Starity

Körcsönyei Polla

Körcsönyei Polla Körcsönyei Polla nemzetisége 2895. 94rajongó 55vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 56%
 • stílus: 56%
 • szimpátia: 54%
 • Születési név
 • Körcsönyei Polla
 • Becenév
 • Ancsa, Polly
 • Születési idő
 • 2000. augusztus 11.
 • Születési hely
 • Budapest, Magyarország
 • Foglalkozás
 • Vlogger, modell
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kasza Tibor

Körcsönyei Polla életrajza

KÖRCSÖNYEI POLLA 2000. augusztus 11-én látta meg a napvilágot Budapesten. Édesanyja és édesapja elváltak, így nevelőapjánál élt két fiútestvérével és édesanyjával Gödön. Nemrég saját házba költözött. Szülei az informatika területén dolgoznak. Édesanyja neve Herczegh Marianna, édesapja Körcsönyei Zsolt. A Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben fejezte be az általános iskolát művészeti tagozaton. Nemrég végzett az Európa 2000 Középiskolában, ahol magántanulóként tanult. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem Média Design szakán, nappali tagozatos hallgatóként tanul. Egyik legjobb barátnőjét, BKitty (Már megint Kitty)-t, aki szintén videós, ugyanerre a szakra vették fel. Polla 2022-ben fog lediplomázni Média Designból.

ANETT ÉS ANCSA & POLLA CHANNEL

Polla és egy nagyon jó barátnője, Tóth Papp Anett minimum 2012 óta ismerik egymást. Egy MesterMC szerveren ismerkedtek meg, mikor Polla Anett névvel volt bejelentkezve, Anett pedig ráírt, mondván, hogy neki is Anett a neve, majd elkezdtek beszélgetni. Végül olyan jóban lettek, hogy skypeolni is elkezdtek, elmondásuk szerint volt, hogy napokon keresztül hívásban voltak.

Később már nagyon jól kiismerték egymást és találkoztak is, majd 2013. június 29-én létrehoztak egy Anett és Ancsa nevű YouTube csatornát. Első videójuk egy Minecraftos videó volt, unalomból tették fel, nem is sejtették, hogy egyszer idáig eljutnak, hiszen azóta elérték a 300.000 feliratkozót. A csatornájukon leginkább gameplay videók találhatóak meg, emellett sok a vlog, legnépszerűbb a Ti kértétek, Típusok, Kóstoljuk meg és Kérdezz-felelek videófajták. Pollának van egy külön csatornája Polla Channel néven; már több mint 350.000 feliratkozót tudhat maga mögött.

2016. novemberében saját Anett és Ancsa teájuk készült a Bubbleologynál, melynek készítését a lányok be is mutatták. Később saját szörpöt szerződtettek az Eezyspritznél, négy ízben: eper-görögdinnye, citrom-lime, ananász-kókusz, málna-citrom, mind a négy íz cukormentes. Szintén 2016-ban megjelent az Így ​lettem youtuber - Minecraft-videósok című könyv, amely igazából egy interjúkötet, melyben a lányok is szerepelnek három másik videóssal együtt, illetve ezekről a videósokról, a lányokat is beleértve, egy matricaalbum készült. A videósboltban megszerezhető több Anett és Ancsás termék, illetve Pollának vannak saját PumPumkás termékei is. 2017-ben és 2018-ban saját találkozókat szervezett, többek között Beniipowa társaságában.

JELLEMZŐI

Magabiztos
- Legtöbbször magabiztos vagyok, de vannak olyan dolgok, amikben bizonytalannak érzem magam és nem igazán tudom, hogy mit tehetnék és mit kellene csinálni, sokszor előfordulnak ezek a dolgok is, de legtöbbször magabiztosan kiállok az igazamért, és azt csinálom, amit én szeretnék, és ahogy én jónak látom. Ez vagy jó, vagy rossz, nyilván szituációk váltogatják.

Megbízható
- Bennem nagyon jól meglehet bízni, szerintem ez egy igen jó tulajdonságom, hogy nagyon sok titkot tudok őrizni és mai napig nem mondom el senkinek. Ugyanis ha megkérik, hogy 'kérlek ne mond el más embernek', akkor én nem fogom elmondani, nem fogok kicseszni azzal az emberrel. Bármennyire is rosszban vagyok az illetővel és tudom a titkait, nem fogom gerinctelen módon elárulni senkinek, mert ennyiben tisztelem az embereket, az utálókat is, azokat az embereket, akik engem gyűlölnek, akkor sem fogom őket hátba köpni.

Segítőkész
- Nagyon szeretek segíteni, ezt szerintem már ti is észrevehettétek, hiszen sok olyan videóm van, amiben próbálok nektek segíteni, még hogyha sajnos nem is ismerjük egymást, hanem csak így kamerán keresztül hozzátok, de mindig próbálok nektek segíteni, hogyha tudok. Amikor barátaim is megkeresnek engem, hogy segítsek, azon nyomban mindent félreteszek, hiszen nem szeretem, ha valaki rosszul érzi magát, és boldoggá tesz, ha valaki boldog a barátaim közül.

Felelősségteljes
- Képes vagyok felelősséget vállalni a tetteimért, képes vagyok úgy meghozni döntéseket, hogy tudom, hogy ezzel hatalmas felelősséget vállalok. Például az intim témájú videók készítése, tudom, hogy az nagy felelősség és jól is kell megcsinálni ezeket a videókat, hogy ne legyen belőle probléma. Százezrek látják ezt, kicsik és nagyok is, tehát igyekszek.

Mindenkiben hisz
- Én igazából még az utálóimban is hiszek, azokban akik például szekálnak askon, vagy instagrammon, esetleg különböző tag videókat csinálnak rólam. Én mindenkiben hiszek, és tudom, hogy mindenkiben ott van az a kreativitás, az a tudás, ami normális emberré teszi őket.

Kissé visszahúzódó
- Sok helyen olvastam, hogy az oroszlán nagyon szeretne a középpontban lenni, de talán én vagyok akkor az egyedüli oroszlán, aki annyira nem szeret a figyelem középpontjában lenni. Persze, jó érzés, ha figyelnek rám és megtisztelnek a figyelmükkel az emberek, de nem mindig. Van, amikor inkább maradnék a háttérben, és csak hallgatnám, figyelném a többieket, és örülnék, ha nem rólam szólnának a dolgok.

Fél a fontos döntésektől
- Én nagyon félek akkor, amikor döntést kell hoznom, főleg, amikor többen vagyunk, és mindenki rám néz, hogy én döntsem el mi legyen. Annyira utálom ezt. Mi van, hogyha rosszul döntök? Ilyenkor nem a magam dolgait nézem, hanem a másokét, hogy velük mi lesz, ha én azt a dolgot választom, és nem a másikat. Általában igen, így döntök, hogy a többieknek jó, nekem rossz. Ha pedig hosszútávú döntésekről van szó, mégjobban félek, ezért sokszor tanácsot kérek a szüleimtől, és azt fogadom meg, amit ők gondolnak, hiszen ilyenkor tartok tőle, hogy mindenki rosszul jön ki a döntésem miatt.

Nem szereti, ha dirigálnak neki
- Annyira nem szeretem, ha más megmondja, hogy mit csináljak, még hogyha nem is bunkóságból vagy lekezelésből mondja ezt, hanem csak segíteni akar. Olyankor befogom a fülem, hogy 'nem érdekel, ne adjanak tanácsot, nekem megfelel ahogy én csinálom'. Sokszor előfordul az életemben ez, és sokszor vita is kerekedik belőle. Persze próbálok ezen változtatni és elfogadni más véleményét és más tanácsait, mert valószínűleg sokszor hibázok, és sokszor jobb az a vélemény, amit más mond, úgyhogy lehet jobb lenne ezeket megfogadni.

forrás: Polla Chanel (YouTube) egyik videó

KISKEDVENCEK A HÁZNÁL

Husi és Leo

Polla egyik macskája a Husi névre hallgat, nagyjából két-három hetes korában került hozzájuk 2016 szeptemberében. Egy macska a kertjükbe fialt, öt kis kölyköt hozott a világra, majd mindet elvitte, egyedül őt hagyta ott. Polla nem akarta hagyni, hogy elpusztuljon, ezért magához vette. Második cicája, Leo egy Maine Coon, aki saját Instagram fiókkal büszkélkedhet.

Démon és Lola

Démon, a német dog 2018 januárjában hunyt el hét éves korában. Lola, az óriás schnauzer 2017 júniusa óta boldogítja a családot.

MAGÁNÉLET

2017 elején jött össze a szintén YouTuber Dezső Bencével, majd ugyanazon év augusztusában szakítottak. 2018 márciustól Gendur Milán barátnője. 2019-ben szakítottak, Polla jelenleg szingli.

ÉRDEKESSÉGEK

—  Szerinte nincs olyan ember, akit ne szeretne valaki. Őt is sokan nem szeretik, de nem foglalkozik vele. "Akkor ne szeressenek, kit érdekel." Szívesen segít az utálóinak is, sőt, reméli, hogy látják, hogy nem rossz ember valójában.
—  2016-ban kezdett el edzeni, mert elégedetlen volt a testalkatával; azóta rendszeresen edz.
—  Már nagyon fiatalon modell lett, csodálkozik rajta, hogy felvették a "kapafogai" miatt. Azóta már megcsináltatta a fogsorát.
—  Imádja a Szent Johanna Gimit; édesanyja már azért szidta le, mert túl sokat olvasott.
—  Iskolában fiúk és lányok egyaránt bántalmazták, és bár testvére közbelépett, a lányok akkor sem szálltak le róla. Szerinte a piszkálódással, a másikba rúgással nem érünk el semmit, inkább rosszabbak leszünk általa. Nem kell külső, sem belső alapján bántani senkit, inkább segítséget kell neki nyújtani. Nem tehetnek róla hogy ilyenek, ha nem is fogadják el, kezeljék intelligensen.
—  Nagy Teen Wolf-rajongó, de szereti a BTS nevű koreai fiúcsapatot, a Vámpírnaplókat, a The Walking Deadet, a Topjoy italt, az American Horror Storyt, a Tini: Violetta átváltozását, Taylor Swiftet, Keshát, az iCarlyt, Megan Foxot, a Big Time Rusht, Nicki Minajt, Rubint Rékát, Brenda Songot, Dél-Koreát, a McDonald'sot, Ariana Grandét, Miley Cyrust, Zendayát, az Alkonyatot, Demi Lovatót, Victoria Justice-t, Selena Gomezt. 
—  Példaképének Holland Rodent, a legszexisebb férfinak pedig Tyler Hoechlint és Ian Somerhaldert tartja.
—  Az első Facebook oldal, amit belájkolt a Pál Utcai Fiúk volt.
—  2018. júliusában párjával, Gendur Milánnal a Big Bay esküvői magazinban szerepelt.

LIFE T!LT STORE TERMÉKEK

   Polla a Life T!LT Store-nál is jelenített meg termékeket, különböző ízű proteineket. Pár rövid sort is olvashatunk a hivatalos weboldalon:

Mindig volt egy hatalmas álmom, egy célom, amit kitűztem magam elé és meg nem állva hajtottam előre, hogy elérjem. Most pedig itt van, sikerült, megcsináltam a saját proteinem. Őszintén szólva, régen nem nagyon éltem egészséges életmódot, tipikus kamasz voltam, aki össze-vissza evett és ivott mindenféle rosszabbnál rosszabb dolgot. Észre is vettem, hogy bármennyit is edzettem, mégsem voltam valami jó állapotban. Kiderült vitaminhiányom volt, ami teljesen érthető. Ezért örülök, hogy megtaláltam a helyes utat és már nem csak magamnak, hanem másoknak is tudok ajánlani és adni vitamint!"

MÉRETEK

—  Magasság: 163 cm
—  Mellbőség: 83 cm
—  Derékbőség: 60 cm
—  Csípő: 90 cm
—  Cipőméret: 38

ELÉRHETŐSÉGEK

—  Polla Channel
—  Anett & Ancsa
—  Instagram

 

írta: Fallon
kiegészítették: simplegirl., bees knees és Rhyna

Utolsó frissítés: 2021.09.24. 18:06 kármen366 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace