Starity

Kim Seok Woo "Rowoon"

Kim Seok Woo Kim Seok Woo nemzetisége 7194. 34rajongó 3vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kim Seok Woo (김석우)
 • Becenév
 • Rowoon (로운), Choco Milk, Rojumma, Ronderella, Handsome Boy
 • Születési idő
 • 1996. augusztus 07.
 • Születési hely
 • Daechi-dong, Gangnam-gu, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos, színész
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 190 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kwon Min Ah Baek Ju Ho Kang Chan Hee Kim Young Kyun Yoo Tae Yang Kim Young Bin Kim In Seong Lee Sang Hyuk Lee Jae Yoon

Kim Seok Woo életrajza

KIM SEOK WOO "ROWOON"

Születési név: Kim Seok Woo (김석우)
Művésznév: Ro Woon (로운)
Születési hely: Daechi-dong, Gangnam-gu, Dél-Korea
Születési idő:  1996. augusztus 7.
Magasság:
190 cm
Súly:
73 kg
Vércsoport:
B
Csillagjegy:
oroszlán
Pozíció:
fővokalista, visual
Gyakornoki idő:
6 év

Élete, kezdetek:
Rowoon 1996. augusztus 7-én született a Gangnam-guban lévő Daechi-dongban, Dél-Koreában. Tanulmányait a Whimoon Middle & High School nevezetű iskolában és a Kyung Hee University egyetemen végezte. 2016. október 5-én debütált az FNC Entertainment legelső táncos fiú csapata, az SF9 tagjaként nyolc másik fiúval együtt.

Érdekességek:
- Hobbijai közé tartozik a gördeszkázás.
- Mások szerint és szerinte is bölcs, segítőkész és éleslátó személyiség.
- Nagyon érdeklődik a divat iránt.
- Van egy nővére.
- Őt tartják a csapat leghelyesebb tagjának, ezért is ő tölti be a visual szerepet.
- Rajongója at F.T Island-nek, ahonnan Minhwan a kedvence.
- Szeretné meglátogatni egyszer Sanghai-t.
- Sok időt tölt Inseong társaságában, mivel szobatársak.
- Hat éve barátok Zuhoval.
- Hwiyoung azt állítja, hogy két év múlva magasabb lesz, mint Rowoon.
- Példaképei Park Hyo Shin, Crush és D.O.
- Ő volt a második trainee az SF9-ban.
- Nagyon gondoskodó.
- Jókedvű személyiség.
- Elismerte, hogy néha sír a melodrámai filmeken.
- Ha jó hangulatban van, akkor túlságosan is boldog.
- Ő főz a legjobban a csapatból.
- Tehetséges a sportokban.
- Fél a magasságtól.
- Szereti a fűszeres ételeket.
- Fiatalkorában focizott, harmadik helyezést ért el a chuncheoni Nemzeti Labdarugó Versenyen.
- Díjat nyert egy növényneveket memorizáló versenyen, amikor még általános iskolás volt. Több mint 400 növényfaj nevét sorolta fel.
 Részt vett egy Acuvue reklámban az AOA-s Seolhyunnal együtt.
- Rowoon, Taeyang, Inseong és Chani ugyanabban a dormban éltek egy ideig, míg a többi tag egy másikban.
- Inseonggal osztozott egy szobán.
- Az új beosztás szerint Dawon, Rowoon, Chani és Inseong osztoznak egy szobán.

 SF9 / 에스에프나인


tagok balról jobbra fent: Zuho, Taeyang, Hwiyoung, középen: Rowoon, Chani, Dawon, Youngbin és lent: Inseong, Jaeyoon

SF9 jelentése: Két jelentéssel is bír az SF9. Egyrészt azt jelenti,hogy "Sensational First 9" (Szenzációs első 9) utalva arra, hogy az első fiúcsapat akik korábban tánccsoport tagjai voltak. Másrészt pedig "Sensational Feeling 9” ami annyit jelent, hogy a fiúk úgymond meg fogja lepni a világot a tehetségükkel.
Hivatalos debütálás: 2016. október 05.
Fanclubjuk neve: Fantasy (판타지)
Fanclubjuk nevének jelentése: Azt jelenti, hogy a kívánság valóra válik az ember képzeletében. Eközben azt is jelenti, hogy a rajongók valóra fogják váltani az SF9 kívánságait és hogy minden pillanatban az SF9 és a Fantasy együtt lesznek a fantáziában.
A csapat mottója: "To be Seansation!"
Műfaj: Hip-Hop, K-Pop, Dance
Ügynökség: FNC Entertainment

Tagok
Inseong (fővokalista)
Youngbin (leader, vezérrapper)
Jaeyoon (vezérvokalista)
Dawon (vezérvokalista)
Zuho (főrapper)
Rowoon (fővokalista, visual)
Taeyang (főtáncos, fővokalista)
Hwiyoung (rapper, al-vokalista)
Chani (maknae, rapper, vokalista, főtáncos)

A debütálásuk előtt:
2015. december 11-én láthattuk először a fiúkat, mikor épp egy fellépésre indultak Japánba, viszont ekkor még 11 tagból állt a csapat. Egy napra rá megjelentek az első teaser fotók a Neoz School gyakornoki rendszere alatt álló tagokról, de ekkorra már csak 9 tagot mutattak be.
2016 májusában részt vettek az FNC által rendezett túlélő showban, ahol Neoz Dance Teamként mutatkoztak be. Végül megnyerték a showt a saját dalukkal, a K.O-val, így elérték, hogy még az évben debütálhassanak.
Augusztus 21-én az FNC bejelentette, hogy a Neoz Dance Team SF9 néven fog debütálni. Egy hétre rá megtartották az első fantalálkozójukat Surprise Festival 9 néven, ahol 99 rajongó volt jelen. Később, szeptember 25-én újabb fantalálkozót szerveztek már 333 rajongóval. Ugyan ezen a napon a SF9 bejelentette debütálásuk dátumát, melyet október 5-ére tettek

2016:
Feelig Sensation
2016. szeptember 25-én kezdte feltárni az FNC Entertainment a csapat debütálásához kötődő képeket, valamint, hogy a csapat bemutatkozó kislemezének címe Feeling Sensation lesz. Az SF9 eddig az első táncos fiú csapata a cégnek. A kislemezükön található Fanfare című dal egy hip-hop, elektronikus stílusú szám, melyhez forgattak videoklipet is. A kínai rajongók örömére október 27-én a dal megjelent mandarin nyelvű változatban is. A csoport november 15-én kezdett el promóciózni a K.O nevezetű pre-debüt dalukkal a The Show zenei programban. November 18-án a Feeling Sensation megjelent Tajvanban is négy dallal, köztük a Fanfare kínai változatával. Debütáló albumuk hetvennyolcadikként szerepelt a Gaon Chart Top100 eladási listáján, köszönhetően annak, hogy 32.000 példányt adtak el belőle három hónapon belül.

So Beautiful
December 16-án a vállalat kiadott egy teaser képet egy "karácsonyi meglepetésről" az SF9-tól. A tagok eközben közölték, hogy az ajándékuk egy kislemez lesz So Beautiful címmel, mely betétdala volt a Click Your Heart webes drámájuknak, csak ez egy új változata annak. December 19-én több teasert is közzétett az FNC, 22-én pedig már elérhetővé is vált számunkra a dal és a hozzá készült videoklip is, ami hihetetlenül édes lett.

2017:
Burning Sensation
2017. január 23-án az SF9 épp élő adásban volt V Live-on, majd mikor éjfélt ütött az óra, a tagok bejelentették, hogy most először visszatérnek a debütálásuk óta. Ugyanekkor Twitteren már ki is tettek egy fotót Burning Sensation címmel. Két napra rá a csapat közölte is rajongóival a várható terveket, ebből kiderült tehát, hogy február 6-án már mindenki számára elérhető lesz a minialbum. Még aznap megjelent minden tagról egy teaser fotó, akiken egyfajta virtuális gomb volt található. Ezt követően még megtekinthettünk egy másik fotósorozatot is visszatérésükkel kapcsolatosan, illetve a videoklipbe és a mini album címadójába, a Roar-ba is betekintést nyújtottak. Február 2-án a dallistát is megtekinthettük, amiből megtudhattuk, hogy hat dalra lelhetünk az albumon. Zuho, Youngbin és Hwiyoung is segédkeztek a dalszöveg rap részében. Február 6-án délben kiadták a Burning Sensation-t, valamint a Roar videoklipje is megjelent egyúttal. Több koreai, japán, tajvani és kínai zenei listán is előkelő helyezést értek el visszatérésükkel.

Február 23-án a csapat hivatalos YouTube csatornáján közzétették a Still My Lady kínai változatát, mely még aznap 18-ik helyen landolt a tajvani KKBOX Chart-on. Március 10-én a formáció megjelentette a Burning Sensation tajvani verzióját, amely dallistájába belekerült a Still My Lady is.

Már február 7-én bejelentette a cég, hogy április 7-én megteszi első fellépését a csapat Japánban a Fanfare-vel. Március 31-én eladásra is kerültek a jegyek a fellépésre, melyek perceken belül el is fogytak. 1300 szerencsés rajongó volt jelen az eseményen a több tízezerből, a koncerten elhangzott természetesen a Fanfare, a Roar, a K.O és további megjelent daluk koreai verziója is.

Az FNC Entertainment nem sokkal ezután közölte, hogy Japánban is hamarosan debütálni fog a kilenc tagú formáció a Warner Music Japan keze alatt. A Japán cég március 30-án tudatta is velünk, hogy a Fanfare kislemezük június 7-én fog debütálni, melynek lesz egy „First Press Edition A" és egy „First Press Edition B" változata is.

Breaking Sensation
Április 4-én az a hír érkezett, hogy a japán koncert befejezése után a csapat visszatér egy újabb mini albummal. Pár nappal később kiderült, hogy április 18-án délben fogják kiadni újabb szerzeményüket, valamint, hogy a címadó dal az Easy Love lesz. Szintén e hónap 13-án megtekinthettük a dallistát is, a Breaking Sensation címre keresztelt albumon hat új dal szerepel, ugyanúgy, mint az első mini albumukon is. Az Easy Love-hoz készített klipet 18-án adták ki végül és természetesen a mini album is elérhetővé vált számunkra.
Az új albummal az iTunes és a U.S. K-Pop Album Chart-on is második helyezést értek el. Az iTunes-on 13 országban is ötödik helyen álltak, míg a Chinese Kogou Chart-on a harmadik helyig jutottak. Április 25-én az ötödik helyen landoltak a Billboard World Album Chart-on.

Knights of the Sun
Szeptember 20-án posztolt egy képet az FNC, melyről megtudhattuk, hogy a srácok már készülnek a harmadik visszatérésükre az évben, mely egy érettebb koncepciót takar majd. Ezt 22-én véglegesen is megerősítettek és közölték, hogy az SF9 augusztus végén Kaliforniába utazott a videóklip forgatása miatt, majd azt is megtudhattuk, hogy októberre tervezik a comebacket. A Knights of the Sun névre keresztelt album 12-én került fel a világhálóra a vezetőszámmal, az O Sole Mio-val és az ahhoz tartozó MV-vel. A korongon hat szám szerepel, melyek készítésében a tagok is részt vettek. Az O Sole Mio rapszövegét Youngbin és Zuho írta, míg a Command komponálásában és rapjében Hwiyoung segédkezett. Ezeken kívül több más dal készítését is segítették Chanival együtt. Az O Sole Mio egy spanyol gitár résszel kezdődik, mely már az első másodpercekben megalapozzák a dal hangulatát. Több trópusi és spanyol tradícionális rész is szerepel benne, de ennek ellenére még mindig a pop műfajba sorolandó. A klip tele van meleg színekkel, élettel és napsütéssel, mely teljesen megfelel a szám hangulatának és címének is, ami magyarul 'Oh, napsugaram'-ot jelent.

2018:
Mamma Mia

Az új, immár negyedik mini albumot beharangozva az FNC Entertainment február 13-án egy "cooming soon" feliratú képet posztolt a csapat közösségi oldalaira. A teaser képek, az előzetes videók és az albumon helyet kapott számok címe és rövid változata fokozatosan került megosztásra 18-a és 21-e között. A Mamma Mia címre hallgató album és a szintén ezt a nevet viselő vezetődal február 26-án jelent meg a videóklippel együtt.

A tagok így nyilatkoztak a comeback-ről a megjelenése előtt:
Jaeyoon: "Hallottam, hogy az O Sole Mio hamarosan eléri a 10 milliós nézettséget. A Mamma Mia célja, hogy 20 milliós megtekintést kapjon és emellett az is, hogy először jelenjen meg egy zenei műsorban."
Inseong: "Nagyon lenyűgözött, mikor a női curling csapat mérkőzéseit figyeltem. A nagyszerű csapatmunkájuk és készségeik miatt népszerű téma lett. Ehhez hasonlóan az albumon dolgozva mi is megerősítettük a csapatmunkánkat és keményebben dolgoztunk a teljesítményeinken. A női curling csapat a mi példaképünk. Remélem, hogy a Mamma Mia egy olyan dal lesz, amit mindenki élvezni fog az országban."
A 2018-as téli olimpián a dél-koreai női curling csapat nemzeti helyezést ért el és ezüstérmet nyertek.
A srácok azt is megemlítették, hogy a Mamma Mia-val való visszatérésük koncepcióját musicelek ihlették. Inseong külön kiemelte, hogy a koncepció főeleme a középiskolai zene volt, ezért keményen dolgoztak, hogy gyakorolják az olyan kifejezéseket és gesztusokat, melyek ehhez illeszkedni fognak. Ha ez nem lenne elég, sokat tanulmányozták a Grease című filmet is, azt útmutatónak használva.

Sensuous
Július 21-én a srácok hivatalos oldalain megosztásra került egy poszt, miszerint még ebben a hónapban egy új visszatéréssel készülnek, majd még aznap feltöltötték az album ütemtervét és az MV-vel kapcsolatos első előzetest. A további egy hétben, 22-e és 29-e között jelentek meg az egyéni, illetve a csoportos teaser képek, a dalok címlistája, majd az MV második előzetese is. Mind e mellett pedig folyamatosan kisebb-nagyobb spoilerekkel bombázták a rajongókat a tagok az albummal, a title dallal és a koreográfiával kapcsolatban. A teljes Sensuous névre hallgató mini album a hónap utolsó napján, 31-én került ki a title dal, a Now or Never videóklipjével együtt.

2019:
Narcissus
Február 11-én egy fehér képet posztoltak a srácok az instagram profiljukra, amiből már sejteni lehetett, hogy valami készülőben van. Még aznap felkerültek a beharangozó képek, miszerint a hatodik mini albumuk, amivel visszatérni terveznek a Narcissus nevet viseli. 16-ig minden teaser képet feltöltöttek, melyekhez rövid videók is tartoztak. Az album dalait és azok előzeteseit 17-én osztották meg. Az MV-hez két teaser videó is készült, melyek közül az elsőt nem sokkal a bejelentés után, már 13-án megtekinthettünk, míg a második csak két nappal előzte meg a hivatalos videót. A visszatérésre 20-án került sor, ekkor került feltöltésre az album és annak a vezetődalának, az Enough-nak a kisfilmje is.
Zuho már régóta küzd gondokkal a hátával kapcsolatban, melyek mostanában újra előjöttek. Három hetes pihenésre lett küldve az intenzív kezelések mellett, tehát hiába szeretett volna, végül ezúttal sajnos nem vesz részt az album promotálásában.

Illuminate
A koreai cb-vel együtt egy japán visszatérést is bejelentettek március 20-ra, mely már a srácok második tevékenység lesz az országban. Az album az Illuminate címet kapta, melyen összesen 10 szám kapott helyet, köztük az Enough, a Now or Never és a Mamma Mia japán változata. Mindezek mellett két teljesen új szám is szerepel rajta.

RPM
Június 17-én az SF9 visszatért a hetedik mini albumukkal, az RPM-mel, az album hat dalból áll. Július 7-én részt vettek a 2019-es évi KCON-on, New Yorkban.

blindie, Blissful, mucika01

Videóklipek:
2016
Fanfare
So Beautiful
2017
Roar
Easy Love
O Sole Mio
2018
Mamma Mia
Now or Never
2019
Enough
RPM

Doramák:
2016
Click Your Heart
 (Naver TVcast és MBCevery1)

Valóság Showk:
2016
Special Food 9
Spectacle Fantasy 9
D.O.B

TV Műsorok:
2013
Cheongdam-dong 111 (tvN)
2016-2017
Lipstick Prince (1.-12.- epizód; OnStyle)
2016
Simply K-Pop
Pops in Seoul
Video Star (22.epizód; MBC Every1)
Laundry Day (11. epizód; OnStyle)
2017
Hyoyeon’s One Million Likes 2. évad (16.epizód; OnStyle)
Lipstick Prince 2. évad (OnStyle)

KOREAI

Kislemezek:
2016
Feeling Sensation

Digitális kislemezek:
2016
So Beautiful

Mini Albumok:
2017
Burning Sensation
Breaking Sensation
Knights of the Sun
2018
Mamma Mia
Sensuous
2019
Narcissus
RPM

TAJVANI

Kislemezek:
2016
Feeling Sensation

Mini Albumok:
2017
Burning Sensation


JAPÁN

Kislemezek:
2017
Fanfare

Full Albumok:
2019
Illuminate

Együttműködései:
2017
AOA & Rowoon - Lily 

Utolsó frissítés: 2020.08.04. 15:03 Romolia által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace