Starity

Kim Hyun Joong

Kim Hyun Joong Kim Hyun Joong nemzetisége 500. 954rajongó 72vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 97%
 • Születési név
 • Kim Hyun Joong (김현중)
 • Becenév
 • Hyun Joong (현중)
 • Születési idő
 • 1986. június 06.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, színész, táncos, dalszerző, szövegíró, modell
 • Családi állapot
 • nőtlen, 1 gyermek
 • Magasság
 • 182 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Ikrek
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Park Jung Min Kim Hyung Jun Heo Young Saeng Lee Min Ho Kim Bum Jung So Min Kim Kyu Jong Koo Hye Sun Lee Si Young Lim Kim Kanto

Kim Hyun Joong életrajza


Születési név: Kim Hyun Joong (김현중)
Születési idő: 1986. június 06.
Születési hely: Jamsil, Szöul, Dél-Korea
Magasság: 182 cm
Testsúly: 68 kg
Csillagjegy: Ikrek
Kínai csillagjegy: Tigris
Ügynökség: DSP Media (2005 - 2010);
                       KeyEast Entertainment (2010 -)
Csapat: SS501

Miután Hyun Joong eldöntötte, hogy ő bizony énekes lesz, akkor céljának elérése érdekében az se akadályozta meg, hogy kimaradozzon az iskolából. Így a szürke iskolapadokat egy basszusgitárra és egy zenekarra cserélte. Később 2001-2002 között a Jamsil-dong-ban található családi éttermükben volt pincér.

Ezután gyakornok lett a DSP Media-nál (akkoriban még DSP Entertainment), majd a tervek közt szerepelt egy új öt tagú banda ahol Hyun Joong, mint vezető és a csapat maknae-ja lenne jelen. A debütálást Kínában szerették volna, mint egy Hallyu (koreai hullám) projekt, de végül a csapat még a debütálás előtt feloszlott. Hyun Joong ezek után is maradt a társaságnál, majd az SS501 tagjaként 2005-ben már a nagyközönség is megismerhette. A csapatban, mint vezető és fő rapper van jelen, de őt tekintik a csapat arcának is. 2006-ban befejezve tanulmányait sikeresen leérettségizett, ám nem tanult azonnal tovább, mert akkor csak a csapatra akart összpontosítani végül 2011-ben a Chungwoon Egyetemen folytatta tanulmányait.

Zenei tevékenységek

Hyun Joong 2011. június 7–én kiadta első saját mini albumát Break Down címmel. Az album tíz nap alatt már túl lépte a 70.000-es eladást. A Gaon Havi albumeladási ábrája szerint Hyun Joong albuma volt a legkelendőbb júniusban ugyanis csak abban az egy hónapban 100.433 példányban kelt el az albuma, de a korong nem csak hazájában hanem Japánban is igen népszerű volt és folyamatosan jelen volt a slágerlistákon. Sőt Tajvanon albuma többszörös platina lett valamint ő volt az első koreai aki tajvani tv showkban jelent meg.

Júliusban megtartotta első országos turnéját Japánban melyet novemberben a nagy sikerre való tekintetre meg kellett ismételnie. Október 1-én második mini albuma is megjelent Lucky címmel, mely hasonlóan az elsőhöz eladási csúcsot döntött októberben. Novemberben újra immáron három egymást követő évben neki ítélték a Style Icon díjat a 2011-es Kia Soul People Choice-on. Még ugyanebben a hónapban bejelentette, hogy a Japánban való tevékenységeit az Universal Music Japan alatt folytatja. Valamint a 2011-es MAMA-n neki ítélték a Best Male Solo artist-nak járó díjat. 2011 decemberében újabb dalokkal jelentkezett Marry You és Marry Me címmel, melyek ugyan azon a napon jelentek meg.

2012. január 25-én két japán kislemezt is kiadott (Kiss Kiss/ Lucky Guy). Később májustól júliusig pedig tartott egy Fan Meeting Tour 2012 címet viselő turnét, mely érintette Szingapúrt, Tajvant, Hong Kong-ot, Kínát és Thaiföldet.
2012. július 4-én Hyun Joong kiadta második japán egységes kislemezét Heat címmel, mely csak az első nap 140 ezer példányban kelt el, majd végül elérte az aranylemez minősítést. Az augusztus 4-én Yeosu-ban tartott Ázsia Zene Fesztiválon elnyerte a "Legjobb ázsiai előadó" díjat. Október 4-én a City Conquest sorozatának népszerűsítése közben pedig újabb öröm hírrel szolgált ezúttal japán rajongóinak ugyanis japán fanklubjának egy éves évfordulóját egy teljes album kiadásával gondolta megünnepelni, másnap pedig az Universal Music Japan hivatalos honlapjukon közzé tették az album címét (Unlimited) valamint a teljes számlistát. Végül december 12-én kiadta első japán stúdió albumát, mely összesen 14 számot tartalmazott köztük a Break Down, Kiss Kiss és Lucky Guy japán feldolgozásait is. Az év hátralévő napjaiban pedig hazájában, Japánban, de még Tajvanon megrendezett zenei rendezvényekről is több díjjal távozott.


2013. január 6-án pedig megkezdte első japán turnéját, ami a Kobe World Memorial Hall-ből indult Japan Tour 2013 Unlimited címmel. A turné keretein belül több japán nagy városba is ellátogatott. Közben pedig Unlimited albuma is elérte az aranylemez kitüntetést. Június 5-én újabb japán remekkel állt elő, ugyanis Tonight címmel kiadta harmadik egységes kislemezét, melyről a Cappucino került megfilmesítésre. A kislemez hatalmas sikert aratott ugyanis egy hónap alatt több mint egy millió példányban kelt el, így kisvártatva ez is arany lemez lett.

Június 6-án egybe kötve a születésnapjával végre hazai rajongóinak is nem kis meglepetést okozott, ugyanis születésnapja alkalmából Whaat It Means To Be Alive címmel kiadott egy dalt. Június 8-án pedig 2013 KHJ Show - Party People címmel rajongói találkozót szervezett Szöulban, ahol elénekelte a pár nappal ezelőtt kiadott dalát, valamint a születésnapja mellett a SS501 nyolc éves fennállását is megünnepelte az ott összegyűlt több, mint 5 ezer rajongóval. Június 10-én pedig újabb örömhírrel szolgált a KeyEast ugyanis bejelentették Hyun Joong visszatérését, mely várhatólag július 22-én fog megtörténni Round 3 címet viselő harmadik mini albumával. A bejelentéssel egy napon pedig kikerültek az első teaser fotó Hyun Joong-ról, akinek a képen a hátát csodálhatták meg a rajongók valamint a ráfestett művészi ügyességgel elkészült hagyományos koreai mintát. Négy nappal később újabb fotó került elő, amin Hyun Joong már szemben van ám a hagyományos minta most sem hiányozhatott, mely most a nyakán kapott helyet. A harmadik kiadott képen szintén hiányos öltözetben látható Hyun Joong, de a hangsúly most a mellkasán volt ahol újabb minta kapott helyet. Július 18-án végül megjelent az album első dala az Unbreakable, melyben Jay Park is segédkezett és amiben szintén fel-fel tűnnek a hagyományos koreai minták, ami nem véletlen hisz az album részben a hagyományok és a modern zene keverékére épült, ezt az üzenetet hordozták a korábban már megjelent fotók is. Végül az album és a vezér dalként kiválasztott Your Story is július 22-én látott napvilágot a hazai közönség legnagyobb örömére.

Egy évvel a hazai visszatérése után 2014. június 18-án viszont japán rajongóit örvendeztette meg, ugyanis kiadta legújabb Hot Sun-ra keresztelt japán kislemezét. Ám július 11-én hazai rajongói is örülhettek, ugyanis kiadta 4. mini albumát Timing címmel, az album vezető kislemezeként pedig a Beauty Beauty jelent meg.

Hyun Joong a pletykák ellenére nem vonul be 2015. márciusban, hisz január 27-én "Kim Hyun Joong Japan Tour 2015 Gemini" néven útnak indította japán turnéját, a koncert sorozat utolsó koncertjét pedig február 14 tartja. A koncert mellett Hyun Joong február 4-én kiadta legújabb japán kislemezének az 'Even Nowl'-nak a klipjét, ami a február 11-én megjelenő 2. stúdió albumának a 'Still'-nek a vezető dala.

Tévés szereplések

Hyun Joong ugyan főleg énekesi karrierjét egyengette, de közben színészi pályáját is elindította, ám igazi áttörést a 2009-, és 2010-es években ért el a Boys Over Flovers illetve a Playful Kiss drámákkal, de 2011-ben egy kisebb vendég szerepet is kapott a Dream High-ban, majd 2012-ben újabb vezető szerepet kapott a City Conquest-ben, mely egy képregény adaptáció, aminek eredeti szerzője Shin Hyun Bin. Később 2013. februárjában több hír is szárnyra a kapott a City Conquest-ről miszerint a KBS elállt a sorozat levetítésétől, melyet az alacsony érdeklődéssel magyaráztak, ám sokak szerint politikai ügy húzódott az elutasított dráma hátterében, amit a KBS tagadott. A sorozat végső letiltását pedig azzal magyarázták, hogy a sorozat túlságosan erőszakos és, hogy nem felel meg a hivatalos szabványoknak. Végül a KeyEast bejelentette, hogy Hyun Joong-ot kivonták a sorozatból, aki a későbbiekben másik drámában kíván visszatérni, ám most egyenlőre csak a japán promóciókra koncentrál.

Végül 2013. áprilisában a Barefoot Friends címet viselő show műsorban visszatért a hazai médiába. A showban olyan hírességek mellett tűnik fel, mint UEE, EunHyuk a showt pedig Kang Ho Dong híres komikus és MC vezette. A show részeit Vietnámban vették fel, ahol a hírességeknek különböző feladatokat kellett véghezvinniük.

Hosszabb idő és a City Conquest törlése után végül 2014-ben Hyun Joong, mint színész is visszatér, ugyanis főszerepet kapott az Inspiring Generation-ban, ahol Shin Jung Tae karakterét keltette életre. A sorozat a KBS2 alkotása és január 15-től április 24-ig tartott a vetítése szerda és csütörtök este.

A "Choi" botrány

2014 augusztusában Hyun Joong azzal került a média keresztűzébe, hogy az állítólagos volt barátnőjét Choi-t (valódi neve azóta se derült ki) többször is bántalmazta. A lány állításait leletekkel is bizonygatta és Hyun Joong ügynökségén keresztül annyit elismert, hogy egyszer valóban tettlegességig fajult a beszélgetésük, de azt továbbra is tagadta, hogy a leleteken lévő súlyos sérüléseket ő okozta volna volt barátnőjének. Hyun Joong egy nyilvános levélben bocsánatot kért és ennek köszönhetően Choi ejtette a pert, a bíróság viszont vádat emelet és 5 millió wonos pénzbüntetést szabtak ki az énekesre.

2015 februárjában viszont új fordulatot vett a történet, ugyanis kiderült, hogy Choi terhes. Ezt Hyun Joong is megerősítette, de sokak számára kétséges volt, hogy vajon Hyun Joong-e a gyerek apja. Szeptemberben Choi egy fiú gyermeknek adott életet, ezt követően viszont Hyun Joong ügyvédje és a szülei is kérték a DNS vizsgálatot, hogy megbizonyosodjanak az apa kilétéről. Choi az elején húzódozott, de végül megcsinálták és a DNS teszt szerint 99,9999%-os az egyezőség, így valóban Hyun Joong a gyerek biológiai apja. A gyerek elhelyezéséről és az esetleges tartás díjról, viszont a bíróság február 26-án ül össze, hogy döntést hozzanak.

A gyerek vita mellett viszont egy másik bírósági perlekedés is húzódik Choi és Hyun Joong között, ugyanis Choi 1,6 milliárd wonos (~ 387 200 000 Ft) kártérítési pert indított, amit azzal indokolt, hogy Hyun Joong állítólagos bántalmazása nyomán egyszer már elvetélt. Az énekes viszont erre reagálva rágalmazás miatt indított 1,2 milliárd wonos (~ 290 400 000 Ft) kártérítési pert.

2016-ban, Kim ügyvédje egy interjúban elárulta, hogy Choi meglátogatta őt a seregben, azzal a céllal, hogy a bíróság nélkül rendezzék le, de Kim elutasította. Az énekes sikeresen megnyerte a polgári pert. 2017 januárjában Kim ügyvédje felfedte a ügy részleteit és kijelentette, hogy vádat emeltek az ex-barátnő ellen csalás kísérlete és becsületsértés miatt. Március 30-án volt az első tárgyalás, ahol Choi könyörgött az ártatlanságáért.  

Ittas vezetés

2017 márciusában felfüggesztették Hyunjoong vezetői engedélyét, miután ittas vezetésen kapták Szöulban. Az ügynökség próbálta védeni az énekes, miszerint csak azon célból ült autóba, hogy leparkolja az autót. De a Channel A megtalálta a bizonyítékként szolgáló kamerafelvételeket, amelyekből tisztán kivehető, hogy részegen egy forgalma útkereszteződésen is áthajt. Végül a rendőrségen tért magához, s mint később kiderült elaludt a volán mögött ezzel további 23 autó továbbhaladását gátolta. Végül Április 25-én 2 millio wonra (~ 493 146 Ft) bírságolták.

Katonai besorozás

2015. május 12-én Hyun Joong hivatalosan is bevonult, hogy teljesítse a 21 hónapos kötelező katonai szolgálatát. 2017. február 11-én szerelt le, őrmesteri fokozatban.

Jótékonykodás

2011 januárjában Kim briketet és szenet gyűjtött a téli időszakra a rászorulok számára. A gyűjtésben közel 200 'rajongó' vett részt, s közös erővel összesen 20.000 tonna brikett gyűjt össze, amiből 5.000 került eladományozásra. Szintén ez évben 50,000 amerikai dollárt (~13 698 474 Ft) adományozott a koreai Vöröskereszt részére. További 50,000 dollárt adományozott fűtési célokra a rászorulok számára és másik 50 ezret fukushimai földrengés áldozatainak. 

2012 februárjában a Premium Live koncertje után kapott összeget árvaházaknak adományozta, s december 3-án 50 millió koreai wont (~12 602 596 Ft) a Vöröskeresztnek. 'Kim Hyun Joong ösztöndíj' néven további 17,300 dollárt adományozott (~4 739 672 Ft), majd további 25,950 dollárt (~7 109 508 Ft) az egyedül élő idős emberek számára. 2013 márciusában a rajongói összesen 11 millió wont (~ 2 686 455 Ft) adományoztak a 'Kim Hyun Joong ösztöndíj'-ba, hogy azon tanulokat tudják támogatni, akiknek nagy szükségük van rá. 2012. június 13-án részt vett a 'Save The Earth reform class' környezetvédelmi programban. 2013-ban 100 millió koreai wont (~ 23 698 360 Ft) adományozott a One Foundation a Ya'an földrengés áldozatainak.

 2014-ben ő és az unokatestvére, Kim Hae Rim, a golfjátékos egy titkos jótékonysági eseményen vettek részt, hol szenet szállítottak a rászorulóknak.

Érdekességek

- Anyanyelvén kívül folyékonyan beszél még japánul
- Hobbijai: Úszás, torna, kosárlabda, foci, tánc.
- Nagyon alapos odafigyel a legapróbb részletekre is, nagy benne a verseny szellem és utál veszíteni.
- Fél a szitakötőktől.
- Nagy heavy metal rajongó, így Seo taiji-nek is hatalmas rajongója, ő volt az aki Hyun joong-ot gitározásra inspirálta. /képes volt napi 10 órát gyakorolni/.
- 2009-ben H1N1 influenza vírust diagnosztizáltak nála, amiből sikeresen felépült.
- Miután 2010-ben lejjárt a szerződése a DSP Entertainment-el megújítás helyett a Bae Yong Jun színész által alapított Key East-hez ment át.
- Hyun Joong szerint a has izmok egy színész, énekes alapvető tulajdonságai.
- 2008-ban készített egy duettet T.O.P-vel.
- Egy interjúban elárulta, hogy régebben átesett egy orrműtéten aminek nem szépészeti hanem egészségügyi okai voltak.
- Hisz a szellemekben és a földönkívüliekben.
- 2017. február 11-én szerelt le.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tagok
Kim Hyun Joong
Heo Young Saeng
Kim Kyu Jong
Park Jung Min
Kim Hyung Jun

2005-2006: Debütálás, első sikereik és japán tevékenységek

Ahogy minden csapatnak az ő nevük is jelentéssel bír. A két „S” az elején a „Superstar” és „Singer” szavakat szimbolizálja míg az 5-0-1 azt, hogy ők öten örökké egyet alkotnak. Hivatalos fanklubjuk a Triple S ( Super Star Supporters) nevet kapta. Az öt tagot magában foglaló csapat 2005. június 8-án debütáltak első mini albumukkal a Warning-al. Öt hónappal debütálásukat követően december 5-én második Snow Princes-re keresztelt mini albumukat is piacra dobták. Népszerűségük gyors léptékben nőtt és már a debütálásuk évében rengeteg újonc díjat nyertek.

A csapat 2006-ban is igen aktívan dolgozott bár volt némi leállás mivel Young Saeng torok műtétje miatt a csapat kicsit lejjebb vette a tempót, de rajongóikra így is volt idejük. Áprilisban tartottak egy rajongó találkozót japánban, majd első koncertjüket is megtartották Oszakában ’Step Up Concert’ címmel. 2006 végén visszatértek hazájukba, hogy elősegítsék első teljes albumuk promócióját mely november 10-én ’St 01 Now’ címmel meg is jelent. Ugyan ebben az évben Young Saeng kivételével a maradék négy tag hangjukat kölcsönözték egy animációs filmnek a Pi’s Story szereplőinek.

2007-2008: Hazai áttörés, Japán debütálás és első alegységük megalakulása


2007-ben a csoport visszatért Japánba, hogy ott is növeljék népszerűségüket. Ennek köszönhetően megalakul japán fan klubjuk a ’Triple S Japan’, március 25-én pedig megtartták első hivatalos rajongói találkozójukat. Augusztus 1-jén első japán kislemezüket is megjelentették Kokoro címmel. Első daluknak végül olyan nagy sikere lett, hogy a Blue Dragon című animációban is hallható. Ezután 2. kislemezükre sem kellett sokat várni, ami Distance címmel szeptember 19-én jelent meg. Október 24-én pedig első japá stúdió albumuk is megjelent ’SS501’ címmel. Valamint koreai előadók közül elsőként kapták meg a Newcomer díjat, mely 2008 januárjában a Japan Golden Disk Awards-on vehettek át.

2008-ban újra hazatértek, március 13-án pedig immáron 3. mini albumukat is kiadták Deja Vu címmel. A címadó dalként választott Deja Vu viszont olyan nagy siker volt, hogy az album egy másik dalához az A Song Calling For You-hoz is forgattak egy klipet. Június 6-án újra elbúcsúzva hazai rajongóiktól befejezték a Deja Vu promócióit és visszatértek Japánba. Ahol június 18-án megjelentették legújabb kislemezüket Lucky Days címmel. A rövid japán kiruccanásukat követően júliusban újra itthon voltak és még e hónap 24-én Find címmel 4. mini albumuk is forgalomba került. Október 4-én az 5. Asia Song Fesztiválon átvehették a ’Legjobb ázsiai előadó’-nak járó díjat.

Viszont az év végére a csapat megfogyatkozott, ugyanis Hyun Joong és Jung Min színészi pályájukat is elkezdték egyengetni a csapattal egy huzamba, így ők egy kis időre kiestek a csoport tevékenységeiből. A megmaradt három tag a csapat projekt egységeként tevékenykedett tovább. Erre az időszakra pedig Young Saeng lett a csapat vezetője.

2009-2010: Első ázsiai turné és a DSP Media elhagyása

2009. május 13-án második japán stúdió albumuk is megjelent All My Love címmel, majd ezzel egy időben egy kisebb promóciós turné is kezdetét vette. Az albumnak július 21-én egy úgynevezett „Solo Collection” változata is megjelent melyen a tagok szólóban éneklik a számokat. Augusztusban első nagyszabású turnéjuk is lekezdődött ’1st Asia Tour Persona’ címmel. A turné két koncerttel Szöulból indult, majd további 15 követte Japán, Tajvan, Hong Kong, Thaiföld, Kína, Malajzia és Szingapúr érintésével. A csapat októberben újabb mini albumot adott ki Rebirth címmel melyből egy korlátozott és egy teljes verzió is megjelent. Előbbi 20-án míg utóbbi 22-én jelent meg, valamint a korlátozott verzió tartalmazott a cd-n kívül két plakátot és egy 100 oldalas fotóalbumot. Az albumról az első dal a Love Like This volt, mely novemberben a Music Bank és az Inkigayo zenei showk első díjait is besöpörte. November 21-én az SM, a Pledis és az Inwoo Production előadói mellett a srácok sem vettek részt az Mnet Asian Music Awards-on. A DSP Media viszont elárulta, hogy a többi ügynökséggel ellentétben nekik nem az esemény bojkottálása volt a cél, egyszerűen nem fért bele az esemény a csapat menetrendjébe.

2010. február 27-én véget ért első turnéjuk, melyet egy végső ráadás koncerttel zártak le Szöulban. Következő új mini albumukat május elsejére szánták (a csapat 501 neve miatt) ám végül kisebb csúszással május 24-én jelent meg 6. mini albumuk Destination címmel. Az albumról első kiterjesztett daluk a Love Ya volt.

2010. június 7-én a csapat minden tagjának lejárt a szerződése a DSP Media-val, amit egy tag sem újított meg és mindenki más-más céggel írt alá szerződést. Hyun Joong a KeyEast céggel, Jung Min a CNR Media-val, Hyung Jun az S-Plus Entertainmenttel, míg Young Saeng és Kyu Jong a B2M Entertainmenttel írt alá szerződést. A csapat vezetője Hyun Joong egy sajtótájékoztatón elmagyarázta, hogy annak az oka, hogy minden tag más cégnél kötött ki annyi volt, hogy a teljes csapatot egy cég se akarta leszerződtetni. Itt azt is kikötötte, hogy eszük ágában sincs feloszlani.

2011-2015: Szóló tevékenységek és katonai bevonulások


A 2011-es év a csapattagjainak szóló tevékenységéről szólt így a beígért album is elmaradt a fiúk összeegyeztethetetlen menetrendje miatt. Az egyéni tevékenységeiket 2012-ben is folytatják a tagok valamint 2012 júniusában a B2M Entertainment bejelentette, hogy Kim Kyu Jong júliusban a csapatból elsőként megkezdi két éves kötelező katonai szolgálatát, majd július 23-án hivatalosan is bevonult a Jeonju-i, North-Jeolla tartományban található toborzó központba. Végül 2014. július 22-én szerelt le. A csapatból másodikként Young Saeng volt az, aki 2013. október 3-án bevonult és az alapképzést követően aktív szolgálatosként a szöuli rendőrségnél töltötte le katonai szolgálatát. Young Saeng 2015. július 30-án szerelt le. Ám nem sokkal Young Saeng leszerelése előtt 2015. május 12-én a csapat vezetője Hyun Joong is bevonult, aki  2017 elején szerelt le. A vezért július 2-án Jung Min is követte, aki a Nonsan-i bázison kezdte meg az alapképzést, ezt követően pedig aktív szolgálatosként közszolgálati dolgozó lett. Leszerelése 2017 júliusára várható.

2016: Double S 301 visszatérése

A 2008-ban megalakult projekt csapat 2016-ban hivatalosan is nevet kapott illetve február 16-án a trió kiadta első mini albumát is Eternal 5 címmel. A srácok zenei tevékenységeit a CI Entertainment kezeli. 

Hivatalos weboldala
Hivatalos instagram oldala
Hivatalos facebook oldala
Hivatalos youtube csatornája
Hivatalos imdb oldala
Hivatalos weibo oldala

Írta:BeJoyful
kibővítette: bae hee yeon  

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorozatok
2014: Inspiring Generation
2011: Dream High - cameo
2010: Playful Kiss
2009: Boys Over Flowers
2008: Spotlight - cameo
2007: Hotelier - cameo
2005: Can Love Be Refilled
2005: Nonstop 5 - cameo

Szinkron munkák
2006: Pi’s Story

Show műsorok
2013: Barefooted Friends (1 - 29. rész)
2013: Cool Kiz On The Block (21 - 22. rész)
2013: Happy Together
2012: Happy Camp
2012: K-Pop Star Conquering the World
2011: Night After Night (31. rész)
2011: Strong Heart (10 - 11. rész, 81 - 83. rész, 101 - 102. rész)
2011: Running Man (46 - 47. rész)
2011: Golden Fishery
2011: Secret (6 - 10. rész)
2009-2011: Happy Together (93 - 94. rész, 125. rész, 202. rész)
2009: Family Outing (64 - 65. rész)
2009: Haptic Mission (7. rész)
2008: We Got Married (9 - 38. rész)
2006: Golden Fishery 
2005-2007: X-Man/ New X-Man (39. rész, 40 - 44. rész, 46. rész, 61. rész, 3 - 4. rész, 12. rész)

Videó klipekben való megjelenései
2010: Gummy – As a Man
2009: Kim Joon – jun Be OK
2006: Eru – Black Glasses 
2005: 2Shai – She Laughed (Kim kyu Jong) 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DVD-k
2010: 2010 Special Concert in Saitama Supar Arena - japán
2010: 1st Asia Tour Persona in Seoul Encore - koreai
2010: 1st Asia Tour Persona in Seoul Encore - japán
2010: The 1st Asia Tour Persona Concert Making Story - koreai
2010: Five Men's Five Year sin 2005-2009 MBC Collection Deluxe Edition - japán
2010: The 1st Asia Tour Persona Concert Making Story - japán
2010: SS501 Begins! The Route To Birth – 5th Anniversary Box - japán
2010: Live At Budokan - Asia Tour Persona In Japan - tajvani
2010: SS501 in USA Complete Edition - Special Off Shot - japán
2010: 1st Asia Tour Persona in Seoul - japán
2010: 1st Asia Tour Persona in Seoul - koreai
2009: Five Men's Five Year sin 2005-2009 MBC Collection - koreai
2009: Five Men's Five Year sin 2005-2009 MBC Collectiom - japán
2009: U R Man Special
2009: Mission - japán
2008: Photo 501 - koreai
2008: 2008 Japan Tour Grateful Days Thanks For... - japán
2008: Clips Vol. 1 (japán MV kollekció)
2008: The 1st Story Of SS501 - japán
2008: Special Event Tour Heart To Heart - japán
2007: Documentary Of Heart To Heart - japán
2007: Let's Learn Korean - japán
2007: Live In Japan 2007 - japán
2007: The 1st Story Of SS501 - koreai
2007: The 1st Concert in Osaka - japán
2006: 1st Concert Step Up - koreai

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koreai kiadások

Mini albumok
2014: Timing 
2013: Round 3 
2011: Break Down
2011: Lucky

Egységes kislemezek
2013: The Reason I Live 
2011: Marry Me, Marry You 

Sorozat/Film dalok
2012: If You’re Like Me (The Marriage Plot OST) 
2010: One More Time (Playful Kiss OST) 
2009: A Thing Called Happiness (Boys Over Flowers OST) 
2009: Because I’m Stupid (acoustic ver. - Boys Over Flowers OST-) 
2008: Thank You (We Got Marriade show betét dala) 

Reklám dalok
2011: Tha Magic of the Yellow Ribbon (The Face Shop) 
2009: Anycall Haptic Mission (feat. Son Dam Bi & Kim Joon)

Japán kiadások

Stúdió albumok
2015: Still
2012: Unlimited

Egységes kislemezek
2014: Hot Sun 
2013: Tonight
2012: Lucky Guy
2012: Heat

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koreai kiadások

Mini albumok
2010: Destination 
2009: Rebirth
2008: Deja Vu 
2008: Find 
2005: Warning
2005: Snow Prince

Stúdió Albumok
2006: St 01 Now

Remix albumok
2009: U R Man Remix Edition
2008: A Song Calling For You 

Egyéb albumok
2009: Solo Collection 

Japán kiadások

Mini albumok
2008: Lucky days
2007: Kokoro 
2007: Distance 

Albumok
2009: All My Love
2007: SS501 

Utolsó frissítés: 2018.04.19. 19:07 Bae Hee Yeon által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace