Starity

Lacey Chabert

Lacey Chabert Lacey Chabert nemzetisége 1809. 333rajongó 10vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 96%
 • stílus: 96%
 • szimpátia: 96%
 • Születési név
 • Lacey Nicole Chabert
 • Becenév
 • Lac, Lacey
 • Születési idő
 • 1982. szeptember 30.
 • Születési hely
 • Purvis, Mississippi, Egyesült Államok
 • Foglalkozás
 • színésznő, szinkronszínész
 • Családi állapot
 • férjezett, 1 gyermek
 • Partner
 • David Nehdar
 • Magasság
 • 160 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna

Lacey Chabert életrajza

KEZDETEK

Lacey Nicole Chabert néven látta meg a napvilágot 1982. szeptember 30-án Amerikában. Amerikai színésznő és szinkronszínésznő. Szülei Julie Johnson és Tony Chabert. Apja szicíliai és az angol származású és az kőolajipari társaságnál dolgozott karbantartóként. Lacey édesanyja angol és skót származású, nagyon távoli olasz gyökerekkel. Egy öccse és két lánytestvére van. Lacey a World's Our Little Miss Scholarship Competition nevű szépségversenyen megnyerte a World's Baby Petite címet.

KARRIER

Lacey kiskorától kezdve drámai és zenei előadásokon lépett fel szülővárosában, Mississippiben. 1991-ben a Csillagkutató döntőse volt. Egy köhögés elleni szirup reklámban figyeltek fel rá, mielőtt sikeres meghallgatáson vett részt a Les Miserables egyik szerepére. Két évig játszotta a fiatal Cosette-t. 1990-ben a Children's Palace and Child World-ben jelent meg, mint önmaga. Egy évvel később szerepelt az A Little Piece of Heaven-ben, amelyben Princess, or 'Hazal' szerepét kapta meg. 1992-ben két epizód erejéig szerepelt a All My Children című sorozatban, amelyben Bianca Montgomery karakterét formálta meg. Az első filmszerepét 1993-ban kapta a Gypsy-ben, amelyben Baby June szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. 1994-2000-ig állandó szereplője volt a Party of Five című sorozatnak. 1996-ban három sorozatban is szerepelt pár epizód erejéig, mégpedig az ABC Afterschool Special-ban, a Gargoyles: The Goliath Chronicles-ben, valamint az Aaahh!!! Real Monsters-ben.

1997-ben szerepet kapott az Anasztázia című rajzfilmben, amelyben a fiatalkori Anastasia szinkronszerepét kapta meg. Ezt követte egy évvel később a Lost in Space című film, amelyben Penny Robinson karakterét formálta meg. 2001-ben szinkronszerepet kapott a Disney's House of Mouse című animációs filmben, amelyben Tanya-nak adta a hangját. Ebben az évben még két filmben szerepelt, mégpedig a Not Another Teen Movie-ban, valamint a Tart-ban.

2002-ben összesen négy filmben kapott kissebb-nagyobb szerepeket. Mégpedig a Hometown Legend-ben, a Balto II: Wolf Quest-ben (szinkronszerep), a The Scoundrel's Wife-ban, valamint a The Wild Thornberrys Movie-ban. 2003-ban szinkronszerepet kapott a Rugrats Go Wild-ben, amelyben Eliza Thornberry-nek adta hangját. Ezt követően megkapta Jenny szerepét a Daddy Day Care című filmben. 2004-ben szerepet kapott a nagysikerű Mean Girls (Bajos csajok) című filmben, amelyben Gretchen Wieners karakterét formálta meg. Emellett a The Brooke Ellison Story-ban volt látható, amelyben a címszereplő Brooke Ellison karakterét formálta meg.

Nem sokkal később Allison Henderson szerepében tűnt fel, mégpedig a Shadow of Fear című filmben. 2005-ben szerepelt a Party gimi című filmben, amelyben Meg szerepét kapta meg. 2006-ban összesen őt filmben kapott kissebb-nagyobb szerepeket. 2007-ben szerepelt a Being Michael Madsen című filmben, amelyben Vanessa Rapaport szerepében láthatták őt a nézők. 2008-ban és 2009-ben összesen négy filmben szerepelt. Ezt követően megkapta Jane szerepét a The Lost című filmben. Nem sokkal később pedig a Excsajok szelleme filmben játszotta el Sandra szerepét. 2010-ben szintén két filmben kapott szerepet, mégpedig a In My Sleep-ben, valamint a Thirst-ben. 2011-ben az A Holiday Heist című filmben szerepelt, amelyben Jennifer karakterét formálta meg. Ezután megkapta Dani szerepét a The Ghost of Goodnight Lane című filmben. Még ugyanebben az évben szerepelt a Slightly Single in L.A.-ban is, mint Dale Squire.

2012-ben három sorozatszerepet is kapott, mégpedig a Imaginary Friend-ben, a The Avengers: Earth's Mightiest Heroes-ben, valamint a Matchmaker Santa-ban. 2013-ban szerepet kapott a Robot Chicken című mesében, amelyben, Carly Shay-nek kölcsönözte a hangját. Ezt követte a Papás-Babás című sorozat, amelyben Dr. Amy Shaw karakterét formálta meg. Még ugyanebben az évben megkapta Ms. Lorne szerepét a Sanitarium-ban. 2014-ben hat filmben is játszott, mégpedig a The Lost Tree-ben, a The Color of Rain-ban, a Christian Mingle-ben, a Living the Dream-ben, a The Tree That Saved Christmas-ban, valamint az Királyi karácsony-ban.

2015-ben több ismét karácsonyi filmben is szerepet kapott, ilyen a Családot karácsonyra, Karácsonyi dallam és A Wish for Christmas. 2016-ban szerepet kapott a Teachers sorozatban, mint Ginny. Feltűnik még ebben az évben a Justice League Action sorozatban és a Acre Beyond the Rye filmben is, mint Claire. 2016 óta több „Hallmark” filmben is szerepelt. 2017-ben a Légy a pasim, All of My Heart: Inn Love, The Sweetest Christmas című romantikus filmekben játszott főszerepet. 2018-ban tovább folytatódott együttműkődése a Hallmark Channelvel: a My Secret Valentine, Love On Safari, Szerelemre hangolva, valamint a Büszkeség, balítélet és némi fagyöngy vezető szerepében tündökölt.

2019-ben Will Kemp oldalán játszott a Love, Romance & Chocolate-ban, akivel aztán 2020-ban ismét együtt dolgozott a The Christmas Waltz című film erejéig. Szinkronszerepeket is kapott, ezúttal a Kung Fu Panda: A végzet mancsai, Az igazság ifjú ligája és Az Oroszlán őrség rajzfilm szériákban. 2019 különlegesen nagy év volt számára: főszerepet kapott a Hallmark Channel által sugárzott ’A keresztrejtvény-gyilkosságok’ című többrészes filmsorozatban. Az első rész A keresztrejtvény-gyilkosságok: Plusz egy hulla címen került képernyőre, amit A keresztrejtvény-gyilkosságok: Halálos lánykérés követett ugyancsak 2019-ben. 2020-ban ismét Tess Harper bőrébe bújt, de nem utoljára: A filmsorozat 2021-ben folytatódik további részekkel. Szintén 2021-bem olyan filmekben volt látható, mint a Sweet Carolina és a Christmas at Castle Hart. Emellett Marion-t játszotta a Harriet, a kém című sorozatban. Legközelebb az Acre Beyond the Rye adaptációban fog szerepelni. 

A HALLMARK CHANNEL KIRÁLYNŐJE

Az utóbbi időben több mint 18 Hallmark Channel-filmben szerepelt, ezért a New York Post és más médiaforrások már a „Hallmark karácsonyi filmjeinek királynőjeként” emlegetik őt. A filmgyártó csatorna Lacey-t "generációjának egyik legjobb fiatal színésznőjének" nevezte, és azt mondták, hogy "önéletrajza ugyanolyan kiterjedt, mint sokoldalú". Lacey elárulta egy E! interjú során, hogy "az egyik dolog, amit szeretek [a Hallmarkmal való együttműködésben], hogy mindig garantálják a boldog véget”.

MAGÁNÉLET

Lacey 1994-ben Dél-Kaliforniába költözött a családjával és jelenleg is ott él. 2013. december 22-én feleségül ment David Nehdar-hoz. 2016. február 22-én közétett egy képet instagramján, miszerint várandós első közös gyermekükkel. 2016 szeptemberében hozta világra lányukat, Julia-t.

ÉRDEKESSÉGEK

▶ Vallását tekintve katolikus
▶ Van három csivava kutyusa (Teacup, Teaspoon és Tealeaf)
▶ Gyerekkori barátok David Hammal
▶ Francia és skót felmenőkkel is rendelkezik
▶ Kedvenc színe a rózsaszín
▶ A fekete színt viseli magán a legszívesebben
▶ Audrey Hepburn, Meryl Streep és Joan Ellen a kedvenc színésznői
▶ Rossz szokása, hogy rágja a körmét
▶ Retteg Chucky babától
▶ 14 éves korában szerelmes volt Leonardo DiCaprioba
▶ Nagyszerűnek tartja Neve Campbellt
▶ 1991-ben kisegítő volt a Kék Lagúna című filmben
▶ A Maxim 2005-ös Hot 100 válogatásán az 56. helyig jutott, később viszon egyre hátrébb csúszott a listán
▶ 2014-ben 45. helyen végzett a Maxim "Hot 100" listáján.
▶ Szeret vásárolni és vezetni

 

Írta: Rasi97
Kiegészítette: LDreamP
 

FILMEK

2023 … The Dancing Detective: A Deadly Tango – Constance Bailey
2022 … Haul out the Holly – Emily
2022 … Groundswell – Emma
2021 … Karácsony egy ír kastélyban – Brooke Bennett
2021 … Sweet Carolina – Josie Wilder
2020 … Time for Us to Come Home for Christmas - Sarah Thomas
2020 … The Christmas Waltz (TV Film)
2020 … Winter in Vail (TV Film) - Chelsea
2019 … Christmas in Rome (TV Film) - Angela de Luca
2019 … Love, Romance & Chocolate (TV Film) - Emma Colvin
2018 … Do You (Rövidfilm) - Jane
2018 … Büszkeség, balítélet és némi fagyöngy (TV Film) - Darcy Fitzwilliam
2018 … Szerelemre hangolva (TV Film) - Jenny Fintley
2018 … Love on Safari (TV Film) - Kira Slater
2018 … My Secret Valentine (TV Film) - Chloe Grange
2017 … The Sweetest Christmas (TV Film) - Kylie Watson
2017 … All of My Heart: Inn Love (TV Film) - Jenny Fintley
2017 … Légy a pasim! (TV Film) - Fiona Grangely
2016 … A Wish For Christmas (TV Film) - Sara Thomas
2016 … The Lost Tree - Jenna Lynds
2015 … Family Fortune (TV Film) - Nichole
2015 … Karácsonyi dallam (TV Film) - Kristin Parson
2015 … Családot karácsonyra (TV Film) - Hanna Dunbar
2015 … All of My Heart (TV Film) - Jenny Fintley
2014 … Living the Dream (TV Film) - Jenna Harris
2014 … The Tree That Saved Christmas (TV Film) - Molly Logan
2014 … Királyi karácsony (TV Film) - Emily Taylor
2014 … Christian Mingle - Gwyneth Hayden
2014 … Ghost of Goodnight Lane - Dani
2014 … The Color of Rain (TV Film) - Gina Kell
2014 … Telling of the Shoes - Abby
2013 … Non-Stop (TV Film) - Amy Nightingale
2013 … Scarecrow (TV Film) - Kristen
2013 … Anything Is Possible - Maggie
2013 … Slightly Single in L.A. - Dale Squire
2013 … Off Season: The Lex Morrison Story (TV Film) - Sally Summers
2013 …. Sanitarium - Ms. Lorne
2012 … Matchmaker Santa (TV Film) - Melanie
2012 … Imaginary Friend (TV Film) - Emma
2011 … A Holiday Heist - Jennifer
2011 … Destruction Party (Rövidfilm) - Ava
2011 … Mike DA Mustang (TV Film) - Angel
2010 … Thirst - Noelle
2010 … Alvajáró - Becky
2010 … Lány a liftből (TV Film) - Liberty Taylor
2009 … Excsajok szelleme - Sandra
2009 … Elveszett elme (TV Film) - Jane
2008 … Untitled Liz Meriwether Project (TV Film)
2008 … Egy szexista mizantróp esete a halállal - Sarah
2008 … Sherman's Way - Marcy
2007 … Being Michael Madsen - Vanessa Rapaport
2007 … Kölcsönbaba visszajár - Tiffany
2007 … Isteni véletlen (TV Film) - Jamie Spagnoletti
2007 … Eloise in Hollywood (Video)
2006 … A húgom és én (TV Film) - Olivia
2006 … She Said/He Said (TV Film)
2006 … Fekete karácsony - Dana
2006 … The Pleasure Drivers - Faruza
2006 … A New Wave - Julie
2006 … Fatwa - Noa Goldman
2006 … Nice Guys - Cindy
2005 … Party gimi - Meg Cummings
2004 … On Tracy Lane: Back to Maybe (Rövidfilm) - Leading Lady
2004 … Az értelem diadala (TV Film) - Brooke Ellison
2004 … Shadow of Fear - Allison Henderson
2004 … Bajos csajok - Gretchen Wieners
2003 … Oviapu - Jenny
2002 … A kitaszított - Florida Picou
2002 … A csapat reménysége - Rachel Sawyer
2001 … Már megint egy dilis amcsi film - Amanda Becker
2001 … Fűvel-fával - Eloise Logan
2001 … Lost in Space - Elveszve az űrben - Penny Robinson
1997 … When Secrets Kill (TV Film) - Jenny Newhall
1993 … Hi-C: 1993 Commercial (Rövidfilm)
1993 … Gypsy (TV Film) - Baby June
1991 … A Little Piece of Heaven (TV Film) - Princess, aka 'Hazal'

SOROZATOK

2022 – 2023 … The Wedding Veil – Avery Hastings
2019 – 2021 … A keresztrejtvény-gyilkosságok – Tess Harper
2016 … Still the King - Laura Beth
2016 … Teachers - Ginny
2013 – 2014 … Papás-babás - Dr. Amy Shaw
2006 … Szellemekkel suttogó - Donna Ellis
2002 … The Drew Carey Show - Grace
2002 … Mrs. Klinika - Mary
1994 – 2000 … Ötösfogat - Claudia Salinger
1996 … ABC Afterschool Specials - Carly Gallagher
1992 – 1993 … All My Children - Bianca Montgomery

Utolsó frissítés: 2024.02.28. 10:10 LDreamP által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace