Starity

Kim Jung Ah

Kim Jung Ah Kim Jung Ah nemzetisége 5229. 85rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 90%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kim Jung Ah
 • Becenév
 • Jung Ah
 • Születési idő
 • 1983. augusztus 02.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekesnő, táncosnő
 • Családi állapot
 • férjezett
 • Magasság
 • 167 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Fekete
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Park Kahi Son Dam Bi Kim Yu Jin Park Hyo Jin Oh Hye Rin Im Jin Ah Park Soo Young Lee Joo Yeon Noh Yi Young Lee Ka Eun

Kim Jung Ah életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Kim Jung Ah

Kim Jung-ah ( koreai : 김정아;1983. született augusztus 2-án,) ismert szakmailag Jung Ah vagy Jung A egy dél-koreai énekes. A Kiss Five és a After School korábbi vezetője volt. 2016-ban a Pledis Entertainment bejelentette, hogy szerződése lejárt, és természetesen befejezte az After Schoolot.

Művészet neve : 정아 / ジ ョ ン ア / Jung Ah
Valódi név: 김정아 / Kim Jung Ah
Szakma: énekes, modell, táncos
Születési idő: 1983. augusztus 02. 
Születési hely: Incheon, Dél-Korea 
Magasság: 166 cm
Súly: 48 kg
Vércsoport: O
Állatöv jel: Leo
Család: Jung Chang férj Fiatal és fiatal húga (Hyunsoo)
Ügynökség: BAM Company 

2000-ben megjelent egy "SZ 1 Album" című szólistaként, és 2005-ben tagja volt a "Kiss Five" -nek, kiadó egy "Show Time" címmel.

2008-ban, miközben még mindig gyakornok volt, táncosként részt vett a "Bad Boy" dalának zenei videójában, a Son Dam Bi ügynöki partnere .

2009. január 15-én debütált az After School csoport első generációjának tagjaként, az „Új iskoláslány” címmel. 2016 januárjában diplomázott az After School-ban , hivatalosan elhagyta a csoportot.

Karrier
Kim hivatalos első megjelenése 2008. december 29-én, az SBS Song Fesztival, teljesítő "Play Girlz" a Son Dambi és Kahi. 2009. elején,  néhány nappal az iskola utáni debütálása előtt, a csoport megjelentette az "AH!" EP-vel együtt január 15-én New Schoolgirl. Január 17-én ő és After School debütált az MBC-n, a Music Core-on.
Kah Ah befejezése után Jung Ah lett a csoport új vezetője.
2012 szeptemberében bejelentették, hogy Jung Ah-t dobták az MBC Every1 drámájába, a Reckless Family 2-be.
2015. április 7-én a Pledis Entertainment bejelentette, hogy Jung Ah és a Han Dong Geun labelmátuma április 16-án kiadja a "A kettő között" című duettet.
2016. január 28-án lejárt  Jung Ah szerződése a Pledis Entertainment-szel, és hétéves tevékenység után végzett az iskola utáni iskolában.
2016. május 25-én Jung Ah bejelentette, hogy júliusban egy új albummal szóló előadóművészként debütál, J-STAR raszterrel.


Személyes élet
2013. Március 25-én, jelezték, amely szerint Jungah és SHINee „s Onew már társkeresőn több mint egy év után megjelent képek mutatják őket. A múltban Onew kijelentette, hogy Jungah az ő "ideális lány". A Jungah és Onew képviselői is megtagadták a randi állításokat, és kijelentették, hogy csak "közeli barátok". Azonban a netizens nem volt meggyőződve a Twitter beszélgetéseiről Jungah és Onew között, ahol már említették a "vacsora vásárlását", és Jungah megemlítette, hogy "beleszeretett". A tweeteket a jelentések után törölték.
2015 közepén jelentések jelentek meg, amelyek szerint Jungah Young és Jung Chang Young kosárlabda játékosok voltak. Hivatala eredetileg megtagadta a jelentéseket, de később megerősítették, hogy valójában randiznak. 2017. augusztus 24-én az ügynöksége forrása szerint "Jung Ah és Jung Chang Young a következő évben esküvői szertartást tartanak. Jung Chang Young meleg szíve befolyásolta a döntést, hogy feleségül vegye fel. ” Jung Chang Young öt évvel fiatalabb Jung Ah-nál, és állítólag körülbelül egy évig tartanak. A pár házasodott 2018. április 28-án.

érdekességek
Ex-Kpop csoport: Kiss Five (2005) / Iskola utáni (2009-2016)
Ex-Sub csoport: AS RED
Pozíció: Vezető, második énekes és fő táncos.
Fan Club: JungAngels,
Debut: 2009. 
Zenei tanulmányokat végzett Kyungmin Egyetemen.
Mielőtt csatlakozott az After Schoolhoz , 2005 -ben a Kiss Five nevű csoportban volt .
A csoport "omma" -ának (anya) tartják.
Úgy véli, hogy a hangja rekedt, és ez az ő ereje, mint énekes.
2008-ban a Son Dam Bi-nek a „Bad Boy” című egyetlen egyedülálló táncos volt. A legtöbb élő előadásban és a dal MV-jében jelenik meg.
A "Chorus Line" zeneszerzőben feltételezhető, hogy Christine, egy fiatal táncos, aki még mindig kissé ostoba, szerepét ábrázolja, de az iskola utáni tevékenységek miatt lemondott.
Ő képezte ki Kahi a tánc, Jungah venni a táncoló készségek nem voltak jók.
Magán lakóhelye lakik egy menedékházban 2011 óta. Azt mondja, hogy egészségügyi problémái miatt a szüleivel él.
Az iskola utáni korábbi osztálytársai azt mondták, hogy jó teste van, de térdei furcsaak voltak.
A Strong Heart programban a csoport Kahi vezetőjének távozása után Jung Ah bejelentette, hogy ő lesz az új vezető, mivel ő a legrégebbi az egész csoportban.
Azt mondták, hogy a profi kosárlabdázó, Jung Chang Young nevet viseli. A pletykák akkor kezdődtek, amikor néhány ember rámutatott, hogy egy híresség és egy sportoló állítólag elrejtette kapcsolatukat az üzenetekkel. A Jung Ah Twitter státuszában a szívet és a # TheJung címkéjét helyezi el, majd a #cy a Chan Young nevének kezdőbetűit jelzi. Aztán a netizens felfedezte, hogy a sportoló állapota a Jung Ah nevének #JA címkéit helyezi el. Továbbá, hogy mindketten követik egymást a Instagramon, a "JJUNGAJJUNGA" álnevével, Jung Ah "JJUNGCHANG_5" a Chang Young. Miután a pletykák megjelentek, mindketten elkezdték törölni az államokat.
Eladja ruháját a THE JUNG honlapján .
Bemutatta hivatalos iskola befejezését. Pledis január 28-án jelentette be, "véget ér a Jung Ah szerződése az ügynökséggel, és természetesen véget ért a csoportnak." Szomorú, hogy ezt a híret jelentette a rajongóknak, akik ebben az időben támogatták a Jung Ah-t. Sok időt töltöttünk vele, amikor beszéltünk érettségéről. Mindkét oldal fejlődéséhez, valamint a Jung Ah jobb lehetőségeihez jutottunk az utunk szétválasztásában. Jung Ah folytatja az egyéni tevékenységeit. érettségi ünnepség megtervezése, hogy találkozzon rajongókkal, és jobb dolgokat kívánjon neki a jövőre nézve Ami a After Schoolot illeti, az ügynökség hozzátette: "Jelenleg a cég az iskola utáni tevékenységekről beszél."
Február 14-én a BAM cég nyilatkozatot adott ki a Jung Ah, Kim Ki Bum és Ryu Hyo Young kizárólagos szerződéseiről az ügynökséggel, és hozzátette, hogy a három művész nagy szinergiával rendelkezik.
2017. augusztus 24-én a színésznő ügynökségének forrása kijelentette, hogy házasodik Jung Chang Young professzionális kosárlabdázót, aki a Changwon LG Sakers játékosa, aki 5 évvel fiatalabb, mint a lány. egy év Az esküvői szertartás 2018. április 28-án kerül megrendezésre.


 

név:
Iskola után (International).
애프터 스쿨 (aepeuteoseukul) Koreában.
ア フ タ ー ス ク ー ル (Afutāsukūru) Japánban.
放學 後 (Fàngxué hòu) Kínában.
Miért „az iskola után”?: Az iskola után a szabadság, az izgalom és a szenvedély érzéséből származik, amit a diákok az iskola után tapasztalnak. A csoportot azért nevezték el, mert ezeket az érzéseket színpadra akarták használni. Emellett rendelkezik egy diplomázási rendszerrel, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy elhagyják a csoportot, ahogy akarják, és megnyitja a jövőbeni tagokat.
Tagok száma: 4 lány.
Korábbi tagok száma: 7 lány.
Származás: Dél-Korea. 
Debütálás: 2009. január 17.
Hivatalos fanclub név: PlayGirlz (Boyz).
Hivatalos szín: sárga.
Ügynökség:
PLEDIS Entertainment (Dél-Korea)
Yuehua Entertainment (Kína)
Avex csoport (Japán) .
Alegységek:
Iskola után RED
Iskola után KÉK
IYOKAN (Csak a japán koncerteken)

tagjai

Raina (Vocalist és Dancer)
Nana (Vocalist és Dancer)
E-Young (vokalisták és táncosok)
Ka Eun (Rapper, Vocalist, Dancer és Maknae)
Diplomások (volt tagok):

So Young (Vocalist és Dancer) (2009).
Bekah (Vocalist, Rapper és Dancer) (2009-2011).
Kahi (First Ex-Leader, Vocalist, Rapper és Dancer) (2009-2012).
Joo Yeon (Vocalist és Dancer) (2009-2014).
Jung Ah (második ex-Leader, énekes és táncos) (2009-2016).
UEE (táncos és énekes) (2009-2017)
Lizzy (Vocalist, Rapper és Dancer) (2010-2018)
generáció:

Először is: Kahi , Jung Ah , Jooyeon , Soyoung és Bekah.
Másodszor: UEE .
Harmadszor: Raina , Nana és Lizzy ( Orange Caramel ).
Negyedszer: E-Young.
Ötödször: Kaeun.

Előadások:
A lányok, mint öt tagú csoport, 2008. december 29-én első hivatalos megjelenést tettek az "SBS Gayo Daejun Fesztiválon", a Son Dam Bi "Play Girlz" című előadásával . A After School debütálása előtt a Pledis Entertainment bejelentette, hogy a csoport zenei koncepcióját erősen befolyásolja a Pussycat Dolls.

2009: Debut:
A csoport 2009. január 17-én debütált a "Ah!" debütáló új iskoláslánya . Melyik ez alapján a koncepció a Pussycat Dolls, a formáció Kahi , Jung Ah , Jooyeon , Bekah és Yoo So Young . Később ugyanebben az évben Uee a második generáció első és egyetlen tagjaként csatlakozott a csoporthoz. Ezután közzéteszi a második Single- jét , "Diva" -t .

Miután 2009 őszén befejezte a promóciókat, a SoYoung tag személyes okokból elhagyta a csoportot, ami két új tag belépéséhez vezetett: a harmadik generációt alkotó Raina és Nana .

Ezt követően a csoport kiadta a "The Of Of You" című dalot , amely a mai napig a csoport legsikeresebb dalává vált, a japán Billboard magazin mellett, anélkül, hogy hivatalos debütált volna.

2010: Bang, valóság show és karácsonyi album:
2010-ben bejelentette, hogy egy új Lizzy tag beiratkozott, hogy annak ellenére, hogy belépett a " Beacuse Of You" című albumba, Pledis arról számolt be, hogy része lesz a harmadik generációnak, és így megnyitja az utat egy új, "Bang" nevű egyetlennek, amely Felhívnám a figyelmet a dobolására.

A lányoknak első PlayGirlz School nevű valóságbemutatójuk lenne , amelyben különböző tesztekkel szembesülnek, a programnak jó minősítése volt. És lehetőséget adott arra, hogy Lizzy , Nana és Raina ismertté váljanak, amelyek domináltak az Orange Caramel debütálásával .

Hosszú idő után promóciók nélkül 2010 decemberében a "Happy Pledis" című karácsonyi albumot adták ki , amelynek fő dala a "Love Love Love" lesz . A dal Raina tagja volt . Ebben a kislemezben Bekah 2 hónapos szünetet vesz Hawaiiba utazni, ezért nem vesz részt promóciókban.

2011: E-Young belépése, Bekah érettségi, alegységek és debütálás Japánban:
A csoport együttműködne a japán diva Namie Amuro -val a " Make It Happen" című dalán 2011 elején a hivatalos japán debütálása előtt.

Több hónapos távollét után a csoport 2011 áprilisában visszatért az első "Virgin" albumukkal . Ez a visszatérés egy új taggal történt: az E-Young , amely a negyedik generáció első és egyetlen tagja volt, amelynek főszereplője "Shampoo". Az album promócióit követően a Bekah tag végzett a divattervezés tanulmányozásában Hawaii-ban, érettségi buli és egyéni szóló.

A csoport azt jelentené, hogy két részegységre oszlik, az olyan promóciók esetében, mint az AS RED és az AS BLUE , az elsőnek erős és erős fogalma lenne, míg a másodiknak édesebb koncepciója lenne, a rajongók választanák, hogy mely tagok lesznek az egyes tagok között. a alegységgel, például a vörös lenne kialakítva Kahi , Jung Ah , Nana és UEE , míg a kék képezhetők Jooyeon , Raina , Lizzy és E-fiatal. RED AS lenne támogatása " In The Sky Nigth" , míg a kékelőmozdítaná a " Wonder Boy" -t, ezeknek az alegységeknek elegendő ellentmondásuk lenne, mint plágium vádaként és kritikájukban, hogy az egyik csoportban a legnépszerűbbek és a legkevésbé népszerűek a másikban.

Ugyanebben az évben 2011 végén a After School hivatalosan Japánban debütált a japán "Bang!" mint az első kislemez, majd később kiadja a második kislemezüket, amely a "Diva" japán verziója lenne, amely magában foglalná a " Tap Slap" -t, ami a " Let's Step Up" új verziója .

A csoport Son Dam Bi , Nu'est , Yoo Ara és Lime ebben gyakornoki cég időt és néhány csoport tagjai kilenc csatlakozott a második családi album karácsonyi, „Happy Pledis” akinek dal fő "Love Letter .

érdekességek
Az After School egyes tagjai a Son Dam Bi táncosai voltak a hivatalos debütálás előtt.
Azt tervezték, hogy a " Bad Guy" dalt az " Ah" promóciók végén az első kislemezükről reklámozzák, de mivel a műsorszórásra nem alkalmas, a promóciós terveket törölték.
A mai nap után az iskola soha nem vesztett el egy táncharcban más bálványcsoportok ellen, mint a SNSD, a 4Minute, a T-ARA és a SHINee.
A csoport előtt Nine Muses debütált , a After School-ot a legmagasabb tagú női csoportnak tartották.
Támogatták a Pussycat Dolls-t, a Son Dam Bi-t , a " Doll Domination Tour " turnéján az ázsiai dátumokon.
A " Morning Musume " csoport " Love Machine " borítóját készítették , a " Dream Girl" névre változtatva . Az iskola utáni elképzelésüket az általuk végzett diplomázás és a Pussycat Dolls rendszerének inspirálta.
Az iskola a Billboard Japán első győztese volt , mint az év K-pop új művésze (az év művésze).
Bekah és Kahi (volt tagok) interjút Lady Gaga.
A " Happy Pledis " című albumhoz az albumot az Unicef ​​gyermekei részére adták el.
A " Rip Off " dal a japán albumából került be a maxi-single " Flashback " -ébe . Jung Ah volt az, aki írta a dalszövegeket a koreai változatban.
A Rolling Stone magazin szerint a csoport a 6. helyen szerepel az egyik olyan csoportban, amely sikeres lenne az Egyesült Államokban.
2012. november 2-án, az ötödik vergában, a Viña del Mar-i Chilében, a Music Bankban játszottak; Super Junior , CNBLUE , Rania és Davichi .
A „Brave Brothers”, amelyek korábbi " AH! ", " Diva " és " You Of You " elemeit készítették, az első " First Love" című albumuk elkészítéséért felelősek a 6. albumukból.
Visszatérése előtt az első szerelmi tag, Lizzy nem volt jelen az MV-ben és az előadásokban is, mert fájt a lábánál, de nyilvános volt az előadásokon, 2013. július 18-án bejelentették, hogy a Nana tagja megsérült hip alá a magasból 1,5 m, előterjesztését követően a Show Champion of MBC Music kellett kórházba kell szállítani. Ez az oka annak, hogy július 19-től nem tudott előadásokat tartani.
A Nana tagja egy interjúban kiderült, hogy amikor ő, Raina és Lizzy végzett az iskola után, továbbra is együtt fognak dolgozni, mint az Orange Caramel.
A lányok befejeződnek, amikor megértik, hogy már befejezték az időt a csoportban, és még az utáni iskola után is szeretnék követni saját útjukat.
Miután az iskola nem hisz a "United forever" -ben, inkább azt mondják, hogy ez az időigény. Azt akarják, hogy még akkor is, ha nem tartoznak az iskola utáni csoportba, azért folytatódnak, mert azt akarják, hogy egy csoport örökre emlékezzen. És legyen hosszú életű csoport.
Az első szerelem MV-je az első helyen volt a Billboard oldal rangsorában, mint " 2013-as 10 legszexisebb kpop videója ". Billboard írta:„A lányok csoportja az iskola után megnyeri a 2013-as szexuális videót, hogy bizonyítsa, hogy az érzékiség valódi készséggé válhat. A pólus-tánc már régóta szelíd tánc-taktikaként társult, de ezek a lányok kiemelik az atlétikát és A szépség is, amelyet néha elhomályosít a feltételezett jelentősége, és csinálva, miközben teljesen sugárzónak tűnnek. A lányok zigzaggáló klipjei, amelyek felfelé és lefelé húzódnak, a gyönyörű és sérülékeny lövésekkel párosulnak a tagok közül - néhányan anélkül, hogy a legjobbak lennének A kamera 2013 óta a kpop legszexisebb évének bizonyult, az „Első Szerelem” vizuális képe azt mutatta, hogy minden bizonnyal olyan készség van, amelyet a nézőket vitathatatlanul elcsábító cselekedetként lehet kiemelni.
A " Hét " dala a Brave Brothers- tel elérte a # 20-as pozíciót a Melon Chartban (140222), és elérte a # 1-es pozíciót a Bugs és Soribada listákban annak ellenére, hogy csak együttmûködtek.
Majdnem 7 hónapig tanultak az első szerelemért, a lányok tele voltak zúzódásokkal és sebekkel, Raina különösen nem tudott táncolni a táncpályán, amíg Nana megsérült, és Lizzy sérülése mellett kellett helyet foglalnia.
2014-ben terveztek egy visszatérést, de Raina elmondta, hogy a dal nem volt elég jó, és nem akarták csalódni a rajongóikat középszerű daldal, inkább azt várják, hogy erőteljes és egyedi visszatérést hozzanak létre, amely ismét megdöbbent a Playgirlz / boyz és a többi Kpop rajongó.
Jooyeon 2014. december 31-én diplomázott a csoportban, hogy személyes projektjeire és színésznőjére koncentráljon; Csoportként egy rajongói találkozót tartottak, hogy 2015 január 11-én búcsúztassák, 2015 márciusában hivatalos japán búcsúztatásban részesüljön egy japán album kiadásával együtt.
Jung Ah befejezése után az 1. generáció tagja nincs a csoportban.
Ez bejelentették, hogy korábbi vezetője Kahi Iskola után feleségül Moo Yang Jun vezérigazgatója a divat márka kézitáskák és én nCase Koreában. A privát esküvő március 26-án került megrendezésre Hawaii-ban. JungAh, Jooyeon és Orange Caramel egy vacsorán találkozott, és gratulált Kahinak az esküvőjére.
2017. október 13-án az After School tagjai megismerkedtek egykori Jung Ah esküvőjének alkalmával.
2018. május 1-jén Lizzy hivatalosan bejelentette, hogy elhagyja az iskola utáni iskolát. A Lizzy diploma megszerzésével az After School ma már négy tagú, Raina, Nana, E-Young és Ga Eun csoportból áll, az alegységekkel, ahol ez volt: Orange Caramel és After School Blue, valószínűleg inaktív. 

2012: Flashback, Kaeun felvételi és Kahi érettségi:
Az új év kezdetén a lányok kiadták a harmadik japán „ Rambling Girls ” singet, amely az első eredeti japán dal, ez az együttes magában foglalta a híres pályájukat, az " Of Of You " -t is. ezzel az egyénrel később kiadták az első japán albumukat, a " PlayGirlz " -t, és bejelentették az első japán turnéjukat, amely ugyanazt az album nevet viseli.

A csoport azt jelentette be a harmadik japán egyetlen „ Lady Luck / Dilly Dally ”, az utóbbi volt az tudja, mert egy része a dal is lehet hallani egy kereskedelmi márka „ Rexona”, amely egy Nana , majd az egyetlen hivatalosan bemutatták az első turné után hamarosan bejelenti érettségi vezetője Kahi és a mellett egy új tag, Kaeun , az egyetlen tagja az ötödik generáció. Ez a két fontos esemény megtörténik a csoport japán turnéjával, és azt is be lehet jelenteni, hogy a csoport felkészül a koreai visszatérésre.

Miután sok próbálkozás visszatérése, végül ők visszatérnek júniusban egy új maxi egyetlen úgynevezett „ Flashback”, hogy az első kislemez Kaeun a csoportban, és az első nélkül Kahi , aki abban az időben volt a vezetője a csoport, de diplomázott, hogy egyéni karriert folytasson. A vezetés Jung Ahé lett .

2013: "Első szerelem", "Mennyország" és "Shh":
Végül sok bejelentés és sikertelen visszatérési kísérlet után, június 12-én visszatérnek a " First Love " -re a 6. Maxi Single-ből, szexi koncepcióval, amelyben a " Pole dance" elemet használják. fő koreográfia és jelenet, felhívva a figyelmet és a dicséretet a kritikusoktól. Az iskola után június 13-án a Lotte Card Művészeti Központban bemutatták a visszatérést. Lizzy sérült lábát, így nem tudott elősegítése, mint a Nana , aki egy baleset után a bemutató után megsérült a cadera.Aún promóciók a „ First Love” a japán visszatérése bejelentették öt a japán egyetlen "Mennyország " , amely magában foglalja a" Crazy Driver " nevet , és a" Heaven " fős dalot , valamint azt, hogy az" First Love " mellett egy új, DVD-n levő verzió is szerepel, amely tartalmazza a videót. 2013-ban, az Oricon-diagramok 6. helyen állnak.

A PLEDIS és a " Yuehua Entertainment" megegyezését követően a After School elkezdte reklámozni magát Kínában, különböző zenei programokban, bemutatva a " Let's Do It / Bang" -t, a csoportnak még nincs ideje, hogy hivatalos debütálást tegyen az országban .

A lányok tett a visszatérésre Japánban egy új, egységes a neve „ Csitt , ” amely úgy egy fiús koncepció és érett, mint a korábbi egyetlen „ Heaven”, a súlyos kislemeze január 29-én, 2014-ben, gróf 3 verzióval és egy DVD-vel, az album „B” oldala mellett a „ Rock It! ” dal is lesz , emellett a lányok a kilencedik lánycsoport, a 2013-as legjobb nyereséggel, 95 milliárdos vagyont jelezve. megnyerte a Forbes magazin szerint.

2014: Dress to Kill és Beauty Bible:
2014 januárjában a lányok bejelentették negyedik albumuk, a Dress To Kill kiadását, amelyet 2014. március 19-én hivatalosan kiadtak, az album 12 albumot tartalmazott a " Heaven " " Shh " és a " Miss Idependent " között. három változatban, a szabványos változatban, a DVD-vel ellátott CD-s verzióban, amely tartalmazza a Flashback és a Diva videóját, egy különleges videofájlját a rajongói találkozóról, valamint egy speciális verziót, amely két bónusz számot tartalmaz, ami a Flashback japán változata és egy másik verziója szerencsés lány .

A lányok együttműködtek a Brave Sound 10. évfordulójának albumán, a héten, melynek jó vétele volt a diagramokban.

A lányok a spanyol Szépség Biblia „ Szépség Biblia ” programjára adták a képet , amelyben a lányok szépség-, smink- és szabadidős tippeket adnak, a járókelők és a hírességek meghallgatása mellett, a program népszerűvé vált és rendszeres program. A lányok egy kis szünetet tartanak, hogy egyéni tevékenységet folytassanak, a Orange Caramel visszatér a Catallenához, aki jó fogadtatást kapott a térképekben, és a közelmúltban jelentették, hogy augusztusban visszatérnek, szintén kétszer játszottak a Immortal Song 2-ben, akkoriban Nana A Roommate program rendszeres tagjaként került bevezetésre és hamarosan rendszeres tagja lesz a "Muse Dress" kínai kiállításnak is, nagyszerű csillagokkal, Jooyeon része a New Leaf drámájának , melyet a Hotel King népszerű drámájában készített, és a C-Luv Taewan zenei videójában is szerepelt. , Raina együttműködni rapper San E előmozdítása a dal „ egy Midsummer Nigth a Édesség ” a különböző zenei programok továbbra is a toplisták élén landolt, UEE közelmúltban megjelent törvények Jungle. Lizzy különböző programokban jelent meg, mint MC vagy vendég, Ka Eundebütált a modell különböző japán járdák és mellette E-Young és Minhyun a Nu'est , tettek egy cameo a dráma ügetés Lovers MC csinál paródiája Music Bank .A október 7 Raina teszi szólókarrierbe debütált " You End és Me ".

2014 novemberében a lányok elkészítették második japán turnéjukat november 21-én, 22-én és 23-án. Ezen a turnén egy új japán dal ragyog, amelyek egy speciális szólóestem bemutatott Jungah és egy speciális alegység „ Iyokan ” alakult a két legfiatalabb csoport E-Young és KaEun . A túra során megkérdezték, hogy az év hátralévő részében visszatérnek-e, amire Nana azt válaszolta, hogy eddig nincs hír.

A lányok továbbra is az egyéni tevékenységükre összpontosítanak, és a Beauty Bible harmadik szezonját csak JungAh , JooYeon , UEE , E-Young és KaEun részvételével rögzítik .

2015: Jooyeon Graduation:
2014. december 23-án a Pledis bejelentette, hogy a JooYeon szerződése közel lejárt, így sok blogja közölte, hogy a végzős lesz, de december 31-én a szerződés lejár és Azt vártam, hogy megújuljon, de december 31-én a Pledis Entertaiment bejelentette a JooYeon diplomáját, mert más típusú projektekre kíván összpontosítani, bár még akkor sem igazolható, ha zenei pályafutása folytatni akarja. Pledis azt is bejelentette, hogy rajongóként fog részt venni, hogy a rajongóknak lehetőségük legyen búcsúzni. December 31-én az utolsó Év Eve 2014 programban, ahol a jelenlegi közönség hatalmas hisztériát kapott, a legutóbbi élő előadása Kínában történik, ne feledje, hogy ez nem az első alkalom, hogy a tag utolsó bemutatása külföldön történik; Kahi végzett az első japán túrán, és legutóbbi előadása Thaiföldön volt, JooYeon január 11-én és júniusban Japánban, a hivatalos diplomát szerzett.

2016: Egyéni tevékenységek, JungAh végzettség:
2016 januárjában a Pledis Entertainment bejelentette terveit az év hátralévő részéért, amely magában foglalja a After School-nak szóló egyéni tevékenységeket, bár a csoport újbóli megjelenése nem volt megerősítve.

Január 28-án Pledis Entertainment megerősítette, hogy a JungAh szerződése az ügynökséggel lejárt, és a vezető 7 év után elhagyja a lányok csoportját. Pledis kijelentette: "A JungAh szerződése az ügynökséggel véget ért, és természetesen a csapat befejezte a munkáját, a JungAh azt tervezi, hogy személyes tevékenységeire összpontosít." Ami a After Schoolot illeti, az ügynökség hozzátette: "Miután az iskola 6 taggal folytatja a tevékenységeket, egy új vezetőt és egy új tagot is megvitatunk a tevékenységek mellett." A diploma megszerzésével a JungAh lett az utolsó, a csoportból végzett diplomások tagja.

2017: UEE érettségi:
Bár a szurkolók körében beszélünk az iskola esetleges feloszlatásáról vagy bizonytalan jövőjéről, a vállalat nem beszélt a csoportról, annak ellenére, hogy csaknem négy évig nem jött vissza.

Május 31-én a Pledis-szel kötött kizárólagos szerződése lejártával az UEE úgy döntött, hogy elhagyja az After Schoolot . Az UEE hivatalos kávézó-rajongójában bejelentette, hogy befejezi majd az After School-ot és nyilvánosságra hozza egy kézzel írt levelet a rajongóknak és csoporttársaiknak. Levelében az UEE azt mondja: „Tegnap úgy tűnik, hogy debütáltam az After School-dal, de 8 év volt. Azok az osztálytársaim, akik abban az időben középiskolás diákok voltak, most egyetemi hallgatók, és foglalkozásom is megváltozott. " Folytatta: "Az évek folyamán az" iskola utáni "diplomázás kicsit távolabbnak tűnt, de valahogy, most ez a sorom." "Hálás vagyok mindenkinek Pledis-ben, és én is, de sajnálom is, az iskola utáni tagjaimmal. Arra törekszem, hogy boldog és keményen működő UEE legyen ”,arra a következtetésre jutott.

2018: Lizzy diploma:
2018. május 1-jén Pledis bejelentette, hogy Lizzy nyolc éves tevékenységét követően szerzõdésének lejárta miatt végzett a csoportban.

Azt ngreso a Kaeun a „termelj 48”:
2018 áprilisában megerősítették a pletykákat, hogy Kaeun a népszerű túlélési program PRODUCE 101 , PRODUCE 48 része lesz . Ez a program 12 tagból álló végső csoportot alkot, aki Koreában és Japánban 2 évet és hat hónapot támogat.

Az első értékelés során Lee Kaeun beszélt a csoport hosszú szünetéről (öt év), valamint arra, hogy motiválja, hogy az előző években a PRODUKCIÓ 101-es ügynöksége partnereit látja . Interjújának elején azt mondta: "Az utolsó albumom 2013-ban volt." "Öt év volt, és azt hittem:" Nehéz lesz visszatérni? " - Vártam a visszatérésünket. Vártam, és akkor nem történt meg ... " "Őszintén szólva, boldog voltam, miközben szünetet tartottam sokáig, és azt hittem, rendben vagyok. De aztán valamikor észrevettem, hogy egyáltalán nem voltam jól.

Ezután Kaeun Camila Cabello "Havanna" -át , a Heo Yoon Jin ügynöki partnerével együtt. Előadásának végén a tánc edzője és a After School Kahi korábbi tagja elmosolyodott és üdvözölte, majd megkérdezte, hogyan érezheti magát, amikor megjelent a műsoron.

Amikor a kocsi Bae Yoon Jung kérték Kaeun ha iskola után nem tervezi, hogy támogassák a jövőben Kahi nevetett és azt mondta, „Miért kérdezed meg tőle?” És Cheetah folytatta: „ Meg kell kérni a vezérigazgató” , akkor Bae Yoon Jung megkérdezte, hogy a csoport feloszlott-e, és Kaeun válaszolt: "Nem, nem szétesettünk." - De mivel elmondták, hogy eljöttem a show-ra, azon tűnődöm, hogy ez így lenne.

After School RED

Név : AS RED
Miért AS RED?: After School RED
Tagok száma : 1 lány
Korábbi tag: 3 lány
Származás : Dél-Korea 
Hivatalos szín: piros
Fanclub neve: Playgirlz / boyz
Ügynökség : PLEDIS Entertainment
Az iskola utáni alcsoport

tagjai

Nana (Vocalist, Táncos, Rapper és Maknae)
Ex-tagok:

Kahi (Leader, Vocalist, Rapper és Dancer)
Jung Ah (Vocalist és Dancer)
UEE (Vocalist, Rapper és Dancer)

Először debütált
A Pledis feltárta azokat a tagokat, akik 2011. június 10-én alakították ki az AS RED alegységet: Kahi, Jung Ah, UEE és Nana.

Ennek az alegységnek a koncepciója erőteljes és szexi, ez az alegység ellentétes a KÉK alegységgel, mivel mindkettő versenytársai mind a fogalmakban, mind a dalok stílusa, a RED és a BLUE a versenytársaik, mivel kiadásuk egyszerre . Július 13-án Pledis kiderült, hogy mind a KÉK alegység, mind a RED nemcsak a színpadon versenyez, hanem a dalok íróit, valamint az "In The Night Sky" dal előadóit a RED alegység számára. azok Brave Brothers , míg az író a dal „Wonder Boy” az al-egység bBlue van Jo Young Soo .

Debütálása 2011. július 23-án volt. Music Core ”.

jelen
Manapság az iskola utáni részegységek több mint hat éve nem támogatottak, és nem ismert, hogy új albumot fognak-e kiadni. 

drámák
Igazságügyi csapat (Naver TV, 2016)
Te Beautiful (SBS, 2009) cameo


A drámák témái
Ön aranyos téma a tészta számára (2010)


filmek
A Melódia fehér átok (2011) kocka


TV-műsorok
Szépség Biblia (2014)
Reckless Family 2 (2012)
Playgirlz iskola 1-ben (MBC 2009)


Zenei videók
Bangkok City - Orange Caramel (2011)
Bad Boy - Son Dam Bi (2008)

A drámák témái
Megkísértette az OST-t - az iskola és a napsütéses oldal után - Fél
Fények és árnyékok OST - Elfelejtetted (2011)

drámák
Szép vagy (2009, Cameo ep1 )
Filmek
Fehér: Az átok dallama ( cameo , 2011) .
TV-programok
2009: MTV Diary of After School
2010: Playgirlz iskola.
2013: Heti Idol
2013-2014: Iskola szépsége után
reklámok
Hirdetések Koreában

Instax Mini 7 -Joyoyeon és Jung Ah- (2009)
AMOLED ft Son Dam Bi (2009).
Landrover CF (2011).
A Saem kozmetikumok CF ft Lee Seung Gi (2011).
MIXXO CF (2013).
Hirdetések Japánban

Ico TVCM (2011).
Shibuya109 (2011).
Samanthe Thavasa (2012).
Eyefull Home (2012).
Rexena (2012).
MIXXO CF (2013)
Hirdetések Tajvanon

MIXXO CF (2013).
Hirdetések Kínában

MIXXO CF (2013).

Digitális egyetlen

/2014.04.16/ 2015-ös PLEDIS DUET projekt „Parting”

1. 우리 사이 ... (Közöttünk ...) (feat Han Dong Geun )

együttműködések
J-STAR - Tavaszi Nyár (SS) ( Jung Ah ) (2016)

Korea
album

/2011.04.29/ szűz

1. Lépjünk fel
2. sampon
3. szűz
4. 뱅! (Bang)
5. Ur Love játék (Raina, Nana, Kahi, Jung-Ah)
6. álom
7. 너 때문에 (Ön miatt) (2011 ver.)
8. 시간 에 기대어 (idővel támaszkodva) (Raina)
9. 지내고 있죠 (Oké?) (Nana, E-young, Raina, Jung-Ah)
10. Funky Man
11. My Bell (Jung-Ah)
12. Mikor esik (2011-es ver.)
13. Sampon (rádió szerkesztés)

/2013.03.27/ A LEGJOBB SOROZÁS LEGJOBB 2009-2012 (koreai ver.)

1. Játssz Girlz-t
2. AH
3. Ön miatt
4. Amikor nem sikerül
5. díva
6. Bang!
7. sampon
8. Éjszakai égboltba (RED)
9. Wonder Boy (KÉK)
10. LOVE LOVE LOVE (Boldog Pledis2010)
11. Valaki Ön (Happy Pledis2010)
12. Love Letter (Happy Pledis2011) Son Dambi & After School (Feat. Ara, mész a Hello Venus-ból, Minhyun, Baekho NU'EST-ből, Junghyun Park)
13. visszapillantás

Mini album

/2010.12.07/ Boldog Pledis

1. Szerelem Szerelem Szerelem
2. Valaki Ön
3. Szerelem Szerelem Szerelem (Inst.)
4. Valaki Ön (Inst.)

/2011.12.01/ Boldog Pledis 2012


1. LOVE LETTER (Feat Yoo Ara , JR , Hyun Min , Baek Ho és Son Dam Bi )
2. 겨울 이야기 (Téli mese) ( Son Dam Bi , Kahi és Jung Ah )
3. 어떤가요 (Mit tegyek) ( narancssárga karamell )
4. LOVE LOVE LOVE (Remix)

 

egyetlen

/2009.01.15/ Új iskoláslány

1. Játssz Girlz-t
2. AH
3. 나쁜 놈 (Bad Guy)
4. AH (Inst.)

/2009.11.25/ Mert te

1. 너 때문에 (Ön miatt)
2. Mikor esik
3. díva
4. 너 때문에 (Ön miatt) (Inst.)

/2010.03.25/ Bang!

1. Tegyük meg
2. 뱅! (Bang!)
3. U-vel
4. 뱅! (Bang!) (Inst.)

/2012.06.09/ visszapillantás 

1. Rip Off
2. visszapillantás
3. Eyeline ( Nana )
4. karóra
5. Időtlen ( Jung Ah & Raina)

/2013.06.13/ Első szerelem

1. 8 Forró lány
2. 첫사랑 (első szerelem)
3. Öltözőterem
4. Idő van
5. Szerelem Beat
6. C 을 하다 울었 어 (A felkiáltás közben)

Digitális egyetlen

/2009.04.09/ díva

1. DIVA
2. DIVA (Inst.)

/2010.01.22/ Mert Ön (Remix)


1. Mert Ön (Remix)


Promóciós egyetlen

/2011.04.29/ Álom lány

1. Álom lány

Japán
album

/2012.03.14/ Playgirlz

1. Rip Off
2. Rambling Girls
3. Törött szív
4. Diva (japán ver.)
5. Csak az időben
6. Sampon (japán ver.)
7. Mert Ön (japán ver.)
8. Gimme Love
9. Miss Futuristic
10. Bang! (Japán ver.)
11. Mondd meg nekem
12. Shanghai Romance (japán ver.)

/2014.03.19/ Öltöztesd meg

1. Ruha kód ~
2. Öltöztetős ruha
3. Ms.Independent
4. háromszög
5. Őrült vezető
6. Pszt
7. Igen Nem Igen
8. menny
9. A Holdfényben
10. Rock It!
11. reflektorfény
12. ~ Killing Eyes ~
13. Flashback (japán ver.)
14. Szerencsés lány

/2015.03.18/ Iskola utáni BEST


1. Bang!
2. DIVA
3. Rambling lányok
4. Mert te
5. Csak az időben
6. Lady Luck
7. Dilly Dally
8. Lassú szeretet
9. menny
10. Pszt
11. Ms. Independent
12. SHINE
13. Bang! (Alternatív ver.)
14. DIVA (alternatív ver.)
15. Mert Ön (alternatív ver.)
16. Csak időben (alternatív ver.)
17. Mondd el nekem (Alternatív ver.)
18. Heaven (Shinichi Osawa Remix)
19. Flashback (Otogliod Remix)

egyetlen

/2011.08.17/ Bang! (Japán ver.)

1. Bang! (Japán ver.)
2. Szuper szexi
3. Bang! (Koreai ver.)
4. Bang! (Inst.)
5. Szuper szexi (Inst.)

/2011.10.23/ díva (Japán ver.)

1. Érintse meg a Slap (Intro) elemet (lépjünk fel új ver.)
2. Diva (japán ver.)
3. Szerelmes
4. Diva (2011 új koreai ver.)
5. Diva (Inst.)
6. Szerelem kész (Inst.)

/2012.01.25/ Rambling Girls Mert te

1. Rambling Girls
2. Mert Ön (japán ver.)
3. Mert Ön (koreai ver.)
4. Rambling Girls (Inst.)
5. Mert Ön (Inst.)

/2012.06.13/ Hölgy szerencse Dilly Dally


1. Lady Luck
2. Dilly Dally
3. Lassú szeretet
4. Lady Luck (Inst.)
5. Dilly Dally (Inst.)

/2013.10.02/ menny


1. menny
2. Őrült vezető
3. Mennyország (Inst.)
4. Őrült illesztőprogram (Inst.)

/2014.01.29/ Pszt


1. Pszt
2. Rock It!
3. Shh (Inst.)
4. Rock It! (Inst.)

Digitális egyetlen

/2012.01.18/ Hó virág

1. Hó virág
2. Hóvirág (Instr.)

/2014.11.19/ SHINE

1. SHINE

DVD

/2013.03.27/ First Japan Tour 2012

1. Rip Off
2. Szuper szexi
3. Rambling Girls
4. Sampon (japán ver.)
5. Csak az időben
6. Mikor esik
7. Szerelmes
8. AING / ORANGE CARAMEL
9. 魔法 少女 / ORANGE CARAMEL
10. Japanese ロ マ ン ス (japán nyelvű) ORANGE CARAMEL
11. ah
12. Miss Futuristic
13. E-fiatal gitár SOLO
14. SZÜKSÉGES SOR
15. hölgy
16. Gimme Love
17. Diva (japán ver.)
18. Mert Ön Milca (japán ver.)
19. Tegyük meg
20. Bang!
21. Dilly Dally
22. Lady Luck
23. Mondd meg nekem
pótlék
1. Éjszakai égboltban / AFTERSCHOOL RED
2. Jöjjön vissza rossz személy / Gif / Kahi ロ ロ Jelen / Kahi ソ ロ

együttműködések

AMOLED - Son Dam Bi (2009)
Spring Chiken Soup - Infinity Challenge olimpiai út, Jung Joo Ha (2009)
Te (fél) - Sunny Side (2009)
Snow Village - K. Will , barna szemű lányok , Kan Mi Yeon (2011)
Dreams Again! - Red Devil 4. album: A Red Shouts (2011)
Tedd meg ez - Namie Amuro (2012)
Hét - Brave Brothers 10. évfordulója projektlemez (2014)

Díjak

év Díj
2009  SBS Inkigayo (20/12): " Miattad "
 Cyworld Digital Music Awards: Rookie a hónap. (Április): Diva
 Koreai életmód díjak: iskola utáni
2010  SBS Inkigayo (01/03): "Mert maga miatt"
 SBS Inkigayo (24/01): " Miattad "
 Billboard Japan Music Awards: K-Pop új művész az év
 Seoul Music Awards: Legjobb újonc díj
2011  Koreai Nemzetközi Díjak: Top 5 Nemzetközi Művészek
 Koreai Kulturális Szórakozás Díjak: Korea Entertainment News Award
 Koreai népi kultúra és művészeti díjak: a koreai népi kultúra és művészet díja
2012  MTV Video Music Awards Japán; "Best Collaboration Video" Make It Happen ft Amuro Namie.
 Soompi Gayo Díjak: # 50 Év Dalja: Flashback
2013  A negyedik KPOP + Zenei Díj 2013: "Legjobb koncepció díja" első szerelem.
2014  2014 ázsiai modell díjak: "népszerű énekes-díj"
 Billboard Japan Music Awards: "Sexiest KPOP MV" iskola után: első szerelem


After School RED

egyetlen

/2011.07.21/ A 4. egyedi album

1. 밤 하늘 에 (Éjszakai égboltban)
2. Hollywood
 

Utolsó frissítés: 2019.06.09. 17:05 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace