Starity

Kim Dong Hyun

Kim Dong Hyun Kim Dong Hyun nemzetisége 1657. 326rajongó 14vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 97%
 • Születési név
 • Kim Dong Hyun
 • Becenév
 • Donghyun, Flour, General, Angry Bird
 • Születési idő
 • 1989. február 12.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 178 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Noh Min Woo Jo Kwangmin Shin Hyun Seong Jo Young Min Lee Jeong Min

Kim Dong Hyun életrajza

Kim Dong Hyun

 Név: Kim Dong Hyun (김동현), ドンヒョン (Donhyon)
 Becenév: Flour, General, Angry Bird
 Pozíció: vezető, vokalista
 Születési idő: 1989. február 12.
 Vértípus: A
 Magasság: 178 cm
 Súly: 60 kg
 Csillagjegy: vízöntő
 Specialitás: folyékonyan beszél japánul, tánc
 Kedvenc szín: fekete
 Idol: Michael Jackson
 Tanulmányok: MyeongJi Egyetem – Zenei ágazat
Szerepelt a Happy Sunday (해피 선데이) (2006-2010) variety show-ban és az Elephant (코끼리) (2008) című drámában, mielőtt debütált a Boyfrienddel.

„Nem tudom elképzelni, hogy mást csináljak. Egy énekes akarok lenni nagy befolyással a fiatalokra.” - Donghyun. Legidősebbként a gyakornokok csoportjában hat éven keresztül gyakornokoskodott a Starship Entertainmentnél.

Érdekességek

- Donghyun és Minwoo beszélik a legfolyékonyabban az angolt. 
- Hyunseong szerint, Donghyun bármit csinál, azt megfontoltan teszi, szóval bármit csinál, azt jól csinálja.
- Youngmint szereti a legjobban a tagok közül, mert ő követi a legjobban.
- Szeret Hyunseonggal edzeni.
- Divatosan öltözködik.
- Minwoo és ő szeretik a kimchit.
- Szerinte vicces az arca, amikor énekel.
- Inkább hazamegy a saját házába, minthogy a dormban maradjon.
- Minwoo-val és Hyunseonggal osztoznak egy szobán.
- Koncertet akar adni a jövendőbeli barátnőjének, ha lesz rá bevétel.
- Szeretné, ha a Boyfriend olyan népszerű csapat lehetne, mint a Girls’ Generation.
- Tud zongorázni. 
- A gyakornoki időszakban, Donghyun volt az egyetlen, aki zongorán játszott, hogy a többi gyakornok gyakorolhassa az éneklést.
- Azt mondta, hogyha lenne egy szabadnapja, akkor csak autóba szállna és vezetne tervek nélkül.
- Hat évig volt gyakornok.
- Szerette nézni a Big Banget a színpadon, mikor középiskolás volt.
- Az volt az álma, hogy zongorista legyen. 
- Nagy csodálója lett Jay Chou-nak, egy kínai színésznek, miután megnézte a Secret című filmjét.
- Debütálás előtt tagja volt egy Syndrome nevű bandának egy divat fotósorozat készítése céljából.
- Egyszer kiskorában volt Indonéziában és egyik vágya, hogy visszamehessen oda.
- Néha kapitánynak hívja magát, mivel ő a vezető a csapatban.
- Az Mnet M!PICK feladatához zongorázott és elénekelte Jeongminnal és Hyunseonggal együtt a SHINee Love Like Oxygen című számát.
- Debütálás előtt, amikor felső tagozatos volt a középiskolában, szerepelt a Conduct Zero című show-ban.
- Feltűnt a KBS The Star Golden Star show-ban.
- „A rajongók olyanok, mintha a barátnőink lennének. Sokszor küldenek finom ételt nekünk, mikor a TV állomáshoz megyünk. Mi tényleg hálásak vagyunk nekik.” – Donghyun
- K.Will egyik háttértáncosa volt Youngminnal, Kwangminnal és Minwoo-val debütálás előtt.
- „Amikor a gyakorlás nehéz, ki szeretnék kapcsolódni és beszélgetni a barátaimmal és a szüleimmel.” – Donghyun
- Minwoo szerint Donghyun szerepe a bandában olyan, mint egy apukáé, az emberek úgy érzik, hogy számíthatnak rá.
- Kwangmin Donghyunt választotta a legférfiasabb tagnak.
- Egy filmben olyan szerepben játszana, aki férfias és sármos, és aki nézi, azt gondolja majd, hogy ő menő.
- Magát választotta a legférfiasabbnak a bandából, mert ő a legidősebb és azt mondta, hogy a többi tag még túl fiatal és még nincs kiforrott sármjuk.
- Donghyun azt mondta magáról, hogy a személyisége miatt egy kicsit merev és nem tudja magát rendesen kifejezni. Szóval olyan lányok tetszenek neki, akik élettelik és vidámak.
- Azt mondta, hogyha egy napig lány lehetne, akkor randizna egy fiúval.
- „Szeretek sportolni. Ha van időm, elmegyek kocogni vagy focizni. Sajnálatos, hogy nincs rá időm.” – Donghyun
- „K.Will hyung volt az első, aki megtanította, hogyan kell énekelni. Ő olyan nekem, mint egy tanár.” – Donghyun.
- Youngminnal randizna, ha lány lenne.
- Szerinte a szemei a legvonzóbb testrészei, mert különböző méretűek – az egyik kisebb, a másik nagyobb – így képes több oldalát is megmutatni.
- A felső ágyon alszik.
- Amikor megkérték, hogy válasszon a Girls’ Generation és a Wonder Girls között, az utóbbit választotta.
- Ő és Hyunseong ébresztik fel a tagokat reggelente.
- Amikor megkérdezték a Boyfriendet, hogy mi a kedvenc számuk a Janus albumról, Donghyun, Hyunseong és Jeongmin a saját szólóját mondta.
- Ideális típusa ragyogó és aktív lány. Valaki, aki szeret kódokban beszélni, vicces és kényelmes farmert és egy összeillő pólót hord.
- Ideális típusa Park Bo Young.
- Azt mondta, hogyha elsők lesznek egy zenei show-ban, akkor egy esős napon táncolni és egy virággal a fején fog rohangálni, valami szexi ruhában, megmutatva a kulcscsontját.
- A Boyfriendben csak Donghyunnak, Jeongminnak, Youngminnak és Minwoo-nak volt tapasztalata a randizásban.
- Így írták le első szerelmét: „Egyből beléesett, amikor meglátta egy étteremben, amit gyakran látogatott a középiskolás barátaival. Idegesen elkérte a telefonszámát és sokat leveleztek egymással. Randiztak egy ideig, de a lány nem jelent meg mindig a randikon és figyelmen kívül hagyta Donghyunt, ami szakításhoz vezette őket.”

Boyfriend


(tagok balról jobbra fent: Youngmin, Donghyun, Kwangmin, Hyunseong, Minwoo és lent: Jeongmin)

Általánosságban
A Boyfriend (보이프렌드) egy 2011-ben debütált hattagú dél-koreai fiúbanda a Starship Entertainment alatt. Ők az első fiúcsapat, ahol ikrek vannak. A csoport tagjai Kim Donghyun, Shin Hyunseong, Lee Jeongmin, Jo Youngmin, Jo Kwangmin és No Minwoo. 2011. május 26-án debütáltak a Boyfriend című számukkal az Mnet M! Countdown nevű műsorban.

2011: Debütálás
2011. május 26-án, a Starship Entertainment kiadta a debütáló dalukat, a Boyfriendet. A promóciózások végén a csapat kiadta a You & I című dalukat, amely még több pozitív visszajelzést kapott a zenei kritikusoktól. Október 6-án megjelent a Boyfriend második single-je, a Don’t Touch My Girl. Majd az I’ll Be There című decemberi számuk második helyezést ért el a Gaon zenei csatornán.

2012: Love Style, japán debütálás és Janus
A csapat aláírt egy szerződést egy japán ügynökséggel és kiadták az első speciális japán albumukat We Are Boyfriend címmel június 6-án. A debütálást 10.000-es nézettséggel csinálták június 30-án a Nippon Budokannál. Május 2-án Hyunseong kiadta első szóló számát Only You címmel a The King 2 Hearts nevezetű drámához.

A debütáló japán single-jük a Be My Shine címet kapta. Június 7-én a Boyfriend kiadta első mini albumukat, a Love Style-t. Július 1-én sikeresen megcsinálták az első japán fellépésüket First Date with Boyfriend in Japan néven a Nippon Budokannál.

Eltekintve a koreai visszatérésüktől 7-én a Boyfriend kiadta a második „kettős single”-jét, a Dance Dance Dance-et és a My Lady-t. Az első teljes hosszúságú albumukat november 22-én hozták napvilágra. A fiúk tartottak egy fantalálkozót megünnepelve második single albumukat december 1-én és 2-án a Kobe World Hallban és a Saitama Super Arénában. A csapat megtartotta az első japán szóló koncertjét Love Communication 2012 ~Xmas Bell~ néven. Öt koncertet adtak a Tokyo Dome City Hallban december 22. és 24. között 12.500 rajongót elcsalogatva otthonról. December 27-én a KBS Joy kiadott egy előzetest a Hello Baby hetedik évadjához, amelyben a Boyfriend kapott szerepet.

2013: I Yah, On & On, Melody of Eyes, Seventh Mission és Pinky Santa
A Boyfriend volt az első külföldi előadó, aki felénekelhette egy anime zenéjét. A Hitomi no Melody, a harmadik japán single-jük, ami március 27-én jött ki. A szám a Detective Conan című anime befejező dala lett. Ez a szám érte el az addigi legmagasabb helyezésüket és második lett az Oriconon.

Május 23-án a Starship Entertainment kijelentette, hogy a Boyfriend egy visszatérést fog csinálni egy új digitális single-lel, az On & Onnal 28-án, ami egy ajándék a csapat második évfordulójának megünneplésének alkalmából. 27-én az ügynökség kiadta a videoklip előzetesét, következő nap pedig a teljes klipet. 30-án Donghyun szerepet kapott egy musicial-ben, a 1000th Manben. Június 14-én Jeongminnak kórházba kellett mennie a japán ütemtervük után, vakbélgyulladást diagnosztizáltak nála. Amíg otthon pihent, a Boyfriend öt taggal folytatta tovább és követte az ütemtervet.

A Boyfriend kiadta a speciális karácsonyi single-jüket november 20-án. A szám címe Pinky Santa lett, ami nyilván sok rózsaszínt használ, de a rózsaszín azt is jelenti, ahogy a kisujjainkkal ígéretet teszünk. A Pinky Santa a Weekly Single Charton ötödik helyezést ért el. 

2014: My Avatar, Obsession, Witch és első hazai koncert
A csapat sikeresen véghez vitte az első koncertjét Puerto Ricóban, az első ott fellépő koreai bandaként. Március 8-án fellépett 1.700 rajongó előtt a Centro De Bellas Artes Luis A Ferrében és a United States-ben. Utána március 11-én Chicagóba, majd 13-án Dallasba mentek.

Március 26-án a csapat kiadta a negyedik japán lemezét, a My Avatart egy videoklippel együtt.

Május 15-én posztoltak magukról képeket, miközben készítették a fotósorozatokat a következő videoklipjükhöz. Május 21-én kiposztoltak egy előzetest a hivatalos YouTube csatornájukra. Az Obsession, a csapat második mini albuma június 4-én jelent meg, nagy érdeklődést keltve a rajongók között világszerte. Az Alarm videoklipje megjelent biztosítva a visszatérésüket. Néhány rövid hónap után, október 9-én megcsinálták a Witch-csel a visszatérő fellépésüket az M!Countdownon. A klip 12-én jött ki, az album pedig utána következő napon jelent meg. Megtartották első koreai koncertjüket 2014 BOYFRIEND – The First Chapter in Seoul Bewitch néven november 23-án az Olympic Hallban és az Olympic Parkban.

2015: Bounce, Bewitch világturné
Március 6-án a Boyfriend kiadott egy új videoklipet a visszatérésükhöz, a Bounce-hoz. A mini album 9-én jelent meg Boyfriend in Wonderland címen. A csapat világturnéja Taiwanban kezdődött áprilisban 2015 Boyfriend – The First Chapter in Taiwan (Bewitch) néven. A következő hónapban megtartotta első amerikai turnéját Brazíliában, Argentínában, Bolíviában és Mexikóban, majd Európában: Finnországban, Oroszországban és Párizsban.

2016: ötödik évforduló, To My Bestfriend és Glider
A Starship Entertainment bejelentette, hogy a Boyfriend május 26-án kiadja az ötödik évfordulós számukat, a To My Bestfriendet, amelyhez videoklip is készült. Ezek után a csapat június 1-én kiadta az ötödik japán single albumát, a Glidert egy videoklippel együtt.

Októberben kiadták nyolcadik japán single albumukat, a Jackpotot, amihez videoklip is készült. Az album négy különböző verzióban jelent meg.

2017: I Miss You, Summer és Never End
2017. február 21-én adták ki I Miss You névre keresztelt japán single albumuk, amihez egy videoklip is megjelent.

Május 25-én a Starship Entertainment bejelentette, hogy a csapat nyári visszatérésre készül. A Summer névre keresztelt videokliphez július elsején kiadtak egy előzetest, a teljes verzió pedig 5-én jelent meg. A mini album 12-én látott napvilágot.

Július 25-én megjelent egy előzetes fotó az augusztusi visszatéréshez, az ötödik koreai mini albumukhoz, amely a Never End nevet kapta. Július 27-től augusztus 1-ig jelentek meg az egyéni teaser képek, majd 2-án pedig a csoportkép és a számlista látott napvilágot. 4-én adták ki a klip, majd 7-én az album előzetesét. A teljes album és a videó 9-én jelent meg.

2018: Try My Wings, hetedik évforduló, 
Miután február 14-én kiadták az új japán single-jükhöz a teaser videót, négy nap múlva, 18-án kijött a teljes videoklip, amiben minden egyes tag különböző beállításokba kerül, és átmegy a saját problémáin, ami lehet a munka, a szerelem, stb. A teljes single album február 28-án jelent meg a nyilvánosság előtt.

Május 17-én a csapat megosztott egy előzetes képet, amin 'coming soon' felirat és egy dátum: 2015. 05. 25. volt található, ami arra engedett következtetni, hogy egy visszatérés várható a fiúktól. 20-án egy csoportkép és három egyéni fotó került napvilágra, amelyen Donghyun, Youngmin és Hyunseong voltak láthatók. Majd 21-én pedig Jeongmin, Minwoo és Kwangmin kerültek sorra. 23-án a videoklip előzetese jelent meg, amely a Sunshower címet kapta, végül pedig 25-én jelent meg a teljes verzió. A számot Jeongmin komponálta, a szöveg pedig tőle, Donghyuntól, Kwangmintól és Minwoo-tól származik.

2019: Stay The Way You Are, feloszlás
Február 27-én jelent meg az előzetes képek után a Boyfriend 
japán visszatérése, a Stay The Way You Are.

Május 17-én a Starship Entertainment bejelentette a Boyfriend feloszlását. A tagok mindannyian megosztották a gondolataikat egy-egy kézzel írt levél formájában.

írta: mucika01

Variety show-k

2011: Mnet M! Pick

2012: Mnet Boyfriend's W Academy
SBS MTV Wonder Boy 

2012-2013: Japanese TV Tokyo Etoile Academy of Music

2013: KBS Joy Hello Baby Season 7
Fuji TV Boyfriend's Mission 

Filmek

2013: GOGO♂Ikemen 5 (GOGOイケメン5) 

Drámák

2014: MBC Every 1 Love Frequency 37.2

2016: The Miracle

Musicial

2013: The 1000th Man 

2015: Bachelor’s Vegetable Store
Brothers We're Brave
Bachelor’s Vegetable Store 

2015-16: 1 km

2016: Romeo and Julia

2017: My Bucket List

BOYFRIEND

Megjelenése: 2011. május 26.


1. Let's Get it Started
2. Boyfriend
3. You and I
4. Boyfriend (instrumental)
5. You and I (instrumental)


DON'T TOUCH MY GIRL

Megjelenése: 2011. október 6.


1. You're my lady
2. 내 여자 손대지마 (Don't touch my girl)
3. 점점점
4. 내 여자 손대지마 Inst.
5. 점점점 Inst


I'LL BE THERE

Megjelenése: 2011. december 8.


1. Where R U
2. 내가 갈게 (I’ll be there)
3. 혼자가 아닌 둘 (Not one, but two)
4. 내가 갈게 (I’ll be there) (Instrumental)
5. 혼자가 아닌 둘 Inst. (Not one, but two) (Instrumental)


WE ARE BOYFRIEND

Megjelenése: 2012. június 6.


1. Boyfriend
2. Don't Touch My Girl
3. ひとりじゃないふたり (Not One But Two)
4. It's U
5. You & I
6. I'll Be There
7. Boyfriend: 2012 Remix (Bonus Track)


LOVE STYLE

Megjelenése: 2012. június 14.


1. I’m In Love
2. Love Style
3. Super Hero
4. One day
5. Wonderful Girl
6. Do
7. Love Style (Inst.)


BE MY SHINE

Megjelenése: 2012. augusztus 22.


1. Be My Shine
2. The Story You Never Knew
3. Boyfriend (Japanese Version)
4. Be My Shine (Instrumental)
5. The Story You Never Knew (Instrumental)
6. Boyfriend (Instrumental)


JANUS

Megjelenése: 2012. november 8.


1. 야누스 (Janus)
2. 내 꿈꿔 (Good Night)
3. Excuse Me
4. 이랬다 저랬다 (Trippin’) (현성 Solo)
5. 미스터리 (Mystery)
6. Go Back
7. Stop It
8. Listen (동현 Solo)
9. 잘 지내니 (My Dear) (정민 Solo)
10. 열쇠 (Soulmate)


KIMI TO DANCE DANCE DANCE / MY LADY (FUYU NO KOIBITO)

Megjelenése: 2012. november 28.


1. Dance Dance Dance
2. MY LADY
4. Dance Dance Dance (Instrumental)
5. MY LADY (Instrumental)


I YAH

Megjelenése: 2013. január 10.


1. 아이야 (I Yah)
2. 야누스 (JANUS)
3. 그 곳에 (Standing with U)
4. 내 꿈꿔 (Good Night)
5. Excuse Me
6. 이랬다 저랬다 (Trippin') [Hyun Seong solo]
7. 미스터리 (MYSTERY)
8. Go Back
9. Stop It
10. Listen [Dong Hyun solo]
11. 잘 지내니 (My Dear) [Jeong Min solo]
12. 열쇠 (Soulmate)


HITOMI NO MELODY

Megjelenése: 2013. március 27.


1. Melody of Eyes
2. TO MOON
3. Melody of Eyes (瞳のメロディ) (Instrumental)
4. TO MOON (Instrumental)


ON & ON

Megjelenése: 2013. május 28.


1. On & On
2. On & On (Instrumental)


SEVENTH MISSION

Megjelenése: 2013. május 29.


1. CODE NAME; SPY GET LOVE
2. Be My Shine
3. Dance Dance Dance
4. First Kiss
5. Party Plane
6. Supernatural
7. Dangerous
8. My I
9. Waikiki
10. MY LADY
11. Melody of Eyes
12. NIPPON BUDOKAN PREMIUM SHOWCASE LIVE
13. Chibi Character
14. Special Box


PINKY SANTA

Megjelenése: 2013. november 20.


1. Pinky Santa
2. My Treasure
3. Pinky Santa (Instrumental)
4. My Treasure (Instrumental)


MY AVATAR

Megjelenése: 2014. március 26.


1. My Avatar
2. Dark Carnival
3. My Avatar (Instrumental)
4. Dark Carnival (Instrumental)


OBSESSION

Megjelenése: 2014. június 9.


1. Back it up
2. Obsession (너란 여자)
3. Alarm
4. Deny
5. 10 Minutes Ago (10분전)
6. Hey Fox (여우야)


WITCH

Megjelenése: 2014. október 13.


1. Bewitch
2. WITCH
3. White Out
4. ON & ON
5. 친구라도 돼줘 (Just Friends)
6. Suggest
7. 잘 지내더라 (You’ve Moved On)


BOYFRIEND IN WONDERLAND

Megjelenése: 2015. március 9.


1. All In
2. Bounce
3. 삐딱이 (Crooked)
4. 하나 둘 셋 (1, 2, 3)
5. Lost Memory
6. White Day


2012~2014 - PERFECT BEST COLLECTION

Megjelenése: 2015. június 10.


CD Tracklist:

Disc 1
Be my shine ~Kimi wo Hanasanai~ (君を離さない; I Won't Let Go of You)
Kimi to Dance Dance Dance (キミとDance Dance Dance; And You Dance Dance Dance)
MY LADY ~Fuyu no Koibito~ (MY LADY ~冬の恋人~; Lover of Winter)
Hitomi no Melody (瞳のメロディ; Melody Eye)
Koi no Mahou (恋の魔法; Magic of Love)
Pinky Santa
My Avatar
Start Up! (スタートアップ!)
CODE NAME; SPY GET LOVE
Here!
Brand New Day

Disc 2
Kimi no Shiranai Story (君の知らない Story; The Story You Don't Know)
BOYFRIEND ~JAPANESE VER.~
TO MOON
Beautiful Life
Boku no Takaramono (ボクの宝物; My Treasure)
Hitomi no Melody ~KOREAN VER.~ (SHORT EDIT) (瞳のメロディ)
Dangerous
Party Plane
DARK CARNIVAL
DO-DO-DO
The Same Sky
Don't Touch My Girl ~JAPANESE VER.~ (Regular Edition Bonus Track)
I'll Be There ~JAPANESE VER.~ (Regular Edition Bonus Track)

DVD Tracklist:

Musing Edition
~PREMIUM BOX~
BOYFRIEND LOVE COMMUNICATION 2014 –Start up!-
BOYFRIEND LOVE COMMUNICATION 2014 –SEVENTH COLOR- @Zepp DiverCity (TOKYO)
MUSIC VIDEO
Be my shine ~Kimi wo Hanasanai~ (君を離さない)
Kimi to Dance Dance Dance (キミとDance Dance Dance)
MY LADY ~Fuyu no Koibito~ (MY LADY ~冬の恋人~)
Hitomi no Melody (瞳のメロディ)
My Avatar
Start Up! (スタートアップ!)
Here!

BESTFRIEND Edition
BOYFRIEND LOVE COMMUNICATION 2014 -Start up!-
Member's Solo Angle
Making Video
BOYFRIEND LOVE COMMUNICATION 2014 -SEVENTH COLOR-
Making Video (Nagoya, Osaka, Tokyo)
Japan Debut kara Furikaeri Making Digest (日本デビューから振り返りMakingダイジェスト)


TO MY BESTFRIEND

Megjelenése: 2016. május 26.


1. 약속할게 (To My Best Friend)


GLIDER

Megjelenése: 2016. június 1.


1. Glider
2. Party People
3. Nameless (名もなき) Love Song
4. Ashita No Harewataru Sora Ni (明日の晴れ渡る空に)
5. Glider (Inst.)


JACKPOT

Megjelenése: 2016. november 2.


1. Jackpot
2. Nightmare
3. B&D
4. Merry Christmas for U
5. Jackpot (Instrumental)


I MISS YOU

Megjelenése: 2017. február 21.


1. I Miss You
2. Rose
3. Amazing World
4. Last Smile


SUMMER

Megjelenése: 2017. július 12.


1. Summer
2. Nobody Knows
3. Remember
4. Tell U Dat
5. Manatsunoyonoyume


NEVER END

Megjelenése: 2017. augusztus 9.


1. Star
2. Falling
3. 핑 (Never End)
4. 놀러와 (Welcome to My)
5. 비공개 사과 (Sorry)

 

TRY MY WINGS

Megjelenése: 2018. február 28.

1. Try My Wings
2. 通り道
3. Upside Down
4. Challenger
5. Try My Wings (Inst.)


SUNSHOWER

Megjelenése: 2018. május 25.

1. 여우비 (Sunshower)

 

BOQUET

Megjelenése: 2019. február 27.

1. Stay The Way You Are
2. GLIDER
3. Hot Line
4. CALL ME
5. Take Good Care (DONG HYUN & JEONG MIN)
6. Try my wings
7. Sakura
8. Jackpot
9. I Miss You
10. BEST FRIEND
11. promise

 

Közreműködések:

Boyfriend with K.Will and Sistar - "Pink Romance" (2011)

Jeongmin, K.Will and Soyu - White Love (2012)

Starship Planet - "Snow Candy" (2013)

K.Will, Sistar, Junggigo, Mad Clown and Jooyoung - Love Is You (2014)

LeL feat. Jeongmin - Paper Heart (2015)


Koncertek/turnék:

Koreai:

2012: Sistar & Boyfriend 1st Singapore Fan Meeting

2012: First Date With You in Taiwan

2012: First Date With Boyfriend in Bangkok

2012: First Date With You in Shanghai

2012: First Date With Boyfriend in Budokan

2013: Asia Fan Meeting "Janus" in Singapore

2013: Asia Fan Meeting "Janus" in Guangzhou

2013: Asia Fan Meeting in Taiwan

2014: First Fan Meeting in Puerto Rico

2014: First U.S Showcase Live in Chicago, IL

2014: First U.S Showcase Live in Dallas, TX


Japán:

2012: First Date with BOYFRIEND in JAPAN

2012: Love Communication 2012 ~XMAS BELL~

2013: Love Communication 2013 -SEVENTH MISSION-

2014: Love Communication 2014 -Start up!-

2016: Boyfriend, The Special Chapter in Japan 'Bewitch 2016'"


Világkörüli:

2015: The First Chapter "Bewitch"

Utolsó frissítés: 2019.05.18. 11:11 mucika01 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace