Starity

Kayleigh Pearson

Kayleigh Pearson Kayleigh Pearson nemzetisége 5831. 74rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kayleigh Emma Pearson
 • Becenév
 • Hannah May Rose
 • Születési idő
 • 1985. június 25.
 • Születési hely
 • Bath, Somerset, Anglia
 • Foglalkozás
 • Modell, Énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • Szõke
 • Szemszín
 • Kék
 • Csillagjegy
 • Rák
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jennifer Ellison Lucy Pinder Michelle Marsh Lucy Collett Casey Batchelor Kelly Hall

Kayleigh Pearson életrajza

Kayleigh Emma Pearson 1985 június 25-én született Bath városában Somerset megyében. A nevét a brit Marillion rockegyüttes "Kayleigh" száma után kapta mert ez a szám 1985-ben a rádiós toplisták élén volt. Gyermekkorát Bewdley városában töltötte és a Bewdley Gimnáziumban tanult majd azután a Worcesteri Egyetemen sporttudományi karon folytatta. 

A Girls of FHM formációval közösen 2004-ben elõállt a "Do U Think I'm Sexy?" címû dallal, ami a toplisták 7. helyéig jutott, két évvel késõbb pedig az FHM High Street Honeys-zal együtt az "I Touch Myself" címû nótát, ami már az élre tört.

Van saját edzõterme is, amelynek vezetéséhez is van képesítése.

A modellszakmához közel először 2003-ban az FHM magazin második " High Street Honey" nevű szavazásos versenyén került amit megnyert. 

A széles körű ismertség azonban 2005-ben jött el számára.

2005 májusában mutatkozhatott be ugyanis a Nuts magazinban ráadásul ezt Sophie Howard oldalán tehette meg. A profi Sophie és az ekkor zöldfülű Kayleigh közötti kémia egyértelműen átjött a képekből és utóbbi igen sok parktikát leshetett el híres társától.

2006-ban megnövelte a mellméretét 34B-rõl 34DD-re, majd elõször a Nuts magazinban tárta fel õket a nagyvilágnak ezen év júniusában. Ekkor kapta meg első önálló címlapját is a laptól. Ugyanezen magazin vizes póló versenyét megnyerte tavaly, így õ lett Miss Wet T Shirt 2007. 2007 júliusában a 100 legszebb meztelen modell versenyen amit a Nuts indított a 61-ik helyet szerezte meg. 2007 decemberében a Zoo 100 legjobb fenék versenyén a 87-ik lett.

Jó pár kezdő modellnek segített elsajátítani a glamour szakma fogásait. Egyik legismertebb ilyen munkája volt amikor a Nuts saját "Make Me A Glamour Model" című műsorában ő lett az egyik mentor. A műsorban kezdő fiatal lányok mérkőztek meg és olyan profi mentorokat kaptak maguk mellé mint Kayleigh, Casey Batchelor vagy Malene Espensen. A lányoknak keményen kellett dolgozniuk mert a három tagú zsűriben helyet foglalt minden idők legnagyobb glamour modellje Lucy Pinder is. Kayleigh az egyik legtehetségesebb mentoráltat a 18 éves Ashley Havelin-t kapta maga mellé. A tanára nem győzte dícsérni a fiatal tehetséget mert a műsorban szereplő legtöbb lánnyal ellentétben Ashley abszolút nem volt szégyenlős és profin mozgott a kamera előtt. A sok munka meg is hozta gyömülcsét mert Ashley később profi modell lett amit nagy mértékben köszönhet egykori mentorának.

Kayleigh bár kétség kívül profi modellnek számított a népszerűsége sosem érte el az igazán híres glamour modellek szintjét. Ettől függetlenül szerves részét képezte a szakmának és sok rajongója volt.

 

Méretei:

Mell: Szilikon

Mellbőség: 96 cm

Kosárméret: DD

Derék: 66 cm

Csípő: 91 cm

Katie-Marie Cork

Ez a szegmens Katie-Marie Cork brit glamour modell munkásságának rövid összefoglalója lesz.

Fiatalkora:

Katie 1988 Március 11-én született Nagy-Britanniában Middlesex megyében azon belül a Londonhoz közeli Feltham városában. Származását tekintve félig portugál és egy fiú testvére van. Tinédzserként nagy szenvedélye volt a tánc és a dráma. Mind a kettőt nagy szenvedélyel tanulta a helyi főiskolán. Katie gyönyörű volt, de a legelején abbszolút nem foglalkoztatta az a gondolat, hogy modell legyen. Egészen addig a pillanatig amikor az egyik családtagja egy divatfotózással lepte meg a születésnapján. Ekkor érintette meg a modellszakma szele és kezdett érdeklődni ez iránt. Ahhoz viszont, hogy ebbe az irányba indulhasson el kellett a pénz így Katie munkát is vállalt. Dolgozott vidámparkban, de még a Heathrow repülőtér 5-ös termináljában is. Pont a repülőtéren támadt az a gondolata, hogy mivel testi adottságai ekkor már megvoltak hozzá ezért a modellszakmán belül a glamour modell irányba fog elmenni. Ekkor még nem készültek róla professzionális félmeztelen képek ezért az akkori barátját kérte meg, hogy készítsen róla pár ilyen fotót majd ezeket különböző modellstúdióknak elküldte. Fantasztikus szépségével nem is akármelyik stúdió figyelt fel rá hanem maga a The Sun. Innentől pedig a glamour modell világ kapujában talála magát.

Modell:

Miután a Sun 2007 elején "felfedezte" elindították egy kisebb versenyükön a Fresher megmérettetésen és Katie nagyon jól szerepelt mert a második lett. Ezt követően rögtön a lap legnívósabb versenyébe az Idolba is bekerült és egyenesen a hat legjobb közé jutott be. Annak ellenére, hogy Katie volt a hatos fogat legfiatalabb és talán a legtapasztalatlanabb tagja a maga 18 évével mégis ennek ellenére kapásból az egyik legnagyobb esélyesnek is ő számított. Testi adottságai ugyanis brutálisak voltak és tapasztalatlanságát bőven ellensúlyozta a tehetsége.

Az Idolt megnyerni hatalmas eredmény lett volna neki. Korábban Keeley Hazell is diadalmaskodott itt és nem csak országosan hanem világszinten is ismert glamour modell lett. A verseny végül a gyönyörű Sam Cooke nyerte teljesen megérdemelten mert neki volt a legnagyobb rutinja a csapatban valamint ő már viszonylag ismert modellnek is számított ekkor mert már egy Nuts címlapot is a magáénak tudhatott. De Katienek sem kellett búslakodnia mert a második helyet szerezte meg.

A hat döntőst a verseny után a Loaded magazin fotózta le 2007 márciusában. Bár Sam nyert, de az nem vitás, hogy talán mégis Katie rendelkezett a leginkább glamour modellekre jellemző testi adottságokkal. Tökéletes alakja volt és persze a glamour modelleknél elengedhetetlen hatalmas méretű keblekkel áldotta meg a sors. Mondani sem kell, hogy ezen mellek 100%-ig valódiak voltak. Érdekesség, hogy papíron a hat versenyzőből három mellmérete megyegyezett. Mind Katie, Sam és Kate Booth 30F-es mellmérettel bírt pedig a képeken látszott, hogy Katie és Kate mellei jóval nagyobbak mint a többi versenyzőé köztük Samé.  A legnagyobb keblű versenyző valószínűleg Kate volt(középen), de a tőle balra lévő Katie sem sokkal maradt le tőle.

Anttől függetlenül, hogy nem ő nyert Katie túl jó volt ahhoz, hogy ne fotózzák többet. Szintén márciusban megjelentek első képei a Page 3-ban és a gyönyörű fiatal lány mindenkit lenyűgözött. Áprilisban már az első olyan képei is megjelentek ahol teljesen meztelen volt. Innentől kezdve rendszeres szereplője lett a lapnak és egy hónapon belül többször is feltűnt itt. Világos volt, hogy Katie ki fogja előbb-utóbb nőni a Page 3 kereteit és Nagy-Britannia két legnagyobb férfimagazinjába a Nutsba vagy a Zooba be fog jutni. A kérdés az volt melyikbe és mikor? Korábbi versenytársa Sam Cooke ekkor már kezdte átvenni az első helyet Keeley Hazelltől mint a Zoo első számú modellje. Katie útja azonban hosszabb volt és több időbe telt. Nagyjából egy évet kellet várnia mikor is első fotója bekerült a Nuts magazin 2008 április 11-én megjelenő számába. Igaz ez csak egy kis fotó volt amit a lap a Page 3-tól vett át, de ez is nagy előrelépésnek számított mert ez bizonyította, hogy Katie felkeltette a magazin figyelmét. Sőt itt egy listán kapott helyet mert a Nuts 2008 100 legszexibb félmeztelen csajait rangsorolta és Katie az igencsak előkelő 15-ik helyet szerezte meg. Innentől pedig az események kezdtek begyorsulni. Még ugyan ennek a hónapnak a végén a Zoo-ban is megjelent első fotója igaz ez is egy Page 3-ból átemelt kép volt csak. Május végén szintén egy fotója került be a lapba. A nagy áttörésnek persze az számított volna ha a lapok valamelyike vele készít fotósorozatot ám erre sem kellett sokat várni. 2008 Június 13-án végre debütált az első Nuts által készített fotósorozata.

Katie első Nuts fotósorozata nem volt éppen gyenge. Először is nem egyedül volt. Bár mint láthattuk Katie korábban is szerepelt többedmagával csakhogy nem ilyen modellek mellett. Az öt társa ugyanis valódi nagyágyú volt akik ugyan szintén nem régiben lettek ismertek, de már hatalmas volt a népszerűségük ekkor. Lindsey Strutt, Sammy Braddy, Sophie Reade, Madison Welch és Iga Wyrwal már mind szerepelt korábban férfimagazinos fotózáson nem egyikük többször is. A másik, hogy ugyan Katie számára sem volt ismeretlen a meztelen fotózás, de ezt korábban csoportban még nem csinálta ráadásul mint a képeken is látszik ennyire testközelben másokkal. A cím is igencsak hangzatos mint "Britannia legnagyobb új mellei" pedig valójában kicsit sem túlzó. Valamennyi hölgy mellmérete óriási volt, de közöttük Sammy Braddy magasodott ki a legjobban a maga hatalmas 30GG méretével. Őt Iga Wyrwal és Sophie Reade követte. Ám Katienek sem kellett félnie mert egy év alatt neki is nőttek büszkeségei és ekkor már 30FF méretűek voltak ezzel a negyedik legnagyobb méretű mell volt az övé megelőzve még Lindsey Struttot is.

A lap interjút is csinált vele és itt Katie nem csak a fotókon hanem itt sem fogta magát vissza. Elárult pár érdekességet magáról és központi téma persze a mellei voltak. Például, hogy bármilyen fura is fiatal korában elég lapos volt és "Flat Eric" névvel illették. Katie ezért sokáig nagy melleket kívánt magának, de túl erősen kívánhatta mert kicsit később nem szimplán nagyok hanem hatalmasak lettek. A ragadványnevét ezért gyorsan el is lehetett felejteni és imádta, hogy ekkorára nőttek. Elárulta ahol csak teheti félmeztelenül napozik mert nem szereti ha fehér foltok éktelenkednek rajta. És persze kicsit sem zavarta ha közben nézik. Sőt mint mondta imádja őket megmutatni mert ha nem szeretné akkor nem venné elő őket és nem lenne glamour modell. Mint fogalmazott: "Mindenki szívesen nézegetheti a melleimet amennyit csak akarják!". Anyira imádta a melleit, hogy egyetlen más nővel sem találkozott még akiével elcserélte volna vagy akinek egy kicsit is olyan lett volna mint az övé. 

Szóval Katie első nagyszabású férfimagazinos fotósorozata nagyon jól sikerül és remekül helyt állt a többiek oldalán. Ettől függetlenül viszont pár hónapra megint eltűnt a lapokból legalábbis rendes fotózás szintjén. Több képe is persze megjelent a Nutsban, de ezek ugyancsak régebbi fotók voltak vagy a júniusban készült fotói. A legközelebbi férfimagazinos megjelenésére 2008 Október végéig kellett várni ám ezúttal nem a Nuts-ban tűnt fel.

Ugyanis ezúttal a Zoo biztosított neki helyet. A címlapot érthetetlen módon nem ő kapta hanem Kerry Katona aki közel sem volt Katievel egy súlycsoportban semmilyen téren. Ettől függetlenül a lap igazi főszereplője ő volt. Ráadásul Katie vezetett fel egy listát a 20 legdögösebb barna hajú hölgyről. Mellméretét a Zoo 30F-nek írtak holott mint korábban a Nutsban megtudhattuk Katie ekkor már nagyobb 30FF méretű keblekkel rendelkezett. Persze ilyen nagy méretnél sok melltartó gyártó méretezése sem volt mindig egységes.

Ezt követően 2009 januárjában bukkant fel újra férfimagazinban ám most újra a Nuts hasábjain.

Ezúttal egyedül szerepelt ám ez a sorozata még az első Nuts fotózásánál is merészebb volt. Ugyanis míg ott pár képen volt rajta tanga itt kivétel nélkül az összes fotón anyaszült meztelenül volt látható na nem mintha neki ez nehézséget okozott volna. Az interjúban is úgyszintén szintet lépett. Elmondta, hogy nem meglepő módon nagyon szeret szexelni és az egyetlen újévi fogadalma az volt, hogy ezt minél többet csinálhassa. "Csak, hogy minél többet szexeljek! Nem bánom, ha csak egy délutáni gyors menet, vagy vad egész estés szeretkezés. Minden a mennyiségen múlik, és szeretnék minél többet szexelni. Ez a legjobb gyakorlat amit csak kaphatsz!"

Ezen túl Katie nagyon szeretett volna együtt dolgozni Rosie Jonesal. A való életben elég közel laknak egymáshoz és nagyon jól ismerik egymást. Valamint a glamour királynő Lucy Pinder melleit szerette volna látni nagyon élőben fedetlenül. "Olyan sokáig takarta el őket, így most, hogy már mindenki láthatja őket szeretnék egyike lenni azon kevés kiváltságosaknak akik láthatják élőben is!". Ezen felül mivel félig portugál ezért minden évben egyszer elutazik oda szórakozni és pihenni.

Még szintén januárban a Nuts egy olyan 100-as listát rakott össze ahol a Nuts valaha volt legdögösebb nőit gyűjtötte össze és csinált róluk egy listát. A győztes persze Lucy Pinder lett aki egy díjat is kapott ezért. Katie is szép eredményt ért el mert a 16-ik lett megelőzve még az első valódi brit glamour modellt Michelle Marshot is aki a 17-ik helyet érte el, de több híresebb modellt is maga mögé utasított. De több listát is csinált a lap és Katie szinte az összesben szerepelt kivétel nélkül mindegyikben az élmezőnyben. Majd február végén jött az újabb Nuts fotózás. 

Ez egy újabb többszereplős fotózás volt amin Katien kívül részt vett Sammy Braddy, Iga Wyrwal, Rhian Sugden, Lindsey Strutt és Leah Francis. Való igaz a modellek kettő kivvételével külön-külön szerepeltek a fotókon. Az előbbiek egyike a jobb oldalon lévő közös kép Sammyről és Katieről. Egyébként ők ketten és Leah Francis voltak azok akik ez alatt a fotózás alatt teljesen meztelenre vetkőztek.

Katie persze itt is mesélt a melleiről. Mikor a riporter megkérdzete tőle mitől olyan különlegesek a modell ezt felelte: "Nagyok, kemények és teljesen az enyémek! Kényelmes párnát is biztosítanak a férfiaknak amin pihentethetik a fejüket tv nézés közben!" Itt mondta el azt is mellei mikor lettek ennyire nagyok. Mint említette későn érőnek bizonyult mert 16 éves koráig egyáltalán nem indultak meg a növekedésben miközben a barátnőinek ekkor már B vagy C kosaras melleik voltak. Aztán 16 évesen egyszercsak úgy "bedurrantak", hogy 30F méretig meg sem álltak a növésben így mellette minden más lány eltörpült. Így a "Flat Eric" becenév a többiekre lett igaz és őhozzá képes lett minden más lány lapos! Itt is említette Rosie Jonest és, hogy akar majd vele egyszer dolgozni. Azt is elmondta, hogy még véletlenül sem akar kisebb melleket még annak ellenére sem, hogy a méretében kapható melltartók jó részének stílusa olyan ami nagymamákra való. A Thorpe Park nevű vidámparkban sok hullámvasútnál ő és barátnői pontosan tudják, hogy hol találhatók kamerák és néha felhúzták a felsőjüket mikor elhaladtak a kamerák előtt.

Bár kétségtelen, hogy Katie profi volt és híres a glamour modellek között, de népszerűsége azért nem érte el a csúcsmodellekét így nem kapott annyi felkérést mint a leghíresebb modellek. Persze sok listán betonbiztos helye volt a legjobbak között. Ami nagyon hiányzott a munkásságából az egy címlap volt, de szerencsére idővel ezt is megkapta a Zoo-nak hála.

2009 májusában megkapta élete első címoldalát ami kétség kívül már nagyon kijárt neki. Ezen felül ő vezette fel a "legszexibb brit barnák" listáját. Katienek nem volt könnyű a dolga mert az ezzel egyidejűleg megjelent Nuts címlapon meg Lucy Pinder volt látható aki mindig rekordeladásokat tudott generálni. Bár Lucyt nem érte utol viszont a Katievel a címlapon a Zoo is igen szép eladásokat ért el így a modellre sem a Zoo sem az olvasók nem panaszkodhattak.

Persze egy nagy interjú is készült vele ahol a tőle megszokott dögös és határozott stílusban nyilatkozott. Megjegyezte, hogy két személyisége van. Az angyali Katie és a mocskos Katie-Marie. Elmesélte, hogy Portugáliában elé sok helyen szexelt már. Strandon, autóban, fürdőkben és öltözőkben is. Katie határozottan a mellett volt, hogy a szőke nőknél jobbak a barnák. Mikor megkérdezték tőle, hogy a szőkék jobbak e az ágyban csak annyit felelt: "Esélytelen! Próbálj ki egy barnát és rájössz te magad is! Ha elég szerencsés vagy, hogy engem próbálj ki elég hamar rájössz majd erre. Mindenki azt mondta, hogy nagyon jó vagyok!". Olyanra is volt példa, hogy neki köszönhetően kapott ő és a barátnője egész este ingyen italt egy kluban. Néhány srácnál próbálkozott a barátnője, hogy meghívassák magukat egy italra, de kezdbetben a fiúk nem akartak kötélnek állni. Erre a barátnő kapott az alkalmon és szimplán kihúzta Katie kebleit a srácoknak akik lesokkolódtak a hatalmas és tökéletes mellek látványától. Persze Katiet ez a rögtönzött akció nem zavarta sőt örült, hogy felejthetetlenné tette a srácoknak az estét akik viszonzásul egész éjjel állták a lányok italait. 

Bár kétségtelen, hogy Katie profi modell volt a legnépszerűbb glamour modelleket azért nem tudta utolérni. A Zoo 2009 tavasza körül tudta magához szerződtetni Sammy Braddyt akit régóta magukhoz akartak már csábítani. Érthető okokból mert Sammy konkrétan a valaha volt legjobb és akkoriban az egyik legnagyobb mellű brit glamour modell volt elképszető szépséggel és profizmussal megáldva. Toronymagasan kiemelkedett valamennyi társa közül konkrétan mindenben és ő volt az egyetlen modell aki még Lucy Pindert is kenterbe tudta verni lapeladásokban így nem csoda, hogy a Zoo elsősorban őt fotózta amikor csak lehetett. Rajta kívül még Alice Goodwin és Kelly Andrews is a Zoo szerződéses modelljei lettek akik úgyszintén nagy népszerűségnek örvendtek és nagyon karizmatikusak volt. Így Katie kicsit mégis a kispadra kényszerült. Éppen ezért a következő fotózására egészen 2009 novemberéig kellett várni.

A lap legalább azzal kárpótolta, hogy a címlapot neki adta.

Ám ekkor még nem tudhatta sem ő sem a közönség, hogy ez volt Katie utolsó szereplése a Zoo-ban. Az ezzel párhuzamosan megjelent Nuts címlapon a csodás Sophie Reade feszített akinek a népszerűsége az egekben volt. Így bár hiába fogyott Katievel ismét szépen a lapszám, de Sophie ennek a többszörösét hozta. Valószínűleg a Zoo azt szűrte le, hogy Katie bár profi, de nem elég nagy név ahhoz, hogy a Nuts nagyágyúival versenyezzen. A helyzeten az sem segített, hogy Katie mellei a legutóbbi májusi fotózása óta láthatóan kisebbek lettek. Bár méretei egy átlag nőhöz képest még mindig óriásiak voltak, de a glamour modellek között ez a méret már nem volt kirívóan nagy ellentétben a korábbi 2008-as 2009 év elejei kebelméretével. Így a Zoo nem hosszabbított vele szerződést.

Persze Katiet még koránt sem kellett leírni mert ettől függetlenül akkor is profi volt akiért még mindig sokan rajongtak. Ennek köszönhetően 2010-ben megjelent az első önálló naptára valamint januárban újra a Nuts hasábjain feszíthetett.

Ráadásul egy nagyon erős felállásban kapott helyet. Olyan ikonokkal pózolt együtt mint Sophie Howard, Peta Todd, Kitty Lea vagy Lindsey Strutt akivel 2009 februárjában vett részt utoljára közös fotózáson. Katie külön kiemelte Sophie melleinek tökéletességét és szerinte őneki voltak a legjobb keblei a csapatban ami kétségtelenül pontos megállapítás.

Katienek sajnos az sem tett jót, hogy ekkoriban két tehetséges és gyönyörű új lányt fedeztek fel a nagy férfimagazinok akik kiváló glamour modell alapanyagnak bizonyultak. Holly Peers és Melissa Debling ekkoriban tette le névjegyét a férfimagazinokban és egyből az olvasók új kedvencei lettek nem véletlenül és idővel mind a ketten a brit glamour ipar meghatározó szereplőivé váltak. A különös véletlen, hogy Katie következő magazinos megjelenésén pont ezen két lánnyal hozta össze a sors.

2010 májusában a Loaded öt kiváló modellt rántott össze egy fotózásra. Katie mellett Alice Goodwin, Kelly Andrews, Holly Peers és Melissa Debling vadította az olvasókat. Ez azért is számított különleges sorozatnak mert itt Nutsos és Zoos modelleket együtt lehetett látni. Katie ugye ekkor már Nutsos volt valamint Holly is. Kelly pedig ekkoriban igazolt át a magazinhoz. Alice a Zoo legnagyobb húzóneve volt Sammy Braddy után Melissa pedig bár a Nutsnál kezdte, de ekkor már a Zoo-hoz írt alá és rekordsebességgel tört felfelé a ranglétrán. Szerencsére a Nagy-Britanniát uraló két nagy férfimagazin csak azt kötötte ki, hogy a másik nagy riválisnál nem szerepelhetnek a vele szerződésben álló modellek azt viszont nem, hogy az olyan kisebb magazinoknál mint a Loaded nem. Így születhetett meg ez a zseniális sorozat. A jobb fotón az látható amint Katiet az a megtiszteltetés éri, hogy a full meztelen Hollyt átölelheti és a kezeibe vehette modelltársa fantasztikus és óriási 32F méretű melleit amiért sok modelltársa (és olvasók milliói) ölni tudott volna.

Jess Kingham

Ez a rész Jess Kingham brit glamour modell pályafutásának összefoglalója lesz.

Jessica Kingham 1991 December 20-án született a Nagy-Britanniában található Camberley településen. Fiatal éveinek az adatai kb ennyiben merül ki. Az sem világos mikor kezdett a modellszakma iránt érdeklődni. Valószínűleg ő is olyan utat járt be mint a legtöbb glamour modell, hogy saját fotóit küldte be modellügynökségeknek akik közül valamelyiknek végül megakadt a szeme a csinos lányon.

Nem tisztázott, hogy hol szerepelt először, de az biztos, hogy az első olyan fotózása ami nagy nyílvánosságot is kapott 2012 februárjában jelent meg.

Mégpedig hazája első számú férfimagazinjában a Nutsban. A lap a következő top modellként mutatta be és a cím nem is tévedett. Mellméretét is megtudtuk ami igen nagy 32F méretű volt és persze valódiak. Jess nagyon izgatott volt mert ez volt az első profi fotózása és nagy megtiszteltetés volt számára, hogy a lapban szerepelhet. Példaképének Lucy Pindert tartotta és nagyon szereti a videójátékokat. Energikus és magabiztos volt ezért leszögezte, hogy még többet szeretne majd szerepelni lehetőleg többedmagával is.

Jess nagyon jó benyomást tett az olvasókra és a lap meg is hallgatta a kérését.

Márciusban jött az újabb fotózás ezúttal már csapatban. A lap öt új 2012-ben debütáló modellt mutatott be a híres glamour modell India Reynolds vezénylésével. Mind az öten nagyon szépek voltak, de Jess igencsak fölébe magasodott a többieknek. Igaz nem szó szerint mert mint látható alacsonyabb volt mint a többiek zöme azonban egyvalamiben (pontosabban kettőben) verte az egész csapatot köztük Indiát is és nem nehéz kitalálni, hogy ez a mellméret volt. 32F-es keblei mérete mellett a többiek gyakorlatilag elbújhattak. Ez a méret még a glamour modelleknél is egy nagyon erős közepes méret volt és még India sem tudta szó nélkül hagyni az újonc lány méreteit: "Mint Frankie a The Saturdays-ből, de hatalmas mellekkel!"  Persze ami egy glamour modellnél közepes méret az valójában az átlaghoz képest hatalmasnak számít. Melleinek a szépsége is kimagasló volt, de persze Jess összesséségben gyönyörűnek számított a glamourszakma iránti tehetsége pedig már itt megmutatkozott.

Jess a Nuts "101 Topless Babe" listáján kapásból a 34-ik lett megelőzve nem egy profi társát és hírességet. Azonban a Zoo is szemet vetett a fiatal lányra és mivel nem volt még modellszerződése meghívták magukhoz is egy fotózásra.

2012 április végén jelent meg első fotósorozata a második legnagyobb brit férfimagazinban. Jess két Nuts fotózással a háta mögött már elég nagy rutinnal is rendelkezett és nem is kellett mellés senki mert egyedül is megállta a helyét. Elárulta, hogy szeret focizni és rendszeresen játszik is.

A Nuts mintha kicsi elaludt volna és nem reagált arra időben, hogy a Zoo gyorsan lecsapott Jessre. Így két fotósorozat után el is vesztették felfedezetjüket és a dögös új csaj már elsősorban a Zoo magazinnak dolgozott. 2012 Július 12-én bekerült első képe a Page 3-ba is. 2012 július végén a Zoo elindított egy "Summer Babe" nevű háziversenyt ahol öt lány versenyzett azért, hogy ki lesz a nyár legjobb csaja. Az olvasók szavazatai alapján dőlt el a verseny.

A versenyzők egyike persze Jess akinek itt már szőkésbarna volt a haja míg a másik négy: Chloe Goodman, Naomi Courts, Lauren Wood és Sophie Alexandra. Jess a maga 162 cm-es magasságával megint a legapróbb volt, de mellben újfent a legerősebb. Bár Naomi mérete 30FF volt, de neki Jessel ellentétben szilikonosak voltak. Jess nem is bízott semmit a véletlenre mert megígérte az olvasóknak ha nyer akkor abban az utcában ahol lakik meztelenül fog végigfutni és készíthetik erre az alkalomra a kamerákat.

Jesst ismerve biztos megcsinálta volna ha nyer, de erre viszont sajnos nem került sor mert a versenyt Sophie Alexandra nyerte meg így vele a Zoo címlapot is. Jess a második lett. Nem törte le az eredmény hanem pozitívan állt hozzá és gratulált az elsőnek. Bár nem ő nyert, de nem kétséges, hogy így is ő volt a legjobb az öt lány közül és az idő végül is őt igazolta. Jóval sikeresebb és ismertebb modell lett mint a győztes vagy a többiek. A glamour modelleknél elsődleges fontosságú mellek terén pedig Jess úgyszintén klasszisokkal felette állt a többieknek. Ezt még a lap is tudta éppen ezért még agusztusban Jess lett a "házigazdája" a Zoo "100 legjobb brit mell" listájának és ő értékelte a különböző modellek kebleit. Az ilyen vagy ehhez hasonló listák házigazdája általában egy már ismert és befutott modell szokott lenni így azzal, hogy a viszonylag kezdő és alig ismert Jess kapta ezt a megtiszteltetést igencsak egyedi eset volt.

Egyik fotója még a címlapra is felkerült a legendás Sammy Braddy mellé így ha nem is teljes értékűt, de akkor is címlapot kapott. Jess egyébként 45-ik lett a listán.

Jessica szekere persze igencsak megindult. A britanniában híres OnlyTease netes modellstúdiónál 2012 Július 24-én debütált első fotósorozata majd másnap jött a következő és 28-án a harmadik.

 

2012 szeptemberében letette névjegyét a Loaded magazinban is. Ez volt az első alkalom, hogy Jess férfimagazinban teljesen meztelenre vetkőzött. Három képen lehetett teljesen meztelenül megcsodálni, de mivel glamour jellegű fotók voltak ezért a legnemesebb testrészét nem mutatta meg.

Jess ezután egy picit eltűnt a férfimagazinok lapjairól, de persze máshol nagyon sok munkája akadt. Az OnlyTease stúdiónál például több közös fotósorozatott készítettek róla Stacey Pooleal aki a Nuts egyik legjobb és legnagyobb mellű modellje volt akkor és ez volt az első eset, hogy Jessica mellméretben csak a második volt. Időközben teljesen szőkére festette a szőkésbarna haját. Amúgy Jess hajszíne eredetileg barna.

2013 januárjában újabb megmérettetésen indult ezúttal a Page 3 jóvoltából és nem is akármilyen verseny volt ez hanem az "Idol" a lap legnívósabb versenye. Korábban Idol győztes volt már Keeley Hazell, Sam Cooke, Lacey Banghard és Lucy Collett is és mindegyikőjük nagyon sikeres modell lett. Jess bejutott a legjobb három közé, de nyerni megint nem tudott mert az első helyet Mellisa Clarke szerezte meg holott a szőke modellnek egyértelműen nyernie kellett volna.

Persze Jesst ezúttal sem kellett félteni mert a vereség újfent nem törte le. 2013 márciusában jött el Jess munkásságának az eddigi legnagyobb fotósorozata ami persze a Zooban jelent meg. A gyönyörű modell egy teljes nagy fotósorozatot és ehhez tartozó nagy interjút kapott és ezen túl egyedül szerepelt.

Jess stílust váltott és megnövesztette a haját. Bár a címlapot Helen Flanagan kapta a lap főszáma kétség kívül Jess volt. Sokkal jobban kiérdemelte volna a címlapot, de még így is messzemenőkig jobban vonza a tekinteteket a címlapon lévő képe mint Helené. Nem mellékes az sem, hogy Jess igazi glamour modell volt míg Helen nem. A Zoo nem aprózta el a címet sem mert Jesst az "új mellkirálynőnek" és az "új glamour királynőnek" nevezte. Hangaztos címek, és nem is feltétlenül teljesen alaptalanok. Utóbbira jó példa, hogy Jess rengeteget fejlődött az egy éve alatt és ebben a sorozatban is több képen teljesen meztelen és elárulta, hogy a kamerák kereszttüzében szinte nem tud elég gyorsan levetkőzni mert alig várja a fotózásokat. Jess már a legelső debütálása alkalmával is tökéletes mellekkel rendelkezett, de keblei azóta csak még jobbak lettek. Bár méretére továbbra is 32F-et írtak, de valószínűleg a modell keblei ekkor már nagyobbak voltak. Ezt még ő is bevallotta mikor elmondta, hogy mellei folyamatosan nőnek. Saját bevallása szerint melleit az anyukájától örökölte leszámítva a méretüket. Jess mellei ugyanis kétszer olyan nagyok mint az anyukájáé.

Egy kisebb szünet után júliusban vetkőzött neki újra.

Jess itt is érdekes infókat osztott meg magáról. Szerinte nagyon jól bírja az alkoholt mert a Jägerbombokat úgy tudja inni mint a vizet. Valamint régebben személyesen találkozott Didier Drogbával egy miamiban lévő kluban ahol a focista aki meghívta őt egy italra. Bár ekkor már a lap modellje volt és a Zoo azt írta itt, hogy az ő felfedezetjük, de ez egyértelműen hamis. Mint azt láthatjuk korábbról, hogy Jess a Nutsnál debütált.

A Page 3-ra továbbra is megállás nélkül gyártotta a képeket a következő Zoo fotói pedig szeptemberben jelentek meg.

A szőke modell ezúttal is egy ultra dögös fotósorozattal jelentkezett. A lap ezúttal is a "mellek királynőjeként" emlegette. Jess szerette is ezt a megnevezést, de hozzáfűzte, hogy reméli nemsokára az "üzlet királynőjeként" fogják hívni! Ugyanis akkorban indított el egy saját vállalkozást ami egy napágybolt volt. Viccesen hozzátette lehet, hogy ő bikiniben lesz és áthívja pár modellbarátját is, hogy csatlakozzanak hozzá, azért hogy becsábítsák a férfi vásárlókat.

Jesst sokan felismerték ekkor már az utcán és zavarában sokszor nem tudta mit tegyen. Viszont nagyon közvetlen volt a rajongóival. Elmondta, hogy egyszer odajött hozzá egy srác az utcán, hogy kérjen tőle egy közös fotót. Jess ezt megtette neki, de úgy gondolta kicsit többet ad a rajongójának mint egy sima közös kép és ezért még meg is puszilta a fiú arcát. Végül a képet még twitteren is látta a rajongó pedig nagyon boldog volt, hogy sikerült képet készítenie vele. Jess is nagyon örült, hogy ekkora boldogságot tudott szerezni az egyik követőjének. Olyanra is volt példa, hogy tankolt a benzinkúton majd véletlenül fizetés nélkül távozott. Miután ráeszmélt a hibára gyorsan visszament és bocsánatot kért valamint tévedés volt az egész. Önirónikusan hozzátette volt egy "szőke pillanata". A kasszás srác felajánlotta neki, hogy kifizeti a tankolás árát. Jess megköszönte a kedves gesztust, de nem engedte.

Ezt követően egy kicsit eltűnt a férfimagazinokból és kb fél évet kellett várni míg újra visszatért. Ám Jess az a fajta modell volt akire megérte várni.

2014 márciusában volt látható újra a Zoo-ban. Ez a kiadás speciálisan a szőke modellekről szólt és mivel Jess volt az egyik legjobb szőke glamour modell egyértelmű volt, hogy neki is itt a helye.

A címlap is megérdemel egy külön részt mert ez a fajta borító már többször visszaköszönt. Ezen szám (518-adik) fő helyén Amy Green volt látható Jess pedig tőle jobbra fent. A címlap stílusa egyértelműen a korábbi 2009 Augusztus 28-án megjelent 286-ik kiadást akarta megidézni ahol ugyancsak Amy Green volt a középpontban hasonló pózban és ott ahol pedig a későbbi lapban Jess szerepelt itt az ikonikus Sam Cooke foglalt helyet. A 2009-es szám is persze egy szőkékről szóló kiadás volt. Ennek 2012 márciusában  a 415-ik kiadásban is volt egy "másolata" akkor a címlapon a legendás Melissa Debling pózolt tőle jobbra pedig Emily O'Hara látható.

Bár Jess kétségtelenül egy profi és gyönyörű glamour modell volt elképesztő mellekkel azért az igazán csúcs brit glamour modellek népszerűségétől elmaradt az övé. Éppen ezért mikor a Zoo riválisa a Nuts megszűnt 2014 májusában és az addig Nuts-al szerződésben álló glamour modell nagyágyúk függetlenek lettek a Zoo egyből áthozta őket magához és ők úgymond "elárasztoták" a magazint. Éppen ezért Jess már csak egyszer kapott lehetőséget, hogy újra a lapban szerepeljen.

Jess utolsó Zoo-s megjelenésre 2014 decemberében történt egy karácsonyi témás fotózás keretei között. Partnere Caitlin Wynters volt. Nagyon jó dinamika volt közöttük bár látszott, hogy Jess annak ellenére jóval profibb modell mint partnere, hogy Caitlin már régebb óta űzte az ipart. Jessicáról kettővel több kép került be a lapba és ahogy látható is az sem mellékes, hogy ezeken a képeken full pucér.

Így fejeződött be tehát egy csodálatos glamour modell pályafutása a nagy brit férfimagazinokban.

Jess teljes értékű címoldalt sosem kapott se a Nuts-tól se a Zoo-tól. Ez a Nuts esetében még érthető mert Jess csupán két sorozatot kapott a laptól és akkor még kezdő volt. A Zoo esetében azonban több olyan helyzet is volt ahol egyértelműen neki kellett volna a címlap fő helyén lennie. Mint láthattuk ilyen volt a 2013 márciusi szám ahol érthetetlen volt, hogy kaphatta Helen a fő helyet Jess helyett. Ettől függetlenül Jess mégis a magáénak tudhat egy férfimagazin címoldalt olyat ami teljes értékű. Igaz ez a lap egy jóval kisebb magazin volt.

Ez a lap a Zip volt ami közel sem volt annyira nagy mint a Zoo vagy a Nuts vagy esetleg a Front, Loaded és FHM. Ettől függetlenül fordultak már meg náluk néha nagy nevű glamour modellek és ehhez a csapathoz csatlakozott Jess is 2013 áprilisában. Jess itt is csodát tett. A kis magazin színvonalát rendkívüli mértékben fel tudta húzni egy olyan profi modell jelenléte mint amilyen ő és a kis lapból a szokásosnál sokkal több példány fogyott hála Jessnek.

Ezek annyia jól sikerült fotók lettek, hogy a Loaded magazin 2013 szeptemberében átvette egy részüket és a 235-ik számukban kiadták. Olyan fotók is szerepeltek itt amik az eredeti Zip lapban nem.

Utolsó frissítés: 2023.11.06. 22:10 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace