Starity

Kustánczi Linda Lia

Kustánczi Linda Lia Kustánczi Linda Lia nemzetisége 1944. 253rajongó 10vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 74%
 • stílus: 83%
 • szimpátia: 79%
 • Születési név
 • Kustánczi Linda
 • Becenév
 • Lia
 • Születési idő
 • 1983. december 13.
 • Születési hely
 • Tapolca, Magyarország
 • Foglalkozás
 • modell, DJ, tv-s személyiség
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Partner
 • nem publikus
 • Magasság
 • 171 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Hornyák Hajnalka Gyulai Viktória Kelemen Anna Pantinchin Edina Ripli Zsuzsa Bódi Sylvi Lenkei Viki Sári Évi Mészáros Dóra Metzker Viktória Misik Renáta Kovács Zsófia Kiss Annamária Czene Vivien

Kustánczi Linda Lia életrajza

KUSTÁNCZI LINDA LIA

 

Tanulmányok és karrier:

Kustánczi Linda Lia 1983. december 13-án született Tapolcán. Tanulmányait a kéttannyelvű idegenforgalmi iskolában végezte Szombathelyen, majd alig, hogy átvette közgazdász diplomáját az egyetemen, 2005-ben hatalmas sikerek vették kezdetét az életében, mind a modellszakma, mind a média terén. Indult a 2005-ös „Playmate of the Year” versenyen! Liának nem volt könnyű a dolga mert a valaha volt legerősebb mezőnybe került bele és sem előtte sem utána nem volt még ilyen erős a felhozatal mint a 2005-ös. Lián kívül a többi induló: Hornyák Hajnalka, Kiss Annamari, Kelemen Anna, Bánovics Marcsi, Molnár Viki, Börönte Andi, Kocsis Orsi, Tóth Anita, Zgut Éva, Horváth Enikő és Zana Katalin. Bár nagyon jó volt a felhozatal az már szinte az elején valószínű volt, hogy a versenyt Dundika fogja nyerni ami végül be is következett. A második: Kelemen Anna, harmadik: Kiss Annamari a közönségdíjas: Kocsis Orsi lett. Lia ugyan nem ért el helyezést, de mégsem kellett búsulnia mert igazábóll Dundika után ő volt a verseny második legnagyobb nyertese azért mert képes volt a gyorsan jött hírnevet kihasználni és megtartani és sok más előtte és utána lévő indulóval ellentétben ő nem tűnt el a "süllyesztőben". Hónapok alatt kiváló modell lett belőle valamint népszerű tv-sztár évekkel később pedig énekesnőként ma pedig már DJ-ként dolgozik és közel 20 év eltetével is masszívan a köztudatban van.

Bár a Playmate választás alatt ellenfelek voltak, de a valóságban Lia, Kocsis Orsi és Dundika között jó barátság volt. Mindhármójuknak a Playmate választás alapozta meg a hírnevét!

A playmate választás után Lia azon kevesek egyike volt aki annak ellenére, hogy nem győzött mégsem tűnt el a modellvilág színteréről! Tehetségének hála képes volt kiaknázni a hírnevét és a sikerét is tudta kamatosztatni ennek hála ugyanis sorra kapta az ajánlatokat a férfimagazinoktól. 2006-ban már a CKM férfimagazin májusi és júniusi címlapján szerepelt utóbbi számban a 2004-es év Playmate-e a fantasztikus Ripli Zsuzsi volt a társa, majd a 2006-os évben életre hívott CKM Bikini Team tagjai közé került és vett részt fotózásokon és rendezvényken.

Lia a CKM Bikini Teamben. Csapatkapitányként mondhatni egyedül vitte a hátán a formációt és a többi lány pedig nagyon sokat tanulhatott az ekkor már profinak számító modelltől!

2006 szeptemberében újabb CKM címlap következett ahol a Bikini Teamet kapták lencsevégre. A címlapon nem kevesebb mint öt lány szerepelt egyszerre (ez volt az első és utolsó eset a magyar CKM-nél, hogy egyszerre öt nő volt  a címlapon), de a fotón természetesen mint a legprofibb modell és mint Csapatkapitány, Lia volt a középpontban. Ő volt az a szerencsés kiválasztott, akivel Paul Van Dyk fotósorozatot készített. Amellett, hogy szerződést kapott az AXE-tól több éven keresztül a cég reklámarcaként is tevékenykedett. Láthatta a közönség ezen felül a Pesti Stílus a Maxim (2007 december) valamint német SFT magazin címlapján is, de a sor még messze nem teljes. A hazai CKM 15 éves történelme során Lia négyszer volt címlapon (2006 június, 2006 szeptember, 2008 szeptember, 2011 július) ezzel ő a második hellyel büszkélkedhet CKM címlapok számában. Az élen Bódi Sylvi áll hat címlappal (2000 augusztus, 2003 november, 2005 augusztus, 2007 január, 2008 szeptember, 2011 január) a harmadik helyen három címlappal pedig ötszörös holtverseny alakult ki Fresh Wiki (2001 november, 2005 április, 2006 augusztus), Metzker Viki (2006 szeptember 2008 augusztus, 2011 augusztus), Dundika (2005 május, 2007 április, 2010 november), Ripli Zsuzsi (2005 október, 2006 június, 2007 augusztus) és Laky Zsuzsi (2005 július, 2007 január, 2008 június) között.

    

Bódi Sylvi hat CKM címlapja után Lia négy címlappal a második helyezett a CMK címlapok tekintetében! Azonban Lián kívül soha senki nem érte azt el, hogy egy éven belül kétszer is címlapra kerüljön ráadásul úgy, hogy a két címlapfotó között alig három hónap eltérés legyen!

A megalapozott karrier és a tartalmas két év után ismét előkerült a diploma téma, hiszen megnyitotta első üzletét Lia Collection néven, ahol ezüst- és divatékszereket forgalmazott. Emellett a Misso Fashion arca és a cég országos turnéjának a vezetője lett. 2006-ban a Csáó Darwin című műsorban mikor a Szilikonos és a Természetes keblű hölgyek csaptak össze Lia volt a szilikonos csapat csapatkapitánya!

2007-ben szerepelt Majka - Bom Chicka Wah Wah című klippjében. A videóban CKM Bikini Team több tagjai is feltűnik így Lia mellett természetesen Metzker Viki is. Ugyan így érdekesség, hogy még ebben az évben DJ Smiths vs. Markanera feat. Dundika - Bom Chicka Wah Wah című klipjében is szerepet kapott ahol több lány mellett szintén Metzker Viki is feltűnik. Lia playmate társa a 2005-ös Év Nyuszilánya Dundika pedig nem csak szexin pózol hanem énekel is!

  

Bár a CKM Bikini Team rengeteg lányt felvonultatott az évek alatt, de valaha volt összes tagja közül Lián kívül egyedül Metzker Viki és Kovács Zsófi voltak annyira jók, hogy kiérdemeljék az önálló CKM címlapot!

A 2008-as év csak a tetőzte az elmúlt 3 évet, hiszen az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna, a Viasat3 vezető arca lett és emellett egy műsort is kapott, mégpedig a Bár 2.0 című valóságshowt, ahol Majka tárműsorvezetőjeként tevékenykedett. Eredetileg a műsor szervezői csak egy műsorvezetőt akartak Majka személyében, de Lia annyira meggyőző volt a műsorvezető castingon, hogy végül őt is berakták a műsorba.

Ezen év szeptemberében a CKM egy újabb felkéréssel állt Lia előtt, hiszen nem mással mint a 2002-es év playmate-vel az ország legelső és első számú legendás nyuszilányával Bódy Sylvi-vel kellett egy dögös portfóliót készíteni. Lia szerencsére imádta ha más modell társaságában fotózzák ezért természetesen örömmel igent mondott a felkérésre. A két profi modell dögösebbnél-dögösebb fotókon izgatta az olvasók fantáziáját igaz önmagukhoz képest kicsit túlöltözve többnyire fehérneműben mert mind a ketten elárulták, hogy most visszafogott erotikát akartak a fotózásba belevinni! Melltartójukat is mindössze egy-egy kép erejéig vették le és bár egyikőjük sem volt soha szégyenlős, de mellbimbójukat ezúttal eltakartál. Sylvi egy párnával Lia pedig a kezeivel takarta el tekintélyes méretű kebleit! Ezzel a fotózással Lia már három Év Playmate-vel is szerepelt közösen címlapon!

Külön érdekesség a fotózással kapcsolatban, hogy mivel az AXE ekkor adta ki a csokiillatú dezodorát így Liát és Sylvit elvitték egy csokis masszázsra amiről mind a ketten pozitívan vélekedtek!

2009-ben egy vadonatúj oldaláról mutatkozott be Lia, hiszen a modellkedés mellett ekkor már egyre többet láthattuk és hallhattuk, mint énekesnő. Kiteljesedett a zene iránt táplált szeretete. Első dala "Csak egy érintés" hatalmas sikereket aratott le, ezt követően egyértelmű volt a második maxi, az "Elképzelem veled" megérkezése. Az éneklés, a modell munkák és a folyamatos médiaszereplés után az év végén régi vágya teljesült azzal, hogy lehetőséget kapott DJ-ként is bizonyítani. 2010 elején a Poppy Underwearnek pózolt.

2011-ben minden a zene körül forgott, Lia folyamatosan a legjobb oktatásban részesült a legjobbaktól, így az évben már 3 lemezlejátszó mögött pörgetett országszerte, Budapesten és vidéken is egyaránt.

A 2011 júliusában újra az CKM címlapján domborított. Pár hónappal a fotózás előtt műtette meg melleit így ezen sorozatában láthatták a rajongók először a modell új és minden eddiginél nagyobb méretű kebleit. A fotózás során Lia melltartókat abszolút nem is viselt mert pár tangán illetve cipőn kívül nem is kellett neki más. Csak egyszer viselt egy egyrészes fürdőruhát, de az azzal készült fotói nem kerültek be a magazinba. Bár igaz, hogy Lia teljes egészében már nem mutatta meg kebleit, de négy fotón ki lehet azért venni, hogy bizony villan a modell mellbimbója! Ez nem a véletlen hanem valószínűleg Lia "huncutsága" volt, hogy direkt lettek így elkészítve a fotók! Ezen felül a magazinhoz mellékelt CD-n, hallhatóak voltak az eddigi saját, illetve a CKM számára rögzített dalok is, többek között az addig is nagysikereknek örvendő "Wicked Game". Lia ezt nyilatkozta:  „Nagyon régen vállaltam el ilyen merész fotósorozatot, de most megihletet a nyár és a meleg. Nem tagadom, büszke vagyok a fotókra, de arra még büszkébb, hogy az újság mellékleteként az én mixemet kapják majd meg az olvasók. Nagyon várom a visszajelzéseket, remélem, mindenkinek tetszik majd a látvány és persze a zeném is!" Ez a fotósorozata a lengyel CKM-ben is megjelent és ott csak az "új Lady Gaga" néven emlegették a magyar szépséget.

Nemsokkal a fotózás után rögzítésre került a "Never Again". A dalhoz készült klipet Horvátországban forgatták az év magyar szépségkirálynőjével, Bertók Mayával aki Lia egyik nagyon jó barátnője. A budapesti élet állandó szereplője, csatlakozott a Radio Face csapatához, és a rádió leghallgatottabb műsorában péntekenként az ő szettjei is hallhatóak voltak.

A DJ-producer karrier töretlenül ívelt felfelé. 2012. januárjában leszerződött a német PBA Artist Managementtel. A rengeteg külföldi felkérés mellett eleget tett a hazai fellépéseknek is. Az évben rezidenciát kapott Budapest egyik legelegánsabb klubjában, a MIX-ben.2012. február 20-án megjelent Lia és Nita közös dala, Wicked Game címmel. 2012. június 29-én meglejent Hear Me című dala, melyben Digital Sea is közreműködött. 2012. decemberében egy közös dala jelent meg Talán Attilával, melynek címe PARTYROCKERS. Lia mostanában leginkább stúdiókban tölti az idejét, a dalai pedig hazánkban és külföldön is elismertek.

2014-ben "Életmód" kategóriában megnyerte a  BioTechUSA Fitbalance díjátadóján az "Év legfittebb előadója" díjat.

Érdekességek:

 - Enyhén cukor-és lisztérzékeny.

- Saját bevallása szerint sok modelltársától eltérően fordított pályát járt be mert először meztelenül fotózták és csak később ruhában.

- A 2006 Júniusában létrehozott CKM Bikini Team egyik alapító tagja. Az alapító tagok Lia mellett: Bogner Reni, Bende Dorka, Szakál Kata, Besenyői Barbara, Wittman Carina, Vince Tímea, Villányi Edina, Márkos Réka és a később az év nyuszilányává választott Metzker Viki volt. A 10 lány közül Lia kapta meg a Team Csapatkapitányának  szerepét. A Teamben nem véletlenül volt szükség Csapatkapitányra ugyanis a Team létrehozói tudták, ahhoz hogy a formáció sikeres legyen a sok fiatal, de ismeretlen lány közé kell egy igazi húzónév egy nagyágyú is aki segít nekik és akinek a nevére felfigyelnek az emberek és így esett a választás Liára! Igaz ő is ekkor csak kicsivel több mint egy éve volt jelen a modellvilágban azonban ez az időszak rendkívül sűrű volt számára így az ekkor még csak 23 éves playmate már profi modellnek számított és országosan is ismert név volt így Lia neve már önmagában granantálta a minőségi és szexi fotókat! Mivel ösztönösen és profin mozgott a kamerák előtt a többiek nagyon sokat tanulhattak tőle. Valódi mentorként tekintettek rá aki az egész teamet összefogta! A csapatkapitány erről így nyilatkozott: "Amikor felkértek a feladatra, azonnal igent mondtam, hiszen nagy megtiszteltetés ez a számomra. Nagyon jók a csajok, igaz, hatalmas felelősség vezetőként közéjük tartozni, hiszen mindnyájan korombeliek, de igyekszem megbirkózni a feladattal!" Azért hívták életre ezt a csoportot, hogy az akkor népszerűséget vesztő magazint képviseljék különböző rendezvényeken természetesen bikiniben. 2006 szeptemberében egy CKM címlappal és fotósorozattal mutatták be őket a lányokat az olvasóknak. A címlapon nem kevesebb mint öt lány volt egyszerre a központi helyet természetesen csapatkapitányként Lia kapta meg! Máig ez az egyetlen magyar CKM szám ahol címlapon egyszerre ennyi nőt lehetett látni! Az ötletet siker koronázta mert a magazinok eladási száma újra növekedni kezdett és ez nagyrészt Liának és az álltala profi módon összerakott bikinis csapatnak köszönhette a lap. A Bikini Team tagjait a magazin több hónapnyi válogatás során cserélgette. Kiemelkedő tagok voltak Lia és Metzker Viki mellett még: Kovács Zsófia, Kovács DiaMisik Renáta és Róka Adrienn.

 

- Az Axe és a CKM közösen 2007-ben kiadott póker kártyáján Lia is látható volt Bogner Reni, Tamási Alexandra és Kaposi Eszter mellett. Lia a treff lapokon tűnt fel. Mivel ő volt a leghíresebb a négy lány közül és ekkortájt volt az AXE reklámarca is így természetes volt, hogy neki jár pakli a dobozán lévő "címlap" is ahol egy falatnyi fehér bikiniben látható egy dezodorral a kezében. Ez a fotó került az ász kártyalapra is. Lia azonban nem csak ezzel emelkedik ki a négy lány közül. Ugyanis profi modellhez híven ő a melltartóját sem volt rest ledobni magáról két kép erejéig amik a 9-es és 10-es lapokra kerültek és így ott csak egyetlen szál fehér tangában és tűsarkúban látható a dús keblű modell. Ami azonban Liának alap dolognak számított azt viszont Reni, Alexandra és Eszter nem tette meg egyszer sem!

- 18 éves korában átesett az első mellnagyobbító műtéten. 10 évvel később újra megműtette magát elsősorban a miatt mert az implantok elöregedtek, de pár köbcentivel nagyobbak is kerültek kebleibe. Lia elárulta, hogy olyan implantátumot választott ami kicsivel szélesebb és domborúbb mint az előző volt ezáltal mellei nem csak, hogy jóval teltebbek hanem formásabbak is lettek mint eddig valaha. Hozzátette azt is, hogy sok nőtől eltérően ő nem a csepp formájú keblekre esküszik hanem a kerek és magas profilú mellekre hiszen ezáltal még melltartókat sem nagyon kell hordania! A modell nem is volt rest és az új formásabb és nagyobb méretű kebleit először a CKM 2011 júliusi számában tárta fel a nagyközönségnek! Annak ellenére, hogy Lia ekkor már három éve nem vett részt ilyen jellegű fotózáson és elsősorban akkor már a zenélésre koncentrált még ekkor is bebizonyította, hogy a modellszakma a vérében van és természetesen szexi fotói órási sikert arattak! A fotósorozat egy Balaton parti luxusvilla medencéjénél készült. A fotókat Lia egyik állandó fotósa Baksa Norbert készítette és a felvételek alatt a modell alig viselt sminket és retusálni sem nagyon kellett a fotókat! Videók is készült a fotózásról amit itt, itt és itt lehet megnézni!

 

Bár a műtétnek elsősorban egészségügyi okai voltak, de az implantcserének köszönhetően Lia mellei sokkal nagyobbak és formásabbak lettek mint azelőtt!

- Négy naptárat adott ki (2008, 2009, 2010, 2011)

- Lia egyedülálló módon négy év playmate-vel is volt közös fotózáson ebből hárommal ráadásul címlapon! Ezt rajta kívül a hazai modellek közül senki nem mondhatja még el magáról! Először a 2005-ös nyuszilány választáson Dundikával ezt követte a CKM 2006 júniusi száma ahol a 2004-es győztes Ripli Zsuzsival szerepelt együtt. 2006-ban a Bikini Team tagjaként a CKM 2006 szeptemberi címlapján valamint közös fotókon és rendezvényeken volt látható az akkor még ismeretlen, de 2007-ben év playmate lányává választott Metzker Vikivel. Lia rutinjával egyfajta mentorként sokat segített Vikinek, hogy elsajátítsa a modellszakma fogásait aminek egy év múlva láthatóan eredménye is lett. A CKM 2008 szeptemberében az ország első nyuszilányával Bódi Sylvivel hozta össze aki már akkor is élő legendának számított a szakmában, de Lia sem volt sokkal kissebb név! A két vérbeli modell elképesztően szexi fotókkal örvendeztette meg az olvasókat!  

    

- Dundikával egyébként 2007-ben a Fifa Interaktív Világkupa magyarországi selejtezőjén is részt vett természetesen mint sztárvendég.

- 2015-ben a Playboy koncepciót váltott azzal, hogy a teljesen kitárulkozós képek helyett már csak sejtető aktfotókat fognak készíteni. Megkérdezték Liát, hogy mit szól ehhez amire azt válaszolta: " Az új feltételek csak finomítanak a látványon. Ha egyszer úgy alakulna, szerintem beadnám a derekam még utoljára, családvállalás előtt." Igaz Lia azóta nem szerepelt a magazinban!

- 2017 Június 28-án az Origón egy új szavazássorozat indult el: "Melyik magyar híresség néz ki a legjobban bikiniben?" címen. A sorozat öt részes volt és mindegyik részben négy híres magyar hölgyre lehetett szavazni. Lia az 1. részbe került bele mellé pedig olyan híres magyar  sztárok mint: Tápai Szabina, Baukó Éva és a csodás Sári Évi!  A több mint 40000 szavazatból Lia több mint 14000 (37%) kapott ezzel megnyerte a versenyt! A második Sári Évi lett több mint 12000 (31%) szavazattal a harmadik Tápai Szabina több mint 8000 (21%) szavazattal míg Baukó Éva 4500-nál (11%) több szavazattal lett a negyedik. A 2. részt Koholák Szandra nyerte, a harmadikat Larion Zoé, a negyediket Tolvai Reni míg az ötödiket Geszler Dorottya. Tervben volt, hogy az öt nyertest egy közös mindent eldöntő szavazás keretein belül "összeeresztik", de végül ez nem valósult meg.

- Művészeneve: DJ Lia

- 2010-ben a Vezess.hu meghívását elfogadva Lia elindult az autós híroldal rendezésében indított Vezess Futam versenyen ahová különböző sztárokat hívtak meg, hogy mennyenek egy mért kört a Kakucsringen egy Suzuki Splash volánja mögött. Liával együtt összesen kilenc sztár indult a versenyen és két versenyző is: Michelisz Norbert és Benik Balázs. Utóbbiak idejét nem sorolták be a többiek közé. Lia igencsak meglepte a szervezőket ugyanis a cicababás külső mögött egy nagyon szimpatikus hölgyet ismertek meg és megállapították, hogy Lia nagyon jól vezet. A modell közel tökéletes íveken autózva nagyjából közepes tempóval 56.8-as időt ért el amivel összességében a harmadik helyet érte el a futamon. Lia nem csak, hogy a legjobb idővel rendelkező hölgy lett, de több férfit is maga mögé utasított! Csupán Lóránt Barnabás és Kiss Ádám tudott jobb köridőt menni nála!

 

Lia magassarkúban érkezett a pályára és bár saját elmondása szerint magassarkúban is jól vezet, de a verseny idejére levette a cipőt és mezitláb teljesítette a futamot!

- Lia azon kevés playmate közé tartozik akiknek sikerült kitörnie a beskatulyázásból! Sok lány próbálkozott meg a modellkedés után DJ-ként is érvényesülni ám ez igazából csupán három modellnek sikerült maradéktalanul! Az egyikük Lia a másik két lány pedig Metzker Viki és Voksán Virág! Mindegyikőjük munkásságát még a profi lemezlovasok is dícsérik! Ennek köszönhetően Lia hírneve mind a mai napig töretlen és már nem csak mint playmate emlékeznek rá! Persze attól fügetlenül, hogy már leginkább lemezlovasként dolgozik egy interjúban elárulta a férfirajongóinak: "Férfiból vagy, úgyhogy nem fogsz tudni csak a zenére koncentrálni, ha meglátsz, de nincs ezzel különösebb baj! Így vagytok összerakva!" Lia ezzel akarja megnyugtati a kedélyeket, hogy lemezlovasként ugyan háttérbe szorította a régi szakmáját, de ettől függetlenül nem tervez még felhagyni a fotózásokkal sem szerencsére!

 

- Lia 2019 Decemberében Szulák Andrea műsorában nyilatkozta azt, hogy most már hasznosítani szeretné a közgazdasági diplomáját. A modell/DJ azt mondta: "Úgy gondolom, hogy szükségem lesz a papírra. Kilenc évet húztam le az éjszakában és most már tényleg úgy érzem, hogy szeretnék váltani. Ha családom lesz, szeretnék elhelyezkedni egy olyan munkakörben, ami nappali és amit tanultam, amihez érteni fogok." 

- Instagramon is elérhető.

Méretek:

Mell: Szilikon

Mellbőség: 86 cm

Kosárméret: C

Derék: 63 cm

Csípő: 80 cm

DALOK:

2009 Csak egy érintés
2011. 12. 22. Elképzelem veled
2012. 01. 20. Never Again
2012. 02. 20. Wicked Game (Nita közreműködésével)
2012. 06. 29. Hear Me
(Digital Sea közreműködésével)
2012. 12. 15. PARTYROCKERS (Talán Attila közreműködésével)

Utolsó frissítés: Tegnap, 10:49 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace