Starity

Kiss Annamária

Kiss Annamária Kiss Annamária nemzetisége 11641. 11rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kiss Annamária
 • Becenév
 • Annamari, Aisha
 • Születési idő
 • 1983. augusztus 12.
 • Születési hely
 • Balassagyarmat
 • Foglalkozás
 • Modell, Asszisztens
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 170 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Hornyák Hajnalka Kelemen Anna Pantinchin Edina Ripli Zsuzsa Bódi Sylvi Lenkei Viki Kocsis Orsolya Kustánczi Linda Lia Metzker Viktória Kammerer Zoltán Kari Kata

Kiss Annamária életrajza

Kiss Annamária 1983 augusztus 12-én született Balassagyarmaton. Később Gödre költözött.

Modellvilágba 2005-ben csöppent bele mikor indult az Év Playmate választáson ami idehaza a negyedik volt. Az Ipoly-parti város férfilakossága bíztatta a jelentkezésre aminek a gyönyörű Annamari szerencsére eleget is tett és már a legelejétől fogva elhatározta, hogy igen komolyan fogja venni a versenyre való felkészülést! Nem is csinált belőle titkot, hogy ő bizony győzni jött! Szépsége mellett rendkívül magabiztos és határozott volt és ez is nagyban segített neki, hogy az első fordulóból azonnal továbbjutott a legjobb 21 versenyző közé! Annamarit ez után sem lehetett megállítani mert az olvasók szavazatai és a zsűri döntése alapján egészen a 12 főből álló döntőig menetelt! 

Balró jobbra: Hornyák Hajnalka, Kiss Annamária, Kelemen Anna, Kustánczi Lia, Zana Katalin, Zgut Éva, Tóth Anita, Kocsis Orsi, Börönte Andi, Horváth Enikő, Bánovics Marcsi (Molnár Viki hiányzik a képről). Valamennyi Magyarországi év playmate választása közül ezt a mezőnyt tartják a valaha volt legerősebbnek ugyanis néhányan annak ellenére is országosan is ismert modellek lettek, hogy nem győztek! Nem hiába nyilatkozta maga a Playboy 2009-ben Bánovics Marcsi interjúja során azt a versenyzőkről, hogy: "A legendás 2005-ös évjárat"! Olyan szempontból is kiemelkedik ez a mezőny, hogy ez volt az első olyan playmate választás idehaza ahol a modelleket már konkrétan egymásnak eresztették félmeztelenül és teljesen meztelenül is. A korábbi választásoknál ilyenre nem volt példa, hogy a lányok ruha nélkül együtt pózoljanak csak bikiniben szerepeltek együtt.

Annamari még ebből a mezőnyből is kitűnt mert már a legelejétől fogva az egyik legnagyobb esélyesnek számított és saját bevallása szerint is beleillett a Playboy világába! Ezen túl mint már említettük elképesztően komolyan vette a versenyt és ezt nem egy esetben bizonyította is. A  képek készítése során mert már órákkal jóval a többieket megelőzve a fotózás megkezdése előtt a helyszínen volt soha nem késett sehonnan és annak ellenére, hogy ez volt az első ilyen jellegű munkája elképesztően profin tette a dolgát hihetetlenül pózolt a fotósoknak és magabiztosságban sem volt híjján valamint hihetetlen kisugárzása is csak növelte az esélyeit! Annamari egyébként tisztában volt nem mindennapi külsejével és adottságaival. A playmate választás utáni fotósorozatánál azt nyilatkozta: "Tudom, hogy vonzó nő vagyok, és nem is bánt, ha megbámulnak a férfiak!" 

Bár Annamari hihetetlenül szép és profi volt, de a győzelemhez végül ez sajnos nem volt elég! Csak a harmadik helyet szerezte meg és bár boldog volt a dobogós helyezéssel, de nem titkolta, hogy számára csak a győzelem lett volna elfogadható!  Igaz, hogy a mezőny a legerősebb volt valaha azonban Annamari mellett akadt egy másik lány is aki messzemenőleg túltett mindenkin: Hornyák Hajnalka, alias Dundika! Hajni a választást megnyerte ezzel Bódi Sylvi, Pantinchin Edina és Ripli Zsuzsi után ő lett a negyedik magyaroszági év Playmate és az első modell akinek szilikonosak a keblei! Annak ellenére, hogy Annamarit az egyik legesélyesebbnek tartották a végső győzelemre, de sokak szerint valójában Dundika győzelme már a playmate választás elején borítékolható volt éppen ezért a hozzáértők körében nem volt meglepő mikor nyert! Hajni két dologban igencsak kiemelkedett a mezőny többi tagja közül és ez az ismertség és a rutin volt! Bár fiatalon nem nagyon indult szépségversenyeken mert félt a kudarctól, de azt már a legelejétől fogva szerette ha fotózzák! Így mikor sor került az első aktfotózására nem különösebben volt zavarban, hogy fedetlen keblekkel látják! Dundika előnyét tovább növelte a többiekkel szemben, hogy a Blikk által 2004 júliusában indított Miss Bikini versenyt toronymagasan megnyerte utána pedig 2005 januárjában egy ország figyelt fel rá mikor Csaó Darwin című műsorban Edó után a második legemlékezetesebb sztriptízt lejtette el. Nem sokkal a Csaó Darwin után pedig a Fit Muscle magazin címoldalán tűnt fel és készült vele riport valamint a képeken a falatnyi ruhák alig takartak ki belőle valamit! Itt nyilatkozta azt is, hogy ha megfelelő ajánlatot kap akkor bizony nem lesz rest megmutatni magát. Az is rengeteget dobott Hajni győzelmi esélyén, hogy 2005 májusában megkapta a CKM címlapját és persze az ehhez tartozó fotósorozatot is ahol állta is a pár hónappal korábban tett ígéretét és valóban többet mutatott magából és fotózás során itt került le első ízben róla a melltartó. Dundika ezzel bebizonyította, hogy a férfimagazinok címlapjára született és így akkora ismertségre tett szert és olyan nagy rajongótábort gyűjtött össze amivel a többi playmate társa nem tudott versenyezni és ez nagymértékben hozzájárult a sikeréhez a tehetsége és a szépsége mellett! Sokan már a CKM fotózás után azt vallották, hogy neki kell lennie a következő év Playmatejének ezért ekkor már nem volt kérdés, hogy indulni fog és mikor nevezett a playmate választásra már egy masszív rajongótábor volt mögötte valamint magabiztos tudással és rutinnal rendelkezett és ebből a szempontból könnyűszerrel felülmúlt mindenkit! A későbbi második helyezett Kelemen Anna akkor még szinte "istenítette" társát.

Ám még jóval a CKM címlap és a Csaó Darwin előtt Hajni először nem tervezte, hogy indul a megmérettetésen vagy, hogy egyáltalán ezzel fog foglalkozni. Eredetileg ugyanis fehérnemű és ruhamodell szeretett volna lenni erről viszont barátnője Görög Zita beszélte le. Zita szerint Hajni mellei (már a műtétje előtt is) egyszerűen túl nagyok voltak ehhez.

 

Jó példa arra, hogy még telt keblekkel is néhol nehéz érvényesülni a 2004-es év nyuszilányának a fantasztikus Ripli Zsuzsinak az esete. Az igencsak nagyméretű valódi keblekkel megáldott playmatenek már nem egyszer okoztak fejtörést, hogy mellei egyszerűen túl nagyok voltak olyan munkáknál amik nem az aktfotózásokkal voltak összefüggésben. Ahogy a gyönyörű playmate fogalmazott a CKM 2006 júniusi számában: "Ha hiszed, ha nem vannak olyan munkák, ahol kimondottan hátrány a külsőm, ugyanis elvonja a figyelmet a termékről. Például egy katalógus fotózásnál merült fel, nem vagyok elég lapos, konkrátan túl nagy a mellem. Azt gondoltam, jól néz ki, ha van mit pakolni egy ruhába. Ezek szerint tévedtem." 

Zita is ezen okok miatt is javasoltam barátnőjének, hogy jobban jár ha inkább a férfimagazinokkal és az erotikus fotózásokkal próbálkozik ugyanis a telt keblei és a testalkata ott kifejezetten előnyös. Hajni szerencsére megfogadta a tapasztalt modell tanácsát a többi pedig már történelem.

Bár nagyon erős volt a mezőny sokak szerint az igazi verseny valójában Dundika és Annamari között zajlott! Valóban ők ketten tűntek a legeséjjesebnek és ez részben be is jött. Dundikával szemben a 2005-ös playmate választáson végül senkinek nem volt esélye! Tehetsége vitathatatlan volt ismertségben pedig játszi könnyedséggel utasította maga mögé a mezőny többi tagját és magabiztosan és megérdemelten lett az Év Playmate-je! Fontos kiemelni, hogy Hajninak csupán a mellei vannak megműtve minden más valódi rajta és azt sem azért amiért sokan hiszik. Ugyanis eredetileg is méretes keblekkel lett megáldva(75C), de Hajni nagyon sokat táncolt régebben ezért a folyamatos intenzív testmozgás miatt csökkent a kebleinek a mérete. Mikor megműtette magát akkor is csupán egyel nagyobb kosárméretet csináltatott magának. Páran kritizálták, hogy csak a nagy mellei miatt győzött ám ezt több dolog is cáfolja. Kétségtelen, hogy még a korábbi playmate választások versenyzőit is figyelembe véve Dundika az addig látott egyik legnagyobb mellmérettel bíró magyar playmate volt és ez valóban sokat dobott a nyerési esélyein ám ez még önmagában nem lett volna elég ahhoz, hogy győzzön. Mert ez Annamarira is ugyan úgy igaz volt aki nagyjából ugyan ekkora vagy egy kicsit még nagyobb kebleket is tudhatott magáénak valamint Annamari keblei nagyobb valószínűséggel voltak valódiak míg Dundika sosem titkolta, hogy szilkonosak büszkeségei. A mezőnyt mellméret tekintetében pedig abszolút Börönte Andi uralta. Szóval a csak a nagy mellei miatt nyert teória egyértelműen hamis.

Dundika nagyon boldog volt és győzelméért a nyuszis magazin 2005 októberi címlapját valamint egy álomothont nyert ezen felül a legnagyobb nyereménye kétség kívül az volt, hogy óriási hírnevet szerzett magának. Bódi Sylvi mellett kétségtelenül ő lett a legismertebb és legsikeresebb magyar playmate aki az egyik legmeghatározóbb taggá nőtte ki magát a magyar modellvilágban! A hazai férfimagazinok valósággal versengtek érte nem véletlenül!

 

Hajni természetesen rengeteg fiatal kezdő modell példaképe is lett és nem is volt rest oktatni az utána jövő generációt! Weisz Fanni (akivel nagyon jó barátnők) is nagyrészt neki köszönheti, hogy később országosan is ismert modell lett! 2010-ben mikor a Viva csatornán a következő CKM címlaplányt keresték Dundika is azon zsűri tagja volt akik kiválasztották a legjobbat. A győztes Nagyváradi Mercédesz lett és az egyik jutatlma természetesen egy CKM címlap és fotózás volt. Merci kezdetben tartott a fotózástól ezért Dundika számára teljesen természetes volt, hogy segít neki és csatlakozott mellé a fotózásra! Mercédes először tartott tőle, hogy egy élő legenda lesz a partnere, de mint kiderült a félelmei alaptalanok voltak. Dundika ugyanis rendkívül segítőkész és közvetlen volt a fotózás alatt és folyamatosan figyelt és vigyázott a partnerére és ellátta jótanácsaival és ott segített neki ahol csal tudott. Végül neki köszönhetően a győztes annyira fel tudott oldódni, hogy együtt fantasztikusnál-fantasztikusabb fotókkal örvendeztették meg a lap olvasóit!

Dundika nevét még külföldön is ismerik és fotósorozati számtalan külföldi férfimagazinban látható volt! Ezen felül az összes olyan országban ahol kapható a Playboy a képei megjelentek az ottani nyuszis magazinokban! Összeségében valamennyi hazai Playboy modell közül Hajni volt a legjobban fizetett lány!  A nyuszis magazinnak készített fotósorozataiért rengeteg pénzt kapott (Dundika elmondása szerint egy komplett lakást meg tudott venni a Playboytól kapott fizetésből és ebbe nem tartoztak bele a különböző egyéb magazinoknak készült fotóiért kapott pénzek) ezzel messze túlszárnyalva még minden magyar Playmate "ősanyját" Bódi Sylvit is! Bár az egyszeri vetkőzésért kapott legtöbb gázsi cím Liptai Claudiáé, de Dundika sokkal többször szerepelt a hazai Playboyban (2005 Október, 2006 Július, 2008 Június és 2011 Május (ezek csak a címlapok nem az összes nyuszis magazinos szereplése)) és képei a világ minden részére eljutottak így ideheza fizetést tekintve sem versenyezhetett vele senki! Kis túlzással amikor Dundika népszerűsége a csúcson volt akkor az erotikus fotózásoknál őt nem lehetett megkerülni! Akkor is mikor kifejezetten dús keblű modellekkel akartak dolgozni rendszerint Dundika volt az első aki szóba jött mindenki más előtt! Hajni erről úgy nyilatkozott: "Akkor minket nagyon foglalkoztattak, és nagyon durván a köztudatba raktak minket. Ami azt jelentette, hogy bármi, ami kicsit is az ilyen erotikával kapcsolatos dologok voltak, vagy bárhová kellett volna most tényleg kimondom tehát két nagy mell, akkor oda, oda hívjuk a Dundikát, és akkor gyere és és akkor én mentem” ! A 2005-ös májusi CKM fotózása alkalmával is viccesen megjegyezte: "Néha azt gondolom, felesleges hajat mosni vagy sminkelni, a pasik úgyis csak a melleimre koncentrálnak!" Hajni egyébként imádta azt az időszakot mikor modell volt és szinte csak kellemes élményei voltak ezzel kapcsolatban, de idővel azért kicsit megunta és szerette volna kipróbálni magát másban is.

A királynő és a ősanya! Bár tagadhatatlan, hogy Bódi Sylvi alapozta meg az utat minden későbbi magyar playmate lánynak és jogosan is tarják a legmeghatározóbb hazai playmatnek, de valójában Dundika nagyon sok téren felülmúlta! Dundika fizetése rendszerint több volt mint Sylvié valamint képek mennyiségében is túl tudott tenni rajta valamit külföldön is jobban ismerik a nevét. Így bár sokan Sylvit tartják annak, de minden magyar playmate királynője sokkal inkább Dundika míg Sylvi sokkal inkább az ősanya! Sajnos a két legenda közös erotikus fotózására soha nem került sor!

2019 márciusában a Blikk a 2000-es évek összes idehaza megjelent női vetkőzése közül Dundikáét a 9-ik legemlékezetesebbnek rangsorolta! Hajni elképesztő munkásságát és profizmusát látva nyugodtan kijelenthető, hogy ez a szám nevetséges. Nem véletlen, hogy sokan hozzá is tették, hogy az első hely sokkal jobban kijárt volna neki! Ettől függetlenül tény, hogy a hazai modellvilág egyik valaha volt legkiemelkedőbb és legtehetségesebb alakja Dundika volt!

Szóval a győztes Dundika lett ami a fentieket látva nem meglepő. Tökéletes gének, elképesztő tehetség és szépség, megalapozott hírnév és nem utolsó sorban hatalmas keblek. Hajninak minden adott volt, hogy győzön és ez így is lett. Az sem volt csoda, hogy a közönségdíjjat Kocsis Orsi zsebelte be mert talán ő volt a mezőny legszebb tagja és neki mindene eredeti volt ám ez még önmagában kevés ahhoz, hogy kiérdemelje valaki az első helyet. A második hely már sokkal meglepőbb ugyanis itt Kelemen Anna beelőzte Annamarit ami érthetetlen. Annamari a harmadik lett csak és ezért a helyezésért egy robogót nyert valamint 2005 decemberében Playboy fotósorozatot és címlapot kapott! Utóbbin Kelemen Annával osztozott. Bár örült a harmadik helynek is, de bevallotta, hogy számára csak a győzelem lett volna elfogadható.

A harmadik helyezett Annamari a Playboy 2005 decemberi címlapján a második helyezett Kelemen Annával! Bár Dundika első helyezése nagyjából érthető az viszont felfoghatatlan, hogy Kelemen Anna hogyan tudta megelőzni Annamarit! A közös képükön is látszik, hogy a két modell közel sincs súlycsoportban.

Annamari ez után leginkább tv-sztárként és autólopásos botránya miatt volt ismert valamint Kammerer Zoltánnal volt együtt egy ideig. Férfimagazinokban érthetetlen módon sajnos évekig nem tűnt fel. Leginkább a külföldi munkái és magánélete foglalkoztatta. Legközelebbi erotikus fotózására 3 évet kellett várni amikor is 2009-ben a CKM januári címlapján láthatta a nagyközönség ahol ismét bebizonyította, hogy az évek során tehetségge és kisugárzása csak nőtt! A hazai CKM történetében bizonyos szempontból egyedülálló fotósorozat lett ez. Ugyanis az aktuális címlaplány itt viselte a legkevesebb ruhát a fotózás során. Bár a CKM is előszeretettel vetkőztette modelljeit és sok lány volt látható akár teljesen meztelenül is, de olyan nagy aránnyal ahogy ezt Annamari tette sem előtte sem utána nem volt példa. A címlapfotóval együtt kilenc fotón szerepelt a magazinban és nála nem kellett sokat gondolkodni, hogy milyen ruhákat vegyen fel ugyanis egyszerűen mellőzték őket. Az egész fotózás során Annamari ruhatárát mindössze három darab tette ki: egy fekete tanga, egy pár fekete magassarkú cipő valamint némi ékszer. De legtöbb esetben még ezek is mellőzve voltak mert konkrétan a tangát csak címlapfotón és még egy képen viseli és ezeket leszámítva az összes fotón anyaszült meztelen volt a szőke szexbomba bizonyítva azt, hogy ő aztán kicsit sem szégyenlős! Ebből is látszik, hogy Annamari nem bízott semmit az olvasók képzeletére. Csupán az intim testrészét nem mutatta meg, de ez annak tudható be, hogy ez egy CKM fotózás volt és nem Playboy így biztos, hogy nem Annamarin múlt, hogy végül az nem látható. Egyedül talán Pantinchin Edina 2010 októberi sorozata mérhető hozzá, de arányaiban még ő sem érte utol Annamarit! A szőke modell a vele készült riportban sem fogta vissza magát. A riporter erősen a szexualitás körül forgó kérdéseivel sem tudta zavarba hozni sőt a válaszaival mondhatni még Annamari hozta zavarba a kérdezőt! Elmesélte például, hogy fiatalabb korában kipróbálta milyen nővel, de csak tapasztalatszerzésnek könyvelte el és azóta még biztosabban tudja, hogy 100%-ig a férfiakhoz vonzódik valamint a nyílvános helyeken történt légyottok sem zavarták pl repülőn és egy tengeri jachttúrán a hajó tetején is csinálta! Az egykori legendás playmate kétségtelenül fantasztikus fotósorozattal örvendeztette meg az olvasókat és a CKM ezen száma nagy sikert is aratott.

Annamari a CKM 2009 januári címlapján! Vonzerejéből és tehetségéből nem vesztett semmit az évek alatt! Külön érdekesség, hogy ebben a lapszában szerepelt a legendás birt glamour modell Sophie Howard is! Ahogy említettük a CKM történelmében ez a fotósorozat lett az ahol az aktuális modell a legkevesebb ruhát viseli. Jó példa erre ha megnézzük Annamari ezen fotósorozatát egykori playmate társának Dundikának a valamivel korábbi 2007 áprilisi fotósorozatával.

A kettő közül egyértelműen Annamari képei voltak a merészebbek! Ő a 9-ből(címlapfotóval együtt) 7 képen teljesen meztelen. Hajninak a címlapképpel együtt 12 fotója került be a sorozatba és való igaz ő sem vitte túlzásba a ruhaviselést(melltartót ő sem hordott abszolút), de a fehér tanga végig rajta volt így egy fotón sem volt meztelen míg mellbimbót 9 képen villant meg ami persze jó arány, de nem annyira mint Annamari esetében! Ugyanis őneki csupán a címlapon nem látható a mellbimbója a többi 8 fotón viszont kendőzetlenül mutatja meg kebleit! Az egyik fotóján például mutatóújjait a mellbimbóira rakja, de Annamari itt is külön figyelt arra, hogy még ebben a beállításban se takarja ki őket így a lényeg ott is tisztán kivehető. Annamari csupán egy CKM fotózás során mondhatni kisújjból szinte annyit hozott ki magából amit más hasonló modellek még a Playboy fotózásaik során se nagyon tudtak és ez is csak a szakmai profizmusát és tehetségét bizonyítja! Szóval el lehet képzelni milyen zseniális fotósorozatok születhettek volna a kiváló modellről ha több lehetőséget kap vagy ha ő nyeri a playmate választást!

Azonban ez volt Annamari utolsó szereplése férfimagazinban.

Annamari sajnos méltatlanul keveset szerepelt férfimagazinokban és erotikus fotózásokon pedig kétség sem férhet hozzá, hogy a hazai modellek közül toronymagasan az egyik ha nem a legtehetségesebb volt akinek a vérében volt ez a szakma és ezen túl mindent bele is adott a munkájába és nagyon szeretett volna ezzel foglalkozni! Bár a magánéletében való igaz nem kerülték el a botrányok és lehet ez is közrejátszott a mellőzésében, de ez teljesen független volt a munkájától ugyanis ott rendkívül fegyelmezetten viselkedett és mindig a maximumra törekedett. Egy ilyen természetes szépséggel, hihetetlen kisugárzással és elképesztő tehetséggel megáldott modell esetében ez érthetetlen sőt mondhatni bűn még akkor is ha a magánélete nem volt éppen makulátlan! A hazai magazinok egy elképesztő potenciállal rendelkező modellt mellőztek aki még nagyon sok mindent tudott volna kihozni magából ha kap rá lehetőséget! Egyébként egészen biztos, hogy ha Annamari nem Dundikával került volna egy csoportba hanem mondjuk a későbbi években indul a playmate választáson akkor 100%, hogy ma ő is Év Playmate lenne! 

Azóta sajnos nem hallani róla! Mindössze a facebook oldalán lehet róla tudni némi információt! Például 2023 januárjában egyiptomban járt a piramisoknál.

Méretei:

Mell: Természetes

Mellbőség: 95 cm

Kosárméret: D

Derék: 63 cm

Csípő: 90 cm

Súly: 53 kg

Hornyák Hajnalka

És itt mindenképpen érdemes kicsit írni Dundikáról legalábbis ez az írás azt akarja nagyjából bemutatni, hogy honnan is indult és, hogyan lett a hazai modellvilág kétség kívül legendás alakja. Ez kifejezetten a modellmunkájáról fog szólni azon belül is leginkább a férfimagazinokban betöltött szerepéről az egyéb tevékenységére nem vagy csak érintőlegesen térnék ki.

Hornyák Hajnalka 1983 Szeptember 20-án született Budapesten. Már fiatalon is igencsak kítűnt szépségével és telt idomaival ezért eléggé feltűnő jelenség volt.

A csinos lány már 14 évesen megismerkedett a modellvilággal igaz persze ekkor még pici szinten, de ezt akkor még viszonylag gyorsan abba is hagyta egyéb dolgok végett. Nagyon jól tudott táncolni és hat évig jazz balettozott. Ezt a tánctudását a Dáridó című műsorban kamatoztatta is mit háttértáncos és itt került közel a média világához, de Hajni ennél jóval többre volt hivatott.

Vonzotta a modellvilág, de a fehérnemű modellkedés érdekelte kezdetben. Fiatalon ismerte meg az országosan is híres modellt Görög Zitát és Zita azt javasolta neki a fehérnemű modellkedést inkább hanyagolja mert mellei túl nagyok ehhez. Gömbölyded formái miatt sokkal inkább a férfimagazinokban kéne kamatoztatni adottságát oda ugyanis pont ilyen lányokra volt szükség. Hajni megfogadta tapasztalt barátnője tanácsát, de a Dáridóban eltöltött idő alatt azonban az intenzív testmozgás miatt a 75C-s mellei két mérettel kisebbek lettek miközben testsúlya nem nagyon változott. Így Hajni elhatározta, hogy kés alá fekszik bár a pontos időpont a mai napig nem tudható, hogy ezt mikor tette meg csupán az, hogy valamikor 2004-ben került erre sor. Melleit megcsináltatta és nyerték el a később ikonikussá váló keblei a nagy 75D méretet. Fontos kiemelni az eredeti mérete nem sokkal volt kisebb és mellein kívül mást nem csináltott meg magán soha.

Hajni ezt követően már elsősorban olyan lehetőségek után kutatott ahol nem ruhákat hanem magát mutathatta meg. Így talált rá a Blikk magazin által 2004 júliusában indított legelső Miss Bikini verseny ahol a versenyzőknek bikiniben kellett megmérkőzniük. Hajni részben az akkori párjának a bíztatására nevezett is a versenyre. Mivel már 14 évesen is modellkedett így bár lett volna lehetősége korábban is indulni más szépségversenyeken, de akkor még a kicsi önbizalma miatt ezt nem tette meg. 

A versenyt meg is nyerte, de nem nagy meglepetésre nem csak simán elnyerte az első helyet hanem gyakorlatilag egyedül bedarálta az egész mezőnyt! Hajni nem számított rá, hogy nyerni fog arra meg végképp nem, hogy ekkora fölénnyel! A szavazatok alapján a többi induló labdába sem tudott rúgni mellette és így megnyerte élete első szépségversenyét és kiérdemelte a "Miss Blikkini 2004" címet így ő lett ennek a címnek a legelső birtokosa.

Ez nagyon jó kezdésnek bizonyult az modellkarrierje megvalósításában és némi ismertségre is szert tudott tenni a lapnak hála Hajni pedig meg is tett mindent, hogy ezt kihasználja. 

2005 januárjában jött az a pillanat amikor viszont az akkor még ismeretlen Hajni örökre beírta magát a köztudatba.

Ekkor szerepelt ugyanis a TV2 Csaó Darwin című esti vetélkedőjében. Az adásban csapott össze a kis kontra nagy mellű hölgyek csapata és nem nehéz kitalálni, hogy Hajni melyik mezőnyt erősítette.

A műsor legvártabb eseménye kétség kívül a sztriptíz volt és nem meglepő módon a nagy mellű hölgyeket ebben a számban Hajni képviselte. De még, hogy! A lelátó valósággal tombolt és a zsűri pár tagja is az asztalra mászott fel a jobb kilátás érdekébe. Hajni elképesztően dögös volt és jazz balettos múltját is felhasználva felejthetetlen és nagyon intenzív sztriptíztáncot lejtett. Óriási melleit a kis piros melltartója alig tudta kordában tartani. A szám végén a lelátó a "Dundi" szavat skandállta és hatalmas tapsvihart kapott a közönségtől, a zsűritől, de a csapatoktól is. Nem volt kérdés, hogy ezt a számot megnyeri. Ekkor jegyezte meg becenevét egy életre az ország: Dundika. Kétségtelenül ez volt a Csaó Darwin valaha volt legemlékezetesebb jelenete. Igaz egy későbbi adásban Gulyás Edit "Edó" még Hajninál is jobb és bevállalósabb sztriptízt nyomott le, de az övé mégsem ragadt annyira meg a köztudatban.

Hajni egy csapásra ismert lett és felkérései ugrásszerűen megszaporodtak. Még ebben a hónapban megkapta élete első magazinos fotózását ráadásul címlappal.

Ez pedig a Fit Muscle magazinnak köszönhető. Itt tisztátzta le először Hajni, hogy honnan is ered a Dundika név mikor alkata ezt a becenevet közel sem indokolja.

Egy barátja aggatta rá ezt a nevet amit eleinte utált, de aztán annyian hívták így, hogy végül hozzánőtt és ő maga is így mutatkozott be sokszor. A Dundika nevet pedig azért adta neki a barátja mert Hajni nagyon szeret enni, de mint kiderült ő egy genetikai csoda és olyan adottsága van amiért sokan ölni tudnának. Ahhoz ugyanis, hogy ilyen formája legyen semmilyen testedzést nem kell végeznie és ezt a szó legszorosabb értelmében kell érteni mert képtelen volt a hízásra. Ehetett akármennyit és akármit egyetlen deka felesleg sem tudott megmaradni rajta soha. Még ebben a sportos magazinban sem hazudott az olvasóknak hanem elmondta, hogy bizony sokat eszik és nasizik, de ő azon kevesek közé tartozik akik ezt tényleg bűntetlenül megtehetik. Ugyan elárulta, hogy szokott ő is edzeni, de csak popisra és combra gyúr, hogy kicsit formálja őket valamint a fittségét fenttartsa csak azért viszont egyetlen egyszer sem kellett edzenie, hogy foggyon. Ő maga kicsit furcsálta is, hogy egy ilyen sportos lap miért pont őt kérte fel egy ilyen fotózásra és interjúra mert bár igaz, hogy tökéletes alakja van amire teljes joggal lehetett irigykedni, de Dundi nem éppen egy sportember így sportolási tippeket és alakmegőrzéssel kapcsolatos tanácsokat sem tudott adni. A hazai év nyuszilányai közül Pantinchin Edina volt az aki ilyen szempontból nagyon hasonlított Hajnira. Ő később 2006 áprilisában szerepelt a Fit Muscleben és ő is minimális testmozgás ellenére gyakorlatilag tökéletesen nézett ki. A 2003-as év nyuszilánya is csak a fittség és minimális alakformálás miatt edzett akárcsak Dundika. A sportlap szerencsére még a Csaó Darwinál is jobban levetkőztette a dundinak abszolút nem nevezhető szépséget és ebben Dundika is teljes mértékig partner volt. Hajni tökéletes testéből szinte alig takartak ki valamit a szűk bikinik és ez nagyon jó előjel volt a jövőre nézve. Hajni el is árulta, hogy kicsit sem zárkózik el attól, hogy többet is megmutasson magából ha erre alkalom adódik későbbiekben és ha erre egy nívós lap kéri fel.

Kétségtelen, hogy Dundika berobbant a köztudatba és szinte mindenki többet akart belőle látni. És májusban végre sor került arra amire 2005 elejétől kezdve sokan vártak köztük maga Hajni is. Végre lehetőséget kapott arra, hogy férfimagazinban bizonyíthasson.

A férfimagazinok közül elsőként a CKM jött rá, hogy Dundikában hatalmas potenciál van így vétek lett volna nem elhívni egy fotózásra.

Hajni elfogadta a felkérést, de a CKM annyira bízott az újonc, de tehetséges és már közismert lányban, hogy nem csak fotósorozatot csináltak vele hanem még a címlapot is rábízták. Ez telitalálatnak bizonyult és a májusi számokat szinte szétkapkodták. Dundika beválltotta a Fit Muscle-ben tett ígértetét, hogyha egy nívós lap kéri fel akkor többet is mutat majd magából és íme valóban így is tett. Melltartót csupán néhány képen viselt a fotók többségén csak egy falatnyi tanga és cipő teszi ki a ruhatárát. Ekkor tárultak fel az országnak először melltartó nélkül az óriási 75D-s mellei igaz még nem teljesen. Viszont igaz, hogy olyan szögekből fotózták ahol mellbimbóit nem látni teljes mértékben, de néhány képen egyértelműen kivehető a lényeg és ez Dundi ötlete és érdeme volt és kettős célt szolgált. Az egyik, hogy egy kis többlet ajándékot akart adni a szemfüles olvasóknak a másik, hogy előre utalt rá, hogy bizony ez még mindig csak a kezdet és még ennél is jóval többet fog mutatni magából szóval érdemes lesz őt továbbra is figyelemmel kísérni. Való igaz mellei szilikonosak voltak, de azokból a legjobb amit csak el lehet képzelni. Nagyok, feszesek és hibátlan formájúak.

Érdekesség, hogy a címlapon látható képen a bikini valójában nem fekete hanem fehér/lilás mintás csak a lap valamiért úgy gondolta, hogy átszínezi na nem mintha Dundi miatt sokakat izgatott volna a ruha színe.

Bár Hajni többet mutatott már magából, de összeségében ez a sorozat a CKM-hez mérten még viszonylag visszafogott volt. Ennek ellenére Dundika még a lengyel CKM szerkeztőit is lenyűgözte annyira, hogy még azon év augusztusában az ő fotói is bekerültek az aktuális lapba sőt őt rakták a címlapra is. Lengyel beceneve a Mariolka lett. Ez volt Hajni első képsorozata ami külföldi magazinban is megjelent.

Eközben a 2005 augusztusában megrendezett Budapest Parádé MNC kamionjának platóján a szerencsések élőben is láthatták Dundikát amint egy fekete tangában és egy fekete/fehér mintás melltartóban táncolt több lány gyűrűjében.

Hajni jóval magasabb szintet képviselt mint a többiek így nem volt nehéz kitűnnie a csapatból. Az eseményről egy videó is van itt és látszik jazzbalettos múltja révén sokkal finomabb és profibb a táncmozgása mint bárki másnak a platón ezen túl az is jól mutatja, hogy nem egy ligában játszott a körülötte lévőkkel, hogy mivel már túl volt több fotózáson köztük egy CKM-esen is és nem egyszer szerepelt kamerák kereszttüzében így nyugodtan lehetett rá modellként tekinteni és pontosan tudta miben más a kamerának és egy élő közönségnek mozogni. Ez a videó 1:23-nál kezdődő részénél ez tökéletesen látszik mi a különbség egy modell és egy nem modell között. Ahogy észrevette, hogy őt veszik rögtön váltott és felvette a szemkontaktust a kamerával, mozgásán lassított és kicsit jobban a kamera felé fordult, hogy jobban látszódjon a méretes dekoltázsa. Érdekesség, hogy ugyan ezen a kamionon táncolt Hajni későbbi playmate társa Bánovics Marcsi is aki úgyszintén igencsak köröket vert a többiekre.

Dundika egyértelművé tette, hogy be fog törni a modellek legjobbjai közé a kérdés csak az volt erre mikor és hogyan kerül majd sor. A CKM szám csak növelte hírnevét és nem volt kérdés, hogy neki többet kell szerepelni az ilyen magazinokban pont úgy ahogy azt korábban Görög Zita is megmondta. És ekkor érkeztük el ahhoz a ponthoz ahol Dundika élete lehetőségét kapta meg. Elindult ugyanis a 2005-ös Év Playmate választáson.

Egy 2005-ös poszteren a 12 döntős. Dundi mellett Kiss Annamária, Kelemen Anna, Kustánczi Lia, Zana Katalin, Zgut Éva, Tóth Anita, Kocsis Orsi, Börönte Andi, Horváth Enikő, Bánovics Marcsi és Molnár Viki voltak a döntősök. Soha ezeletőtt nem állt még össze ennyire erős mezőny, de a későbbiek sem közelítették meg színvonalban ezt a szintet. Nem véletlen, hogy több lány is befutott a választás után nem csak a nyertes.

Azonban hiába volt a mezőny nagyon erős Dundika még innen is ki tudott emelkedni. A playmetek minden kritériumának megfelelt valamint nem volt utolsó szempont, hogy a többiekkel ellentétben ő már ismert volt. Kiss Annamária volt az aki leginkább tudta vele tartani az iramot, de végül ő sem tudta megfogni. Dundika októberben megnyerte a választást így Bódi Sylvi, Pantinchin Edina és Ripli Zsuzsi után ő lett a negyedik hazai év playmate. Személyesen Ripli Zsuzsi rakta a fejére a koronát. Dundika lett egyébként az első szilikonos mellű hazai év nyuszilánya.

Igazából hasonló forgatókönyv játszódott le mint 2004-ben a Miss Blikkini választáson csak erősebb mezőnyben és a tét jóval komolyabb volt. Dundika újfent legyőzhetetlennek bizonyult még úgy is, hogy egy pokolian erős mezőnyben indult. Dacára az erős modellgárdának a hozzáértők körében már az elejétől kezdve biztos volt, hogy Dundika nyer mert így is emeletekkel feljebb állt mint a többiek. És a papírforma be is igazolódott. Októberben megkapta első Playboy címlapját valamint a nyereményeket, de a legnagyobb díj minden kétséget kizáróan a hatalmas presztízs és hírnév volt ait Hajni a későbbiekben kamatoztati is tudott maradéktalanul. Ekkor persze még nem lehetett tudni, de egy legenda született meg aki idővel a magyar playmatek csúcsa lesz. De addig még hosszú volt az út.

Dundika kétségtelenül és visszavonhatatlanul befutott és valósággal özönlöttek hozzá a fotózási felkérések.  A playmate győzelem után még az amerikai Playboy is feligyelt rá. 2006-ban Németország rendezte a foci világbajnokságot és emiatt az amerikai anyamagazin azokból az országokból gyűjött össze egy playmate válogatottat ahol rendeztek vagy indultak ilyen versenyen és egy focis tematikájú fotósorozatot készítsenek velük. A lányokat maga Hugh Hefner a Playboy atyja válogatta össze. Hazánkat Dundika képviselhette így volt lehetősége kiutazni amerikába Los Angelesbe a Playboy villába. Dundika azon kivételes négy lány közé tartozott akiknek még a szállása is a villa volt mert a modellek többségének pár sarokkal arrébb volt a szállásuk. Dundi azt is elmesélte, hogy nem rivalizáltak a lányok mert ez nem verseny volt hanem lehetőség: "Mindenki nagyon örült, hogy egyáltalán ott lehetett. Leginkább a brazil lánnyal kötöttem barátságot, akivel osztoztam a rózsaszín szobán, de a német és a holland lánnyal is jóban voltam." A pletykákkal ellentétben a fotózásokon kívül nem járkáltak meztelenül a villában, de azt ő is kiemelte, hogy a búcsúpartin sokan igen merészen mutatkoztak "Utolsó nap volt a búcsúparti, aznap reggel kilenctől este tízig a barlangfürdőben fotóztak minket. Persze akkor meztelenek voltunk, de amúgy nem. A partin több mint a fele a társaságnak félmeztelen volt, mi nagyrészt hálóingben voltunk, mert ez egy pizsamás parti volt." A partin több hollywoodi sztár is tiszteletét tette. Két sztárt még maga Dundi is kiemelt: "Colin Farrell és Salma Hayek leültek velünk beszélgetni a partin, de csak közösen mindenkivel. Ahhoz képest, hogy csak öt hetet tanultam angolul, szinte én beszéltem a legjobban, el is határoztam, hogy most folytatom." 

A fotókat végül a hazai lap is megkapta a 2006 júliusi címlapon pedig egyértelműen Dundika pózolhatott.

Dundika népszerűsége az egekben volt és gyakorlatilag erotikus fotózásoknál már ekkor megkerülhetetlenné vált a fiatal modell. Akkor is mikor kifejezetten dús keblű modellekkel akartak dolgozni rendszerint Dundika volt a legelső aki szóba jöhetett! Hajni erről úgy nyilatkozott: "Akkor minket nagyon foglalkoztattak, és nagyon durván a köztudatba raktak minket. Ami azt jelentette, hogy bármi, ami kicsit is az ilyen erotikával kapcsolatos dologok voltak, vagy bárhová kellett volna most tényleg kimondom tehát két nagy mell, akkor oda, oda hívjuk a Dundikát, és akkor gyere és és akkor én mentem”.

2006 októberében a motorokkal foglalkozó Wild magazinnak is készített egy fotósorozatot és címlapot ezúttal viszont ruhában maradt a nagyvad. Érdekesség, hogy az előző lapszámban pont Hajni egykori playmate társa Bánovics Marcsi szerepelt.

2006-ban megtartották az újabb Év Playmate választást ahol Lenkei Viki győzött így ő lett Dundika utóda. A playmatek koronáját persze maga Hajni rakta rá az újdonsült év nyuszilányának a fejére. Bár Viki is jó volt, de azért meg sem közelítette elődje szintjét.

2007 áprilisában jött a második CKM fotózás és címlap. Ez persze már jóval merészebb volt mint az első és Dundi ruhatárát mindössze az apró fehér tanga és a magassarkú cípő tette ki. A  hazai CKM egyik valaha volt legjobb  kiadványának tartják ezt a számot és Dundi megmutatta mire képes egy csúcskategóriás playmate. Hajni annyira lenyűgöző volt itt(is) és ez a sorozat is annyira jóra sikerült, hogy két hónappal később a lengyel CKM ismét átvette.

De még 2010 novemberében is magyar playmate legenda 2007-es fotója mosolygott vissza a lengyel olvasókra igaz sajnos szétphotoshopolva holott Dundi erre nem szorult rá.

Hajni egyértelműen a legjobbak közé tartozott ekkor már. A két korábbi elődjét Pantinchin Edinát és Ripli Zsuzsit ekkor népszerűségben már megelőzte és a hazai playmatek ősanyának számító Bódi Sylvit is kezdte utolérni, de sok téren még nála is jobb volt. Sikerének titka a szépségén a szakmai profizmusán és tehetségén túl az volt, hogy bizonyos szinten más médiában is képviselte magát. Persze melleinek is rengeteget köszönhet aminek nem volt párja az országban legalábbis a szilikonosak között biztosan nem leszámítva talán Mészáros Dórát. Az olyan modellek között akik férfimagazinokban szerepeltek Dundika a maga 75D-s melleivel pedig egyike volt a legnagyobbaknak.  Keblei formáját és méretét nem egy természetes keblű modell is megirigyelhette volna.

2008 Júniusában a harmadik Playboy címlapja jött. A fotósorozat érdekessége, hogy Hajni húga Brigi is csatlakozott mellé a fotózásra. A fotók kétség kívül pikánsak lettek, de látszott azért, hogy Dundika jóval profibb, szebb és jobb mint a testvére és ő a sorozat igaz főszereplője. Így még ha akaratlanul is, de lopta a showt Brigi elől.

Ezt követően egy kisebb szünet jött legalábbis férfimagazinok terén. 2009-ben egyik férfimagazinban sem szerepelt legalábbis fotósorozat nem készült vele. Persze Hajninak volt rengeteg más dolga is valamint stúdiók természetesen fotózták. Férfimagazinban itthon legközelebb újra viszont csak 2010 novemberében tűnt fel, de egy igen különleges alkalom kapcsán.

Ugyanis a VIVA tv és a CKM közös versenyt indított, hogy ki legyen a következő címlaplány. A zsűriben Dundika is helyet foglalt. A versenyt végül Nagyváradi Mercédesz nyerte így ő kapta meg a lehetőséget, hogy a magazinban szerepeljen. A lap pedig úgy gondolta, hogyha Dundika már úgyis ott van a zsűriben akkor csatlakozhatna a győzteshez és Hajni nem is mondott nemet a lehetőségre. Mercédes először tartott tőle, hogy egy valódi playmate ikon lesz mellette a fotózás alatt, de mint kiderült a félelmei alaptalanok voltak. Dundika ugyanis vigyázott a partnerére és ellátta jótanácsaival és segített neki ahogy csak tudott. Végül Dundikának hála a győztes annyira fel tudott oldódni, hogy együtt fantasztikusnál-fantasztikusabb fotókkal örvendeztették meg a lap olvasóit! 

Mint látszik Dundika nem volt rest oktatni a fiatalabb modellgenerációt és ezt már korábban is csinálta mint ez a 2010-es fotózás. 2007 nyarán a Blikk második "Miss Blikkini" versenyén már a zsűriben kapott helyet és ő volt az ügyeletes szakértő is és ő szakmai szemmel nézte a 23 lányt, de nagyon szívesen osztotta meg tapasztalatait a versenyzőkkel és adott nekik tippeket. "Ahhoz képest sokan nagyon jól mozognak, hogy nem is a modell szakmából jönnek. Elláttam őket egy-két tanáccsal, például, hogy mosolyogjanak." 

Dundi a versenyzők között. Végül ő koronázta meg a verseny győztesét és egyben az utódát Polgár Ildikót. Hajninak egyébként a titkos favoritja pont Ildi volt és sejtette, hogy a végső győztes ő lesz.

Az azóta országosan is híressé vált Weisz Fanni is nagyon sokat köszönhetett Hajninak. 2008-2009 körül ismerték meg egymást és nagyon jó barátnők lettek annyira, hogy sokszor össze is jártak. Fanni elmondta, hogy Dundika megígérte neki, amit lehet, megtesz azért, hogy segítse modellkarrierjét. És úgy látszik állta is a szavát! Kettejük között azóta is töretlen a barátság.

Hajni legközelebbi férfimagazinos megjelenésére 2011 májusáig kellett várni. A fotósorozat a Playboyban jelent meg és persze Dundikához híven elképesztő minőséget képviseltek a képek, de sajnos volt egy szomorú apropója is.

Ugyanis Hajni azt mondta ez lesz az utolsó alkalom, hogy levetkőzik. De éppen ezért mindent meg is tett, hogy az utolsó sorozatával lenyűgözze az olvasókat.

A fotózás a Las Vegas környéki vörös szikláknál zajlott úgy, hogy a modell nem sokkal a fotózás előtt tudta meg hol is lesz a helyszín. Hajni arra számított, hogy a városban éjszaka neonfények közepette fog modellt állni, de amikor kiderült, hogy kint a természetben az ötlet még jobban tetszett neki. Ez a fotózás ékes példája annak, hogy a modellek munkája közel sem olyan egyszerű mint amilyennek sokan hiszik. Hajni ugyanis teljesen meztelenül több méter magas sziklákra mászott fel és éles peremeken pózolt nem kevés ideig amíg a megfelelő fotókat elkészítették róla. Viszont mivel a hazai modellek talán legjobbikáról van szó őrajta ez sem tudott kifogni a végeredmény pedig önmagáért beszél.

Hajni ezzel megszerezte a negyedik Playboy címlapját amivel hármas holtversenyben az élen áll a hazai nyuszis magazin címlapok tekintetében. Szintén négy-négy címlapja van még Hargitai Beának és Pantinchin Edinának is. Őket a második helyen egy ötös fogat követi: Bódi Sylvi, Molnár Anikó, Bálint Antónia, Metzker Viki és Pirner Alma képében akiknek három Playboy címlapjuk van.

CKM címlapok tekintetében is dobogósnak számít Dundika. Három címlapjával Hajni a harmadik helyen van, de rajta kívül még Fresh Wiki, Metzker Viki, Ripli Zsuzsi és Laky Zsuzsi is hárommal rendelkezik így a bronzérmen igazából öten osztoznak. Őket csak Kustánczi Lia előzi meg néggyel az abszolút aranyérmes pedig Bódi Sylvi a maga hat címlapfotójával. Ha beleszámoljuk Dundi két lengyel CKM-es címlapját is akkor valójában ő a második helyezett öt CKM borítóval, de persze az a kettő nem hazai címlapnak számít.

Bár Dundika nem véletlenül volt a hazai férfimagazinok egyik legnagyobb kedvence, de viszont a harmadik nagy hazai férfimagazint az FHM-et mégsem tudta bevenni így ott sosem volt látható.

Hajni egyébként elmondta, hogy már nincs az a szupergenetikája mint tizenöt éve, hogy korlátlanul ehet akármennyit és akármit mégsem hízik, de ettől függetlenül a mai napig nagyon nehezen maradnak meg rajta a felesleges kilók igaz egy kicsit azért oda kell erre már figyelnie.

Pantinchin Edina

Ez a rész nem diszkográfia hanem Pantinchin Ednina rövid életrajza lesz. Az eredeti oldalát nem lehet megszerezni így itt foglalom össze a legendás Playmate életútját.

Edina 1980 Május 18-án született Győrben. Három testvére van: Beáta, Zoltán és Márk.

12 évesen egy társatánc tanfolyamra szeretett volna beiratkozni egyik barátnője javaslatára ez azonban nem indult el és így egy akkor induló modelltanfolyamot választott helyette. Innentől kezdve kezdék fotózni és a fiatal Edina kifejezetten tehetségesnek bizonyult a kamerák előtt. 14 évesen már egy ruhamárka modellje lett. 18 évesen került Budapestre és egy profi fotóssal elkészítette portfólióját. Edina egy közvetlen, vagány és pozitív értelemben véve nagyszájú lány aki nagyon könnyen barátkozott és ez fajta habitusa nagy segítségére volt a későbbiekben mikor a karrierjét építette fel. 2000-ben megnyerte a "Miss Cosmopolitan 2001" címet. Delegálva is lett a Bahamákon zajló amerikai döntőre, de sajnos szponzorok híján ez nem valósult meg. Bár Edina elsősorban a divattal foglalkozott és ebbe az irányba akart menni, de 2001 szeptemberében még is igen mondott a CKM felkérésére és életében először szerepelt férfimagazinban.

 

Bár szégyenlősnek tartotta magát ez a képeken valahogy mégsem köszönt vissza és már első ilyen jellegű fotózásán sem bízott a képzeltre túl sokat. Az elképesztően gyönyörű és természetes idomokkal rendelkező Edinán már ekkor látszott, hogy sokkal jobban áll neki ez a stílus mint a divatlapok.

Egyébként ebben a CKM számban két híres színésznő is szerepelt. Ábel Anita aki a címlapot kapta és Gregor Bernadett. Edina közel sem volt annyira ismert mint ők mégis szinte elhomályosította őket és nem volt kérdés, hogy jóval felettük állt erotika és szépség szintjén így a lap csúcspontja is ő volt. Arról nem is beszélve, hogy Anita képeinél magasan jobbak voltak az övéi, de kezdő létére még a közismerten nem szégyenlős és ezért itt is brillírozó Bernadettet is túl tudta szárnyalni. Ez is azt jelezte előre, hogy a férfimagazinok jövője az Edináéban és a hozzá hasonló gyönyörű és tehetséges ám még ismeretlen fiatal modellek kezében van nem pedig a színésznőkben és sportolónőkében. 2004-ben el is árulta erről a fotózásáról, hogy: "Ekkor még nem vetkőztem le, képeim csupán némi erotikus többletet mutattak. Egyre több olyan felkérést kaptam, ami bizony már nem a divatról és a ruhákról szólt, hanem arról, ami bennem van" 

Szerencsére úgy látta ő is, hogy ebbe az irányba kell elindulnia, de a következő ilyen fotózására még várni kellett. Edina ekkor már ismert lett és például még cseh modellügynökségnek is dolgozott. Amerikai vízumot is szerzett és meg is hívták a tengerentúlra dolgozni ám ez ismét meghiúsult ezúttal a 2001 szeptember 11-ei terrotámadás miatt.

2003 nyarán indult a Miss Balaton szépségversenyen ahol a 16 fős döntőbe is bejutott ám a dobogóra nem állhatott fel.

A 16 fős 2003-as Miss Balaton döntősei. Edina a jobb szélen elöl.

Az első három helyet olyan lányok szerezték meg akik később szintén befutott modellek lettek. Zsiros Anna lett a harmadik, Polgár Krisztina a második és Sándor Orsolya az első. Edina itt nem ért el helyezést.

Ám nem kellett bánkódnia mert a nagy áttörés már nem sokat váratott magára. Még ebben az évben elindult ugyanis az ország második Év Playmate választásán. Az elsőt egy évvel korábban rendezték és akkor a nyertes Bódi Sylvi lett. A tét az volt ki lesz Sylvi utóda és ki fogja a lapot egy éven keresztül képviselni. Edina úgy döntött benevez a versenyre és pillanatok alatt a legjobb 12 között találta magát.

A legjobb 12 lányt szeptemberben címlapra is tették 2003 szeptemberében. Ez volt Edina életében a legelső címlap bár ugye nem egyedül szerepelt rajta. Ennek ellenére Edina volt a legkiemeltebb helyen az összes induló közül mert ő középen elöl kapott helyet. Elmondása szerint nagyon ideges volt a fotózásoknál és olyan is előfordult, hogy egy pohár Jägert kért, hogy fel tudjon oldódni.

Lehet a tömény is segített a feloldódásban, de tény, hogy Edina kimagaslóan szép és tehetséges volt és ez a zsűri figyelmét sem kerülte el. Az sem volt hátrány, hogy minden porcikája eredeti volt valamint azt sem titkolta, hogy nyerni jött. Végül meg is nyerte a Playmate választást és így ő lett az ország második Év Nyuszilánya! A koronát az elődje maga Bódi Sylvi tette a fejére. A verseny alatt egyébként Sylvi is jelen volt többször és hasznos tanácsokkal látta el Edinát és ez be is jött. Még Sylvi is úgy nyilatkozott: "Úgy gondolom, hogy nem leváltottak, hanem egy társat kaptam magam mellé. Az én favoritom is Edina volt. Tavaly fekete nyert, idén szőke, tehát az arányok kiegyenlítődtek." A győzelméért Edina egy BMW-t nyert valamint a legnagyobb nyeremény egyértelműen az lett, hogy hírnevet szerzett. Ezzel együtt természetesen egy csomó teher is rászakadt mert ezentúl kb egy évig ő képviselte a Playboyt különböző rendezvényeken és eseményeken valamint a gyorsan jött hírnevet meg is kellett tartani. Novemberben pedig végre sor került arra amire mindenki várt.

Megkapta a Playboy címlapot novemberben és ez mellé természetesen a playboy fotósorozat sem hiányzott. Ez volt élete második címoldala és az első amin egyedül szerepelt. Edina itt tárta fel kendőzetlenül elképesztően szép idomait és semmit nem rejtett el és bebizonyította, hogy a korona a lehető legjobb személyhez került. Modellkarrierje ettől kezdve sínen volt.

Edina nem győzött válogatni a felkérések között, de a modellkarrier mellett nem feledkezett meg a tanulmányairól sem. Ugyanis még a verseny alatt a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola kommunkáció szakos végzős diákja volt amit el kellett végeznie. Elárulta, hogy győzelme egyébként nagy segítségére volt ebben mert sok tapasztalatot tudott így gyűjteni. A következő Playboy fotózására 2004 júniusáig kellett várni, de megérte ez a kis idő mert ez a fotózás gyakorlatilag történelmi jelentőségű volt a hazai férfimagazinok között.

  

Edina ugyanis nem egyedül szerepelt hanem az elődjével Bódi Sylvivel együtt. Kettejük fotózása azért volt nagyon fontos mert bár nem először szerepelt több modell egyszerre, de ennyire alulöltözve közös fotózás alkalmával előttük még senki sem volt és itthon ez egyáltalán nem volt megszokott. A 24 éves Edina és a 23 éves Sylvi testet a testnek feszítve pózoltak egymással sokszor bizony anyaszült meztelenül. A címlapon is lenyűgözőek együtt ahogy a szakma csúcsát jelentő két modell egymást átkarolva hatalmas és valódi D kosaras melleiket egymásnak feszítve állnak. Nem csoda, hogy ennél jobb hazai Playboy kiadás nem nagyon készült soha.

Mind Sylvi mind Edina nagyon élvezték a fotózást és egyetértettek abban, hogy jobb ha több szexi hölgy szerepel egyszerre a fotózásokon. Bár jó néhány kritika is érte a kiadást, de a siker sokkal nagyobb volt. Edina elárulta, hogy amikor felkérték a fotózásra egyből igent mondott mert nagyon tetszett neki a koncepció és jól ismerte Sylvit. Utóbbinak is tetszett az ötlet és egyből belement. A fotózás során a két modell kicsit sem volt zavarban tökéletes összhangban tudtak dolgozni egymással. Edina szerint viszont a stábot ő és Sylvi alaposan megizzasztották: "Bezzeg a stábtagok, ahogy haladtunk a munkában, egyre jobban zavarba jöttek!".

Erre pár hónapra rá Sylvi rátett egy lapáttal még erre is ugyanis az első év playmate az első magyar playmate-el Hargitai Beával készített egy elképesztő forró fotósorozatot Londonban ami az amerikai Playboynak készült. Ez még az Edinával készített sorozatnál is sokkal merészebb volt már-már a pornó határát feszegették a képsorok. A két ikon itt tudta megmutatni igazán, hogy mit is tud mert idehaza ennyire merész fotósorozat akkor még elképzelhetetlen volt és csupán a pornófilmekben lehetett ennél többet látni. Nemcsak, hogy sokszor teljesen meztelenül simultak egymáshoz, de alig hiányzott hozzá egy kevés, hogy meg is csókolják egymást. Először ugyan furcsa volt nekik, hogy ekkora szabadságot kaptak, de rendkívül gyorsan felismerték az ebben rejlő lehetőséget és a két dögös modell rögtön beindult. Néha a fotósnak kellett visszafognia őket annyira beleélték magukat a helyzetbe miközben ők pedig még többet akartak. Azt mesélték a fotózásról: "Beindultunk és nem akartuk abbahagyni, mondtuk a fotósnak, hogy még még…Sugárzik rólunk, hogy szeretjük egymást". Sylvi szerint a remek összhang annak volt köszönhető, hogy egyikük sem akart a másik kárára érvényesülni. Egyébként Bea és Sylvi nagyon közeli barátnők és akkoriban együtt utaztak sok helyre. Bár keringtek pletyák, hogy több is volt köztük szimpla barátságnál, de ezt mind a ketten cáfolták.

Pár hónappal később az ilyen formátumot a többi férfimagazin is néha átvette itthon így Edina és Sylvi fotósorozata úttörőnek bizonyult. Közben megtörtént a 2004-es playmate választás ahol Edina is a zsűri tagja volt. A győztes Ripli Zsuzsi lett és a koronát persze Edina adta át neki. Edinát még amerikába is meghívták a Playboy villába a lap 50-ik születésnapi rendezvényére ahol együtt bulizott Hugh Hefnerrel. Edina volt a legelső magyar modell aki ide kijutott és sokan összetévesztették Jessica Simpsonnal. A bulinál persze fontosabb volt, hogy a magyar modell sok külföldi fotóssal és üzletemberekkel ismerkedett meg.

A modellkedés mellett akkoriban egy ügynökségnek is dolgozott ahol 18 évnél idősebb lányok jelentkezését várták, hogy elkészítsék a portfóliójukat és elindítsák őket a modellpályán. Egy kisebb botrányban is érintett volt mikor egy külföldi eszkortszolgáltató honlapján tűntek fel a képei több más magyar nőé mellett. Persze a képeket csak lopták és Edinának köze nem volt hozzá. Különböző tv műsorokban is feltűnt.

Persze a modellkarrierje szárnyalt. 2005 novemberében először fotózták az FHM-nek és a címoldalt is megkapta.

A magazinnak adott interjújában pár háttérinfót is megosztott a 2003-as playmate versenyről. Például, hogy 10 hónap 10-én este 10 órakor nyerte meg a versenyt és a száma is a 10-es volt. Valamint, hogy a győzelme után másnap már készítette is róla a Playboy a fotósorozatát ami nagyon meglepte, de annyira fel volt még pörögve az eseményektől, hogy az elvonta a figyelmét a vetkőzésről. Edina egyébként nagyon büszke volt az eddig megjelent képeire teljes joggal. A kérdező azt mondta, hogy az előtte egy hónappal korábban címlapon lévő Póth Diána azért nem akart fotózáson meztelenre vetkőzni mert nem szerette volna, ha kamionokban lógnának a képei. Edina erről teljesen máshogy vélekedett: "Nézd, én szeretnék kamionban lenni, mert ez az én munkám elismerését jelenti. Minél több kamionban, minél több kollégiumi szobában lógnak a képeim, nekem annál jobb." Amikor a kérdező visszakérdézett, hogy ezt komolyan gondolja e a modell határozottan igennel felelt. Edina tisztában volt vele és nem is tagadta, hogy fotói milyen célt szolgálnak valamint pontosan tudta, hogy a képeit elsősorban kik nézik és miért, de őt ez pont nem zavarta hanem elismerésnek vette. Számára az ha az olvasóknak tetszik amit látnak és képeit különböző helyekre kirakják az csak azt bizonyította, hogy valamit nagyon jól csinál. Egy playmate munkájának pont ez volt a lényege és tagadhatatlan, hogy Edina ezt művészi szinten űzte és idehaza ennek ő volt az egyik legprofibb képviselője.

2005-ben feltűnt a Fej vagy írás című magyar vígjátékban ahol Pindroch Csaba titkárnőét Mucit alakította. Bár Edinának nem volt nagy szerepe és persze színész sem volt azt nem lehet elvitatni tőle, hogy nagyon jól el tudta játszani a karakter holott a valóságban bizonyos vonásokban nagyon távolt állt tőle a titkárnő személye. Muci butuska volt míg Edina a valóságban nagyon intelligens és okos így nála jobban kevesen cáfoltak rá a "buta, szőke, nagymellű" sztereotípiára. Vagyis pontosabban Edina az első szóra cáfolt rá, de nagyon a többi az valóban stimmel.

Edina a film női főszereplőjével a szintén ikonikus modellel Görög Zitával a film egyik bemutatóján.

Az előző FHM fotózás után fél évre rá 2006 áprilisában egy újabb FHM címlap következett ahol már többedmagával fotózák. Társai voltak: Horváth Éva, Fejérvári Judit, Rónai Aranka és Michelle Wild.

A címlapon a szőke kebelcsoda hatalmas minden eddiginél nagyobb mellein szinte szétszakad a melltartónak tűnő valami és Edina volt az egyedüli lány aki bevállalta, hogy mind a két önálló fotóján megmutatja a melleit kitakarás nélkül. Persze ebben neki nem volt túlságosan sok kihívás, de ha azt nézzük, hogy ezt a szintén nem éppen szégyenlős Éva, Aranka és Michelle valamiért egyáltalán nem lépték meg míg a középen álló Fejérvári Judit is csak egyszer úgy már más a helyzet. Sőt Edinának még ez sem volt elég mert az egyik fotón még a bugyi sincs rajta és úgy pózol, hogy a legnemesebb szervét csak a lába által vetett árnyék takarja ki. Ennyire merész fotók az FHM-ben nagyon ritkák voltak és ez is Edina elképesztő profizmusát bizonyítja és, hogy modellként azért jóval a többiek felett állt. Egyébként ebben a kiadásban a brit glamour legenda Keeley Hazell is feltűnt.

Még ebben a hónapban a FitMuscle címlapján is szerepelt és a miniatűr bikini gyakorlatilag olyan mintha rajta sem lenne.

Megtudhattuk, hogy IQ-ja renkívül magas 155-ös. Edina meg is jegyezte, hogy nagyon szerencsés amiért tudásilag és testileg is szinte a legjobbat kapta. Főiskolán az előadásokon mindent meg tudott tanulni a vizsgákra alig kellett készülnie. Elismerte kicsit tartott attól, hogy mit fog nyilatkozni az elsősorban testmozgással foglalkozó magazinnak akkor ha nekiszegezik a kérdést, hogy mit tesz meg a jó alakért. Ugyanis kb semmit nem kellett tennie azért, hogy így nézzen ki. Edzőterembe is csak néhányszor járt. Viccesen azt mondta. "Ha a Jóisten azt akarta volna, hogy aerobikra járjak, akkor kövérnek teremt!". Persze véletlenül sem akarta az olvasókat eltántorítani a sportolástól, de hazudni sem akart nekik.

Kétségtelen, hogy Edinának kapóra jött, hogy gyakoraltilag tökéletes testel lett megáldva. Az arca szép, alakja hibátlan, feneke kerek és mellei mérete is óriásinak számított a hazai modellek között. Keblei a D kosarasak melltartókba is alig fértek bele és emellett 2005 végéig 100%-ig valódiak ami nem volt túl gyakori itthon. Talán csak az olyan modellek múlták felül méretileg mint: Bódi Sylvi, Mészáros Dóri esetleg még Dundika valamint a Fresh együttes kebelcsodája Andi. Érdekes, hogy Edina húga Beáta nem örökölte nővére világbajnok adottságait. A 2011-es VV5 válogató során mint említette: "Szeretnék híres lenni, hogy engem is megismerjenek az emberek, de én más utat választottam, mint Edina. Nem is ugyanazokat a formákat örököltük, neki hatalmas, természetes mellei vannak, én a kisebb keblű hölgyek közé tartozom." De idomain túl Edinának a személyiségének is nagyon sokat köszönhet. Egykori félénksége ha volt is ilyen már rég a múlté lett és mint már írtuk nagyon közvetlen volt másokkal és könnyen barátkozott a siker pedig nem szállt a fejébe. 2005 áprilisában szerepelt a Balázs Show egyik részében ahol mellette volt Fresh Wiki, Dukai Regina és Maya Gold is. Az adásban férfi rajongókkal találkoztak akik bizonyos kérésekkel és kérdésekkel is fordulhattak a hölgyekhez. Az olyan kérések voltak mint bizonyos kérdések vagy pl egy közös fotó az adott hölgyel. Amíg a Fresh szépsége Wiki vonakodott az ilyet megtenni addig Edina elképesztően lazán kezelete a dolgot és az ezt tőle kérő sráccal egy olyan fotót nyomott ahol még azt is megengedte a rajongójának, hogy a lábát megfogja. De a többi kéréshez is sokkal merészebben állt hozzá mint társai.

Egyébként bár Edina nem mondta ezt el soha, de melleit valamikor 2005 végén vagy 2006 elején lehetséges, hogy megműtette. Ha tényleg így volt akkor érthetetlen, hogy miért döntött így mert se formailag se méretileg nem indokolta semmi a műtétet. Edinának alapból olyan nagy méretű és formájú mellei voltak amiről más maximum csak álmodhatott, de a 2005-ös és a 2006-os FHM fotósorozatok között látszik a különbség, hogy az utóbbiban még a szokásosnál is jóval teltebbek voltak a keblei valamint melleinek a formája is némileg mintha megváltozott volna. Bár 100%-ig nem állítható, de lehetséges innentől fogva már neki is szilikonosak a keblei.

Edina a Fej vagy írás című film után 2007 májusában újra a képernyőkön volt látható. A TV2 Egy rém rendes család Budapesten című sorozat Mellesleg című részében bukkant fel egy rövid szerep erejéig. Ez a sorozat a magyar változata volt az eredeti amerikai Egy rém rendes családnak. Bár a sorozat messze elmaradt sikerben az eredetitől valamint a kritikák sem voltak túlságosan jók, de az biztos, hogy Edina cameója a sorozat kevés emlékezetes pillanatai közé tartozik.

A részben Edina egy fehérneműt próbáló hölgyet alakít aki az öltözőfülke függönyét félrehúzva a főszereplő Bándi Sanyit alakító Szervét Tibortól megkérdezi, hogy feltarthatja e egy pillanatra. Sanyi ledöbben, de persze beleegyezik. Edina azt kérdezi tőle, hogy szerinte a pasijának tetszeni fog e így ebben a fehréneműben majd szinte azonnal a választ meg se várva elkezdi levenni a melltartóját. "Vagy jobb lenne inkább melltartó nélkül? Csak a bugyi?" - teszi fel a költői kérdést szőke kebelcsoda. Melltartóját egy laza mozdulattal félredobja miközben méretes D kosaras melleit csupán a kezével takarja el. Sanyi a látványtól elájul, de Edina szavak nélkül is érti a lényeget majd elégedetten hozzáteszi: "Értem! Csak a bugyi!" - majd visszahúzza a függönyt.

Bár Edina csak kb fél percig látható, de az epizód sőt a sorozat legjobb része egyértelműen hozzá köthető. Ahogy a legtöbb rész ez is az eredeti amerikai sorozat egyik epizódján alapul ahol Al Bundy került hasonló szituációba egy hölgyel. Ez a jelenet Edina miatt nyugodtan sokkal jobbnak tekinthető mint az eredeti. Amit mindenképpen meg kell említeni, hogy Edina persze nem csak a testével nyűgözte le a nézőket hanem az iszonyat dögös hangjával is. Nem véletlenül említették meg különböző lapok nem egyszer, hogy a modell egyik legszexibb adottsága a hangja amit a fotókon persze nem lehetett átadni, de itt viszont ez tökéletesen át tudott jönni. Az is érdekesség, hogy a fehérneműbolt eladóját szintén egy nagyágyú alakítja pontosabban Edina modelltársa és barátnője Rónai Aranka akivel a 2006 áprilisi FHM számban már szerepelt együtt.

Ezután kisebb szünet következett mert Edina elsősorban kölföldi modellfotózásokon dolgozott. De megérte várni mert 2010 Októberében egy újabb nagyon ütős fotósorozattal jelentkezett ezúttal a CKM jóvoltából ahol 2001-ben először tűnt fel férfimagazinban azóta viszont nem szerepelt a lapban.

 

Míg 2001-ben egy kezdő és talán egy kicsit félénk volt addig 2010-ben már egyik se volt igaz rá. Mindenféle túlzás nélkül egy legenda nézett vissza az olvasókra a címlapról és nem véletlen kapta a sorozat azt a címet, hogy: Az igazi nagyvad

Edina tényleg a hazai modellek egyik legnagyobb vada volt akinek szégyenlősség gyakorlatilag ismeretlen fogalom volt. Edina az egyik legvagányabb hazai CKM fotósorozatot rakta le az asztalra ami valaha a magazin készített. A 11 fotóból 6-on teljesen meztelenül szerepelt pontosabban csak egy nyakkendőt valamint magassarkút viselt, de az nem számít. Mellbimbóit csak a címlapon nem lehet látni és ott is csak azért mert a "vigyél haza" feliratot odarakták. Melleit csupán egyedül a középső fotón takarja ruha, de igazából az is átlátszó szóval sokat nem számít. Intim testrészt ugyan nem mutatott, de csak azért mert ez egy CKM fotózás volt. Egyébként a modell itt sem hazudtolta meg magát és közvetlenségére újból jó példa volt, hogy amikor az őt interjúztató riporter megkérdezte tőle, hogy igaziak e a mellei Edina ahelyett, hogy egyszerűen válaszolt volna felajánlotta, hogy fogja meg a kebleit, hogy ő maga dönthessen a kérdésben. A riporter élete lehetőségét kapta meg és élt is vele. Szerint igazinak tűntek.

Ezt követően egy újabb hosszú majdnem két éves szünet jött. Ez után Edina viszont újra a Playboyba tért vissza.

A második hazai év nyuszilánya a 2012 januári-februári címlapot kapta meg. Azért januárit és februárit mert ekkor a lap már csak két havonta jelent meg.

9 évvel azután, hogy megválasztották az év playmatenek az ekkor 31 éves Edina még mindig meg tudta mutatni, hogy ő a hazai férfimagazin iparnak az egyik legnagyobb alakja. A képeket Los Angelesben készítette róla Nánási Pál. Edina elmondta ekkoriban már ő is rendszeresen sportolt leginkább futni szokott. Ezen felül a magazinnak is köszönetet mondott: "Mindent megkaptam anno a Playboytól. És még annál is többet! Lehetőségeket, nevet, önbizalmat, kapcsolatokat, jó bulikat, utazást és sok irigyet." Ekkoriban a Playboy előfizetők limitált példányszámú az aktuális címlaplány által dedikált példányokat kaptak így a szerencsések ezt a példányt úgy kapták meg, hogy Edina aláírása szerepelt rajta. Ezzel négy címlapot tudhat magáénak a nyuszis magazinnál ha a playmate választás alatti 2003 szeptemberit is beleszámoljuk. Így a magyar modellek közül Edina ugyan annyi Playboy címlappal rendelkezik mint Hargitai Bea és Dundika így ők hárma állnak holtversenyben az első helyen hazai Playboy címlapok tekintetében. Mögöttük a második helyen pedig ötszörös holtverseny van Bódi Sylvi, Molnár Anikó, Bálint Antónia, Metzker Viki és Pirner Alma között akik három címlappal rendelkeznek.

Utolsó frissítés: 2024.04.04. 18:06 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace