Starity

Kim Han Kil "5zic"

Kim Han Kil Kim Han Kil nemzetisége 4695. 83rajongó 5vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kim Han Kil
 • Becenév
 • Zick Jasper, 5zic
 • Születési idő
 • 1988. július 26.
 • Születési hely
 • Ilsan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Táncos, Dalszövegíró, Producer
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 178 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Sim Jong Su Namekawa Yasuo Kim Ki Seok Yoon Bo Mi

Kim Han Kil életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Születési név: Kim Han Kil
Születési idő: 1988.07.26
Születési hely: Ilsan, Dél-Korea
Magasság: 178 cm
Vértípus: O
Hoobija: zenehallgatás, szövegírás, edzés 

Korai évek:

5zic-nek tizenéves korában édesapja Tiger JK - Year of the Tiger című albumát adta ajándékba és ekkor tetszett meg neki maga a hip-hop stílus. Valamint ez a CD mozdította el 5zic-et abba az irányba, hogy előadó legyen.

Kezdetek és szóló karrier:

Han Kil azon kevés idolok közé tartozik, aki még debütálása előtt teljesítette katonai szolgálatát, ugyanis ő 2007. júliusában vonult be, majd két év után 2009. július 2-án szerelt le. Így, hogy már a kötelező katonai szolgálatot kihúzhatta a listájáról elkezdte építeni zenei jövőjét, melynek első lépéseként gyakornoknak állt a Jungle Entertainment-hez, majd mér három másik elhivatott sráccal össze rakva két évnyi képzés után végül a cég újdonsült fiú csapatának tagjaként megmutatta mire is képes. Pontosabban még a nagy debütálás előtt esélyt kapott erre, ugyanis egy elő debütálás keretén belül 5Zic csapattársaihoz hasonlóan egy saját dallal és klippel mutatkozhatott be. Szóló dala a Beautiful Day címet kapta, amelyben egy híres rapper-el BEE-vel közösen tűnt fel.
Szóló megjelenését követően pedig 2011. október 25-én debütált az M.I.B tagjaként, ahol, mint a csapat vezetője és fő rappere kapott helyet.

2014-ben 5zic több egyéni szerzeményét is kiadta. Szeptember 7-én Hyena címmel, majd december 7-én Hyena2 címmel is kiadott egy-egy dalt.
December 17-én pedig kiadta sorban 2. digitális kislemezét Chilin On My Bed címmel, melynél Roydo is közreműködött.
2015. május 13-én 5zic kiadta első mixtape-jét Exhibition címmel. A lemezzel egyúttal pedig új művészneve is debütált a 'Zick Jasper'. Ugyan olyan címmel, mint új művészneve a még májusban megjelent mixtape-ről június 12-én a Zick Jasper-höz került ki az első videó klip. Július 16-án viszont újabb dallal és klippel lepte meg rajongóit, ami a Hungry címet kapta. A dalnál közreműködik Wutan és Don Mills is, akik a klipben is láthatóak.

Közel egy éves csend után 2016. május 3-án megjelent legújabb videója, melyet a Primetime című dalához forgattak. Legújabb szerzeményénél pedig ezúttal G Funk volt, aki közreműködött.


Érdekességek:

- Ideális lány típusáról azt mondta, hogy egy normális lányt szeretne, nem egy tucatot, akiből rengeteg van az utcán
- Szabad idejében szeret szöveget írni, zenét szerezni és persze edzeni
- A csapat tagok szerint 5zic öltözködik a legelegánsabban
- Az A Pink-es Bo Mi-val igen jó és közeli kapcsolatban áll, sőt az énekesnőnek a Kiss the Radio egy 2014-es adásában be is kellett bizonyítania így élő adásban Bo Mi megadta 5zic számát akit fel is hívtak, így maga a rapper is megerősítette, hogy valóban közeli barátok
- A csapat tagjai szerint 5zic a legstílusosabb közülük
- Egy rádiós műsorban elárulta, hogyha életét nem a zenének szentelte volna akkor valószínűleg orvos lett volna, azon belül is sebész
- Saját elmondása szerint 10 év múlva úgy képzeli el az életét, hogy saját ügynökséget működtet
- Az M.I.B tagjai elmondták, hogy ők is szeretnének olyan izmosak lenni, mint a csapat leadere, 5zic pedig elmondta, hogy szeretne olyan arcot mint Kang Nam-é
- Tetoválásai:
                   1. Bal vállán a "Keep the faith" felirat és mellette több angyal és csillag is került.
                   2. Bal felkarján függőlegesen jön lefelé a "The Mild wins othet the though" felirat.
                3. A bal csuklója és a felkarja között pedig egy görög mitológiai lény ún. Khimaira (nőstény szörnyalak: elöl oroszlán, középen kecske, hátul sárkány) ezt pedig rózsák és egyéb díszítő elemek veszik körül.
- Debütálásuk óta 5zic írja és szerzi a legtöbb dalát a csapatnak


M.I.B (2011-2017)

Az M.I.B (Most Incredible Busters) egy dél-koreai hip-hop csapat, ami a Jungle Entertainment alá tartozik. A csapatot még 2009-ben kezdték össze rakni, majd végül 2011-ben debütáltatták a srácokat.
A csapatot 5zic, Cream, Sims és Kang Nam alkotja.
A tagok is rendhagyó módon lettek bemutatva hisz mindegyik tagnak lett egy saját videó klipje evvel is akarta erősíteni a társaság, hogy a tagok külön-külön is megállják a helyüket. A tagokat bemutató zenei videók október 6. és 17. között jelentek meg, majd 25-én első teljes albumuk is megjelent. Végül pedig október 26-án hivatalosan is debütáltak az M! Countdown-ban debütáló G.D.M (Girls, Dream, Money) számukkal.
2012-ben a csapat visszatérése a vártnál később lett mivel április 4-én tűz ütött ki ahol forgatták a videót és sajnálatos módon két ember életét vesztette… A tragédia után elhalasztották a visszatérést, majd az eredeti dátum helyett két hónap elteltével jelent meg a srácok visszatérő videója és május 30-án Illusion címmel első mini albumuk is megjelent
Majdnem egy év elteltével pedig 2013. április 10-én térten vissza Nod Allong! címet viselő klipjükkel és második mini albumukkal, mely a Money In The Building nevet kapta. Három hónappal később pedig július 31-én megjelent soron következő kislemezük Man In Black címmel.

December 2-án pedig megjelent legújabb kislemezükhöz a Let's Talk About You videó klipje. Habár pedig a dalban közreműködik az A Pink-es Yoon Bo Mi, de a klipben ő nem látható, de természetesen a promóciókban ő is részt vesz a fiúkkal.

2014: The Maginot Line

Négy hónappal utolsó megjelenésük után, március 31-én a csapat kiadta 2. stúdió albumát The Maginot Line címmel, melynek vezető kislemezeként a CHISA'BOUNCE jelent meg.

2016 – 2017: Lejáró szerződés és a csapat feloszlatása

Több éves csend után 2016 októberében lejárt a srácok szerződése a Jungle Entertainmenttel, hosszabbítás mellett pedig egyedül Kang Nam döntött.
Több hónapos pletykák után pedig 2017. január 4-én az ügynökség hivatalosan bejelentette, hogy a csapat feloszlott. A srácok szétválásának okaként az ügynökség közleményében arra hivatkozott, hogy a srácok zenei tervei nem egyeztek.

Írta: GomNaNa, Gureka10

Show műsorok
2014: Immortal Song 2 (ep. 111)
2014: Idol Star Athletics Champion Ship
2013: Thunderstruck Stationary (ep. 6)
2013: Star Diving Show Splash! (ep. 2)
2012: W. Military Academy


Videó klipekben való megjelenései
2011: Cream - Do You Like Me 
2011: SIMS - Hands Up 

M.I.B diszkográfia

Mini albumok
2012: Illusion 
2013: Money In The Building 

Stúdió albumok
2011: Mist Incredible Busters
2014: The Maginot Line 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyéni megjelenései

Kislemezek
2011: Beautiful Day
2014: Hyena
2014: Hyena2 
2014: Chilin On My Bed 
2015: Zick Jasper 
2015: Hungry
2016: Primetime

Mixtape
2015: Exhibition mixtape #1 

Együtt működései
2014: I’ll Be Pretty (feat. Taru) 
2012: Blood AB Tipe Woman (feat. Lyn) 

Utolsó frissítés: 2017.12.30. 15:03 Gureka10 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace