Starity

Kimberly Dos Ramos

Kimberly Dos Ramos Kimberly Dos Ramos nemzetisége 4024. 77rajongó 6vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kimberly Dos Ramos De Sousa
 • Becenév
 • Kim, Kimy
 • Születési idő
 • 1992. április 15.
 • Születési hely
 • Caracas, Venezuela
 • Foglalkozás
 • színésznő, modell, tévés személyiség, animátor
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • zöldes szürke
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Gaby Espino Manuel Sosa Marlene Favela Catherine Siachoque Elizabeth Gutierrez Maritza Rodríguez Saúl Lisazo Sonya Smith Fernando Carrillo Juan Soler David Chocarro Gabriel Coronel Mauricio Henao William Valdes María del Pilar Pérez Lance Dos Ramos

Kimberly Dos Ramos életrajza

KEZDETEK, ANIMÁTORI MUNKA
Kimberly Dos Ramos De Sousa néven látta meg a napvilágot 1992. április 15-én Caracasban. Venezuelai színésznő, modell és televíziós személyiség. Szülei portugál származásúak. Két testvére van: Lance és Lenny Dos Ramos, akik szintén színészek. Kimberly-t már egészen kicsi korától kezdve különböző meghallgatásokra vitték. A karrierjét négy éves korában kezdte a hazájában, ahol különböző televíziós reklámokban és magazinokban szerepelt.

Az első jelentősebb szereplése 2003-ban volt, amikor szerepet kapott a Radio Caracas Televisión nevű csatorna La Cuaima című telenovellájában, amelyben Bambi Cáceres Rovaina szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Ezt követően egy újabb telenovellában kapott szerepet, mégpedig az Amor a Palos-ban (A nők visszavágnak). Ebben Julieta Soriano szerepében tűnt fel, és olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Norkys Batista vagy Manuel Sosa. 2007. augusztus 7-én szerződést kötött az RCTV-vel és különböző gyermekműsorokban kezdett el szerepelni, ilyen például a Fanatikas című tinidráma.

2008-ban szerepet kapott a La Trepadora című telenovellában, amelyben Eugenia Alcoy Del Casal szerepét játszhatta el. Ezt követően animátorként kezdett el dolgozni, mégpedig az RCTV Loco Video Loco című műsorában. Kimberly az elmondása szerint nagyon élvezte ezt a munkát és az volt a fő célja, hogy az emberek szórakoztatónak találják a műsort. Ezt követően ő lett a házigazdája az American Model Venezuela című show-nak. A műsor 2009. augusztus 17-én indult és szeptember 2-án ért véget Caracasban.

 

QUE EL CIELO ME EXPLIQUE, GRACHI
2009 végén Kimberly visszatért a színészethez és szerepet kapott a Que el Cielo Me Explique-ben, amelyben Karen Montero szerepében láthatták őt a TV nézők. A sorozat felvételei 2009 decemberében kezdődtek, de csak a 2010-ben kezdték el vetíteni. A venezuelai és a külföldi közönség is pozítívan fogadta a sorozatot. A felvételek befelyezése után Kimberly részt vett a Nickelodeon Latin-Amerika nevű csatorna ifjúségi televíziós sorozatának meghallgatásán. A minden évben megrendezett National Association of Television Programming Executives-en bejelentették, hogy a csatorna egy új sorozatot fog indítani, melynek címe Grachi.

Kimberly megkapta a sorozat főgonoszának, Matilda Romannak a szerepét. Matilda egy gazdag, elkényeztetett és szeszélyes lány, aki imád énekelni és táncolni. A sorozat producere Mariela Romero lett. A sorozat főhősnője Isabella Castillo, a főhőse pedig Andrés Mercado lett. A sorozatot 2011. május 11-én kezdték el vetíteni, mégpedig a Nickelodeon Latin-Amerika nevű csatornán. A sorozat hatalmas sikereket ért el egész Latin-Amerikában, szinte minden országban ez lett a legnézettebb műsor. Ilyen ország például Argentína, Venezuela és Kolumbia. A sorozatot eredetileg csak 50 epizódosra tervezték, de a nagy sikerek miatt tovább folytatták a felvételeket és végül 74 epizódot forgattak le.

Az első évad nagy sikerei miatt, úgy döntöttek, hogy a sorozatnak leforgatják a második évadát is, ami eredetileg 25 epizódosra terveztek, de végül a 81. epizódig meg sem álltak. Ezt követően megjelent a sorozathoz készült első soundtrack album is, ami a sorozatban elhangzott dalokat tartalmazza. Az album címe Grachi: La vida es maravillosamente mágica lett. Az album első lett a Mexikó legsikeresebb albumaniak listáján. Ezt követően egy turné indult Grachi: az élő show címen. A turné keretében a sorozat szereplői több latin-amerikai országba is ellátogattak. Csakúgy, mint a sorozat az élő show is hatalmas sikereket ért el. A sorozat végül három évadot élt meg és 2012-ben ért véget. A harmadik évad premierje 2013-ban volt.

 

MŰVÉSZI FEJLŐDÉS, EL ROSTRO DE LA VENGANZA (2012-NAPJAINKIG)
Kimberly 2012-ben szerepet kapott a Telemundo nevű telenovellagyártócég új telenovellájában, ami az El rostro de la Venganza (Utolsó vérig) címet kapta. Emiatt a telenovella miatt Kimberly már nem szerepelt a Grachi harmadik évadában. Az El Rostro de la Venganza-t Miami-ban, valamint New York-ban forgatták. A telenovellában többek közt olyan színészek játszottak Kimberly mellett, mint David Chocarro, Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Saúl Lisazo, Jonathan Islas és Cynthia Olavarría. A telenovella premierje 2012. július 30-án volt az Egyesült Államokban. Kimberly-t nagyon pozitívan fogadta a közönség, akárcsak a karakterét Katerina Alvarado-t.

Kimberly azt nyilatkozta, hogy nagyon örült ennek az új lehetőségnek, mind a történet, mind pedig a szereposztás nagyon tetszett neki. Ezt követően egy új telenovellában kapott szerepet, mégpedig a La Magia del amor-ban, amelyben együtt játszott testvérével Lance Dos Ramossal. 2013 januárjában pedig a Telemundo következő telenovellájában a Marido en Alquiler-ben kapta meg Patricia Palmer szerepét. A sorozat premierje 2013. július 10-én volt a Telemundo csatornán.

Ezt követően szerepelt a Los Ocho című rövidfilmben, mint Diana. Kimberly 2014-ben szerepet kapott a szintén a Telemundo által gyártott Tierra de Reyes című telenovellában, ami a nagysikerű Pasión de Gavilanes (2003) című telenovella feldolgozása. A sorozatban olyan színészekkel játszhat együtt, mint Scarlet Gruber, Ana Lorena Sánchez, Aarón Díaz, Gonzalo García Vivanco, Christian de la Campa, Sonya Smith és Cynthia Olavarría. 2015-ben szerepet kapott a Telemundo új novellájában, mégpedig a ¿Quién es quién?-ben, ami a sikeres Amor Descarado feldolgozása, valamint lesznek benne elemek az Amores de Mercado-ból is. Ebben Isabela Fernanda Blanco Manrique / Fernanda Manrique szerepét játsza, aki a főszereplő ikerpár egyik tagjának az elkényeztetett barátnője. Ebben együtt játszhat Eugenio Sillerrel, Laura Floressel, valamint Danna Paola-val.

2016-ban egy szerep erejéig szerződést kötött a Televisa-val, ahol a Vino el amor című telenovellában kapta meg a főgonosznő (Graciela Palacios) szerepét. A telenovella főszereplői Gabriel Soto és Irina Baeva. 2018-ban szintén egy Televisa sorozatban kapott szerepet, mégpedig a Por amar sin ley második évadában, amiben Sofia Alcocer karakterét formálja meg.

 

ÉRDEKESSÉGEK

► Kimberly a rajongóit Kimystának nevezi, számos rajongótáborral rendelkezik a világ minden táján.
► A későbbiekben üzletet szeretne tanulni, mert mindig is érdekelték a számok.
► Nagyon fontos neki a családja, mivel mindenben támogatták, a testvéreivel pedig nagyon szoros kapcsolatot ápol.
► Elmondása szerint nagyon maximalista és vicces, valamint szeret aludni, nagyon laza, a kedvenc étele a tészta és mindenféle zenét meghallgat.
► A kedvenc ünnepe a karácsony.
► Nagyon szeret táncolni és énekelni.
► Jelenleg Business Administration-t tanul és nincs párja.
► A színészi pályán a legnagyobb hatással Daniela Alvarado, Emma Rabbe, Diego Boneta, Johnny Depp, Natalie Portman, Edgar Ramírez és Saúl Lisazo voltak rá.
► Instagram profilja: https://instagram.com/kimberlydosramos/

TELENOVELLÁK, SOROZATOK
1996: Todo Por Tu Amor - Cameo
1997: Destino de Mujer - Cameo
1999: Cuando Hay Pasión - Cameo
2000: Hechizo de Amor - Martica Sánchez
2001: Más Que Amor, Frenesí - Anastasia Lara Fajardo
2002: Las González - Petunia
2003-2004: La Cuaima - Bambi Cáceres Rovaina
2005: A nők visszavágnak / Amor a Palos - Julieta Soriano
2007: La Merienda - önmaga
2008: La Trepadora - Eugenia Alcoy Del Casal
2009: Loco Vídeo Loco - animátor
2010: Que el Cielo Me Explique - Karen Montero
2011-2012: Grachi - Matilda Román
2012-2013: Utolsó vérig / El rostro de la Venganza - Katerina Alvarado Cruz
2012-2013: La Magia del amor
2013-2014: Marido en alquiler - Patricia Ibarra Palmer
2014: Tierra de Reyes - Irina del Junco
2015-2016: Éld az életem! / ¿Quién es quién? - Isabela Fernanda Blanco Manrique / Fernanda Manrique
2016-2017: Mámoros szerelem / Vino el amor - Graciela Palacios
2018-2019: Por amar sin ley - Sofia Alcocer

FILMEK
2014: The Adventures of Mickey Matson and the Pirate’s Code
2014: Los Ocho - Diana (rövidfilm)

MŰSORVEZETŐKÉNT
2009: American Model Venezuela

2011: Grachi - La vida es maravillosamente mágica
2012: Grachi - La vida es maravillosamente mágica Volumen 2
2012: Grachi - El show en vivo

Utolsó frissítés: 2019.09.04. 08:08 allisonhale. által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace