Starity

Lee Hong Ki

Lee Hong Ki Lee Hong Ki nemzetisége 468. 1039rajongó 69vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 99%
 • stílus: 99%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Lee Hong Ki (이홍기)
 • Becenév
 • Hongki, SkullHong, Hongstar
 • Születési idő
 • 1990. március 02.
 • Születési hely
 • Gwangju, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • színész, énekes, modell, műsorvezető
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Heechul Park Shin Hye Jang Geun Seok Jung Yong Hwa Kang Min Hyuk Lee Jung Shin Lee Jong Hyun Choi Min Hwan Lee Jae Jin Song Seung Hyun Choi Jong Hoon Jeong Ki Seok Fuji Mina

Lee Hong Ki életrajzaSzületési név: Lee Hong Ki (이홍기)
Születési idő: 1990. március 02.
Születési hely: Gwangju, Dél-Korea
Magasság: 174 cm
Testsúly: 63 kg
Csillagjegy: Halak
Kínai csillagjegy:
Ügynökség: FNC Entertainment
                       AI Entertainment Inc. (Japán)
                       Warner Music (Japán)
Csapat: FTIsland (2007 - )

Színészi karrier

Pályafutását, mint gyerek színész kezdte 2002-ben mikor is szerepet kapott a Magic Kid Masuri című sorozatban, ahol ő alakította Masuri barátját. Később 2005-ben pedig megkapta első főszerepét a Kangsooni című sorozatban ahol a főhőst Kang Soo Bong-ot alakította. A Kangsooni sorozatban nem csak szerepelt, de annak egyik dalát is felénekelte ami a Sitcom címet viseli. Ez a dal hozta meg számára az igazi népszerűséget, mert ekkor fedezték fel Hong Ki kivételes hangi adottságait. Végül pedig sikeresen tagja lett az FNC Music Entertainmentnek, ahol már kezdetektől arra készítették fel, hogy ő lesz az énekese a társaság első zenekarának. Végül 2007-ben debütált, mint az F.T Island énekese.

Később beindult zenei pályája is így legközelebb csak 2008-ban kapott szerepet a tv képernyőn, mint színész. A Master of Study-ban az egyik főszerepet kapta meg. A sorozat a japán Dragon Zakura adaptációja és a megjelenését 2009 elejére tervezték, ám a sorozat kapcsán felmerült kérdések és a forgatás lassúsága miatt az időpontot 2010 elejére halasztották. Ám az ezt követő időszakban Hong Ki színészi tevékenységeit elutasította az FNC Ent. hivatkozva az F.T Islandos elfoglaltságaira.

2009-ben Jeremy szerepében tűnt fel a You’re Beautifulban, majd a sorozat zenéi közül is ő énekelt fel kettőt /Promise and Still;As Ever/. 2009-ben megkapta első musical szerepét is a Lysander című darabban, ami a koreai változata a Szent Iván éji álomnak. 2011-ben szerepelt a Muscle Girl című japán drámában, amit később az SBS és az MBC is levetített. Másik szintén ugyan ebben az évben kapott szerepe a Noriko Goes to Seoul koreai-japán sorozat volt, ahol a híres japán színésznővel Takashima Reiko-val szerepelt együtt.

Egy év kihagyás után pedig 2013-ban megkapta a Bride of the Century sorozat egyik vezető szerepét. Ám a forgatáson sajnos kificamította a vállát, valamint az arcán is több sérülést elszenvedett, így emiatt négy hétig leállt a forgatás, míg Hong Ki teljesen rendbe nem jött. A forgatás egészen 2014. januárjáig tartott. A Chosun TV végül február 22-én műsorra is tűzte a 20 részes sorozatot.

Október 18-tól pedig az SBS műsorán láthatják rajongói Hong Ki legújabb Modern Farmer címre keresztelt sorozatát, valamint június 14. és szeptember 6. között legújabb moziját a How to Steal a Dog-ot is leforgatta. A film teljes egészében a Jeju-szigeten játszódik és még idén bekerül a hazai mozikba.

Szóló zenei karrier

8 év után Hong Ki 2015-ben bemutatkozott szóló előadóként. Első FM302-re keresztelt koreai mini albuma november 18-án jelent meg. Ezzel egy napon pedig az album vezető kislemezének választott Insensible videó klipje is felkerült a YouTube-ra. A hazai közönség mellett nem sokat váratta japán rajongóit sem, ugyanis december 9-én AM302 címmel adta ki első stúdió albumát a szigetországban. A 8 dal közül a Monologue-hoz készült klip, ami az albummal megjelenése előtt majdnem egy hónappal november 11-én került fel a YouTube-ra. 

Komponálás és dalszövegírás

Az utóbbi pár évben Hong Ki belekóstolt a zeneszerzésbe, s már olyan dalok kerültek ki a keze közül, mint a Black Chocolate vagy az Orange Sky, s mind a kettő dal az FT Island 2013-ban megjelent japán Rated FT albumán szerepel. Továbbá szintén ő szerezte a a Thanks To koreai mini-album címadó dalát, a Memory-t és az Always With You-t. Valamint a legutolsó középlemezük, a The Mood egyik dalát, a Siren-t és a japán On My Way, Just Please és Born to be a Rock n Roller dalokat is.

Magánélet

Kyunghee Egyetemen tanult színház és film szakon. Előszeretettel bowlingozik, focizik, billiárdozik, főz és hallgat zenét szabadidejében. 2016. november 8-án nyilvánosságra hozta, hogy egy párt alkot Han Boreum színésznővel, azonban a 2017. február 9-én bejelentették, hogy szakítottak.


Körömművészet

2010. óta megszállottja a körömfestésnek, azonban csak 2013-ban hozta nyilvánosságra ezen szenvedélyét. 2013-ban kiadott egy 144 oldalas könyvet, mely ezen szenvedélyét mutatja be. A könyv magába foglalja Hong Ki saját történetét, betekintést enged a körömművészet rejtelmeibe, illetve köröm tippeket add az olvasónak. A könyv nagy népszerűségnek örvendett, gyorsan fogyott a boltok polcairól és számos díjat hozott Hong Ki-nak. Például a Best's Man's Nail Art Award (2013) vagy a Best's Man Nail Art Award (2015).

"Szeretném megtörni a sztereotípiákat, miszerint furcsa, ha egy férfi festi a körmeit."


Skullhong

2014. júniusában létrehozta saját divatmárkáját. Kiegészítőket, ruhákat, ékszereket és különböző körömhöz kapcsolódó termékeket forgalmaz. Maga a cég székhelye Dél-Korea 'középső' részén helyezkedik el és megalakulása óta nagy népszerűségre tett szert, amiben az is közrejátszott, hogy Hong Ki saját maga tervezi a termékeit, mint a gyűrűket - arany és ezüst -. S a termékeit megnyerő szövegekkel látja el, mint a 'Doesn't Matter' (nem számít). Havonta jelennek meg új termékei, amiket saját maga tervez. Eredetileg Szöulból indult a cég, de azóta tovább terjeszkedett Hong Kongba és Tokióba is.  


Tetoválások
jobb vállán kulcsok és egy lakat | bal ccuklóján lejátszási gombok | felette csillagok, azonban az évek során ezt lefedte virágokkal | csontváz pár az alkarjain | mindkét könyökénél a freedom szó | jobb csuklóján egy rádió

Az alkarjain egy csontváz pár látható, valamint mindkét könyöke fölött a freedom szó, ami a 2013-ban megjelent Rated-FT albumuk egyik dala és 'szabadságot' jelent. A tetoválás érdekessége, hogy szintén ugyanazon a helyen díszíti Jaejin testét is. 2013. október 3-án osztotta meg a jobb és bal csuklóját díszítő tetoválásokat. "Az emberek bárhol és bármikor hallgathatnak rádiót." - ezzel indokolva, miért egy rádióra esett a választása. Nem tudni pontosan a bal csuklóját dísztő motívumok pontos jelentését. (A csillagtetoválás könnyednek és játékosnak mutatja viselőjét, ugyanakkor, ha ilyen tetkód van, nem szabad téged alábecsülni. A kedves, néha bolondos viselkedés mögött nagyon céltudatos vagy, az élet minden területén újabb és ragyogóbb sikerekre szomjazol, aszteroidaként haladsz, számodra határ a csillagos ég. forrás) 2015. májusában újabb tetoválást varratott magára, mégpedig kulcsokat a jobb vállára. "Mi leszünk az FTIsland kulcsa az új ajtókhoz, @dx2ta2 hyung, köszönöm, mint mindig." - magyarázta. Szintén bal csuklóján lejátszási gombok láthatóak, "Soha sem kell használnom a stop gombot, mert a zene sosem szűnik meg az életemben"

Érdekességek

- Hobbijai közé tartozik az éneklés, zenehallgatás, focizás, videó játékok és a netezés.
- Zenei műfajok közül leginkább a punk zenét szereti.
- Kedvenc színe a kék.
- Kedvenc színésznője Angelina Jolie és Elisha Cuthberg.
- Középiskolásként nagyon rossz volt a magatartása, így elég sok problémát okozott édesanyjának, de később bocsánatot kért, hogy annyi rossz napot okozott neki.
- Írt egy könyvet Lee Hong Ki's Nail Book címmel, mely Japánban eladási csúcsot döntött, de hazájában is jól szerepelt, ugyanis 2. lett az eladási listán.
- 2013-ban részt vett a We Got Married Global változatában, ahol Fuji Mina japán színésznővel alkotott egy párt.
- Ideális típusaként egy olyan lányt képzel el, aki ártatlan ez pont az ő ellentéte. Legyen vidám, független és érett, bátran tudjon kezelni bizonyos problémákat.
- Más hírességek, akikkel jó barátságot ápol: Jung Yong Hwa (CN Blue), Park Shin Hye, Heechul (Super Junior), Choi Minho (SHINee), Kim Kyu Jong (SS501), Simon D, jang geun Suk, Yoon Shi Yoon, Jun Hyung (BEAST), Min (Miss A), Takahiro Morita (One Ok Rock), Yu Shirota, Sato takeru, Miura Shohei.
- Legkedvesebb ajándék amit rajongótól kapott az a kiskutyája Elysa volt.
- Szeret magáról képeket készíteni, többségüket pedig twitter oldalán ki is posztolja.
Fiatalon rendőr vagy színész akartam lenni."
- Régebben gyakran kihagyott étkezéseket, mert órákon keresztül gyakorolt.
- Az első csókját középiskolásként kapta.
- Mindenki azt hiszi, hogy Hong Ki a csapat vezetője, de ő mindig elmondja, hogy valójában Jong Hoon a vezér.
- Rövidlátó.
- Rajong a koponya mintáért.
- Szeret főzni.
- Fogszabályozós volt.

Könyvek

2014: Hongstargram
2013: Lee Hong Ki's Nail Art

Díjak

2013: 27th Golden Disk Awards - InStyle Fashionista Award
2010: 16th Korean Entertainment Arts Awards - Best Male Singer
2009: SBS Drama Awards - New Star Award (You're Beautiful)
2009: 17th Korean Culture and Entertainment Awards - Top 10 SingersTagok
Lee Hong Ki (énekes)
Lee Jae Jin (basszusgitáros, énekes és rapper)
Choi Min Hwan (dobos és maknae)

Ex-tag
Song Seung Hyun (gitár és rapper, 2007 - 2019)
Choi Jong Hoon (leader, gitáros és a billentyűs, 2007 - 2019)
Oh Won Bin (rapper, énekes és gitáros, 2007-2009)

2007 - 2008, Hazai és japán debütálás és egyéb megjelenéseik

A csapat 2007. március 13-án mutatkozott be az Mnet-en saját műsorukban a Wanna Be My Girlfriend?-ben. Első színpadi fellépésüket pedig május 27-én a Live House Melon-AX keretein belül a Szöulban található Rolling Hall-ban tartották meg. Később június 7-én előadták az M! Countdown-ban debütáló dalukat a Love Sick-et, ugyan ezen a napon pedig első teljes albumuk is megjelent Cheerful Sensibility címmel. Az albumon 13 dal szerepelt, ám a cd-t műfajilag rock-pop valamint balladai hangzásra lehetett elkülöníteni. 2007-ben ez volt a 6. legkelendőbb album /79.000 példányban kelt el/. --> Később az albumot december 3-án újra kiadták átcsomagolva The Refreshment címmel. A CD-hez pedig még egy fotóalbum és rengeteg fotókártya is tartozott.

A hazai debütálás után az FNC Music „átköltöztette” a csapatot a tengerentúlra. Első külföldi megjelenésük 2008. március 31-én volt egy Malajziai rajongó találkozón. Majd az első koncertjükre április 12-én került sor a Thaiföldi Royal Paragon Hall-ban. 2008. június 7-én pedig kiadták első japán mini albumukat Prologue of F.T Island címmel, melyről vezető kislemezeként a Soyogi jelent meg. A japán promóciók végeztével pedig visszatértek Dél-Koreába, majd augusztus 27-én kiadták 2. stúdió albumukat Colorful Sensibility címmel, majd ezt hamar 3. stúdió albumuk követte Colorful Sensibility Part 2 amit október 17-én adtak ki.  Még ugyan ebben az évben pedig kiadták első japán digitális kislemezüket The One címmel.

2009, Tagcsere, FT Triple és további megjelenéseik

Az év elején sajnálatos hír látott napvilágot, ugyanis a csapat egyik gitárosa és második énekese Oh Won Bin január 28-án hivatalosan is bejelentette, hogy elhagyja a csapatot. De az ügynökség hamar pótolta a hiányt, hiszen Song Seung Hyun került Won Bin helyére. Az új felállással pedig hamar kiadták első mini albumukat, ugyanis február 11-én jelent meg a srácok Jump Up lemeze és az ehhez tartozó vezető kislemezük a Bad Woman is ugyan ekkor jelent meg.

Április 22-én pedig megjelent a srácok 2. japán kislemeze I Believe Myself címmel. Ezt követően pedig több japán várost érintő turnét indítottak, ám más ázsiai országba is kitértek, így a fiúk 2009. nyarán Japán mellett még többek között jártak Thaiföldön, Tajvanban, Szingapúrban pedig még egy két napos rajongói találkozót is tartottak. Az ország járás mellett pedig nagyban dolgoztak 4. stúdió albumukon, melyről először július 9-én adott információkat a cég, majd 16-án Cross & Change címmel megjelent az album, I Hope címmel pedig az album vezető kislemeze is napvilágot látott. Október 21-én pedig megérkezett a csapat 3. japán kislemeze Raining címmel.

2009. volt azaz év is amikor megalakult a banda első alegysége F.T Triple névvel, melynek JongHun, JaeJin és MinHwan voltak a tagjai. Az alcsoport többek között azért is jött létre, hogy HongKi egy-egy fellépés alkalmával egy kicsit tudja pihentetni a hangszálait, ugyanis még a 2008-as év végi Gayo Daejon koncert alkalmával az egész éves szoros menetrendnek ott lett meg a böjtje ugyanis elveszítette a hangját kis időre, sőt a koncert után kórházba is kellett szállítani ugyanis összeesett. Hong Ki túlhajszoltsága mellett a másik ok pedig az volt, hogy ebben az évben kezdődött meg Hong Ki-val a You're Beautiful sorozat felvételei, valamint a csapat újonc maknae-ja SeungHyun is sok show műsorban tűnt fel, így evégett is alakult meg a F.T Triple.

2010, Japán karrier egyengetés és hazai visszatérés

Az újévet a fiúk mindjárt egy ázsiai turnéval nyitották, melynek keretein belül többek között eljutottak Japánba, Hong Kongba, Thaiföldre, Tajvanba, Szingapúrba és még a Fülöp-szigeteken is felléptek. A turné jegyei rekord idő alatt keltek el, ami legfőképp talán Hong Ki You're Beautiful-os szerepsikerének volt köszönhető. A csapat 1000. napját pedig már Japánban ünnepelték és augusztusig ott is maradtak, ugyanis a banda szerződést kötött a Warner Music Japan-al. Április 15-én ki is adták 2. stúdió albumukat Japan Special Album Vol. 1 címmel, május 19-én pedig megjelent következő japán kislemezük is Flower Rock címmel. Miután pedig július 14-én kiadták soron következő japán kislemezüket Brand-new Days címmel, egy öt állomásos mini turnét tartottak Japánban, majd a promóciók végeztével visszatértek Dél-Koreába.

Hazatérésük örömére pedig augusztus 25-én kiadták 2. mini albumukat Beautiful Journey címmel, vezető kislemezként pedig a Love Love Love jelent meg. Az album kiadása után élő show műsorokban is promóciózták dalukat, majd hazai és japán terepen is párhuzamosan tartottak a fiúk koncerteket. Ám egy kis időre újra megszakították hazai körútjukat, ugyanis november 17-én újabb japán kislemezzel örvendeztették meg rajongóikat, mely a So Today… címet kapta. A 20-án és 21-én Oszakában és Tokióban tartott promóciós eseményeken pedig közel 10.000 rajongó vett részt.

Második koreai mini albumuk már nem csak hazájukban, de Tajvanon is nagy népszerűségnek örvendett, így december 25-én közel 9000 rajongójukkal ünnepelték a karácsonyt a Tajvanban tartott nagy koncertjükkel. A dalok koreai, japán illetve kínai nyelven hangoztak el. Év végére a nagy népszerűségnek köszönhetően 2010-ben ők voltak az első számú koreai művészek akik a legtöbb pénzt gyűjtötték be Tajvanról, a fiúk sikereiről pedig négy kínai újság is beszámolt.

2011, Áttörés Japánban és hazai visszatérés

Április 20-án kiadták a sorban 7. japán kislemezüket Satisfaction-t, a promóciók mellett viszont sokszor elhangzott a Friends és I Want című dalaik is. 7. kislemezükkel pedig igen csak előkelő helyig jutottak az Oricon heti kislemez listáján. Népszerűségük ám még nem itt állt meg ugyanis május 18-án megjelent a Five Treasure island címet viselő stúdió albumuk, amiből csak az első nap több, mint 20 ezret értékesítettek, így rekordot döntve meghódították az Oricon napi album listájának csúcsát. Ez azért is volt nagy szó, mert előttük ez a bravúr más koreai előadónak még nem sikerült. Az pedig már nem volt meglepő, hogy a fiúk lemezbemutatóján közel 5 ezer rajongó vett részt. Az Oricon első helye persze még a fiúkat is nagyon meglepte: "Hihetetlen, hogy elértük az első helyet. A jövőben pedig még keményebben fogunk dolgozni, hogy még jobb legyen a zenénk. Kérlek addig is szeressetek és támogassatok bennünket."

A Japánban elért történelmi siker ellenére viszont a hónap végén haza mentek és közel egy éves csend után május 24-én kiadták 3. mini albumukat Return címmel, melynek vezető kislemezéül a Hello Hello-t választották meg. Hosszabb idő után július 27-én megjelent a fiúk 8. kislemeze Let It Go!' címmel, majd szeptember 3-án a csapat újabb koncert turnéra indult, de Japánt követően a fiúk Torontóban ás Kanadában léptek fel. A koncert turné közben szeptember 28-án kiadták első japán válogatás albumukat Best Recommendation For Japan - Our Favorite Korean Songs címmel. Később október 10-én 4. koreai mini albumuk is napvilágot látott Memory in FT Island címmel, melyről vezető kislemezként a Like Birds jelent meg. Az évben utolsóként pedig november 30-án jelent meg 9. Distance címet viselő japán kislemezük.

2012, Growing-Up, japán és koreai stúdió albumok

Január 31-én mindjárt kiadtak egy újabb mini albumot hazájukban Growing-Up címmel, melynek vezető kislemezeként a Severly jelent meg. Az album olyannyira sikeres volt, hogy nem csak a napi, de a heti Hanteo album lista első helyét is megszerezték, valamint az album megjelenésétől számított 10 napon belül teljesen elfogyott. A hazai sikerek mellett március 9-én pedig a C.N Blue-val közösen Los Angelesben a Nokia Színházban tartottak koncertet. Áprilisban a banda Japánba utazott, ahol 18-án kiadták soron következő kislemezüket Neverland címmel, amit az Ozuma animációhoz betétdalként is felvettek. A kislemezt végül május 16-án 20(Twenty) című stúdió albumuk követte a szigetországban, amit csak az első héten több mint 41 ezer példányban értékesítettek. A japán promóciókat követően a fiúk újra haza mentek és szeptember 10-én hazai rajongóikat is megörvendeztették egy stúdió albummal, ami a Five Treasure Boksz címet kapta, vezető kislemezként pedig az I Wish jelent meg. Japánhoz hasonlóan pedig otthon is sikeres volt az új kiadás, ugyanis az album egy hét alatt több, mint 30 ezer példányban kelt el.

2013, Népszerűségük növekedése és hazai kiadások

2012. decemberében Szöulban indult útjára a csapat következő turnéja Take FT Island címmal, amit végül augusztus 17-én a Hong Kong-i Asia World Expo-ban zártak le. A turnéval egy huzamban március 27-én újabb japán kislemezük a You Are My Life látott napvilágot. Eközben Tajvanon is egyre feltörekvőbbek lettek, több daluk került fel a ranglistákra. Június 5-én pedig megjelent a srácok legújabb japán stúdió albuma Rated-FT címmel, ami újabb sikert aratott ugyanis a megjelenésének napján már a 3. helyet foglalták el az Oricon napi album listáján. Az albumot július 24-én 11. kislemezük követte Theory of Happiness címmel, amit a Toriko című anime végen is elhangzott. Szeptember 23-án a srácok kiadtak egy speciális Thanks To című mini albumot amin mind a 4 dalt a fiúk írták és az albummal hálájukat szerették volna kifejezni rajongóik felé. Később október 1-én egy kisebb pár városos turné kapcsán újra Japánba utaztak, ám novemberben újra hazájukban voltak és 18-án kiadták legújabb The Mood címet viselő mini albumukat.

2014, New Page és japán turné

Egy év után május 28-án megjelent legújabb 4. teljes japán albumuk New Page címmel, melyen összesen 13 dal található. Az album vezér dalaként a Be Free-t választották ami már május 9-én elérhető volt a Warner Music Japan hivatalos youtube oldalán. Továbbá június 3-án elindítottak egy kisebb japán turnét is The Passion Tour címmel, valamint az augusztus 16-17-én megrendezésre kerülő 2014-es Summer Sonic Fesztiválon is részt vettek. Október 1-én pedig megjelent legújabb To the Light címet viselő japán kislemezük.

2015, I Will, 5 … GO & Puppy

Közel másfél éves kihagyás után március 23-án a srácok kiadták legújabb koreai stúdió albumukat I Will címmel. Az album felvezetéseként 18-án megjelent a To the Light koreai verziójához készült klip, majd az albummal egy napon megjelent a vezér dalként szolgáló Pray is. A koreai comeback-et pedig május 13-án egy újabb japán lemez követett, 5 … GO címmel megjelent legújabb stúdió albumuk, melyen az elismerést japán rock énekes Takahiro Morita (a One Ok Rock énekese) is közreműködött. Az album vezér dala a Primavera viszont már egy hónappal korábban április 18-án megjelent. Hosszabb szünet után nyár végén (augusztus 31-én) megjelent legújabb koreai kislemezük, ami a Puppy címet kapta. A korábban megjelent Pray-hez képest ez egy igazán vidám és könnyed dal lett, amihez hasonló hangulatú klip is társult. 

2016, N.W.U

Március 18-án jelent meg legújabb japán dalukhoz a You Don’t Know Who I Am-hez forgatott klipjük. Április 6-án pedig érkezik 6. japán stúdió albumuk is, mely az N.W.U címet kapta. Az album összes dalát maguk a tagok írtak. Március 18-án megjelent a címadódalhoz, a You Don't Know Who I Am-hez készült zenei videó. Az album megjelenését követő első héten már a Tower Record zenei listája élén szerepelt, valamint második lett az Oricon napi album listáján. Július 18-án megjelent a hatodik koreai albumuk, Where's the Truth? címen. Az album címadó dalához, a Take Me Now-hoz (a tagok írták és szerezték) zenei videó is készült. Az albummal sikerült újabb egyéni rekordot fellálítani a bandának, mivel a Billboard's World Album listáján egészen az ötödik helyig menetelt (az I Will albumuk csak a hetedik volt). Szintén ezen a napon megjelent a 37. kislemezük, a Just Do It is. Maga a kislemez hatalmas sikernek örvendett, vezette a HMV és az Amazon Japan's Asian pop album listáit, harmadik lett a Tower Records listájánés egészen az ötödik helyig sikerült felkúsznia magát az Oricon kislemez listáján. 

2017, OVER 10 YEARS

2017. április 12-én jelent meg kilencedik japán albumuk, a United Shadows, mely összesen 11 dalt tartalmaz. Június 7-én jelent meg az OVER10YEARS című albumuk - pontosan tíz évvel később, mint az első. A fiúk ezzel a lemezzel kívánták megünnepelni fennállásuk 10. évét, mely tartalmazza a bemutatkozó daluk, a Love Sick remake változatát is, melyen a gyönyörű hangú Kim Na Young működött közre. A címadó dalt Hongki írta és szerezte, de Jonghun és Jaejin is kivette a részét az album munkálataiban. Augusztus elején bejelentésre került, hogy a fiúk európai turnéra indulnak idén októberben. 4-én kerültek fel a helyszínek, a dátumok és a jegyárak a zenekar hivatalos Facebook-oldalára. A srácok összesen hat városba látogatnak el (Budapest, Moszkva, Varsó, Amszterdam, Párizs és Isztambul).

instagram | twitter nate hancinema weboldal (jp) | weboldal (kr) | facebook youtube fancafe 

BŐVÍTÉS ALATT! (2017. 04. 26.)

A zenekar biográfiája bejoyful érdeme.
©bae hee yeon 


Sorozatok
2014: Modern Farmer
2014: Bride of the Century
2011: Noriko Goes to Seoul
2011: Muscle Girl
2010: My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox
2010: More Charming By the Day
2009: You're Beautiful
2009: Style
2008: On Air
2008: Unstoppable Marriage
2005: Winter Child
2005: Flower Butterfly and Sunflower
2004: Freezing Point
2004: Kkangsooni
2004: There's Light at the Tip of My Fingemails
2002: Magic Kid Masuri
2002: TV Original Fairytale: Bicycle Thief

Filmek
2014: How to Steal a Dog
2013: Rockin' on Heaven's Door

TV műsorok
2017: Duet Song Festival (ep. 46-47)
2017: King of Mask Singer (ep. 105–106)
2015: Witch Hunt 
2015: Golden Fishery aka Radio Star
2015: Running Man (ep. 242)
2015:King of Mask Singe (ep. 3)
2015: Happy Together (with Fujii Mina)
2015: King of Mask Singer
2015: Hidden Singer
2013: We Got Married Globel Edition (with Fuji Mina)
2011: Quiz to Change the World (ep. 109. with JongHun)
2011: Immortal Song 2
2010: Lets Go, Dream Team! 2 (ep. 14.; 20.; 104.)
2010: Running Man (ep. 9.)
2010: 100 Points Out of 100
2009: Mnet Scandal Idol Show
2008: Good Dady
2008: Happy Shares Company
2008: Family Outing

Műsorvezetői munkái
2012-2013: Mnet M! Countdown
2009: Inkigayo

Színház
2016: Those Days
2014: Dracula
2009: A Midsummer Night's Dream


Koreai minialbumok
2015: FM302

OST dalok
2009: Still (feat. Jung Yong Hwa & Jang Geun Sun –You’re Beautiful OST-) 
2009: Promise (feat. Jung Yong Hwa & Jang Geun Sun –You’re Beautiful OST-) 
2011: Ever if It’s Not Necessary (Heartstring OST) 
2013: I’m Saying (The Heirs OST) 
2013: Jump (Rockin' on Heaven's Door OST)
2013: Goodbye (Rockin' on Heaven's Door OST) 
2014: Do or Die (Modern Farmer OST)
2014: When Loves Comes –acustic ver.- (Modern Farmer OST)
2014: Words I Couldn’t Say Yet (Bride of the Century OST)

Japán albumok
2015: AM302  


Koreai albumok
2017: Over 10 Years
2016: Where's the Truth? 
2015: I Will
2012: Five Treasure Box
2009: Cross & Change
2008: Colorful Sensibility Part 2
2008: Colorful Sensibility
2007: Cheerful Sensibility

Koreai minialbumok
2013: The Mood 
2012: Grown-Up 
2011: Return 
2011: Memory In FT Island 
2010: Beautiful Journey
2009: Jump Up

Koreai újra csomagolt albumok
2009: Double Date 
2007: The Refreshment (Vol. 1.5)

Koreai válogatás albumok
2014: FTIsland Japan Best - All About

Koreai OST dalok
2011: Even If It's Not Necessary (Heartstrings OST)
2010: Don't You Know (Master of Study OST) 
2008: Tears are Falling -F.T Island ver.- (Love Song)
2008: One Word (On Air OST) 
2007: I Think I Saw Love (Insooni is Pretty OST) 

Japán minialbumok
2008: Prologue of F.T. Island: Soyogi 

Japán albumok
2017: United Shadows
2016: N.W.U
2015: 5 … GO
2014: New Page
2013: Rated-FT
2012: 20(Twenty)
2011: Five Treasure Island
2010: Japan Special Album Vol.1 
2009: So Long, Au Revoir 

Japán kislemezek
2017: Paradise
2016: Just Do It
2015: Puppy
2014: To the Light
2014: Mitaiken Future
2014: Beautiful
2013: Shiawase Theory
2013: You Are My Life
2012: Polar Star
2012: Top Secret
2012: Neverland
2011: Distance
2011: Let It Go!
2011: Satisfaction
2010: So Today...
2010: Brand-new Days
2010: Flower Rock
2009: So Long, Au Revoir

Japán válogatás albumok
2013: The Single Collection
2011: Best Recommendation For Japan - Our Favorite Korean Songs 

Japán OST dalok
2012: Neverland (Ozumi OST) 
2011: Itsuka (Muscle Gilr OST) 
2011: Haruka (Muscle Gilr OST)

Utolsó frissítés: 2024.01.07. 20:08 Bae Hee Yeon által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace