal és maszkkal tünnek fel, míg a saját énjük a megszokott hétköznapibb barnás viseletet képviselik. Az album összesen 6 számot tartalmaz, a lemezre a régen jól ismert 'From' is felkerült.

Február 4-én egy újabb képet kaptunk, egy megafonról, amely az előző 'Hala Hala' fellépéseken már feltűnt. A képhez újra egy morze kódos üzenetet kaptunk, mit 'Hala Hala'-ra lehet lefordítani, ebből jött a következtetés, hogy a fiúk egy videoklippet szánnak nekünk. Igazunkat megadva 6-án szabadnak engedték a teasert, majd másnap 7-én már nézhettük a klippet. A promótálást január 17-től kezdték el, majd március 9-én fejezték be.

A banda első világkörüli turnéja, a 'The Expedition Tour' először márciusban kezdődik Amerikában, majd áprilisban folytatódik Európában. A sok hely mellé Magyarország is felkerült a listára. A fiúk turnéjának helyszínein elrejtve hagyott morze kódos üzenetekből az ATINYk hamar kiderítették, hogy az ATEEZ júniusban visszatér. Nem restelve, május 12-én felkerült egy kép, ahol a fiúk hátulról fényképezve új hajszínekkel rendelkeznek. Május 20-án kaptuk meg az album teaser képét, amit a kódos poszterek követtek. Az első kódja megfejtve "Illusion, Just like Columbus", majd a másodiknak "Wave, You ready to find it?". A két fő szám hangszeres teaserét 23-án hallhattuk, majd ezek után szavazhattunk a kedvencünkre, s ez a 27-én megjelent performance videó részleteinél is így történt. A fiúkról készült egyéni teaser képeket május 31-től június 3-ig osztották meg, az előzőekhez hasonlóan mindenkinek 4 (2 Illusion, 2 Wave) egyéni képe lett. Mind ezek után június 5-én két újabb kóddal ellátott képet katunk, melyeknek megfejtése egy dátum "2019.06.06", illetve "Let's meet at treasure cafe!" lett. Ekkor érkezett a hír, hogy a turné alatt forgattak nekünk egy kisebb valóságshow-t, és ennek a megjelenését takarta a dátum. A másik üzenet pedig azt takarta, hogy az ATEEZ 5 napig üzemeltetett egy cukrászdát, ahol az ATINYk tőlük vásárolhattak. Közeledve a nagy naphoz, június 7-én az 'Illusion', 8-án a 'Wave' teaserét kaptuk meg, mit követett 9-én az albumba való betekintés. 10-én a két klipp után betekintést nyerhettünk a premier showcase-be, ahol nem csak előadták a dalokat, hanem levezették azt is, amikor a fiúk szavaztak a kedvenc számukra. 7-1 arányban nyert a 'Wave', majd ez a többi szavazatot egysítve sem változott, mi azt jelentette, hogy a 'Wave' lett a fő szám az albumon.

Az 'Illusion', akár csak a címében, egy illúzióról szól, ahol minden csodás és elképesztő, ahonnan az ember soha sem akar felkelni. Az előző számaik szövegében is megkértek minket, hogy kövessük őket, s ez itt is megtötént. A videoklipp végen mindenki alszik egy tengerparton, s miután egy hang azt mondja, hogy "nyisd ki a szemed", a kamera Seonghwa-ra fókuszál, majd kinyitja a szemét. A tengerparti helyszín a 'Wave' videoklippjének háttere. Mivel ezzel az albummal lezárult a trilógia, és az első és második albumba is a kincset kerestük velük, ezért azt gondolhatjuk hogy ez a tengerpart és az ott található érzelmek az igazi kincs. Kalóz kapitányokból, harcoló utazók lettek, kik a végén az együttműködéssel megtalálták azt ami a szívük mélyén lakozik. Az album összesen 6 számot tartalmaz, melyeknek címe Utopia, Illusion, Crescent, Wave, Aurora és Dancing Like Butterfly Wings. A promotálást 10-től kezdték meg, majd 20-án az M Countdown-on bezsebelték a legelső hivatalos díjukat.

A banda június 14-én bejelentette, hogy augusztusban Ausztráliában fog koncertet adni két helyszínen. A KQ Entertainment szeptember 18-án megosztott velünk egy képet, mi egy kulcslyukat ábrázol, majd kaptunk egy képet a fiúkról, kik díszített ékszeres maszkban voltak lekapva. Szeptember 23-án megtudtuk, hogy a szériát lezáró albumnak 2 verziója lesz (A és Z verzió) és azt is, hogy október 8 lesz a kiadás végleges napja. 24-én kirakták a két csoportos teaser képet és a Moon River teaser képét, mely az első évfordulójuk alkalmából született meg. Az egyéni képeket szeptember 25-től kezdték el sugározni 28-ig, ezt követően másnap megtekinthettük az akbumhoz készült tracklistet. Nagy meglepetésként ért minket, hogy szeptember 30-tól kisvideókat kaptunk a fiúkról, hiszen ez legutoljára a debutálásuknál történt meg. Október 4-én és 6-án további teaser képeket tettek fel a világhálóra, 4-én youtubera feltöltöttek egy betekintést a Wonderland performance klippjébe, majd 7-én a klipp teaserét is megkaptuk. A 8-án világot látott Wonderland kevesebb, mint 5 nap alatt elérte a 10 milliós megtekintést, mi egy rekordot állított fel az Ateeznek. Az album 11 számat tartalmaz, melyek címe End of the Beginning, Wonderland, Dazzling Light, Mist, Precious (Overture), Win, If Without You, Thank You, Sunrise, With U és Beginning of the End. Sajnálatos módon Mingi hátproblémái rosszabbak lettek, ezért október 15-től rövid hiátusra ment, hogy minél előbb meggyógyuljon. Sajnos Jongho is megsérült, 22-én megeröltette a bokáját, ezért a fellépéseken, csak ülve tudott résztvenni.Október 24-én az Ateez a Moon River alkalmából V-live-on megtartotta az ünneplést minden Atinyvel.

November 10-én hivatalosan debütáltak Japánban az Utopia című számukkal. Nem sokkal később érkezett a hír, miszerint az Ateez hivatalosan is elindítja a második világturnéját, mely neve The Fellowship: Map the Treasure. A turné február 8-án kezdődik Szöulban, majd márciustól folytatódik világszerte.

December 3-án esélyünk lehetett belehallgatni az album remixelt verziójába, mely címe 'Treasure EP.EXTRA: Shift the Map' lett, és december 4-én jelent meg. December 4-én a fiúk a MAMA-n megnyerték a Worldwide Fans' Choice díjat, melynek nagyon nagyon örültek. Az Ateez nagyon boldog volt, hogy kedvenc idoljaik előtt léphettek fel (főleg Wooyoung) és, hogy barátaikkal az Oneus tagjaival kollaborációt adhattak elő.

 

2020: ‘’TREASURE EPILOGUE: ACTION TO ANSWER’’ ÉS A FEVER SZÉRIA KEZDETE
Első Japán albumuk megjelenése után, december 23-án megkezdődött a teaserek kidobálása a világhálóra. 26-án megtudtuk az új album címét, melyet az albumok kinézetei követtek. Szintén ezen a napon kaptuk meg a térképet, mely elvezet minket a megjelenés napjáig. December 27-én megtudtuk, hogy az album öt számot fog tartalmazni, majd 28-tól elkezdték megosztani az egyéni teaser képeket (fejenként négy db). A januárba beesve, 1-én meghallgathattuk az 'Outro: Long Journey'-t mi az új album záró száma. 4-én betekintést nyertünk a zeneszámokba, melyet 5-én a zenei videó teasere követett. Az 'Answer' január 6-án látott napvilágot, s rá 3 napra már elérte a 10 Millió megtekintést. Január egy igazán szorgalmas hónap volt a fiúknak, hiszen 22-én megjelent hivatalos lightstick-jük is, mely egy iránytűt szimbolizál. Január 23-tól kezdődött a fanclub merch előrendelése. Mind ezt 29-én a második Japán albumuk 'Treasure EP: Map to Answer' követett, ezen a napon jelent meg az 'Answer' japán verziója is.

A 'The Fellowship: Map the Treasure' nevű világturnéjuk február 8-tól kezdődött Szöulban, majd márciusban folytatódott Európában. A KQ Entertainment bejelentette, hogy Jongho február végén megsérült a bokájára, amihez legalább 3 hónap gyógyulás szükséges, viszont részt fog venni a turnén. Az újonnan kialakult COVID-19 vírus, és a banda egészsége miatt az európai koncerteket és fan meetingeket eltolták meghatározatlan időre.

A koronavírus okozta helyzet miatt a formáció egy ingyenes online koncerttel kárpótolta a rajongókat május 30-án Crescent Party néven. A showt, melyre közel másfélmillió ember volt kíváncsi a V Live applikáció felületén közvetítették. Június 26-án a szintén online fesztivál, a KCON:TACT előadóiként láthattuk az Ateez-t, ahol a fellépésük után először tartottak internetes rajongói találkozót.

Július 4-én beharangozták a fiúk ötödik középlemezét, mely a Zero: Fever Part.1 címet kapta, ezzel megkezdve egy új szériát a Treasure lemezek után. Nem sokkal később ízelítőt kaptunk a két lehetséges vezető dalból, az "Inception"-ből és a "Thanxx"-ből, melyek közül az előbbit szavazták meg a rajongók title tracknek. Július 29-én sor került a korong megjelenésére, augusztusban pedig kettő zenei műsoros trófeát is hazavihettek magukkal a tagok. Maga az album fizikai példánya 379,052 példányban kelt el a hazájában a kiadásának évében, ezzel ez lett a formáció első Gaon által elismert platinum lemeze.

Augusztus 29-én a koreai Immortal Songs 2 című televíziós műsorban szerepelt az Ateez, ahol a Turbo "Black Cat Nero" című számának feldolgozásával szálltak versenybe. A közönség szavazatai alapján ők lettek az epizód győztesei, amire még egy negyedik generációs csapat sem volt képes előttük. Az év során halloween alkalmából egy klipet is kiadtak a dalhoz, amiben az egyik eredeti előadó, Kim Jong Kook is feltűnt.

November 15-én a KQ Entertainment bejelentette, hogy Mingi előre meg nem határozott ideig szüneteltetni fogja a tevékenységeit az Ateez tagjaként, hogy a szorongásából felépüljön és a megfelelő kezelést kapja. Nem sokkal később, a 2020-as Mnet Asian Music Awards során az Ateez vihette haza a Worldwide Fans' Choice és a Discovery of the Year díjat is. A díjátadón történő fellépésük során pedig kiderült, hogy ők is csatlakozni fognak az Mnet áprilisban startoló műsorához, a Kingdom: Legendary War-hoz.

 

2021: FEVER SZÉRIA ÉS SZEREPLÉS A KINGDOM-BAN
Február 6-án az Immortal Songs című műsorban lépett fel a csapat, már a harmadik alkalommal. A mostani epizódban Rain "It's Raining" számát adták elő, amivel meg is nyerték a versenyt, így ők lettek az egyetlen fiúcsapat, akik többször is első helyen végeztek a show során. A program után nem sokat kellett várni az Ateez-re: március 1-jén a Zero: Fever Part.2 középlemezükkel tértek vissza a fiúk, melyről a "Fireworks (I'm the One)" című slágerük örvendhetett klipnek. Pár nappal később, pontosabb 9-én ötödik zenei műsoros győzelmükkel térhetett haza a formáció. A korong nyáron platinum minősítésben részesült, ugyanis több, mint 500 000 példányban kelt el addigra. Március 24-én japán nagylemezzel jelentkezett a banda, ami ezúttal az A to Z nevet kapta. Még ebben a hónapban Yeosang a The Show műsorvezetője lett, míg Yunho, Jongho, Seonghwa és San az Imitation nevű drámában kapott szerepet, ami májustól júliusig futott.

Áprilisban elindult a Kingdom: Legendary War című műsor, ahol az Ateez is versenybe szállt a legjobbnak járó díjért olyan fiú csapatok mellett, mint a BtoB, a Stray Kids, az iKON, az SF9 vagy a The Boyz. Május 28-án sor került a program fináléjára, ahol egy új dallal, a "The Real"-lel lépett színpadra a formáció Mingi kivételével, végül pedig harmadik helyen végeztek a fiúk. Eközben egy újabb Immortal Songs fellépéssel és győzelemmel gazdagodott a csapat, ugyanis a május 22-i epizódban Psy "Right Now" számával tértek vissza a műsorba és végeztek első helyen.

Július 9-én érkezett a hír, miszerint San COVID-19 tesztje pozitív lett, maj a hónap végéig az egész csapat pihenőre vonult. 19-én bejelentették, hogy Mingi hosszú inaktivitása után teljeskörűen visszatér a csapatba. 28-án egy japán kislemezt dobott piacra az Ateez "Dreamers" címmel, mely a Digimon Adventure egyik ending dala lett.

Augusztus 16-án Kim Jong Kook közreműködésével került fel a boltok polcaira a Season Songs nevű EP-jük, melyről a "Be My Lover" kapott zenés videót. Három nappal később bejelentették, hogy Jongho, Yunho és San hangját a Pentatonix "A Little Space" című dalában hallhatjuk majd, mely másnap már elérhetővé is vált.

Szeptember 13-án a hetedik középlemezével jelentkezett a csapat, ami ezúttal a Zero: Fever Part.3 nevet kapta, vezető dalként pedig a "Deja Vu" örvendhetett videoklipnek, októberben pedig az "Eternal Sunshine" videóját is nyilvánosságra hozták. A korong előrendelései meghaladták a 800 000 példányt, ami dupla annyi volt, mint az előző albumuknál. A lemez digitálisan is jól teljesített: a Billboard World Albums Chart listáján első helyen debütált, a Billboard 200-on a 42. volt a legjobb helyezése, a Deja Vu pedig a negyedik helyet tudhatta magának a Billboard World Digital Songs Chart-on.

Október 31-én az SBS Super Concert in Daegu fellépői voltak a fiúk, Yunho pedig a műsorvezetői posztot is megkapta a koncert során Jeon Somi és az egyik Oh My Girl tag, YooA mellett. November 14-én bejelentették a banda harmadik világkörüli turnéját, ami a The Fellowship: Beginning of the End nevet kapta. A koncertsorozat 2022 januárjában vette kezdetét Szöulban, majd öt amerikai városban folytatódott, végül pedig Európában ért véget. Még a turné előtt felkerült a boltok polcaira a Fever széria utolsó darabja, egyben a fiúk nyolcadik középlemeze, a Zero: Fever Epilogue. A vezető dalok a "Turbulence" és a "The Real (Heung version)" voltak.

 

2022: ‘’DON'T STOP’’ KISLEMEZ, JAPÁN VISSZATÉRÉS, ‘’THE WORLD EP. 1 : MOVEMENT’’ KÖZÉPLEMEZ
Január 31-én az Universe alkalmazással közös projektjük szüleményeként jelent meg a "Don't Stop" című trackjük. Pár nappal később pedig a Global Spin Live at the Grammy Museum esemény fellépőiként láthattuk a fiúkat. Áprilisban a második japán lemezét, a Beyond : Zero-t harangozta be a csapat, melynek megjelenésére végül május 25-én került sor a "Rocky (Boxers Ver.)" klipjével karöltve.

Miután megerősítették a banda júliusi visszatérését, júniusban meg is jelentek az első előzetes fotók és videók az ATEEZ nyolcadik középlemezéről, ami új sorozatot indított el a fiúk diszkográfiájában. A The World EP.1 : Movement még a megjelenése előtt meghaladta az egymillió eladást, ezzel új egyéni rekordot felállítva a csapat számára. A korong végül 29-én jelent meg a "Guerilla" című vezető dallal. Augusztus 2-án első helyen végeztek a The Show színpadán, így újabb trófeával gazdagodott a csapat, amit később még öt követett a "Guerilla" promóciói során.

 

DÍJAK, ELISMERÉSEK
2019: Mnet Asian Music Awards – Worldwide Fans' Choice Top 10
2019:  MTV Europe Music Awards – Best Korean Act
2019: Soribada Best K-Music Awards – Performance Award
2020: The Fact Music Awards – Global Hottest Artist
2020: Golden Disc Awards – Next Generation Award
2020: Mnet Asian Music Awards – Worldwide Fans' Choice Top 10
2020: Mnet Asian Music Awards – Discovery of the Year
2021: The Fact Music Awards – Artist of the Year (Bonsang)
2021: Gaon Chart Music Awards – World Rookie of the Year
2022: Seoul Music Awards – Main Award (Bonsang)

 

ZENEI MŰSOR GYŐZELMEK – 12 db
2019.06.20: Mnet M!Countdown – Wave
2019.06.25: SBS MTV The Show – Wave
2020.08.04: SBS MTV The Show – Inception
2020.08.05: MBC Show Champion – Inception
2021.03.09: SBS MTV The Show – I'm the One
2021.09.22: MBC Show Champion – Deja Vu
2022.08.02: SBS MTV The Show – Guerilla
2022.08.03: MBC Show Champion – Guerilla
2022.08.05: KBS Music Bank – Guerilla
2022.08.09: SBS MTV The Show – Guerilla
2022.08.10: MBC Show Champion – Guerilla
2022.08.12: KBS Music Bank – Guerilla


KÖZÖSSÉGI OLDALAK
Weboldal: ateez.kqent.com
Japán weboldal: ateez-official.jp
Instagram: @ateez_official_

Facebook: ATEEZofficial
YouTube: ATEEZ
V Live: ATEEZ

Fancafe: ATEEZ
TikTok: @ateez_official_

Twitter: @ateezofficial
Japán Twitter: @ATEEZofficialjp

írta: Seohyun & BlackTae

VIDEOKLIPEK
2018: Treasure
2018: Pirate King
2018: HALA HALA
2019: Say My Name
2019: Wave
2019: Illusion
2019: Wonderland
2019: Utopia
 (Japanese ver.)
2020: Answer
2020: Inception
2020: Thanxx
2021: Fireworks (I'm The One)
2021: Dreamers
2021: Be My Lover
2021: Deja Vu
2021: Eternal Sunshine
2021: Turbulence
2021: The Real
2022: Don't Stop
2022: Rocky (Boxers Ver.)
2022: Guerilla 

TV MŰSOROK
2021: Kingdom: Legendary War

SAJÁT VALÓSÁGSHOW-K
2018: Code Name Is Ateez
2019: Ateez: Treasure Map
2019: Ateez Treasure Film
2020: Kang-on Box
2021: Salary Lupin ATEEZ

  KOREAI KIADÁSOK

ALBUMOK
2019: Treasure EP.Fin : All To Action

ÚJRACSOMAGOLT ALBUMOK
2021: Zero : Fever Epilogue

KÖZÉPLEMEZEK
2018: Treasure EP.1 : All To Zero
2019: Treasure EP.2 : Zero To One
2019: Treasure EP.3 : One To All
2020: Treasure Epilogue : Action To Answer
2020: Zero : Fever Part.1
2021: Zero : Fever Part.2
2021: Zero : Fever Part.3
2022: The World EP.1 : Movement

KISLEMEZEK
2020: Celebrate
2022: Don't Stop

KÖZREMŰKÖDÉSEK
2020: EDEN_Stardust2 Vol.07 (EDEN, Maddox & Eden-ary)
2021: Taste of Korea (Rain, MONSTA X & Brave Girls) 
2021: Season Songs (Kim Jong Kook)

 

  JAPÁN KIADÁSOK

ALBUMOK
2019: Treasure EP.Extra : Shift The Map
2021: Into the A to Z

KÖZÉPLEMEZEK
2020: Treasure EP. Map To Answer
2022: Beyond : Zero

KISLEMEZEK
2021: Dreamers

Utolsó frissítés: 2023.02.25. 21:09 funny18 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace