Starity

Kang Yoo Chan "Chan"

Kang Yoo Chan Kang Yoo Chan nemzetisége 10372. 24rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Kang Yoo Chan (강유찬)
 • Becenév
 • Chan, Buggy
 • Születési idő
 • 1997. december 31.
 • Születési hely
 • Jeju, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos, rapper és színész
 • Magasság
 • 177 cm
 • Eredeti hajszín
 • sötétbarna
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Oh Kwang Suk Lee Jun Young Ji Han Sol Park Dae Won Go Ho Jeong Lee Donghun Park Junhee Kim Seh Yoon Kim ByeongKwan Lee Eui Jin

Kang Yoo Chan életrajzaKang Yoo Chan 1997. december 31-én született Jeju-szigetén, Dél-Koreában. Chan eredetileg nem énekes szeretett volna lenni, noha a szüleinek van egy zene boltjuk. Szintén 2014-ben vált JYP gyakornokká, mint Kim Byeongkwan. Szintén ez időben volt az Alive87 nevezetű popping tánccsoport tagja. 2016. év elején alakult az A.C.E formáció a Beat Interactive alatt. Ez évben kezdtek el tánc és dalfeldolgozásokat feltölteni a youtube csatornájukra, majd 2017. május 23-án megjelent debütáló kislemezük.

Érdekességek

- A Reaction Dance Studio egyik táncosa volt.
- Fogszabályozót viselt az alsó fogsorán.
- Egy popping formáció, az Alive87 tagja volt.
- A 1Million Dance Studo tagja volt. 
- A debütálásuk alkalmából minden tag kapott egy kaktuszt, amit el is neveztek. Chan a sajátját Okto-nak hívja.
- A fiúk közül Jason áll hozzá a legközelebb.
- Imád enni.
- Szeretné meghódítani a világot az aegyojával.
- 6 hónapig JYP gyakornok volt.
- Kedvenc itala a kávé.
- Kedvenc étele a csirke.
- Kedvenc angol mondata az 'I believe you.'
- 9. helyezést ért el a The Unit tehetségkutató műsorban, s ezáltal elnyerte a lehetőséget, hogy debütálhasson az UNB csapat tagjaként.
- Két bátyja van.
- Az ő reprezentatív színe a citromsárga.
- Iskolái: Dong-Ah Média és Művészeti Intézménye.
- 2018. augusztus 6-án kisebb autóbalesetet szenvedett. Szerencsére nem lett komolyabb baja.
Tagok
Hun (énekes, táncos)
Jun(leader, énekes és táncos)
Byeongkwan (korábban Jason, énekes és táncos)
WOW (énekes, rapper, táncos) - ínaktív (2021. április - )
Chan (énekes, rapper, táncos és maknae)

Predebüt

2016 elején a Beat Interactive ügynökség egy koncert keretein belül jelentette be, hogy debütáltatni fog egy új fiúcsapatot. A fiúk először az SNS-en kezdtek el tevékenykedni, majd különböző dal és tánc feldolgozásokat kezdtek el feltölteni youtube csatornájukra, valamint különböző helyeken elő is adták (Hongdae, Itaewon) ezáltal népszerűsítve a formációt. Mindössze két hónap alatt több mint 20.000 követőt sikerült szerezniük instagramon, valamint debüt előtt közel 100.000 követővel rendelkeztek youtube-on.

2017, debüt

2017. áprilisában az ügynökség bejelentette, hogy a fiúk májusban végre hivatalosan is bemutatkoznak a nagyközönség előtt. Május 16-án felkerült az első előzetes kép a közelgő debüthőz, majd azt követően mindennap egy újabb követte, s végül 22-én egy előzetes videó. Másnap koreai idő szerint délben megjelent az első kislemez, Cactus címmel és felkerült a hozzákészült zenei videó.

Szeptember 18-án az ügynökség megerősítette, hogy Jun csatlakozott a The Unit koreai műsorhoz, majd nem sokkal később Chan is. Október 12-én felkerültek az első előzetes képek és videók a közelgő második kislemezhez, amit minden egyes nap egy újabb és őjabb követett, majd 19-én végül a zenei videó. November 5-én szintén nyilvánosságra hozták, hogy a többi három tag (Hun, Jason és WOW) részt fog venni a Mixnine műsorban. Októberben megkezdődtek a műsor felvételei, majd annak befejeztekor kiderült, hogy Wow 11. lett, Hun 8. és Byeongkwan (korábbi nevén, Jason) 4. helyezést ért el.

2018, első album

2018. február 10-én végett ért a The Unit műsor is, ahol Jun 21. és Chan 9. helyezést ért el, így ő megkapta az UNB csapat tagjaként való debütálás jogát. Március 15-én bejelentették a 5Star (Incompletion) kislemezüket, amit kifejezetten a rajongóiknak, vagyis a Choice-oknak szántak. Majd április 7-én végül hivatalosan is debütált a kilenctagú UNB formáció, aminek következtében Chan egy ideig szünetelteti a csapattal való tevékenységeit. Május 2-án Byeongkwan és Hun is visszautasította a MixNine győztes csapatával való debütálást. Majd nem sokkal később a fiúk ügynöksége bejelentette a közelgő visszatérést (Chan nélkül) és egyben az első albumuk megjelenését. Június 7-én megjelent A.C.E Adventures in Wonderland újracsomagolt albumuk, melynek címadó dala, a Take Me Higher lett.

2019, Under Cover

2019. május 17-én a csapat kiadta második középlemezük, melynek címe Under Cover. A korong összesen öt dalt tartalmaz. A Gaon album ranglistáján egészen a 8. helyig jutott el. Közel fél év elteltével, kiadták a harmadik ep-jüket is, Under Cover: The Mad Squad címmel. Az album összesen 6 dalt tartalmaz és a címadó dala a Savage lett. 

2020, mentális szorongás

2020. február 18-án szuper ragasztós támadás érte a kocsijukat, amivel utaztak. Egy fajta 'kötelékterror'-t használtak, ami a jármű meghibásodását idézi elő. „Helló. Ez az A.C.E cége, a Beat Interactive. Vannak rajongók, akik aggódnak a tegnap történtek miatt, ezért szeretnénk tájékoztatni mindenkit a jelenlegi helyzetről és ismertetni a jövőbeni fellépésünket az üggyel kapcsolatban. Tegnap este 22 óra körül kísérletet tettek egy szuper ragasztós terrortámadásra az előadók járműve ellen a gyakorló helyiségük közelében. Tipikus esete, amikor egy illető szándékosan kárt akar okozni a művészeknek és kárt tesz a tulajdonukban azzal a céllal, hogy meghatározza a művészek utazási idejét és az útvonalát. Az észrevételt követően jelentettük a helyi rendőrkapitányságnak és a CCTV felvételeinek elemzésével vizsgálatot folytatunk. Súlyos büntetést fogunk végrehajtani az elkövetővel szemben engedékenység nélkül. A tegnapi eset miatt, az A.C.E tagjain (Jun, Donghun, WOW, Byeonkwan és Chan) pszichológia szorongás jelei jelentek meg és félelmet éreznek, hogy újból megtörténhet. Válaszul a Beat Interactive aktívan fog foglalkozni a művészek jóllétével és egészségével kapcsolatos kérdésekkel, anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk azokkal, akik mindezt előidézték.”

Ezenkívül a cég további nyilatkozatából kiderült, hogy a csapat tagjait online zaklatját és támadják, hamis és rosszindulatú pletykákat terjesztenek róluk. „Ezenkívül az A.C.E-ről nem régiben online és a közösségi médiában is találtak olyan bejegyzéseket, amelyek alaptalan pletykáknak, a tagok ellen kirívó személyes támadásoknak és rosszindulatú rágalmazásoknak tekinthető. Ezek arra késztették a művészeket, hogy súlyos mentális szorongásról számoljanak be. Erre válaszul szerződést írtunk alá az online magatartás területére szakosodott ügyvédi irodával, bűncselekmény elleni vádemelést kérvényeztünk az érintettek ellen folytatott rágalmazás és az üzlet akadályozása miatt. Kérjük, hogy működjenek együtt, a további ilyen bejegyzések figyelemmel kísérlésével és jelentésében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő még egyszer. Jelenleg a tagok módosítani fogják a menetrendjüket, mivel a mentális egészségi állapotuk a támadás miatt romlott. Késésükre pszichológia tanácsadást is szervezünk a tagok számára.
Végül sajnáljuk a rajongóiknak okozott problémákat, és nagyon hálásak vagyunk az A.C.E-nek nyújtott bizalomért és támogatásért. A továbbiakban is mindent megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy az A.C.E a jövőben is folyamatosan tudjon fellépni.”

2020. június 26-án jelent meg negyedik mini albumuk, a Stand by You. Szeptember 2-án a csapat kiadta negyedik albumát a HJZM: The Butterfly Phantasy címmel, aminek címadó dala a Favorite Boys lett.

2021, WOW inaktivitása

2021. január 8-án a lemezlovas Steve Aoki-val és a nigériai-amerikai rapperrel Thutmose-zal közösen újraalkották és kiadták a Fav Boyz dalt. Február 5-én bejelentették, hogy a Swing Entertainment is segédkezni fog a fiúk karrierjének igazgatásában a Beat Interactive mellett. Az előbbi a menedzselésért lesz felelős, míg az utóbbi az előállításért és a globális marketingért felelős.

2021. április 2-án a Beat Interactive kiadott egy nyilatkozatot, miszerint WOW ideiglenesen felhagy minden kötelezettségével és szünetre megy. „Helló, Ez a Beat Interactive. Ez egy figyelmeztetés a művészünk, az A.C.E egyik tagjának, WOW (Kim Seyoon)-nak egészségére vonatkozóan. WOW a pszichológia szorongás okozta depresszió és pánikbetegség tüneteit tavaly kezdte tapasztalni és ezzel kapcsolatos tüneteket megbeszélte velünk, és több mint egy éve folyamatosan konzultál és tanácsadó emberek segítik őt. A tünetek azonban időszakosan jelentkeztek a zenei tevékenységek felkészülési periódusaiban, és pszichológiailag idegesnek és szorongónak érezte a jövőbeni ütemtervét, ezért alapos diagnózist végeztünk egy orvosi szakember segítségével. A vizsgálat eredményeként kaptunk egy szakorvosi javaslatot, miszerint WOW-nak egyelőre pihenésre és stabilitásra van szüksége. Miután WOW és az A.C.E tagjai megbeszélést folytattak, WOW úgy döntött, hogy a kezelésre összpontosít, és nem vesz részt az áprilisban megjelenni készülő következő zenei tevékenységben. Később eldöntjük, hogy WOW aktív lesz-e, miután alapos megbeszélést folytattunk WOW-val az egészségi állapotáról, beleértve egy szakember véleményét is. Jelenleg WOW mindennél jobban az egészségének helyrehozására összpontosít és sokat gyógyult a pihenéstől és a kezeléstől. Úgy gondoljuk, hogy a művész egészségi állapota a legfontosabb, ezért ezt először figyelembe vesszük és folyamatosan kommunikálunk WOW-val a jövőbeli tevékenységekkel kapcsolatban. Emellett a helyreállítási időszakban csak WOW-val kapcsolatos támogató leveleket fogadunk. Arra kérünk minden rajongót, hogy adjanak sok támogatást. Sajnáljuk, hogy rossz hírrel kellett szolgálnunk. Köszönjük.”  

Díjak

2017: SBS PopAsia Awards: Rookie of the Year
2018: StarHub Night of Stars: Best Newcomer Award
2019: The Fact Music Awards: Rising Star Award
2019: Soribada Best K-Music Awards: Next Artist Award 
2020: Global GAIA Service Award – World Star Award
2020: APAN Music Awards – Choice Flobal Hallyu Star 


Tagok
Eui Jin (rapper és táncos) - BIGFLO
Feeldog (leader, rapper és táncos) - BIGSTAR
Dae Won (énekes és táncos) - MADTOWN
Marco (rapper és táncos) - B.H.Y.
Ho Jeong (énekes és táncos) - HOTSHOT
Han Sol (énekes, rapper és táncos) - NEWKIDD
Jun (énekes, rapper és táncos) - U-KISS
Chan (énekes, rapper és táncos) - A.C.E
Ki Jung (énekes, táncos és maknae) - IM

2017, predebüt

A formáció megalakulását megelőzően mindegyik tag már egy aktív csapatagjaként ismerhettünk. Feeldog a 2012-ben megalakult Bigstar csapatban rapper pozíciót töltött be. Euijin 2014-ben A.Cian rappere volt Lo-J művésznév alatt, de egészségügyi okok miatt 2015-ben távozásra kényszerült, egy évvel később a Bigflo tagjaként tért vissza. Daewon 2014-ben a Madtown tagjaként mutatkozott be, azonban a csapat eloszlott a műsor forgatási ideje közben. Hojung szintén 2014-ben debütált a Hotshot énekeseként. Jun szintén az évben csatlakozott az akkor már nagy népszerűségnek örvendő U-Kisshez. 2017-ben debütált Chan az A.C.E, Marco a B.H.Y és Kijung az IM csapatok tagjaiként. Hansol, egykori SM Rookies gyakornok, hivatalosan még nem debütált, s miután maga mögött hagyta az ügynökséget és csatlakozott a J-FLO-hoz, bejelentették közelgő debütálását a NewKidd formáció énekeseként.

2018 - 2019, megalakulás, bemutatkozás és feloszlás

2017 nyarán jelentették be, hogy a The Unit műsor első kilenc helyezettje debütálni fog egy új formáció keretein belül. 2018. február 21-én levetítették az utolsó részt, ahol végre kiderült kik lesznek benne a formációban. Április 7-én meg is jelent az első mini album, Boyhood címen. Június 1-jén megjelent a Black Heart táncpárbaj videója egy kis ízelítővel a dalból. A következő napokon sorra jelentek meg az előzetes videók. és tíz nappal később egy poszter is, melyen egy nő és két férfi látható, a 28-ai dátummal és a csapat logójával. Mint később kiderült a csapat második mini albumát volt hivatott reklámozni. Az EP-n további négy The Unit veersenyző is közreműködött; Jungha (30. lett, korábbi Beatwin tag), Hangyul (13. lett, IM tag), Jueun (DIA) és Anne (22. lett, S.I.S tag). Jeun-t leszámítva mindenki The Unit versenyző volt. 2019. január 7-én a formáció feloszlott.

Díjak

2018: Asia Model Awards - New Star Award (Singer)
2018: Soribada Best K-Music Awards - Music Star Award

facebook instagram youtube | weboldal | weibo | naver twitter

©bae hee yeon


TV műsorok
2020: YBC (vLive) - 19. rész
2019: A.C.E Room of Solitude (TBS)
2018: UNB in Japan: OND (vLive)
2018: Idol Room (JTBC) - 8. rész
2018: K-RUSH: Season 3 (KBS1) - 5. rész
2018: THE UNI+ Special Show (KBS2)
2018: Two Yoo Project Sugar Man: Season 2 (JTBC) - 17. rész
2017: The Unit: Idol Rebooting Project (KBS2)

Sorozatok
2020: Twenty Twenty (JTBC)
2020:Pop Out Boy! (MBC) - 8. rész
2018: Shall We Live Together (KBS2) - cameo

Zenei videók
2018: Unit B - ALL DAY
2015: Twice - Like Ooh-Aah


Sorozatok
2020: Zombie Detective (KBS2)
2017: Age of Youth 2 (JTBC)

Filmek
2020: A.C.E On The Road

TV műsorok
2020: Can You Hear My Trip - 4. rész
2020: Idol Wonderland (JTBC) - 6. rész
2020: Whisper the Recipe - 3. rész
2020. Idol League: Season 3 - 15. rész
2020: Idol in Alley - 4-5. rész
2020: Good Girl (Mnet) - 6-7. rész
2020: Survival of your Bias - 1-2., 9-10. rész)
2020: Hidden Track: Season 2 (JTBC) - 3. rész
2019: Transonglation - 4. rész
2019: A.C.E Project: Chuja Island with A.C.E
2019: Extreme A.C.E
2019: Run.wav (JTBC) - 6. rész
2019: Beat TV
2018: Idol League: Season 1 - 13. rész
2017: K-RUSH - 15. rész
2017: Soulmate Challenge
2017: Simply K-Pop - 273. rész
2016: Fact iN Star - 84., 136. rész 


OST dalok
2020: Where Are You (Kairos OST)
2020: Where Are You (The Game: Towards Zero OST)
2020: I’m Me (Twenty-Twenty OST)
2020: Show Your Heart (Welcome OST)
2020: Still Love (How to Buy a Friend OST)
2019: The Beginning (Beautiful Love, Wonderful Life OST)
2018: Maybe (My Healing Love OST)


Albumok
2020: Stand by you
2019: Under Cover: The Mad Squad
2019: Under Cover
2018: Adventures in Wonderland

Középlemezek
2020: HJZM: The Butterfly Phantasy
2019: Under Cover: The Mad Squad
2019: Under Cover 

Közreműködések
2021: Steve Aoki & Thutmose - Fav Boyz
2020: Hong Chang Woo - First Love
2018: I Feel So Lucky

Kislemezek
2020: My Lover - japán
2019: All I Want Is You - japán
2019: Savage
2019: Under Cover
2018: Take Me Higher
2018: 5TAR (Incompletion)
2017: Callin'
2017: Cactus 


Középlemezek
2018: Black Heart
2018: Boyhood

Live Album
2018: 2018 UNB Fan-Con [LET′S BEGIN, UNME]

Kislemezek
2018: Feeling
2018: ONLY ONE
2018: Black Heart

Utolsó frissítés: 2021.09.14. 16:04 Bae Hee Yeon által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace