Starity

Kim Ji Ho

Kim Ji Ho Kim Ji Ho nemzetisége 9006. 25rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kim Ji Ho
 • Becenév
 • Jiho
 • Születési idő
 • 1997. április 04.
 • Születési hely
 • Okcheon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekesnő, táncos
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 165 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Choi Hyo Jung Kim Mi Hyun Hyun Seung Hee Shin Hye Jin Bae Yoo Bin Yoo Yeon Ju Choi Ye Won

Kim Ji Ho életrajza

Kim Ji Ho

Nyugati és keleti arcvonásai vannak. Folyékonyan beszél japánul és nagyon tud  "down-to-earth"-ezni ami pedig egyaránt népszerű a férfiak és a nők között .Furcsa akcentusa van de a nevetése neki az igazi ravaszság , de ez titok

Oh My Girl

Hivatalosan is 2015-ben: Debütáltak a Cupid című dalukkal.

A csapat azért ezt a nevet kapta mert: szeretnék, hogy mindenki emlékkezzen rájuk.
Oh My Girl a kis testvér csoportja a B1A4-nek 2015.Március 29-én jelentek meg a teaser képek, valamint a koncepciós képek is.,Április 20-án a zenekar megjelentette az első kislemezét ami, a " Cupid " nevet kapta, és ezen a napon tartottak egy nagy bemutatkozást is az SBS The Show-nál.

Június 21-én a csoport bejelentette, hogy jelenleg készül az új albumuk. 2015 Október 1-jén megjelentek a hivatalos képek "Closer " címmel. A csoport dicsérete a kiváló vizuális hatások és koncepciók a legújabb promóciók .A zenei videó viszont csak Október 7.-én jelent meg szintén ugyanazzal a névvel. A dal egy Fantasy mese történetet ad át a nézőnek, amely tiszta érzelmeket fejez ki.

2015 debütált az első mini-album: "Oh My Girl / Closer"

Márciusban több videó is felfedi a tagok nevét. Viszont a lemezborító és számlista alkotó négy dalt csak április 14-én láthattuk meg. Még az is kiderült felfedve, hogy a dal a "Cupid" nevet kapta és, hogy április 20-án lesz elérhető az album és az MV is.

Április 20-án meg is jelent a dal melynek témája leginkább a szórakozás és a szerelem lett A dal egy lányról szól, aki beleszeret egy srácba, és mindent megtesz azért, hogy meghódítsa. 2015 Szeptember 30-án YooA és Binnie bejelentette, hogy a csapat visszatér október 7-én.

Később előkerült az MV és a különböző forgatókönyvek. Ahogy várható volt október 7 ki is jött az új videó ami a "Closer" nevet viseli. A témája az új visszatérésről sokkal többet elárul, és csendesebb, mint a debütált dal, mágikus elemeket és titokzatos helyszíneket tartalmaz. A dal egy tiszta lányról szól, aki semmit sem tud és így akarja kétségbeesetten kifejezi érzéseit egy személy iránt. A koreográfia nagyon különleges lett mivel kifejezi a pozíciókat a lányok csillagképeit.

2016 A Pink-Ocean és a Windy Day megjelenése

A csapat harmadik EP-je, a Pink Ocean, is hivatalosan megjelent 2016 március 28-án. Majd kicsit később megjelent két dal az albumról: a "Step by Step" és a "Liar Liar. Ugyanezen a napon a lányok bejelentették a rajongók hivatalos nevét, ami a "Miracle" lett Május 26-án, kiadták (klippel együtt) a Windy Day-t , és két további számot : a "Stupid in Love"-t, és a "Liar Liar" kínai változatát.

2017 Coloring Book és JinE elhagyja a csapatot

2017 márciusában már lehetett tudni, hogy a csapat Áprilisban visszatér. Az ügynökség közölte a menetrendet és annak megfelelően sorra jelentek meg a képek és az előzetes videók. JinE már ezen a promoción sem vett részt, hiszen egészségügyi állapota nem engedte meg. Ekkor még nem volt biztos, hogy elhagyja a csapatot, csak annyi, hogy néhány tevékenységet biztosan ki fog hagyni. Április 3-án megjelent a kisalbum és hozzá a Coloring Book MV-je is.

Október 30-án az ügynökség bejeletette, hogy JinE elhagyja a csapatot egészségügyi okokra hivatkozva.

2018 Secret Garden és Remember Me / Oh My Girl Banhana

Már 2017 decemberében lehetett tudni, hogy 2018 januárjában a Secret Garden című kisalbummal érkezik a csapat. A dal egyébként bekerült 2018 legjobb dalai közé is. Elég sűrű lett a menetrendjük, hiszen az új kisalbum mellett koncerteztek is, amire szinte pillanatok alatt elfogytak a jegyek.

Áprilisban bejelentették, hogy a csapatnak egy új alcsapata fog debütálni Oh My Girl Banhana néven, amelynek debütáló dala a Banana Allergy Monkey. EZ az alcsapat 3 tagot foglal magába: Hyojung, Binnie és Arin. Ez a dal és a formáció nem csak Koreában, de a Japán megjelenés után Japánban is sikereket aratott.

Szeptember 10-én jelent meg a "Remember Me" új kislabumuk, amelynek híre már augusztus 23-án elérte a rajongókat. A vezető dal természetesen a Remember Me lett, amihez klip is készült. A színes, vidám videó hamar elnyerte a rajongók tetszését. Az új kislabum díjjal is jutalmazva lett.

2019 The Fifth Season Album / Fall in Love

A csapat 2019-ben nagy előrelépést tett meg, ugyan is sorra jelentek meg a tejes hosszúságú albumaik. Az Oh My Girl Japan Debut Album év elején vagyis 2019 januárjában került a polcokra. Nem hiába kapta ezt a nevet, ugyan is, ez volt a csapat első teljes japán albuma. Viszont nem csak a japán rajongóknak kezdveztek, hanem a hazaikat is meglepték egy ugyan csak teljes hosszúságú lemezzel, ami The Fifth Season röviden (SSFWL) címet kapta. Az album májusban jelent meg, amiről a címadó dalhoz videóklip is készült. A videó egyébként gyönyőrű helyeken és szép technikai megoldásokkal lett elkészítve.

Július 9-én várható a második Oh My Girl Japan 2nd Album teljes hosszúságú japán album is.

2019. augusztásab fog érkezni az újracsomagolt albumuk a Fall in Love, amihez az előzetes képek már július utolsó napjaiban megjelentek. Ez az album egy speciális nyári albumnak készült. Előreláthatólag a vezető dala a Bungee című dal lesz.

2020 Nonstop

A 202-as év nagy mérföldkő volt a csapat számára ugyan is két nagyobb albumuk is megjelnt. Az év első felévben a Eternally című japán album látott napvilágot. Ez még január 8-án megjelent. Ezután áprilisban megjelent a koreai rajongók nagy örömére a Nonstop című album is, amelyhez rengetek teaser kép készült. Az album 5 dalt tartalmaz köztük a címadó dallal is a Nonstoppal. Természetesen ehhez videóklip is készült.

Tagok

 - Hyojung 

 - Mimi 

 - YooA 

 - Seunghee 

 - Jiho 

 - Binnie

 - Arin

Volt tagok

 - JinE

OH MY GIRL

TV MŰSOROK
2015: Oh My Girl Cast
2018: Oh MY Girl Miracle Expedition

JIHO

VIDEOKLIPEKBEN VALÓ MEGJELENÉSEI
2015: B1A4 - Sweet Girl

TV MŰSOROK
2016: Girls Who Eat Well

Albumok

2019 - The Fifth Season (SSFWL)

Japán

2019 - Oh My Girl Japan Debut Album

2019 - Oh My Girl Japan 2nd Album

Kisalbumok

2015 - Oh My Girl

2015 - Closer

2016 - Pink Ocean

2016 - Listen to My Word

2017 - Coloring Book

2018 - Secret Garden

2018 - Remember Me

2019 - Fall In Love

2020 - Nonstop

Videóklippek

2015

- "Cupid"

- "Closer"

2016

- "Step By Step"

- "Liar Liar"

- "Windy Day"

- "Listen to My Word (A-ing)

2017

- "Coloring Book"

2018

- "Secret Garden"

- "Remember Me"

- "Banana Allergy Monkey"

2019

- "The Fifth Season (SSFWL)"

2020

- "Nonstop"

Utolsó frissítés: 2020.06.09. 21:09 Betti90 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace