Starity

Kim Hong Joong

Kim Hong Joong Kim Hong Joong nemzetisége 8169. 42rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Kim Hong Joong
 • Becenév
 • Hongjoong, Tiny Hands, Korean Big Minion, Hong Leader
 • Születési idő
 • 1998. november 07.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Leader, rapper, dalszerző
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 171 cm
 • Eredeti hajszín
 • Sötétbarna
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Skorpió
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Park Seong Hwa Kang Yeo Sang Jeong Yun Ho Choi San Song Min Gi Jung Woo Young Choi Jong Ho

Kim Hong Joong életrajza

KIM HONGJOONG

KIm Hongjoong egy 1998-ban, november 27-én született dél-koreai származású rapper, aki Anyangban született. 2018-ban vált a koreai Ateez nevű csapat tagjává és egyben vezetőjévé, de zenével más előbb is elkezdett foglalkozni. 2017-ben feltűnt a JTBC Mixnine nevű műsorban több másik Ateez taggal együtt, ahol végül a tizedik adásban, 42. helyen végzett. 

2022 októberében jelentette be a csapat kiadója, hogy Hongjoong megtartja első kiálítását, ahol az ő általa készített fotókat lehetett megtekinteni november 1-től 7-ig, ahol az odalátogatók pontokat gyűjthettek össze, amelyet a kiálítás utolsó napján pénzre lehetett váltani és eladományozni. A kiálítás November 7, 1998-ként nevet kapta.

2023-ban is megismételte, Walker A néven, ugyanúgy októberben nyertünk tudomást arról, hogy november első hetén lesz egy kiálítás. Ugyanazon a módon mint tavaly, 50 millió won-t gyűjtött össze rákos gyerekek megsegítésére.

2024-ben jelent meg ChungHa EENIE MEENIE című dala, melyen ő is közreműködött.

ATEEZ (2018 - napjainkig)

Debütálásuk előtt

A fiúkat együtt 2017-ben láthattuk a MIXNINE című műsorban, ami október 29-től kezdődött a JTBC-n. A csapat tagjai mind megmutatták tehetségeiket, viszont a meghallgatásokon csak 4-en, Hongjoong, Mingi, Wooyoung és Jongho jutottak tovább. A végső formációig sajnos nem jutottak el, de az odajutók álma sem valósult, mivel törölték a projektet.

2018-ban visszaköszöntek KQ Fellaz néven. Május 22-én Youtube-on és V Live-on elkezdték sugározni a KQ Fellaz American Traininget, amelyben feltűnt plusz egy személy, Lee Joonyoung. A 2001-ben született fiú nem debütálhatott a már mostani néven ismert ATEEZ-el, mert csak egy hónapig volt gyakornok. Jelenleg 2 másik fiúval gyakornokoskodik, Kim Youngseokkal és Lee Yechannal. A műsor záró részeként tekinthetjük a 9 fiú legelső közös dalát a Fromot, amit július 2-án raktak ki a világhálóra.
Az ATEEZ csapatnév az ’A TEEnager Z’ rövidítése, amiből arra következtetünk, hogy azt akarják hogy ’A-tól Z-ig’ az összes tinédzser megőrüljön értük.

Ezek után július 20-án az egyik legnagyobb koreai közvetítő médián, az MNET-en, megjelent az első része a Code Name is ATEEZnek. Ez a valóság sorozat szeptember 7-én végződött. Az utolsó részekben láthattuk a csapat első közös fellépését, amire a fiúk már nagyon vártak. Annak ellenére, hogy rendkívül idegesek voltak, a tökéletesnél is hibátlanabb műsort adtak elő. A rajongói találkozójuk is hatalmas sikert aratott, miután végeztek vele, érzelmekkel tele ültek le beszélgetni. Jongho szabadnak eresztette könnyeit, miközben visszaemlékezett az elmúlt 2 hónapra, majd egy záróbeszéddel elköszöntek a showtól.

2018 - 2019 -  Treasure EP.1: All to Zero, Teasure EP.2: Zero to One, Treasure EP.3: One to All

A KQ Entertainment október 2-án megerősítette, hogy az ATEEZ október 24-én fog debütálni. Debütáló mini albumuk címe Treasure EP.1: All to Zero. Az album 6 zeneszámot tartalmaz, amiből a két fő szám a Treasure és a Pirate King. A teaser képeket október 8-tól kezdték megmutatni, majd a fiúk egyéni képeit és videóit október 10-től töltötték fel. Október 19-én a KQ Entertainment által kikerült az intro, ami a Long Journey címet kapta, gyönyörűen narrált angol szöveggel, mi arról szól, hogy mi fiatalok hogyan készülünk megkeresni a nagy kincset, ami bármi lehet. Végül a Pirate King teasere 22-én, a Treasure-é és az albumba betenkintésé pedig 23-án került ki. A nagy napot a fanok és a tagok is nagyon várták, hiszen egy igazán nagy fordulópont ez az időszak.

A Pirate King egy koreográfiás videó lett, hiszen ezzel a számmal fognak legtöbbször fellépni a jövőben. A dalszöveg jelentése annyi, hogy kövessük a fiúkat és együtt mindenre képesek leszünk. Az úticélunk elérésében, csak az ő segítségükre van szükségünk, sőt még a végén barátok is lehetünk. A Treasure egy rendes zenei videó, tánccal és történettel egybekötve. A történet arról szól, hogy a féltett kincset együtt kell megkeresnünk, minden nap és minden éjjel, de óvnunk kell másoktól. Nem lesz esély arra, hogy megálljunk, de nem is akarunk soha, fogjuk a kezeiket és végig kísérjük őket, míg meg nem találjuk a szívünkben rejtőző kincset. A két videoklippet október 24-én tették közzé, és minkettőt Marokkóban forgatták.

A megjelenéseiket elemezve látható a klippekben a hétköznapibb viselet is, ahol a barnás kékes színek dominálnak inkább, ami tökéletesen passzol a hátterekhez, persze a színesebb ruhák is megjelennek később. Viszont fontosabb a szakadt fekete-fehér viselet, amiből következtethetünk arra is, hogy a 8 ’kalóz’ a szigeten és sivatagban már több ideje keresi a nagy kincset, amit a magukénak akarnak. A promótálást október 25-től kezdték el, majd az utolsó fan találkozójuk vége december 9-én volt.

Beleesve az új évbe, a fiúk nem restelve már január 2-án kiadtak egy képet egy trombitáról, a nevükkel ellátott piros, szakadt zászlóval. A kép felé egy morze kóddal ellátott szöveg volt írva, ami lefordítva Say My Name-et jelent. Egy nappal később kaptunk egy közös képet, majd kikerültek az egyéni teaser képek is, amelyekből fejenként 6 darabot kaptunk (3X2 szett). Január 9-én a KQ Entertainment hivatalos youtube oldalára feltöltötték a Hala Hala (Hearts Awakened, Live Alive) performance videót. Ezt követően 13-án kijött a Say My Name teaser videója is, 15-én meg a hivatalos videoklipp is megjelent. Az albumba való betekintést 14-én hallgathattuk meg.
A Hala Hala az albumra megkapta a teljes verzióját, minek a fanok is nagyon örültek. A szöveg elmondja, hogy a fiúk a szívük és lelkük mélyén még mindig vissza tudnak emlékezni a kiinduló helyzetekre, mikor elsőnek léptek rá a homokra a sivatagban, és ez a villanófény egyre csak növekszik bennük. Ennek az emléknek köszönhetően nem kell félniük. A Say My Name vidóklippjében feltűnik, hogy a bandával valami történni fog. Láthatjuk a 'normál' és bandita formájukat is, melyek általában egy tükör visszaverődésében, vagy egy átlátszó üveg mögött rejtőznek meg. Vannak tagok akik nehezen küzdenek meg a másik énjükkel, például Yeosang és San, és vannak akik kódot akarnak fejteni abból az okból, hogy kiszabaduljanak, például Yunho és Wooyoung. Viszont a dal jelentése elmondja, hogyha együtt maradnak, a magasból nem tudnak lecsúszni. Ha túlnyomónak tartjuk az estéinket csak hívjuk őket, fogjuk meg a kezeiket és nézzünk a szemeikbe, majd együtt elszállhatunk egy jobb helyre. Az útjaikat mi határoztuk el, és bíznak abban, hogy ezért szólítottuk meg őket. Szerintük, csak mi adhatunk meg nekik mindent. A dal végén felcseng egy ismerős dallam, méghozzá a Treasure-ből, amivel arra következtetünk, hogy a Say My Name az előzménye.

Az említett banditák fekete szettben, kalappal és maszkkal tünnek fel, míg a saját énjük a megszokott hétköznapibb barnás viseletet képviselik.

Az album összesen 6 számot tartalmaz, a lemezre a régen jól ismert From is felkerült.
Február 4-én egy újabb képet kaptunk, egy megafonról, amely az előző Hala Hala fellépéseken már feltűnt. A képhez újra egy morze kódos üzenetet kaptunk, mit Hala Halára lehet lefordítani, ebből jött a következtetés, hogy a fiúk egy videoklippet szánnak nekünk. Igazunkat megadva 6-án szabadnak engedték a teasert, majd másnap 7-én már nézhettük a klippet.

A promótálást január 17-től kezdték el, majd március 9-én fejezték be.

A banda első világkörüli turnéja, a The Expedition Tour először márciusban kezdődik Amerikában, majd áprilisban folytatódik Európában. A sok hely mellé Magyarország is felkerült a listára.

A fiúk turnéjának helyszínein elrejtve hagyott morze kódos üzenetekből az ATINYk hamar kiderítették, hogy az ATEEZ júniusban visszatér. Nem restelve, május 12-én felkerült egy kép, ahol a fiúk hátulról fényképezve új hajszínekkel rendelkeznek. Május 20-án kaptuk meg az album teaser képét, amit a kódos poszterek követtek. Az első kódja megfejtve Illusion, Just like Columbus, majd a másodiknak Wave, You ready to find it?. A két fő szám hangszeres teaserét 23-án hallhattuk, majd ezek után szavazhattunk a kedvencünkre, s ez a 27-én megjelent performance videó részleteinél is így történt. A fiúkról készült egyéni teaser képeket május 31-től június 3-ig osztották meg, az előzőekhez hasonlóan mindenkinek 4 (2 Illusion, 2 Wave) egyéni képe lett. Mind ezek után június 5-én két újabb kóddal ellátott képet katunk, melyeknek megfejtése egy dátum "2019.06.06", illetve "Let's meet at treasure cafe!" lett. Ekkor érkezett a hír, hogy a turné alatt forgattak nekünk egy kisebb valóságshow-t, és ennek a megjelenését takarta a dátum. A másik üzenet pedig azt takarta, hogy az ATEEZ 5 napig üzemeltetett egy cukrászdát, ahol az ATINYk tőlük vásárolhattak. Közeledve a nagy naphoz, június 7-én az Illusion, 8-án a Wave teaserét kaptuk meg, mit követett 9-én az albumba való betekintés. 10-én a két klipp után betekintést nyerhettünk a premier showcase-be, ahol nem csak előadták a dalokat, hanem levezették azt is, amikor a fiúk szavaztak a kedvenc számukra. 7-1 arányban nyert a Wave, majd ez a többi szavazatot egyesítve sem változott, mi azt jelentette, hogy a Wave lett a fő szám az albumon.

Az Illusion, akár csak a címében, egy illúzióról szól, ahol minden csodás és elképesztő, ahonnan az ember soha sem akar felkelni. Az előző számaik szövegében is megkértek minket, hogy kövessük őket, s ez itt is megtötént. A videoklipp végen mindenki alszik egy tengerparton, s miután egy hang azt mondja, hogy "nyisd ki a szemed", a kamera Seonghwa-ra fókuszál, majd kinyitja a szemét. A tengerparti helyszín a Wave videoklippjének háttere. Mivel ezzel az albummal lezárult a trilógia, és az első és második albumba is a kincset kerestük velük, ezért azt gondolhatjuk hogy ez a tengerpart és az ott található érzelmek az igazi kincs. Kalóz kapitányokból, harcoló utazók lettek, kik a végén az együttműködéssel megtalálták azt ami a szívük mélyén lakozik. Az album összesen 6 számot tartalmaz, melyeknek címe Utopia, Illusion, Crescent, Wave, Aurora és Dancing Like Butterfly Wings.

A promotálást 10-től kezdték meg, majd 20-án az M Countdown-on bezsebelték a legelső hivatalos díjukat.

A banda június 14-én bejelentette, hogy augusztusban Ausztráliában fog koncertet adni két helyszínen. 

A KQ Entertainment szeptember 18-án megosztott velünk egy képet, mi egy kulcslyukat ábrázol, majd kaptunk egy képet a fiúkról, kik díszített ékszeres maszkban voltak lekapva. Szeptember 23-án megtudtuk, hogy a szériát lezáró albumnak 2 verziója lesz (A és Z verzió) és azt is, hogy október 8 lesz a kiadás végleges napja. 24-én kirakták a két csoportos teaser képet és a Moon River teaser képét, mely az első évfordulójuk alkalmából született meg. Az egyéni képeket szeptember 25-től kezdték el sugározni 28-ig, ezt követően másnap megtekinthettük az akbumhoz készült tracklistet.

Nagy meglepetésként ért minket, hogy szeptember 30-tól kisvideókat kaptunk a fiúkról, hiszen ez legutoljára a debutálásuknál történt meg. Október 4-én és 6-án további teaser képeket tettek fel a világhálóra, 4-én youtubera feltöltöttek egy betekintést a Wonderland performance klippjébe, majd 7-én a klipp teaserét is megkaptuk. A 8-án világot látott Wonderland kevesebb, mint 5 nap alatt elérte a 10 milliós megtekintést, mi egy rekordot állított fel az Ateeznek. Az album 11 számot tartalmazott, melyeknek címe End of the Beginning, Wonderland, Dazzling Light, Mist, Precious (Overture), Win, If Without You, Thank You, Sunrise, With U és Beginning of the End. Sajnálatos módon Mingi hátproblémái rosszabbak lettek, ezért október 15-től rövid hiátusra ment, hogy minél előbb meggyógyuljon. Sajnos Jongho is megsérült, 22-én megeröltette a bokáját, ezért a fellépéseken, csak ülve tudott résztvenni. Október 24-én az Ateez a Moon River alkalmából V-live-on megtartotta az ünneplést minden Atinyvel.

November 10-én hivatalosan debütáltak Japánban az Utopia című számukkal.

Az Ateez hivatalosan is elindítja a második viláturnéját, mely neve The Fellowship: Map the Treasure. A turné február 8-án kezdődik Szöul-ban, majd márciustól folytatódik világszerte. 

December 3-án esélyünk lehetett belehallgatni az album remixelt verziójába, mely címe Treasure EP.EXTRA: Shift the Map lett, és december 4-én jelent meg. December 4-én a fiúk a MAMA-n megnyerték a Worldwide Fans' Choice díjat, melynek nagyon nagyon örültek. Az Ateez nagyon boldog volt, hogy kedvenc idoljaik előtt léphettek fel (főleg Wooyoung) és, hogy barátaikkal az Oneus tagjaival kollaborációt adhattak elő.

2020 – 2022 – Fever, Kingdom, Beyond: Zero, The World Ep.1: Movement és Spin Off: From the Witness, Treasure EPILOGUE: Action to Answer

Első Japán albumuk megjelenése után, december 23-án megkezdődött a teaserek kidobálása a világhálóra. 26-án megtudtuk az új album címét, melyet az albumok kinézetei követtek. Szintén ezen a napon kaptuk meg a térképet, mely elvezet minket a megjelenés napjáig. December 27-én megtudtuk, hogy az album 5 számot fog tartalmazni, majd 28-tól elkezdték megosztani az egyéni teaser képeket (fejenként 4 db). A januárba beesve, 1-én meghallgathattuk az Outro: Long Journey-t mi az új album záró száma. 4-én betekintést nyertünk a zeneszámokba, melyet 5-én a zenei videó teasere követett. Az Answer január 6-án látott napvilágot, s rá 3 napra már elérte a 10 Millió megtekintést. Január egy igazán szorgalmas hónap volt a fiúknak, hiszen 22-én megjelent hivatalos lightstick-jük is, mely egy iránytűt szimbolizál. Január 23-tól kezdődött a fanclub merch előrendelése. Mind ezt 29-én a második Japán albumuk Treasure EP: Map to Answer követett, ezen a napon jelent meg az Answer japán verziója is.

A csapat második világturnéja 2020 februárjában kezdődött el Szöulban, melynek The The Fellowship: Map the Treasure nevet adták. Szöult követte volna hét európai város márciusban, majd őket két japán város és öt amerikai áprilisban, de mivel épp ebben az időben tört ki egy világjárvány, a koncertet elhalasztották és helyette inkább május 30-án megtartották első virtuális koncertjüket Crescent Party néven, melyet a rajongók ingyen nézhettek meg a V Live-on. A koncertre 1.4 millió ember volt kiváncsi. A koncertet követően feléptek június 26-án a KCON:TACT 2020 szinpadán és megtartották első virtuális meet-and-greetjüket.

Július 4-én kezdődött meg a csapat következő albumának, Zero: Fever Part.1 promóciói, mely végül 2020. július 29-én jelent meg. Az albumon hét dal volt található és három verzióban jelentették meg, melynek Inception, Thanxx és Diary nevet adták. A hét dalból Inception lett a promóciós dal, Thanxx-szel együtt, melynek hivatalos videója augusztus 24-én jelent meg. A két dal első helyen debütált a Gaonon, ezzel ez lett Ateeznek a harmadik első helyen debütáló megjelenése. Inception két music show díjat zsebelt be, egyiket augusztus 4-én a The Show-ban, majd augusztus 5-én Show Championön. Az albumot későbbiekben jelölték Golden Disc Awards Disc Bonsang, MAMA Song of the Year és Best Dance Performance kategóriákban, de egyiket sem nyerte el.
Augusztus 9-én került adásba Immortal Songs: Singing the Legend azon része, melyben Ateez is felléptek Turbo The Black Cat Nero című számának feldolgozásával, mellyel meg is nyerték az epizódot. Ezt követte október 31-én egy halloweenre készült zenei videó a The Black Cat Nero, melyben még az eredeti előadó is fellépett.

November 15-től Mingi nemvett részt a csapat promócióiban mentális egészségére hivatkozva.

December 6-án kezdődött el az Mnet Asian Music Awards, melyen több jelölés közül a csapat hazavitte a Worldwide Fans Choice és Discovery of the Year díjakat, ezen az estén jelentették be, hogy a csapat több másikkal (mint Stray Kids vagy The Boys) szerepelni fog a 2021-ben megjelenő Kingdom: Legendary Warban, mely a Queendom férfi változata volt.

December 19-én került adásba Immortal Songs évzáró része, melyben Seo Taiji and Boys Anyhow Song című számának feldolgozását adták elő.

A 2021-es évet a január 31-én megtartott Seoul Music Awards-zal nyitották, melyen elnyerták életük első bonsangját, majd február 6-án felléptek Immortal Songsban harmadjára, és előadták Rain It’s Rainig című számának feldolgozását. Az adást ők nyerték meg. Ezt megelőző napon kezdődtek el hatodik album promóciói, ami végül március 1-én jelent meg, Zero: Fever Part.2 néven és hét dalt tartalmazott, a promóciós dal Fireworks (I’m the One) lett. A dal mellett még a Celebrate című dalt is promótálták különböző music show-kban, melyet már az album megjelenése előtt megjelentettek 2020. november 17-én egy kézzel írt szöveges videó formájában. A későbbiekben megjelentettek a Time of Love című daluknak egy zenei videót március 11-én, amelyett követett egy másik a Celebrate-nek március 14-én.

Március 24-én jelent meg a csapat első japán nyelvű studió albuma Into the A to Z néven, melynek promóciós dala a Still Here lett.

A nyár folyamán a csapat tagjai különböző televiziós műsörban léptek fel, márciusban Yeosang lett az egyik MC az SBS The Show-jában, miközben Yunho, Jongho, Seonghwa és San résztvettek a KBS2 Imitation című drámájában, melyet májustól egészen júliusig vetítettek. Ez időben kezdődött el az Mnet Kingdomja, melyben öt csapat közül Ateez harmadikként végzett. Május 28-án, Kingdom fináléjában jelentették meg The Real című dalukat. Május 22-én jelent meg az Immortal Songs azon része, melyben a csapat Psy Right Now számát dolgozták fel, majd nyerték meg az epizódot.

A csapat júliusra kisebb hiátusra mentek, ugyanis San covid-tesztje július 9-én pozitív lett, július 23-ig tartott és eközben július 19-én Mingi is visszatért hiátusáról.

2021. július 28-án jelent meg a csapat első japán single-je, melynek Dreamers lett. A dal egyben az ötödik endingje lett a Digimon Adventure című animének. Ezt követte egy augusztus 4-én bejelentés egy kollaborációról Kim Jongkookkal, melynek Season Songs lesz a neve és a promóciós dal Be My Lover lesz. Az album végül augusztus 16-án jelent meg. Nem sokkal augusztus 20-án jelentették meg a Little Space című számukat Pentatonix közreműködésével.

Szeptember 13-án a hetedik középlemezével jelentkezett a csapat, ami ezúttal a Zero: Fever Part.3 nevet kapta, vezető dalként pedig a Deja Vu örvendhetett videoklipnek, októberben pedig az Eternal Sunshine videóját is nyilvánosságra hozták. A korong előrendelései meghaladták a 800 000 példányt, ami dupla annyi volt, mint az előző albumuknál. A lemez digitálisan is jól teljesített: a Billboard World Albums Chart listáján első helyen debütált, a Billboard 200-on a 42. volt a legjobb helyezése, a Deja Vu pedig a negyedik helyet tudhatta magának a Billboard World Digital Songs Chart-on.

Október 31-én az SBS Super Concert in Daegu fellépői voltak a fiúk, Yunho pedig a műsorvezetői posztot is megkapta a koncert során Jeon Somi és az egyik Oh My Girl tag, YooA mellett. November 14-én bejelentették a banda harmadik világkörüli turnéját, ami a The Fellowship: Beginning of the End nevet kapta. A koncertsorozat 2022 januárjában vette kezdetét Szöulban, majd öt amerikai városban folytatódott, végül pedig Európában ért véget. Még a turné előtt felkerült a boltok polcaira a Fever széria utolsó darabja, egyben a fiúk nyolcadik középlemeze, a Zero: Fever Epilogue. A vezető dalok a Turbulence és a The Real (Heung version) voltak.

Január 31-én az Universe alkalmazással közös projektjük szüleményeként jelent meg a Don't Stop című trackjük. Pár nappal később pedig a Global Spin Live at the Grammy Museum esemény fellépőiként láthattuk a fiúkat. Áprilisban a második japán lemezét, a Beyond : Zero-t harangozta be a csapat, melynek megjelenésére végül május 25-én került sor a Rocky (Boxers Ver.) klipjével karöltve.

Miután megerősítették a banda júliusi visszatérését, júniusban meg is jelentek az első előzetes fotók és videók az ATEEZ nyolcadik középlemezéről, ami új sorozatot indított el a fiúk diszkográfiájában. A The World EP.1 : Movement még a megjelenése előtt meghaladta az egymillió eladást, ezzel új egyéni rekordot felállítva a csapat számára. A korong végül 29-én jelent meg a Guerilla című vezető dallal. Augusztus 2-án első helyen végeztek a The Show színpadán, így újabb trófeával gazdagodott a csapat, amit később még öt követett a Guerilla promóciói során. 

2022. augusztus 22-én lépett fel a csapat a 2022-es KCON LA-n, ahol előadták Poppia nevű dalt. Szeptember 8-án Yunho és Hongjoong lettek a MBC Idol Radio harmadik évadának műsörvezetői, a műsor a két tag tiszteletére a csapat hivatalos színébe öltözött space pirate-ként hivatkozva rá. Másnap jelent meg a Mimicus nevű műsorhoz készült OST Let’s Get Together néven. Szeptember 16-án jelent meg a Young Actor’s Retreat nevű valóságshow-hoz készült A Fairy Tale of Youth-ra kereszt betétdalt, melyet Jongho énekelt fel.

A csapat ennek az évnek végén indult el harmadik világturnéjára, melynek a The Fellowship: Break The Wall nevet adták és az első állomás Szöul volt, október 29 és 30-án. A turné során különböző amerikai városokba is eljutottak, jártak Japánban, Hong Kong-ban, Thaiföldön, Európában és más Ázsiai országban. A turné 2023. szeptember 16-án ért véget Fülöp-szigeteken. Mindeközben november 26-án jelent meg Jongho újabb betétdala a Reborn Rich nevű kdrámához, melynek Gravity nevet adta.
November 30-án jelent meg a csapat harmadik japán nyelvű album The World EP. Paradigm, melynek betétdala a Paradigm lett.

December 7-én jelent meg a Lookism nevű webtoon manhwából adaptált anime betétdala, a Like That, ezt követte december 15-én megjelenő Limitless, amely a Duel Masters WIN animéhez készült.

December 30-án jelent meg a csapat első single albuma Spin Off: From the Witness, melynek promóciós dala a Halazia lett. A dal bekerült a Billboard 200 listájára hetedik helyen, és vezette a Bilboard album eladási listáját is. A dal elnyerte a csapat tizenharmadik győzelmét január 6-án Music Banken.

2023 – napjainkig – Limitless, The World EP. 2: Outlaw, The World EP. Fin: Will

Miután végetértek januárban az új album promóciós időszaka, a csapat Japánban folytatta a The World Ep. Paradigm album promotólását február 3-ig, majd Európában mentek, hogy folytassák turnéjukát nyolc városban. Február 28-án jelent meg Jongho újabb betétdala Wind néven a Our Blooming Youth-hoz.

Március 22-én jelent meg a csapat japán albuma Limitless néven, melyre felkerült a Duel Masters WIN anime betétdala is, ezt követte a The World EP. 2: Outlaw június 16-án, melynek promó dala a Bouncy (K-Hot Chilli Peppers) lett, öt másik dal mellett a harmadik helyet kapta az albumon. A csapat egyik legsikeresebb albuma lett azzal, hogy második helyen debütált a Billboard 200 listáján és első helyen a Billboard album eladási listáján. Még Nagy-Britanniában is lista vezető volt, de ezeket a sikereket a december 1-én megjelenő The World EP. Fin: Will album elvette. Az album első helyen debütált mindkét Billboard listán, és első nap közel egy millió darabot adtak el belőle. Az albumon tizenkét dal kapott helyet, ebből a Crazy Form lett a promóciós dal, és négy dal egyenként énekeltek fel a tagok.

A csapat a 2024-es évet a turnéjuk Szöuli állomásával kezdte, mely január 27-én és 28-án került bemutatásra a Jamsil Indoor Stadiumban. Ezt követte februárban Japán, két állomással. Ebben a hónapban jelent meg a Not Okay című japán nyelvű daluk, amely a kiadás napján második helyig kúszott az Oricon Single Daily Chartján, szintén második a Billboard Japan Top Single Sales Chartján és a Billboard Japan Hot 100 Chartján a negyedik lett.

Március 5-től kezdve Yeosang nem lesz az SBS The Show-jának a műsorvezetője, három év után. Hat napra rá jelent meg Chungha és Hongjoon együttműködése az EENIE MEENIE című dalon, melyben maga Hongjoon is résztvett a munkálatokon. Ezt a hónapot 31-én zárták egy KCON-i fellépéssel Hong Kong-ban.

Április 10 és június 10 közt a csapat eredményeiről és más kpop együttesekéről nézhettek meg egy kíállítást a Grammy Múzeumban.

Április 12-én és 19-én a csapat elsőként a kpop férfi csapatai közül léphettek fel a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a Coachellán, majd másnap a csapat dobta az első labdát az MLB gamesen, melyen az LA Dogers játszott a Mets ellen. És egy napra rá jelentették be, hogy megjelenik a május végén a kilencedik albumuk, melynek a neve EP Golden Hour: Part.1 lett.

Április 26-án felléptek Koreában a Crystallization of Time elnevezésű kiállításon, majd két napra rá megjelentek a Cartier High Jewelry Gálán. Az április végén jelent meg Jonghonak egy ost-je, mely a tvN Lovely Runner című drámájához készült, és a neve A Day lett.

Május 25-én dobta az első labdát Yunho Gwangjuban KIA Tigers javára, ehhez hasonlóan Puszanban tette ugyanezt Wooyoung Lotte Giantsnek. Május 26-án fellépett Yonsei egyetem AKARAKA fesztiválon, majd egynapra rá megjelentke a Sungkyunkwan egyetem fesztiválján. Május 31-én jelent meg a tizedik albumuk Golden Hour: Part 1, melynek a promóciós dala a Work lett.

  az adatlapot írta Seohyun, kiegészítette kaislaporola

Videoklippek

2018:
- From
- Intro: Long Journey
- Pirate King
- Treasure

2019:
- Say My Name
- Hala Hala
- Illusion
- Wave
- Wonderland
- Utopia /Japán/

2020:
- Answer
- Answer /Japán/

Performance Videók

2018:
- KQ Fellaz Performance Video I
- KQ Fellaz Performance Video II
- KQ Fellaz Performace Video III
- Pirate King

2019:
- Hala Hala
- Aurora

2020:
- Answer

Valóságshow-k

2017:
- MIXNINE

2018:
-  KQ Fellaz American Training
-  Code Name is ATEEZ

2019:
- WANTED
- Long Journey
- Treasure Film

ATEEZ

2018 – Treasure: EP.1: All to Zero (debüt album)
2019 – Treasure: EP. 2: Zero to One (album)
2019 – Treasure EP.3: One to All (album)
2019 – Treasure EP.Fin: All to Action (album)
2019 – Treasure: EP. Extra: Shift the Map (japán nyelvű album)
2020 – Treasure Epilogue: Action to Answer (album)
2020 – Treasure EP. Map to Answer (japán nyelvű album)
2020 – Zero: Fever Part. 1 (album)
2021 – Zero: Fever Part. 2 (album)
2021 – Summer Taste (ft Rain, Monsta X, Brave Girls) (dal)
2021 – Zero: Fever Part. 3 (album)
2021 – Zero: Fever Epilogue (album)
2022 – Beyond: Zero (japán nyelvű album)
2022 – Don’t Stop (dal)
2022 – The World EP.1: Movement (album)
2022 – Let’s Get Together (Mimicus OST) (dal)
2022 – The World EP. Paradigm (japán nyelvű album)
2022 – Like That (Lookism OST) (dal)
2023 – The World EP. 2: Outlaw (album)
2023 – The World EP. Fin: Will (teljes album)
2024 – Not Okay (japán nyelvű dal)
2024 – Golden Hour: Part 1 (album)
 
 

Utolsó frissítés: 2024.06.05. 16:04 kaislaporola által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace