Starity

Kim Su Hyeon

Kim Su Hyeon Kim Su Hyeon nemzetisége 16886. 4rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Kim Su Hyeon (김수현)
 • Becenév
 • Suhyeon, Happy smile, Ddu-babi
 • Születési idő
 • 2000. január 15.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekesnő, táncos, modell
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Moon Su Ah Kim Su Yeon Fukutomi Tsuki Kim Ha Ram Kim Si Yoon Osato Haruna

Kim Su Hyeon életrajza

Születési név: Kim Su Hyeon (김수현)
Művésznév: Suhyeon (수현)
Születési idő: 2000. január 15.
Születési hely: Szöul, Dél-Korea
Magasság: 163 cm
Csillagjegy: Bak
Kínai csillagjegy: Nyúl
MBTI: ISFJ
Ügynökség: Mystic Story Entertainment
Csapat: Billlie

 

2016-2018: KARRIERJÉNEK KEZDETE, PRODUCE 101, MIXNINE ÉS DEBÜTÁLÁS SZÍNÉSZKÉNT

Suhyeon először 2016-ban, a Produce 101 nevű vetélkedőben tűnt fel a televíziók képernyőjén, azonban a műsor ötödik részében, 69. helyezettként kiesett a versenyből. Később fény derült rá, hogy egyike volt annak a két versenyzőnek, akik szavazat manipuláció áldozatává váltak.

2017 októberében a MIXNINE című műsorban láttuk viszont, ahol eljutott az utolsó epizódig, azonban a legjobb kilenc közé nem jutott be, csupán 17. helyezettként fejezte be a megmérettetést. Ugyanebben az évben debütált színészként a Girls' Generation 1979 című sorozatban.

2020-JELEN: DEBÜTÁLÁS A BILLLIE TAGJAKÉNT

Hivatalosan 2020. február 18-én mutatták be gyakornokként, mint a Mystic Rookies tagja. Később a cég új lánybandájának, a Billlie-nek a felhozatalában láthattuk. A banda 2021. november 10-én debütált a 'The Billage of Perception: chapter one' című középlemezzel. 

 

ÉRDEKESSÉGEK

– Színészi tehetségét akarta kamatoztatni a cégnél, de a Mystic Story egy sokoldalú tehetséget szeretett volna faragni belőle, így került a Billlie-be, de számos drámában láthattuk már szerepelni is. Legismertebb szerepe Yeo Boram az A-teenből.
– A dormban Haram és Moon Sua a szobatársai.
– Jó barátja Naeun (April).
– Megjelent a Seventeen 'Around the world' című videoklipjében.
– IU a példaképe.
– Mottója: "dolgozz keményen, játssz keményen / játsszunk akkor, ha eljön az ideje"

 

Suhyeon aláírása

 

KÖZÖSSÉGI OLDAL(AK)

Instagram – @su_hyun1052

 

BILLLIE

Tagok balról jobbra: Sua, Tsuki, Haram, Sheon, Suhyeon, Siyoon & Haruna.

Csapat nevének jelentése: Személyiségünk "b-oldalát" jelenti. Az angol "Billie" nevet még egy "L" betűvel bővítették, ami az emberekkel való kapcsolatteremtésre és együttérzésre utal. Különleges alkotásukkal kívánják bemutatni az embereknek belső énjüket.
Tagok száma: 7 (5 koreai és 2 japán származású)
Hivatalos debütálásuk időpontja...

...Dél-Koreában: 2021. november 10.
...Japánban: 2023. május 17.

Hivatalos színeik: Mystic Blue, Mystic Violet
Fanclubjuk neve: Belllie’ve
Mottójuk: "Bellie've in you! Hello, we are Billlie!"
Ügynökségük: Mystic Story Entertainment

 

TAGOK

SZÜLETÉSI NÉV MŰVÉSZNÉV POZÍCIÓ
Moon Su Ah Moon Sua Főrapper, Vezérvokalista
Kim Su Hyeon Suhyeon Fővokalista, Vezértáncos
Kim Ha Ram Haram Fővokalista
Fukutomi Tsuki Tsuki Főtáncos, Mellékvokalista
Kim Su Yeon Sheon Főtáncos, Vezérrapper
Kim Si Yoon Siyoon Főrapper, Vezértáncos
Osato Haruna Haruna Mellékvokalista, Maknae*

* a csapat legfiatalabb tagja

 

ÉRDEKESSÉGEK A CSAPATRÓL

– Példaképük a Girls' Generation lánycsapata.
– Számos tagjuk megmérette már magát különböző túlélőműsorokban: Moon Suát az Unpretty Rapstar 2, Suhyeont a Produce 101 és MIXNINE, valamint Sheont a Girls Planet 999 felhozatalában láthattuk.

 

DEBÜTÁLÁS ELŐTTI IDŐSZAK

2020 februárjában megnyílt a leendő csapat Instagram oldala, amit ekkor még csak a cégről "Mystic Rookies"-nak szólítottak, s hét tagból állt: Moon Sua, Suhyeon, Haram, Tsuki, Siyoon, Lee Soomin és Takeuchi Miyu. Ők mind potenciális tagjai voltak a végső felállásnak, azonban, Soomin és Miyu az év folyamán kiváltak a projektből.

2021. május 4-én a Mystic Story megerősítette, hogy a csapat debütálására az év második felében kerül majd sor. Szeptember 14-én azt is felfedték, hogy a bemutatkozás novemberben fog megvalósulni.

Szeptember 27-én, a 1MILLION táncstúdióval kötött egyezség által a tagok különböző tánc feldolgozásokban mutathatták meg tehetségüket. Elsőként Moon Sua, Tsuki és Siyoon adta elő Beyoncé Diva-ját, majd Suhyeon, Haram és egy új tag, Haruna állt kamera elé Cardi B Up című számával. Végül, a projekt a teljes felállást is megörökítette Ashnikko Slumber Party című dalának feldolgozásával.

2021: DEBÜTÁLÁS, SHEON CSATLAKOZÁSA ÉS "SNOWY NIGHT"

Október 11-én kiderült, hogy csapatnevet illetően a "Billlie" névre esett a választás. Október 28-án egy rajongóknak szóló dal, a Flowerld került fel a banda YouTube csatornájára, amiről később kiderült, hogy a debütáló korongjuk egyik szerzeménye lesz. A csapat bemutatkozó középlemezének, a The Billage of Perception: Chapter One-nak a megjelenése november 10-én valósult meg.

November 19-én a Mystic Story bejelentette, hogy a korábbi Girls Planet 999 versenyző, Kim Suyeon csatlakozni fog az együtteshez Sheon művésznév alatt. Első televíziós megjelenése a bandával november 27-én valósult meg a Show! Music Core színpadán.

December 14-én megvalósult a csapat első visszatérése a The Collective Soul and Unconscious: Snowy Night című, karácsonyi hangulatú kislemezzel, ami egyben Sheon hivatalos debütálását is jelentette a Billlie soraiban.

2022: "THE COLLECTIVE SOUL AND UNCONSCIOUS: CHAPTER ONE", "PATBINGSU" ÉS "THE BILLAGE OF PERCEPTION: CHAPTER TWO"

Január 27-én bejelentették, hogy február folyamán a Billlie visszatérésére számíthatnak a rajongók. Február 11-én egy poszter felfedte, hogy a visszatérés alkalmával a lányok második középlemezüket adják ki február 23-án The Collective Soul and Unconscious: Chapter One címmel. A lemez címadó dala a GingaMingaYo (the strange world) elnevezést viseli.

Március 1-jén a banda The Collective Soul and Unconscious: Chapter One Original Soundtrack from "What is your B?" néven kiadta a What is your B? című kisfilmjükben felhasznált betétdalokat, amik többnyire korábbi megjelenéseik hangszerelt változatai voltak.

Június 23-án a Mystic Story bennfentese megosztotta, hogy a csapat Yoon Jong Shin új zenei projektjének keretein belül július közepén megjelentet egy feldolgozást Yoon Patbingsu című dalából.

Augusztus 31-én kiadják a harmadik középlemezük, ami a The Billage of Perception sorozatuk második részét képezi, hiszen egyszerűen The Billage of Perception: Chapter Two-nak nevezték el. A lemez címadó dala a RING ma Bell (what a wonderful world) címet viseli. Szeptember 8-án megjelent az album előzeteseként megjelenő kisfilm, a The End of the World and the Awakening soundtrack albumja.

Október 13-án a csapat megtartotta első online XR koncertjét "the interlude of 11" néven, ezzel megünnepelve novemberi évfordulóját.

2023: "THE BILLAGE OF PERCEPTION: CHAPTER THREE", DEBÜTÁLÁS JAPÁNBAN ÉS "SIDE-B: MEMOIRS OF ECHO UNSEEN"

Március 28-án megjelent a Billlie negyedik középlemeze, s egyben a The Billage of Perception történetük harmadik része, melyen hat új dallal örvendeztették meg a rajongókat, közöttük a címadó dalként szolgáló, EUNOIA című szerzeménnyel. A dal az április 4-ei The Showban a csapat első zenei műsoros trófeáját is elnyerte.

Március 24-én fény derült rá, hogy a csapat május 17-én megejti japán bemutatkozását a GingaMingaYo (the strange world) című daluk japán nyelvű változatával.

Április 24-én a Mystic Story bejelentette, hogy Moon Sua a bátyja halálát követően nem vesz majd részt a csapat elkövetkezendő eseményein, köztük a japán promóciókban sem. Június 12-én tért vissza a szünetéről az azon a héten tartott Show Champion adásban, mint műsorvezető. Három nappal később Suhyeon, majd szeptember 12-én Sua is egészségügyi okok miatt szünetre vonult.

Szeptember 23-án fény derült rá, hogy a Billlie öt taggal októberre visszatérést tervez a side-b: memoirs of echo unseen elnevezésű kislemezzel. Szeptember 27-én megjelent a lemez egyik dala, a BYOB (bring your own best friend), s ennek angol változata. Október 23-ára datáljuk a single hivatalos megjelenését, amikor a DANG! (hocus pocus) videoklipje felkerült a videómegosztóra.

2024: "KNOCK-ON EFFECT"

Február 7-én megjelent a csapat első japán középlemeze 'Knock-On Effect' néven, amelyről a 'Domino ~ butterfly effect' című szerzeményhez videoklip is forgott. Április 12-én bejelentették, hogy Moon Sua és Suhyeon visszatérnek a Billlie tevékenységeihez.

 

DÍJAK, ELISMERÉSEK

Zenei műsoros győzelmek

DAL CÍME GYŐZELMEK SZÁMA
EUNOIA 1

 

HIVATALOS OLDALAK

Instagram – @billlie.official
Twitter – @Billlieofficial
TikTok – @billlie.official
Facebook – Billlie.official
YouTube – Billlie

 

Írta: Dalnim, heecasso.
2023-tól szerkeszti: heecasso.

KOREAI MEGJELENÉSEK

VIDEOKLIPEK
2021.11.10: RING X RING
2021.12.14: Snowy Night
2022.02.23: GingaMingaYo (the strange world)
2022.07.11: Patbingsu
2022.08.31: RING ma Bell (what a wonderful world)
2023.03.28: EUNOIA
2023.09.27: BYOB (bring your own best friend) 
2023.10.23: DANG! (hocus pocus)  

JAPÁN MEGJELENÉSEK

VIDEOKLIPEK
2023.05.17: GingaMingaYo (the strange world) -Japanese ver.-
2024.02.27: Domino ~ butterfly effect 

KOREAI MEGJELENÉSEK

KÖZÉPLEMEZEK
2021.11.10: The Billage of Perception: Chapter One
2022.02.23: The Collective Soul and Unconscious: Chapter One
2022.08.31: The Billage of Perception: Chapter Two
2023.03.28: The Billage of Perception: Chapter Three

KISLEMEZEK
2021.12.14: The Collective Soul and Unconscious: Snowy Night
2023.09.27: BYOB (bring your own best friend)
2023.10.23: side-B : memoirs of echo unseen
2023.11.27: 'the Billlie's odditorium' the first edition
2024.01.02: 'the Billlie's odditorium' the second edition

KÖZREMŰKÖDÉSEK
2022.07.11: track by YOON: Patbingsu (ft. Yoon Jong Shin)

SOUNDTRACK ALBUMOK
2022.03.01: The Collective Soul and Unconscious: Chapter One Origina Soundtrack from "What is your B?"
2022.09.08: The Billage of Perception: Chapter Two Original Soundtrack from "The End of the World and the Awakening"

JAPÁN MEGJELENÉSEK

KISLEMEZEK
2023.05.17: GingaMingaYo (the strange world) -Japanese ver.-
2024.01.17: DANG! (hocus pocus) -Japanese ver.-

KÖZÉPLEMEZEK
2024.02.27: Knock-On Effect

Utolsó frissítés: Ma, 09:19 heecasso által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace