Starity

Kim Chan Yul

Kim Chan Yul Kim Chan Yul nemzetisége 15147. 12rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Kim Chan Yul
 • Becenév
 • Yul (율)
 • Születési idő
 • 1992. február 27.
 • Születési hely
 • Gwangju, Gyeonggi-do, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 184 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jackie Chan Ha Joon Young Oh Jong Seok Henry Prince Mak Simba

Kim Chan Yul életrajza

 Alapadatok

Születési név: Kim Chan Yul
Művésznév: Yul (율)
Születési idő: 1992. február 27.
Születési hely: Gwangju, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Magasság: 184 cm
Testsúly: 66 kg
Vércsoport: A
Csillagjegy: Halak
Kínai csillagjegy: Majom
Ügynökség: The jackie Chan Group Korea (2015-től jelenleg)
Csapat: JJCC (Double JC)
Pozíció: Vezető énekes, rapper, táncos


A kezdetek

Yul karrierjét a Con (Concity) Entertainmentnél kezdte, ahol végül sikeresen debütált az A.T.O nevezetű csapattal. Ekkoriban Ri Han művésznéven ismerhette meg a közönség. 2014-ben debütált a bandával, ám 3 kiadott kislemez után 2015. április 27-én feloszlottak. Yul ezután került a The Jackie Chan Group Korea ügynökséghez és augusztus 20-án már lehetőséget is kapott. Ugyanis ezen a napon debütált hivatalosan az ügynökség alatt álló, már korábban (eredetileg öt tagú) debütált JJCC tagjaként. Yullal és Zicaval végül 7 tagúra bővítették a bandát. Csapaton belül Yul vezető énekesi posztot tölt be, illetve esetenként rapperként is támogatja csapatát.


JJCC (제이제이씨씨)

A JC egy rövidítés ami a Jackie Chan /Joint Cultures jelentést hordozza magában. A „JC” duplázása pedig annyit tesz, hogy dupla annyi örömöt fog hozni az embereknek/rajongóknak. A csapat a The Jackie Chan Group Korea cég alatt tevékenykedik, melyet szöuli székhellyel a híres Hong Kong-i filmcsillag Jackie Chan azért hozott létre, hogy betörjön a koreai sport és zene iparba.
Jackie maga válogatta össze a tagokat, akik magas színvonalú képzésben részesültek. Emellett részt vett a csoport arculatának megtervezésében és az album munkálatai során is sokat segédkezett a filmcsillag. A banda nemzetiségét tekintve multinacionális, ugyanis öt koreai (Simba, Zica, Yul, San Cheong, E.Co), egy koreai-amerikai (Eddy) és egy ausztrál-kínai (Prince Mak) tagja van jelenleg a bandának.
A JJCC egy jelenleg 6 tagot számláló dél-koreai fiúbanda. A fiúk hivatalosan 2014. március 20-án debütáltak akkor még 5 taggal: E.co, Eddy, SimBa, San-Cheong és Prince Mak az 'At First' című dalukkal. 2015-ben azonban csapatbővítés volt, amely után 7 tagra bővült a csapat, ugyanis Yul és Zica ekkor csatlakozott. Jelenleg a csapat azért számlál mindössze 6 tagot, ugyanis Prince Mak kilépett a csapatból.

2014 - Debütálás az első kislemezzel, az 'At First'-tel, és comeback a 'One Way'-jel

Március 10-én a The Jackie Chan Group Korea bejelentette készülő fiú csapatának érkezését: „A JJCC Jackie Chan elképzeléséből született, hogy Ázsiát egyesítve meghódítsa a világot a zene. A csoport képes lesz teljesíteni minden elképzelést az „alap” idol bandákhoz hasonlóan. Mindent megtettünk a hivatalos debütáláshoz, rengeteg verejték és szenvedély van ebben. Mi a legvégéig mindent megteszünk, hogy az első előadás jó benyomást tegyen a rajongók számára.” Március 13-án megjelent az első teaser videó, amelyet a hivatalos youtube csatornájukra töltöttek fel. Március 20-án az M! Countdown-ban hallhattuk először debütáló dalukat, majd március 24-én a dalhoz készült videóklipet is közzé tették. A videó igen látványos lett, azonban ebben a videóban Prince Mak nem szerepel, ugyanis egy baleset érte ekkoriban, de az élő adásokon már részt vehetett. 2014. augusztus 18-án hivatalosan is bejelentették, hogy a csapat hamarosan visszatér az első minialbummal, amely a 'One Way' címet kapta, és a vezető dal a 'Bing Bing Bing' videót is kapott, amely megmutatta a srácok férfias bájait. Az ügynökség azt is elmondta a videóval kapcsolatban, hogy a K-Tigers taekwondo-s csoport is együttműködött, és segített a koreográfiában. Augusztus 21-én meg is jelent a videó, amely igen futurisztikusra sikeredett.

2015 - A második single lemez, csapatbővítés

Az évet január 14-én 3. kislemezükkel a Fire-el nyitották. A csapat új koncepció sokkal inkább a férfias és kemény megjelenésüket helyezte előtérbe. A klip pedig egy mozgalmas és látványos világot tár a rajongók szeme elé, valamint a koncepcióval ellentétben a srácok aranyos, bájos oldalát is próbálja hangsúlyozni.
Április 6-án újabb teaser került napvilágra, majd április 9-én megjelent legújabb On The Flower bed című daluk videó klipje. A dal érdekessége, hogy ez egy feldolgozása Hun Jung Hee 1989-es dalának. A dal a boldog szép napok emlékét idézi vissza bennünk. Természetesen a dal modern köntösbe bujtatásánál együttműködtek a srácok a dal eredeti előadójával Hun Jung Hee énekesnővel is. Augusztus 12-én a srácok több fórumán is bejelentették, hogy két új tag érkezik, így 7 tagúvá bővítve a csapatot. A csoport ügynöksége így nyilatkozott a változásról: „Úgy gondoljuk, hogy a két új tag érdekes és friss varázst fog nyújtani és növeli a csoport sokszínűségét."
Augusztus 20-án megjelenő legújabb Where You At címet viselő kislemezükkel pedig a két új tag hivatalosan is debütált. Valamint a kislemezzel egy napon 2. mini albumuk az ACKMONG is napvilágot látott. A csapat új kislemezében ezúttal nagy hangsúly volt a rap részeken, illetve sokkal dinamikusabb lett, mint a korábbi dalaik.
Az albumról november 18-án az Insomnia is klipet kapott, mely a Where You At-től eltérően egy sokkal sötétebb, melankolikusabb és komolyabb képet festett a csapatról.

2016 - ToDay, Freedom

Március 9-én megjelent a srácok sorban 7. kislemeze ToDay címmel, ám Prince Mak egy súlyos közép fül gyulladás miatt (mely miatt műtéti beavatkozást is kellett végezni), így az ausztrál koncertjeik után ő a szüleivel maradt, valamint visszatérését később emésztési problémái miatt is el kellett halasztani. A srácok ezután 6 taggal folytatták tevékenységüket. 2016. novemberében egy újabb kislemezzel jelentkeztek , amely a Freedom címet viseli.

2017 - Prince Mak távozása, E.Co bevonulása

2017-ben a JJCC rajongói nem unatkoztak. Miután 2016. novemberében megjelent a Freedom c. album, felreppentek a hírek: Prince Mak elhagyni készül a csapatot. Még decemberben azt állította nem hagyja el a csapatot, nem is hagyta, csak jelenleg a kínai szóló tevékenységére összpontosít. Bejelentését követően az Emperor Entertainment is megerősítette, hogy egyelőre színészi tevékenységét folytatja. De nem sokáig maradt felhőtlen a csapat háza tájéka, ugyanis Prince Mak végül nyilatkozott, hogy tényleg nem írta alá a szerződését a JJCC koreai ügynökségével.
2017. augusztus 6-12 között a csapat Amerikában túrnézik, de a szünet alatt is San Cheong ill. Yul a Produce 101 második szezonjában voltak láthatóak az 5. epizódig.
E.Co a csapat legidősebb tagja 2017. márciusában kezdte meg kötelező katonai szolgálatát, amelynek alkalmából a csapat kiadta a 'Don't Cry' című dalt, hogy emlékezetessé tegyék az alkalmat.


Érdekességek

► Hobbijai a zene hallgatás, fényképezés és a film nézés.
► Művésznevét a Yul-t ő választotta magának.
► Prince Mak szerint ő a legjóképűbb a csoportban.
► Van némi hasonlóság közte és a Seventeen-es Won Woo között, főleg ha mosolyog.

Írta: Angel

 JJCC  (제이제이씨씨)

Koreai megjelenések

Mini albumok

2014

One Way

2015

ACKMONG (Nightmare)


Single-k

2014

At First

2015

Fire
On The Flower Bed
Where You At
Insomnia

2016

ToDay
 

Japán megjelenések

Single-k

2016

Ima sugu ni (今すぐに)
Freedom


A.T. O

Egységes digitális kislemezek

2014

Just Like It Was a Painting (그린 맘이었을 뿐이야)
Keep On
Crazy (미친)

Utolsó frissítés: 2017.06.28. 18:06 Angel által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace