Starity

Kim Ye Won (II) "Umji"

Kim Ye Won (II) Kim Ye Won (II) nemzetisége 6813. 43rajongó 3vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 95%
 • stílus: 95%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kim Ye Won (김예원)
 • Becenév
 • Umji (엄지)
 • Születési idő
 • 1998. augusztus 19.
 • Születési hely
 • Incheon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Táncos
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim So Jung Jung Ye Rin Choi Yu Na Jung Eun Bi Hwang Eun Bi

Kim Ye Won (II) életrajza

Kim Ye Won "Umji"

Életrajza 

 

Érdekességek:

♦Felsőfokon beszél angolul
♦A Performing Arts-nál tanult 
♦Hobbija: Filmnézés, zenehallgatás.
♦Pozíciója a bandában: Vezető vokál és kicsit a rappelés is megy neki
♦Szobatársak Eun Ha-val, SinB-el és Yu Ju-val
♦A "Kiss The Radio"-nál elénekelteaz Oringe Caramel egyik számát.
♦Ő legszeretetteljesebb a bandában
♦A keze az a testrésze amellyel biztonságban érzi magát
♦A Koreai énekesnők közül nagyra becsüli IU-t és Kim Soohyun-t
♦9 évesen volt egy vakbél műtétje.
♦Gyermekkori álma az volt, hogy diplomata lehessen.
♦Egyszer személyesen is szeretne találkozni IU-val

♦Eleinte nem sikerült megtanulnia a táncon végzett változásokat és igazán fájdalmasan ment neki ezért visszatértek az eredeti koeográfiához
♦Barátjával együtt, név szerint Joo Hyun-al együtt tanult a SOPA-nal.

G-Friend

2015: Debütálás és színpadi baleset

2015 Január 15-én megjelent a GFriend debütáló albuma a Season of Glass. Az albumon vezető dalát, a "Glass Bead"-et Seo Yong Bae és Lee Gi komponálta. A csoport Január 16-án ezzel az albumal indult a KBS zenei programon a Music Bank-nál. A dal sikerének köszönhetően a 9. helyezetet érték el a toplistákon, így felkerültek a "Legtöbbször megtekintett K-Pop Videók a világ körül - január 2015 " helyezetei közé. Július 23-án a lányok kiadták a második albumukat is ami a "Flower Bud" nevet kapta Az album összesen hat sávból áll.. A címadó dal a "Me Gustas Tu" lett. A videóhoz készült előzetes képeket még aznap közétették. Ugyanezen a napon megkezdődött az úgy nevezett Mnet M! Visszaszámlálás is, amiben szintén részt vettek. Sokan dicsérték az érkező kis csapatot és így még nagybb eredményeket sikerűlt elérniük.
Szeptember 7-én volt egy kisebb fan találkozó a rajongók örömére, viszont ez nem sikerült a legfényesebbre. Ugyanis Yuju összesen nyolc alkalommal esett el a színpadon, SinB pedig egyszer esett egy nagyot. Szeptember 17-én ők voltak az egyetlen lány csoport akiket jelölték a 2015-ös MTV Europe Music Awards-ra a "Legjobb koreai Act" nevű kategóriában.

2016: Az első zenei show győzelem

2016 Január 25-én a megjelenz a lányok harmadik albumja is ami a Snowflake nevet kapta . A "Rough" című számukban leginkább a középiskolás koncepcióra fektettek nagy hangsúlyt. A visszatérés örömére kitalálták, a rajongók nevét is, ami a "Buddy" lett. Február 2-án legelső zenei győzelmüket vehették át a SBS MTV The Show-nál. Az elkövetkező napokban egyre több díjat nyertek, a Show Champion-nál és a Music Bank-nál. A Snowflake albumuk is az első helyen debütált a top tíz Billboard világ albumlistáján.

Június 15-én a Mamamoo kiséretében láthattuk viszont a lányokat, a Showtime nevű műsorban. Június 29-én pedig előkészítették a csapat, LOL című stúdióalbumát, valamint ezzel egyidejűleg megjelent a "Laughing Out Loud" és a "Lots of Love". A teljes album július 11-én látott napvilágot, a címadó dalával, a Navillera-val, amelyhez klip is készűlt. A kiadványból világszerte több mint 60000 példányt sikerűlt eladni. Július 19-én a Navillera-nak köszönhetően megszerezték az első nagy zenei győzelmüket. Az év végére bekerültek a Top10 legnépszerűbb és a dél-koreaiak által legkedveltebb zenei videók közé. 

2017: The Awakening és a Parallel

2017. február 23-án a Source Music bejelentette, hogy a GFriend március 6.-ra tervezi a visszatérést. Pár nappal később kiderült, hogy a negyedik EP-jük a The Awakening címet kapta. Az albumhoz a "Fingertip" című számuk jelent meg. Mint korábban a LOL, ez az album is nagy sikereket ért el, az eladási listákon. Emellett ismét bekerült a Billboard World Album chartjában is, ahol végül az 5.-ik helyet tudhatta magáénak. 2017. július 20-án megérkezett a csapat hivatalos twitter fiókja, majd augusztus 1-jén visszatértek egy újabb mini albummal a Parallel-el. Még aznap az album vezető dala, a "Love Whisper" is megjelent .A lányok egy kisebb szünetet hagyva, végül szeptemberben meghozták a rajongók örömét, hiszen bejelentették új albumuk érkezését, a Summer Rain-t.

2018: Time for the Moon Night, japán debut és Sunny Summer

Jól kezdte az évet a GFriend, mivel a debütálásuk óta, most végre újból egy önálló koncerten köszönthették a rajongókat. A koncertre három perc alatt 6,000 jegy kelt el.. A koncert után sem unatkozhattak a rajongók, mivel ezután a lányok megkezdték az első ázsiai turnéjukat, amely Taipei-ben, február 28-án kezdődött el. (További helyszínek: Thaiföld, Hongkong, Szingapúr és Japán) Február 23-án kiderűlt, hogy szerződést kötöttek a King Records nevű Japán céggel, így már májusban debütálhattak a Japán piacon is. A Kyō Kara Watashitachi wa - GFriend 1st Best lett az első Japán albumuk, amely tartalmazza a "Me Gustas Tu" japán nyelvű változatát. Nemsokkal ezután kiderűlt, hogy április 30-án egy új albummal, a Time for the Moon Night-al és további 7 számmal tér vissza a csapat. Az album új rekordot állított fel, és több mint tíz országban az első helyen végzett. Az albumnak köszönhetően hat zenei díjat sikerűlt bezsebelni. Július elején a lányok ügynöksége bejelentette, hogy július 19-én várható lesz egy újabb comeback  egy speciális nyári mini-albummal a Sunny Summer-el. 

írta: TokyoGhoullel

2019 "Sunrise & Fever"

2019-ben a csapat igen keményen indította az évet. Január 14-én ugyan is megjelent az a második teljes hosszúságú album Time for Us címmel. Az album vezető dala a Sunrise lett, amihez a csapathoz méltóan egy gyönyörű videóklip készült. Az album 13 dalt tartalmaz köztük a vezető dalt és a bevezető dalt is. A lányok nyáron sem tétlenkedtek ugyanis Július 1-jével megjelent egy újabb koreai kisalbum a Fever címmel. A vezető dal szintén a Fever címet kapta. Ez a dal már egy sokkal energikusabb dal lett.

2020 "Labyrinth"

2020-ban a lányok ismét visszatérnek egy kisalbummal, melynek a címe a Labyrinth, a különleges című albumhoz a teaser képek már január végén megjelentek. A teaser képek három stílusban készültek el. A teljes album február 3-án jelenik meg.

2020. júliusában jelent meg a csapat kilencedik kislemeze, ami a Song of The Sirens címet kapta. A csapat egy teljesen új stílussal jelent meg. A vezető dal az Apple lett, a klipben természetesen az alma nagy szerepet kap és bibliai jelentősége is megjelenik. Az albumon egyébként 6 dal található. 

Valóság Show

- GFriend! Please Take Care of the Puppies (2015) [SkyPetPark, Epizód: 12]

- One Fine Day (2015) [MBC Music, Epizód: 4]

- GFriend - Where R U Going?! in Jeju (2016) [iMBC] 

További Műsorok

- Yaman TV (2015) [Mnet, Epizód 5]
- Weekly Idol (2015) [MBC Every 1, with Berry Good]
- National Idol Singing Contest (2015) [KBS2]
- Running Man (2015) [Special Performance, 100 Guests Special]
- Immortal Song 2 (2015) [KBS2, Special Appearance]
- Star King (2015) [SBS]
-10th Idol Star Athletics Championships (2015) [MBC] 

Albumok

2015 - Season of Glass

2015 - Flower Bud

2016 - Snowflake

2016 - LOL

2017 - The Awakening

2017 - Parallel

2019 - Time for Us

2020 - Labyrinth

Minialbumok

2015 - Glass Bead

2015 - Me Gustes Tu

2018 - Time for The Moon Night

2018 - Sunny Summer

2019 - Fever Season

2020 - Song of The Sirens

Japán

2018 - Memoria

2019 - Flower

Videóklip

2015

- "Glass Bead"

- "Me Gustes To"

2016

- "Rough"

- "Navillera"

2017

- "Fingertip"

- "Love Wishper"

2018

- "Time for The Moon Night"

- "Sunny Summer"

2019

- "Sunrise"

- "Fever"

2020

- "Crossroads"

- "Apple"

Japán

2018

- "Memoria"

- "Flower"

Utolsó frissítés: 2020.07.16. 20:08 Betti90 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace