Starity

Kang Dae Sung

Kang Dae Sung Kang Dae Sung nemzetisége 539. 1000rajongó 49vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 98%
 • stílus: 93%
 • szimpátia: 96%
 • Születési név
 • Kang Dae Sung (강대성)
 • Becenév
 • Daesung (대성), D-Lite, Smiling Angel, Geh Chun Daesung, Sunggie
 • Születési idő
 • 1989. április 26.
 • Születési hely
 • Itaewon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Színész, Műsorvezető
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 178 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Hyo Ri Chae-Rin Lee Park Bom Sandara Park Gong Min Ji TaeYang Choi Seung Hyun G-Dragon Seung Ri Lee Jin Ki Hwang Mi Young Jung Yong Hwa Jung Ji-Hoon Min Seon Yeh Kim Tae Yeon Jang Hyun Seung Im Yoon Ah Park Ye Jin Goo Ha Ra Kang Ji Young Park Sun Young (II) Choi Sulli Choi Dong Wook Nichkhun Horvejkul Lee Ji Eun Ok Taec Yeon Park Ji Yeon (II) Yoon Bora K.Will Wheesung Park Jin-young (II) Yang Ji Won Yoo Jae-Suk

Kang Dae Sung életrajza

Alapadatok

Teljes név: Kang Dae Sung (강대성)
Művésznév: Daesung (대성), D-Lite
Becenevek: Smiling Angel, Geh Chun Daesung, Sunggie
Születési idő: 1989. április 26.
Csillagjegy: Bika
Kínai horoszkóp: Kígyó
Születési hely: Itaewon, Dél-Korea
Magasság: 178cm
Súly: 68kg
Vércsoport: 0
Család: Szülők és egy nővér (Kang Bora)
Vallás: Keresztény
Oktatás: Kyeong In Középiskola, Kyung Hee Egyetem
Beszélt nyelvek: Koreai, japán, angol
Pozíció a csapatban: Vezető énekes, táncos
Hobbik: Éneklés, tánc, beatbox, főzés, viccelődés
Kedvenc szín: Égszínkék

 

Általánosságban

Kang Dae Sung-ot ma úgy ismerhetjük, mint egy dél-koreai énekest, színészt és műsorvezetőt, de Japánban is nagy hírnévre tett már szert, ahol a D-Lite művésznevével fut. Mégis talán a legtöbbeknek a 2006 óta jelen lévő, mára már világszínvonalon rengeteg rajongóval büszkélkedő Big Bang fiúcsapatból ismerhetjük, ami a YG Entertainment ügynöksége alatt áll.

Daesung 2006-ban énekelt először szólóban, de első szólóalbumát, csak 2013-ban adta ki. Mint színész, először a 'What’s Up' drámában láthattuk, de ez csak televíziós karrierje, ugyanis már 2008-ban állt színházi színpadon, amikor is a 'Cats'-ben, vagyis magyarul a 'Macskák'-ban vállalt szerepet. Több varieté és reality showban is feltűnt, leghíresebb ilyen a 'Family Outing' műsora.

 

A kezdetek

Daesung 1989. április 26.-án született a Dél-Koreai Itaewon városában,második gyermekként a családba, nővére után. Tanulmányait a Kyeong In Középiskolában végezte, amit egy ideig halasztott karrierje miatt.

Elhatározottságát szülei nem tudták megakadályozni, így elengedték a YG Entertainment meghallgatására. Természetesen az ügynökség rögtön alkalmazta, mivel azonnal láthatóvá vált, hogy a fiúban rengeteg tehetség van.

De elsőként egy reality showban tűnt fel, ami a YG egy új gyakornok csapatát, a Big Bang-et mutatta be, ahol Daesung mellett még G-Dragon, T.O.P, Taeyang, Seungri és Hyunseung voltak a csapat tagjai. Hyunseung végül nem felelt meg az elvárásoknak, ezért csak öt taggal debütáltatták a csapatot. (Hyunseung-nak azóta sikerült híressé válnia a B2ST csapat tagjaként).

A Big Bang első hivatalos megjelenése 2006. augusztus 19.-én volt a YG Family koncertjén, amelyet az ügynökség 10.-ik évfordulójuk alkalmából tartottak, majd ugyanebben az évben szeptember 23-án debütált is a csapat.

Érdekességek

► Daesung sokat edz, saját személyi edzője is van.

► Gyerekkorában, miután meghallgatott egy Stevie Wonder cd-t, akkor döntötte el, hogy énekes szeretne lenni.
► Kedvenc öltözködési stílusa állítása szerint a "D-S" stílus, ami az ő saját stílusa.
► Mozdulatlanul szokott aludni.
► Sokszor szokott viccelődni, amit különböző műsorokban meg is mutat, mert szereti az embereket jókedvre deríteni.
► GD-től eltanulná azt, hogy hogyan tudott magának ennyi követőt szerezni: ez az amiben Daesung irigyli őt.
► Mindig hord magával mp3 lejátszót és evőpálcikákat.
► 9.-es korában, egy kávéházban volt az első csókja akkori barátnőjével.
► Ki nem állhatja, ha azt hallja az emberektől, hogy meghízott miközben épp diétázni próbál.
► Ha lány lenne, a csapatból T.O.P lenne az, akivel randizna.
► Az énekessé válás mellett még voltak olyan álmai, hogy baseball játékos, zongorista vagy műsorvezető legyen belőle.
► Első szerelme egy viszonzatlan szerelem volt.
► Kedvenc része magán a szemei.
► Ha egyedül van otthon takarítani szokott és rendezgetni a házat.
► A stresszt leginkább nevetéssel és mosolygással vezeti le.

► Az egyetlen helyzet, amikor nem képes mosolyogni az az, miután lejön a színpadról, mert úgy érzi, nem teljesített a legjobban és nem tett meg minden tőle telhetőt.
► Daesung büszke magára olyankor, amikor belegondol, hogy ő egy olyasvalaki, aki a zenével foglalkozik.
Ha karaokezik mindig Wheesung dalait választja.
► Kedvenc előadói Usher, Wheesung és RL.
► Bevallotta, hogy nem tud úszni.
► Harmadikként csatlakozott a Big Bang csapatához, és amikor megkérdezték, ki legyen biztosan Big Bang tag, az oktatók és a gyakornokok is egyhangúlag Daesung-ot választották.
► A meghallgatásokon ő volt az úgynevezett "Unpretty Boy", de később a személyzet megerősítette, hogy ő az egyik legnépszerűbb Big Bang tag.

► Seungri után ő a második legfiatalabb tagja a Big Bang-nek.
Ő az egyetlen tag a csapatból, aki az eredeti nevét használja, nem pedig művésznevet (leszámítva Japánban).
Tud zongorán, gitáron és dobon is játszani.
Általában ő a hangulatfelelős a csapatban.
► Nagy Doraemon fan, és sok ehhez fűződő dolgot szerzett már be.
► Szabadidejében szeret főzni.
► Odafigyel a bőrápolásra.
Egyik legfőbb kedvenc zenei stílusa a trot, és eleinte szóló dalai is ebben a műfajban íródtak.
Sokan azt mondják, hogy ő a legkevésbé kedvelt tag a Big Bang-ből, de mások szerint meg ő az egyik legaranyosabb és legviccesebb tag, akinek legszebb a mosolya.
► Ha valami bántja vagy nem érzi jól magát, azt nem szokta kimutatni, de a csapatból Taeyang az, akivel az ilyen problémáit megosztja, és az mindig meg is szokta hallgatni Daesung-ot, és ha tud, tanácsokkal is ellátja.

Big Bang

Tagok, debütálás és első megjelenések
A csapatból TaeYang és G-Dragon voltak az elsők akik gyakornoknak szegődtek a YG Entertainment-hez, akik GDYB duó névvel még két számot ki is adtak valamint közre működtek más előadókkal és a tervek szerint már albumot is beterveztek, ám végül a hivatalos debütálás elmaradt és továbbra is gyakornokként tevékenykedtek, akkor már a cég új készülő fiú csapatának első tagjaiként. A YG további tagokat toborzott és ekkor került a látóhatárba T.O.P, akivel GD vette fel a kapcsolatot, hisz gyerekkori jó barátok voltak. Bár T.O.P-t első körben a cég elutasította túlsúlya miatt, ám fél évvel később lefogyva újra próbálkozott, ekkor már sikerrel, így ő is csatlakozhatott a csapathoz.
SeungRi YG-s gyakornoksága előtt részt vett a Let's Cokeplay: Mnet Battle Shinhwa című show műsorban, ahol a híres hat tagú dél-koreai fiú csapat a Shinhwa kereste a csapat utódját egy úgynevezett "második generációs Shinhwa-t". Végül SeungRi tudása csak a 4. helyig volt elég így ezután ment el egy YG-s meghallgatásra ahol sikeresen fel is vették, és elkezdték képezni, mint lehetséges Big Bang tagot. Ám SeungRi-nak itt nem értek véget a megpróbáltatásai ugyanis a fiúkról készült egy dokumentumfilm melyben "harcban" állt egy másik lehetséges csapat taggal Yang Hyun Seung-al, de végül bebizonyította, hogy igen is a csapatba való, így végül Hyun Seung volt az aki lecsúszott a debütálás esélyéről. [a későbbiekben Cube gyakornok lett, majd debütált a ma már szintén híres B2ST tagjaként.]
Daesung sorsa ennél jóval egyszerűbb volt, hisz ő egy nyílt meghallgatás után bekerülve a céghez Wheesung vette a szárnyai alá és képezte a hangját, míg el nem jött a debütálás.

A csapat végül Big Bang névvel augusztus 19-én debütált a cég 10. YG Family koncertjén, majd 28-án megjelent az első egységes kislemezük Big Bang címmel, melyen debütáló daluk a We Belong Together és GD első szólója a This Love is szerepelt. A csapat első kislemeze igen jól szerepelt, isz közel 40 ezer példányban kelt el. Második kislemezükez Bigbang is V.I.P címmel engedték útjára egy hónappal később szeptember 28-án, mely végül egy 32 ezres eladást produkált, majd december 21-én megjelentették 3. Bigbang 03 címre keresztelt kislemezüket, mely már majdnem elérte a 40 ezres eladást. Egy nappal később 22-én pedig kibocsájtották első stúdió albumukat Bigbang Vol. 1 címmel, mely végül 48 ezres eladási csúccsal végezte.

2007-08: Hazai áttörés és japán debütálás
Debütálsukat követően 2007-ben rendeztek egy kisebb turnét országon belül, melynek keretein belül öt nagy dél-koreai várost (Incheon, Daegu, Changwon, Jeonju, Busan) látogattak meg, majd augusztus 16-án megjelentették első mini albumukat, mely többféle szempontból is mérföldkő volt a csapat életében. Ugyanis immáron már nem csak szöveget, de zenét is szereztek, pontosabban G-Dragon volt az aki e téren élen járt, így az album vezető kislemezeként szolgáló Lies teljes egészében az ő munkája volt, fáradozásait pedig a kritikusok is csak elismerni tudták. Az album pedig a rajongók körében is igen népszerű volt, hisz 87 ezer példány kelt el. Három hónappal később viszont már 2. mini albumukat adták ki Hot Issue címmel, vezető kislemezként pedig a Last Farewell jelent meg, ami még a Lies-nál is nagyobb népszerűségnek örvendett, ugyanis a Juke-On lejátszási listát nyolc héten át vezette, így nem véletlen nyerte el végül a dal "A hónap dala" elismerést.
Ám az egész éves sikerekkel teli kemény munkájuknak végül meglett a böjtje, ugyanis a csapat több tagja is kórházban kötött ki kimerültség miatt. Ezt követően a további promóciós tevékenységeket törölte a cég, ám a csapat népszerűségén ez mit sem változtatott, hisz hatalmas kereslet volt az albumaikra, így azokat újra ki kellett adni. Valamint a 2007-es Mnet Asia Music Awards-on két kategóriában (a "legjobb fiú csapat" és "Az év dala" ) is győzedelmeskedtek, valamint a 17. Seoul Music Awards-ról "Az év előadója" díjjal távoztak.

Ám a jó év zárás, nem hatalmazta fel a srácokat a munka alol, ugyanis még év végén is a japán piacon való debütálásukon dolgoztak, aminek 2008. január 4-én meg is lett az eredménye, ugyanis kiadták első japán mini albumukat Fort he World címmel. A hazai sikerek ellenére viszont az album csak a 10. helyet tudta megszerezni az Oricon listán, majd számos promóció és egy koncert után a csapat haza tért, majd augusztus 8-án kiadták 3. mini albumukat Stand Up címmel, melyről vezető kislemezként a Haru Haru-t adták ki. Az album meghaladta a 100 ezer eladott példányt, valamint a vezető kislemez hat héten keresztül vezetett több lejátszási listát is, de az album többi dala is igen jó helyeken zártak.
Ezt követően a csapat újra neki vágott a felkelő nap országának és október 22-én kiadták Number 1-ra keresztelt első stúdió albumukat, mely az Oricon napi album listájának egészen a 3. helyéig jutott. A rövid japán promóciók után pedig újra hazai rajongóikat boldogították a szó legszorosabb értelmében ugyanis november 5-én napvilágot látott 2. koreai stúdió albumuk Remember címmel, a vezető kislemez címmel ezúttal pedig a Sunset Glow című dalukat tisztelték meg. Az album igen csak jól fogyott ugyanis túl lépte a 200 ezres eladást, az év végén pedig újabb díj került a vitrinükbe, ugyanis a MAMA-ról ezúttal "Az év előadója" kategória díjával távoztak.

2009-11: Egyéni munkák, japán tevékenységek és hazai visszatérés
Az év elején a csoport tartott némi szünetet, így a tagoknak csak szóló munkáikra kellett összpontosítaniuk. A későbbiekben újra összeálltak, hogy együtt működjenek a 2NE1-al, így született meg végül a Lollipop című dal, melynek promóciózásában a fiúk is segédkeztek. Ezt követően megjelent So Fresh, So Cool című daluk, mely a Hite nevezetű sör márkát volt hivatott reklámozni, pont ebből kifolyólag SeungRi ebben nem vehetett részt, mivel ekkor még kiskorú volt. Ugyan a csapat tagok ebben az évben zömmel szóló karrierjüket egyengették, augusztusban kiadták 2. japán stúdió albumukat Big Bang címmel, melynek vezető kislemezei a My Heaven és a Gara Gara Go volt.

2010. januárjában a csapa koncertet adott Big Bang Concert Big Show címmel a szöuli Olimpiai Stadionban, majd a következő hónapokban japán turnéjukat is elindították Electric Love névvel. Februárban pedig kikerült a Lollipop 2 című daluk, mely az LG Cyon promócióját szolgálta. Az év további részében pedig tovább folytatták a tagok egyéni megmozdulásaikat, majd rajongóik legnagyobb örömére augusztus 25-én kiadták Beautiful Hangover című daluk japán változatát.

Közel két éves kihagyással a csapat visszatért Dél-Koreába és megtartották 2011-es koncertjüket Big Show címmel. A koncerten hangzott el először teljes hosszúságban Tonight című daluk is mely hivatalosan február 24-én jelent meg, új mini albumukkal egyetemben. Az album több téren is rekordokat döntögetett, mint a lejátszási listákon, mint az értékesítési palettán. Ugyanis már megjelenése előtt közel tíz ezres nagyságban rendelték elő, ezzel pedig megdöntötték a TVXQ 2008-ban felállított 6800-as eddigi rekordját, de az album megjelenését követően is jól fogyott, hisz csak az első héten, több mint 100 ezer példányban került eladásra.
Ezt követően áprilisban két újabb daluk is megjelent Love Song és Stupid Liar címekkel, melyhez egy különkiadású albumot is kiadtak, májusban pedig útra engedték Love & Hopre címre keresztelt turnéjukat. Persze díjakat is folyamatosan bezsebeltek, ám egy kis időre nem épp a remek zenei eredményeik miatt voltak köztudatban, ugyanis év közepén Daesung autóbalesetétől és G-Dragon marihuána botrányával volt tele a média. Siker szériájukat végül ez se tudta megtörni, hisz hatalmas elismerésben részesültek ugyanis az MTV EMA-n ők vehették át a "Best Woldwide Act" díjat egyuttal pedig ők képviselték az ázsiai - csendes-óceáni régiót, több, mint 58 millió (!) szavazattal.
a november 29-én megtartott Mnet Asia Music Awrds-on sem maradtak díj nélkül, hisz elnyerték a legjobb zenei videó díját, melyet Love Song dalukkal érdemeltek ki.
Az idén 15 éves YG pedig ehhez mérten tartott egy koncertturnét, ezen a koncerten lépett először hivatalosan színpadra Daesung, még májusban történt egy halálos áldozattal járó autóbalesete óta.
December 14-én pedig kiadtak egy válogatás albumon, melyen többek között legnagyobb slágerük a Haru Haru japán változata is fellelhető volt, az év végi összesítésből pedig kiderült, hogy annak ellenére, hogy összességében csak az év felét dolgozták át, így is nem kis bevételt hoztak össze.

2012-13: Alive és első világkörüli turné
A YG január 20-án kezdte el szellőztetni a csapat legújabb Alive-ra keresztelt albumát, ami végül február 29-én jelent meg hivatalosan. Az albumról egyedülálló módon három dalhoz is készült klip, a Blue még az album előtt február 22-én jelent meg, a Bad Boy az albummal egy napon, majd kicsit később március 7-én a Fantastic Baby is napvilágra került. Persze mind az album, mind a kislemezek döntögették az eladási rekordokat és hazai fronton szinte minden lejátszási lista csúcsát meghódították. Később az albumnak március 28-án kiadták a japán változatát is, ami hasonlóan nagy sikert aratott.

A koreai album kiadása egybe esett a csapat éves nagy koncertjével, melyet március 2-4 között rendeztek meg Szöulban, a szöuli koncert pedig egyben nyitánya is volt a csapat első világkörüli turnéjának, ami a Big Bang Alive Galaxy Tour 2012 címet viselte és aminek keretein belül a fiúk összesen 13 országba és 21 városba látogattak el.

Június. 3-án Still Alive címmel kiadtak egy külön kiadásos albumot, amin négy új szám kapott helyet, vezető kislemezként pedig a Monster jelent meg. Az Alive-hez hasonlóan a Still Alive-nak is megjelent egy japán változata június 20-án. Az albumok hatalmas sikert arattak és így tovább emelkedett a csapat nemzetközi hírneve.
A z eladási számok mellett pedig a 14. Mnet Asian Music Awards-on is taroltak a srácok november 30-án ugyanis míg csapat szinten két díjat zsebelhettek be, addig pluszba a csapat vezetője G-Dragon sem maradt díj nélkül. Így végül három kis trófeával lettek a fúk gazdagabbak.

2015-2016: MADE & Made Series
Márciusban a YG igazgatója bejelentette, hogy a csapat még nyár előtt visszatér. Később áprilisban a cég kiadott egy nyilatkozatott, hogy a csapat új stúdió albuma a Made szeptember 1-én kerül kiadásra. Az albumot viszont különleges módon vezették elő, ugyanis május elejétől minden hónap elején új project kislemezek kerültek kiadásra "M", "A", "D" és "E" jelzéssel.
Ezt a projektet május elsején a Bae Bae és a Loser című dalokkal nyitották, majd június első hetén újabb két kislemez a Bang Bang Bang és a We Like 2 Party kapott klippet. Július elsején If You és Sober címmel került ki a ’D’ kiadás két klipje, majd augusztus 5-én az ’E’ is kiadásra került. a Let’s Not Fall In Love mellett megjelenő másik klip a Zutter pedig annyiban különbözött az eddigiektől, hogy itt csak GD & TOP duó kapott szerepet.

2016. Február 3-án a srácok kiadják legújabb japán stúdió albumukat is Made Series címmel.

Az elvileg még tavaly szeptemberre beállított MADE album megjelenésére majdnem másfél évet kellett várni. Ugyanis a sorozatot összefoglaló album végül 2016. december 12-én vált elérhetővé.
Persze az albummal egy napon három új daluk a Last Dance, az FXXXK IT és a Girlfriend is megjelent, a dalok pedig természetesen az albumon is helyet kapott. 

Big Bang:

Videoklipek:
2006: - We Belong Together
          - A Fool's Only Tears
          - La La La
          - Goodbye Baby
          - Dirty Cash
2007: - Lies
          - Always
          - Last Farewell
2008: - Haru Haru
          - My Heaven
          - Oh My Friend
          - Number 1
          - With U
          - How Gee
          - Sunset Glow
2009: - Gara Gara Go!
          - Lollipop – feat. 2NE1
          - Koe O Kikasete
2010: - Lollipop Part.2
          - Tell Me Goodbye
          - Beautiful Hangover
2011: - Tonight
          - Love Song
          - The North Face
2012: - Blue
          - Bad Boy
          - Fantastic Baby
          - Monster

DVD-k (koreai):
2013: - 2012 BIGBANG Live Concert DVD – Alive Tour In Seoul
          - BIGBANG Best M/V Making Film Collection 2006-2012 -Korea Edition-

DVD-k (japán):
2010: - BIGBANG The Clips Vol.1
          - Stand Up Tour
2011: - 2008 BIGBANG Live Concert "Global Warning Tour"
          - Electric Love Tour 2010
          - Love & Hope Tour 2011
2013: - 2012 BIGBANG Alive Tour In Seoul
          - BIGBANG Best Music Video Collection 2006-2012 -Korea Edition-
          - BIGBANG Alive Tour 2012 in Japan: Special Final In Dome -Tokyo Dome-
          - 2012-2013 BIGBANG Alive GALAXY Tour DVD (The Final In Seoul & World Tour)

Blu-ray DVD-k (japán):
2013: - BIGBANG Alive Tour 2012 in Japan: Special Final In Dome -Tokyo Dome-

Daesung:

Filmek:
2010: - Sammy's Adventure: The Secret Passage (koreai verzió)

Drámák:
2011: - What's Up – Ha Do Sung szerepe

Musicalek:
2008: - Cats

Varieté showk:
2008: - Show! Music Core
          - Family Outing (1. évad)
2009: - Show! Music Core
          - Family Outing (1. évad)
2010: - Family Outing (1. évad)
          - Night After Night
2011: - Night After Night
          - Running Man (35.-ik, 36.-ik, 84.-ik és 85.-ik rész)

Big Bang


Stúdió albumok (koreai)

2006

Big Bang Vol.1


2008

Remember


2016

Made 

 

Stúdió albumok (japán)


2008

Number 1


2009

Big Bang


2011

Big Bang 2


2012

Alive

 

Kiterjesztett lemezek (koreai)


2007

Always
Hot Issue


2008

Stand Up


2011

Tonight


2012

Alive

 

Kiterjesztett lemezek (japán)


2008

For The World
With U


2012

Special Final In Dome Memorial Collection

 

Válogatás albumok


2009

Asia Best 2006-2009


2011

The Ultimate – International Best
The Best Of BIGBANG


2012

BIGBANG Best Selection

 

Remix albumok


2012

BIGBANG The Non Stop Mix

 

Live albumok


2007

First Live Concert: The Real


2008

Second Live Concert: The Great


2009

2009 Big Show


2010

2010 Big Show


2011

2011 Big Show


2013

Alive Tour 2012: Live In Seoul
Alive GALAXY Tour 2013: The Final In Seoul

 

Singlek (koreai)


2006

We Belong Together
La La La
BIGBANG
Dirty Cash


2007

Shake It
Lies
Always
Last Farewell


2008

Haru Haru
Sunset Glow


2011

Tonight
Love Song


2012

Blue
Bad Boy
Fantastic Baby
Monster

 

Singlek (japán)


2008

How Gee
With U
Number 1


2009

My Heaven
Gara Gara Go!
Koe O Kikasete


2010

Tell Me Goodbye
Beautiful Hangover


2013

I love you

 

Promóciós singlek


2008

Stylish


2009

Lollipop – feat. 2NE1
So Fresh So Cool


2010

Lollipop Part.2
The Shouts Of Red Part.2 – feat. Trans Fixion & Kim Yuna


2011

The NORTH FACE® Song

 

Daesung


Stúdió albumok

2014

D'slove
Delight


2013

D'scover

 

Singlek


2006

Try Smiling


2008

Look At Me, Gwisoon!


2009

Big Hit


2010

Cotton Candy


2011

Baby Don't Cry
Lunatic


2012

Wings

 

Közreműködések


2007

Now We – feat. Nemo


2008

Family Day – Family Outing cast


2010

How Did We Get – feat. Lee Hyori


2013

Shinai Naru Kimi E – feat. Gummy

Utolsó frissítés: 2018.07.20. 19:07 Bae Hee Yeon által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace