Starity

Kim Min Ji (II) "Ji-U"

Kim Min Ji (II) Kim Min Ji (II) nemzetisége 8407. 27rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 90%
 • stílus: 90%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kim Min Ji
 • Becenév
 • Ji-U, Ji U
 • Születési idő
 • 1994. május 17.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 167 cm
 • Eredeti hajszín
 • sötétbarna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Han Dong Lee Yoo Bin Kim Yoo Hyeon Lee Ga Hyeon Lee Si Yeon Kim Bo Ra

Kim Min Ji (II) életrajza

Név: Kim Min Ji (김민지)
Születési idő: 1994. május 17.
Születési hely:  Tedzson, Dél-Korea
Magasság: 167 cm
Súly: 47 kg
Vércsoport: B
Tanulmányok: Gubong High School
Ügynökség: Happy Face Entertainment
Banda: MINX (2014-2016), Dream Catcher (2017-)

Érdekességek:
- Már gyerekkorában is sokat táncolt és énekelt.
- Általános iskola után sokat hízott és így önbizalma is csökkent, de miutánm középiskolában megdicsérték, büszke lett a tehetségére.
- Meghallgatásán a Dal Shabet Supa Dupa Diva-ját énekelte.
- Amint a céghez került, több mint 10 kilót fogyott.
- Különleges képességeinek az aranyosságot, a reakcióit és a színészi tehetséget nevezte meg.
- Nem szereti, ha étel marad a tányérokon, ezért előfordul, hogy a Dream Catcher tagok maradékát is megeszi.

MINX


(balról jobbra: Dami, Yoohyeon, Ji-U, Siyeon és SuA)

2014 elején a Happy Face Entertainment új lánybandát ígért a Dal Shabet mellé az év második felére. Élettel teli koncepciót ígértek, de a tagokat egészen pár hónappal a debütálás előttig nem fedték fel.
Augusztus 9-én az  Oak Valley Summer Festival-on volt a lányok egyik első élő fellépése, ahol két még nem kiadott szerzeményüket a Why Did You Come To My Home?-ot és az Action-t adták elő. 

Szeptember 15-én a cég bejelentette a lányok debütálását, ami 3 nap múlva történt. Első kislemezük az előbbiekben említett dalokat tartalmazta. Az M! Countdown-on kezdték meg promócióikat. A Why Did You Come To My Home-ot  "újraírt gyermekversike" jelzővel illették utalva inspirációjára. A reklámozást október 26-án fejezték be. 

Decemberben közös dalt vettek fel a Dal Shabet lánybandával, a Rockin' Around the Christmas Tree-t.

2015. július 2-án megérkezett a csapat első 5 dallal rendelkező középlemeze, ami a Love Shake címmel büszkélkedik. A vezérdaluk azonos címú és a Dal Shabet Bang bang lemezéről lett újrafeldolgozva.

A Happy Face Entertainment megerősítette, hogy a Dal Shabet és a MINX testvércsapatok. 

Dream Catcher


 (balról jobbra: Dami, Handong, Yoohyeon, JiU, Siyeon, SuA és Gahyeon)

2016 novemberében a Happy Face Entertainment felfedte, hogy a MINX újradebütál és a Dream Catcher néven működik tovább 7 taggal. Koncepcióváltás is járt az új névvel, ami a cég nyilatkozata szerint újszerű a koreai pop világában.  

30-án megnyílt a banda hivatalos oldala, amire a promóciós képeket és videókat töltötték fel. Először JiU-t fedték fel és a banda logóját, majd Handongot december 1-jén, Siyeont 2-án, Damit 4-én, Gahyeont 5-én és Yoohyeont 6-án. 3 fotósorozat készült: Day, Night és a Nightmare album előzetesei.
A klip kiadását január 3-án és 4-én előzetes videók előzték meg.
Január 13-án éjfélkor jelent meg debütáló kislemezük Nightmare címmel. A Chase Me című dalukhoz készült kissé ijesztő, mégis szórakoztató klip. A lemez showcase-ét a kiadás előtti nap tartották. A 2 hónapos promóciós időszakot február végén fejezték be.

Március közepén a lányok Instagramjára egy titokzatos képet töltöttek fel amin a 0405 és a 1800 feliratok szerepeltek. Ezt követően kihírdették visszatérésüket, és előzetesképeket jelentettek meg két különböző verzióban (White és Black). A második kislemezük a Fall Asleep In The Mirror címet kapta. A lemez első szerzeménye a My Toys, ami bevezet az album világába gitáros hangzással. Ezt követi a lányok által promotált heavy metalos ihletésű Good Night, aminek klipje a Chase Me kisvideójában bemutatott történetet meséli tovább. A Lullaby c. dal pedig egy szomorú ballada egy emberről, aki nem akar felkelni álmából. Április 5-én, a megjelenés napján, a banda showcase-t is tart.

Július 7-én a Dreamcatcher felfedte első mini albumos visszatérésének időpontját: július 27. A középlemez a Prequel címet kapta. Összesen 6 dal szerepel rajta. Vezérdalként a Fly High-ot választották, amihez klip is tartozik. A videó bizonyos részleteit a franciaországi Normandiában található Étretat nevű településen forgatták.
3 nappal később a lányok hivatalos oldalán megjelentek az első "Before" koncepciójú képek, ezek a lányok ártatlan oldalát mutatják be. A hónap 12. és 13. napján töltötték fel az "After" képeket, amik viszont már a banda megszokott sötét image-ét vázolják. 
Promócióikat az M! Countdown-on kezdték a megjelenés napján.

 A Dreamcatcher részt vesz a JTBC YG által vezetett Mix Nine című műsorában, amiben 400 koreai idol versenyez, de a decemberi hónapban elhagyták a műsort, mivel nem tudták közelgő világkörüli turnéjuk próbáival összeegyeztetni a műsor forgatását.

2018. január 12-én megérkezett a Dreamcatcher különleges kislemeze, a Full Moon, amit első évfordulójuk alkalmában vettek fel. A dal a korábbról megismert metálos hangzást adja vissza. 

Februárban történt első európai turnéjuk, ami daluk után a Fly high címet kapta. Felléptek Londonban, Lisszabonban, Madridban, Amszterdamban, Berlinben, Varsóban és Párizsban a február 14 és 25 közötti időintervallumban.

Márciusban közzétették, hogy rajongóik az InSomnia nevet kapták, ami valószínűleg az "álomban/álmokban" latin megfelelőjéből eredeztethető.

A Dreamcatcher második mini albuma a Nightmare · Escape the ERA május 10-én érkezett meg, amiről a You&I kapott klipet. Ez a lemez a Nightmare sorozat utolsó része. Az "Inside" és "Outside" verziók a Hanteo album listáján első és harmadik helyet szereztek meg, Gaon-on harmadikat, míg a kínai Yinyuetai-on elsőt. A Billboard Album World Chart-ján 7. helyen debütált.

Júliusban és augusztusban a banda Latin-Amerikába látogatott el. A turné Buenos Aires-ben indult július 29-én, majd augusztus 5-én zárult Panamavárosban.

Harmadik középlemezük, az Alone In The City szeptember 20-án érkezett meg és What c. dalával promotálták.

Novemberben történt a Dreamcatcher japán debütálása, amihez a What japán verzióját készítették el. A 3 kiadásban kiadott lemezen helyet kapott a Chase me japán verziója, illetve egy eredetoileg már japánul íródott I Miss You is.

A lányok második évfordulójuk alkalmából 2019 januárjában Over the Sky című különleges kislemezükkel kedveskedtek rajongóiknak.

Február 13-án érkezett újabb anyaguk The End of Nightmare címmel. A lemez vezetődala a PIRI lett. A Chase Me-vel elkezdett "rémálom koncepció ezzel a CDvel ért véget.
A lemez promócióit követően a lányok ázsiai turnéra indultak március és május között. Az Invitation from Nightmare City során sok városba ellátogattak, így Jakartába, Manilába, Szingapúrba, Szöulba, Tokióba és Kobéba.

Szeptemberben párhuzamosan japán és koreai visszatéréssel is készültek, így jelent meg első japán albukuk 11-én, ami a The Beginning of The End címet kapta. Tartalmazza a lányok összes eddigi vezérdalának japán verzióját, illetve új szerzeményeket is, amik közül a Breaking Out kapott klipet. 18-án Raid of Dream c. koreai nyelvű lemezük is megjelent, amit a King's Raid okostelefonon elérhető játék története köré fontak. A zenei műsorokon a Deja Vu c. számmal léptek fel a lányok. Ezen időszakot követően európai turnét tarottak.

2020 február 18-ra készült el első koreai stúdióalbumuk, ami a Dystopia: The Tree of Language címet kapta. A 7 tag közül csak 6 vett részt a felvételeken, hiszen Handong jelenleg Kínában promotál a kínai Youth With You túlélőműsorban. Márciusban 3. japán kislemezük az Endless Night látott napvilágot. A koreai albumukról származó Scream reklámozásának végével a Black or White című dallal folytatják a lemez népszerűsítését.

Egyéb hivatalos profilok/oldalak:
- Instagram @hf_dreamcatcher
- Weibo dreamcatcher7
- Fancafé
- V Live csatorna
- Youtube-csatorna

MINX

Kislemezek
[2014.09.18] Why Did You Come To My Home?

Középlemezek
[2015.06.02] Love Shake

Dream Catcher

Kislemezek
[2017.01.13] Nightmare
[2017.04.05] Nightmare Fall asleep in the mirror

Mini albumok
[2017.07.27] Prequel
[2018.05.10] Nightmare Escape the ERA

Utolsó frissítés: 2020.03.26. 15:03 FruFruChan által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace