Starity

Lee Ki Seop

Lee Ki Seop Lee Ki Seop nemzetisége 1162. 481rajongó 18vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 99%
 • stílus: 99%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Lee Kiseop (이기섭)
 • Becenév
 • Kiseop (기섭), Seoppie, Snow Seop
 • Születési idő
 • 1991. január 17.
 • Születési hely
 • Yatab, Bundang, Gyeonggi-do, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos, Modell, Színész
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 181 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Hwang Mi Young Choi Soo Young Kwon Yu Ri Kim Hyo Yeon Seo Joo Hyun Shin Soo Hyun Ahn Jae Hyo Kim Myung Soo Bae Sue Ji Woo Sung Hyun Alexander Lee Shin Dong Ho Elison Kim Yeo Hoon Min Kim Jae Seop Allen Kibum Jung Taek Woon Lee Jun Young

Lee Ki Seop életrajza

Lee Kiseop-ot leginkább a dél-koreai idol fiúcsapatból, a U-Kiss-ből ismerhetjük, ahol mint énekes és táncos van jelen. Kiseop csak később csatlakozott a csapathoz, hetedikként, 2009-ben, amikor a „Man Man Ha Ni”-val tértek vissza. A Kiss Me-k (U-Kiss rajongóinak neve) eleinte nehezen fogadták az új tag érkezését, de rövid időn belül Kiseop is sokak kedvencévé vált, mára már pedig az egyik legnépszerűbb U-Kiss tag. Előtte leginkább ulzzang-ként volt ismert, vagyis modellként.

A U-Kiss 2008 augusztusában debütált az NH Media ügynökségénél, akkor még 6 taggal: Kevin-nel, Eli-jal, Soohyun-nal, Alexander-rel, Kibum-mal és Dongho-val.
A 2009 novemberében megjelenő harmadik mini albumukra csatlakozott hozzájuk az új tag, Kiseop is, akit először a „Man Man Ha Ni” klipjében láthattunk.
Miután maguk mögött tudhatták a promotálásokat, legközelebb 2010 februárjában tértek vissza, ezuttal egy teljes albummal, az „Only One”-nal, erről a videó a „Bingeul Bingeul”-höz készült, de a csapatnak korábbi számai is helyet kaptak rajta, mint pl. a „Man Man Ha Ni”.
Októberben negyedik mini albumukat dobták piacra, a „Break Time”-ot, amiről a „Shut Up!” című dalhoz forgatták a videoklipet. Ennek szövegét egyesek túl durvának tartották, ezért elkészítették "könnyebben emészthető" kiadásban is.
Közben történtek az események, ugyanis folyamatosan népszerűsítették a nagylemezüket Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Mongóliában és Japánban, ahol csak egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. Ennek okáért a U-Kiss több varieté showban is szerepet vállalt: láthattuk őket az 'All About U-Kiss', a 'U-Kiss Vampire' és a 'Chef U-Kiss' műsor keretein belül.
Míg a többi tag más tv és rádióműsorokban vállalt műsorvezetői szerepet, esetleg drámákban tűntek fel, addig Kiseop-ot az 'Ulzzang Shidae' második évadában láthattuk.

2011 elején Kibum és Alexander úgy döntött, hogy véglegesen kilépnek a csapatból, így adott volt a helyzet, hogy be kell szervezni új tagokat a létszám megmaradás miatt. Ekkor került a csapatba Hoon és AJ. Az ötödik mini albumon már ők is szerepeltek, találó címmel, ez volt a „Bran New Kiss”. Az erről való egyik balladához, a „0330”-hez készült a videoklip.
2011 szeptemberében a U-Kiss második teljes stúdió albuma jelent meg, a „Neverland”. A címadó dalhoz forgatták a kisfilmet is, valamint ezzel és még a „Someday”-jel léptek fel számos zenei műsorban.
2011 végén betörtek a Japán zenepiacra is, ahol kezdésképp kiadták a 'U-Kiss Days In Japan' DVD-jét, majd egy válogatás albumot, a „First Kiss”-t. Ezután jött a „Bran New Kiss” japán nyelvű verziójának a kiadása. Első japán albumuk, a „Tick Tack” ezúttal már kizárólag ezen a nyelven jelent meg és látván a sikereket, nem is vártak sokáig második stúdió lemezükkel se, ez volt az „A Shared Dream”, amiről a címadó számhoz és a „Forbidden Love”-hoz is forgattak videót.

2012 elején felléptek a Music Bank keretein belül, nem kisebb nevű helyen mint Párizsban, majd első K-Pop csapatként a Kolumbiai 2012-es 'Los 40 Principales' nemzetközi rendezvényén olyan nagy nevekkel mint Shakira.
Márciusban Japánban turnéztak első saját koncertkörútjukon, a 'U-Kiss 1st Japan Live Tour'-on.
Április 25-én újra visszatértek Dél-Koreába hatodik mini albumukkal, a „Dora Dora”-val. Májusban ez a dal és annak klipje első lett egy német zenei listán is. Hetedik mini albumuk egy speciális korong volt, a „The Special To Kiss-Me”, aminek címéből is tudhatjuk, hogy ez egyfajta köszönő album volt a rajongóknak a U-Kiss-től. Az erről kikerült kislemezek a „Te Amo” és a „Dear My Friend” volt. Utóbbi egy animének, a 'Stormy Night (Secret Friends)'-nek is betétdala lett.
Makaóban folytatódtak fellépéseik, a 2012-es 'K-Pop Nation' koncerten, olyan más fellépőkkel mint a SHINee és a Girls’ Generation.
Újabb turnésorozat vette kezdetét Japánban, de ezúttal AJ nélkül, aki az USA-ba költözött egy időre, hogy tanulmányait folytassa.
Szeptember 5-én negyedik japán single-jük jelent meg, a „One Of You”, ami első héten a 1. pozícióba jutott a zenei listán.
Nem sokkal ezután, 20-án a hetedik koreai mini albumuk, a „Stop Girl” is kijött, amit 10 országban is aktívan promotáltak egyszerre.
A U-Kiss ekkoriban egy speciális díjat is bezsebelhetett, a 'Hallyu Wave'-et, az Arirang TV ünnepélyes műsorán belül, ezt a Kulturális Minisztérium bizottsága ítélte meg nekik.
Még mielőtt az év zárult volna, december 12-én „Distance” nevű ötödik japán single-jüket kiadták.

2013. január 19-én Manilában, a 'Dream KPOP Fantasy' koncerten tették tiszteletüket. Eközben soron következő japán remix albumuknak egy előfutár klipjét, az „Alone”-t jelentették meg.
Február 16-án AJ visszatért a U-Kiss-be, miután sikeresen befejezte külföldi tanulmányait, így a csapat újra teljes felállásban dolgozhatott tovább március 7-én megjelenő harmadik stúdió albumukon, a „Collage”-on. Az erről készült klip a „Standing Still” dalhoz készült, amivel már a video és az album megjelenése előtt is promotáltak, a „Love Is Painful”-lal együtt.
Július 3-án újabb japán nyelvű videoklipjüknek egy rövid verziója jelent meg, az „Inside Of Me”-nek, ami címadó dala a 24-én megjelenő második japán U-Kiss stúdió albumnak. Valamint ebben az időben, egészen pontosan 5-én kezdődtek meg Kiseop és Hoon fellépései is a 'Goong' musical szereplőiként.
Október 16-án veszteség érte a U-Kiss legénységét, ugyanis Dongho, aki már a kezdetektől állandó U-Kiss tag volt, bejelentette, hogy véglegesen elhagyja a bandát és az ügynökséget. Ennek okaiként csak annyit közöltek, hogy magánügyi problémái miatt, máshol azt mondták, egyszerűen a továbbiakban szeretne normális életet élni.
Így a U-Kiss következő visszatérése (ezek után már hat taggal), október 31-én volt, kilencedik kiterjesztett mini albumukkal, ami a „Moments” címet viseli. Az album dalai közül a „She's Mine”-hoz készült videoklip, amivel már aznap, 31-én felléptek az M!Countdown-ban. December 18-án a csapat kiadott egy két dalt tartalmazó japán kislemezt, a „Shape Of Your Heart”-ot.

A 2014-es újévet egy kisebb koncertsorozattal nyitották, amit most kizárólag az USA különböző pontjain adtak, mint pl.: San Francisco, New York és Los Angeles. Ugyanebben hónapban bejelentették, hogy a következő félévre AJ újra ideiglenesen elhagyja a csapatot, hogy folytathassa tanulmányait az Egyesült Államokban, így a U-Kiss következő visszatérése öt taggal történt, február 19-én a „Break Up” soron következő japán nyelvű kislemezével.
Május 15-én az NH bejelentette, hogy a U-Kiss-hez, egy új tag fog csatlakozni Jun személyében, aki a csapatban rapperi, énekesi és táncosi pozíciókat tölt be, valamint ő a csapat új maknae-ja. Debütálása a U-Kiss következő visszatérésével volt, ami június 2-án történt, amikor is a tizedik koreai mini albumuk, a „Mono Scandal” látott napvilágot. A klipet az album első dalához, a „Quit Playing”-hez forgatták, ami a csapat eddigi legmerészebb klipjére sikeredett 19-es korhatárral és számos pikáns jelenettel. Később a koreográfiát is módosítani kellett, hogy továbbra is felléphessenek a számmal a zenei műsorokban.
Legközelebb november 28-án hallattak magukról a fiúk, amikor is egy újabb japán nyelvű kislemezt adtak ki „Sweetie” címmel, mely ünnepies hangvételű volt.
A U-Kiss koreai zeneiparba való visszatérésére aztán 2015. január 22-én került sor, amikor is comeback dalukat, a „Playground”-ot adták elő az M!Countdown zenei műsorban. Rákövetkezendő nap már a Music Bank-en léptek föl, és 23-án a dalhoz készült videoklip is megjelent. A dal a csapat tizenegyedik mini albumán, az „Always”-on kapott helyet, ami szintén aznap látott napvilágot.
Március 18-án egy újabb japán nyelvű stúdió albumukat adták ki „Action” címmel, melynek címadó dalához videoklip is készült. Legközelebb ismét Japánban való tevékenységeiket folytatták, amikor is tizenegyedik kislemezüket, a „Stay Gold”-ot jelentették meg szeptember 9-én, amihez tartozóan már előzőlegesen, még augusztusban elkészült a klip.

A U-Kiss legközelebb újonnan a japán zenei piacon hallatott magáról, amikor is 2016. február 19-én megjelentették tizenharmadik kislemezüket, mely a „Kissing To Feel” nevet kapta. Március 16-án ,,One Shot One Kill" című 3. japán stúdióalbumukkal tértek vissza, ami az Oricon heti listáján 6. helyet ért el.

Augusztus 29-én AJ szerződése hivatalosan lejárt, így elhagyta a bandát. 

November 16-án 13. PaNiC! c. kislemezük megérkezett Japánba.
2017 márciusának végén Kevin elhagyta a csapatot, a banda 5 taggal folytatja.

Érdekességek:
⊱ A U-Kiss előtt Kiseop ulzzang modellként dolgozott.
⊱ Saját maga takarította meg azt a pénzét, amiből az egyetemet fizette.
⊱ Az SNSD „Gee” című dalának koreográfiáját kívülről tudja.
⊱ Hajlamos sok hangulatjelet használni az üzeneteiben.
⊱ Mielőtt debütált, feltűnt az SNSD mellett a 'Wonderful Outing'-ban.
⊱ Szeret beatboxolni.
⊱ Régebben szeretett Kibum-mal együtt edzeni.
⊱ Szeret és sokszor szokott magáról selcakat készíteni.
⊱ Tud taekwondózni, háromszoros fekete öves.
⊱ Eleinte sok ügynökségtől elutasították, ami miatt gyakran depresszióval küzdött. Voltak olyan mélypontjai is, ahol az öngyilkosság is megfordult a fejében. Ebből az időszakából szülei segítették ki, valamint támogatták énekesi pályáját is.
⊱ Soohyun a szobatársa.
⊱ Szerinte nem baj, ha egy lánynak voltak plasztikai műtétei (k-pop idoloknál ez elég gyakori), mert attól még lehet aranyos.
⊱ Női ideálja Goo Hye Sun. Amellett majd szeretne egy olyan valakit barátnőjének, aki meg tudja érteni az érzéseit.
⊱ Míg a bandatagokkal nyitott, addig egy lány közelében csendes és szégyenlős.
⊱ Középiskolás éveiben tagja volt egy táncklubnak is.
⊱ Mielőtt tagja lett volna a U-Kiss-nek, azelőtt egyáltalán nem volt színpadi tapasztalata.
⊱ Edzéssel vezeti le a stresszt.
⊱ Gyakran hallgat rockot és balladákat.
⊱ Ki nem állhatja, ha hazudnak neki.
⊱ Ő az egyik legkomolyabb a tagok közül.
⊱ Könnyen meg lehet ijeszteni.
⊱ Ha ideges mindig hadar, ami néha úgy hangzik, mintha dadogna is.
⊱ Kedvenc lánycsapata a 2NE1.
⊱ Szereti az alacsonyabb termetű, "könyvmoly" lányokat.
⊱ Nagyon családcentrikus és mindig elérzékenyül, ha a családról van szó.
⊱ Gyakran piszkálja őt a többi tag.
⊱ Szeret SNSD-s balladákat hallgatni.
⊱ Nem szereti a vidámparkokat, mert tériszonya van.
⊱ Fél a csontvázaktól.
⊱ A középiskolai első tanítási napján már nagyon népszerű volt: többen is elkérték a telefonszámát.
⊱ Szereti koncertekein mutogatni a hasát, amire amúgy nagyon büszke.
⊱ Egyszer megsérült miközben "menekült" egy csirke elöl.
⊱ Szeret duzzogni.
⊱ Nyulakat tart.
⊱ Jobban szereti a romanizált nevét, a Kiseop-ot használni, mint a Kiseob-ot vagy a Kisub-ot.
⊱ TV műsorokban szereti cukinak feltűntetni magát, míg a való életben inkább viccelődősebb, fiúsabb.
⊱ Mickey Mouse a kedvenc karaktere.
⊱ Szeret trot zenére táncolni.
⊱ Egyszer bevallotta, hogy "felnőtt filmeket" töltött le Soohyun laptopjára.
⊱ Nem valami jó a hangulban, hiába ez az anyanyelve.
⊱ Amikor belépett a U-Kiss-be, írt egy üzenetet a csapat rajongóinak, amiben udvariasan és alázatosan elmondta, hogy bocsánatot kér, amiért csak így tag lett és hogy próbálják meg elfogadni és nem szidni őt.

Írta: lA-dONNA
Szerkesztette: FruFruChan

Filmek
[2011] Mr. Idol

Sorozatok
[2010] I Am Legend
[2011] Real School
[2012] K-Pop – The Ultimate Audition

Musicalek
[2013] Goong
[2015] Cafe In

TV műsorok
 [2008] Wonderful Outing With Girls' Generation
[2010] Ulzzang Generation
[2010] Chef U-Kiss
[2010] Idol League
[2010] Vampire U-Kiss
[2011] Buzz Korea
[2011] My Story
[2012] Star King
[2012] Idol Star Athletics & Swimming Championship
[2013] MTV Idol United
[2013] Idol Star Athletics & Swimming Championship
[2014] Let's Go! Dream Team II: Idol Wrestling Championship
[2015] After School Club

U-KISS
Koreai nyelvű diszkográfia

Albumok
[2010.02.03] U-Kiss Only One Album
[2011.08.31] Neverland
[2013.03.07] COLLAGE

Mini albumok
[2008.09.03] New Generation
[2009.02.03] Bring It Back 2 Old School
[2009.11.05] Conti Ukiss
[2010.10.08] BREAK TIME
[2011.03.30] Bran New KISS
[2012.04.25] DORADORA
[2012.06.05] The Special To KISSME
[2012.09.20] Stop Girl
[2013.10.31] MOMENTS
[2014.06.02] MONO SCANDAL
[2015.01.15] Always

Digitális kislemezek
[2010.04.30] Mworago
[2010.06.04] Dojeon Hero 
[2011.10.21] SOMEDAY
[2011.10.21] Peuroyagu 30 Junyeon Ginyeomaelbeom 
[2011.12.22] Pyeongsaeng (For KISS Me)
[2012.02.23] Syndrome OST Part.1 
[2012.04.20] AMAZING
[2012.06.01] Te Amo
[2012.08.31] Cinderella
[2012.12.28] Gangsta Boy
[2013.10.14] Mysterious Lady
[2015.01.14] Smart Love

Japán nyelvű diszkográfia
Albumok
[2012.02.29] A Shared Dream
[2013.07.24] Inside øf Me
[2014.03.19] Memories
[2015.03.18] Action
[2016.03.23] One Shot One Kill

Válogatások
[2010.12.10] First KISS
[2014.03.26] U-KISS Licensed Best Selection

Mini albumok
[2015.12.23] THE CHRISTMAS ALBUM

Kislemezek
[2011.12.14] Tick Tack
[2012.02.29] Forbidden Love
[2012.07.25] Dear My Friend
[2012.09.05] One of You
[2012.12.12] Distance...
[2013.02.13] ALONE
[2013.12.18] Fall in Love / Shape of your heart
[2014.02.19] Break up
[2014.07.16] LOVE ON U
[2014.12.17] Sweetie
[2015.09.09] Stay Gold
[2016.02.24] Kissing to feel

Digitális kislemezek

[2012.02.14] A Shared Dream (Recochoku)
[2012.02.21] Forbidden Love
[2012.07.05] Dear My Friend
[2012.08.29] One of You
[2013.01.09] ALONE
[2014.09.10] Head Up High / One Call Away
[2015.03.06] Action
[2015.12.23] Two of us
[2015.12.23] Last Christmas

Utolsó frissítés: 2018.10.27. 11:11 Kpopfan01 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace