Starity

Lee Latchford-Evans

Lee Latchford-Evans Lee Latchford-Evans nemzetisége 15321. 7rajongó 0vélemény
  • Születési név
  • Lee Latchford Evans
  • Becenév
  • Evo, Latch, Sensible
  • Születési idő
  • 1975. január 28.
  • Születési hely
  • Chester, Chesire, UK
  • Foglalkozás
  • énekes,színész, táncos
  • Családi állapot
  • nőtlen
  • Partner
  • Kerry-Lucy Taylor
  • Eredeti hajszín
  • sötétbarna
  • Szemszín
  • mogyoróbarna
  • Csillagjegy
  • Vízöntő
  • Linkek
  • Starity RSS-csatorna
  • Kapcsolódó sztárok
  • Claire Richards

Lee Latchford-Evans életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Lee Latchford-Evans brit énekes, színész és táncos. Középső nevét, a Latchford-ot egy Bob Lachford nevű focista után vette át, mivel nagy Everton rajongó.

1997-ben a Steps nevű pop csapat tagja lett és a csapat több millió lemezt adott el 1997-2001 tartó időszakban, amíg a banda fel nem oszlott. A csapat tagjai (Lee mellett):  H, Lisa Scott-Lee, Claire Richards és Faye Tozer.

Discography
Main article: Steps discography

* 1998: Step One
* 1999: Steptacular
* 2000: Buzz
* 2001: Gold: Greatest Hits
* 2002: The Last Dance
Discography
Main article: Steps discography

* 1998: Step One
* 1999: Steptacular
* 2000: Buzz
* 2001: Gold: Greatest Hits
* 2002: The Last Dance
 

Utolsó frissítés: 2012.01.25. 19:07 Leila17 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace