Starity

Kang Yeo Sang

Kang Yeo Sang Kang Yeo Sang nemzetisége 9038. 36rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Kang Yeo Sang
 • Becenév
 • Yeosang, Speaker of Facts, Hehe-mon.
 • Születési idő
 • 1999. június 15.
 • Születési hely
 • Incheon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, táncos
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 173 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Ikrek
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Hong Joong Park Seong Hwa Jeong Yun Ho Choi San Song Min Gi Jung Woo Young Choi Jong Ho

Kang Yeo Sang életrajza

KANG YEO SANG / 강여상ALAPADATOK

Színpadi neve: Yeosang (여상)
Születési neve: Kang Yeo Sang (강여상)
Pozíció: vezető táncos, vokál, visual
Születési idő: 1999. június 15.
Születési hely: Incheon, Dél-Korea
Csillagjegy: ikrek
Magasság: 173 cm.
Vértípusa: A

ÉRDEKESSÉGEK

- Dél-Koreában, Incheon-ban született.
- részt vett a MIXNINE meghallgatásán, de nem jutott be.
- korábban a BigHit egyik gyakornoka volt  [megj.: a BTS és a TXT kiadója]
- Yeosang és Wooyoung szobatársak.
- nevének jelentése: "hangvisszaverődés egy magas pontról"
- néhány rajongó szerint Yeosang hasonlít Jaejoong-ra (JYJ)
- kedvenc emléke a debütálásukat követő első tv szereplése (SBS Pop Asia)
- az IB Music Academy tagja volt.
- együtt gyakornokodkodott a Yuehua Entertainmentből ismert Ahn Hyungseob-bal.
- van egy anyajegye a bal szemén.
- szeret videójátékokkal játszani.
- nagyon jó koncentrációs képességei vannak (ezt kínai tanulással fejleszti).
- jobb kezes.
- az idegességét, feszültségét gördeszkázással vezeti le.
- szereti a drónokat (?). 5 darabbal rendelkezik, az egyiket a tagoktól kapta születésnapjára.
- szereti az édes ételeket.
- ő és Wooyoung már négy éve ismerik egymást (ő is BigHit gyakornok volt)
- példaképei Kim Taehyung aka V (BTS) illetve Taeyong (NCT).
- nemrég olvasta a 'The Subtle Art of Not Giving a F*ck' című könyvet, ami nagy hatást gyakorolt rá.
- mindig nagy figgyelmet szentel másoknak, és magával szemben előtérbe helyez mindenki mást. San szerint ez teszi őt olyan ellenállhatatlan, nagyszerű emberré (Forbes Magazin)
- kedvenc színei a piros és a fekete.
 

ATEEZ / 에이티즈
» A TEEnager Z «


A tagok balról jobbra: Wooyoung, Yeosang, San, Hongjoong, Jongho, Seonghwa, Yunho & Mingi..

ALAPADATOK

- tagok száma: 8. 
- kiadó: KQ Entertainment.
- fandom: ATINY (ATEEZ + DESTINY)
- a csapat hivatalos színei: -
- aktív évek: 2018-napjaink
- zenei műfaj: k-pop
- hivatalos honlap
- a tagok: Seonghwa, Hongjoong, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung, Jongho.

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS

Az ATEEZ egy 8 tagú koreai fiúbanda, akik a KQ Entertainment szárnyai alatt debütáltak, 2018. október 24-én, a "Treasure EP.1: All to Zero"-val. November 2-án a fiúk már felléptek a KBS2 színpadán, a "Pirate King" című számukkal.

NEVÜK EREDETE

Debütálásuk előtt, a csapat eredetileg a KQ Fellaz nevet viselte, debütálásukig ezzel a névvel promotáltak. A változás 2018. július 3-án következett be, amikor bejelentették a névváltoztatást. Az új név az A TEEnager Z rövidítéseként jelenik meg. 
2018. november 7-én, egy VLIVE adásban a fiúk hivatalosan is bejelentették, hogy a rajongók neve (fandom név) az ATINY lesz, ami az ATEEZ és az angol 'destiny' (magyarul: végzet) szavak összevonásából jön létre.

2018: PRE-DEBÜT, REALITY SHOW-K ÉS DEBÜTÁLÁS A 'TREASURE EP1: ALL TO ZERO'-VAL

Mielőtt debütáltak volna, a KQ Entertainment elindított egy Youtube sorozatot,  KQ Fellaz 미국 연수기 (KQ Fellaz Amerikai Training) címmel, aminek keretein belül a fiúk Los Angelesbe és Kaliforniába utaztak, hogy gyakoroljanak és felkészüljenek a debütálásra. Ez alatt az idő alatt a kiadó bemutatott egy kilencedik tagot, Lee Junyoung néven. Így együtt gyakoroltak és fejlődtek, zenét szereztek és koreográfiákat csináltak, amiket Hongjoong producált, valamint táncoltak a Millenium Dance Complex nevű táncstúdióban. Yunho még szerepelt is a stúdió saját koreográfia videóiban.

A Youtube sorozat utolsó részében a srácok megjelenítették első számukat, "From" címen, 2018. július 3-án. A megjelenéssel egy  időben a kiadó megerősítette, hogy Junyoung távozik a csapatból.

A Youtube sorozatot követően a kiadó még 2018. június 23-án bejelentette a csapat első valóság show-ját, amely bejelentést azonnal követett is az első három hivatalos teaser videó. Az első június 23-án, a második július 3-án (itt erősítették meg a bada új nevét), a harmadik pedig július 13-án jelent meg, valamit megerősítették, hogy a műsor a "Code Name is ATEEZ" nevet viseli. A show az Mnet-en keresztül jelent meg, július 20-án.

2018. októner 2-án a csapat a hivatalos SNS profilján megosztott egy képet, amin végre lehullt a lepel a debütálás dátumáról. Egyúttal megerősítették, hogy a debütáló fellépésük október 24-én lesz a YES24 Livehall-ban. Innentől kezdve egészen a deütálsig, fokozatosan oszttták meg a teaser képeket és videókat.

2018. október 23-án jelent meg debütáló albumuk, "Treasure EP1.: All to Zero" címen. Ezzel párhuzamosan feltöltötték a "Pirate King" és a "Treasure" című számokhoz készült MV-ket is. Az album 7. helyen végzett a Gaon Music Chart-on. Az első showcase fellépésük október 25-én volt, az M Countdown-on.

 2019: 'TREASURE EP2: ZERO TO ONE'; 'TREASURE EP3: ONE TO ALL'; THE EXPEDITION TOUR ÉS KCON

Január 2-án a csapat Twitteren osztott meg egy képet, amihez a leírást Morse kóddal adták meg. Másnap nyilvánosságra hozták, hogy a kép a közelgő comebacket promotálja, ami a "Treasure Ep.2: Zero To One" címet viseli. Január 15-én jelent meg az új album, és a "Say My Name" című számhoz készült video klip is.

Január 24-én erősítették meg a hírt, hogy a csapat első világ körüli turnéjára indul, aminek keretein belül több kontinenst, köztük Európát és Magyarországot is érintették. A turné a The Expedition Tour címet viselte. A teljes turné összesen 15 állomást érintett, többek között Brooklyn-t, Chicago-t, Atlantát [US], Lisbont, Moszkvát, Párizst, Berlint, Budapestet [Európa]. A budapesti koncert a Dürer Kertben került megrendezésre, április 16-án. A fiúk teltházas koncertet adtak, a koncert végén pedig ígéretet tettek arra vonatkozóan, hogy visszajönnek. 

Május 9-én jelent meg az MV a "Promise" című számukhoz. 

Május 17-én az ATEEZ fellépett a japán KCON-on, Chiba városában.

Június 5-én újabb turné állomásokat jelentettek be, amik Ausztráliát érintették: a turné ezen szakasza a The Expedition Tour In Australia címet kapta. A két állomás Sidney és Melbourne voltak.

Nem sokat pihentek: 2019. június 15-én jelent meg harmadik albumuk, "Treasure Ep.3: One To All" címen. A címadó dalt a fanok választották ki a teljes repertoárból, így a többség választása a "Wave" című számukra esett.

Június 20-án kifizetődött a sok munka: a csapat megszerezte első élő adás-beli győzelmét az MCountdown műsorában.

Június 25-én újabb győzelem követte az elsőt: ezúttal a The Show című műsor keretein belül.

Július 6-án újból útra keltek: ezúttal New York-ban léptek fel, ismét a KCON keretein belül. A rendezvényen olyan művészekkel léptek egy színpadra, mint a The Boyz, TXT, SF9, fromis_9, Seventeen, (G)I-DLE vagy a Produce 48-ből ismert népszerű lánybanda, az IZ*ONE. Július 6-án jelent meg a csapat új videóklipje, az "Aurora" című számhoz.

A kiadó még ebben a hónapban pályázatot írt ki az ATINY-k körében: a rajongókra bízták a csapat hivatalos lightstickjének megtervezését. A pályázatra saját munkákkal lehet nevezni, a győztes pályamunka pedig hivatalosan fogja reprezentálni az ATEEZ-t és az ATINY-t egyaránt.

Augusztus 17-én a csapat fellépett a  KCON 2019 koncerten Los Angelesben, augusztus 19-én pedig a KCON LA after party-ján. Augusztus 20-án szerezte meg a csapat az első győzelmét a Soribada díjátadón, a Legjobb Fellépés kategóriájában.

Szeptember 28-án bejelentették, hogy az ATEEZ visszatérésre készül: a comeback a "Treasure EP.Fin: All to Action" címet kapta. Ehhez már jó hamar megkezdték a promóciókat, képekkel és videókkal. Szeptember 29-én felléptek a thaiföldi KCON-on.

Október 4-én Jakartában léptek fel, a Spotify on Stage 2019 szervezésében. Október 6-án a Seoul Music Festival keretein belül léptek fel. Október 8-án került sor a visszatérésükre a "Treasure EP.Fin: All to Action" című albumukkal. Ugyanezen a napon jelent meg a videoklip a "Wonderland" című albumvezető számukhoz. Október 20-án felléptek a Busan One Asia Festival-on.

November 2-án felléptek a Jindai Festa-n, Yokohamában. November 10-én került sor a japán debütjükre, ekkor jelent meg a videoklip az 'Utopia' című számukhoz.

December 4-én felléptek a Mnet Asian Music Awards 2019 színpadán Nagoyában, Japánban, ahol elnyerték a Worldwide Fan Choice top 10 díjat. Még aznap jelent meg az első japán albumuk, "Treasure EP.Extra: Shift the Map" címen.

2020: 'TREASURE EPILOGUE: ACTION TO ANSWER'; THE FELLOWSHIP TOUR

Január 6-án jelent meg a Treasure-széria utolsó darabja, a "Treasure Epilogue: Action to Answer". Ugyanaznap jelent meg az MV az "Answer" című albumvezető nótájukhoz. Január 29-én jelent meg az "Answer" japán verziójának MV-je is.

Február 27-én a kiadó közleményben adta a rajongók tudtára, hogy Jongho más utasok figyelmetlensége miatt megsérült egy tömegközlekedési eszközön, sérülésének gyógyulási ideje pedig nagyjából 3-4 hónap lesz. Ennek ellenére részt vesz a The Fellowship elnevezésű európai turnén, ami a MyMusicTaste szervezésében 7 európai nagyvárosban ad lehetőséget a rajongóknak, hogy találkozhassanak a csapattal. Az első állomás Madrid (2020. március 14.), az utolsó pedig Moszkva (2020. március 29.). A turné kezdetét márciusra tervezték, azonban a COVID 19 járvány miatt a szervezők az európai állomások törlésére kényszerültek. 

Július 4-én az Ateez hivatalosan is megerősítette, hogy visszatérésre készülnek: aznap töltötték fel az új középlemezük, a "Zero : Fever Part 1." első teaser fotóját. Július 12-én a srácok nyilvánossáogra hoztak egy szavazást: a rajongók dönthettek a korong vezető daláról. A szavazási időszak július 14-től 21-ig tartott. Július 14-én nyilvánosságra hozták a "Thanxx" és az "Inception" audio ajánlóját, július 14-én pedig a koreográfiába is bepillantást nyerhettek a rajongók. A szavazás végeredményére július 28-án, az ATEEZ Air Con keretein belül derült fény: ebben az adásban került sor az első fellépésükre is az új számaikkal. Az új korong 2020. július 29-én, koreai idő szerint este hatkor jelent meg.

2021: HELYI MUNKÁK, VISSZATÉRÉS - "ZERO : FEVER PT.2"; KINGDOM - LEGENDARY WAR.

Hatodik középlemezük március 1-én került a boltok polcaira, "Zero : Fever Pt.2" címen - címadó dalnak a "Fireworks (I'm The One)" című számot választották. 

Március 24-én új japán mini albumot adtak ki, "Into The A to Z" címen.

Két visszatérésüket követően a csapat főként helyi projektekbe fektette az energiáit: Yeosang lett a "The Show" című műsor egyik műsorvezetője, Yunho, Jongho, Seonghwa és San pedig szerepet kaptak az "Imitation" című televíziós sorozatban, amit májustól kezdtek vetíteni a helyi csatornák. Áprilistól kezdve a teljes csapat szerepelt a "Kingdom : Legendary War" című tehetségkutató műsorban: rajtuk kívül olyan csapatok próbáltak még szerencsét, mint az SF9, a The Boyz, az iKON, a Stray Kids, valamint a BtoB.


Az érdekességeket és a csapat teljes leírását a wikipédia és egyéb portálok írásai alapján fordította, megfogalmazta és megírta: Harlow.
Másolni tilos!

MV

kiadás éve cím rendező megjegyzés
2018 From - KQ Fellaz, predebüt
2018 Pirate King Lee Gi-baek (Tiger Cave)  perfomance videó
2018 Illusion Lee Gi-baek (Tiger Cave) debütáló MV
2019 Hala Hala (Heart Awakened, Live Alive) Jason Kim (FLIPEVIL)  performance videó
2019 Say My Name Jason Kim (FLIPEVIL)  -
2019 Promise - speciális MV, M2
2019 Illusion Jason Kim (FLIPEVIL)  -
2019 WAVE Jason Kim (FLIPEVIL)  -
2019 Aurora - -

performance video

év cím zene koreográfus
2018 ATEEZ(KQ Fellaz) Performance Video I Famous Dex - Pick It Up (Feat. A$AP Rocky) King Guttah
2018 ATEEZ(KQ Fellaz) Performance Video II Cardi B - Lick (feat. Offset) Melvin TimTim
2018 ATEEZ Performance Video III Desiigner - Outlet, Kid Cudi - Day 'N' Nite Melvin TimTim, Mikey DellaVella
2018 ATEEZ(KQ Fellaz) (Yunho Solo) Performance Video O.T. Genasis - CoCo Scott Forsyth
2018 ATEEZ - 으르렁 (Growl) Performance Video EXO - 으르렁 (Growl) ATEEZ

reality show

év cím epizódok száma csatorna
2018 KQ Fellaz 미국 연수기 19 Youtube
2018 Code Name Is ATEEZ 8 MNet
2019 ATEEZ(에이티즈) Wanted 8 Youtube
2019 ATEEZ LONG JOURNEY 4 MNet

variety show

év cím csatorna megjegyzés
2019 Weekly Idol MBC Every1 412. epizód, Oneus-szal közös szereplés

 

- TURNÉK ÉS KONCERTEK -

showcase

dátum elnevezés város helyszín
2018. október 20. ATEEZ DEBUT SHOWCASE Szöul YES24 LIVEHALL
2019. január 16. ATEEZ [TREASURE EP.2 : ZERO TO ONE] SHOWCASE Szöul YES24 LIVEHALL
2019. június 10. ATEEZ [TREASURE MAP] SHOWCASE Szöul YES24 LIVEHALL

the expedition tour in usa

dátum város helyszín
2019. március 15. Los Angeles Globe Theater
2019. március 17. Dallas Granada Theater
2019. március 20. Dallas Park West
2019. március 22. Atlanta Center Stage Theater
2019. március 24. New York Warsaw

the expedition tour in europe

dátum ország város helyszín
2019. április 3. Egyesült Királyság London O2 Forum Kentish Town
2019. április 5. Portugália Lisbon Lisboa ao Vivo
2019. április 7. Franciaország Párizs Le Bataclan
2019. április 9. Németország Berlin Astra Kulturhaus
2019. április 12. Hollandia Amszterdam Q Factory
2019. április 14. Olaszország Milánó Magazzini Generali
2019. április 16. Magyarország Budapest Dürer Kert
2019. április 18. Svédország Stockholm Fryshuset Klubben
2019. április 19.  Lengyelország Varsó Palladium
2019. április 21. Oroszország Moszkva Izvestia Hall

the expedition tour in australia

dátum város helyszín
2019. augusztus 9. Melbourne Margaret Court Arena
2019. augusztus 11. Sidney Big Top Sidney

kcon

dátum ország város helyszín
2019. május 17. Japán Chiba Makuhari Messe International Exhibition
2019. július 6. USA New York City Madison Square Garden

Albumok

kiadás éve album címe részletek
2018 Treasure EP.1: All to Zero 2018. október 24
kiadó: KQ Entertainment
2019 Treasure EP.2: Zero to One 2019. január 15.
kiadó: KQ Entertainment
2019 Treasure EP.3: One to All 2019. június 10.
kiadó: KQ Entertainment

Singles

kiadás éve cím album
2018 Pirate King Treasure EP.1: All to Zero
2018 Treasure Treasure EP.1: All to Zero
2019 Say My Name Treasure EP.2: Zero to One
2019 Illusion Treasure EP.3: One To All
2019 Wave Treasure EP.3: One To All

Utolsó frissítés: 2023.02.25. 21:09 funny18 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace