Starity

Kwon Nara

Kwon Nara Kwon Nara nemzetisége 7288. 37rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kwon Nara (권나라)
 • Becenév
 • Nara (나라)
 • Születési idő
 • 1991. március 13.
 • Születési hely
 • Incheon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Színésznő, Modell, Táncos
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 172 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • G.NA Lee Byung Hun Kim Yu Jin Ailee Yoo Ah Ra Shin Yoon Jo Kim Hye Lim Song Ju Hee Lee Yoo Young Ahn Chae Yeon

Kwon Nara életrajza


Kwon Nara

Na-Ra Kwon , Nara néven ismert színész, énekes, táncos és modell. Leginkább a dél-koreai lánycsoport, a Hello Venus vizuális és egyik vezető táncosaként ismert .

Teljes név: Kwon Nara (권나라)
Művésznév: Nara (나라)
Születési idő: 1991. március 13.
Csillagjegy: Halak
Kínai horoszkóp: Kecske
Születési hely: Incheon, Dél-Korea 
Magasság: 172 cm
Súly: 52 kg
Vércsoport: A Rh+
Család: Szülők és két húg
Oktatás: Dongduk Női Egyetem – rádiózás szak
Hobbik: Filmezés, golf
Amiben jó: Színjátszás, modellkedés
Pozíció a csapatban: Énekes, vezető táncos, Visual

Szakma: énekes, modell és színésznő
Állatöv jel: Halak
Ügynökség: Fantagio Entertaiment

Kwon Nara, művésznevén csak Nara-ként ismert énekesnő, modell és színésznő legtöbbeknek a dél-koreai lánycsapat, a Hello Venus tagjaként lehet ismert. Nara a csapaton belül énekesi és fő táncos pozíciókat foglal el, valamint ő számít a csapat arcának is, tehát ő a Visual. A csapat az idők alatt több tagcserén is túl van. A Hello Venus-t jelenleg 6 tag alkotja: Alice, a leader, vagyis a csapat vezetője, Nara, Lime, a csapat rappere, Seoyoung, Yooyoung és végül a maknae Yeoreum.
Nara 1991. március 13.-án született a Dél-Koreában található Incheon városában, majd amikor a kislány 6 éves lett, családja elköltözött Bundang-ba a Gyeonggi tartományon belül, ahol Nara aztán felnőtt. Családját tekintve anyukájával, apukájával és két húgával, Bora-val és Hara-val él. Tanulmányait a Dongduk Női Egyetemen végezte rádiózás szakon, ahova az After School-ból ismert Jooyeon is járt.

érdekességek

Kpop csoportHELLOVENUS
Pozíció: Vocalist, Principal és vizuális táncos.
Oktatás: Dongduk Női Egyetem. (Broadcast - ).
Hobbi: Filmeket nézni és golfozni.
Család: Szülők, nővérek Hara és Bora.
Készségek: törvény és modell.
Ideális típus: ShimShimtapában azt mondta, hogy a Teen Top L.Joe volt az a személy, aki legközelebb volt az ideális típusához.
Nyelvek: koreai.
 Nara a szépség "arany aránya" vagy "isteni aránya". Az "arany arány" az, amikor egy személy feje a testük magassága 1/8.
 Nara a debütáló képzés volt a második, amely a leghosszabb ideig tartott, az edzés, amely hosszabb ideig tartott, Alice.
 Amikor Nara kicsi volt, stewardess-t akart lenni, de amikor középiskolába ment, rájött, hogy színésznő és énekes akar lenni.
 Elismerte, hogy az UEE rajongója, azt mondta, hogy amikor találkozott vele, ideges volt, és az első dolog, amit mondott, az "én vagyok a rajongó", azt is elmondta, hogy az UEE nagyon szép.
 Megverte Ailee rekordját a Weekly Idolban, hogy a lehető leggyorsabban eszik egy citromot, 29 másodperc múlva tette meg, és 39-ben Ailee-t.
 Elismerte, hogy sokan hiányzik a Yoo Ara-tól.

 A legtöbb ember úgy látja, hogy a lány hercegnő és nyüzsgő a megjelenése miatt (különösen akkor, ha a hajában festett szőke, nevezetesen a Wiggle Wiggle dalának debütálása), de ezzel ellentétben ismert és meleg szíve, és barátságos, ha offstage.
 Nara a leghosszabb lábakkal a Hello Venus-ban, vagy egyszerűen a legmagasabb lány a csoportban, 5'7 3/4 '' (1m72) mellett.
 Ő vele együtt juniorok Lime és Yooyoung álló, szia Venus " Dance sor ."
 Nara gyakran hasonlít Lee Nayounghoz, Han Yeseulhoz és Kim Taeheéhez, mert úgy néz ki.
 Nara a leggyorsabb idővel járt a Weekly Idol "Lemon Eating and Whistling" versenyen, az előző első helyen, Ailee-ben.

Személyes élet 
Nara-nak két fiatalabb nővére van, Kwon Hara és Kwon Bora, akik közül az egyik a Yooyoung korával azonos.

név:
Hello Venus (nemzetközi).
헬로 비너스 (hellobineoseu) Koreában.
Japánban (Harōbīnasu) ハ ロ ー ビ ス ス (Harōbīnasu).
你好 金星 (Nǐ hǎo jīnxīng) Kínában.
Miért "Hello Venus" ?: Mert "Hello": A csoportnak ünnepi és kedves érzése van; "Vénusz": Szépség ("Venus" is Afrodita római neve, a szerelem és szépség istennője). A LOVE szó is létrejött (HEL LOVE NUS.)
Származási hely: Dél-Korea. 
Tagok száma: 6 lány.
Ex-tagok száma: 2 lány.
Debut: 2012. május 10
Hivatalos fanclub neve: Hello Cupid.
Miért 'Hello Ámor?: Fans Szia Ámor nevezik, mert a csoport nevét képezi a szó szerelem (szeretet) és Cupido az angyal a szerelem, ami azt jelenti, hogy a ventilátorok szeretetet adni a csoporthoz.
Ügynökség:
Fantagio Entertainment (Dél-Korea) .

tagjai

Alice (Leader, Vocalist és Dancer)
Nara (Vocalist és Dancer)
Lime (Vocalist, Rapper és Dancer)
Seo Young (énekes és táncos)
Yoo Young (Vocalist, Rapper és Dancer)
Yeo Reum (Vocalist, Dancer és Maknae)
Korábbi tagok:
Yoo Ara (Ex-Leader, Vocalist és Dancer) (2012 - 2014)
Yoon Jo (Vocalist és Dancer) (2012 - 2014)

A csoport első fellépése előtt 8 lány versenyzett, hogy belépjen a csoportba, közülük 7 maradt, a nyolcadik lány a DA-IN jelenlegi tagja a Wassupnak.

Miután PLEDIS megragadta a Nicole, gyakornokok Lime , Yoo Ara és Yoonjo akik Pre-School Girls (gyakornokok After School ) és mellette a gyakornokait Fantagio Alice , Nara és Yoo Young , a csoport, de Nicole akarta , hogy része legyen csoport After School és nem Hello Venus és Pledis hivatalosan is bemutatta a gyakornok iskola után, de volt egy probléma, mert PLEDIS már elismerte KaEun , aki volt, hogy debütált a helyén, így Nicole visszatért az Egyesült United okozta neki, hogy vonja vissza a társaságot.

A Pledis Entertainment együttműködött a színészek társulatával a Fantagio Entertainment-szal, hogy Hello Venus színésznőként mutatkozzon be. Mindkét ügynökség jelentése szerint a csoport már előkészítette az első kislemezét, egy híres zeneszerző tánc dalát. Fantagio, kiderült: "Képzettek másfél évig". Három tag van a Fantagóból ( Nara , Alice és Yoo Young ), és három a Pledis ( Ara , Yoonjo és Lime)), és a debütálása után a Fantagio fogja irányítani a promóció színjátszó részeit, míg a Pledis átveszi a fajtát. A Lime a "Love Letter" című dalban énekes lett, az ő igazi neve alatt (Hyelim), míg Yoo Ara is énekelt, és megjelent a zenei videóban. Yoo Ara jelölt volt, hogy az After School negyedik generációjává váljon, azonban az E-Young tagot választotta a helyére. A Lime debütált egy Viva Girls nevű csoportban is, de a csoport a debütálás előtt feloldódott, és minden lány elhagyta a céget.

2012: Debut az első albumával "Venus"
2012. május 9-én a HELLOVENUS megjelentette a "Venus" mini-albumát .

A lányok 2012. május 10-én debütált az M! Visszaszámlálás. Gyorsan figyelték meg a sok nézőt és a zenész rajongóit az élettelen és friss varázsukra. Ennek eredményeként a Hello Venus az egyik legkeresettebb kifejezés a hétvégén számos keresési portálon és weboldalon.

A zenei videót debütáló kislemez, a „Vénusz” van több mint 500.000 találatot néhány nappal meglepő egy újonc csoport.

Visszatérés a második mini albummal "Mit csinálsz ma?"
November 28-án a Hello Venus megjelent néhány újdonsággal, " Mit csinálsz ma?". amely a második mini albumuk részévé válik, ahol bemutatják a hattagú édes hangokat.

A lemez legfontosabb dala a ' What Are You Doing Today' című dal . Ez egy tánc pop dal, amely egy városi hip-hop dallamot tartalmaz. A dal várhatóan megmutatja a csoport csodálatos oldalát.

December 14-én kiadták a " What Are You Doing Today" zenei videót .

2013: Harmadik Mini Album "Te maradsz a teaért?"
Április 18-án a lányok hivatalos oldalát frissítették, bejelentve a csoport visszatérését olyan teaser-képek segítségével, amelyek azonnal felkeltették a rajongók és kritikusok figyelmét. A hat lány hasonló pózokkal és ruhákkal párosul. A csoport a fejet és a mini ruhákat feszesíti.

Az ügynökség nyomon követi új albumának irányát az állítással, "A Hello Venus félreteszi a fiatal lányok képét, és nőként fog újjászületni. A nézők nemcsak képeken, hanem előadásokon keresztül is láthatják az ikrek fogalmát. Kérem várjon még egy érettebb Hello Venust . "

A lemez legfontosabb dalai: " Would You Stay for Tea?" és az Orange Caramel "Lipstick" és Ailee Heaven című produkciós csapata is dolgozik ezen a dalon. A fő téma egy vidám dallam lesz, amely tökéletes tavasszal, és tartalmaz egy darab Pachelbel klasszikus Canonját.

Május 2-án a csoport harmadik mini albumával és dalukkal tért vissza a " Do You Stay for Tea" promóciójára ?

2014: "Yoo Ara" és "Yoonjo" kimenete
Július 31-én bejelentették, hogy a Pledis és a Fantagio közötti projekt véget ért. A megfelelő szervek bejelentette a hivatalos rajongói kávé csoport július 31-én: „Az a döntés született, hogy a projekt Szia Vénusz , amely eddig a közös erőfeszítéssel egyesülése Fantagio és Pledis , véget annak érdekében, hogy biztosítja mindkét fél fejlődését. "

A tagok Yoo Ara és Yoonjo elhagyják a csoportot, csatlakoznak a Pledishez , míg Alice , Nara , Lime és Yooyoung folytatják tevékenységüket a Fantagio alatt .

A bejelentés szerint Yoo Ara és Yoonjo várhatóan folytatják pályafutását mind a színjátszás, mind a zeneiparban különleges projekteken keresztül. A csoport négy tagjának új albuma lesz, és a színjátszásba is belevág.

A képviselők bocsánatot kérve és köszönetet mondanak a rajongóknak: "A legmélyebb bocsánatkéréseket azért ajánljuk, hogy ezeket a váratlan híreket továbbítsuk a rajongóknak, de az átszervezést azért hajtották végre, hogy lehetővé tegyék a tagok fejlődését. Reméljük, hogy a hat tagot átfogó elmélettel követheti. "

Visszatérve a negyedik Mini Album "Sticky Sticky" és új tagok
Szeptember 16-án Fantagio bejelentette, hogy a csoport két új taggal fog októberben visszatérni, a csoport jelenleg kizárólag a Fantagio-val működik, amely szintén a bálványos 5urprise csoportot kezeli.

Fantagio bejelentette, hogy a Hello Venus- csoport a "Brave Brothers" nagy producerével fog visszatérni. A producer, aki olyan női csoportokkal dolgozik, mint az After School, a 4Minute, a Brown Eyed Girls és a SISTAR, már találkozott a csoporttal és képviselőikkel a következő visszatérésük előkészületeire.

Október 22 Fantagio kiderült, a két új tagja a csoportnak, Seoyoung és Yeoreum helyettesítheti a Yoo Ara és Yoonjo aki elhagyta a csoportot idén.

Seoyoung 21 éves és a középiskolában és a középiskolában vokális előadással foglalkozik. A Yeoreum 19 éves, és nagyszerű hanggal és baba arcgal büszkélkedhet.

Hello Venus november 6-án kiadja negyedik singlemezét. A csoport azt ígéri, hogy ez a visszatérés nőiesebb és elegánsabb képet mutat.

Október 31-én a csoport kitalált egy tapintást a Sticky Sticky zenei videóhoz , a Hello Venus bemutatja egy szexi koncepciót, amelyet soha nem látott a csoportban.

A csoport november 6-án hivatalosan visszatért az egyetlen Sticky Sticky-vel , amely a "Brave Brothers" és az "Elephant Kingdom" producereként működik. A zeneszámot a Hong Won Ki rendezte.

2015: Harmadik sing 'Wiggle Wiggle'
A Hello Venus női csoport januárban készen áll a visszatérésre, és előrelátó képet mutat a legújabb kiadásukról.

A képen látható lány viselt piros és fehér ruhában, és az ünnepség mellett a logó, amely azt mondja Kígyózik Wiggle , a nevét, a közelgő megjelenése a csoportban. Ez év elején, számos gyakorlati videókat töltöttek fel, a hivatalos csatornája Szia Vénusz a YouTube-on, ahol a lányok jelennek meg táncolni , hogy a dal a Jason Derulo „Kígyózik” december 14-én, egy videó teszt is, hol vannak a lányok énekelnek „Bo $$”, egy sikeres R & B-csoport, Fifth Harmony ez év júliusában.

Az ügynökség képviselője kifejtette: "Az új dal lesz a Sticky Sticky kiterjesztése. Ezt a novemberi visszatérés előtt terveztük. "

Január 8-án a Hello Venus-i női csoport kiderítette, hogy a harmadik Wiggle Wiggle nevű teljes zenelejátszó, amely +19-es besorolást kapott.

A Brave Sound által készített függő hangzással és tánccal ellátott videó azt mutatja, hogy a lányok szexuális szimbólumokká alakulnak. A csoport érettebbé válik ehhez a visszatéréshez, növelve a szexualitást.

Második visszatérés az ötödik Mini Album "Im Ill"
A Hello Venus női csoport megerősítette visszatérését a következő július 22-én. Július 8-án a csoport hivatalos beszámolói alapján kiderült, hogy a lányok visszatérnek. A kép a hashtagokkal együtt #HelloVenus, #comeback és #sechic is megjelentek.

Fekete, elbűvölő és elegáns megjelenéssel a lányok visszatérnek a színpadra a "sechic" koncepcióval, egy szóval, amely szexi és elegáns.

A csoport ügynöksége, a Fantagio Music egyik tisztviselője elmondta: "Megerősítést nyert, hogy a Hello Venus július 22-én visszatér. A lányok készen állnak arra, hogy mindent megtesznek, és érdeklődésüket érdekli az eddigi teljesítményük és a legjobb koncepciójuk. "

Július 20-án a YouTube hivatalos Fantagio Music csatornáján keresztül a lányok kiderült, hogy a következő dalom első videó teaserje vagyok . A színes 19 - második teaser videó bemutatja a lányok belépő, amit úgy tűnik , hogy egy csapat visel szexi rövid ruhák, azt is látni egy kis koreográfia és az egyes felvételek.

Az új album Szia Vénusz fog megjelenni július 22-én , de július 27-ig zenei videó competo nem mutatják beteg vagyok , az új címadó dal.

Agency csoport, Fantagio zene , kiderült, a zenei videó teljesítményű változata legújabb egyetlen női csoport, beteg vagyok, a hivatalos YouTube csatorna július 22-én. A zenei videó főleg a hat tagból áll, akik táncolják a dalt, és a nevet adják az egyetlen ruhák viselésére és a hajszálak figyelmének felkeltésére.

A dal, összhangban a legutóbbi egyetlen Wiggle Wigglejével , egy tompa klubpálya, amelyet a Brave Brothers írt.

Július 27-én Helló Venus kiderült az eredeti változata a zenei videót beteg vagyok, Lee Tae Hwan 5urprise csoport szereplők, tett egy meglepetés megjelenése a zenei videót.

2016: Együttműködés "HELLOVENUS X Devine Channel Part1"
Május 6-án, éjfélkor a KST, a csoport a Fantagio Music hivatalos Twitterjén keresztül mutatta be, hogy az új daluk Glow.

A balfácán bejelentette, hogy az egyetlen a tervek szerint május 10-én megjelent délben KST mutat egy fekete és hat lány hosszú ruha ellen egy nyugodt és természetes háttér-fehér kép. Azt mondják, hogy a Glow dal egy érzelmes R & B szám, egy elektronikus elrendezéssel.

A pálya együttműködik a Devine Channel produkciós csapattal, amely az Egyesült Államokban és Japánban aktív.

A Hello Venus ügynöksége , a Fantagio Music elmondta: "Nincsenek tervek a Glow közvetítésében. Ehelyett azzal szeretnénk kezdeni, hogy ezzel a zenekarral kezdjünk, és a jövőben még több zenét bocsájtunk ki azzal az elgondolással, hogy teljes albumot adunk ki az év második felében. A csoport jelenleg elfoglalt a felvételi stúdióban. "

A visszatérés ajándékként jelenik meg rajongóinak, hiszen május 8-án a csoport debütálása óta negyedik évforduló. A különleges rajongói találkozó ezen a napon, Hello Venus fogja előadni a dalt hivatalos kiadása előtt.

Együttműködés "HELLOVENUS X Devine Channel Part2"
Július 10-én a csoport Facebook oldalán lévő hivatalos lapja sok képet osztott meg a tagokról a Paradise egy másik kislemezéről

Helló Venus július 18-án kiadta a Paradise című zenei videót, amelyben a lányok csatlakoznak az energikus és élénk nyári MV hullámához.

A videó bemutatja a Hello Venus tagjait, akik jól érzik magukat a strandon, szörfözéssel, napozással, tánccal stb. A háttérben láthatjuk bárki nyaralási álmát.

Ez az egyetlen a Devine Channel-nal folytatott együttműködés második része, miután a Glow első része májusban jelent meg.

Együttműködés "HELLOVENUS X Devine Channel Part3"
Október 31-én a csoport hivatalos Facebook oldala megosztott egy képet, amely megerősítette a harmadik részt és a Runway csoport egyéni nevét.

2017: Hatodik mini album "VENUS rejtélye"
A Fantagio Entertainment december 15-én megerősítette, hogy a HELLOVENUS 2017. januári hatodik minialbumával tér vissza. Azt mondják, hogy a lányok befejezték a minialbum fotózását, és a produkció végső szakaszában vannak.

2016. December 29-én Fantagio Entertainment kiadta az első teaser kép a közelgő visszatérése vele hatodik mini album címe " Mystery Vénusz amelyet fel kell szabadítani a 2017. január 11, 

Az érdekes képen több felvétel látható, amelyek a Szív Venus tagjainak ajkára, szemére, kezére és egyéb részeire összpontosítanak. Ha alaposan megnézzük, láthatjuk, hogy minden képhez a C betű és egy szám tartozik, ami azt jelzi, hogy minden egyes elem valami (angolul) valami.

Az ügynökség egyik forrása megmagyarázta: "Bár a teaser csak képeket mutat be, a Hello Venus érzéki képei olyan emberekről szólnak, akik rejtett üzenetet kérdeznek. A cím, a " VENUS rejtélye" jelzi a visszatérést a Hello Venus új zenei videójával és látványaival kapcsolatban. "

2016. december 31-én a hatodik " Mystery of VENUS" című mini albumával elindult a következő visszatérés napirendje. A Fantagio Entertainment 2017. január 1-jén és 2-án két teaser koncepció videót adott ki a visszatéréshez.

2017. január 3-án a Fantagio Entertainment egyéni koncepcióképeket és végül egy csoportképet adott ki. Január 4-én, 2017-ben a teaser a zenei videót adták felfedi a címet a fő téma, címe „ Titokzatos”.

Január 11-én, éjfélkor, a lányok csoportja kiadta hatodik mini albumát, a " Mystery of VENUS" című dalt, amely a " Mysterious" dalt mutatja be . A tagok sztárja a dal szórakoztató zenei videójába, valamint Seo Kang Joon színészével és az ASTRO Cha Eun Woo-val.

Az MV-ben a lányok úgy próbálták megoldani egy rejtélyt egy vonaton, amikor Seo Kang Joon játssza a vadászó embert, akit nyomoznak, és Cha Eun Woo, aki egy imádnivalóan aggódott jegyértékesítő szerepet játszik

érdekességek
A Pledis Entertainment 100.000 ballonot osztott ki a Gangnamban a debütálása előtt.
A Pledis Entertainment úgy gondolta, hogy Yoo Ara , Yoon Jo és Lime debütált After School-ban.
A Pledis Entertainment 7 taggal készített képet.
A Pledis Entertainment és a Fantagio Entertainment együttműködésével létrejött a " Hello Venus". A csoportból három lány érkezik a Pledis Entertainment-ből , míg a másik három a Fantagio Entertainment-ból származik; énekesek tevékenységében azonban a Pledis Entertainment támogatja őket .
Kim Jaejoong kedvenc újoncként választotta őket: "Véletlenül nemrég hallottam zenéjét, és nagyon tetszett. Megkerestem a művészt, és kiderült, hogy Hello Venus. A fiatalok egyedi dalai mindig kiemelkednek. "
A művész Kim Jo Han nem tudta elrejteni a meglepetést és a boldogságot a Hello Venus tehetségeivel szemben. Kim Jo Han azt mondta: "az énekes énekes Yoo Ara angyali hangja és Alice dallamos ének színe tartott rám tartós benyomást".
Közel vannak a NU'EST-hez , mivel közeli időpontban debütált és ugyanabból a cégből származnak. A Vénusz születésének első fejezetében láthatja őket a Hello Venus nevéhez fűződő harcért , ahol a JR azt mondta: " Hello Kitty " és Ara " Hello Venus " -al .
A lányok sorolták istennők valami, ami nekik külön az összes többi tagja: Yoo Ara (Istennő a szemek), Nara (Istennő a szervezetben), Alice (Istennő a szájban), Lime (Goddess vállak ), Yoonjo (istennője opera és a lábak) és Yooyoung (istennője tekintetét).
Yoon Joo volt sérülés, míg a gyakorló a zenekar bemutatkozó ezért nem vesz részt a táncos jelenetek az MV „ Venus ”, vagy az élő előadások a csoport.
A visszatérése „ Kérsz teát? ” Fotók iker fogalmak, mint azok párt fel és nem ugyanazokat a kifejezéseket és pozíciók. A főszereplő, akivel párosított, az 5urprise Seo Kang Joon .
A híres színész So Ji Sub rámutatott kedvenc női csoportjára.
Amikor debütált, számos művész videofelvétel, amely bátorítást Szia Venus debütáló, beleértve Nana és Lizzy a After School , Kahi , UEE , Nu'est és Pledis gyakornokok. Több szereplőt is láttak.
Miután visszatért a Sticky Sticky-lal, kitalálták gyermekkoráról készült képeket, hogy megmutassák, hogy annak ellenére, hogy szexi koncepciót tartottak a háttérben, még mindig vannak lányuk lelkei.
Miután a " Jason Derulo" Wiggle című daltáncot csinálták , 3 nap alatt vírusgá váltak, és több mint 1 millió látogatót szereztek, akik népszerűségüket növelték.
Seoyoung bemutatta az idoliskolai programot, ahogy Yoonjo is énekel opera.
SeoYoung, Lime, Yooyoung és YeoReum éneklik a Sajnáljuk a Super Junior-t .
A 2015/2016, minden részt a dráma, amely bevezette a csoport ugyanaz a cég, ASTRO nevű folytatni kell, és YeoReum vesz egy társ-főszerepet, mint magát, hogy a legjobb barátja Ah Jung Rin.

2017-ben Nara játszotta első jelentős színészi szerepét az SBS Suspicious Partner című romantikus vígjátékában.
2018-ban szerepelt Nara TVN a melodráma My Mister, majd az SBS jogi dráma bírónő.
2019. április 26-án megerősítették, hogy a csoport feloszlik, miután a tagok szerződései 2019. május 8-án lejárnak.
2019-ben Nara megszerezte első főszerepét a KBS Orvosi Börtön című orvosi börtöndrámájában .
2019 júniusában Nara aláírta az új A-Man Project ügynökséget.
2020-ban, ő játszotta a JTBC dráma Itaewon Class alapján webtoon az azonos nevet. A sorozat kereskedelmi sikert aratott és a hetedik legmagasabb besorolású koreai dráma lett a kábeltelevízió történetében. A történelmi titkos vígjátékban a Royal Secret Agent is szerepelt Hong Da-In néven, egy kurtizánként, akinek szépsége hasonló Hwang Jinihez.
 

TV műsorok:
2012: ▹ Birth Of Venus
2013: ▹ Weekly Idol
          ▹ MTV Diary
          ▹ Hello Beauty School
2015: ▹ Match Made In Heaven Returns

Videoklipes közreműködések:
2012: ▹ Sorry That I'm Sorry – Kim Jin Pyo feat. G.NA
2013: ▹ Story Of Someone I Know – San E
2014: ▹ I Hate Seoul – 2000 Won

Cameo 2012-ben SBS-dráma „vigyázzon ránk, kapitány”, mint egy légiutas-kísérő a Yooyoung mellett.
Cameo 2013-ban Drama-toon, "After School Bokbulbok"
Cameo 2014-ben tvn dráma "Szükségem van a romantika 3. évadjára"
2014-ben Drama-toon, "Iskola utáni Bokbulbok Season 2" címmel
Kim Jin Pyo „Sajnálom, hogy sajnálom” című MV-jében jelenik meg
Megjelenik a San E „valaki történetében” MV
2000-ben megjelent az "I Hate Seoul" MV

Filmek


A lányok fantázia | Sonyeoui Segye (2018) - Lee Ha-Nam

A drámák témái
It's Just Love téma Cunning Single Lady (2014)
Hol vagy most? téma a After School Luck vagy Not (2013) témához
drámák
Iskolai szerencsét vagy nem (2013) után jött
Folytatni (ep 11,12)
TV programok
2017: Singderella (03/31/17)
2017: KBS Immortal Song (2/18/17)
2015: 비타민 VITAMIN (15.12.03)
2015 : Menjünk! Dream Team II 출발 드림 팀 II: A 2015-ös CISM World Games Special (2015.09.03)
2015: Iskolai klub után (06.01.2015)
2015: YamanTV (ep2,5)
2014: Idoliskola (Ep 15,16,17)
2014: Idol csata (23.01.2014)
2013: Szép szépségiskola
2013: Wonder Boy - a barátjával .
2013: MTV Dairy.
2013: Heti idol .
2012: Venus születése
2012: Heti idol , a NU'EST-szel .

 

reklámok
2014: Clean & Clear x tisztító
2013: Lime Odyssey

Hello Venus:

Mini albumok:
2012: ▸ Venus
          ▸ What Are You Doing Today?
2013: ▸ Would You Stay For Tea?
2015: ▸ I'm Ill                                                                                                                                                                     2017 
 ▸ Mystery of Venus

Singlek:
2012: ▸ Like A Wave
2014: ▸ Sticky Sticky
2015: ▸ Wiggle Wiggle                                                                                                                                                
2017  ▸ Mystery

Live albumok:
2013: ▸ Hello Venus 1st Live Concert In Seoul

Díjak

év Díjat
2013 2. Gaon Chart K-Pop Díj: Az év új előadója (Feminine)
2015 Asia Model Awards: Népszerűség díja

Mini Album

[2014.11.06] Kiemelt ragacsos

1. Szia Venus
2. 끈적 끈적 (Sticky Sticky)
3. 위스키 (whisky)
4. 끈적 끈적 (Sticky Sticky) (Inst.)

[2015.07.22] Ill vagyok

1. 난 예술 이야 (Illés vagyok)
2. Ablak megjelenítése
3. Mit beszélsz
4. 카멜레온 (Chameleon)
5. 난 예술 야야 (Illés vagyok) (Club Remix)

[2017.01.11] VENUS Misztériuma

1. rejtélyes
2. futópálya
3. 빛 이 내리면 (Glow)
4. paradicsom
 

Egyetlen digitális

[2015.01.05] Vándorlás Vándorolni

1. Vándorlás Vándorolni

[2016.05.10] HELLOVENUS X DEVINE CHANNEL

1. 빛 이 내리면 (Glow)

[2016.07.18] HELLOVENUS X DEVINE CHANNEL

1. paradicsom

[2016.11.13] HELLOVENUS X DEVINE CHANNEL

1. futópálya

[2018.12.13] HELLOVENUS & ASTRO& Weki Meki

1. Minden, amit akarok 

 

koncertek
Hello Venus - 1. koncert (22/06/13)
Résztvevő koncert
2016 K-Content Fair - M Super Concert (10/15/16)
Sportvilág 11 éves jubileumi koncertje (14/10/14)
Kyeoryong Nemzeti Kulturális Fesztivál (10/12/16)
2016 MU: CON (8/10/16)
DMC Fesztivál 2016 Asia Music Network Showcase (10/8/16)
2016 Bevezetés Globális Piaci Fesztivál (10/7/16)
2016 Korea Eladás Festa (09/30/16)
Hot Hatch Fesztivál (09/24/16)
A 10. Zöld Ribbon Maraton Fesztivál (09/24/16)
U Clean Concert (05/28/16)
Busan, Korea Polytechnic campus (5/20/16)
Dél-Korea Műszaki Egyetem a Polytechnic campus Gwangju (05/12/16)
Chung Cheong Egyetem Művészeti Fesztiválja (16/05/11)
4. évforduló fan találkozó (5/8/16)
K-Force különleges kiállítás (6/20/16)
K-Force különleges kiállítás (5/29/16)
Mindennapi Élő Koncert (15.06.14)
2014 KOCAF Korea Camping Festival (31.05.14)
Két kerék az álmok eseménye (27/05/14)
Kína Kulturális csereprogram (4/25/14)
WAPOP koncert (4/5/14)
KPOP Dream Concert Daegu (14/03/14)
Hoseo Uni Festival (09/24/13)
KORUS fesztivál (21/09/13)
Gyeongin Public Broadcasting (13/05/13)
Ázsia Love Sharing koncert (27/04/13)
Lotte World TBS FM Élő Koncert (3/9/13)
Kwandong Egyetem (3/3/13)
Gangnam Egyetem Tájolás (2/26/13)
Mapu Art Center Koncert (09/20/12)

Utolsó frissítés: 2021.05.02. 17:05 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace