Starity

Kim Min Sung "Navinci"

Kim Min Sung Kim Min Sung nemzetisége 4820. 118rajongó 1vélemény
  • Születési név
  • Kim Han Sol (김한솔)
  • Születési idő
  • 1993. június 15.
  • Születési hely
  • Busan, Dél-Korea
  • Foglalkozás
  • táncos, koreográfus
  • Családi állapot
  • nőtlen
  • Magasság
  • 172 cm
  • Eredeti hajszín
  • fekete
  • Szemszín
  • barna
  • Csillagjegy
  • Ikrek
  • Linkek
  • Starity RSS-csatorna
  • Kapcsolódó sztárok
  • Kim Taeyang Kim Byung Joo Shin Ji Ho Park Hyun Ho Seo Sang Won Park Se Hyuk Jeon Ho Joon Kim Sang Gyun Yoo Sang Do Shin Yoon Cheol Kim Dong Sung

Kim Min Sung életrajza

Kim Min Sung

Születési név: Kim Han Sol (김한솔), de 2017-ben legálisan megváltoztatta Kim Min Sung-ra (김민성)
Művésznév: Navinci
Születési idő: 1993. június 15.
Születési hely: Busan, Dél-Korea
Magasság: 172 cm
Súly:
61 kg
Vércsoport:
B
Csillagjegye: ikrek

 

Érdekességek

- Családja: szülők, húg (Sihyun).
- Kedvenc előadói: Gummy, Pink, Drake, Marilyn Manson, Usher, Rihanna.
- Egy német magazinnak adott interjúban a ToppDoggal a srácok egyöntetűen őt választották, mint a csapat legjóképűbb tagja.
- Eredetileg a ToppDoggban Mad Light becenévvel debütált volna, de az utolsó pillanatokban meggondolta magát, mivel a csapat többsége szintén elutasította az angol művészneveket.
- Kedvenc része a testén a szája.
- Kedvenc édessége a csokoládé.
- Van egy anyajegy a bal csuklóján.
- Sangdo elárulta, hogy Hansol mindig nagyon izgul, mielőtt színpadra lép.
- Van egy YouTube csatornája, ahová legjobb barátjával, Paulával töltenek fel vlogokat a mindennapjaikról (Minsung & Paula vlogs).
- Nyolc piercingje van: öt a fülében, kettő a szájában és egy a bal szemöldökében.
- Van két tetoválása: egy álomfogó a tarkóján és egy pillangó a derekán.
- Rajongóinak neve Butterflies, azaz magyarul pillangók.

 

Élete, kezdetek

1993. június 15-én született Busanban, Dél-Koreában. Hansol zenei karrierjét a JYP-nél kezdte gyakornokként, ahol tagja lett a cég Big One nevezetű tánc csoportjának. Később viszont kilépett a cégtől és ekkor szerződött át jelenlegi ügynökségéhez, a Hunus Entertainmenthez (korábbi nevén Stardom Ent.). Az itt eltöltött gyakornoki ideje alatt háttértáncosként részt vett az EvoL – Get Up promócióiban.
Zenei karrierjében 2013-ban jött el a megváltás, mikor is október 24-én debütálhatott az eredetileg 12 tagú Topp Dogg tagjaként. A csapat jelenleg 9 tagú és a Hunus Entertainment kezeli tevékenységeiket.

 

Topp Dogg / 탑독


Tagok
Hojoon (énekes, táncos)
B-Joo (énekes, táncos)
Xero (rapper, táncos)
Yano (énekes, rapper, táncos, maknae)

Sangdo (énekes, táncos)

Volt tagok
Kidoh (rapper, énekes,táncos)
Gohn (énekes, táncos)
Seogoong (énekes, táncos)
Jenissi (rapper, táncos)

Nakta (énekes, táncos)
P-Goon (énekes, táncos, leader)
Hansol (énekes, táncos)
A-Tom (rapper, táncos)

 

Debütálásuk előtt

A fiúkat Cho PD rakta egy bandába, a képzése pedig nem haladta meg az 1 évet. A rövid képzési idő mellett a tagok száma is rekord mennyiségű, hisz 13 állandó tagból áll, ami mindenkit meglepett, mivel maximum csak 6 tagot gondoltak volna az új csapatba. A létszám mellett pedig a taglista is igen nagy hírt vert, ugyanis közülük hatan már ismertek voltak, mint más már debütált csapatok lehetséges tagjai. Magáról a csapat létrejöttéről már 2012. március 28-án lehullt a lepel, amikor a cég egy nyilatkozatában közölte, hogy már útban van egy új csapat.

 

2013: Debütálás, Dogg's Out Mini Album

Közel egy év után 2013. március 25-én jelent meg a Stradom hivatalos youtube oldalán az első Mixtape Bang című daluk, majd április 4-én a TOP és 29-én a Yu Mad-ből jelent meg egy kisebb ízelítő. Ezt követően pedig teaser képekben bemutatták a tagokat, míg végül október 24-én teljes pompájában megjelent a srácok első MV-je Say It (Mallohae) címmel és ugyan ezen a napon Dogg's Out névvel az első mini albumuk is.
A csapatot összeállító Cho PD szerint ez a banda több, mint az eddig megjelent csapatok, ugyanis tagjaik, egytől egyig profik, hiszen van köztük dalszerző, szövegíró és még koreográfus is. Maga a debütáló daluk is a fiúk munkája, ugyanis a dalszöveg Jenissi, Kidoh és A-Tom összefogásának eredményéből született.
2013. december 12-én a csapat kiadta második kislemezét Cigarette címmel, melyhez klip is készült, ám rendhagyó módon csak 11 tag volt látható, ugyanis a csapat két maknae-ja A-Tom és Yano nem szerepeltek a klipben, ami valószínű a szám témája miatt volt, mivel a fiúk még nem múltak el 21 évesek.
A klip mellett kiadták Dogg's Out című mini albumuk újra csomagolt változatát, amin a Cigarette mellett a Say It kínai verziója is fellelhető.

 

2014: Arario, Amadeus, Annie és Kidoh szólója

A csapat debütálását követő intenzív munka továbbra se állt le, hisz alig, hogy beköszöntött az új év a fiúk újabb meglepetéssel szolgáltak rajongóiknak, ugyanis január 16-án megjelent 2. mini albumuk, mely az Arario címet kapta. Az albummal egy napon a vezető kislemezük is megjelent, mely az Open the Door címet viseli.
Az albumról végül az Open the Door mellett a címadó dalhoz is készítettek egy klipet, melyet február 12-én jelentettek meg.
Négy hónappal később június 9-én kiadták 3. mini albumukat, ami az Amadeus címet kapta, az album vezér dalaként pedig a TOPDOG jelent meg. Ám ennél a visszatérésnél Kidoh nem volt jelen, ugyanis ő első szóló albumán dolgozott.
Augusztus 25-én az Amadeus-t újra csomagolva, három új számmal AmadeuS Deluxe Edition címmel újra piacra dobták.
Egy éves fennállásuk alkalmából a srácok október 16-án kiadtak egy old school stílusú dalt, az Annie-t. A számnak nem csak a hangzása, hanem a fiúk koncepciója is a régi idők bohém hangulatát hozta vissza.

 

2015: Seogoong kiválása a fő csapatból, Kidoh és Gohn távozása & The Beat

Több hónapos csend és találgatás után január 16-án jelentette be az ügynökség, hogy Seogoong mostantól nem tagja a főcsapatnak, hanem csak az egyik alegységnek az Under Doggnak.
Februárban a meglévő tagok elindultak egy amerikai turnéra, melynek keretein belül ellátogattak Houstonba, Texasba, Miami Beachre, Floridába, Atlantába és Georgiaba.
Júliusban a banda teljes egésze átkerült a Hunus Entertainmenthez, valamint július 28-án a főcsoport egyik alegysége az Under Dogg elvesztett egy tagot Leont (Cavan Chen). A fiú instragram fiókján osztotta meg, hogy távozásához köze van a Topp Dogg-G alegység bizonyos személyeihez, akik rasszizmusuk, fizikai és verbális bántalmazásuk miatt döntött a kilépés mellett.
Az alegység mellett viszont a főcsapat is tagokat vesztett, ugyanis október 8-án a Hunus Entertainment közleményben erősítette meg Kidoh és Gohn kiszállását. Valamint a nyilatkozat megerősítette a pletykákat miszerint mind két tag perli a céget.
Nem sokkal a csapat megfogyatkozását követően október 19-én az immáron 10 taggal működő banda kiadta legújabb 4. mini albumát The Beat címmel.

 

2016: Please Come Back, Mister OST, Show Me The Money 5 és ALLKILL internetessorozat, Jenissi távozása, First Street

Március 3-án fiúk kiadtak egy dalt egy drámához, a Please Come Back Mister hez, amihez videóklip is készült. Továbbá másik két dal is megjelent a tagok által a sorozathoz: először 31-én Hojoon által a Back Then, majd április 7-én Hojoonnak és Sangdo-nak köszönhetően még egy, ami a You címet kapta.

Májusban Yano, A-tom és Jenissi részt vett egy rap túlélő műsorban, a Show Me The Money-ban. Yano a 2. fordulóban kiesett és Jenissi se felelt meg a követelményeknek. Ezt követően A-Tom kiadott egy dalt, a So Blind -ot, amit SoundCloud-ra töltött fel, majd a Hunus Entertainment is közzé tette a YouTube csatornáján május 20-án. Szintén májusban bejelentették, hogy a ToppDogg részt vesz egy internetes sorozatban, az All Kill-ben. A tagok minden héten különböző kihívásokat hajtottak végre, mint például a főzés és a kollégiumi túra. Augusztus 15-én ért véget a 10 részes web-sorozat.

Október 31-én adták ki az előzetest a Rainy Day című videoklipjükhöz, ami az első teljes albumukhoz, a First Streethez készült. Viszont mivel Jenissi úgy döntött, elhagyja a csapatot, hogy szóló karrierjére koncentrálhasson, és folytassa a zenék készítését a ToppDoggon kívül, a tíz helyett csak kilenc taggal tértek vissza. A teljes album és a kisfilm végül november 7-én jelent meg.

 

2017: A-Tom részvétele a Produce 101-ben, JBJ, tagkilépések

Február 28-án bejelentették, hogy A-Tom részt fog venni a Produce 101 második évadában, azonban azt még nem lehetett tudni, hogy ez egyben a bandából való távozását is jelenti-e.

Sanggyun egészen a harmadik fordulóig menetelt, és annak ellenére, hogy nem jutott be a végső csapatba, sok rajongó úgy gondolta, hogy ő és több vele együtt távozó társa is jól megállnák a helyüket egy bandaként, így létrehozták a JBJ nevű együttest.

Szeptember 29-én a Hunus Entertainment bejelentette, hogy több tag is távozik a csapatból: Hansol, P-Goon és Nakta. Hansol nem szeretett volna tovább a csapat része lenni, és elvileg tervezi, hogy hamarosan bevonul a katonaságba, P-Goon szeretné kipróbálni magát a színészkedésben, Nakta pedig a szóló tevékenységeire szeretne koncentrálni a jövőben.

 

NAVINCI

2017-ben Hansol hivatalosan megváltoztatta nevét Kim Minsung-ra, valamint egy új művésznevet is felvett, melyet rajongói alkottak: Navinci. Ez az összetétel a pillangó szó koreai megfelelőjéből és Leonardo da Vinci nevének összevonásából keletkezett. Jelentése: "egy gyönyörű képet fogok festeni pillangókkal". Valamint ez év decemberében jelentették be, hogy Minsung ezentúl, mint az 1997 Dance Studio egyik koreográfusa fog tevékenykedni.

 Írta: GomNaNa ,sissy0803, Yoona05, Natsu-chan

Show műsorok
2013
Shanghai TV (10.31.)
Arirang After School Club (12.04.)
2014
Idol Star Athletics Championship (01. 30-31.)
Yunnan Weishi en Beijing
Idol School (08.26.)
2015
Pop in Seoul (11.04.)
B-Joo TV2015: Rising Idol
Topp Dogg Project
2016
Let’s Go, Dream Team
Topp Dogg All-Kill

Mini albumok
2013
Dogg's Out
2014
Arario
Amadeus
2015
The Beat

Újra csomagolt albumok
2013
Dogg's Out
2014
Arario Special Album
AmadeuS Deluxe Edition

Egységes digitális kislemezek
2014
I Think This Ins’t Right
Anniversary
2015
O.A.S.I.S

Sorozat, film dalok
2016
Feel Alive (Come Back Mister OST)  

Stúdió Albumok
2016
First Street

Utolsó frissítés: 2019.03.23. 12:12 duracell által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace